Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Finals Game 4
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2012
Pages: 1, 2
duncan21


To Miami προηγείται 2-1 μέχρι στιγμής.

Τα σχόλια σας για το 4o παιχνίδι των τελικών...
John Valthuer
Εκπληκτικό ξεκίνημα για Οκλαχόμα. Για πρώτη φορά στους τελικούς βλέπω τους Thunder να ξεκινάνε ως αληθινοί Thunder. 13-3.
HLR CENATION
Δεν παει καλα το παιχνιδι.Ο Γουειντ τραγικο ξεκινημα.Ο Γουεστμπρουκ καυτος.
Igor
QUOTE(John Valthuer @ Jun 20 2012, 04:14 ) *
Εκπληκτικό ξεκίνημα για Οκλαχόμα. Για πρώτη φορά στους τελικούς βλέπω τους Thunder να ξεκινάνε ως αληθινοί Thunder. 13-3.


Και συνεχιζουν. 25 - 12

Βλεπω μεγαλο παθος και μεγαλη διαθεση να τρεξουνε!! Σε καθε ριμπαουντ ψαχνουν το φαστ-μπρεικ και τους ευκολους ποντους.
John Valthuer
Καλά, εντάξει, το παιχνίδι τέλειωσε νωρίτερα απ' το αναμενόμενο απόψε. Η Οκλαχόμα μας έστειλε για ύπνο.
Dwyane ''the flash'' Wade
πολυ αθλιο ξεκινημα!!!βλεπω τον κολισον να παιρνει στα ποδια τον μπος και να του βαζει ντραιβ μεσα στα μουτρα λες και ειναι ο λεμπρον!!!ελεος!!!
αν δεν ξυπνησουμε συντομα το παιχνιδι τελειωσε!
Razorblade Fish
Μπραβο Οκλαχομα.Απο το +17 στο 0 σε 4 λεπτα...
duncan21
Δε γίνεται να δέχεσαι 16-0 σερί σε τελικούς,απλά δε γίνεται.Μπήκαν ανεξήγητα χαλαρά οι Thunder στη 2η περίοδο.

υ.γ Collison4MVP 56.gif .
John Valthuer
Καλά, καλά, μπορεί και να μην τέλειωσε ακόμη το παιχνίδι smiley.gif . Το σημαντικότερο είναι ότι ο Wade δείχνει να είναι καλά στην υγεία του.
Razorblade Fish
James ευκολα triple-double σημερα.
NBAholic
Για άλλη μία φορά το ίδιο φαινόμενο στους φετινούς τελικούς: Η μία ομάδα παίρνει σημαντικό πρώιμο προβάδισμα, η αντίπαλη ομάδα το καλύπτει μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα, αλλά δεν ανατρέπει ολοκληρωτικά την κατάσταση και στο τέλος χάνει. Το Μαϊάμι έπαιξε όπως έπρεπε για εκείνα τα λίγα λεπτά κι από εκεί και πέρα απλώς κρατιέται κοντά, χωρίς να μπορεί να επιβάλει το ρυθμό του.
Αν και πολύ νωρίς να προδικάσουμε οτιδήποτε, ούτε καν ημίχρονο, νομίζω ότι το Μαϊάμι δεν παίζει με την απαραίτητη επιθετική ψυχραιμία κι ότι η Οκλαχόμα έχει ένα ελαφρό προβάδισμα για το διπλό σήμερα, αλλά κι ότι το Μαϊάμι θα απαντήσει με διπλό στη Οκλαχόμα, στον 7ο τελικό. Τέλος πάντων, ας μην προτρέχουμε...
HLR CENATION
Aιμα και αμμος.Πραγματηκα πανεμορφοι τελικοι/

Δινει ενα προβαδισμα στο Μαιαμι γιατι δεν γινεται Γουειντ-Μπος να συνεχισουν ετσι.

