Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fenerbahce vs Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4, 5
j-kidd13
vs


Την προηγούμενη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός πήγε να "βγάλει τα μάτια του" με την Εφες στο ΟΑΚΑ,οπου σε ένα ματς που φαινόταν εύκολο βασει της εικόνας μέχρι τα μισά της δεύτερης περιόδου,σώθηκε κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή με το φαουλ και τις 3 βολές του Τζειμς,ισοφαρίζοντας τους Τούρκους,και κερδίζοντας το ματς στην παράταση.
Ο επόμενος αγώνας ειναι δύσκολος,καθώς οι πράσινοι αντιμετωπίζουν στην Τουρκία την Φενερ,προερχόμενοι απο τη μεγάλη νίκη στο ΣΕΦ.Παναθηναϊκός και Φενερ έχουν το ίδιο ρεκόρ,με τους πράσινους να βρίσκονται απο πάνω στη βαθμολογία λόγω της νίκης στο ματς του πρώτου γύρου.Σημαντικότατο παιχνίδι και για τις 2 ομάδες,για τις ελπίδες τους για την 4αδα.Ο Παναθηναϊκός ειδικά,σε περίπτωση νίκης του,και ήττα της Μπασκόνια στο ΣΕΦ,θα βρεθεί στην 4η θέση.
Χρειάζεται απόδοση παρόμοια αυτών σε Μόσχα και Μαδρίτη(αρκεί να μην έχουμε ανάλογες διαιτησίες laugh.gif ),και απόλυτη συγκέντρωση για 40 λεπτά,για να μπορέσει να πάρει κάτι καλό ο Παναθηναϊκός,απο μια Φενερ που προέρχεται απο 4 ήττες στα τελευταία 6 ματς της.



Να θυμηθούμε μερικές φάσεις απο το πρώτο ματς στο ΟΑΚΑ

sleepei2
Διπλό
Special_One
εκτος απο διαιτησία να μην έχεις και Φελντέιν τα τελευταία λεπτά...
Επίσης η Βασκονία είναι διπλό.
Dreamerpanos
Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος άρα θα πάμε καλά biggrin.gif
j-kidd13
QUOTE(Special_One @ Jan 17 2017, 15:22 ) *
εκτος απο διαιτησία να μην έχεις και Φελντέιν τα τελευταία λεπτά...
Επίσης η Βασκονία είναι διπλό.


Η να τον εχεις οπως στη Μαδριτη καλυτερα.
irving
κρυφη ελπιδα για διπλο αν και αντικειμενικα ειναι δυσκολο.
σημαντικο να κρατησουμε τη διαφορα των 11 ποντων. αυτο νομιζω ειναι πολυ πιο εφικτο
Special_One
QUOTE (j-kidd13 @ Jan 17 2017, 15:26 ) *
Η να τον εχεις οπως στη Μαδριτη καλυτερα.


και να χαρίσει πάλι το ματς? huh.gif
yorgos
Τουλάχιστον στο ξεκίνημα του ματς θα φάμε πολύ ποστάρισμα κι επίμονα. Βασικό να μη φορτωθεί με φάουλ ο Σίνγκλετον γιατί αν βγει κλάφτα Χαράλαμπε. Επίσης πλέον έχει επιστρέψει ο Μπογκντάνοβιτς δυναμικά. Δεν έχω πολλές προσδοκίες, αλλά τη διαφορά πρέπει να την κρατήσουμε πάση θυσία.
CG.
Ματς χωρίς σοβαρό άγχος
Κερδίζεις κάνεις μεγάλο βήμα χάνεις η ζωή συνεχίζεται χωρίς να σου πει κανείς τίποτα.
Μπορούμε πάντως με σοβαρότητα να το πάμε στο τέλος και κει όλα γινονται
garou
σιγουρη ηττα
qspock
Εγω πιστευω θα σβηστουν ποστ εδω μεσα το βραδυ της Πεμπτης tongue.gif
Ας τα λεμε κατευθειαν στο αλλο τοπικ... icon_wave.gif
Dred11
Πάντως τα τελευταία χρόνια το πηγαίναμε καλά ως ένα σημείο και μετά το χάναμε μόνοι μας ή μας το χάναν κάποιοι άλλοι. Θα χρειαστεί μεγάλη εμφάνιση από την frontline για να το πάρουμε. Μπουρούσης, Σίνγκλετον, Γκάμπριελ, Φώτσης, Νίκολς πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς. Ο Τζεντίλε ελπίζω να δώσει τουλάχιστον ένα καλό δεκάλεπτο, αφού τόσο αντέχει το παιδί στην καλύτερη.
TakeshyKurosawa
Φενέρ λογικά και σχετικά εύκολα για πολλούς λόγους.
back2back
QUOTE(Special_One @ Jan 17 2017, 15:22 ) *
εκτος απο διαιτησία να μην έχεις και Φελντέιν τα τελευταία λεπτά...
Επίσης η Βασκονία είναι διπλό.


