Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ (u16-u17)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
akis64
QUOTE (papachris56 @ Jul 27 2016, 15:05 ) *
Φιλε μηπως απλα τα παιδια δεν θα ακολουθησουν την εθνικη στην Ισπανια? Μηπως η πληροφορια του mpek πηγαινε στα φιλικα με Γερμανια και ακομα δεν εχει βγει τελικη δωδεκαδα?Λεω απλα μηπως..υποθεσεις κανω για να ειμαστε πιο σιγουροι.Δεν γνωριζω κατι παραπανω συγκεκριμενο.

Τελος παντων,αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα θεωρω αδικαιολογητο το κοψιμο Βουλγαροπουλου.Το παιδι μπορει να ναι ακομα αδυναμο και αδουλευτο αλλα ειναι 2.17 και πιτσιρικα 2,17 θα κανει χρονια να δει η χωρα μας.Η Σερβια εχει 3 παικτες κοντα στο 2.10 και τον Pecarski 2.16....Aναρωτιεμαι χωρις Βουλγαροπουλο 2.17 ποιος θα τους μαρκαρει? Δεν λεω οτι ο Στρατος θα τους επαιζε αμυναρα πανω του,θα δυσκολευοταν αρκετα λογω κυριως σωματικων αλλα και μπασκετικων προσοντων,αλλα τουλαχιστον θα τους κοντραρε λογω υψους...

Οκ Οκ μπορει να μην ειναι τοσο καλο πενταρι αλλα δεν νομιζω οτι απεχει και παρα πολυ απ τους αλλους δυο που κρατηθηκαν,οταν μαλιστα ειναι και 10 ποντους πιο ψηλος,δειχνοντας και τον τελευταιο καιρο σημαδια βετιωσης....Εστω θα ειχαμε να λεμε οτι η ομαδα απαρτιζεται απο εναν πολυ υψηλο παικτη ο οποιος οσο κακος και να ναι(που ο συγκεκριμενος δεν ειναι τοσο οσο τον παρουσιαζουν) παντα θα ηταν καπου χρησιμος αυτην την ομαδα,και πολυ μαλιστα,οταν απ την αλλη η χωρα μας θα κανει καιρο να ξαναβγαλει τοσο ψηλο παιδι που να παιζει μπασκετ,οπως ειπα και παραπανω...Τεσπα,θα δουμε στο Ευρωπαικο,μπορει να κανω και γω λαθος!

Επισης κατ εμε λαθος κοψιμο Τσιρογιαννη.Το παιδι ειναι φοβερο γκαρτν με απιστευτα προσοντα γυρω στο 1.94 ,ξερει μπολικο μπασκετ,δουλεμενος παικτης με μακρια χερια,πολυ καλο drive και πολυ καλο σουτ,μπορει να παιξει απο 1-3...Δεν ξερω αν ο κοουτς ειδε κατι στους αλλους δυο (Αρσενοπουλο,Ερμιδη) που δεν το εχει αυτος,αλλα κατ εμε επειδη εχω παρακολουθησει πολλες προπονησεις εθνικης στο βορρα,απο τον Ερμειδη ειναι σιγουρα καλυτερος και πιο ταλαντουχος.Απο Αρσνοπουλο οχι,μην το παρακανουμε κιολας.

Αυτα κατ εμε,τα λλα θα τα δουμε στο Ευρωπαικο τον Αυγουστο!!

Δεν θα συμπληρωσω περισσοτερα, εχοντας κι εγω παρακολουθησει ολες τις προπονησεις του βορρα αλλα και τα 4 φιλικα στην Πορταρια διαπιστωσα πως υπηρχαν κι αλλα παιδια απο το βορειο κλιμακιο που ειχαν θεση στην 12αδα. Διεκρινα στα φιλικα μεγαλη μεροληψια. Τι να λεμε οταν στο ιδιο site της εοκ δεν εχουν καν το ονομα του ιδιου του Τουφα.

"Παίδων: Τουρνουά στην Ισπανία

27 Ιουλ 2016

Παίδων: Τουρνουά στην Ισπανία

Η Εθνική Παίδων αναχωρεί σήμερα με προορισμό την Γκουαδαλαχάρα, όπου θα λάβει μέρος σε διεθνές τουρνουά ενόψει της συμμετοχής της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (Ράντομ, Πολωνία, 12-20/8).

Στο τουρνουά θα αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Ισπανία, τη Γαλλία και τη Γερμανία.

Οι παίκτες που βρίσκονται στην αποστολή είναι οι:

Κώστας Αλτίνης 2000 1.95 γκαρντ Άρης

Νίκος Αρσενόπουλος 2000 1.95 γκαρντ BAC

Βασίλης Γαργάλης 2000 2.04 φόργουορντ Πρωτέας

Δημήτρης Ερμείδης 2000 1.83 γκαρντ ΧΑΝΘ

Θωμάς Ζευγαράς 2001 2.05 σέντερ Ολυμπιακός

Περικλής Μπαζίνας 2000 1.97 φόργουορντ Απόλλων Π.

Γιώργος Μπαλλής 2000 1.90 γκαρντ Τρίπολη

Αλέξανδρος Προίσκος 2000 2.00 φόργουορντ BAC

Χρυσόστομος Σανδραμάνης 2000 1.92 γκαρντ Προμηθέας

Άρης Τσουργιάννης 2000 2.03 φόργουορντ Δούκας

Γιάννης Χατζηβέρογλου 2000 2.00 φόργουορντ Ηλυσιακός

Μανώλης Χατζηδάκης 2000 2.07 σέντερ Ίκαρος Κ.

Προπονητής: Μάνος Μανουσέλης

Το πρόγραμμα του τουρνουά

29/7

19.00 Γαλλία-Γερμανία

21.00 Ισπανία-Ελλάδα

30/7

19.00 Ελλάδα-Γαλλία

21.00 Ισπανία-Γερμανία

31/7

11.00 Ελλάδα-Γερμανία

13.00 Ισπανία-Γαλλία

Τελευταία τροποποίηση στιςΤετάρτη, 27 Ιούλιος 2016 15:17"
mpek
QUOTE (akis64 @ Jul 27 2016, 15:32 ) *
Δεν θα συμπληρωσω περισσοτερα, εχοντας κι εγω παρακολουθησει ολες τις προπονησεις του βορρα αλλα και τα 4 φιλικα στην Πορταρια διαπιστωσα πως υπηρχαν κι αλλα παιδια απο το βορειο κλιμακιο που ειχαν θεση στην 12αδα...

Για πες μερικά ονόματα που διέφυγαν.
akis64
QUOTE (mpek @ Jul 27 2016, 16:15 ) *
Για πες μερικά ονόματα που διέφυγαν.

Κουτουξίδης Νίκος, Αμβράζης Θανάσης.
papachris56
QUOTE (akis64 @ Jul 27 2016, 16:34 ) *
Κουτουξίδης Νίκος, Αμβράζης Θανάσης.