Μεγαλο παιχνιδι ο Γουσετμπρουκ.Ο Χαρντεν πρεπει να ανεβει.Φοβερος ο Κολινσον.
Dwyane ''the flash'' Wade
49-46 πισω στο ημιχρονο.γυρισαμε πολυ γρηγορα απο το -17 αλλα θα μπορουσαμε να ειμασταν και μπροστα!πρεπει να περιορισουμε καποια φτηνα λαθη που κανουμε στην επιθεση και να παρουμε τα αμυντικα μας ριμπαουντ!!ο ταρζαν κανει παρτυ σημερα και αυτος κρατησε την οκλαχομα μετα το σερι μας αν και παλι εκανε τα δικα του σε καποιες φασεις!παμε για το δευτερο ημιχρονο...
SoKRaM
O Westbrook σημερα το πηρε πατριωτικα και βαλθηκε να διαψευσει αυτους που τον κριτικαρουν (και εμενα μαζι). Παντως Παλι ο LeBron κανει μεγαλο παιχνιδι. Τραβαει ολους τους αντιπαλους πανω του... εχει 10-6-8 στο ημιχρονο... οποτε δεν το γλυτωνει και το σημερινο triple double
Dwyane ''the flash'' Wade
μεγαλες λυσεις σημερα απο τον τσαλμερς λες και ξαφνικα ενιωσε ''απειλη'' απο τον κοουλ!!
John Valthuer
Μ' άρεσε η ατάκα του Jeff Van Gundy σ' εκείνο το ανύπαρκτο φάουλ που χρέωσαν στους Thunder: στην αρχή το έδωσαν στον Durant, μετά το έδωσαν στον Westbrook αλλά τελικά δεν το έκανε κανείς απ' τους δυο: "They should change it to someone else!". smiley.gif
Dwyane ''the flash'' Wade
τελειως λαθος διαχειρηση στο τελος της 3ης περιοδου!αντι να παμε την διαφορα στους 9 ή τους 10 τρωμε το καλαθι απο τον ταρζαν και κανουμε και βλακωδες φαουλ στον ντουραντ!!!
John Valthuer
QUOTE (Dwyane ''the flash'& @ Jun 20 2012, 05:57 ) *
τελειως λαθος διαχειρηση στο τελος της 3ης περιοδου!αντι να παμε την διαφορα στους 9 ή τους 10 τρωμε το καλαθι απο τον ταρζαν και κανουμε και βλακωδες φαουλ στον ντουραντ!!!


Συμφωνώ. Πρέπει πάντως να παραδεχτείς ότι απόψε ο Westbrook είναι εκπληκτικός. Κι από μας ο James κάνει μια εξαιρετική all-around εμφάνιση. Μας έχει ευνοήσει και λίγο η διαιτησία...
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(John Valthuer @ Jun 20 2012, 05:59 ) *
Συμφωνώ. Πρέπει πάντως να παραδεχτείς ότι απόψε ο Westbrook είναι εκπληκτικός. Κι από μας ο James κάνει μια εξαιρετική all-around εμφάνιση. Μας έχει ευνοήσει και λίγο η διαιτησία...


οντως πολυ καλος ο ταρζαν σημερα αλλα εχουμε την απαντηση που λεγεται τσαλμερς!!μπαινουμε στην τελικη ευθεια...
duncan21
Δεν μπορεί να βρει ρυθμό με τίποτα ο Ηarden sad.gif ,περίμενα πολλά περισσότερα απ' αυτόν...

edit:TI KANEI O WESTBROOK ΡΕ ΦΙΛΕ ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif ?
HLR CENATION
Φοβερος ο Γουεστμπρουκ...
Razorblade Fish
QUOTE(duncan21 @ Jun 20 2012, 06:07 ) *
Δεν μπορεί να βρει ρυθμό με τίποτα ο Ηarden sad.gif ,περίμενα πολλά περισσότερα απ' αυτόν...

Καλα δεν του ζηταμε να βρει ρυθμο,ενα μαμημενο lay-up να βαλει!Ο Westbrook ειναι ΦΟΒΕΡΟΣ αποψε αλλα μονος του δεν μπορει να κερδισει το Μαιαμι ειδικα αμα αυτο εμφανιζει εναν ηρωα περα απο τους big-3 σε καθε ματς.Σημερα ο Chalmers ειναι καταπληκτικος.Ο James δειχνει ποσο καλυτερος ειναι απο τον Durant και αυτο γιατι το μπασκετ παιζεται σε 2 μεριες...Η αδυναμια του Durant να μαρκαρει τον James ειναι το κλειδι της σειρας για μενα.
Nuntius
Απομένουν 6:47 για την λήξη του αγώνα. Προσωπικά, πιστεύω πως ο Westbrook δεν πρόκειται να δώσει ποτέ ξανά πάσα σε set επίθεση.

