B)-->
QUOTE(Antonis B @ Feb 28 2008, 13:13 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
mr airball
Feb 28 2008, 20:01
Ας δοκιμασει καποιος το ονομα marinos gaitanakis στο google search!Βγαζει αναφορα στο WIKIPEDIA!Δεν ειναι πλακα!
Pelargos06
Feb 28 2008, 20:53
πληροφοριες απο kontas
Λεβεντες γινεται μεθοδευση, πολυ σοβαρη, ωστε να την βγαλει καθαρη ο ΟΦΗ .
Βλεπω να ξαναγινεται το ματσακι,η ΕΟΚ υποκυπτει οπως φαινεται ,στις πιεσεις.
και κοιταζει να ξεφορτωθει την καφτη πατατα .
μπορει το γεντι κουλε να πανηγυριζει απο τωρα.
Ιεραπετρα......τι ειχες τι εχασες , ψυχραιμια .
Νικαια..... συμβαινει και στα καλυτερα μαγαζια,ο δυνατος κερδιζει....παντα
Πρωταθλημα Γ εθνικης .....λαβωμενο,οσο ποτε στο παρελθον
Kafromania
Feb 28 2008, 22:59
kop-13
Feb 28 2008, 23:46
QUOTE(Pelargos06 @ Feb 28 2008, 18:53 )
πληροφοριες απο kontas
Λεβεντες γινεται μεθοδευση, πολυ σοβαρη, ωστε να την βγαλει καθαρη ο ΟΦΗ .
Βλεπω να ξαναγινεται το ματσακι,η ΕΟΚ υποκυπτει οπως φαινεται ,στις πιεσεις.
και κοιταζει να ξεφορτωθει την καφτη πατατα .
μπορει το γεντι κουλε να πανηγυριζει απο τωρα.
Ιεραπετρα......τι ειχες τι εχασες , ψυχραιμια .
Νικαια..... συμβαινει και στα καλυτερα μαγαζια,ο δυνατος κερδιζει....παντα
Πρωταθλημα Γ εθνικης .....λαβωμενο,οσο ποτε στο παρελθον
Κ τι θα κάνει η Ιεράπετρα γι'αυτό?
Pelargos06
Feb 29 2008, 01:15
QUOTE(kop-13 @ Feb 28 2008, 23:46 )
Κ τι θα κάνει η Ιεράπετρα γι'αυτό?
Φίλε μου τι να κάνουμε?
Ακούω προτάσεις, κάτι το λογικό και το ουσιαστικό ,κάτι που να το θέλει όλη η πόλις .
Μην ξεχνάς αυτή η ομάδα δεν είναι δικιά μου ούτε δικιά σου άλλα της Ιεράπετρας.
Λεω τωρα εγω.
Αν οι όροι που παίζετε το παιχνίδι δεν μας αρέσουν ( γιατί είναι ανέντιμοι )πάντα μπορούμε να τους πούμε
άντε γεια.
![icon_wave.gif](../style_emoticons/default/icon_wave.gif)
εσυ τι λες?
Χρήστος
Feb 29 2008, 02:35
Να αποχωρησουν ολες οι ομαδες κατοπιν συννενοησης απο το πρωταθλημα σε ενδειξη διαμαρτυριας για ευνοικη συμπεριφορα της ΕΟΚ (Ελληνικη Ομοσπονδια Κατινιας)
golden
Feb 29 2008, 08:35
QUOTE(Pelargos06 @ Feb 29 2008, 01:15 )
Φίλε μου τι να κάνουμε?
Ακούω προτάσεις, κάτι το λογικό και το ουσιαστικό ,κάτι που να το θέλει όλη η πόλις .
Μην ξεχνάς αυτή η ομάδα δεν είναι δικιά μου ούτε δικιά σου άλλα της Ιεράπετρας.
Λεω τωρα εγω.
Αν οι όροι που παίζετε το παιχνίδι δεν μας αρέσουν ( γιατί είναι ανέντιμοι )πάντα μπορούμε να τους πούμε
άντε γεια.
![icon_wave.gif](../style_emoticons/default/icon_wave.gif)
εσυ τι λες?
