Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α.Ε.Κ. - Ολυμπιακός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2
ashton
ΑΕΚ-Ολυμπιακός Κλειστό Ελληνικού


Κομισάριοι: Τασούλας Χάρης
Διαιτητές: Μουζάκης Κωνσταντίνος , Παπαπέτρου Πέτρος , Ψαριανός Αλέξανδρος
Jan 03 2010 19:00 NOVASPORTS 1

QUOTE
Σφράγισε τα εισιτήρια
Του Γιώργου Νικολάου
31/12/2009 (13:01)

Και βρέθηκαν άκρες και βρέθηκαν χρήματα... και "εν πολλοίς" η ΚΑΕ ΑΕΚ δίνει μάχη τις τελευταίες ώρες για να βγει η χρονιά με αξιοπρέπεια. Η ΚΑΕ ΑΕΚ σφράγισε -πριν από λίγο- τα (περίπου) 3 χιλιάδες εισιτήρια στην εφορία για το κυριακάτικο ματς με τον Ολυμπιακό, παρουσία του πρώην ταμία της ΚΑΕ επί διοικήσεων Γιάννη Φιλίππου-Γιάννη Γρανίτσα, του κ. Χρήστου Σαμιωτάκη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι υπήρχε ο κίνδυνος -αν η ΑΕΚ δεν σφράγιζε τα εισιτήρια έγκαιρα- να αγωνιστεί "κεκλεισμένων των θυρών".

Παράλληλα, η διοίκηση συνεχίζει να πιέζει τον Ντόνι Μακ Γκραθ, ώστε να ανακαλέσει, ή έστω να αγωνιστεί για ακόμη μία φορά. Ο Μακ Γκραθ έχει αποχαιρετήσει, βεβαίως, την ΑΕΚ. Είναι "ξένο σώμα" για την ΑΕΚ, όπως ο ίδιος "αποκαλύπτει" στο μπαράζ συνεντεύξεων που έχει παραχωρήσει, αλλά και στο προσωπικό του χώρο στο Internet.


basketblog.gr
ashton
QUOTE
Από το Ελληνικό ξεκινούν οι υποχρεώσεις του Ολυμπιακού για το 2010, κόντρα στην ΑΕΚ. Παναγιώτης Γιαννάκης και Λουκάς Μαυροκεφαλίδης παραδέχονται στο esake.gr το αυτονόητο: ότι θέλουν να μπουν με το… δεξί στο νέο χρόνο.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΗΣ:

«Τις θερμότερες ευχές μου για το 2010. Υγεία και ευτυχία για όλους και πολλές επιτυχίες για το μπάσκετ και τον αθλητισμό μας. Εμείς ξεκινάμε τη νέα χρονιά μ’ ένα πονηρό παιχνίδι κι απέναντι σε μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Η ΑΕΚ παίζει ελεύθερα και με μεγάλη εμπιστοσύνη μπροστά στο κοινό της, κάτι που την κάνει ακόμα πιο επικίνδυνη. Απαιτείται συγκέντρωση και σοβαρότητα».

ΛΟΥΚΑΣ ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ:

«Φυσικά και θέλουμε να ξεκινήσουμε το δεξί το 2010 απέναντι σε μια ομάδα την οποία πρέπει να σεβαστούμε και να υπολογίσουμε. Η ΑΕΚ θα έχει τη βοήθεια του κόσμου της κι αυτό της δίνει μεγαλύτερη δύναμη, αλλά και πάλι όλα εξαρτώνται από μας, με δεδομένο ότι θα έχουμε διάρκεια και συγκέντρωση από την αρχή ως το τέλος. Σ’ αυτά τα παιχνίδια νομίζω ότι αυτό είναι το ζητούμενο. Η σοβαρότητα που δείχνεις και ο σεβασμός στον αντίπαλο. Χρόνια πολλά και ότι καλύτερο για τη νέα χρονιά».

ΤΟΡΙΝ ΦΡΑΝΣΙΣ:

«Το έργο μας στο αυριανό παιχνίδι θα είναι, αναντίρρητα, δύσκολο. Αγωνιζόμαστε εναντίον μιας ομάδας, που διαθέτει ποιότητα και έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην Ευρωλίγκα. Από τη δική μας πλευρά, θα πράξουμε ό,τι κάνουμε σε κάθε αγώνα. Θα παρουσιαστούμε με σοβαρότητα και αυτοσυγκέντρωση και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που μας αναλογούν. Η ομάδα έχει ανοδική πορεία στο πρωτάθλημα, έχουμε γνωρίσει ο ένας τον άλλο και έχουμε αφομοιώσει τα αγωνιστικά συστήματα που θέλει να εφαρμόσει ο προπονητής μας. Δεν πρέπει, εξάλλου, να λησμονήσουμε ότι κερδίσαμε τον Άρη και διεκδικήσαμε μέχρι τέλους την εκτός έδρας νίκη απέναντι στο Μαρούσι, που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα. Αποδείξαμε, εν ολίγοις, ότι είμαστε ανταγωνιστικοί και έχουμε τις δυνατότητες να πάρουμε τη νίκη με οποιοδήποτε αντίπαλο αντιμετωπίσουμε. Αρκεί, βέβαια, να εμφανίσουμε τις πραγματικές μας δυνατότητες. Ευελπιστώ ότι οι φίλαθλοί μας θα κατακλύσουν το γήπεδο και θα μας δώσουν την απαραίτητη ενέργεια για να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης».


basketblog.gr
ashton
QUOTE
ΑΕΚ - Παίζει και φεύγει ο Μακ Γκραθ!
02/01/2010 19:37

Με τον Ντόνι Μακ Γκραθ θα παραταχθεί η ΑΕΚ αύριο (7μ.μ., Novasports 1) στο Ελληνικό κόντρα στον Ολυμπιακό. Ο κοινοτικός γκαρντ πείστηκε και θα φορέσει κανονικά την φανέλα του «δικεφάλου» για τελευταία φορά, καθώς στην συνέχεια θα πάρει το αεροπλάνο και θα αναχωρήσει για την Ιταλία και την Βαρέζε, που θα αποτελέσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Μακ Γκραθ θα βοηθήσει την ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη απέναντι στον Ολυμπιακό σ’ ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από το οποίο θα απουσιάσει ο Περικλής Δορκοφίκης. Ο Μακ Γκραθ μπορεί να μην επιθυμούσε να μείνει για να αγωνιστεί, φοβούμενος τυχόν τραυματισμό του, αλλά οι πιέσεις που του ασκήθηκαν από συμπαίκτες του, το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση τον οδήγησαν στο να πει το «ναι» και να τεθεί στην διάθεση του προπονητή του.


sportnet.gr
Air Kef
Aν μη τι αλλο, ο Μακ Γκραθ δείχνει και έμπρακτα τις άριστες σχέσεις που έχει με συμπαικτες και προπονητικό τιμ, κάτι που δήλωσε και πριν λιγες μέρες. smile.gif
panos75
QUOTE(Air Kef @ Jan 3 2010, 01:28 ) *
Aν μη τι αλλο, ο Μακ Γκραθ δείχνει και έμπρακτα τις άριστες σχέσεις που έχει με συμπαικτες και προπονητικό τιμ, κάτι που δήλωσε και πριν λιγες μέρες. smile.gif