Αν ηττηθείς από τη Φενέρ και η Μπασκόνια κερδίσει τότε χάνεις σχεδόν κάθε ελπίδα για πλεονέκτημα. Τον Παναθηναϊκό τον συμφέρει να νικήσει ο Ολυμπιακός, με τον οποίο υστερεί στην ισοβαθμία, και τον Ολυμπιακό φυσικά τον συμφέρει να κερδίσει ο Παναθηναϊκός στην Τουρκία.
j-kidd13
QUOTE(Special_One @ Jan 17 2017, 17:35 ) *
και να χαρίσει πάλι το ματς? huh.gif

Ας βάλει 6 στα 7,και δεν νομιζω να παμε στην τελευταία φαση ξανα,στην Τουρκία...
djibriliant
Αν θέλουμε πλεονέκτημα πρέπει ή να πάρουμε την φενερ ή την Μπασκονια και να κρατήσουμε τη διαφορά με τη φενερ.
MaJesty23
Πολύ δύσκολο ματς...Αραγε θα εμφανιστεί και ο νεόφερτος Bennett;Μακάρι γιατί μάλλον θα μπερδέψει ,παρα θα βοηθήσει.

Πρέπει να μπούμε με το μαχαίρι στα δόντια,απο το 1ο λεπτό,και μάχη σε κάθε φάση.Νομίζω θα έχουμε τύχη ,εάν ο Νικ και ο Κρις παίξουν στα στάνταρ που είχαν πριν κάνα μήνα.

Θα δούμε ποσταρίσματα του δεινοσαυράκου,μήπως φθείρει Udoh και σίγουρα ποσταρίσματα στον κοντορεβυθούλη Dixon.Γενικά η Φενέρ ,δεν με τρομάζει(χωρίς να σημαίνει ότι θα κερδίσουμε).
Την θεωρώ κατώτερη από Ρεαλ,ΤΣΣΚΑ ,Μπασκόνια και Ολυμπιακό.Νομίζω ότι αυτοί θα είναι και οι 4 με πλεονέκτημα.

Φώτσης για αύριο πρέπει να είναι DNP. tongue.gif
GreenLantern
Δεν είναι καλή ομάδα η Φενέρ. Πρέπει να πιέσουμε ώστε να φτάνει η μπάλα στους ψηλούς με αίμα ΚΑΙ να κρατήσουμε το ρυθμό χαμήλα όπως σε κάθε εκτός.

Καλάθης- Τζείμς ένα επίπεδο πάνω απο Σλουκα και Ντίξον, και εκεί νομίζω είναι το κλειδί.
ΠΡΕΠΕΙ να τους καταπιούμε αμυντικά. Ο Καλάθης να ποστάρει Ντίξον και ο Τζείμς να πάεις στο 1vs1 στο Σλούκα.

Το δύσκολο είναι ότι:
1. η ομάδα δεν έχει διάρκεια στο παιχνίδι της
2. δεν έχει αποδείξει ότι μπορεί να κερδίζει εκτός, ακόμα και σε πιο εύκολες έδρες
3. να μη χάσει το μυαλό της με τη διατησία.
G-arenas
νομιζω πως ολα τα λεφτα ειναι το διδυμο βεσελι-ουντο. αν τους αφησουμε θα μας τελειωσουν, θα μας βαλουν μες στα καλαθια, θα μας παρουν τα ριμπαουντ, θα μας φθειρουν. αρα πρεπει να παιξουμε σκληρα και να τους παρουμε τα ριμπαουντ οπως και με εφες. αν το κανουμε αυτο ειναι δικο μας το ματς.

επισης αυτο που φοβαμαι ειναι και οι διαιτητες. η φενερ πρεπει να κερδισει οπωσδηποτε αυριο ωστε να μην χασει το τρενο της 4αδας συν οτι αν χασει αυριο εχει μπελαδες και για 8αδα. και οπως εχουμε δει δεν μας θελουν εμας και τοσο πολυ να κερδιζουμε αρα το 60-40 ειναι σιγουρο και ελπιζω να μεινει εως εκει.

περιμενω ριβερς σε χαμηλες πτησεις καθως θα τον εχει κλεισει πολυ καλα ο ζοτς και καλαθη πολυ δυνατο.
back2back
QUOTE(GreenLantern @ Jan 18 2017, 12:34 ) *
Καλάθης- Τζείμς ένα επίπεδο πάνω απο Σλουκα και Ντίξον, και εκεί νομίζω είναι το κλειδί.
ΠΡΕΠΕΙ να τους καταπιούμε αμυντικά. Ο Καλάθης να ποστάρει Ντίξον και ο Τζείμς να πάεις στο 1vs1 στο Σλούκα.