1. Υπομονη μεχρι την Τριτη που θα βγει η τελικη ετυμηγορια
2. Εχουμε ισχυρη διοικηση που ξερει πως θα κινηθει
3. Μπορει η οποιαδηποτε αποφαση και να βγει να ειναι τεκμηριωμενη νομικα
4. Οτι και να γινει εχουμε ακομα 6 αγωνιστικες
5. Μια πιθανη δικαιωση του ΟΦΗ δεν ειναι εκ των πραγματων και εξ ορισμου αδικη
6. Συνιστω τελος στους φανατισμους και της μη αντικειμενικες κρισεις
palaimaxos
Feb 29 2008, 09:29
ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΟ ΧΡΗΣΤΟ.
ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΕΡΔΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΕ.ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΥΝΟΙΑ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΑΜΕΣΩΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΧΘΡΟΥΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΙΡΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ Ο ΞΗΜΕΡΗΣ ΤΗΝ ''ΟΜΑΔΑΡΑ'' ΤΟΥ!!!!!!!!!!
ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.
ΕΙΔΑΜΕ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ Ο ΟΦΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.
jack d
Feb 29 2008, 19:50
Μπορεί ο gοlden και ο "Μπεζεντάκος"να σοβάρεψαν απότομα και να έγιναν υπέρμαχοι του fairplay,συνεπικουρούμενοι από τον ΡΑΝΟS"fairplay"ΑΚ,αλλά κάποιοι(εγώ) είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν το επίπεδο "χαμηλά"(humοr).Ξεκινώ δίνοντας είδηση:ο πρόεδρος και μοναδικό μέλος των οργανωμένων οπαδών του ΑΟΙ έφτιαξε ομάδα τένις στην οποία είναι επίσης πρόεδρος και μοναδικός αθλητής.χθες έδωσε τον πρώτο αγώνα και παρά τις προβλέψεις δεν έπαθε τίποτα!Πρόεδρε,γερά!
PYR-SOS
Feb 29 2008, 19:59
QUOTE(jack d @ Feb 29 2008, 19:50 )
Μπορεί ο gοlden και ο "Μπεζεντάκος"να σοβάρεψαν απότομα και να έγιναν υπέρμαχοι του fairplay,συνεπικουρούμενοι από τον ΡΑΝΟS"fairplay"ΑΚ,αλλά κάποιοι(εγώ) είναι αποφασισμένοι να κρατήσουν το επίπεδο "χαμηλά"(humοr).Ξεκινώ δίνοντας είδηση:ο πρόεδρος και μοναδικό μέλος των οργανωμένων οπαδών του ΑΟΙ έφτιαξε ομάδα τένις στην οποία είναι επίσης πρόεδρος και μοναδικός αθλητής.χθες έδωσε τον πρώτο αγώνα και παρά τις προβλέψεις δεν έπαθε τίποτα!Πρόεδρε,γερά!
Μην είσαι τόσο σίγουρος. Ο οπαδαρχηγομοναδικομέλος μπορεί να μην εχει εμφανή προβλήματα από τον ιστορικό 1ο μ.ε. (μετά την εφηβεία, σωματική βεβαίως βεβαίως και μόνο), αλλά μην ξεχνάς οτι back have the peach the tail. Για να τον δούμε το βράδυ άν π.χ θα μπορεί να περπατήσει, να σκύψει, κλπ χωρίς προβλήματα και ματά παμηγυρίζουμε!!!!!
Υ.Γ. αν όντως είναι καλά ένα αστέρι γεννιέται... Ο Σαραποβάκος !!!
PYR-SOS
Feb 29 2008, 20:02
QUOTE(jack d @ Feb 29 2008, 19:50 )
Μπορεί ο gοlden και ο "Μπεζεντάκος"να σοβάρεψαν απότομα και να έγιναν υπέρμαχοι του fairplay,συνεπικουρούμενοι από τον ΡΑΝΟS"fairplay"ΑΚ,
Ταμ, ταμ, ταμ, ακούω μακρυά τα τύμπανα του πολέμου....
Ωι, ωι μάνα μου....
golden
Feb 29 2008, 20:28
τα μαθατε τα νεα? ο ταμιας απεχει απο τα καθηκοντα του λογω γαμου!
MAN.OLI
Feb 29 2008, 20:33
QUOTE(PYR-SOS @ Feb 29 2008, 20:02 )
Ταμ, ταμ, ταμ, ακούω μακρυά τα τύμπανα του πολέμου....