Μήπως είναι λεπτό το ζήτημα; rolleyes.gif
nickagian
Μήπως ξέρει κανείς πόσο έχει το εισιτήριο? Σκέφτομαι να πάω αύριο... Προσπαθούσα να βρω κάτι στο site της ΚΑΕ ΑΕΚ αλλά δε βρήκα να έχει ανακοινωθεί κάτι.
sporting b.c.
nickagian αν ισχύει αυτό http://www.aekbasket.eu/files/kaeaekdiarkeias1.pdf
τότε οι τιμές είναι 10, 15, 20
Air Kef
Καλύτερα να ρωτήσεις αν προβλέπετε να έχουμε τα περσινα. biggrin.gif
cydonian
QUOTE(sporting b.c. @ Jan 3 2010, 05:00 ) *
nickagian αν ισχύει αυτό http://www.aekbasket.eu/files/kaeaekdiarkeias1.pdf
τότε οι τιμές είναι 10, 15, 20

Μπα δε νομίζω να ισχύουν αυτές οι τιμές, λογικά θα είναι όπως στον αγώνα με τα Τρίκαλα που είχε γενική είσοδο 10€.
ashton
Στον αγώνα με τα Τρίκαλα, ΔΕΝ είχε εισιτήρια..
sporting b.c.
QUOTE(Air Kef @ Jan 3 2010, 11:59 ) *
Καλύτερα να ρωτήσεις αν προβλέπετε να έχουμε τα περσινα. biggrin.gif


Άκουσα στην ΕΡΑ ότι 100 της ΑΕΚ έκαναν ντου στα δημοσιογραφικά !!!
rankin
Άντε πάλι.. Μας βγήκε η ψυχή να πάρουμε την ΑΕΚ
Ο Τσίλντρες το καθάρισε μόνος του σήμερα! ΄Ωρες ώρες είναι παιχταράς ο αφάνας!
Ο Τεόντοσιτς έκανε καλό παιχνίδι, παρά τις όποιες κλασικές βλακείες του.. Δικαιολογείται λόγο μοναξιάς στον άσσο! 9 ασιστ και 2 κρισιμότατα τρίποντα.. Not bad!
Ο Λίνας σκόραρε αρκετά και κατέβασε ριμπάουντ, αλλά 1/8 τρίποντα;;;; 1/8 ;;;;; WTF LINAS??? τραγικός απο μακριά και με κάποια εύκολα χαμένα σουτ από κοντά..
Την ευστοχία της ΑΕΚ απο μακριά (ή την δική μας αμυντική ανικανότητα) δεν θα τη σχολιάσω...

Redalert
Με αυτα τα ποσοστα πολυ απλα ...δεν πας πουθενα αλλα πουθενα!!!
Weekendman
QUOTE(rankin @ Jan 3 2010, 22:20 ) *
Την ευστοχία της ΑΕΚ απο μακριά (ή την δική μας αμυντική ανικανότητα) δεν θα τη σχολιάσω...

Το πικ εν ρόλ του Παναθηναικού κατάφερε να το αντιμεντωπίσει φέτος ο Ολυμπιακός άντε επιτέλους να αποκτήσει και καμιά φορά καλύτερη περιφερειακή άμυνα και αντιμεντώπιση στα σκρίν του αντιπάλου δεν γίνεται θα τα καταφέρει ο Ολυμπιακός τόσα χρόνια που ταλαιπωρείται με αυτό....
Σέρνονται και οι 2 αιώνιοι...
Δεν γίνεται να έχεις Κλείζα και Τεόντοσιτς και να τα σπάνε απο την γραμμή του τριπόντου δεν γίνεται!
Ilias7
Παιδια οταν γινονται αυτα στα γηπεδα (και σε καθε γηπεδο εννοειται) το παιχνιδια δεν εχει αξια να το σχολιασεις..Για να παιξεις μπασκετ πρεπει να εισαι ηρεμος..Οταν ενα παιχνιδι εχει 10 διακοπες δε γινεται να παιξει..Δε γινετε να εχεις ρυθμο..Ακομα και αν παιζουν οι Lakers..Εγω θελω να μου εξειγησει πως γινετε απο τη μερα που κερδισαμε το Παο στο Σεφ ολα τα παιχνιδια μας να γινονται derby..Ακομα δε μπορω να το καταλαβω..Νομιζω πως πλεον ειναι οφθαλμοφανες οτι θελουν να χανει ο Ολυμπιακος με καθε τροπο..Οποιος εβλεπε και τα 2 παιχνιδια συγχρονος σημερα ειναι πολυ ευκολο να το καταλαβει..
Για το πως παιξαμε δε θα πω κατι..Δε γινετε να σχολιασεις παιχνιδι που εχει 10 διακοπες και διαρκει 2:30 ωρες..
ashton
Γύρισα πριν από λίγο...
Κρίμα για τη προσπάθεια των παιδιών.. χάσαμε το ματς στις μικρολεπτομέρειες. Δυστυχώς όμως το χάσαμε..

Και πάλι κορυφαίος ο Γκριν παρά τα λάθη/επιπολαιότητες...

Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν γιατί ο McGrath όλο το ματς σούτερνε για τρίποντο, και στο τελευταίο λεπτο έκανε μπασίματα και μπουρδουκλωνότανε...

Αν είχαμε ένα ψηλό της προκοπης στο 4 και έναν παίκτη στο 3...

φάνηκε πάντως πως η ομάδα δεν είναι για να βολοδερνει στις τελευταιες θεσεις...

οσο για τον κόσμο... η βλακεία είναι αήττητη..


@ ilias7
που ακριβώς φάνηκε στο Ελληνικό πως θέλουν να χάνει ο Ολυμπιακός ;
Στο ανύπαρκτο 3ο φάουλ του Φράνσις ; Σε κάμποσα ανάποδα σφυρίγματα, όλα εντελώς τυχαία υπέρ του Ολυμπιακού ;


QUOTE
"Αγαπώ την ΑΕΚ"
Του Νικήτα Αυγουλή
03/01/2010 (22:09)

Ο Ντόνι Μακ Γκραθ Ο Ντόνι Μακ Γκραθ δεν θα μπορούσε παρά να είναι από τα πρόσωπα του αγώνα. Όχι μόνο γιατί πέτυχε το πρώτο και το τελευταίο καλάθι, αλλά επειδή αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα τής ΑΕΚ.
"Αγαπώ την ΑΕΚ! Θα είναι πάντα στην καρδιά μου, αλλά έχω την ευκαιρία να παίξω κάπου, όπου οι οικονομικές συνθήκες είναι πιο σταθερές. Ελπίζω κάποτε να γυρίσω στην Ελλάδα. Μου άρεσε στην Αθήνα, αλλά είμαι επαγγελματίας" δήλωσε ο Μακ Γκραθ, ο οποίος αναφέρθηκε και στην εικόνα της αναμέτρησης:

"Δεν μπορέσαμε να σταματήσουμε τον Κλέιζα και τον Τσίλντρες και γι' αυτό χάσαμε. Ο Ολυμπιακός είναι πιο… γεμάτη ομάδα".

