Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΑΛΛΑΖΕΙ ΧΕΡΙΑ Η ΚΑΕ ΑΕΚ ?
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΑΕΚ
Pages: 1, 2
Pierce
τον ντανιελς αν δεν με απατα η μνημη μου τον ειχες φερει ο φιλιππου οταν ειχαμε για ενα φεγγαρι προπονητη τον πολιτη.
και ....αγαπουλα ρισπεκτ στον μπιγκ μακ tongue.gif
ashton
o Lloyd Daniels όντως είχε έρθει το 1999 επί Πολίτη (και Φιλίππου)
suspect
Όταν η ΑΕΚ επαιζε στο Γαλατσι, ειχα παρει διαρκειας στα ημι-επισημα.
Εκει στο περιθωριο των αγωνων μου δοθηκε η δυνατοτητα να μιλησω αρκετες φορες με τον Φιλιππου. Και τον πατηρ και τον υιο. Όταν διαβασα τη συνεντευξη του στο Goal δεν μου προκαλεσε καμια εκπληξη το σκεπτεσθαι του ανδρος.

Ο Φιλιππου μπηκε στην ΑΕΚ και εκανε μαλλον πρωτογνωρα πραγματα για το εγχωριο αθλητικο γιγνεσθαι.
Πληρωσε χρεη, δεν ασχοληθηκε με το παρασκηνιο, εθεσε υγιεις και στερεες βασεις στην ομαδα, δεν ηταν απατεωνας και λαμογιο αλλα σοβαρος επιχειρηματιας και την οδηγησε στην επιφανεια με τιτλους και διακρισεις.

Δεν χαϊδεψε και δεν αγκαλιασε πατρικα τους Βησιγοτθους, τους Οστρογοτθους και τους Βανδαλους στοιχειο που παραλιγο να το πληρωσει με τη ζωη του ο γιος του όταν προπερσι στον τελευταιο αγωνα με τον ΠΑΟ αν θυμαμαι καλα, από το πουθενα οι Ταλιμπαν εκαναν επιδρομη στα επισημα και ο υιος Φιλιππου προλαβε και χωθηκε στη μπουκαπορτα των αποδυτηριων μαζι με την οικογενεια του και τη γλιτωσε. Αυτό για μενα ηταν το κομβικο σημειο για την εγκαταλειψη της ομαδας που ξεκινησε από περυσι και συνεχιστηκε φετος με μεγαλη επιτυχια που στον ιδιο ρυθμο είναι βεβαιο ότι θα αφησει κλινικα νεκρη την ομαδα.

Εκανε όμως 3 σημαντικα λαθη για αυτό και οδηγηθηκαμε στο φετινο καταντημα.