Ο Καλάθης δεν ξέρει να ποστάρει, λογικά θα βάλει τον Ρίβερς να ποστάρει τον Ντίξον. Το θέμα είναι ότι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού βολεύει τη Φενέρ.
sleepei2
Επειδη τον Ντιξον τον είχε και πέρσι έχει μαθει να τον προστατευει σε ποσταρισματα με τους ψηλους που έχει
A.CAB
Ο Καλάθης μια χαρά ξέρει να ποστάρει. Και στο πρώτο ματς τον έκανε γιο-γιο τον Ντίξον. Ο Σλούκας δεν μπορεί να τον μαρκάρει επίσης οποτε λογικά θα πέσει πάνω του ο Μπογκντάνοβιτς. Θα χρειαστεί η κωλοτουμπιάδα του Τζέιμς.
Από 'κει και πέρα το θέμα είναι ν' αντέξει ο Σίγκλετον και οι ΚέιΣι - Γκάμπριελ να συνεχίσουν σε υψηλά επίπεδα. Θα μας χτυπήσουν πολύ στη ρακέτα με Βέσελι-Ούντο και πλέον Μπένετ.

Πάρα πολύ δύσκολο ματς αλλά δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε (πέρα από τη διαφορά).

Μ' αρέσει που είμαστε έτοιμοι ν' αδικηθούμε 2 μέρες πριν. Νόμιζα πως το κλαψούρισμα ήταν προνόμιο των δίπλα που τους ήρθε ο ουρανός σφοντίλι και το ρίχνουν στο dvd. Ακολουθούμε περίεργο μονοπάτι δυστυχώς.
Nik Tepits
Eαν παρουσιαστουμε σοβαροι θα το χτυπησουμε. Εδω φανει και η ψυχολογικη προετοιμασια του Πασκουαλ, μετα απο νικη σε ντερμπυ πολλοι παιχτες ακομα αυτο σκεφτονται και θα μπουνε χαλαροι. Παντως μπορει και να αποδειχτει θετικο οτι δεν εχουμε αγχος, η Φενερ μας ταιριαζει σαν ομαδα.

Επιτελους χρειαζομαστε μια καλη νικη εκτος, εαν δεν την κανουμε τωρα χαιρεταμε οριστικα πλεονεκτημα και μαλλον Φ4 αφου δυσκολα νικαμε εκτος ειδικα σε πλευ οφ. Εννοειται οτι απο Μπασκονια, Βελιγραδι δεν περναμε ο διαολος να σπασει το ποδαρι του.
sanmartean13
Ας μη συγκρίνουμε το θέατρο του παραλόγου των απέναντι προκειμένου να φτιάξουν κλίμα ενόψει τελικών, φοβούμενοι ρεβάνς του ΔΓ για τα περσινά. με τη πραγματικότητα της Ευρωλίγκα. Αύριο η Φενερ αν χρειαστεί θα σπρωχτεί.Πρέπει να μπούμε με αυτό το δεδομένο και να περιμένουμε το πόσο.
Αγωνιστικά, μέχρι το 4, όλα καλά, όμως στο 5 υπάρχει τρομερό θέμα. Με τον Μπογκντανοβιτς, οι Ντιξον, Σλούκας δε παίζουν για πολύ ώρα μαζί, οπότε το ποστάρισμά δε γίνεται τόσο προφανής λύση. Ομως και πάλι πρέπει να παμε σε αυτό το στυλ, για να κατεβάσουμε το ρυθμό διεκδικώντας όλα τα ριμπάουντ, για να μη τρέχουν στο τρανζιτιον. Η λογική λέει όχι πολλές προσπάθειες Τζειμς αυριο, αρκετά 3ποντα απο τα 5αρια μας για να βγάλουμε τα δικά τους έξω, και ποσταρισμα είτε με καλαθη, Ρίβερς και Τζεντίλε. Το ανέβασμα του τελευταίου στο 2 περιμένω να είναι το τρικ του Πασκουαλ, με πολύ χρόνο επομένως σε Νίκολς στο 3.Η 5αδα καλάθης, Τζεντίλε, Νικολς, Κρις, Μπουρου πάντα θα σου αφήνει τουλάχιστον 1 πλεονέκτημα για να το διαβάσεις και να χτυπήσεις, ενώ ματσάρει σχετικά ικανοποιητικά αθλητικά (με την υποσημείωση πως ο Μπογκντανοβιτς είναι ακόμα λίγο πεσμένος, γιατί αλλιώς δε θα τον προλαβαίνει ο Τζεντίλε).
CG.
QUOTE (back2back @ Jan 18 2017, 13:07 ) *
Ο Καλάθης δεν ξέρει να ποστάρει, λογικά θα βάλει τον Ρίβερς να ποστάρει τον Ντίξον. Το θέμα είναι ότι αυτός ο τρόπος παιχνιδιού βολεύει τη Φενέρ.