Για τον Αμερικανοιρλανδό μίλησε και ο Κώστας Φλεβαράκης: "Είναι σοβαρός άνθρωπος και επαγγελματίας. Έδωσε τα πάντα για την ομάδα, στο λίγο διάστημα που φόρεσε τη φανέλα της. Είμαι αντίθετος στο να φύγει, όμως αυτή είναι η κατάσταση, αυτή είναι η ομάδα και σίγουρα θα πρέπει να ενισχυθούμε στο μέλλον".


QUOTE
Εκτός ελέγχου
Του Γιώργου Κογκαλίδη
03/01/2010 (20:49)

Πάλι οι δημοσιογράφοι φταίνε;Για άλλη μια φορά θύμα επίθεσης των θερμοκέφαλων έπεσαν οι δημοσιογράφοι που καλύπτουν τον αγώνα ΑΕΚ - Ολυμπιακός.
Χωρίς, φυσικά, την παραμικρή αφορμή, οπαδοί της γηπεδούχου επιτέθηκαν σε βάρος των εκπροσώπων του Τύπου, που για πολλοστή φορά θεωρήθηκαν συνυπεύθυνοι για ό,τι κακό συμβαίνει στα μπασκετικά (ίσως όχι μόνο) δρώμενα της "Ένωσης". Δημοσιογράφοι χτυπήθηκαν, μηχανήματα έσπασαν, τη στιγμή που η αστυνομία και η διοίκηση της ΑΕΚ απουσίαζαν (όπως πάντα) επιδεικτικά.

Πιθανή τιμωρία της έδρας της "Ένωσης" δεν εξωραΐζει το πρόβλημα. Όπως δεν θα το εξωραΐσουν οι ανακοινώσεις του ΠΣΑΤ και της ΕΣΗΕΑ και η συγνώμη που -ελπίζουμε- θα αρθρώσει η διοίκηση της ΑΕΚ.


basketblog.gr
nickagian
Απαράδεκτα πράγματα σήμερα στο Ελληνικό από τους "φίλους" της ΑΕΚ... επιτέλους, έχει καταντήσει αηδία... δεν επιτρέπεται κάθε λίγο και λιγάκι να έχουμε διακοπή, να πέφτουν νερά, μπύρες, κέρματα κλπ κλπ στον αγωνιστικό χώρο και να σουλατσάρει όποιος θέλει όπου θέλει. καθόμουν δίπλα ακριβώς από τα δημοσιογραφικά και πραγματικά ήταν ξέφραγο αμπέλι εκεί. Δεν υπήρχε κανείς για να ελέγξει τον κόσμο. Όποιος ήθελε έμπαινε μέσα... είναι τραγική αυτή η κατάσταση. Επιτέλους ας γίνει κάτι... Ο καημένος ο δημοσιογράφος που τις έφαγε τη δουλειά του έπρεπε να κάνει. Τι πρέπει να γίνει δηλαδή για να μπορέσει να το κάνει αυτό? Να κάνει αίτηση στον ΕΣΑΚΕ και να πάρει άδεια από την αστυνομία? Η κατάσταση στα ελληνικά γήπεδα είναι ΤΡΑΓΙΚΗ, τίποτα άλλο.

Και κάτι άλλο.. πόσα αντικείμενα πρέπει να πέσουν στο γήπεδο για να διακοπεί ένα παιχνίδι οριστικά? Δεν καταλαβαίνω κάποια πράγματα, γιατί υπάρχει τόση μεγάλη ατιμωρισία. Και είναι 50-100 καλόπαιδα που κάνουν τη δουλειά... Έλεος πια...
lamar
QUOTE(ashton @ Jan 3 2010, 23:15 ) *
Γύρισα πριν από λίγο...
Κρίμα για τη προσπάθεια των παιδιών.. χάσαμε το ματς στις μικρολεπτομέρειες. Δυστυχώς όμως το χάσαμε..

Και πάλι κορυφαίος ο Γκριν παρά τα λάθη/επιπολαιότητες...

Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν γιατί ο McGrath όλο το ματς σούτερνε για τρίποντο, και στο τελευταίο λεπτο έκανε μπασίματα και μπουρδουκλωνότανε...

Αν είχαμε ένα ψηλό της προκοπης στο 4 και έναν παίκτη στο 3...

φάνηκε πάντως πως η ομάδα δεν είναι για να βολοδερνει στις τελευταιες θεσεις...

οσο για τον κόσμο... η βλακεία είναι αήττητη..


@ ilias7
που ακριβώς φάνηκε στο Ελληνικό πως θέλουν να χάνει ο Ολυμπιακός ;
Στο ανύπαρκτο 3ο φάουλ του Φράνσις ; Σε κάμποσα ανάποδα σφυρίγματα, όλα εντελώς τυχαία υπέρ του Ολυμπιακού ;




basketblog.gr

Στο οτι δεν αδειασαν το γηπεδο ashton. Τι αλλο επρεπε να γινει κατα τη γνωμη σου για να το αδειασουν ? Να ριξουν καμια χειροβομβιδα?
ashton
QUOTE
Προπηλακισμοί στα δημοσιογραφικά θεωρεία

Η προσωρινή διακοπή ηρέμησε τα ανήσυχα πνεύματα, όμως στο ημίχρονο κάποιοι θερμοκέφαλοι αντιλήφθηκαν στα δημοσιογραφικά θεωρεία τον γενικό διευθυντή του Ολυμπιακού Χρήστο Σταυρόπουλο και τον δημοσιογράφο του SPORT TV Σταύρο Καριάκατζη, στους οποίους επιτέθηκαν. Μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα μια μεγάλη μερίδα θερμοκέφαλων έφτασε στα δημοσιογραφικά, όπου τα σπρωξίματα και οι προπηλακισμοί κυριάρχησαν εν τι απουσία της αστυνομίας, αλλά και της διοίκησης της ΑΕΚ, που έδειξε αμηχανία και αδυναμία να ελέγξει όσους τα έβαλαν με τους εκπροσώπους του Τύπου, ακόμη και με ανθρώπους που εργάζονται στην ΑΕΚ!

Πράγματι, όποιοι προσπάθησαν να προστατεύσουν τον Χρήστο Σταυρόπουλο, αλλά και τον Σταύρο Καριάκατζη, όπως ήταν ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου της ΚΑΕ Άγγελος Αρτελάρης, αλλά και ο πρώην αντιπρόεδρος Βασίλης Βάσσιος δεν απέφυγαν τις ψιλές. Η ένταση που δημιουργήθηκε ήταν τέτοια που στο τέλος κάποιοι τα έβαλαν ακόμη και με άλλους οπαδούς της ΑΕΚ, σ’ έναν εμφύλιο που έδειχνε να μαίνεται, γεγονός που καθυστέρησε αρκετά την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Η έλλειψη της Αστυνομίας στο χώρο των δημοσιογραφικών θεωρείων και η αδυναμία της επίσημης ΑΕΚ να ελέγξει την κατάσταση δημιούργησαν ένα πρωτοφανές πανδαιμόνιο που έθετε σε κίνδυνο όσους πήγαν στο γήπεδο για να εργαστούν...


sportnet.gr
nikefalin
QUOTE(ashton @ Jan 3 2010, 23:20 ) *
sportnet.gr


Αshton ήσουν εκεί κοντά ?
ashton
QUOTE(lamar @ Jan 3 2010, 23:18 ) *
Στο οτι δεν αδειασαν το γηπεδο ashton. Τι αλλο επρεπε να γινει κατα τη γνωμη σου για να το αδειασουν ? Να ριξουν καμια χειροβομβιδα?



στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ έχουμε δει περισσότερα χωρίς να έχει αδειάσει γήπεδο πάντως..

QUOTE(nikefalin @ Jan 3 2010, 23:26 ) *
Αshton ήσουν εκεί κοντά ?


ναι.
Δίπλα ήμουν, αφού η θέση μου είναι κάτω από εκεί που έγινε το τζερτζελο..
Ilias7
QUOTE(ashton @ Jan 3 2010, 23:15 ) *
Γύρισα πριν από λίγο...
Κρίμα για τη προσπάθεια των παιδιών.. χάσαμε το ματς στις μικρολεπτομέρειες. Δυστυχώς όμως το χάσαμε..

Και πάλι κορυφαίος ο Γκριν παρά τα λάθη/επιπολαιότητες...

Αυτό που δεν κατάλαβα ήταν γιατί ο McGrath όλο το ματς σούτερνε για τρίποντο, και στο τελευταίο λεπτο έκανε μπασίματα και μπουρδουκλωνότανε...

Αν είχαμε ένα ψηλό της προκοπης στο 4 και έναν παίκτη στο 3...

φάνηκε πάντως πως η ομάδα δεν είναι για να βολοδερνει στις τελευταιες θεσεις...

οσο για τον κόσμο... η βλακεία είναι αήττητη..


Εγω βλεπω σε καθε παιχνιδι που παει καλα ο Σχορτσιανιτης να φορτωνεται πολυ γρηγορα με φαουλ.Οπως και πολλες φορες στις φασεις κατω απο το καλαθι δε σφυριζονται φαουλ που σε ακριβως ιδιες περιπτωσεις σφυριζονται στον αντιπαλο..Με λιγα λογια δεν υπαρχει 50-50..Στο δευτερο ημιχρονο η Αεκ επαιζε στο οριο του φαουλ και αυτο δινοταν μετα τη τριτη επαφη..

Τελος η Αεκ σημερα νομιζω πως ηταν το αποκορυφωμα του αναρχου μπασκετ..Αυτο που τη κανει να φαινεται οτι επαιξε καλα ηταν η μεγαλη της ευστοχιας..Κυριως σε σουτ με ατομικες προσπαθειες και οχι με καποιο σουτ απο οργανομενη επιθεση..Αν η Αεκ ειχε ενα ποσοστο 30-35% που ειναι φυσιολογικο θα εχανε με 20 ποντους..Επισης δεν ειναι τυχαιο οτι ειχε περισσοτερα τριποντα παρα διποντα και επειδη δε γινετε σε καθε παιχνιδι να εχεις τετοια ευστοχια η Αεκ βρισκεται εκει που βρισκεται στο βαθμολογικο πινακα..
Vas
QUOTE(lamar @ Jan 3 2010, 23:18 ) *
Στο οτι δεν αδειασαν το γηπεδο ashton. Τι αλλο επρεπε να γινει κατα τη γνωμη σου για να το αδειασουν ? Να ριξουν καμια χειροβομβιδα?



Ενταξει ρε παιδια... ας καλμπαρουμε λιγάκι.... Ξύλο στα δημοσιογραφικά έπεσε.... όπως πλάκωσαν τον Σκουντή στο Σεφ.... όπως και σχεδόν παντου εχουν πλακώσει δημοσιογράφους...

και αναψαν και 2 καπνογόνα.... αν άδειαζαν τα γήπεδα για αυτό το λόγο, τότε και οι 5 τελικοι στο τέλος θα επρεπε να ήταν κεκλεισμένων...

Ολα ήρέμα ήταν σήμερα στο Ελληνικό... Αλατοπίπερο είναι όλα τα άλλα!! rolleyes.gif
Ilias7
QUOTE(ashton @ Jan 3 2010, 23:30 ) *
στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ έχουμε δει περισσότερα χωρίς να έχει αδειάσει γήπεδο πάντως..



ναι.
Δίπλα ήμουν, αφού η θέση μου είναι κάτω από εκεί που έγινε το τζερτζελο..



Αυτο που λες δε σε τιμαει..Ολοι θελουμε το καλο του μπασκετ..Εννοειται οτι οταν αυτα γινονται στο Σεφ και στο Οακα..Και εκει θα πρεπει να διακοπουν τα παιχνιδια..Αλλα εχουμε μαθει να τα περναμε ολα στο ντουκου..γι αυτο και δεν αλλαζει τιποτα στο ελληνικο μπασκετ...
nikefalin
QUOTE(Vas @ Jan 3 2010, 23:33 ) *
Ενταξει ρε παιδια... ας καλμπαρουμε λιγάκι.... Ξύλο στα δημοσιογραφικά έπεσε.... όπως πλάκωσαν τον Σκουντή στο Σεφ.... όπως και σχεδόν παντου εχουν πλακώσει δημοσιογράφους...

και αναψαν και 2 καπνογόνα.... αν άδειαζαν τα γήπεδα για αυτό το λόγο, τότε και οι 5 τελικοι στο τέλος θα επρεπε να ήταν κεκλεισμένων...

Ολα ήρέμα ήταν σήμερα στο Ελληνικό... Αλατοπίπερο είναι όλα τα άλλα!! rolleyes.gif


ακριβώς εκεί είναι το θέμα ....
έγινε ότι έγινε στο ΣΕΦ τότε και οι ΕΣΑΚΟΕΟΚΑΣΤΥΝΟΜΟΑΘΛΗΤΙΚΟΕΙΣΑΓΕΛΛΕΙΣ το πέρασαν για τίποτα.

Η "τιμωρία" ήταν οπως την γράφω κι εδώ, εντός εισαγωγικών, έτσι ώστε να μπορούμε στο μέλλον να χρησιμοποιούμε δεδικασμένα και να δίνουμε άλλοθι και στην αλητεία και σε εγκληματικές ενέργειες.

Ναι γαμώ την τρέλα μου γ***ώ πρεπει και οι 5 τελικοί να μην γίνονται και αυτά τα παιχνίδια να μην συνεχίζονται όσο υπάρχει άνευ λόγου και αιτίας απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Χάνουμε το μέτρο της αξίας της ανθρώπινης ζωής , της αξιοπρέπειας, του ίδιου μας του πολιτισμού με όλα αυτά.
Emanuel David Ginobili
Ειδικα εκει που αντι να φορτωθει φαουλ ο Κλειζα, να παει ο Τουντζιαρακης στις βολες και η ΑΕΚ να περασει μπροστα-ισοφαρισει-να μεινει πισω ενα ποντο, δεν σφυριζουν τιποτα και το ημιχρονο κλεινει στο -5 ή το ποσο ευκολα σφυριζαν φαουλ στον Φρανσις φανηκε πεντακαθαρα το ποσο θελανε οι διαιτητες να χασει ο Ολυμπιακος...

Αφου "εννοειται οτι επρεπε να διακοποτονται και τα παιχνιδια σε ΣΕΦ κι ΟΑΚΑ" αλλα δεν διακοπτονται ΠΟΤΕ, πανω σε ποια βαση ζητατε τωρα να ειχει διακοπει το παιχνιδι στο Ελληνικο???

Με εναν δευτερο αξιοπρεπη επιθετικα ψηλο, τα playoffs ειναι δεδομενα!

