Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Copa del Rey 2010
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ
Pages: 1, 2
Weekendman
Κάθησα και σκέφτηκα...

Πως να αισθάνονται οι οπαδοί και η διοικούντες της Ρεάλ που έφεραν τον Μεσίνα έναν απο τους αποδεδειγμένα καλύτερους προπονητές της Ευρώπης ξόδεψαν τεράστια ποσά για μεταγραφές και σαν αποτέλεσμα στα παιχνίδια με την Μπαρτσελόνα να είναι επιτυχία αν καταφέρει η Ρεάλ να χάσει με...μόνο 20 πόντους;

Και το κερασάκι στη τούρτα της μιζέριας της Ρέαλ, την ίδια χρόνια ο πρώην προπονητής της Ρεάλ ο Πλάθα που έφυγε σαν αποτυχημένος να καταφέρνει με την Καχασόλ να κοντράρει 2 φορές πραγματικά την Μπαρτσελόνα και εκτός έδρας και σε ουδέτερο έδαφος.

Να τα έλεγε κανείς αυτά πριν την αρχή της χρονιάς θα τον περνούσαν για γραφικό...
hagi
Δεν είδα το ματς αλλά η συντριβή τα λέει όλα..
Οντως η Ρεάλ έχει θέμα..Είναι δύσκολο να φτιαχθεί μια ομάδα τόσο γρήγορα και να περιμένεις άμεσα αποτελέσματα. Η Μπαρτσελόνα είναι έτοιμη ομάδα και πραγματικός δυναμίτης.. Η Ρεάλ πιστεύω του χρόνου θα είναι πολύ καλύτερη αν δεν αλλάξει όλο το ρόστερ και πάλι..
LFO
Εγω να πω την αμαρτια μου, αν και το ματς το ειδα απο το 45-25 και μετα, αυτη η Ρεαλ δεν εχω καταλάβει πως την θεωρει τοσος κοσμος φαβορι για ευρωλιγκα.....Ενταξει , εχει καλο προπονητη, νικησε 2 φορες ενα μετριο φετος παναθηναικο και εχει και καλο ροστερ. Οχι ομως τοσο καλο οσο ακουγεται....

Ο πριτζιονι δεν ειναι ο περσυνοπροπερσυνος, ο Λουλ ειναι πολυ καλος, οι Χανσεν, Καουκένας, Ρεγες, Γκαρμπαχοσα σκιες του εαυτου τους και ο Βελιτσκοβιτς ακομα αρκετα απειρος ωστε να κανει τοσο Impact οσο θα περιμενανε. Ο Γιαριτς ερχεται με φορα αλλα δεν νομιζω οτι μπορεις να στηριχτεις πανω του.....μου φαινεται λιγο τρελος...

Δεν ξερω....δεν μου γεμιζει το ματι αυτη η ομαδα....
xristos_metal
Η Ρεαλ ειναι ομαδα χασμα των γενεων. Με 7 βασικους παιχτες μεταξυ 32-35 και 4 μεταξυ 21-23 πως να παρει κουπιτσα? Πως να ακολουθησουν τους αλλους που τρεχουν συνεχεια πανω κατω?

Η Μπαρτσελονα ειναι πολυ καλη αλλα νομιζω αν αντιμετωπισει μια αθλητικη ομαδα σαν τον Ολυμπιακο θα εχει μεγαλο προβλημα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.