Και οχι μονο.Μαζι μ αυτους τους 2 επιπλεον ξεχωριζαν οι: Κατος(Ικαροι Σερρων),Τσιγκας Πολυχρονης (ΑΓΣ Ιωαννινων) Παπαζουδης Γιωργος (Ελευθερουπολη). Δεν θα κανω λογο για 12αδα οπως εσυ,ισως να ειναι υπερβολη, αλλα το οτι ξεχωριζαν φανερα αυτοι οι πεντε ξεχωριζαν απο βορρα, ειναι γεγονος!
xxx-4711
Πηγε 2.17 ο βουλγαροπουλος; μπραβο. Ο πετσαρσκι ειναι 2.06 οχι 2.16 και εχει πολυ καλο περιφερειακο σουτ.akis64 μια και παρακολουθησες τα φιλικα με γερμανια και η ομοσπονδια δεν καταδεχτηκε να μας ενημερωσει γραψε ποιοι ξεχωρισαν. Οι γερμανοι πρεπει ναεχουν καλη ομαδα κερδισαν τουρκια και εχασαν δυσκολα απο λιθουανια στο τουρνουα της σαμψουντας τον ιανουαριο

akis64
QUOTE (xxx-4711 @ Jul 27 2016, 20:12 ) *
Πηγε 2.17 ο βουλγαροπουλος; μπραβο. Ο πετσαρσκι ειναι 2.06 οχι 2.16 και εχει πολυ καλο περιφερειακο σουτ.akis64 μια και παρακολουθησες τα φιλικα με γερμανια και η ομοσπονδια δεν καταδεχτηκε να μας ενημερωσει γραψε ποιοι ξεχωρισαν. Οι γερμανοι πρεπει ναεχουν καλη ομαδα κερδισαν τουρκια και εχασαν δυσκολα απο λιθουανια στο τουρνουα της σαμψουντας τον ιανουαριο

Δεν θεωρω χρήσιμο να γράψω λεπτομέρειες για την απόδοση των παικτών αναλυτικά,αλλά έκαναν πολλά λάθη ,έχαναν εύκολα τη μπάλα κι έδειξαν πολύ κουρασμένοι. Χάνονταν εύκολα καλάθια σε αντίθεση με τους γερμανούς που έδειξαν μεγαλύτερη φρεσκάδα και ταχύτητα.
ggrilik
Τελος παντων,αν ειναι οντως ετσι τα πραγματα θεωρω αδικαιολογητο το κοψιμο Βουλγαροπουλου ....
... ....

Δεν ξέρω.. Μου φάνηκε πολύ ανέτοιμος στα φιλικά με Κύπρο, τόσο πολύ που δεν ξέρω τι θα του προσέφερε μια συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό.
Οτι έχει προοπτική, έχει. Και μάλιστα η γνώμη μου είναι πως έχει και μπασκετικό μυαλό. Αλλά το σώμα του δεν ακολουθεί όσο θα έπρεπε την σκέψη του, όχι ακόμα τουλάχιστον..

Επισης κατ εμε λαθος κοψιμο Τσιρογιαννη.Το παιδι ειναι φοβερο γκαρτν ....

Προσωπικά, ο Τσιρογιάννης μ' άρέσει πολύ, οπότε συμφωνώ. Θα έλεγα μάλιστα πως αφού κατα δήλωση των εθνικών προπονητών 1ος σκοπός των μικρών εθνικών δεν είναι τα μετάλλια και η θέση κατάταξης, έπρεπε να τον πάρει μαζί. Ο Τσιρογιάννης είναι απο τους λίγους αυτής της φουρνιάς που έχει προοπτικές.

QUOTE (akis64 @ Jul 27 2016, 20:39 ) *
Δεν θεωρω χρήσιμο να γράψω λεπτομέρειες για την απόδοση των παικτών αναλυτικά,αλλά έκαναν πολλά λάθη ,έχαναν εύκολα τη μπάλα κι έδειξαν πολύ κουρασμένοι. Χάνονταν εύκολα καλάθια σε αντίθεση με τους γερμανούς που έδειξαν μεγαλύτερη φρεσκάδα και ταχύτητα.

akis64, για πες τουλάχιστον, σ'αυτό το τελευταίο δεκάλεπτο του 4ου ματς που χάσαμε 20-5 τι στον Άδη έγινε? 20-5 παραείναι κακό. Όταν το είδα στο σάιτ της γερμανικής ομοσπονδίας φοβήθηκα μην τραυματίστηκε κανας δικός μας..
akis64
QUOTE (ggrilik @ Jul 28 2016, 01:22 ) *
akis64, για πες τουλάχιστον, σ'αυτό το τελευταίο δεκάλεπτο του 4ου ματς που χάσαμε 20-5 τι στον Άδη έγινε? 20-5 παραείναι κακό. Όταν το είδα στο σάιτ της γερμανικής ομοσπονδίας φοβήθηκα μην τραυματίστηκε κανας δικός μας..

Όχι, τραυματισμός δεν υπήρχε smile.gif αλλά υπήρχαν πολλά λάθη στις μεταβιβάσεις, βεβιασμένα σουτ τριών πόντων από μακρινή απόσταση, χάσιμο πολλών ριμπάουντ και 2-3 κλεψίματα από τους Γερμανούς, 2-3 φορές μας έμεινε η μπάλα στο χέρια, αργές επιστροφές και ολίγον τι άμυνα με τα μάτια.
mpek
QUOTE (papachris56 @ Jul 27 2016, 19:18 ) *
Και οχι μονο.Μαζι μ αυτους τους 2 επιπλεον ξεχωριζαν οι: Κατος(Ικαροι Σερρων),Τσιγκας Πολυχρονης (ΑΓΣ Ιωαννινων) Παπαζουδης Γιωργος (Ελευθερουπολη). Δεν θα κανω λογο για 12αδα οπως εσυ,ισως να ειναι υπερβολη, αλλα το οτι ξεχωριζαν φανερα αυτοι οι πεντε ξεχωριζαν απο βορρα, ειναι γεγονος!

Σχετικά με Βουλγαρόπουλο, με όλες τις αδυναμίες του, δεν θα εκπλαγώ αν τον δω στην τελική δωδεκάδα.
Για τα υπόλοιπα παιδιά που αναφέρονται, θέλω να ξαναγράψω τα εξής: Καταρχήν σε μία εθνική ομάδα δεν καλούνται πάντα οι καλύτεροι αλλά όσοι ταιριάζουν σε αυτό που έχει ο προπονητής στο μυαλό του. Ο Μανουσέλης έχοντας εμπειρίες από ευρωπαικά πρωταθλήματα βασίζεται -καλώς ή κακώς- στην άμυνα, τη δύναμη και το ύψος. Κάπου εδώ βρίσκεται η εξήγηση για τη μη κλήση Σακελαρίου. Όσο για παιδιά που αναφέρονται παραπάνω, πληρούν και τα τρία αυτά κριτήρια; Να ξαναγράψω επίσης ότι τα παιδιά από επαρχιακές ομάδες υστερούν εκ προοιμίου στο θέμα της ανταγωνιστικότητας: Ποιους ανταγωνίζεται ένα παιδί από Σέρρες, Τρίκαλα και Ξάνθη όταν στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Ακαδημία, Δούκας, Παναθηναικός, Πανιώνιος, Πρωτέας, Άρης και Πάοκ "σκοτώνονται" ; Όχι βέβαια ότι τόσος ανταγωνισμός και τέτοιου είδους προπόνηση οφελούν τα παιδια έως την ηλικία των 16 ετών -χονδρικά- αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

keltis999
QUOTE (mpek @ Jul 28 2016, 07:58 ) *
Σχετικά με Βουλγαρόπουλο, με όλες τις αδυναμίες του, δεν θα εκπλαγώ αν τον δω στην τελική δωδεκάδα.
Για τα υπόλοιπα παιδιά που αναφέρονται, θέλω να ξαναγράψω τα εξής: Καταρχήν σε μία εθνική ομάδα δεν καλούνται πάντα οι καλύτεροι αλλά όσοι ταιριάζουν σε αυτό που έχει ο προπονητής στο μυαλό του. Ο Μανουσέλης έχοντας εμπειρίες από ευρωπαικά πρωταθλήματα βασίζεται -καλώς ή κακώς- στην άμυνα, τη δύναμη και το ύψος. Κάπου εδώ βρίσκεται η εξήγηση για τη μη κλήση Σακελαρίου. Όσο για παιδιά που αναφέρονται παραπάνω, πληρούν και τα τρία αυτά κριτήρια; Να ξαναγράψω επίσης ότι τα παιδιά από επαρχιακές ομάδες υστερούν εκ προοιμίου στο θέμα της ανταγωνιστικότητας: Ποιους ανταγωνίζεται ένα παιδί από Σέρρες, Τρίκαλα και Ξάνθη όταν στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη, Ακαδημία, Δούκας, Παναθηναικός, Πανιώνιος, Πρωτέας, Άρης και Πάοκ "σκοτώνονται" ; Όχι βέβαια ότι τόσος ανταγωνισμός και τέτοιου είδους προπόνηση οφελούν τα παιδια έως την ηλικία των 16 ετών -χονδρικά- αλλά αυτό είναι άλλο θέμα.