@Ashton καλα το οτι δεν μενει του χρονου εχει κλειδωσει και στο στοιχημα, αλλα φετος να κρατησουμε τον Green ολη τη χρονια τι ελπιδες υπαρχουν?
Vas
QUOTE(nikefalin @ Jan 3 2010, 23:41 ) *
Ναι γαμώ την τρέλα μου γ***ώ πρεπει και οι 5 τελικοί να μην γίνονται και αυτά τα παιχνίδια να μην συνεχίζονται όσο υπάρχει άνευ λόγου και αιτίας απόπειρα ανθρωποκτονίας.


rolleyes.gif To 1o γ***ώ γιατί το άφησες ;;; icon_drunk.gif


Πως αδειασαν το Ιβανοφλειο.... Αλλά έχει κάποιος τα κότσια να το κάνει αυτό όταν παίζουν Παο/Οσφπ ;; από εκεί πρέπει να αρχίσει η καθαρση, και όχι από τον Πανιώνιο, Μαρούσι, Περιστέρι κλπ...
ashton
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Jan 3 2010, 23:46 ) *
Ειδικα εκει που αντι να φορτωθει φαουλ ο Κλειζα, να παει ο Τουντζιαρακης στις βολες και η ΑΕΚ να περασει μπροστα-ισοφαρισει-να μεινει πισω ενα ποντο, δεν σφυριζουν τιποτα και το ημιχρονο κλεινει στο -5 ή το ποσο ευκολα σφυριζαν φαουλ στον Φρανσις φανηκε πεντακαθαρα το ποσο θελανε οι διαιτητες να χασει ο Ολυμπιακος...

Αφου "εννοειται οτι επρεπε να διακοποτονται και τα παιχνιδια σε ΣΕΦ κι ΟΑΚΑ" αλλα δεν διακοπτονται ΠΟΤΕ, πανω σε ποια βαση ζητατε τωρα να ειχει διακοπει το παιχνιδι στο Ελληνικο???

Με εναν δευτερο αξιοπρεπη επιθετικα ψηλο, τα playoffs ειναι δεδομενα!

@Ashton καλα το οτι δεν μενει του χρονου εχει κλειδωσει και στο στοιχημα, αλλα φετος να κρατησουμε τον Green ολη τη χρονια τι ελπιδες υπαρχουν?



με κάλυψες...
όσον αφορά την ερώτηση... τι να σου πω... ελπίζω να μην έχει κι αυτός κάναν όρο αποδεσμευσης οπως ο ΜακΓκραθ..
Πάντως είναι παίκτης επιπέδου Α.Ε.Κ. (όχι τωρινής)
nikefalin
QUOTE(Vas @ Jan 3 2010, 23:46 ) *
rolleyes.gif To 1o γ***ώ γιατί το άφησες ;;; icon_drunk.gif


Πως αδειασαν το Ιβανοφλειο.... Αλλά έχει κάποιος τα κότσια να το κάνει αυτό όταν παίζουν Παο/Οσφπ ;; από εκεί πρέπει να αρχίσει η καθαρση, και όχι από τον Πανιώνιο, Μαρούσι, Περιστέρι κλπ...


δεν διαφωνώ αν και ακόμα και στο Ιβανόφειο αυτοί που διέπραξαν τις απόπειρες ανθρωποκτονίας απλα έφυγαν σαν κύριοι από το γήπεδο. Καμμία επίπτωση , την επόμενη φορά θα το ξανακάνουν άνετα...στο χώρο τους.

η βάση που συζητάμε ( αν θέλουμε να σεβόμαστε τις οικογένειες μας, τους ευατούς μας κλπ) είναι απλή. Κάθε παρανομία τέτοιας μορφής όπως εννοείτε στη χώρα μας η αταξία ( για να το πω κομψά) των γηπέδων πρέπει να αφανιστεί. Και να μην αποτελεί δεδικασμένο κάτι που έγινε παλαιότερα. Βέβαια, αν ...ξαναγίνει ..τότε έχουμε ζούγκλα όπως συμβαίνει σήμερα. όλα επαφιόνται στις καλές προθέσεις.
ashton


ο Αρτελάρης (γραφειο τυπου της ΚΑΕ ΑΕΚ) προσπαθεί να σώσει τον Καριακατζη (TvMagic/SportTV)

η φωτο ειναι απο sport24
nikefalin
QUOTE(ashton @ Jan 3 2010, 23:58 ) *


ο Αρτελάρης (γραφειο τυπου της ΚΑΕ ΑΕΚ) προσπαθεί να σώσει τον Καριακατζη (TvMagic/SportTV)

η φωτο ειναι απο sport24


να συμπληρώσω οτί ο Αγγελος πέραν του ήθους του ήταν και συμπαίκτης του προέδρου στα παιδικοεφηβικά και δουλεύει στον Πρωταθλητή με τον οποίο αγωνίζεται και στο πρωτάθλημα τύπου.

Αλλά δεν είναι αυτή η δουλειά του εκεί.


Vas
Η βία είναι πάντα καταδικαστέα.

Πια είναι όμως η αιτία που υπάρχει βία στα γήπεδα? Γιατί κάποιοι "κανιβαλλοι" να πάνε να επιτεθούν σε ένα δημοσιογράφο του TV Magic?? Μήπως ο συγκεκριμένος έχει θέση ας πούμε και στην εφημερίδα Πρωταθλητή? Μήπως συμμετέχει και αυτός στα πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας τύπου " Τους πήραμε στα τέσσερα" , "Κλαρινατο" κλπ κλπ....

Αυτούς ποιος θα τους ελεγξει??

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ούτε τα κεκλεισμένα γήπεδα, ουτε οι συλλήψεις θα λύσουν το πρόβλημα.

Οσο θα υπάρχει "δημοσιογραφια" τύπου Πρωταθλητη,Πράσινη, Κιτρινη κλπ και το κράτος δεν κάνει τίποτα τόσο θα υπάρχουν τέτοια φενομενα. Οσο θα συνεχίσει να υπάρχει "δημοσιογραφία" που θα παράγει μίσος, κόντρες χωρίς κανένα έλεγχο από πουθενά, τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι αντιδράσεις....

@ Nikefalin

H ζούγκλα που λες, δεν είναι στα γήπεδα. Η ζούγκλα είναι παντου.
Timemaster
QUOTE(nikefalin @ Jan 3 2010, 23:41 ) *
ακριβώς εκεί είναι το θέμα ....
έγινε ότι έγινε στο ΣΕΦ τότε και οι ΕΣΑΚΟΕΟΚΑΣΤΥΝΟΜΟΑΘΛΗΤΙΚΟΕΙΣΑΓΕΛΛΕΙΣ το πέρασαν για τίποτα.

Η "τιμωρία" ήταν οπως την γράφω κι εδώ, εντός εισαγωγικών, έτσι ώστε να μπορούμε στο μέλλον να χρησιμοποιούμε δεδικασμένα και να δίνουμε άλλοθι και στην αλητεία και σε εγκληματικές ενέργειες.

Ναι γαμώ την τρέλα μου γ***ώ πρεπει και οι 5 τελικοί να μην γίνονται και αυτά τα παιχνίδια να μην συνεχίζονται όσο υπάρχει άνευ λόγου και αιτίας απόπειρα ανθρωποκτονίας.