Ωι, ωι μάνα μου....
![blink.gif](../style_emoticons/default/blink.gif)
τι θες να πεις PYR-SOS; αρχίζει παλι να κινείται το φόρουμ;
Ε ρε φώτοσοπ που έχει να πέσει!!!
Άντε στη υγεία του ταμία
MAN.OLI
Feb 29 2008, 20:35
QUOTE(golden @ Feb 29 2008, 20:28 )
τα μαθατε τα νεα? ο ταμιας απεχει απο τα καθηκοντα του λογω γαμου!
Σαν θέλει η νύφη κι ο γαμπρός τύφλα να'χει ο Pyr-SOS.
τι έγινε βρε παιδιά?
Για Σαραποβάκους διαβάζω, για γάμους διαβάζω...
Άντε και στα δικά μας οι ανύπαντρες.
golden
Feb 29 2008, 21:08
Λολα τετοιο παλικαρι θα το επαιρνες ? Παει τον χασαμε τον ταμια?
Click to view attachment
jack d
Feb 29 2008, 21:38
Ωραίο μοντάζ,gοlden.Μόνο που ο ταμίας ως έξυπνος άνθρωπος δε θα πέσει ποτέ στη λούμπα.Για να μπορεί να πηγαίνει για καφέ στη Γλυφάδα (όχι στου Μιρμιλιάγκου)χωρίς να δίνει αναφορά σε γυναίκες...Όπως κάνεις εσύ,gοlden,ο αρχηγός και ο "Μπεζεντάκος"που ανά 5 λεπτά χτυπάτε προσοχή,τηλεφωνικά!
jack d
Feb 29 2008, 22:02
μόλις πιάστηκε στα πράσα,προπαραμονή αγώνα,ο γνωστός Ανέστης Μάτος,να εισέρχεται σε γνωστό ζαχ/στείο με άγνωστες,προς το παρόν,προθέσεις αφού αναγκάστηκε να τραπεί σε φυγή μετά τον αιφνιδιασμό του "Μπεζεντάκου".φωτογραφικό υλικό,προσεχώς.
golden
Feb 29 2008, 22:48
QUOTE(jack d @ Feb 29 2008, 21:38 )
Ωραίο μοντάζ,gοlden.Μόνο που ο ταμίας ως έξυπνος άνθρωπος δε θα πέσει ποτέ στη λούμπα.Για να μπορεί να πηγαίνει για καφέ στη Γλυφάδα (όχι στου Μιρμιλιάγκου)χωρίς να δίνει αναφορά σε γυναίκες...Όπως κάνεις εσύ,gοlden,ο αρχηγός και ο "Μπεζεντάκος"που ανά 5 λεπτά χτυπάτε προσοχή,τηλεφωνικά!
Το ευαγγέλιο jack d
ΔΟΥΛΕΙΑ
Ο jack d δεν ζει για να δουλεύει, απλά δουλεύει για να ζήσει όσο το δυνατόν πιο ξένοιαστα (έχε υπόψη σου ότι πετυχημένος εργένης = πετυχημένος επαγγελματικά).
ΛΕΦΤΑ
Τον όρο "οικονομία" όχι απλά δεν τον γνωρίζει άλλα τον αγνοεί παντελώς! Ότι έχει και δεν έχει τα επενδύει σε ότι πολυτιμότερο έχει : την IERAPETRA BC
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ
Αμέσως μετά τον εαυτό του, ο jack d αγαπάει… τι άλλο; Τα αυτοκίνητα! Το αυτοκίνητο για τον εργένη είναι το φετίχ, το status, η γκομενοπαγίδα και πάνω απ' όλα το σύμβολο της ελευθερίας του! (εδω γελαμε)
SEX
Κόψτε απ' τον jack d σεξ και αυτομάτως του κόβετε το οξυγόνο απ' τα πνευμόνια του.