Τόσην ώρα time out κάνουν ή έγινε διακοπή? Δεν έχω ήχο blink.gif
duncan21
Πολύ κακή άμυνα ο Thabo στον James.Toυ έδωσε πάρα πολύ χώρο με 4-5 δεύτερα να απομένουν για το τέλος της επίθεσης κι επιπλέον ο Lebron δύσκολα θα πήγαινε σε drive καθώς φαινόταν ότι δεν πατάει καλά...
John Valthuer
Τεράστια καλάθια στην τέταρτη περίοδο από Wade, James και Chalmers. Ειδικά ο τελευταίος κάνει την εμφάνιση της ζωής του.
duncan21
Πωωωωωωωωωωωωωωωω τη λαλακία έκανε ο Westbrook,κρίμα...
Nuntius
3 -1 λοιπόν. Και σοβαρός να είναι ο τραυματισμός του LeBron δύσκολα γυρνάει τώρα πια.
John Valthuer
Μεγάλη νίκη! LET'S GO HEAT!!! heat1-sm.gif
Razorblade Fish
3-1.To Miami το θελει περισσοτερο το πρωταθλημα και θα το παρει.
Nuntius
QUOTE (Razorblade Fish @ Jun 20 2012, 06:42 ) *
To Miami το θελει περισσοτερο το πρωταθλημα και θα το παρει.


Αυτό ακριβώς είναι αυτό που δυστυχώς συμβαίνει.
baskethood
Κάνε ένα triple-double ρε άσχετε choker..., τόσο δύσκολο είναι; smile.gif
duncan21
Μόνο οι Durant,Westbrook είναι αντάξιοι των προσδοκιών στους τελικούς για τους Thunder.Btw o RW είναι ο τρίτος παίκτης απ' το 1985 κι έπειτα που τελειώνει τελικό nba με 20 fgm μετά τους Jordan και Shaq(link).Για παρόμοιες επιδόσεις πριν το 1985 απευθυνθείτε στον NBAHolic tongue.gif .

Δεν γυρνάει αυτή η σειρά δυστυχώς...
Dwyane ''the flash'' Wade
3-1 απο το -17,με τον λεμπρον στο τελος να παιζει με ενα ποδι,με τον ταρζαν να βαζει 40+!!!αιμα και αμμος την πεμπτη για τον τιτλο!σε καθε ματς θα υπαρχει παντα ενας απο τους χιτ που η οκλαχομα δεν θα περιμενει πως θα της κλεισει το σπιτι!!!αντιθετως απο την αλλη μονο ο ντουραντ(χωρις αμυνα) και ο ταρζαν!!ο χαρντεν πολυ κατωτερος των προσδοκιων,λιγος!!
παμε την πεμπτη για το 4-1... heat1-sm.gif
white_mamba
Τεραστιο παιχνιδι απο τζειμς. Συνεχιζει τις ΜνΡ εμφανισεις του, εχουμε συνηθισει τους αριθμους αυτους που δεν μας κανουν εντυπωση πια καθολου. Ο Ντ Γουειντ πιανει μια σταθεροτητα κ θυμιζει γουειντ του 2010 παροτι το γονατο τον ενοχλει. Ας ελπισουμε οτι θα δωσει μια παρασταστη στον 5ο αγωνα. Πραγματικος μνρ ειναι ο τσαλμερς. 9-15 σουτ , μολις 1 λαθος.. καλυψε για ακομη μια φορα ενα κενο στο σκοραρισμα. ο Μπος πιστευω πρεπει να παρει περισσοτερο την μπαλα αν και σαν παικτης ρολου οι Χιτ βαδιζουν στην κατακτηση. Αν και κερδισανε οι Χιτ κ χρειαζονται ακομη ενα παιχνιδι, περισσοτερο συζητιεται ο westbrick ο οποιος ηταν westswish εχθες.. Εξωπραγματικος, καλυψε το choke του και καλα πραγματικου μνρ και ηταν κοντα να δωσει το διπλο στην ομαδα του. Ο βασιλιας delivers late και παμε για το 4ο τη πεμπτη.
JR_Swish

Καταρχή Χάρντεν πούλα!Αν είναι δυνατόν πόσο πιο καταστροφικός για την ομάδα του θα μπορούσε να είναι?

Ο Westbrook κάνει τρελό παιχνίδι και πάει να το πάρει μόνος του,αλλά με αυτό το one-man-show έβγαλε εκτός ρυθμού όλη την υπόλοιπη ομάδα.Δηλαδή ειδικά προς το τέλος που χρειαζόταν να μπει πιο δυνατά ο Ντουράντ ήταν τελείως έξω από τα νερά του.Κάνει και το λάθος φάουλ στο τέλος και ουσιαστικά κλειδώνει την νίκη για τους Χιτ,προφανώς και δεν φταίει αυτός για την ήττα αλλά ίσως όταν και αν αποκτήσει την απαραίτητη εμπειρία τέτοια παιχνίδια να μπορέσει να τα διαχειριστεί καλύτερα και να είναι η ομάδα του νικήτρια στο τέλος.