Σιγουρα,αλλα δεν ειναι και ακριβως ετσι!
papachris56
QUOTE (mpek @ Jul 28 2016, 07:58 ) *

Δεν ειπα αυτο εγω φιλε μου.Εγω ειπα οτι τα παιδια που ανεφερα απο βορρα ξεχωριζαν φανερα και οτι εχουν προοπτικες.Δεν μιλησα ουτε για επιλογες δωδεκαδας ουτε για κατι τετοιο .......
akis64
QUOTE (keltis999 @ Jul 28 2016, 12:12 ) *
Σιγουρα,αλλα δεν ειναι και ακριβως ετσι!

Να προσθέσω πως ο Στρατος αμυντικά ήταν καλός. Δώρισε και μερικά φυστικακια, αλλά χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. Στο χρόνο που έπαιξε, κατά τη γνώμη μου πρόσφερε περισσότερο από το Ζευγαρα (που επίσης έπαιξε λίγο).
ggrilik
QUOTE (akis64 @ Jul 28 2016, 15:21 ) *
Να προσθέσω πως ο Στρατος αμυντικά ήταν καλός. Δώρισε και μερικά φυστικακια, αλλά χρησιμοποιήθηκε ελάχιστα. Στο χρόνο που έπαιξε, κατά τη γνώμη μου πρόσφερε περισσότερο από το Ζευγαρα (που επίσης έπαιξε λίγο).

Δλδ σαν να λέμε πως πάμε να βγάλουμε το τορνέο με ένα σέντερ, τον Χατζιδάκη?
akis64
QUOTE (ggrilik @ Jul 28 2016, 19:48 ) *
Δλδ σαν να λέμε πως πάμε να βγάλουμε το τορνέο με ένα σέντερ, τον Χατζιδάκη?

??? Θα δείξει!
Όπως λέει κι ο mpek, Ο coach πάντα τα ξέρει όλα!
Gkos
Εσεις οι προλαλησαντες ,μηπως ξερετε αν θα υπαρχει κανα στριμακι τιμιο να χαζεψουμε εθνικη αυριο;
ggrilik
1ος αγώνας του τορνέου Εσπάνια, Ισπανία - Ελλάδα 75-57 ( 19-8, 32-23, 57-37, 75-57 )
δεκάλεπτα 19-8, 13-15, 25-14, 18-20

Δεν έχουμε βιντεάκι αλλά έχουμε φύλλο αγώνα.

Δεν έχει νόημα να κρίνουμε απόδοση παικτών χωρίς να δούμε το μάτς, αλλά έτσι για την πλάκα:

• Το σέντερ μας, ο Μάνος Χατζηδάκης τραγούδησε αφού ήταν πρώτος σκόρερ με 20 πόντους - με καλά ποσοστά 70%!!), πρώτος στις ασίστ με 4 και πρώτος στα ριμπάουντ με 5, 1 τάπα, και επιπλέον τράβηξε πάνω του και 7 φάουλ αντιπάλων. Έκανε όμως και 4 λάθη, ίσως δικαιολογημένα αφού ήταν ο μοναδικός σέντερ και πρέπει να τράβηξε πολύ κουπί. (Ο έτερος σέντερ, ο Ζευγαράς έπαιξε 2.5 λεπτά μόνο)
  • Οι φόργουορντ δεν κάνανε και πολλά πράγματα εκτός απο να μαζεύουν τα αμυντικά ριμπάουντ. (Γάργαλης 4, Χατζηβέρογλου 4, Τσουργιάννης 3). Ο Τσουργιάννης μάλιστα είχε και το ρεκόρ αστοχίας με 0/7 δίποντα!! Έκανε όμως και 5 φάουλ που δείχνει πως στην άμυνα προσπάθησε.
  • Οι γκάρντ, μόνο ο Αλτίνης τα πήγε καλά με 3/3 δίποντα και 2/3 τρίποντα. Ύποπτο, μια και προσωπικά δεν μου γεμίζει το μάτι. Ο Αρσενόπουλος τα πήγε χάλια, έκανε όμως 5 φάουλ - ελπίζω αμυντικά- και έκανε και 4 κλεψίματα, που σημαίνει πως το χέρι του δεν το έχει χάσει smile.gif
  • Χειρότερος παίκτης απο την ματιά της διαφοράς πόντων, ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης με +/- 35 σε 20 λεπτά συμμετοχής του. Αναρωτιέμαι μήπως μπέρδευε τα καλάθια και σκόραρε στο δικό μας smile.gif

Αυτά, έτσι, υπο μορφή αστείου. 18 πόντοι δεν είναι και καμιά συντριβή, αν και υποπτεύομαι πως στο τελευταίο δεκάλεπτο η Ισπανία έπαιζε με την δεύτερη πεντάδα..

Στο άλλο μάτς, Γερμανία-Γαλλία 83:76 (12:24, 24:10, 14:17, 19:18, 14:7) μετά απο παράταση.
akis64
Χατζηδάκης 27:16 Ζευγαράς 2:30 ΣΥΝΟΛΟ ΧΡΟΝΟΥ 29:46
Τα υπόλοιπα 10' περίπου ποιος ηταν σεντερ;;;; blink.gif
ggrilik
QUOTE (akis64 @ Jul 30 2016, 05:47 ) *
Χατζηδάκης 27:16 Ζευγαράς 2:30 ΣΥΝΟΛΟ ΧΡΟΝΟΥ 29:46
Τα υπόλοιπα 10' περίπου ποιος ηταν σεντερ;;;; blink.gif

Τσουριάνης και Γάργαλης υποθέτω. Αν κρίνω απο τα φάουλ, μάλλον ο Τσουριάνης περισσότερο.
Το ύψος για παίδων το έχουν. Αλλά νομίζω στις ομάδες τους παίζανε φόργουορντ και δεν ξέρω τα παιδιά αν προφταίνουν να μάθουν τον ρόλο σε τόσο μικρή διάρκεια προετοιμασίας..

Πάντως, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, ο Χατζηδάκης έχει θετικό +/-...
Είμαι πολύ περίεργος να έβλεπα τον αγώνα.
akis64
QUOTE (ggrilik @ Jul 30 2016, 12:46 ) *
Τσουριάνης και Γάργαλης υποθέτω. Αν κρίνω απο τα φάουλ, μάλλον ο Τσουριάνης περισσότερο.
Το ύψος για παίδων το έχουν. Αλλά νομίζω στις ομάδες τους παίζανε φόργουορντ και δεν ξέρω τα παιδιά αν προφταίνουν να μάθουν τον ρόλο σε τόσο μικρή διάρκεια προετοιμασίας..

Πάντως, δεν ξέρω αν το πρόσεξες, ο Χατζηδάκης έχει θετικό +/-...
Είμαι πολύ περίεργος να έβλεπα τον αγώνα.