ΓΑΜΟΣ
Καλύτερα να τον σκοτώσετε παρά να τον παντρέψετε. Τα σκαλοπάτια της εκκλησίας είναι για τον jack d ο δρόμος προς την ηλεκτρική καρέκλα
ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ
Παρόλο που δεν έχει πιάσει ΠΟΤΕ σε όλη του την ζωή σκούπα, σίδερο ή να πιάσει να πλένει ρούχα, ο jack d δίνει μεγάλη έμφαση στην καθαριότητα ειδικά στο χώρο που ζει (να 'ναι καλά οι γυναίκες που κατά διαστήματα περνάνε απ' την ζωή και απ' το σπίτι του). Ακόμα όμως κι αν μείνει από γυναικεία φροντίδα δεν θα κωλώσει να βγει έξω με ένα τσαλακωμένο πορτοκαλι T-SHIRT ή ένα ασιδέρωτο Jeans γιατί γνωρίζει πολύ καλά πως οι γυναίκες θα τον δούνε ως έναν άνδρα με αυτοπεποίθηση που δεν τον ενδιαφέρει η εξωτερική του εμφάνιση και ότι απλά αισθάνεται σίγουρος για τον εαυτό του!
ΠΑΡΕΑ
το μπασκετφορουμ είναι για τον jack d κάτι σαν την μηχανή του χρόνου ,τον γυρίζει χρόνια πίσω και του βγάζει το παιδί που στην καθημερινή ρουτίνα κρατάει μέσα του κλειστό. Η παρέα του εργένη είναι απρόβλεπτη και δεν μασάει (όταν έχει κέφια) σε κανενός είδους σκανδαλιές. Είναι δύσκολο (σχεδόν αδύνατον) να την διασπάσετε και είναι πάνω από οποιαδήποτε γυναίκα.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ
Αν και μένει μόνος έχει πολύ καλή επαφή με τους δικούς του. Θα πείτε : "Καλά, αφού τα πάει καλά με τους δικούς του γιατί δεν μένει εκεί"; Ελάτε τώρα… είπαμε! Δεν είναι και εύκολο να ζεις με έναν πατέρα που σε ζηλεύει (επειδή δεν την πάτησες ακόμα όπως αυτός) και με μια μάνα που σε πρήζει κάθε λίγο και λιγάκι για το πόσο πολύ θα ήθελε να είχε ένα εγγονάκι. Γι' αυτό λοιπόν… καλή η οικογένεια άλλα από μακριά και αγαπημένοι.
jack d
Feb 29 2008, 23:06
gοlden,αν μου ψάχνεις νύφη και γι'αυτό δίνεις τα στοιχεία μου,ατύχησες.Εσύ και ο αρχηγός είστε παραδείγματα προς αποφυγή,όπως απέδειξα λίγο πριν.Άσε λοιπόν τοΡ.C.και πήγαινε να ξαπλώσεις στη συζυγική κλίνη μια που αύριο βράδυ θα κοιμάσαι μόνος σου στη ΡΟΔΟ.(Αν χάσεις στο παιδικό αύριο από τον παικταρά το Νίχλο,βλέπω να σε βάζει ο ταμίας να κοιμάσαι στην παραλία...)
QUOTE(jack d @ Feb 29 2008, 23:06 )
Αν χάσεις στο παιδικό αύριο από τον παικταρά το Νίχλο,βλέπω να σε βάζει ο ταμίας να κοιμάσαι στην παραλία...)
Goldeνούλη θέλεις παρέα στην παραλία για να μην κρυώνεις; Και σε τελική ανάλυση άσε τον ταμία να παντρεύεται.....
MAN.OLI
Mar 1 2008, 08:26
Click to view attachmentΠοιός είν αυτός ο αψηλός που πίαστηκε στα πράσα?
Είναι τ αγόρι μας, είν ο Ανέστης μας είν ο παίχτης μας ο παχουλός,
είναι ο σέντερ μας είν το 4άρι μας είναι στη μάσα μας υπαρχηγός.
(σ.σ. Αρχηγός και σε αυτά τα θέματα είναι η αρχηγάρα μας. Νεκτάριε γερά τρώε στα κρυφά
![69.gif](../style_emoticons/default/69.gif)
)
Ο Ανέστης είναι μετά από δημοσκόπιση ο "πιο αναγνωρίσημος" πάικτης της ομάδας μας στα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας. Εύγε μικρέ Ανέστη.