Χάνουμε το μέτρο της αξίας της ανθρώπινης ζωής , της αξιοπρέπειας, του ίδιου μας του πολιτισμού με όλα αυτά.



Μόνο στο Ιβανώφιο τόλμησαν να αδειάσουν τις κερκίδες (και πολύ σωστά) αλλά εκεί βλέπεις ήταν υπέρ του ενός μεγάλου και στο κύπελλο!

Φωτογραφεία του δημοσιογράφου υπάρχει...
φωτογραφεία του κόσμου που του επιτέθηκε δεν υπάρχει;
Πόσο δύσκολο είναι να τους βρούνε;
Έχει καταντήσει αηδία το όλο θέμα!


QUOTE(Vas @ Jan 4 2010, 00:14 ) *
Η βία είναι πάντα καταδικαστέα.

Πια είναι όμως η αιτία που υπάρχει βία στα γήπεδα? Γιατί κάποιοι "κανιβαλλοι" να πάνε να επιτεθούν σε ένα δημοσιογράφο του TV Magic?? Μήπως ο συγκεκριμένος έχει θέση ας πούμε και στην εφημερίδα Πρωταθλητή? Μήπως συμμετέχει και αυτός στα πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας τύπου " Τους πήραμε στα τέσσερα" , "Κλαρινατο" κλπ κλπ....

Αυτούς ποιος θα τους ελεγξει??

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ούτε τα κεκλεισμένα γήπεδα, ουτε οι συλλήψεις θα λύσουν το πρόβλημα.

Οσο θα υπάρχει "δημοσιογραφια" τύπου Πρωταθλητη,Πράσινη, Κιτρινη κλπ και το κράτος δεν κάνει τίποτα τόσο θα υπάρχουν τέτοια φενομενα. Οσο θα συνεχίσει να υπάρχει "δημοσιογραφία" που θα παράγει μίσος, κόντρες χωρίς κανένα έλεγχο από πουθενά, τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι αντιδράσεις....

@ Nikefalin

H ζούγκλα που λες, δεν είναι στα γήπεδα. Η ζούγκλα είναι παντου.



Θα συμφωνήσω μαζί σου...
χωρίς να δικαιολογώ τις επιθέσεις των οπαδών της ΑΕΚ πρέπει και αυτού του είδους οι δημοσιογράφοι κάποια στιγμή να εξαλειφτούν!
lamar
QUOTE(ashton @ Jan 3 2010, 23:30 ) *
στο ΣΕΦ και στο ΟΑΚΑ έχουμε δει περισσότερα χωρίς να έχει αδειάσει γήπεδο πάντως..



ναι.
Δίπλα ήμουν, αφού η θέση μου είναι κάτω από εκεί που έγινε το τζερτζελο..

Οχι ashton δεν ειναι ετσι, ο Ολυμπιακος πριν απο λιγα χρονια. επειδη εφαγε ενα κερμα στο κεφαλι ο Βορεαδης, πολυ σωστα διεκοψε το ματς οριστικα και εις βαρος του Ολυμπιακου και εφαγα και -2 βαθμους απο την επομενη αγωνιστικη περιοδο. Ο Μουζακης σημερα τι εφαγε στο κεφαλι? Γαρυφαλλο?
nikefalin
QUOTE(Vas @ Jan 4 2010, 00:14 ) *
Η βία είναι πάντα καταδικαστέα.

Πια είναι όμως η αιτία που υπάρχει βία στα γήπεδα? Γιατί κάποιοι "κανιβαλλοι" να πάνε να επιτεθούν σε ένα δημοσιογράφο του TV Magic?? Μήπως ο συγκεκριμένος έχει θέση ας πούμε και στην εφημερίδα Πρωταθλητή? Μήπως συμμετέχει και αυτός στα πρωτοσέλιδα της Εφημερίδας τύπου " Τους πήραμε στα τέσσερα" , "Κλαρινατο" κλπ κλπ....

Αυτούς ποιος θα τους ελεγξει??

Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι. Ούτε τα κεκλεισμένα γήπεδα, ουτε οι συλλήψεις θα λύσουν το πρόβλημα.

Οσο θα υπάρχει "δημοσιογραφια" τύπου Πρωταθλητη,Πράσινη, Κιτρινη κλπ και το κράτος δεν κάνει τίποτα τόσο θα υπάρχουν τέτοια φενομενα. Οσο θα συνεχίσει να υπάρχει "δημοσιογραφία" που θα παράγει μίσος, κόντρες χωρίς κανένα έλεγχο από πουθενά, τόσο μεγαλύτερες θα είναι και οι αντιδράσεις....

@ Nikefalin

H ζούγκλα που λες, δεν είναι στα γήπεδα. Η ζούγκλα είναι παντου.


αυτή η αλυσίδα είναι σαν την κότα και το αυγό. Πρέπει να σταματήσει , είναι ελαφρά ανόητο το ερώτημα της κότας και του αυγού όσο την ίδια ώρα επωάζεται μέσα στη ζούγκλα το αυγό του φιδιού που ονομάζεται "γηπεδική βία", που αποτελεί έναν ιδιότυπο νεοελληνικό ( και όχι μόνο) φασισμό.

Και πρέπει αν μη τι άλλο να υπάρχει σαφής διάκριση των πεπραγμένων. όχι φίλε μου, δεν είναι το ίδιο η απόπειρα ανθρωποκτονίας ( εν ήδει μαγκιάς της μάζας κιόλας) με ένα οποιοδήποτε φύλλο χαρτί και την πιθανή εξύβριση που αυτό προκαλεί. Δεν αποτελεί κανενός είδους δικαιολογία ή/και συμψηφισμό αυτό το πράγμα. Και δεν πρέπει να αποτελεί άλλοθι το κάθε πρωτοσέλιδο για το αν πάω εγώ να σε σκοτώσω.
Δεν διαφωνώ στην αναπαραγωγή αυτής της κατάστασης που γίνεται από τα μέσα , στην απουσία κι εκεί θέλησης και εφαρμογης των στοιχειωδών κανόνων πολιτισμού. Αυτό όμως δεν δίνει κανένα άλλοθι στον κάθε πιθανό άρρωστο υποψήφιο δολοφόνο.


panos75
Ήμουνα μαζί με τον ashton στα δημοσιογραφικά. Η καφρίλα σε όλο της το μεγαλείο. Ο "μάγκας" οπαδός πήγε εκεί που καθόταν ο Καριάκατζης και χωρίς κανένα προφανή λόγο άρχισε να τον βρίζει και να τον φτύνει.
Αυτό ήταν το σύνθημα που περίμεναν οι υπόλοιποι μυαλοφυγόδικοι για να κάνουν ντου και να την πέσουν και στον Ασπρούλια ο οποίος (άκου θράσος!) έσπeυσε να υπερασπιστεί τον συνάδελφο του.

Φυσικά η αστυνομία και η επίσημη ΑΕΚ ήταν επιδεικτικά απούσες καθ'όλη τη διάρκεια των επεισοδίων, πλην Αρτελάρη. Ήταν φαίνεται απασχολημένοι στον μπουφέ που είχαν στήσει για τους VIP.