Στην Πορταριά χρησιμοποιήθηκε ο Γαργαλης. Ο Χατζηδάκης πρέπει να έπαιξε, εκτός των άλλων, στα τέλη του 2ου και 4ου δεκάλεπτου που ήμασταν πιο παραγωγικοί.
akis64
Ελλάδα-Γαλλία 63-56
ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ
https://www.facebook.com/HellenicBasketBall...e=3&theater
mpek
Ισπανία Γερμανία 77 55, ημίχρονο 33 29.
ggrilik
QUOTE (akis64 @ Jul 30 2016, 21:23 ) *
Ελλάδα-Γαλλία 63-56
ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

Και μάλιστα περάσαμε τους ρημαδιασμένους 60 πόντους!
Ο Χατζηδάκης ήταν πιο άστοχος σήμερα αλλά ανέλαβε ο Χατζηβέρογλου με 20 πόνους και 4/5 τρίποντα. Ο Ζευγαράς έπαιξε περισσότερο σήμερα, 6 λεπτά. Αν φτάσει τα 10 θα είναι καλό..
Απο άποψη +/- πάλι ο Σανδραμάνης μπέρδεψε τα καλάθια και κατάφερε ένα +/- -9 σε 11 λεπτά tongue.gif

Στο άλλο μάτς, Γερμανία-Ισπανία 55:77 (19:18, 10:15, 19:18, 7:26)
Στα τρία πρώτα δεκάλεπτα στάθηκαν πολύ καλά οι Γερμανοί, αλλά στο τελευταίο δεκάλεπτο κατέρρευσαν.

papachris56
Για εμενα μεγαλο λαθος που ανακοινωθηκε η δωδεκαδα και εγιναν και τα πρωτα κοψιματα τοσο νωρις...Θα επρεπε να περιμενει ο κοουτς να βγαλει τα συμπερασματα του μετα το τουρνουα στην Ισπανια,οπου μετα απο αυτο το ανταγωνιστηκο τουρνουα θα εβγαζε χρησιμα συμπερασματα για τα παιδια και το ποιοι αξιζουν πραγματικα! Ισως βιαστηκε.Να για παραδειγμα πολλα παιδια που επελεξε δεν του βγαινουν,πχ ο Σανδραμανης κλπ...
ggrilik
QUOTE (papachris56 @ Jul 30 2016, 23:41 ) *
Για εμενα μεγαλο λαθος που ανακοινωθηκε η δωδεκαδα και εγιναν και τα πρωτα κοψιματα τοσο νωρις...Θα επρεπε να περιμενει ο κοουτς να βγαλει τα συμπερασματα του μετα το τουρνουα στην Ισπανια,οπου μετα απο αυτο το ανταγωνιστηκο τουρνουα θα εβγαζε χρησιμα συμπερασματα για τα παιδια και το ποιοι αξιζουν πραγματικα! Ισως βιαστηκε.Να για παραδειγμα πολλα παιδια που επελεξε δεν του βγαινουν,πχ ο Σανδραμανης κλπ...

Καλύτερα νωρίς ωστε να κανονίζουν οι παίκτες το καλοκαίρι τους.
Τώρα αν δεν τραβήξει κάποιος σε κάποιο αγώνα, παιδιά είναι, αυτή η αστάθεια συμβαίνει πολύ συχνά. Εγώ με τον Σανδραμάνη πλάκα κάνω. Κατ'αρχάς χωρίς να δείς τον αγώνα, το +/- απο δυο τρείς αγώνες δεν λέει τίποτα. κατα δευτερον τα γκάρντ μας είναι όλοι πάνω κάτω στο ίδιο επίπεδο. Αν βρεθούν σε μέρα θα βάλουν πόντους (κυρίως με τρίποντα), αν όχι δεν θα βάλουν σχεδόν τίποτα.
Gkos
Μπράβο στον Χατζηβέρογλου που είχε και τρομερά ποσοστά αποτι βλεπω!

Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι Βουλγαρόπουλος θα είναι στην τελική 12αδα στην θέση του Ζευγαρά.
Ουτε ινφο,ούτε τίποτα.
Εκτιμηση.
Αλλά σαν να το βλέπω το όραμα.

Καλη επιτυχια στα παιδια και σημερα(σε λιγο παιζουν)!
mpek
QUOTE (Gkos @ Jul 31 2016, 10:14 ) *
Ειμαι σχεδόν σίγουρος οτι Βουλγαρόπουλος θα είναι στην τελική 12αδα στην θέση του Ζευγαρά.

Έτσι νομίζω και εγώ. Απλώς δεν είμαι βέβαιος ότι θα πάρει τη θέση του Ζευγαρά. Ο Στράτος μου θυμίζει έντονα Φασούλα όταν πρωτοεμφανίστηκε: Το μόνο που μπορούσε να κάνει ήταν να μοιράζει απλόχερα τάπες στους (πολλές φορές επώνυμους) αντιπάλους. Ρημπάουντ δεν γινόταν να πάρει και για καλάθι ούτε λόγος. Να μην γράψω για τις βολές ...
Στην άμυνα όμως ο Πάοκ δεν έτρωγε καλάθι από κοντά.
Κατά τα άλλα συγχαρητήρια στα παιδιά για τη νίκη τους. Αν καταφέρουν να σταθεροποιηθούν άνω των 65 πόντων, μπορούν να έχουν καλή πορεία.
sircharles
Λιγοτερο ή περισσοτερο εχω εικονα φετος απο ολες τις εθνικες ομαδες.
Καταθλιψη.
Ειλικρινα, οι παικτες μας υστερουν τοσο πολυ σε τεχνικη καταρτιση που πραγματικα αναρωτιεμαι που θα βρισκεται η εθνικη ανδρων σε 6 7 χρονια.
Τα παιχνιδια ολων των μικρων εθνικων μας, μετα τους 90αρηδες, κατα κανονα ειναι κακοποίηση του αθλήματος,ακομα και οταν κερδιζουμε.
Συγκεκριμενα σε αυτη την παιδων, απο τπ λιγο που εχω δει, δε βλεπω κανενα παικτη με προοπτικες να παιξει απο β εθνικη και πανω
Ουτε ο διαφημιμενος αρσενοπουλος δεν εχει δειξει απολυτως τιποτα
Με την παρουσα διοικηση, και το παγιωμενο καθεστως επιστρεφουμε σε εποχες προ 87
mpek
QUOTE (sircharles @ Jul 31 2016, 11:48 ) *
...
Συγκεκριμενα σε αυτη την παιδων, απο τπ λιγο που εχω δει, δε βλεπω κανενα παικτη με προοπτικες να παιξει απο β εθνικη και πανω
Με την παρουσα διοικηση, και το παγιωμενο καθεστως επιστρεφουμε σε εποχες προ 87

Δεν διαφωνώ για όσα γράφεις για παρούσα διοίκηση και παγιωμένο καθεστώς, με ενοχλεί όμως η ώρα που διαλέγεις να τα γράψεις και κυρίως το μηδενιστικό ύφος.
Δεν ξέρω τι ψάχνεις να βρεις σε παιδιά +-16 χρονών, πάντως εγώ και άλλοι πολλοί βρίσκουμε πράγματα. Επίσης αν θυμάμαι καλά ακόμη και ο Ντράζεν Πέτροβις μέχρι να γίνει 18 χρονών και να παίξει στην Τσιμπόνα, τον ήξεραν μόνο στο Κροάτικο χωριό του.
Έλεος πια με τη γκρίνια !!!
KingCrimson
QUOTE(sircharles @ Jul 31 2016, 11:48 ) *
Λιγοτερο ή περισσοτερο εχω εικονα φετος απο ολες τις εθνικες ομαδες.
Καταθλιψη.
Ειλικρινα, οι παικτες μας υστερουν τοσο πολυ σε τεχνικη καταρτιση που πραγματικα αναρωτιεμαι που θα βρισκεται η εθνικη ανδρων σε 6 7 χρονια.
Τα παιχνιδια ολων των μικρων εθνικων μας, μετα τους 90αρηδες, κατα κανονα ειναι κακοποίηση του αθλήματος,ακομα και οταν κερδιζουμε.

