Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Finals Game 4
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2012
Pages: 1, 2
j-kidd13
Δεν πειραζει αν οι σουπερσταρ και "κορυφαιοι παικτες" της λιγκας ειναι σαν τον Τζειμς και θελουν αλλους 2 αναλογου επιπεδου για να κατακτησουν το πρωταθλημα επειδη δεν εχουν την ικανοτητα να σηκωσουν μονοι τετοιο βαρος,ας φτιαχτουν τετοιες ομαδες....tongue.gif smiley.gif
sacarame
Αν μου πείτε τι ακριβώς σχέση έχουν οι Κούκοτς,Πίπεν, Ράσελ,Τζαμπαρ κλπ κλπ με το 4ο παιχνίδι της σειράς των τελικών θα σας αφήσω να συνεχίσετε την κουβέντα...
j-kidd13
QUOTE(sacarame @ Jun 20 2012, 22:27 ) *
Αν μου πείτε τι ακριβώς σχέση έχουν οι Κούκοτς,Πίπεν, Ράσελ,Τζαμπαρ κλπ κλπ με το 4ο παιχνίδι της σειράς των τελικών θα σας αφήσω να συνεχίσετε την κουβέντα...


Οταν παρεμβαινεις σταματαει να κυλαει ο χρονος......
Εγω εκανα ποστ που πυροδoτησε το κλιμα...My apologize to your hands....
Air Kef
παω τα ποστ στο Τζορνταν-Λεμπρον γιατί έχω όρεξη να στηρίξω Λεμπρόν
geo82
Το Μαϊάμι δείχνει ότι το θέλει φέτος το πρωτάθλημα. Και πιστεύω ότι θα το κατακτήσει. όσο για τον Τζέημς, φέτος παίζει πολύ καλά στα πλέι οφ και πραγματικά αξίζει να φτάσει μέχρι το τέρμα.
baskethood
QUOTE (Nuntius @ Jun 20 2012, 21:14 ) *
Το θέμα είναι πως το μόνο που θα κάνει θα είναι να επιδεινώσει την κατάσταση αυτή. Αν είναι οι μεγάλες αγορές να έχουν το πάνω χέρι τότε ποιος ο λόγος να υπάρχουν ομάδες σε μικρές αγορές? Δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν 30 ομάδες αν πάνω από τις μισές δεν έχουν ποτέ την δυνατότητα να διεκδικήσουν το πρωτάθλημα.

Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει ποτέ, γιατί υπάρχουν μικρές και μεγάλες αγορές. Το όπλο των μεγάλων ομάδων είναι οι μεγάλες αγορές, το όπλο των μικρών είναι οι συνεχόμενες καλές επιλογές (picks, προσοχή στο salary cap, προπονητές, παίκτες κλπ). Αυτό δεν αλλάζει.

Έγραψα ολόκληρο κείμενο για την Οκλαχόμα εξηγώντας ότι, ακόμα και αν πάρει το πρωτάθλημα, θα δυσκολευτεί να κρατήσει την ομάδα ως έχει. Γιατί είναι μικρή αγορά. Δεν μπορεί να γίνει κάτι γι'αυτό, παρά μόνο με αν αλλάξει από τα θεμέλια το σύστημα του ΝΒΑ.
Flash
QUOTE(Air Kef @ Jun 20 2012, 15:34 ) *
Πω ρε μίσος.

Εχει κλείσει σπιτια φέτος ο Τζέιμς και εχει νικήσει όλο το ΝΒΑ μόνος του. Εχει αλλάξει τον τρόπο παιχνιδιού του κάνοντας πράγματα που δεν αντιμετωπίζονται, δίνει τα πάντα στην άμυνα, βοηθάει σε κάθε κομμάτι του παιχνιδιού και είναι ο πιο dominant παίκτης από την εποχή του Σακίλ. Κι όλα αυτά χωρίς βοήθεια μεχρι του τελικούς (πλην 1-2 ματς του Ουέιντ).
Με την κούπα που διαφαίνεται να παίρνει φέτος πετάει απο πάνω του την κατάρα του ringless και του τσόκερ και ανοίγονται μπροστά του δρόμοι για δυναστείες. Ασφαλώς και θα (ξανα)αρχίσουν οι συγκρίσεις με Τζόρνταν.

I support Lebron, cause hating Lebron is too mainstream.


Τέλος, η μόνη ελπίδα των Θάντερ είναι να κατέβουν στο 5ο ματς και να φυλάνε τους πάντες πλην Λεμπρόν. Τι να βάλει 30 τι 40. Αφού τον παιζει ολη η ομαδα άμυνα και παλι βαζει 30 πόντους, ας περιορίσουν τον Μπατίερ και τον Τσάλμερς, αυτοί δεν βαζουν 15 πόντους βρέξει-χιονίσει.


And this post my friends, is the difference between a reasonable critic and a semiparanoid hater. Μόλις εξέφρασες αυτό που υποστηρίζω στα φετινά plays.

Πάντως δεδομένο δεν έχω τίποτε. Θεωρώ ότι οι Thunder μπορούν να γίνουν η πρώτη ομάδα που θα γυρίσει από το 1-3 στους τελικούς (δεν το θεωρώ το πλέον πιθανό σενάριο αλλά δε θα είναι συγκλονιστική έκπληξη, για μένα πάντα). Βέβαια για να γίνει αυτό θα πρέπει και οι Heat να (μην) βάλουν το χεράκι τους πολλάκις.
Air Kef
Καλά προφανως δεν ξεγράφει κανεις τους Θάντερ. Ενα διπλό με καλή εμφάνιση του Χάρντεν να γίνει σήμερα και ξαναγίνονται κανονικό φαβορί για μένα.
Απλά θεωρώ ότι ο Λεμπρον δεν θα αφήσει μπάλα για μπάλα απόψε, αν χρειαστεί να βάλει 50 πόντους για να κερδίσουν, θα τους βάλει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.