Την περνάω λίγο στο φλου την εμφάνιση του Λεμπρόν γιατί πραγματικά τι άλλο να πει κανείς για τα φετινά του playoffs,ακόμα και τρεις νίκες σερί να κάνουν οι Θάντερ τώρα,θα πρέπει να του δώσουν ειδικό βραβείο mvp χαλαρά.

Ήταν μεγάλη ευκαιρία θεωρώ αν έπαιρναν σήμερα τη νίκη οι Θάντερ και σε συνδιασμό με τον τραυματισμό του Λεμπρόν που σίγουρα θα του αφήσει ενοχλήσεις να έπαιρναν 2 από τα 3 υπόλοιπα παιχνίδια,τώρα όμως η ήττα κλειδί ήρθε και μου μοιάζει απίθανο να γίνει η ανατροπή.
DJTaurus
QUOTE (white_mamba @ Jun 20 2012, 08:52 ) *
Ο Ντ Γουειντ πιανει μια σταθεροτητα κ θυμιζει γουειντ του 2010 παροτι το γονατο τον ενοχλει.


Επειδή έχω χάσει επεισόδια ποτε ξεκινησαν οι ενοχλήσεις για τον Wade την φετινή χρονια?

Το θέμα είναι ότι η φετινή του regular season παίζει να ήταν η χειρότερη του παραγωγικά ever.... ΟΚ έχει βελτιωθεί αμυντικά αλλά στα περισσότερα παιχνίδια δεν προσφέρει επιθετικά (+ πολλά turnovers->σπάνιο για wade) . Και συνεχίζει τις κακές εμφανίσεις και στα playoffs με εξαίρεση το παιχνίδι με τους Pacers. Έχει σίγουρα αλλάξει ο ρόλος του από τότε που ήρθε ο Lebron δηλ δεν παίρνει το κλασικό pick στο κεφαλι για να δημιουργήσει παιχνίδι και να βρει ρυθμό αλλα το ανησυχητικό είναι ότι έχει ξεχάσει και το δίποντο.... για το τρίποντο δεν το συζητώ αυτό δεν υπάρχει πλέον. Επίσης πέρσι παρα την μέτρια regular season ήταν αυτός που πηρε καροτσάκι τους heat στα playoff. Φέτος χαλια μαυρα και εύχομαι όλα αυτά να οφείλονται σε τραυματισμούς και όχι σε αυτό που νομίζω.... δλδ να μην είναι πλέον το μπάσκετ η πρωτη του προτεραιότητα σα να μην έχει το κίνητρο να κυνηγήσει το δαχτυλίδι. Ο Wade του 2010 ειδικά στα playoff ήταν ότι καλύτερο σε εκτέλεση και αρτιστικοτητα έχω δει μετά τον MJ. Πλακώθηκε στα βαρη μετά, είχε χρόνιους τραυματισμούς περιοριστικέ και ο ρόλος του με τον LBJ και πλέον είναι σκιά του εαυτού του.