έλα τώρα υπερβολές.. κακοποιεί το άθλημα η φετινή U20 ή οι 94αρηδες δεν είχαν καλή ομάδα? Η περσινή u16 να συμφωνισω ήταν ότι χειρότερο έχω δει ποτέ..
akis64
Γερμανία-Ελλάδα 52-56
ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ:

Και μια google-μεταφραση απο το γερμανικο site
http://www.basketball-bund.de/news/teams/j...chenland-164387

Τα αγόρια U16 της Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης της Γερμανίας έχουν χάσει τον τελικό αγώνα στο διεθνές τουρνουά στην Ισπανία. Την Ελλάδα, η ομάδα του εθνικού προπονητή Alan Ibrahmagic νίκησε με 52:56 (15:15, 7:15, 18:15, 12:11). Οι περισσότεροι προτείνεται για τη Γερμανία συνεισέφερε Kay Bruhnke στο (10). Τέλος της επόμενης εβδομάδας, είναι τώρα για δύο πρόσφατες φιλικούς αγώνες πριν από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Φινλανδία.

Η Γερμανία ξεκίνησε καλύτερα στο ήδη πέμπτη αναμέτρηση με τους Έλληνες αυτό το καλοκαίρι. Αλλά μετά από το 5: 2 (5) μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα έτρεξε το παιχνίδι μέχρι το 10: 9 αποζημιωθούν. Στη συνέχεια, η Γερμανία είχε καλύτερη περίοδος του και οδήγησε 15: 9 (8). Αλλά οι Έλληνες απέδειξαν για άλλη μια φορά να είναι ανθεκτικές, κυριάρχησαν τα ριμπάουντ (ήδη επτά επιθετικά ριμπάουντ) και δημιούργησαν την 15: 15-αντισταθμιστικές. Επίσης, κατά το δεύτερο τρίμηνο, οι Έλληνες παρέμειναν κυρίαρχη και έκλεισε στις 15:20 το 11: 0 τρέξιμο από (14). Οι DBB-αγόρια ήταν κάποιες καλές ευκαιρίες βρίσκονται, είχε Εμμανουήλ Χατζηδάκης κυρίαρχο αντίπαλο και κατάφερε να συνδεθεί με το να μην τηλεειδοποίησης (22:30). 16 σημεία των Ελλήνων στη ζώνη και έντεκα «2ο σημεία ευκαιρία" μιλούν από μόνα τους.

Μετά το διάλειμμα, τα ING-Diba καλάθι κυνηγοί ήρθε με ένα 7: τρέξιμο 0 για 33: 33-ισορροπίας (25), πριν οι Έλληνες ήταν σε θέση να πωλούν και πάλι τίποτα. Η ομάδα Ibrahmagic αλλά τώρα πάλεψε κυριολεκτικά στο παιχνίδι και πήγε παρά την πολύ άπαχο ποσοστό βολή του 27 τοις εκατό με πιθανότητες στο τελικό τμήμα (40:45). Αν και τα πάντα και πάλι επενδύσει και θα μπορούσε ακόμη και γυρίστε την ισορροπία ανάκαμψη ακόμα (40:36), κατάφερε να μην γυρίσει το παιχνίδι με την ομάδα DBB. Η γερμανική ομάδα υποβλήθηκε σε μερικά περιττά λάθη που έκανε μια στροφή στο μηδέν.

Γερμανία έπαιξε με:
Jim Gietz (Άιντραχτ Φρανκφούρτης, 2), Tim Κοπλ (BB Ulm / Neu-Ulm / ratiopharm ακαδημία, 2), Manuel Feuerpfeil (BG Regnitztal / TSV Breitengüßbach, 6), Kay Bruhnke (BG Regnitztal / Regnitztal Καλάθια, 10), Jonas Mattisseck (TuS Lichterfelde / AB Καλάθια, 3), Quirin eManga (BSG Καλάθι Ludwigsburg / Porsche BBA Ludwigsburg, 6), Bruno Vrcic (Μπάγερν Μονάχου, 2), Matthew Meredith (Φωτογραφία, Νυρεμβέργη π.Χ., 9), Quirin Huber-Saffer (FC Bayern München), Hendrik Drescher (TuS Lichterfelde / AB Καλάθια, 6), Finn Fleute (μητροπολιτική Καλάθια Ρουρ, 4), Marco Hollersbacher (καλώδιο ΓΓ VFK Boele / Phoenix νέοι, 2).
ggrilik
Ορίστε. Ο Σανδραμάνης είχε θετικο +/-, +12.
Ο Χατζηβέ ήταν άστοχος σήμερα (ίσως δεν είναι πρωινός τύπος smile.gif αλλά πήγε πολύ καλά ο Χατζηδάκης.

Μια χαρά είναι η ομάδα. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση τόσο δυνατή όσο η γενιά του 1997 που πήρε χάλκινο στο πανευρωπαϊκό παίδων του 2013, αλλά είναι αξιοπρεπής.

Δεν ξέρω αν θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές. Ίσως να περιμένουν κάποιοι παίκτες stand by, αλλά δεν έχει πολύ σημασία. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο "αστέρι" στυλ Μούσα να τραβήξει το βάρος η ομάδα απλά πρέπει να παίξει πιο ομαδικά. Ο παίκτης Α αντί του Β δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά. Πρόβλημα, τα λίγα φιλικά με πλήρη σύνθεση.

Να θυμίσω πως τα φιλικά που έχει δώσει είναι¨
2 φιλικά με Κύπρο U18 με 8 απο τα τελικά μέλη
2 φιλικά με Κύπρο U16 με 8 απο τα τελικά μέλη
4 φιλικά με Γερμανία στην Πορταριά
3 φιλικά με Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία στο τουρνουά της Γκουανταλαχάρας.

Τώρα, ποιοί θα κάνουν καριέρα και ποιοί όχι είναι πολύ νωρίς να πεί κανείς. Σε 2-3 χρόνια θα μπορούμε να κάνουμε κάποιες υποθέσεις. Γι αυτό είναι βασικό να μην τους φουσκώνουμε τα μυαλά και το σχολείο να είναι στην 1η προτεραιότητα. Βλέπω κάποιους έφηβους που δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν ελληνικά καλά καλά και σκέφτομαι τι κρίμα να βάζει κάποιος όλα τα αυγά σε ένα καλάθι. Να μάθουν Ελληνικά, να μάθουν Αγγλικά, να μάθουν και τα νούμερα και υπάρχουν και άλλοι οδοί για τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Προπονητές, διαιτητές κλπ.
ggrilik
QUOTE (mpek @ Jul 31 2016, 10:58 ) *
Αν καταφέρουν να σταθεροποιηθούν άνω των 65 πόντων, μπορούν να έχουν καλή πορεία.

Καλό θα ήταν, αλλά σε αυτές τις ηλικίες τα σκόρ είναι γενικά χαμηλά. Υπάρχει μεγάλη αστάθεια στην απόδοση, ακόμα και εύκολα λέι απ χάνονται. Γι αυτό είναι βασικό να μην αποθαρρύνονται απο μερικές άστοχες προσπάθειες.
wike side
QUOTE(ggrilik @ Jul 31 2016, 14:10 ) *
Ορίστε. Ο Σανδραμάνης είχε θετικο +/-, +12.
Ο Χατζηβέ ήταν άστοχος σήμερα (ίσως δεν είναι πρωινός τύπος smile.gif αλλά πήγε πολύ καλά ο Χατζηδάκης.