Για γκαρντ μια χαρά ξέρει να πόσταρέι ο καλάθης
Στο πρώτο ματς του Ντιξόν του κάνε πλακα
Αν ελέγξουμε τα αμυντικα ριμπάουντ και τις κάτοχες θα πάει στο τέλος το ματς.
Βεσελί και ουντο θα είναι σίγουρα φοβεροί στην ρακέτα τους οπότε θέλει ψυχραιμία και καλή κυκλοφορία
Πέρσι το πάλεψαμε και το χάσαμε στο τέλος. Το ίδιο πιστεύω θα γίνει και φετος
Το ματς είναι κλειδί για τετράδα..ειδικά όταν σημαίνει για το συγκεκριμένο ματς διπλή να μην πω και τριπλή νικη
back2back
QUOTE(CG. @ Jan 18 2017, 18:49 ) *
Για γκαρντ μια χαρά ξέρει να πόσταρέι ο καλάθης
Στο πρώτο ματς του Ντιξόν του κάνε πλακα


Μπορεί, δεν το είχα παρακολουθήσει το συγκεκριμένο ματς. Δεν έχω ωστόσο στο μυαλό μου την εικόνα με τον Καλάθη να ποστάρει, όπως έχω τον Διαμαντίδη να το κάνει για παράδειγμα
irving
συνηθως μετα απο πανηγυρια οι παίχτες χαλαρωνουν και χανουν τη συγκεντρωση τους. ολα αυτα ειναι μια θεωρια που μπορει να επιβεβαιωθει μπορει και οχι.

νομιζω ειναι καλο που θα παιξουμε στο ντεμπουτο του μπενετ (αμα παιξει) διοτι δεν εχει προσαρμοστει ουτε στην ομδαδα του ουτε στον ευρωπαικο τροπο παιχνιδιου και αυτο ισως τους μπερδεψει.

ο μπογκντανοβιτς σε τι κατασταση ειναι? ειναι πολυ σημαντικος παιχτης για τη φενερ και ελπιζω να μεινει σε ρηχα νερα.

οσο για τα πενταρια τους στο ματς του οακα δεν φανηκαν ποτε
back2back
QUOTE(irving @ Jan 18 2017, 20:01 ) *
ο μπογκντανοβιτς σε τι κατασταση ειναι? ειναι πολυ σημαντικος παιχτης για τη φενερ και ελπιζω να μεινει σε ρηχα νερα.


Μοιάζει να είναι απόλυτα έτοιμος, κόντρα στη Μπεσίκτας έπαιξε 30 λεπτά και σημείωσε 19 πόντους
green_sky
QUOTE (irving @ Jan 18 2017, 20:01 ) *
συνηθως μετα απο πανηγυρια οι παίχτες χαλαρωνουν και χανουν τη συγκεντρωση τους. ολα αυτα ειναι μια θεωρια που μπορει να επιβεβαιωθει μπορει και οχι.

νομιζω ειναι καλο που θα παιξουμε στο ντεμπουτο του μπενετ (αμα παιξει) διοτι δεν εχει προσαρμοστει ουτε στην ομδαδα του ουτε στον ευρωπαικο τροπο παιχνιδιου και αυτο ισως τους μπερδεψει.

ο μπογκντανοβιτς σε τι κατασταση ειναι? ειναι πολυ σημαντικος παιχτης για τη φενερ και ελπιζω να μεινει σε ρηχα νερα.