καλημέρα,gοlden&"Μπεζεντάκο.Βλέπω με χαρά ότι ξύπνησαν τα πάθη πάλι στο tοpic μας καθώς και στο "αδελφό" tοpic της ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.Χε,Χε,Χε!Και επειδή είστε καλά παιδιά(κατά βάθος)πάρτε και ένα νέο:Χθες ο πρόεδρος και μοναδικό μέλος των οργανωμένων αποφάσισε ότι ο Εlvis ζει!Ντύθηκε,λοιπόν,αναλόγως και βγήκε μπαρότσαρκα ,τα αποτελέσματα της οποίας θα τα μάθουμε μόλις ξυπνήσει.
QUOTE(MAN.OLI @ Mar 1 2008, 08:26 )
(σ.σ. Αρχηγός και σε αυτά τα θέματα είναι η αρχηγάρα μας. Νεκτάριε γερά τρώε στα κρυφά
)
Ο Ανέστης είναι μετά από δημοσκόπιση ο "πιο αναγνωρίσημος" πάικτης της ομάδας μας στα ζαχαροπλαστεία της πόλης μας. Εύγε μικρέ Ανέστη.
μηπως ειναι ο αρχηγος ντυμενος "Ανεστης ?"
QUOTE(jack d @ Mar 1 2008, 08:42 )
καλημέρα,gοlden&"Μπεζεντάκο.Βλέπω με χαρά ότι ξύπνησαν τα πάθη πάλι στο tοpic μας καθώς και στο "αδελφό" tοpic της ΕΛΕΥΣΙΝΑΣ.Χε,Χε,Χε!Και επειδή είστε καλά παιδιά(κατά βάθος)πάρτε και ένα νέο:Χθες ο πρόεδρος και μοναδικό μέλος των οργανωμένων αποφάσισε ότι ο Εlvis ζει!Ντύθηκε,λοιπόν,αναλόγως και βγήκε μπαρότσαρκα ,τα αποτελέσματα της οποίας θα τα μάθουμε μόλις ξυπνήσει.
Έλβις ο πρόεδρος;;;;;;;!!!!!!!!
Pelargos06
Mar 1 2008, 09:13
QUOTE(golden @ Feb 29 2008, 21:08 )
Λολα τετοιο παλικαρι θα το επαιρνες ? Παει τον χασαμε τον ταμια?
Click to view attachmentΣχολια γυναικειου πληθησμου
1)μονο με μονταζ θα τον βλεπαμε γαμπρο
2)επιτελους καλοντυμενος
3)τον ειδε η μανα του ετσι?και τον αναγνωρισε?
4)θεος
5)την νυφη δεν βλεπω χωρισε κιολας?
6)πολυ μικρος ειναι ,τελιωσε το λυκειο?
Pelargos06
Mar 1 2008, 09:18
)
![smiley.gif](../style_emoticons/default/smiley.gif)
κουιζ
ποιος τον περιμενε εξω απο το ζαχαροπλαστειο???
νέα απο τον γάμο της χρόνιας ! αποκαλύπτουμε την νύφη και βασικά τον κούμπαρο!
μετά το σχόλιο που έκανα χθες για τις τηλεφωνικές "προσοχές"που βαράνε οι παντρεμένοι της ομάδας,ο "Μπεζεντάκος"παίρνει και τη γυναίκα του στη ΡΟΔΟ.Gοlden ,δε παίρνεις και τη δικιά σου?
μηπως πρεπει να πας Βελιγραδι και οχι Ροδο ? θα εχει κρεβατομουρμουρα κ.Ταμια!
Click to view attachment
QUOTE(golden @ Mar 1 2008, 08:48 )
μηπως ειναι ο αρχηγος ντυμενος "Ανεστης ?"
δε νομίζω...
ο Αρχηγός είναι Αρχηγός ακόμα και στα ζαχαροπλαστεία.
α) Για προσέξτε το ένοχο ύφος του φωτογραφιζόμενου. Ο Αρχηγός θα κοίταζε αγέροχος προς τις πάστες κι όχι προς το φακό.
β) Η ώρα της φωτογράφισης (απ τα λεγόμενα του Jack) είναι περίπου 9:30 το βράδυ. Τέτοιες ώρες ο Αρχηγός τρώει παντόφλα και είναι σπίτι ή άν είναι έξω είναι συνοδευόμενος...
γ) Το προφίλ του εικονιζόμενου δεν έχει προεξοχή στο μέρος της κοιλιάς (σκεμπέ κοινώς). Αν δεν υπάρχει φωτομοντάζ Αρχηγός δεν είναι.