Μια χαρά είναι η ομάδα. Δεν είναι σε καμιά περίπτωση τόσο δυνατή όσο η γενιά του 1997 που πήρε χάλκινο στο πανευρωπαϊκό παίδων του 2013, αλλά είναι αξιοπρεπής.

Δεν ξέρω αν θα γίνουν κάποιες μικρές αλλαγές. Ίσως να περιμένουν κάποιοι παίκτες stand by, αλλά δεν έχει πολύ σημασία. Απο την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο "αστέρι" στυλ Μούσα να τραβήξει το βάρος η ομάδα απλά πρέπει να παίξει πιο ομαδικά. Ο παίκτης Α αντί του Β δεν θα κάνει μεγάλη διαφορά. Πρόβλημα, τα λίγα φιλικά με πλήρη σύνθεση.

Να θυμίσω πως τα φιλικά που έχει δώσει είναι¨
2 φιλικά με Κύπρο U18 με 8 απο τα τελικά μέλη
2 φιλικά με Κύπρο U16 με 8 απο τα τελικά μέλη
4 φιλικά με Γερμανία στην Πορταριά
3 φιλικά με Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία στο τουρνουά της Γκουανταλαχάρας.

Τώρα, ποιοί θα κάνουν καριέρα και ποιοί όχι είναι πολύ νωρίς να πεί κανείς. Σε 2-3 χρόνια θα μπορούμε να κάνουμε κάποιες υποθέσεις. Γι αυτό είναι βασικό να μην τους φουσκώνουμε τα μυαλά και το σχολείο να είναι στην 1η προτεραιότητα. Βλέπω κάποιους έφηβους που δεν μπορούν ούτε να μιλήσουν ελληνικά καλά καλά και σκέφτομαι τι κρίμα να βάζει κάποιος όλα τα αυγά σε ένα καλάθι. Να μάθουν Ελληνικά, να μάθουν Αγγλικά, να μάθουν και τα νούμερα και υπάρχουν και άλλοι οδοί για τον αθλητισμό και το μπάσκετ. Προπονητές, διαιτητές κλπ.

...φτάνει η αναφορά στο παιδάκι ....Σανδραμάνης... φτάνει .
ggrilik
QUOTE (wike side @ Jul 31 2016, 14:40 ) *
...φτάνει η αναφορά στο παιδάκι ....Σανδραμάνης... φτάνει .

Μια χαρά είναι ο Σανδραμάνης. Το είπα απο την αρχή πως ότι γράφω είναι για πλάκα.
Είπαμε, παιδιά είναι όλα. Θα πάνε Πολωνία κυρίως για να διασκεδάσουν και μετά για να πάρουν και εμπειρίες.
VAST333
QUOTE(akis64 @ Jul 30 2016, 21:23 ) *
Ελλάδα-Γαλλία 63-56
ΦΥΛΛΟ ΑΓΩΝΑ

Ρε παιδια η ομαδα της Γαλλιας που κερδισαμε στο φιλικο είναι η ίδια ομαδα που μας κερδισε 30 πόντους πέρσι σε επιπεδο παμπαιδων;
Ή κατεβηκαν με απουσίες;
akis64
QUOTE (VAST333 @ Jul 31 2016, 20:05 ) *
Ρε παιδια η ομαδα της Γαλλιας που κερδισαμε στο φιλικο είναι η ίδια ομαδα που μας κερδισε 30 πόντους πέρσι σε επιπεδο παμπαιδων;
Ή κατεβηκαν με απουσίες;

Ούτε η δική μας είναι η ίδια, αλλά ούτε και η δική τους. Υπάρχουν πολλές αλλαγές εκατέροθεν,
polykos
QUOTE(VAST333 @ Jul 31 2016, 20:05 ) *
Ρε παιδια η ομαδα της Γαλλιας που κερδισαμε στο φιλικο είναι η ίδια ομαδα που μας κερδισε 30 πόντους πέρσι σε επιπεδο παμπαιδων; Ή κατεβηκαν με απουσίες;

τα 8/12 είναι ίδια

http://www.ffbb.com/equipe-de-france-u16-m...e-campagne-2016
εχει και τα πολλά φιλικά τους
BasketZilla
Χωρίς όμως τον πιο ταλαντούχο παίκτη της Γαλλικής ομάδας και της γενιάς του 2000 γενικότερα τον SF Sekou Doumbouya.

Από πέρσι όμως βλέπω σε εμάς μεγάλη βελτίωση και η φετινή ομάδα είναι στην χειρότερη περίπτωση ανταγωνιστική και λογικά δεν θα έχουμε περιπέτειες όπως πέρσι.

Προσωπική μου άποψη ότι έχει βάλει το χεράκι του ο Μανουσέλης που δεν τον θεωρώ κακό προπονητή.

Σαν δυναμικότητα στο ίδιο επίπεδο με τους 98ρηδες μου μοιάζουν οι φετινοί.

Υ.Γ. Η γκρίνια και η καταστροφολογία μερικών που μας βλέπουν να γυρνάμε σε καταστάσεις προκρινόμαστε δεν προκρινόμαστε στα
Ευρωμπάσκετ σαν Ελληνικό μπάσκετ πραγματικά με κάνει να μην πολυθέλω να ασχολούμαι με τις ''μικρές'' Εθνικές δημοσίως.
ggrilik
QUOTE (BasketZilla @ Jul 31 2016, 21:44 ) *
Υ.Γ. Η γκρίνια και η καταστροφολογία μερικών που μας βλέπουν να γυρνάμε σε καταστάσεις προκρινόμαστε δεν προκρινόμαστε στα
Ευρωμπάσκετ σαν Ελληνικό μπάσκετ πραγματικά με κάνει να μην πολυθέλω να ασχολούμαι με τις ''μικρές'' Εθνικές δημοσίως.

όντως. Άλλωστε και να υποβιβαστεί μια φουρνιά δεν χάθηκε και ο κόσμος.
Εχει ενδιαφέρον τι είπε ο Μίσσας στο επόμενο βιντεάκι.
Λέει πως καλές φουρνιές στα στατιστικά μοιάζει να βγαίνουν κάθε 3-4 χρόνια (3:50) , και η φουρνιά του 2001 είναι σε καλό κύμα. Του 2000 όχι τόσο.

https://www.youtube.com/watch?v=ThRcp-UZ-po

Το θέμα είναι πως για να βρείς τα παιδιά με προοπτικές και να τα αναπτύξεις χρειάζονται φράγκα. Μιλάμε για πρωταθλητισμό, το ταλέντο δεν αρκεί.. Και η ΕΟΚ απ ότι καταλαβαίνω -πέρα απο τα μυαλά που είναι υποκειμενικό το θέμα- δεν είναι και σε ανθηρή οικονομική κατάσταση. Είναι ένα πρόβλημα αυτό.
mpek
QUOTE (ggrilik @ Aug 1 2016, 14:24 ) *
όντως. Άλλωστε και να υποβιβαστεί μια φουρνιά δεν χάθηκε και ο κόσμος...
Εχει ενδιαφέρον τι είπε ο Μίσσας στο επόμενο βιντεάκι...
Το θέμα είναι πως για να βρείς τα παιδιά με προοπτικές και να τα αναπτύξεις χρειάζονται φράγκα...

Συμφωνώ μαζί σου. Δυστυχώς όμως δεν συμφωνούν τα μεγάλα κεφάλια της ΕΟΚ.

Ο Μίσσας μιλάει σωστά εδώ και χρόνια. Όμως για να γίνουν τα μισά από όσα λέει, χρειάζεται κυνήγι και πειθαρχία, δηλαδή οργάνωση. Τίποτε από αυτά δεν υπάρχει, με αποτέλεσμα κάθε σύλλογος και κάθε προπονητάκος να κάνει ό,τι γουστάρει.