οσο για τα πενταρια τους στο ματς του οακα δεν φανηκαν ποτε


Δυσκολο απο πολλες αποψεις το ματς με το πλεονεκτημα στην Φενερ λογω εδρας.Τη φοβαμαι και εγω τη χαλαρωση μετα το ματς με τον απεναντι.
Περα απο τον Καλαθη που ειναι βαρομετρο,για να εχει ελπιδες ο Εξαστερος θα πρεπει να κανει επιτελους ενα καλο παιχνιδι ο Γιαννης ο Μπουρουσης απεναντι στους ψηλους της Φενερ.
Ερωτηματικο αποτελει το αν θα χρησιμοποιηθει ο Μπενετ και αν ναι τι αποδοση θα εχει.
Εννοειται βεβαια οτι πρεπει να σταματησουν τον Σλουκα που φετος ο Ομπραντοβιτς του εχει δωσει τα κλειδια.
Dred11
Επειδή το γράφουν πολλοί, "να κάνει επιτέλους καλό παιχνίδι ο Γιάννης ο Μπουρούσης", να πω ότι ο Μπουρούσης έχει κάνει 5-6 καλά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και 2-3 τα έχει πάρει σχεδόν μόνος του. Με την Εφές ας πούμε ήταν κομβικός. Επίσης όταν βάζει τους πόντους λένε κάποιοι ότι είναι τρύπα πίσω στην άμυνα. Πέραν του ότι οι παίκτες με την κατασκευή του έχουν εγγενή θέματα (δεν μπορεί κανείς να αλλάξει τους νόμους της ανατομίας, της φυσιολογίας και της φυσικής), ο Μπουρούσης στα περισσότερα ματς καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια πίσω και σίγουρα δεν είναι τρύπα. Το ματς με την Εφές που τον βρίζαν πάλι πολλοί, το είδα και δεύτερη φορά με focus στον Μπουρούση και δεν βρήκα ούτε μία φάση που να κάνει βλακεία στην άμυνα. Αν για κάθε καλάθι που τρώει από ψηλό η ομάδα φταίει ο Μπουρούσης, τότε όλοι οι ψηλοί του ΝΒΑ είναι επίσης για τα μπάζα.
john wick
QUOTE (green_sky @ Jan 18 2017, 23:13 ) *
Δυσκολο απο πολλες αποψεις το ματς με το πλεονεκτημα στην Φενερ λογω εδρας.Τη φοβαμαι και εγω τη χαλαρωση μετα το ματς με τον απεναντι.
Περα απο τον Καλαθη που ειναι βαρομετρο,για να εχει ελπιδες ο Εξαστερος θα πρεπει να κανει επιτελους ενα καλο παιχνιδι ο Γιαννης ο Μπουρουσης απεναντι στους ψηλους της Φενερ.
Ερωτηματικο αποτελει το αν θα χρησιμοποιηθει ο Μπενετ και αν ναι τι αποδοση θα εχει.
Εννοειται βεβαια οτι πρεπει να σταματησουν τον Σλουκα που φετος ο Ομπραντοβιτς του εχει δωσει τα κλειδια.




Νομίζω ότι τον Σλούκα , είτε με Καλάθh , είτε με james θα τον πιέσει πολύ ο Xavi..
με Udoh , Bogdanovic τι κάνουμε είναι το θέμα..
Αν φορτωθεί ο Μπουρού με φάουλ από την αρχή βράσε όρυζα , γι αυτό κ νομίζω δεν θα τον ξεκινήσει ο Ισπανός..
πάντως για να λέμε και την αλήθεια , κάποια στιγμή ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε μία μεγάλη εκτός έδρας νίκη , αν θέλουμε να λέμε ότι πάμε για πλεονέκτημα έδρας.. Θα χρειαστούν και παραπάνω φυσικά , αλλά νομίζω πιο εύκολο είναι το σημερινό παιχνίδι παρά αυτό στο Βελιγράδι την επόμενη Πέμπτη... sad.gif
Ερχεται διαβολοβδομάδα , νομίζω πρέπει να ανοίξει λίγο το ροστερ και να παρουν λεπτά συμμετοχής και οι υπόλοιποι 3 Έλληνες της ομάδας..
ανετα θα ξεκίναγα τον Παππά σήμερα , παίζεις με τον εγωισμό του παίχτη , θα έμπαινα μέσα να αποδέιξω πράγματα , πόσο χειρότερος θα είναι από τον Feldeine...


whaler
Το κλειδί τους είναι οι ψηλοί, αναμφισβήτητα. Εκεί θα παιχτεί το ματς, στην απόδοση Udoh-Vessely και Singleton-Μπουρούση.
Αν υπερέχουμε εκεί και δε τους αφήσουμε να κάνουν ο,τι θέλουν στη ρακέτα, τότε έχουμε ελπίδες.
Αλλά κακά τα ψέμματα, ο μόνος τρόπος για να φύγουμε με διπλό από την Τουρκία, είναι να κλέψουμε το ματς. Να μπουμε χωρίς άγχος και αν μας πηγαίνει καλά και να το πάμε μέχρι τέλους.