1) Μπηκε σε μια μικρη ομαδα που δεν εχει κοσμο. Ειτε όταν εμπαιναν χοντρα πακετα, ειτε όταν περασε στην οικονομικη και ελληνοκεντρικη φιλοσοφια, κοσμος στο γηπεδο δεν υπηρχε να στηριξει την ομαδα. Η ΑΕΚ πηρε κυπελλα, πηρε πρωταθλημα, πηρε ευρωπαϊκο κυπελλο, επαιξε σε τελικο της ευρωλιγκα και το 2005 εκανε μια αξιολογη πορεια στην Ευρωπη με σημαντικες στιγμες όπως εκεινο το αστρονομικο 110-113 με τη Μακαμπι. Κοσμος σε αυτά; Οσο και το νερο στην ερημο. Αν ο Φιλιππου ειχε παει στον Αρη αυτή τη στιγμη θα εχτιζαν καινουριο Αλεξανδρειο αλλα δυστυχως ηρθε στην ΑΕΚ.
2) Είναι αγυριστο κεφαλι. Δεν ξερει από διπλωματια και από χερισμους. Επειδη πετυχε στις επιχειρησεις του, πιστεψε ότι με τη μαζα θα τα καταφερνε με το ιδιο στιλ. Το μονο που καταφερε ηταν να μη συγκινησει κανεναν. Όταν καποτε του ειχα προτεινει να συνεργαστει με την ΠΑΕ, μου αντετεινε πως εκεινος ειχε δηλωσει ότι «θα βοηθησω τον Ντεμη» και μετα δεν ηρθε κανεις να ζητησει τη βοηθεια του. Του απαντησα πως καλως ή κακως ο Ελλην είναι ποδοσφαιροφιλος και όταν ο Ντεμης μαζευει 15 χιλιαδες διαρκειας τοτε, θα ηταν σοφο να ριξει αυτος τη μουρη του και να παει. Ο Φιλιππου όμως είναι πολύ μεγαλο μεγεθος για να κανει εξυπνες κινησεις. Σαν το βουνο. Μεγαλοπρεπες μεν, δυσκινητο δε.
3) Τα δυο τελευταια χρονια εχασε και ολους τους υποστηρικτες του με τις αντιφατικες του δηλωσεις τυπου θα βαλω λεφτα, δεν βαζω, πουλαω με ένα ευρω, πουλαω με 3,5 μυρια, δεν πουλαω και λοιπα χαρωπα.

Υστερα από 11 χρονια ισως να κουραστηκε και να κορεστηκε.
Καμια αντιρρηση.
Αλλωστε η ομαδα εκανε τον κυκλο της και σημερα είναι περιπου στο σημειο που την παρελαβε. Πιθανως να είναι καλο για ολους να αποχωρησει. Το κακο όμως είναι ότι δεν ενδιαφερεται κανεις να την αναλαβει…
nikefalin
QUOTE(suspect @ Apr 17 2007, 12:04 AM) *
Εκανε όμως 3 σημαντικα λαθη για αυτό και οδηγηθηκαμε στο φετινο καταντημα.

1) Μπηκε σε μια μικρη ομαδα που δεν εχει κοσμο. Ειτε όταν εμπαιναν χοντρα πακετα, ειτε όταν περασε στην οικονομικη και ελληνοκεντρικη φιλοσοφια, κοσμος στο γηπεδο δεν υπηρχε να στηριξει την ομαδα. Η ΑΕΚ πηρε κυπελλα, πηρε πρωταθλημα, πηρε ευρωπαϊκο κυπελλο, επαιξε σε τελικο της ευρωλιγκα και το 2005 εκανε μια αξιολογη πορεια στην Ευρωπη με σημαντικες στιγμες όπως εκεινο το αστρονομικο 110-113 με τη Μακαμπι. Κοσμος σε αυτά; Οσο και το νερο στην ερημο. Αν ο Φιλιππου ειχε παει στον Αρη αυτή τη στιγμη θα εχτιζαν καινουριο Αλεξανδρειο αλλα δυστυχως ηρθε στην ΑΕΚ.

καλο για ολους να αποχωρησει. Το κακο όμως είναι ότι δεν ενδιαφερεται κανεις να την αναλαβει…


Καλά θυμήθηκες και το μυθικό εκείνο παιχνίδι....το καλύτερο παιχνίδι του άντιτς...περά απο την 37αρα του αρχηγού..

Οι..Βησιγότθοι είχαν δώσει τα σημάδια τους στον ημιτελικό με το Μαρούσσι όταν στο ημίχρονο πήγαν να δείρουν ένα παλικαράκι από το εφηβικό του αμαρουσίου που είχε πάει να πάρει κοκα κόλα.
Ιδέες είχε, απλά δεν έκανε και πολλά για να δημιουργήσει νέο κοινό. Ίσως να πίστεψε πως με τον ποδοσφαιρικό κόσμο θα τα πάει μια χαρά. το 2005 έφερνε δημοτικά σχολεία της περιοχής, έκανε διαγωνισμούς, αλλά από μόνα τους αυτά δεν έφταναν, ήθελε πιο συντονισμένες κινήσεις και λίγο συναίσθημα παραπάνω...