άντε και καλή όρεξη
QUOTE(golden @ Mar 1 2008, 10:32 )
μηπως πρεπει να πας Βελιγραδι και οχι Ροδο ? θα εχει κρεβατομουρμουρα κ.Ταμια!
Click to view attachmentκαι τραγουδάμε:
Δεν είμαι η μπιγιονσέ είμαι η ταμιάρα,
είμαι 25τάχρονος και είμαι και κορμάρα
δεν είμαι η μπιγιονσέ, είμαι το ταμιάκι
κοιτάξτε με παντρεύομαι, φοράω και σακάκι.
Δεν είμαι η μπιγιονσέ είμαι ο ταμίας
κι αν δε βρεθούνε χρήματα με τρώει καρχαρίας
δεν είμαι η μπιγιονσέ είμαι ο ταμίας
κι απόψε ξεφτυλίστηκα μέχρι αηδίας....
Επειδή κάποιοι τα βάζουν με τον ανυπεράσπιστο ταμία,ο οποίος δεν έχει καν p.c για να μπορεί να απαντά(αλλά δίνει παντού πληροφορίες για να γελά,και αυτό προφανώς πληρώνει τώρα)ας αποκαταστήσουμε την αλήθεια:Ο ταμίας είναι ένας αμετανόητος και ευτυχής εργένης, ο οποίος στις αποστολές βιώνει το φθόνο και τη ζήλια των παντρεμένων συνοδών της ομάδας(gοlden,"Μπεζεντάκος",Γ.Α.)Έτσι εξηγήται και η πρόσφατη αηθης επίθεση κατά των αρχών του ταμία της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
Και ίσως η λύσσα κάποιων δικαιολογείται επειδή αναγκάζονται να παίρνουν στις αποστολές πλέον,τις γυναίκες τους...Πολύ θα ήθελα να πήγαινα στη ΡΟΔΟ,μια που είναι σίγουρο ότι ο ταμίας θα τους περιμένει στη γωνία...Αλλά έχω πληροφοριοδότες έγκυρους.Τρέμετε!
QUOTE(jack d @ Mar 1 2008, 11:36 )
Επειδή κάποιοι τα βάζουν με τον ανυπεράσπιστο ταμία,ο οποίος δεν έχει καν p.c για να μπορεί να απαντά(αλλά δίνει παντού πληροφορίες για να γελά,και αυτό προφανώς πληρώνει τώρα)ας αποκαταστήσουμε την αλήθεια:Ο ταμίας είναι ένας αμετανόητος και ευτυχής εργένης, ο οποίος στις αποστολές βιώνει το φθόνο και τη ζήλια των παντρεμένων συνοδών της ομάδας(gοlden,"Μπεζεντάκος",Γ.Α.)Έτσι εξηγήται και η πρόσφατη αηθης επίθεση κατά των αρχών του ταμία της ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ
o κ. ταμίας που υποθάλπτεις τζακ (προφανως γράφετε και παρεουλα) έχει βεβαρημένο παρελθόν και θα κακοπερασει στην ανιερη συμμαχια του υποφαινόμενου με τον Μπεζεντακο
επισης να κανω και εγω μια εξυπηρετηση στον αρχηγο που δεν εχει ιντερνετ :
απο αυτον αφιερωμενο εξαιρετικα σε οσους "λεει" αναφερουν το ονομα του
Edit: Μαζευτείτε. Δεν είναι chat το φόρουμ - κρατήστε ένα επίπεδο.
Άντε ας σοβαρευτούμε λίγο.Λοιπόν,στις 13.00 παίζουν οι Παμπαίδες Β'(1996 γεννηθέντες)και στις 14.30 οι Παίδες(1992-93).Όσοι πιστοί προσέλθετε να δείτε το μέλλον της ομάδας γιατί η ουσία είναι εκεί.
QUOTE(jack d @ Mar 1 2008, 12:51 )
Άντε ας σοβαρευτούμε λίγο.Λοιπόν,στις 13.00 παίζουν οι Παμπαίδες Β'(1996 γεννηθέντες)και στις 14.30 οι Παίδες(1992-93).Όσοι πιστοί προσέλθετε να δείτε το μέλλον της ομάδας γιατί η ουσία είναι εκεί.