Ο Χαρντεν είναι για να γραφει μονο στο twitter λαλακιες του τυπου: We are the real big3 and u still dont get it tongue.gif
T.W.Is.M.
Ειναι το τελευταιο ποστ που γραφω για αυτη τη σειρα. Εχω δει τα παντα. Απο τον Battier να ντυνεται Larry Bird, τον Chalmers να ντυνεται Isiah Thomas, το Lebron να βαζει σημαντικα καλαθια στο τελος και ακομα και να τελειωνει παιχνιδι με 12/12 βολες, το Norris Cole που εβαλε τους πρωτους του ποντους στα πλει οφ στους τελικους Ανατολης να ξεκιναει την αντεπιθεση απο το -17 και αλλα πολλα. Οσα καλα κι αν βρω να πω ομως για το Μαιαμι, οπως μεταξυ των αλλων την επικρατηση του Bosh εναντιον ολης της frontline της Οκλαχομα(μονο ο Collison καταφερνει να κερδισει περιορισμενες μονομαχιες), δεν μπορω να παραγνωρισω πως το μομεντουμ της σειρας, αυτο που κρινει τελικα το νικητη μεταξυ 2 ομαδων πολυ κοντινης δυναμικοτητας, αλλαξε σε αλλα 2 σημεια: ενα non-call foul και ενα non-foul call. Κοινος παρονομαστης το θυμα των 2 φασεων. Δεν εχω αμφιβολια οτι αν οι 2 φασεις ειχαν δοθει λαθος, ενα απο τα δυο ματς(2 και 3) θα ειχε καταληξει αναποδα. Δεν μπορω να παραγνωρισω οτι το ελαφρυ σπρωξιμο πηγαινει απ την αρχη σε μια πλευρα, πραγμα που δε θεωρω τυχαιο. Την καλυτερη αποδοση του Μαιαμι την αποδιδω στην καλη τους ψυχολογια μετα το break. Πιστευω οτι αν η Οκλαχομα ειχε κερδισει με αυτο τον τροπο που πηγε να το κανει το 2ο παιχνιδι, τωρα η σειρα μπορει και να ειχε τελειωσει! Τωρα ομως βλεπω δυσκολο να ξαναγυρισει στην Οκλαχομα. Ακομα κι αν δεν παιξει ο Jamecic στο επομενο ματς(που δε νομιζω οτι τιθεται τετοιο θεμα), καποιος θα βρεθει να καλυψει το κενο. Θα βαλει 40 ο Wade? Θα θυμηθει ο Bosh τις μερες του στο Toronto? Θα κανει νταμπλ νταμπλ ο Haslem? Εγω πονταρω στην επανεμφανιση του Mike Miller με 6/8 τριποντα!
Αγωνιστικα η διαφορα ειναι οτι το Μαιαμι παιρνει βοηθειες απο πολλους παιχτες και καθε φορα βρισκεται και ενας 4ος πρωταγωνιστης. Η Οκλαχομα εχει 2,5 πρωταγωνιστες. Αυτο αρκει για να εξηγησει το 1-3. Το momentum και η ψυχολογια της σειρας ομως εχει αλλαξει για εξωαγωνιστικους λογους.
Δεν εχω να γραψω κατι αλλο για αυτη τη σειρα, ειτε τελειωσει στα 5 ειτε στα 6 ειτε στα 7 ματς. Νομιζω οτι εχει κριθει τοσο μεσα στο γηπεδο, οσο και εξω απ αυτο.
Lebron sucks! shot.gif
baskethood
Κλασσικό post σχολής Skip Baylles smile.gif Δηλαδή κοιτάμε μόνο τη μία πλευρά, γιατί αυτή μας ενοχλεί (εμπάθεια λέγεται) αγνοώντας τεχνηέντως την άλλη.
Μιλάμε για μπάσκετ όμως, που δεν είναι μόνο απόλυτα νούμερα και συγκρίσεις.
Ο Twism θέλει ο Battier να σουτάρει με το ποσοστό καριέρας του, αν σουτάρει με καλύτερο αυτόματα βαπτίζεται κωλόφαρδος. Αγνοεί δύο παράγοντες σημαντικούς, οι οποίοι έπαιξαν ρόλο για να σουτάρει καλύτερα. Ο πρώτος είναι τα σουτ που παίρνει (σουτ με σουτ διαφέρει ως προς τις προϋποθέσεις) τα οποία είναι καλά σουτ καθώς η Οκλαχόμα αγνοεί την αδύνατη πλευρά στην προσπάθειας της να πιέσει τη δυνατή. Ο δεύτερος παράγοντας είναι ο παράγοντας της ψυχολογίας, του ρυθμού, της προσωπικότητας και της ψυχής/καρδιάς. Ο Battier έχει την προσωπικότητα να βάλει μεγάλα σουτ και να ανεβάσει την απόδοση του στα σημαντικά παιχνίδια (ναι, όπως την είχε πέρσι ο Terry και ο Kidd).
Βάζει ο Lebron 12/12 βολές;; Έγκλημα...έπρεπε να σουτάρει με το ποσοστό καριέρας του. Το ότι οι βολές είναι πάνω απ'όλα θέμα ψυχολογίας (εδικά γι'αυτό το επίπεδο και ειδικά για τον συγκεκριμένο παίκτη) δεν μας απασχολεί....Και η ψυχολογία του LBJ, είτε μας αρέσει είτε όχι, είναι στα ύψη.
Τόλμησε ο Chlamers να βάλει 25 πόντους; Έγκλημα...το ότι ο Brooks είχε αποφασίσει να στέλνει βοήθειες σε κάθε post-up του James (αλήθεια ποστάρει τελικά; ) και να βάλει τον Durant πάνω του, ο οποίος ΔΕΝ μπορεί να μαρκάρει μικρόσωμο και γρήγορο χειριστή της μπάλας, επίσης δεν μας απασχολεί....
Και βέβαια η "ευαισθησία" είναι πάντα στη μία πλευρά:
Όταν ο Ibaka έχει 11-11 δεν μας κάνει τόση εντύπωση...
Όταν ο Perkins έχει 7-9 πάλι δεν μας κάνει εντύπωση...
Όταν η Οκλαχόμα, στα φετινά playoffs, έχει βάλει σχεδόν όλα τα μεγάλα σουτ, είτε πρόκειται για τον KD, είτε για τον Fisher, είτε για τον Westbrook, είτε για τον Sefolosha ,είτε για τον Harden πάλι δεν μας κάνει εντύπωση....
Όταν σε παιχνίδι με το Σαν Αντόνιο είχε 55.6% στα τρίποντα ήταν κάτι το φυσιολογικό να υποθέσω;