Να μην πάρουμε διαφορά 5-10 πόντων μέσα στο ματς, γιατί είναι βέβαιο πως θα την χάσουμε και ο Πασχάλης θα χάσει τα αυγά και τα...πασχάλια. laugh.gif
green_sky
QUOTE (Dred11 @ Jan 19 2017, 10:12 ) *
Επειδή το γράφουν πολλοί, "να κάνει επιτέλους καλό παιχνίδι ο Γιάννης ο Μπουρούσης", να πω ότι ο Μπουρούσης έχει κάνει 5-6 καλά παιχνίδια στην Ευρωλίγκα και 2-3 τα έχει πάρει σχεδόν μόνος του. Με την Εφές ας πούμε ήταν κομβικός. Επίσης όταν βάζει τους πόντους λένε κάποιοι ότι είναι τρύπα πίσω στην άμυνα. Πέραν του ότι οι παίκτες με την κατασκευή του έχουν εγγενή θέματα (δεν μπορεί κανείς να αλλάξει τους νόμους της ανατομίας, της φυσιολογίας και της φυσικής), ο Μπουρούσης στα περισσότερα ματς καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια πίσω και σίγουρα δεν είναι τρύπα. Το ματς με την Εφές που τον βρίζαν πάλι πολλοί, το είδα και δεύτερη φορά με focus στον Μπουρούση και δεν βρήκα ούτε μία φάση που να κάνει βλακεία στην άμυνα. Αν για κάθε καλάθι που τρώει από ψηλό η ομάδα φταίει ο Μπουρούσης, τότε όλοι οι ψηλοί του ΝΒΑ είναι επίσης για τα μπάζα.


Το θεμα ειναι ο αγωνας με την Φενερ αλλα επειδη προφανως απευθυνεσαι σε εμενα θα σου πω την αποψη μου για τον Μπουρουση.
Θεωρω λοιπον οτι με γνωμονα το οτι εχει ενα απο τα πιο βαρια συμβολαια στην ομαδα, η συνολικη προσφορα του ειναι εντελως δυσαναλογη των αποδοχων του.
Οταν ο σεντερ παιρνει πανω απο ενα μυριο δεν μπορει να λεμε οτι επειδη μπηκε μεσα σε ορισμενα και μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου παιχνιδια και εβγαλε καποιες φασεις τοτε ολα καλα.
Για μενα (μπορει να κανω λαθος βεβαια) σωματικα ο Μπουρουσης δεν εχει καμμια σχεση με περυσι και απο κει ξεκινανε ολα.

john wick

Μου αρέσει που σφυρίζει ο συγκεκριμένος σήμερα.....
Είναι ο ιδανικός διαιτητής για να τον πετυχαίνεις στα ΕΚΤΟΣ εδρας.. rolleyes.gif
Dred11
QUOTE (green_sky @ Jan 19 2017, 10:51 ) *
Το θεμα ειναι ο αγωνας με την Φενερ αλλα επειδη προφανως απευθυνεσαι σε εμενα θα σου πω την αποψη μου για τον Μπουρουση.
Θεωρω λοιπον οτι με γνωμονα το οτι εχει ενα απο τα πιο βαρια συμβολαια στην ομαδα, η συνολικη προσφορα του ειναι εντελως δυσαναλογη των αποδοχων του.
Οταν ο σεντερ παιρνει πανω απο ενα μυριο δεν μπορει να λεμε οτι επειδη μπηκε μεσα σε ορισμενα και μετρημενα στα δαχτυλα του ενος χεριου παιχνιδια και εβγαλε καποιες φασεις τοτε ολα καλα.
Για μενα (μπορει να κανω λαθος βεβαια) σωματικα ο Μπουρουσης δεν εχει καμμια σχεση με περυσι και απο κει ξεκινανε ολα.

Αυτή τη στιγμή ο Μπουρούσης είναι ο δεύτερος καλύτερος Έλληνας παίκτης της ομάδας πίσω από τον Καλάθη των 2.1 εκ. ευρώ, είναι βασικός παίκτης της Εθνικής Ελλάδας, περσινός MVP σέντερ της Ευρωλίγκας και για να μην το ξεχνάμε παίζει τη θέση του σέντερ με ύψος πάνω από 2.10. Με αυτά τα προσόντα το συμβόλαιό του είναι απολύτως λογικό. Αν παίζει αρκετά καλά για αυτά τα λεφτά; Σίγουρα όχι. Αλλά δεν είναι και το μεγαλύτερο bust στα ελληνικά χρονικά, όπως τον παρουσιάζουν ορισμένοι. Έχει προφέρει ήδη αρκετά και πιστεύω ότι λόγω ανταγωνιστικού χαρακτήρα θα βελτιωθεί κι άλλο στην πορεία. Να τον διώξουμε γιατί μπορούμε να φέρουμε ξένο παίκτη που θα κάνει τα ίδια με 800 χιλιάρικα (για παρακάτω δε νομίζω),θα είναι χοντρό λάθος.
GreenLantern
QUOTE (Dred11 @ Jan 19 2017, 12:06 ) *
Αυτή τη στιγμή ο Μπουρούσης είναι ο δεύτερος καλύτερος Έλληνας παίκτης της ομάδας πίσω από τον Καλάθη των 2.1 εκ. ευρώ, είναι βασικός παίκτης της Εθνικής Ελλάδας, περσινός MVP σέντερ της Ευρωλίγκας και για να μην το ξεχνάμε παίζει τη θέση του σέντερ με ύψος πάνω από 2.10. Με αυτά τα προσόντα το συμβόλαιό του είναι απολύτως λογικό. Αν παίζει αρκετά καλά για αυτά τα λεφτά; Σίγουρα όχι. Αλλά δεν είναι και το μεγαλύτερο bust στα ελληνικά χρονικά, όπως τον παρουσιάζουν ορισμένοι. Έχει προφέρει ήδη αρκετά και πιστεύω ότι λόγω ανταγωνιστικού χαρακτήρα θα βελτιωθεί κι άλλο στην πορεία. Να τον διώξουμε γιατί μπορούμε να φέρουμε ξένο παίκτη που θα κάνει τα ίδια με 800 χιλιάρικα (για παρακάτω δε νομίζω),θα είναι χοντρό λάθος.