Αγωνιστικά τώρα, η διαιτησία δεν επηρέασε το αποτέλεσμα. Έγιναν αρκετά λάθη εις βάρος και των δύο ομάδων.
Η απουσία του Παπαλουκά επηρέασε εμφανώς τον Ολυμπιακό ο οποίος κάποιες στιγμές θύμιζε Παναθηναϊκό επί Παβλίσεβιτς: απόψε αυτοσχεδιάζουμε. Με τέτοια σκαμπανεβάσματα στην απόδοση, ακόμη και μέσα στο ίδιο παιχνίδι, δεν μπορείς να κάνεις καμία πρόβλεψη για την πορεία της ομάδας.

Για την ΑΕΚ τι να πεις; Εδώ δεν ξέρεις με τι παίκτες θα τη βρει η αυριανή μέρα.
ashton
η διοικηση δεν ήταν απουσα, Καραμανλής και νυν/πρωην μελη του δς ήταν στο παρκέ προσπαθώντας να προφυλάξουν διαιτητές / γραμματείες.
Vas
QUOTE(nikefalin @ Jan 4 2010, 00:30 ) *
αυτή η αλυσίδα είναι σαν την κότα και το αυγό. Πρέπει να σταματήσει , είναι ελαφρά ανόητο το ερώτημα της κότας και του αυγού όσο την ίδια ώρα επωάζεται μέσα στη ζούγκλα το αυγό του φιδιού που ονομάζεται "γηπεδική βία", που αποτελεί έναν ιδιότυπο νεοελληνικό ( και όχι μόνο) φασισμό.

Και πρέπει αν μη τι άλλο να υπάρχει σαφής διάκριση των πεπραγμένων. όχι φίλε μου, δεν είναι το ίδιο η απόπειρα ανθρωποκτονίας ( εν ήδει μαγκιάς της μάζας κιόλας) με ένα οποιοδήποτε φύλλο χαρτί και την πιθανή εξύβριση που αυτό προκαλεί. Δεν αποτελεί κανενός είδους δικαιολογία ή/και συμψηφισμό αυτό το πράγμα. Και δεν πρέπει να αποτελεί άλλοθι το κάθε πρωτοσέλιδο για το αν πάω εγώ να σε σκοτώσω.
Δεν διαφωνώ στην αναπαραγωγή αυτής της κατάστασης που γίνεται από τα μέσα , στην απουσία κι εκεί θέλησης και εφαρμογης των στοιχειωδών κανόνων πολιτισμού. Αυτό όμως δεν δίνει κανένα άλλοθι στον κάθε πιθανό άρρωστο υποψήφιο δολοφόνο.


Θα διαφωνήσω.

Δεν μπορείς να ζητάς και να εχεις την απαιτηση από τον απλό κόσμο να φέρετε νομιμα και πολιτισμένα όταν παντού υπάρχει διαφθορά, οταν υπάρχει απροκάλυπτη κατάχρηση εξουσίας, όταν υπάρχει ενα προφανες σχέδιο χειραγώγησης της μάζας.

Η Καθαρση πρεπει να ξεκινίσει από πάνω προς τα κατω. Σε όλους τους τομεις της κοινωνίας.







Timemaster
QUOTE(nikefalin @ Jan 4 2010, 00:30 ) *
. όχι φίλε μου, δεν είναι το ίδιο η απόπειρα ανθρωποκτονίας ( εν ήδει μαγκιάς της μάζας κιόλας) με ένα οποιοδήποτε φύλλο χαρτί και την πιθανή εξύβριση που αυτό προκαλεί. Δεν αποτελεί κανενός είδους δικαιολογία ή/και συμψηφισμό αυτό το πράγμα. Και δεν πρέπει να αποτελεί άλλοθι το κάθε πρωτοσέλιδο για το αν πάω εγώ να σε σκοτώσω.


Αυτός που θα ασκήσει βία για αυτό τον λόγο είναι απλά ηλίθιος
αυτός που γράφει όμως είναι επικίνδυνος γιατί μπορεί να ξεσηκώσει πολύ περισσότερους...
οπότε δεν είναι λιγότερο ένοχος!

άλλωστε δεν είναι σωστό να κατηγορείς μόνο τους στρατιώτες αλλά όχι και τους στρατηγούς ή έστω τους αξιωματικούς!!!
ashton
Mερικές φωτό















nikefalin
QUOTE(Timemaster @ Jan 4 2010, 00:44 ) *
Αυτός που θα ασκήσει βία για αυτό τον λόγο είναι απλά ηλίθιος
αυτός που γράφει όμως είναι επικίνδυνος γιατί μπορεί να ξεσηκώσει πολύ περισσότερους...
οπότε δεν είναι λιγότερο ένοχος!

άλλωστε δεν είναι σωστό να κατηγορείς μόνο τους στρατιώτες αλλά όχι και τους στρατηγούς ή έστω τους αξιωματικούς!!!


ναι , αλλά ενώπιον της κοινωνίας μετά τα 18 θεωρούμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μας. Δεν μπορούμε να συμψηφίζουμε έτσι αβασάνιστα και ανεύθυνα πράξεις ωμής & απρόκλητης βίας.
Οι βλακείες του "οποιουδήποτε" στρατηγού, λοχαγού κλπ δεν αθωώνουν και το κυριότερο δεν αποτελούν άλλοθι. Ακόμα και στο στρατό υπάρχει η "άρνηση διαταγής που παραβιάζει το Σύνταγμα και τους νόμους"

Δεν το πιστεύω ρε παλικάρια πως θέλετε να δώσετε δικαιολογίες στον νεάτερνταλ που άρχισε το σημερινό ( και στους υπόλοιπους που ακολούθησαν), δικαιολογόντας έτσι και τους προηγούμενους νεάτερνταλ ( όπως π.χ. τότε στο ΣΕΦ) και λέγοντας το απλό ( ε αφού δεν έχουμε εφαρμόσει κανονισμούς και νόμους ας το κάψουμε το ρημάδι) και στέλνωντας τη μπάλα μια στο αυγό και μια στην κότα.

Emanuel David Ginobili
QUOTE(nikefalin @ Jan 4 2010, 00:30 ) *
Και πρέπει αν μη τι άλλο να υπάρχει σαφής διάκριση των πεπραγμένων. όχι φίλε μου, δεν είναι το ίδιο η απόπειρα ανθρωποκτονίας ( εν ήδει μαγκιάς της μάζας κιόλας) με ένα οποιοδήποτε φύλλο χαρτί και την πιθανή εξύβριση που αυτό προκαλεί.


Η ηθικη αυτουργια ειναι ποινικο αδικημα...
Timemaster
QUOTE(nikefalin @ Jan 4 2010, 00:58 ) *
ναι , αλλά ενώπιον της κοινωνίας μετά τα 18 θεωρούμαστε υπεύθυνοι των πράξεων μας. Δεν μπορούμε να συμψηφίζουμε έτσι αβασάνιστα και ανεύθυνα πράξεις ωμής & απρόκλητης βίας.
Οι βλακείες του "οποιουδήποτε" στρατηγού, λοχαγού κλπ δεν αθωώνουν και το κυριότερο δεν αποτελούν άλλοθι. Ακόμα και στο στρατό υπάρχει η "άρνηση διαταγής που παραβιάζει το Σύνταγμα και τους νόμους"

Δεν το πιστεύω ρε παλικάρια πως θέλετε να δώσετε δικαιολογίες στον νεάτερνταλ που άρχισε το σημερινό ( και στους υπόλοιπους που ακολούθησαν), δικαιολογόντας έτσι και τους προηγούμενους νεάτερνταλ ( όπως π.χ. τότε στο ΣΕΦ) και λέγοντας το απλό ( ε αφού δεν έχουμε εφαρμόσει κανονισμούς και νόμους ας το κάψουμε το ρημάδι) και στέλνωντας τη μπάλα μια στο αυγό και μια στην κότα.