Τελικά θα πειράξει πολύ κόσμο αν το Μαϊάμι πάρει το πρωτάθλημα, έτσι; biggrin.gif
captain charisma
ο μπατιερ στην ιδια προταση με τερι και κιντ?ουτε για αστειο δεν το δεχομαι αυτο...

ετσι κ παρει το τιτλο το μαιαμι π ειναι το σιγουρο, θα αρχιζουν οι συγκρισεις του τζειμς με το μιχαλακη και δεν μπορω να ακουω τετοια οταν εχει στο ενεργητικο του 2 μετριες εως αθλιες σειρες τελικων
baskethood
QUOTE (captain charisma @ Jun 20 2012, 16:55 ) *
ο μπατιερ στην ιδια προταση με τερι και κιντ?ουτε για αστειο δεν το δεχομαι αυτο...

ετσι κ παρει το τιτλο το μαιαμι π ειναι το σιγουρο, θα αρχιζουν οι συγκρισεις του τζειμς με το μιχαλακη και δεν μπορω να ακουω τετοια οταν εχει στο ενεργητικο του 2 μετριες εως αθλιες σειρες τελικων

Δεν σε αναγκάζει κανείς να τα διαβάσεις, πόσο μάλλον να απαντάς. Αν είναι όμως δώσε μου μια λίστα με αυτά που θες να ακούς και να διαβάζεις για να προσαρμοστώ και εγώ wink.gif
DJTaurus
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω το hate που έχει από αρκετούς ο LBJ. Μου είναι περισσότερο αντιπαθής ο Westbrook που στα προηγούμενα παιχνίδια έκλαιγε σαν μωρό στους refs για φάουλ που και καλα δεν του δίνανε ενώ στα περισσότερα δεν υπήρχε επαφή η ήταν physical από αυτά που δεν τα δίνουν στο Nba. Στο τέλος της περσινής season όταν οι heat έχασαν το πρωτάθλημα έλεγα ότι ο LBJ για να αντέχει την πίεση (πρωτάθλημα ακόμα δεν πηρε / φήμες για την μητέρα του με τον west/ hairloss συνθήματα στα περισσότερα γήπεδα καθώς και πολλά γιουχαρίσματα επειδή κ καλα πρόδωσε τους cavaliers / του βγήκε το όνομα ότι είναι choker στα μεγάλα παιχνίδια-4rth quarter) σε αυτό το επίπεδο είτε παίρνει αντικαταθλιπτικά/ψυχοφαρμακα η ο ψυχολόγος είναι το δεύτερο σπίτι του. Ότι και να λέτε το ψυχολογικό βαρος που ακόμα και τώρα έχει να σηκώσει είναι τεράστιο και μονο ένα δαχτυλίδι μπορεί να τον εξιλεώσει. Έχετε δει πολλά PG που να σβήσουν PF τυπου Perkins? Αυτό που μου κάνει εντύπωση στους τελικούς είναι οι άμυνες που τσακίζουν κόκαλα. Η άμυνα και των 2 ομάδων μου θυμίζει την άμυνα των Heat με τις βοήθειες που έδιναν στον Rose στους περσινούς ημιτελικούς με τους bulls. Μονο που εδώ δεν έχουμε 1 superstar αλλα 3ις και εκατέρωθεν. Ακόμα και μετά από περιστροφή η και Ripley screen είναι αδύνατο για κάποιον να διεισδύσει και να τελειώσει μια φάση. Πραγματικά είναι λίγες οι ευκαιρίες που δίνονται για drive το οποιο όταν συμβαίνει είναι κυρίως σε αιφνιδιασμούς σε πρώτο χρόνο η από κανένα Westbrook με τον εξωφρενικό διασκελισμό του. Αυτό που καταφεραν οι Heat είναι άθλος. Παίζουν στα πιο κρίσιμα παιχνίδια των playoffs χωρίς ψηλό που να μπορεί να ποσταρει και να δημιουργήσει παιχνίδι. Ενώ από την άλλη οι OKC έχουν iblacka που σκοτώνει ότι κινείται στον εναέριο και Perkins σκυλί του πολεμου να ματώνει σε όλα τα rebound. Και ακόμα και τώρα ο Bosh δεν παίρνει την μπαλα στο low post... είναι ανέτοιμος. Τουλάχιστον δίνει λύσεις στα επιθετικά/αμυντικα rebound. Kαι για να τα λεμε όλα ακόμα και τα 2 3αρια τους (miller-jones) πέρα από αναλαμπές δεν προσέφεραν τίποτα στα playoffs.
Air Kef
Πω ρε μίσος.