Δλδ ποιόν θα πέρνατε το καλοκαίρι αντί του Μπουρούση με όλα τα χαρακτηριστικά που λέει ο φίλος.
Ο Μπουρούσης είναι το εύκολο θύμα. Αν δεν αξίζει 1,1 και αξίζει 0,7 μικρή σημασία έχει.

Το πρόβλημα δεν έιναι ο Μπορούσης άλλα ότι δεν υπάρχει ένα 2ο 5άρι να ρίχνει ξύλο και καταλήγει ο Μπουρούσης να πρέπει να τα βάλει με όλα τα αντίπλα 5άρια. ( Οι top 5 ομάδες έχουν τρία καθαρά 5άρια και εμείς μόνο το Γιάννη)

Και ότι τα 4άρια μας είναι soft και δεν βοηθάνε καθόλου στο rpn και δε καλύπτουν το Γιάννη στην άμυνα. (Φωτσένκο και λοιποί)

ΔΓ φέρε ένα 5 και βάλε Σιγκλεντον στο 4άρα. Τόσο απλά.
A.CAB
Πάντως ο Μπουρούσης από δικαιολογίες και από δημοσιογραφική στήριξη δεν πρέπει να έχει παράπονο. Από το ότι δεν του δίνουν σωστά τη μπάλα (!) στο ότι δεν παίζει πολύ για να βρει ρυθμό (εδώ δεν την παλεύει στα 17λεπτα) και στο κορυφαίο πως θέλει το Τζέιμς δίπλα του που βρίσκοται με κλειστά μάτια! Δεν προλαβαίνουν να συνεργάζονται λέμε. Το 'χουν καταφέρει και 4 φορές φέτος. Το άλλο ανέκδοτο με το "δημιουργό" Μπουρούση είναι εξίσου πετυχημένο. Ο Ραντούλιτσα πέρυσι ένα επίπεδο πάνω στη δημιουργία ήταν. Φαντάσου....

Είναι και τυχερός βέβαια που στα τελειώματά του τσίμπησε τέτοιο συμβόλαιο σε εποχή που δεν παίζουν και πολλοί πρωτοκλασσάτοι Έλληνες παίχτες. Τώρα που τον έχουμε φάει στη μάπα μισή σεζόν είναι εμφανές ότι είναι κάτω του μετρίου και αμοίβεται εξωφρενικά πολύ παραπάνω και από την αξία του και εννοείται και από την προσφορά του. Έχοντας κάνει 2-3 καλά παιχνίδια και άλλα τόσα μέτρια που τα βαφτίζουμε καλά μπας και καταπιούμε τα χάλια του. Μέχρι στιγμής πάντως έχει προσφέρει ρεκόρ πόντων σε 2 αντιπάλους σέντερ και η Ευρολίγκα έχει δρόμο ακόμα.

Το όλο πρόβλημα στο 5 ξεκινάει και τελειώνει από δαύτον. Ας είναι καλά ο παιχταράς ο Σίγκλετον δηλαδή. Στείλε τον 3ο ψηλό και χαλαρό το Γιάνναρο το καλοκαίρι και πάρε 2ο σέντερ να δίνει ανάσες στον Σίγκλετον και όλα θα μπουν στο σωστό δρόμο.
tanasen01
Σε άλλα νεάκια, λέει θα παίξει σήμερα και ο Μπένετ...
Special_One
καλή επιτυχία σήμερα στην ομάδα, αυτό που περιμένω είναι μια καλή εμφάνιση και τίποτα παραπάνω.
Αυτού του είδους τα παιχνίδια είναι από αυτά που είναι ξεγραμμένα πριν ξεκινήσει η σεζόν.
CG.
QUOTE (back2back @ Jan 18 2017, 19:09 ) *
Μπορεί, δεν το είχα παρακολουθήσει το συγκεκριμένο ματς. Δεν έχω ωστόσο στο μυαλό μου την εικόνα με τον Καλάθη να ποστάρει, όπως έχω τον Διαμαντίδη να το κάνει για παράδειγμα