Πρώτα χρειάζεται οργάνωση και μετά χρήματα. Χωρίς οργάνωση τα λεφτά χάνονται, κανόνας απαράβατος. Ας φτιάξουμε την οργάνωση που σε μεγάλο βαθμό είναι δωρεάν και μετά να ψάξουμε για χρήματα.
polykos
Ο Κώστας Μίσσας μιλάει σωστά εδώ και χρόνια. Οκ μπορεί και να μιλάει. Αλλά μήπως η θέση συμβούλου είναι μια θέση που απλά διεκπεραιώνει αυτά που έχουν αποφασιστεί χρόνια πριν (και τα οποία στο βίντεο τα περιέγραψε ) και πέραν αυτού ΟΥΔΕΝ.
Και ποιος εν πάσει περιπτώσει θα πάρει και καμιά ευθύνη να γίνουν τα πράγματα πιο σωστά, πιο ποιοτικά, ποιο οργανωμένα.
Γιατί εύκολο είναι ξαφνικά απο τα ωραία λόγια του Μίσσα, παλιότερα του Πολίτη, να φτάνουμε στον κάθε προπονητάκο και να λέμε αυτός φταίει. Πότε ο προπονητάκος πήρε δίπλωμα και πότε αξιολογήθηκε. Πότε πληρώθηκε την δουλειά του και ποιος τον προστάτεψε. και δεν εννοώ μόνο στο οικονομικό θέμα του, αλλά και στην απαίτηση του χασαποπαράγοντα να νικάει και να μην χάνει, να βάζει τον τάδε ή τον δείνα κλπ κλπ.
Και ποιοι είναι οι εθνικοί προπονητές όπως και οι προπονητές των ενώσεων??
Απο ποια δρομολόγια έφτασαν στην θέση αυτή??
Με ποια λεφτά (το 5€ και το 15€ εισπράττεται ανελλιπώς) κινείται όλο αυτό το οικοδόμημα του " Αναπτυξιακού" της ομοσπονδίας??
Και ποια είναι τα κριτήρια αξιολόγησης της αποδοτικότητας αφ' ενός των επι μέρους προπονητικών διαδικασιών αλλά και συνολικά του προγράμματος. Οι νίκες και τα μετάλλια ή το άνοιγμα της βάσης Α και Β επιπέδου ή ο συνδυασμός τους???
Τόσααααα χρόνια πέρασαν, ακόμα στις διαπιστώσεις έχουμε μείνει και στην εξ απαλών ονύχων επεξήγηση.
ggrilik
QUOTE (mpek @ Aug 1 2016, 14:58 ) *
Πρώτα χρειάζεται οργάνωση και μετά χρήματα. Χωρίς οργάνωση τα λεφτά χάνονται, κανόνας απαράβατος.

Σωστό κι αυτό.
Σωστά κι όσα λέει ο polykos.
Εγώ δεν τα ξέρω τα πράγματα να κρίνω τον βαθμό οργάνωσης, αν υπάρχουν στόχοι, αν γίνεται απολογισμός κλπ. Θα πώ μόνο κάτι που δυστυχώς το βλέπω συνεχώς στην Ελλαδική κοινωνία. Γεροντοκρατία. Όλες τις θέσεις κλειδιά τις έχουν ηλικιωμένοι. Και εντάξει, υπάρχουν και ηλικιωμένοι που πετάνε (όχι προς την μπασκέτα, μεταφορικά μιλάω :ρ ) αλλά δεν είναι αυτές οι περιπτώσεις. Οι περιπτώσεις στην συντριπτική πλειοψηφία είναι κάτι άνθρωποι που ασχέτως αν προσφέρανε κάποτε πολλά ή λίγα - μοιάζουν να έχουν γραπωθεί στην καβάντζα τους και να μην κάνουν χώρο σε κανένα νέο. Καρεκλοκένταυροι κανονικοί. Το καταλαβαίνω πως με την σύνταξη χάνεις τα παιχνιδάκια σου και βαριέσαι, αλλά μέτρο κύριοι. Μέτρο. Υπάρχουν σίγουρα αξιολογότατοι να πάρουν την σκυτάλη και να φρεσκάρουν λίγο την ατμόσφαιρα. Οι γηραιότεροι πρέπει κάποτε να κάνουν στην άκρη και αν θέλουν να δίνουν ακόμα τα φώτα τους μπορούν να συμβουλεύουν απλώς.

Αυτή είναι η άποψή μου απο τα ομολογουμένως λίγα που γνωρίζω..
akis64
QUOTE (papachris56 @ Jul 30 2016, 23:41 ) *

Και στην Πολωνία η ίδια δωδεκάδα της Ισπανίας. rolleyes.gif
ggrilik
QUOTE (akis64 @ Aug 7 2016, 18:40 ) *
Και στην Πολωνία η ίδια δωδεκάδα της Ισπανίας. rolleyes.gif

Όντως.
Οι 12 παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ράντομ της Πολωνίας είναι οι:

Δημήτρης Ερμείδης 1.83 γκαρντ ΧΑΝΘ ,, 18/09/2000
Νίκος Αρσενόπουλος 1.95 γκαρντ BAC ,, 19/05/2000
Χρυσόστομος Σανδραμάνης 1.92 γκαρντ Προμηθέας ,, 05/04/2000
Κώστας Αλτίνης 1.95 γκαρντ Άρης ,, 01/01/2000
Γιάννης Χατζηβέρογλου 2.00 φόργουορντ Ηλυσιακός ,, 22/09/2000
Περικλής Μπαζίνας 1.97 φόργουορντ Απόλλων Π. ,, 20/11/2000
Βασίλης Γαργάλης 2.04 φόργουορντ Πρωτέας ,, 02/01/2000
Αλέξανδρος Προίσκος 2.00 φόργουορντ BAC ,, 12/01/2000
Άρης Τσουργιάννης 2.03 φόργουορντ Δούκας ,, 06/01/2000
Θωμάς Ζευγαράς 2.05 σέντερ Ολυμπιακός ,, 16/01/2001
Μανώλης Χατζηδάκης 2.07 σέντερ Ίκαρος Κ. ,, 22/09/2000
Γιώργος Μπαλλής 1.90 γκαρντ Τρίπολη ,, 09/03/2000

Απο προετοιμασία δεν ήταν κακή, πρακτικά οι περισσότεροι μαζεύτηκαν από τον Μάϊο. δώσανε 4 φιλικά με Κύπρο u18 και u16, 4 φιλικά με γερμανία και 3 με Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, + κάποια φιλικά με ελληνικές ομάδες. Καμία σχέση με τις κορασίδες που προετοιμάστηκαν 1 μήνα σκάρτο, αλλά εντάξει, κατα τον Μίσσα τα κορίτσια καταλαβαίνουν τι θέλει ο προπονητής στο 1/4 του χρόνου tongue.gif

Εντάξει. Μέτρια ομάδα, αλλά πιστεύω θα πάνε σχετικά καλά.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, λίγο καθυστερημένα, αλλά τελικά η ΕΟΚ δημοσιοποίησε τα στοιχεία απο τα φιλικά στην Πορταριά με Γερμανία

21 Ιουλίου 2016 Ελλάδα-Γερμανία 57-59
Δεκάλεπτα: 20-13, 30-24, 42-40, 57-59.
Οι πόντοι της Εθνικής: Τσιρογιάννης, Προίσκος 2, Μπαλλής 2, Αλτίνης 2, Γάργαλης 4, Ερμείδης 6, Τσουργιάννης 11, Αρσενόπουλος 6, Χατζηβέρογλου 2, Σανδραμάνης 10, Χατζηδάκης 10, Βουλγαρόπουλος, Μπαζίνας.