Δε θέλω και δε δίνω καμία δικαιολογία σε αυτούς...
και το ανάφερα παραπάνω θα πρέπει να τους πιάσουν...
και να τους τιμωρήσουν και να τους σωφρονίσουν αυτό είναι ξεκάθαρο!

Απλά συμφωνώ και με την άποψη πως και κάποιοι τέτοιοι δημοσιογράφοι που προκαλούν φαντασιμό θα πρέπει να έχουν παραπλήσια τύχη!
NikRag15
Για να καταλαβω ρε παιδιά... Θα λέμε τα αυτονόητα??
Εννοειτε οτι θα πρέπει να εκκενώνουν τα γήπεδο οταν γίνονται καφριλίκια..!! Ας είναι και στο ΣΕΦ κ παντου..!! Εγώ προσωπικά ξενερώνω απίστευτα όταν γίνονται ειδικά στο ΣΕΦ... ΧΑΛΙΕΜΑΙ πολύ ρε φιλε μου...!!

Και ναι είναι επικίνδυνοι όσοι γράφουν(καφριλίκια).... Αλλα πόσο ηλίθιος πρέπει να είναι κάποιος για να επηρεαστει???

Οσο για τον Καριακατζη...εεεε... καμια φάπα του αξίζει..!! χαχα!!! ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ!!! peace.gif
panos75
QUOTE(Timemaster @ Jan 4 2010, 01:02 ) *
Απλά συμφωνώ και με την άποψη πως και κάποιοι τέτοιοι δημοσιογράφοι που προκαλούν φαντασιμό θα πρέπει να έχουν παραπλήσια τύχη!


Αυτό το έχουμε ξαναπεί. Οι κυριότεροι ίσως υπεύθυνοι για την καθιέρωση της καφρίλας στα ελληνικά γήπεδα είναι οι πατσαβούρες τύπου "Πράσινης" και "Πρωταθλητή".
nikefalin
QUOTE(Emanuel David Ginobili @ Jan 4 2010, 01:01 ) *
Η ηθικη αυτουργια ειναι ποινικο αδικημα...


ε και ? αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνεις κι εσύ το υπόλοιπο κομμάτι ? την κανονική αυτουργία ? Πόσο ακατοίκητο εγκέφαλο πρέπει να έχω για να το κάνω δηλαδή ?
NikRag15
QUOTE(nikefalin @ Jan 4 2010, 01:11 ) *
ε και ? αυτό σημαίνει πως πρέπει να κάνεις κι εσύ το υπόλοιπο κομμάτι ? την κανονική αυτουργία ? Πόσο ακατοίκητο εγκέφαλο πρέπει να έχω για να το κάνω δηλαδή ?


ΣΩΣΤΟΣ!
Vas
QUOTE(nikefalin @ Jan 4 2010, 00:58 ) *
Δεν το πιστεύω ρε παλικάρια πως θέλετε να δώσετε δικαιολογίες στον νεάτερνταλ που άρχισε το σημερινό ( και στους υπόλοιπους που ακολούθησαν), δικαιολογόντας έτσι και τους προηγούμενους νεάτερνταλ ( όπως π.χ. τότε στο ΣΕΦ) και λέγοντας το απλό ( ε αφού δεν έχουμε εφαρμόσει κανονισμούς και νόμους ας το κάψουμε το ρημάδι) και στέλνωντας τη μπάλα μια στο αυγό και μια στην κότα.



οχι οχι οχι!! rolleyes.gif

Δεν τους δικαιολογούμε! Η βία είναι καταδικαστέα!
Αλλά σε ένα άναρχο κράτος δεν μπορείς να κατηγορείς τον πολίτη που είναι παράνομος.

Δεν μπορώ να τον καταδικάσω τον κάφρο που πήγε και χτύπησε. Γιατί όπως γράφει και ο Timemaster, κάποιος άλλος προάγει νόμιμα την Βια χωρίς κανείς να κάνει κάτι! Γιατί κάποιοι δημιουργούν ιδιωτικούς στρατούς, χωρίς πάλι κανένα κράτος να κάνει κάτι...

Ο συγκεκριμενος Δημοσιογράφος είναι απλά το οργανο του κυρίου"Προέδρου". επειδή δεν μπορείς να χτυπήσεις τον "Προεδρο" χτυπάς το όργανο. Οπως με το κράτος. Επειδή δεν μπορείς να χτυπήσεις το κράτος, χτυπάς τα όργανα....

Emanuel David Ginobili
Τωρα τι θα κανουμε θα στρουθοκαμηλιζουμε???
Δεν ειναι γνωστο τοις πασι οτι ΟΛΕΣ οι ομαδες εχουν στις ταξεις των οπαδων τους ατομα με... "μειωμενες ηθικες αναστολες"!!?
Οταν ο καθε διαιτητης κι ο καθε -ο Θεος να τον κανει- δημοσιογραφος σφυριζουν ή γραφουν τη μαλακια τους, πρεπει να ειναι ετοιμοι να δεχτουν τις συνεπειες!

Σε καμια περιπτωση δεν τασσομαι υπερ των επεισοδιων, ουτε οσων τα προκαλεσαν. Αλλα ΟΧΙ δεν θα κατσω να στεναχωριεμαι για τον καθε... αχαρακτηριστο που φοραει γκρι κι ειναι στο παρκε ή ειναι με γραβατα στα δημοσιογραφικα θεωρια και ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ο ιδιος για 1002 αλλα επεισοδια, συρραξεις, τραυματισμους, συλληψεις κλπ...
NikRag15
QUOTE(Vas @ Jan 4 2010, 01:15 ) *
οχι οχι οχι!! rolleyes.gif

Δεν τους δικαιολογούμε! Η βία είναι καταδικαστέα!
Αλλά σε ένα άναρχο κράτος δεν μπορείς να κατηγορείς τον πολίτη που είναι παράνομος.

Δεν μπορώ να τον καταδικάσω τον κάφρο που πήγε και χτύπησε. Γιατί όπως γράφει και ο Timemaster, κάποιος άλλος προάγει νόμιμα την Βια χωρίς κανείς να κάνει κάτι! Γιατί κάποιοι δημιουργούν ιδιωτικούς στρατούς, χωρίς πάλι κανένα κράτος να κάνει κάτι...

Ο συγκεκριμενος Δημοσιογράφος είναι απλά το οργανο του κυρίου"Προέδρου". επειδή δεν μπορείς να χτυπήσεις τον "Προεδρο" χτυπάς το όργανο. Οπως με το κράτος. Επειδή δεν μπορείς να χτυπήσεις το κράτος, χτυπάς τα όργανα....


Καλά θα μας τρελάνεις φιλε μου??
Δεν μπορείς να κατηγορεις τον πολίτη έπειδη είναι μπουρδέλο το κράτος??
Να αρχισουμε τους βιασμους και τις ληστείες τότε...!!!
ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ??
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.