Εντάξει ο διαμάντιδης ήταν ο καλύτερος γκαρντ σε πόσταρίσμα που έχει υπαρξει,αλλά και ο καλάθι είναι ικανος
garou
QUOTE (john wick @ Jan 19 2017, 11:48 ) *

Μου αρέσει που σφυρίζει ο συγκεκριμένος σήμερα.....
Είναι ο ιδανικός διαιτητής για να τον πετυχαίνεις στα ΕΚΤΟΣ εδρας.. rolleyes.gif

και οι ελαχιστες ελπιδες που ειχαμε μολις χαθηκαν biggrin.gif
qspock
QUOTE(john wick @ Jan 19 2017, 11:48 ) *

Μου αρέσει που σφυρίζει ο συγκεκριμένος σήμερα.....
Είναι ο ιδανικός διαιτητής για να τον πετυχαίνεις στα ΕΚΤΟΣ εδρας.. rolleyes.gif

Με τι να τον πετύχεις, με κάνα ...δίκανο? shot.gif

biggrin.gif
irving
παντως για αρκετους λογους καλο ειναι να μην λεμε για διαιτησια πριν τον αγωνα. ειναι κακο για την ομαδα επειδη ριχνουμε το φταιξιμο πιο ευκολα στους διαιτητες όντας προκατειλημμενοι απο πριν και δεν βλεπουμε τα λαθη της ομαδας μας.

δεν μπορω να παραβλεψω οτι ευνοουνται λιγο πολυ συγκεκριμενες ομαδες. φυσικα και παιζει σημαντικο ρολο η διαιτησια αλλα για την υγεια του μπασκετ και του συλλογου καλο ειναι να μην υπερβαλουμε.
j-kidd13
Xωρις Udoh η Φενέρ...

http://www.eurohoops.net/el/bet-el/385480/...m_content=Fener
tanasen01
QUOTE (j-kidd13 @ Jan 19 2017, 17:29 ) *


Πολύ καλά νέα. Ελπίζω να στοχεύσουμε Άντιτς στην επίθεση και αν περιορίσουμε και Βέσελυ έχουμε ελπίδες για διπλό.
CG.
Χωρις ουντο μεσα και με μπενετ χωρις καμια εμπειρια απο ευρωπη (ισως να μην ξερει ακομα τα συστηματα)ειναι μοναδικη ευκαιρια να παρουμε την νικη.για να δουμε
Dred11
Χωρίς Udoh παίδες πρέπει να το πάρουμε. Αν θέλουμε να λέμε ότι είμαστε ομάδα final 4. Αν πιάσουμε μια απλά καλή απόδοση, πιστεύω θα τους πατήσουμε. Ο Udoh για μένα είναι η μισή Φενέρ.
G-arenas
τωρα θεωρω πως πρεπει να στοχευσουμε βεσελυ στην αμυνα τους καθως ειναι ο μοναδικος του ψηλος και αρα πρεπει να τον φθειρουμε. επισης ο μπογκνταν θα παιρνει πολλες επιθεσεις αρα καλαθης πανω του. και να κοψουμε την δημιουργια του σλουκα με τζειμς βδελα πανω του.

μεγαλη ευκαιρια το διπλο αποψε αν και θεωρω σιγουρο το σπρωξιμο απο τους γκρι σημερα καθως αν χασει η φενερ τερμα η 4αδα και μετα θα παλευει για 8αδα με νταρου,εφες, μπαμπεργκ και ερυθρο συν την μπαρτσα.
pan24
Τωρα οι πιθανοτητες αυξηθηκαν παρα πολυ
Αυτοι εχουν βεσελυ,μπενετ,αντιτς+ντατομε βοηθητικα εμεις σινγκλετον,μπουρουση,γκαμπριελ+νικολς βοηθητικα
Χρειαζεται αλλο ενα μεγαλο παιχνιδι απο σινγκλετον,γκαμπριελ και το παιχνιδι ειναι δικο μας
Εκει θα κριθει
Στους κοντους ο καλαθης θα κοψει την δημιουργια του σλουκα αλλα περιμενω απο μπογκντανοβιτς,ναναλυ να περιορισουν ριβερς,τζειμς
Στους ψηλους θα κριθει
shtarkws
Ηταν και παραμενει φαβορι η Φενερ. Μην ανεβαζουμε τον πήχη και μετα πεφτουμε σε εσωστρεφεια. Ο Παναθηναικος πρεπει να εχει σαν πρωτο στοχο την διατηρηση της διαφορας και επειτα να διεκδικησει τις πιθανοτητες που του αναλογουν. Σιγουρα ειμαστε ποιοτικη ομαδα με καλες μοναδες, ομως η ομαδα ακομα δενει οποτε ξεκαθαρο φαβορι ειναι η Φενερ που καιγεται για νικη
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.