Εχει κλείσει σπιτια φέτος ο Τζέιμς και εχει νικήσει όλο το ΝΒΑ μόνος του. Εχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του κάνοντας πράγματα που δεν αντιμετωπίζονται, δίνει τα πάντα στην άμυνα, βοηθάει σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού και είναι ο πιο dominant παίκτης από την εποχή του Σακίλ. Κι όλα αυτά χωρίς βοήθεια μεχρι του τελικούς (πλην 1-2 ματς του Ουέιντ).
Με την κούπα που διαφαίνεται να παίρνει φέτος πετάει απο πάνω του την κατάρα του ringless και του τσόκερ και ανοίγονται μπροστά του δρόμοι για δυναστείες. Ασφαλώς και θα (ξανα)αρχίσουν οι συγκρίσεις με Τζόρνταν.

I support Lebron, cause hating Lebron is too mainstream.

Τέλος, η μόνη ελπίδα των Θάντερ είναι να κατέβουν στο 5ο ματς και να φυλάνε τους πάντες πλην Λεμπρόν. Τι να βάλει 30 τι 40. Αφού τον παιζει ολη η ομαδα άμυνα και παλι βαζει 30 πόντους, ας περιορίσουν τον Μπατίερ και τον Τσάλμερς, αυτοί δεν βαζουν 15 πόντους βρέξει-χιονίσει.
Nuntius
QUOTE (Air Kef @ Jun 20 2012, 17:34 ) *
I support Lebron, cause hating Lebron is too mainstream.


Είσαι hipster τελικά tongue.gif

ΥΓ: Προσωπικά, θεωρώ κακό για το μέλλον του NBA το να πάρουν πρωτάθλημα οι Heat. Αλλά αφού δείχνουν να το θέλουν τόσο παραπάνω δεν μπορώ να τους κατηγορήσω και για κάτι.
white_mamba
QUOTE (baskethood @ Jun 20 2012, 16:42 ) *
Κλασσικό post σχολής Skip Baylles smile.gif Δηλαδή κοιτάμε μόνο τη μία πλευρά, γιατί αυτή μας ενοχλεί (εμπάθεια λέγεται) αγνοώντας τεχνηέντως την άλλη.



Χαχχααχ. Εχουμε βλεπω πολλους αποφοιτους της συγκεκριμενης σχολης. Τωρα ομως αν το μαιαμι κατακτησει τον τιτλο δυσκολα τα πραγματα για μεταπτυχιακα ποσο μαλλον η κατασταση στην αγορα εργασιας των χειτερς.. Ολοι ανεργοι βλεπω.. γιατι θα βγει και finals mvp.

Ο τζειμς κερδισε τους παντες, εκανε τα παντα και το κανε με στυλ. Οποιος δεν μπορει να το παραδεχτει δεν εκτιμαει το μπασκετ. Απλα ο καλυτερος παικτης στον πλανητη. ο LeClutch κουτσαινει και κλεινει , σε 10χρονια θα αναφερομαστε σε αυτο το παιχνιδι ως το the cramp game.

ο durCAN'T δεν ειναι ακομα ετοιμος για τον τιτλο

j-kidd13
Συγκαταλεγομαι οχι τοσο στους φαν haters,καθως θεωρω εξαιρετικο παικτη τον Τζειμς,αλλα δεν συμμεριζομαι οτι ο Τζειμς ειναι ο κρυφαιος εβερ ηδη και ολα αυτα τα υπερβολικα περι συγκρισεις με τον Τζορνταν κλπ.