anyway, ας κοιτάξει να φύγει όσο πιο γρήγορα γίνεται και η ομάδα θα βρει το δρόμο της, είπαμε εδώ επέζησε μετά από Μάκαροκαι Βουτσόπουλο...
ashton
Σύμφωνα με την ΚΑΕ ψάχνουν για 2 επενδυτές που θα βάλουν από 500 χιλιάρικα έκαστος. (έχουν βρει τους άλλους 2 με άλλα 500 ο καθένας)
ashton
QUOTE
Αύξηση... 1.000 ευρώ!
"Goal" 08:55 27/4

ΤΟΥ ΡΗΓΑ ΔΑΡΔΑΛΗ

Από την αναμέτρηση της 22ης αγωνιστικής και τη νίκη της επί του Πανιώνιου είχε -επί της ουσίας- εξασφαλίσει την παραμονή της στην Α1 και προχθές απλά έβαλε την τυπική «σφραγίδα».

Η ανακούφιση είναι δεδομένη στην ΑΕΚ, αλλά δεν πρόκειται να κρατήσει πολύ, καθώς από την επόμενη εβδομάδα οι παίκτες θα σκορπιστούν στους πέντε ανέμους και θα ξεκινήσουν οι διεργασίες για τη δημιουργία της ομάδας της επόμενης σεζόν.

«Τραγωδία»
Μέχρι στιγμής, οι προβλέψεις είναι άκρως απαισιόδοξες και το καλύτερο σενάριο είναι να διαιωνιστεί η παρούσα «άρρωστη» κατάσταση, με την Ενωση απλά να επιβιώνει σε αγωνιστικό επίπεδο και να «νοσεί» σοβαρά σε όλα τα υπόλοιπα.

Οπως ήταν αναμενόμενο, η κίνηση του Γιάννη Φιλίππου για αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου δεν έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον. Η ανταπόκριση είναι πέρα από κάθε αρνητική προσδοκία απογοητευτική, καθώς μόλις επτά άνθρωποι έχουν καταθέσει χρήματα στους δύο τραπεζικούς λογαριασμούς. Το, δε, ποσό που έχει συγκεντρωθεί είναι για γέλια και για κλάματα: Περί τα 1.000 ευρώ έχουν μαζευτεί, κάτι που αποτελεί ένα ακόμα αντιπροσωπευτικό δείγμα της κατάντιας στην οποία έχει περιέλθει ο «δικέφαλος».

Το αρνητικό στοιχείο είναι πως όλα αυτά δεν δείχνουν να απογοητεύουν τον Γιάννη Γρανίτσα, ο οποίος -μετά τις στιγμές προσωπικής δόξας και αποθέωσης που βίωσε φέτος- θέλει να συνεχίσει στον προεδρικό θώκο ή έστω ως μέλος του ΔΣ. Ετσι, έχει ξεκινήσει επαφές, για να προσελκύσει επιχειρηματίες τύπου Παντελή Παπαδόπουλου και να συγκεντρώσει ένα ποσό κοντά στις 800.000 ευρώ, ώστε να «βγει» και η επόμενη περίοδος.

Δυστυχώς, δεν λέει να αντιληφθεί πως η ΑΕΚ έχει φθάσει στον πάτο και τα τεχνάσματα του ιδίου και του Φιλίππου πλέον δεν «λειτουργούν». Ακόμη ο κόσμος περιμένει να μάθει ποια ήταν η απάντηση του Ελληνα επιχειρηματία, με τον οποίον ο Γιάννης Φιλίππου (υποτίθεται πως) είχε συναντηθεί στο Λονδίνο. Δεν θα τη μάθει ποτέ, πολύ απλά γιατί -όπως αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες- δεν υπήρχε ποτέ ενδιαφερόμενος εκ Λονδίνου.


goalnews

QUOTE
Σκέφτεται συνέντευξη Τύπου
"Goal" 08:55 27/4

Από τη στιγμή που η ανταπόκριση στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου είναι υποτυπώδης, ο Γιάννης Φιλίππου δεν αποκλείεται στο εγγύς μέλλον να οργανώσει συνέντευξη Τύπου, ώστε να ανακοινώσει τις προθέσεις του, αλλά και να απαντήσει σε ερωτήσεις που αφορούν την τελευταία κίνησή του.

Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ έχει αναγνωρίσει πως το σχέδιό του είναι ουτοπικό, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένος να υποχωρήσει. Ετσι σκέφτεται να μιλήσει δημόσια, για να κρούσει για μία ακόμη φορά τον κώδωνα του κινδύνου γύρω από το μέλλον της ΑΕΚ.

Το ζητούμενο είναι πως οι δύο πλευρές (ΑΕΚ και Φιλίππου) είναι εγκλωβισμένες η μία στην άλλη. Η ΚΑΕ οφείλει 3,5 εκατομμύρια ευρώ και ουδείς θέλει να την αγοράσει, ο δε Φιλίππου δεν θέλει να τα πληρώσει, αλλά παραμένει ο κάτοχος του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών.

Το αδιέξοδο είναι προφανές εδώ και καιρό και μόνο κάποιος από μηχανής Θεός (τύπου Μελισσανίδη) θα μπορούσε να βγάλει την ΑΕΚ από αυτό.


goalnews
ashton
Για μετοχές είχαν κατατεθεί γύρω στα 1000 ευρώ μέχρι την περασμένη βδομάδα.
Χθες κυκλοφόρησε σενάριο περί ύπαρξης νέου επενδυτή (37χρονος Ελληνοαμερικανός -γόνος γνωστής οικογένειας)
ashton
O Peter Angelos (ιδιοκτήτης των Baltimore Orioles) έτοιμος να πάρει την ΚΑΕ σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα.
Pierce
να και το σχερικο αρθρο
nikefalin
QUOTE(pierce21 @ May 8 2007, 03:10 PM) *
να και το σχερικο αρθρο

μυρίζει φούσκα αλά Ζαχουδάνη, αν δεν βγει ο ίδιος ο άνθρωπος μέσα σε 1-2 μέρες να επιβεβαιώσει....
Green Warrior
Μάλλον για ηχηρό πρωτοσέλιδο για να πουλήσει η εν λόγω εφημερίδα το κόβω...
'Εχε να ανταγωνιστεί άλλες δυο "ομοϊδεάτισες" wink.gif

Υ.Γ Παλια την βγαζαμε με τις γνωστες τρεις φυλλάδες τώρα έφτασαν τις δεκα και βάλε...
Pierce
παντως τις 3-4 τελευταιες μερες το θεμα το εχει στο πρωτοσελιδο, και σημερα μαλιστα φιλοξενουσε δηλωσεις του φιλιππου ποου επιβεβαιωνε τις συνομιλιες
ashton
QUOTE
«Αγκάθι» οι όροι Παπαδάκου
"Goal" 08:09 10/5

ΤΟΥ Ρ. ΔΑΡΔΑΛΗ

Τα σενάρια διαδέχονται το ένα το άλλο και μόνο ο Γιάννης Φιλίππου μπορεί να γνωρίζει τι πραγματικά συμβαίνει στην ΑΕΚ. Αλλωστε υπάρχουν αρκετοί καλοθελητές, οι οποίοι φροντίζουν με έντεχνο τρόπο να περνάνε πληροφορίες που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα, ώστε να προστατεύουν τα συμφέροντά τους.