22 Ιουλίου 2016 Ελλάδα-Γερμανία 49-48 Δεκάλεπτα: 15-16, 30-26, 36-32, 49-48.
Οι πόντοι της Εθνικής: Τσιρογιάννης 2, Προίσκος 2, Αλτίνης 9, Γάργαλης, Ερμείδης 2, Τσουργιάννης 4, Αρσενόπουλος 11, Χατζηβέρογλου 1, Σανδραμάνης 9, Χατζηδάκης 6, Βουλγαρόπουλος 2, Ζευγαράς, Μπαζίνας.

24 Ιουλίου 2016 Ελλάδα-Γερμανία 54-59 Δεκάλεπτα: 12-22, 32-33, 41-47, 54-59.
Οι πόντοι της Εθνικής: Ρουμελιώτης 4, Τσιρογιάννης, Προίσκος, Μπαλλής, Αλτίνης 12, Γάργαλης 1, Ερμείδης 3, Τσουγιάννης, Αρσενόπουλος 6, Χατηβέρογλου 2, Σανδραμάνης 8, Χατζηδάκης 8, Βουλγαρόπουλος, Ζευγάρας 8, Μπαζίνας 2.

25 Ιουλίου 2016 Ελλάδα-Γερμανία 54-66 Δεκάλεπτα: 19:15, 15:17, 15:14, 5:20
Ρουμελιώτης 8, Τσιρογιάννης, Προίσκος 2, Μπαλλής, Αλτίνης 3, Γάργαλης 2, Ερμείδης 3, Τσουργιάννης 6, Αρσενόπουλος 11, Χατζηβέρογλου, Σανδραμάνης 2, Χατζηδάκης 8, Βουλγαρόπουλος 5, Ζευγαράς 2, Μπαζίνας 2.

* http://basket.gr/index.php/eidhseis/5317-p...filika-germania
ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
QUOTE(ggrilik @ Aug 8 2016, 16:59 ) *
Όντως.
Οι 12 παίκτες που θα ταξιδέψουν στο Ράντομ της Πολωνίας είναι οι:

Δημήτρης Ερμείδης 1.83 γκαρντ ΧΑΝΘ ,, 18/09/2000
Νίκος Αρσενόπουλος 1.95 γκαρντ BAC ,, 19/05/2000
Χρυσόστομος Σανδραμάνης 1.92 γκαρντ Προμηθέας ,, 05/04/2000
Κώστας Αλτίνης 1.95 γκαρντ Άρης ,, 01/01/2000
Γιάννης Χατζηβέρογλου 2.00 φόργουορντ Ηλυσιακός ,, 22/09/2000
Περικλής Μπαζίνας 1.97 φόργουορντ Απόλλων Π. ,, 20/11/2000
Βασίλης Γαργάλης 2.04 φόργουορντ Πρωτέας ,, 02/01/2000
Αλέξανδρος Προίσκος 2.00 φόργουορντ BAC ,, 12/01/2000
Άρης Τσουργιάννης 2.03 φόργουορντ Δούκας ,, 06/01/2000
Θωμάς Ζευγαράς 2.05 σέντερ Ολυμπιακός ,, 16/01/2001
Μανώλης Χατζηδάκης 2.07 σέντερ Ίκαρος Κ. ,, 22/09/2000
Γιώργος Μπαλλής 1.90 γκαρντ Τρίπολη ,, 09/03/2000

Απο προετοιμασία δεν ήταν κακή, πρακτικά οι περισσότεροι μαζεύτηκαν από τον Μάϊο. δώσανε 4 φιλικά με Κύπρο u18 και u16, 4 φιλικά με γερμανία και 3 με Ισπανία, Γαλλία, Γερμανία, + κάποια φιλικά με ελληνικές ομάδες. Καμία σχέση με τις κορασίδες που προετοιμάστηκαν 1 μήνα σκάρτο, αλλά εντάξει, κατα τον Μίσσα τα κορίτσια καταλαβαίνουν τι θέλει ο προπονητής στο 1/4 του χρόνου tongue.gif

Εντάξει. Μέτρια ομάδα, αλλά πιστεύω θα πάνε σχετικά καλά.

Υ.Γ. Παρεμπιπτόντως, λίγο καθυστερημένα, αλλά τελικά η ΕΟΚ δημοσιοποίησε τα στοιχεία απο τα φιλικά στην Πορταριά με Γερμανία

21 Ιουλίου 2016 Ελλάδα-Γερμανία 57-59
Δεκάλεπτα: 20-13, 30-24, 42-40, 57-59.
Οι πόντοι της Εθνικής: Τσιρογιάννης, Προίσκος 2, Μπαλλής 2, Αλτίνης 2, Γάργαλης 4, Ερμείδης 6, Τσουργιάννης 11, Αρσενόπουλος 6, Χατζηβέρογλου 2, Σανδραμάνης 10, Χατζηδάκης 10, Βουλγαρόπουλος, Μπαζίνας.

22 Ιουλίου 2016 Ελλάδα-Γερμανία 49-48 Δεκάλεπτα: 15-16, 30-26, 36-32, 49-48.
Οι πόντοι της Εθνικής: Τσιρογιάννης 2, Προίσκος 2, Αλτίνης 9, Γάργαλης, Ερμείδης 2, Τσουργιάννης 4, Αρσενόπουλος 11, Χατζηβέρογλου 1, Σανδραμάνης 9, Χατζηδάκης 6, Βουλγαρόπουλος 2, Ζευγαράς, Μπαζίνας.

24 Ιουλίου 2016 Ελλάδα-Γερμανία 54-59 Δεκάλεπτα: 12-22, 32-33, 41-47, 54-59.
Οι πόντοι της Εθνικής: Ρουμελιώτης 4, Τσιρογιάννης, Προίσκος, Μπαλλής, Αλτίνης 12, Γάργαλης 1, Ερμείδης 3, Τσουγιάννης, Αρσενόπουλος 6, Χατηβέρογλου 2, Σανδραμάνης 8, Χατζηδάκης 8, Βουλγαρόπουλος, Ζευγάρας 8, Μπαζίνας 2.

25 Ιουλίου 2016 Ελλάδα-Γερμανία 54-66 Δεκάλεπτα: 19:15, 15:17, 15:14, 5:20
Ρουμελιώτης 8, Τσιρογιάννης, Προίσκος 2, Μπαλλής, Αλτίνης 3, Γάργαλης 2, Ερμείδης 3, Τσουργιάννης 6, Αρσενόπουλος 11, Χατζηβέρογλου, Σανδραμάνης 2, Χατζηδάκης 8, Βουλγαρόπουλος 5, Ζευγαράς 2, Μπαζίνας 2.

* http://basket.gr/index.php/eidhseis/5317-p...filika-germania

ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
QUOTE(ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ @ Aug 9 2016, 19:13 ) *

http://www.fiba.com/europe/u16/2016 ΕΔΩ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ U16.

papachris56
QUOTE (ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ @ Aug 11 2016, 14:51 ) *
http://www.fiba.com/europe/u16/2016 ΕΔΩ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΑΙΔΩΝ U16.

Φιλε επειδη δεν το βρισκω μου στελνεις λιγο το λινκ του παιχνιδιου της εθνικής στο youtube παρακαλω?
ΕΤΣΙ ΤΟ ΒΛΕΠΩ
QUOTE(papachris56 @ Aug 11 2016, 15:19 ) *
Φιλε επειδη δεν το βρισκω μου στελνεις λιγο το λινκ του παιχνιδιου της εθνικής στο youtube παρακαλω?

http://www.fiba.com/europe/u16/2016/games
ggrilik
QUOTE (papachris56 @ Aug 11 2016, 15:19 ) *

Νομίζω θα τα δείξει όλα στο youtube
https://www.youtube.com/user/FIBAWorld
Gkos
https://youtu.be/FvPrAlgLZ8k
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.