Αλήθεια, πώς πάνε οι υποδομές? ¨Εχει ενδιαφέρον και κυρίως επίπεδο το παιδικό πρωτάθλημα της Κρήτης;
Εδώ στην ΕΣΚΑΝΑ δυστυχώς το επίπεδο τα τελευταία χρόνια έχει πέσει αρκετά. Μετά την δεύτερη φάση έχει ενδιαφέροντα παιχνίδια
PYR-SOS
Mar 1 2008, 13:59
QUOTE(jack d @ Mar 1 2008, 11:36 )
Καλα ρε Jack σαν πολύ δεν τον υπερασπίζεσαι τον κολλητό σου;
Θα μου επιτρέψεις επειδή τον ξέρω κι εγώ πολύ καλά τον ταμία, να σου πω οτι αυτά τα μελώ "είναι ένας αμετανόητος και ευτυχής εργένης, ο οποίος στις αποστολές βιώνει το φθόνο και τη ζήλια των παντρεμένων συνοδών της ομάδας" είναι παντελώς εκτός πραγματικότητας.
Ο Ταμίας απλά είναι κρυψίνος και δεν παραδέχεται δημόσια πολλά πράγματα. Τα νυχτοπερπατήματά του με τον Γ.Α (γενικό αρχηγό) π.χ. Τα μαθαίνω όμως εγώ και καποιοι άλλο από τη μεγάλη παρέα μας (Golden, Pyrsos, Lolla klp) και μάλιστα έχω ντοκουμέντα στα χέρια μου (αρχηγικής προελεύσεως) και αν προκληθώ θα τα δώσω.
Το μόνο που ξέρει να κάνει καλά ο φιλαράκος σου είναι να σε παραμυθιάζει και σε παραμυθιάζει τόσο καλά που έχεις καταντήσε ένα απλό φερέφωνό του.
Προσοχή γιατί βλέπω να σε κάνει σαν τα (νεανικά όντως) μούτρα του.
Pelargos06
Mar 1 2008, 19:22
ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ ΤΗΝ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ
<<Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΑΝHΚΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΑΝHΚΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ>>
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΨΗΛΑ
QUOTE(Pelargos06 @ Mar 1 2008, 19:22 )
η ομαδα το ξερει?
Ποια συγκέντρωση?
no name
Mar 2 2008, 14:39
Τέλειωσαν τα euro του ταμεία;
)
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Ιεράπετρας αποφάσισε να δώσει το χρυσό κλειδί όλων των ζαχαροπλαστείων της πόλης μας στον Ανέστη Μάτο για την προτίμηση που δείχνει στα προιόντα του, αλλά και μια δωροεπιταγή 500 € για διάφορα γλυκίσματα και λιχουδιές που προτιμάει, με αποκλειστική προυπόθεση η εξαργύρωσή της να γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος!
QUOTE(funier @ Mar 2 2008, 18:25 )
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ο Σύλλογος Ζαχαροπλαστών Ιεράπετρας αποφάσισε να δώσει το χρυσό κλειδί όλων των ζαχαροπλαστείων της πόλης μας στον Ανέστη Μάτο για την προτίμηση που δείχνει στα προιόντα του, αλλά και μια δωροεπιταγή 500 € για διάφορα γλυκίσματα και λιχουδιές που προτιμάει, με αποκλειστική προυπόθεση η εξαργύρωσή της να γίνει μετά το τέλος του πρωταθλήματος!
![tongue.gif](../style_emoticons/default/tongue.gif)
Καλυτερα να την κρατησει την επιταγη γιατι ερχονται δυσκολες μερες...
Pelargos06
Mar 2 2008, 20:30
ΤΟ ΠΟΣΤ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ
Pelargos06
Mar 2 2008, 20:41
TO POST ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ[color=#FF0000]
προεδρε κοιτα τι παικτες σου βρηκα! (ο ενας ειναι μακρινος ξαδερφος του ταμια)
Click to view attachment
QUOTE(golden @ Mar 2 2008, 22:20 )
προεδρε κοιτα τι παικτες σου βρηκα! (ο ενας ειναι μακρινος ξαδερφος του ταμια)
Click to view attachmentΦωτογραφία του προπονητή τους,έχεις?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.