Το μόνο βέβαιο είναι πως η κίνηση περί αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου έχει αποτύχει παταγωδώς μέχρι στιγμής, κάτι που έχει αναγκάσει τον Φιλίππου να σκέφτεται το ενδεχόμενο να επιστρέψει ενεργά στην ΚΑΕ, υπό την προϋπόθεση ότι θα βρεθεί κάποιος άλλος να τον βοηθήσει.

Εκκαθάριση
Αυτός που έχει δείξει τη διάθεση να βοηθήσει ενεργά είναι ο θείος του Τζορτζ Παπαδάκου. Μάλιστα, βάσει του αρχικού σχεδίου ο παλιός παίκτης του Ολυμπιακού θα αναλάβει θέση γενικού διευθυντή και θα έχει την εποπτεία της ομάδας. Εκεί προκύπτει ένα σημαντικό πρόβλημα, καθώς βούλησή του είναι στη νέα διοίκηση που θα προκύψει να μην υπάρχει κανένα στέλεχος από την τωρινή.

Αυτό φυσικά δεν αρέσει ιδιαίτερα στον Γιάννη Γρανίτσα, ο οποίος -παρά την καθολική απόρριψη που υπάρχει στο πρόσωπό του από τον κόσμο και έχει εκφραστεί πολλάκις με (απαράδεκτα) συνθήματα εναντίον του- εξακολουθεί να έχει τη βούληση να είναι μέλος της διοίκησης.

Μόνο ο Φιλίππου
Ετσι όσοι παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις στην ΑΕΚ εκφράζουν την απαισιοδοξία πως ούτε η περίπτωση Παπαδάκου θα έχει αίσιο τέλος. Την ίδια στιγμή υπάρχει η πεποίθηση πως διάφορα πρόσωπα έρχονται στην επιφάνεια ως ενδιαφερόμενα για την αγορά της ΚΑΕ, μόνο και μόνο για να αποπροσανατολίζουν τον κόσμο. Η ουσία είναι πως αν ο Φιλίππου δεν πάρει την κατάσταση στα χέρια του, δίχως την παρέμβαση άλλου, η Ενωση θα συνεχίσει στο ίδιο μίζερο μοτίβο με το φετινό.



QUOTE
Εν αναμονή του Παπαδάκου
"Goal" 08:44 11/5

Του Ρ. ΔΑΡΔΑΛΗ

Οι μέρες περνούν και η αγωνία μεγαλώνει γύρω από το μέλλον της ΑΕΚ. Βεβαίως, πολλοί πιστεύουν πως παρά τη... δραστηριότητα που υπάρχει τις τελευταίες ημέρες, τίποτα δεν πρόκειται να αλλάξει στο εγγύς μέλλον.

Το σκηνικό ενδέχεται να διαφοροποιηθεί, αν επαληθευτούν οι πληροφορίες που θέλουν το θείο του Τζορτζ Παπαδάκου να έρχεται έως το τέλος της εβδομάδας στην Αθήνα, για να συζητήσει με τον Γιάννη Φιλίππου. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος θέλει να συμμετάσχει στη διοίκηση της Ενωσης, αλλά πιθανότατα θα ζητήσει τη στήριξη του νυν ιδιοκτήτη.

Αστάθμητος παράγοντας

Από την πλευρά του, ο Φιλίππου έχει αναθεωρήσει την αρχική του στάση και πλέον σκέφτεται το ενδεχόμενο να βάλει και πάλι χρήματα στην ΚΑΕ, εφόσον αποκτήσει κάποιο αξιόπιστο συνεργάτη. Φυσικά, υπάρχει και ο... αστάθμητος παράγοντας που λέγεται «Γιάννης Γρανίτσας». Προ ημερών, ο Φιλίππου δήλωσε ότι το μοντέλο που εφάρμοσε ο πρόεδρος του «δικέφαλου» δεν πρόκειται να συνεχιστεί, πλην όμως το αυτί του τελευταίου δεν ίδρωσε.