Παρ ολα αυτα ομως δεν νομιζω οτι η αποδοση του στους φετινους τελικους ειναι μετρια.Εγω τον βλεπω εξαιρετικο.Δειχνει ωριμος στις κινησεις του,περα απο τα κλασικα τραβηγμενα σουτ-προσπαθειες που θα παρει(σημειο στο οποιο ο wade ειναι χειροτερος και ζημειωνει περισσοτερο την ομαδα του στους τελικους),παιζει πολυ καλα με πλατη,πασαρει πολυ καλα και εχει δωσει ευκαιριες για αρκετα ελευθερα σουτ(βεβαια αυτο ειναι και αποτελεσματα συστηματος αλλα οκ...),και υπαρχουν συγκεκριμενες στιγμες που κανει απλα πραγματα στα οποια δεν μπορουν να τον σταματησουν οι αντιπαλοι ευκολα.



Quincy
QUOTE(j-kidd13 @ Jun 20 2012, 16:01 ) *
Παρ ολα αυτα ομως δεν νομιζω οτι η αποδοση του στους φετινους τελικους ειναι μετρια.Εγω τον βλεπω εξαιρετικο.



Όχι από τους τελικούς. Από το 6ο παιχνίδι στη Βοστώνη κι έπειτα. smiley.gif
baskethood
QUOTE (Nuntius @ Jun 20 2012, 17:15 ) *
ΥΓ: Προσωπικά, θεωρώ κακό για το μέλλον του NBA το να πάρουν πρωτάθλημα οι Heat.

Για ποιο λόγο ακριβώς;
Nuntius
QUOTE (baskethood @ Jun 20 2012, 20:25 ) *
Για ποιο λόγο ακριβώς;


Γιατί θα αρχίσουν να φτιάχνονται όλο και περισσότερα superteams. Οι superstars θα συγκεντρώνονται στις μεγάλες αγορές και οι ομάδες που ανήκουν σε μικρές αγορές δεν θα έχουν ποτέ ελπίδα για πρωτάθλημα μιας και δεν θα μπορούν με την καμία να κρατήσουν τους stars τους. Με άλλα λόγια το ήδη πενιχρό parity θα πάει κατά διαόλου.
baskethood
QUOTE (Nuntius @ Jun 20 2012, 19:27 ) *
Γιατί θα αρχίσουν να φτιάχνονται όλο και περισσότερα superteams. Οι superstars θα συγκεντρώνονται στις μεγάλες αγορές και οι ομάδες που ανήκουν σε μικρές αγορές δεν θα έχουν ποτέ ελπίδα για πρωτάθλημα μιας και δεν θα μπορούν με την καμία να κρατήσουν τους stars τους. Με άλλα λόγια το ήδη πενιχρό parity θα πάει κατά διαόλου.

Μπορεί το Μαϊάμι να έφτιαξε ομάδα με τρεις superstars αλλά στηρίχτηκε σε καθαρή μπασκετική λογική. Δούλεψε, έμαθε από τα περσινά λάθη του, βελτιώθηκε. Για μπασκετικούς λόγους δεν έχω κανένα πρόβλημα αν πάρει το πρωτάθλημα. Ούτε βέβαια αν το πάρει η Οκλαχόμα που άλλωστε είναι το τέλειο παράδειγμα άρτιας διαχείρισης. Αλλά κακό για το ΝΒΑ δεν θα είναι.
Πάντα οι μεγάλες αγορές θα έχουν το πάνω χέρι, έτσι ήταν και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται.
Nuntius
QUOTE (baskethood @ Jun 20 2012, 20:35 ) *
Πάντα οι μεγάλες αγορές θα έχουν το πάνω χέρι, έτσι ήταν και έτσι θα συνεχίσει να γίνεται.


Το θέμα είναι πως το μόνο που θα κάνει θα είναι να επιδεινώσει την κατάσταση αυτή. Αν είναι οι μεγάλες αγορές να έχουν το πάνω χέρι τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν ομάδες σε μικρές αγορές? Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν 30 ομάδες αν πάνω από τις μισές δεν έχουν ποτέ την δυνατότητα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Θεωρώ πως πρέπει να υπάρχει parity όπως ακριβώς υπάρχει και στο NHL. Εκεί από το '99 και μετά έχουν πάρει πρωτάθλημα 11 διαφορετικές ομάδες. 11 ομάδες σε 13 χρόνια. Στο NBA? 6 ομάδες.

Βέβαια, αυτό καλό θα ήταν να ίσχυε και για τα δικά μας πρωταθλήματα. Τέσπα. Πιστεύω πως εξήγησα τον λόγο που βρίσκω μια τέτοια εξέλιξη κακή για το NBA.

Να με συγχωράν οι οπαδοί των Heat. Δεν θέλω να στερήσω κάτι από ένα πρωτάθλημα τους. Παίζουν καλύτερα, το θέλουν πιο πολύ και στην τελική το αξίζουν και περισσότερο όπως αποδεικνύουν.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.