Αλλωστε. η βούλησή του να παραμείνει στο ΔΣ είναι δεδομένη, κάτι που μάλλον δεν ευνοεί τις εξελίξεις στο θέμα των ενδιαφερόμενων.

Το όριο

Βεβαίως, αργά ή γρήγορα το τοπίο θα ξεκαθαρίσει. Η προθεσμία για την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου εκπνέει στις 15 Ιουλίου και -επί της ουσίας- αποτελεί το όριο που έχει θέσει ο Φιλίππου. Αν μέχρι τότε δεν έχει βρεθεί κανένας για την αγορά της ΚΑΕ, ο ιδιοκτήτης είτε θα προχωρήσει στη διάλυσή της ή θα την ενισχύσει, για να επιβιώσει.


QUOTE
Κρίσιμες είναι οι επόμενες ημέρες για την ΑΕΚ. Ο θείος του Τζορτζ Παπαδάκου αναμενόταν χθες αργά το βράδυ στην Αθήνα και πιθανότατα την Κυριακή ή το αργότερο τη Δευτέρα θα ξεκινήσει συζητήσεις με τον Γιάννη Γρανίτσα.

Ο Ελληνοκαναδός επιχειρηματίας γνωρίζει επακριβώς την κατάσταση που υπάρχει στην Ενωση και δη τα χρέη και οι οιωνοί για να καρποφορήσουν οι συζητήσεις είναι θετικοί. Μάλιστα, δεν αποκλείεται να πέσει στο τραπέζι και το θέμα της συνεργασίας, με οικονομική ενίσχυση της ΑΕΚ.


GOAL NEWS




ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΔΑΡΔΑΛΗ ;;
ΣΑΝ 'ΘΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ΄ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ...


Andy (Ανδρέας) το λένε και είναι από τον Αμπελόκαμπο Αμαλιάδας..
nikefalin
QUOTE(ashton @ May 13 2007, 10:54 AM) *
GOAL NEWS
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΔΑΡΔΑΛΗ ;;
ΣΑΝ 'ΘΕΙΟΣ ΠΑΠΑΔΑΚΟΥ΄ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ...
Andy (Ανδρέας) το λένε και είναι από τον Αμπελόκαμπο Αμαλιάδας..

Δηλαδή θα βλέπουμε και τη γνωστή Ορθούλα ? πάμε για κανονικό Survivor sad.gif
Pierce
απο το 1 € στα 3 εκατ και παλι στο 1 € tongue.gif


QUOTE
Ο Γιάννης Φιλίππου προχώρησε σε δηλώσεις το απόγευμα της Δευτέρας, με τις οποίες ξεκαθαρίζει αφενός την πρόθεση του να παραχωρήσει τα "κλειδιά" της ομάδας κι αφετέρου τα ακριβή κέρδη της ομάδας. "Πουλάω την ομάδα με ένα ευρώ. Τα χρέη της είναι 3.5 εκατομμύρια, τα οποία είναι διακανονισμένα για τα επόμενα δέκα χρόνια. Αν βρει κάποιο παραπάνω, τότε θα τα βάλω εγώ από την τσέπη μου" ήταν τα λόγια του προέδρου της ΚΑΕ.

Στο μεταξύ οι συζητήσεις με τους υποψήφιους επενδυτές δεν έχουν περάσει σε επίσημη βάση κι όλα τα θέματα των "κιτρινόμαυρων" ειναι ανοιχτά.

Το ίδιο ισχύει για παίκτες και για προπονητές.

www.sport24.gr
hagi
Μας έχουνε ζαλίσει λέω εγώ...Ας την πάρει κάποιος την ομάδα θα δει και μια άσπρη μέρα επιτέλους..
Pierce
QUOTE
Οι διοικούντες την ΚΑΕ ΑΕΚ αναζητούν το καλύτερο δυνατό μοντέλο για τη σωτηρία της ιστορικής ομάδας. Από τη δική τους πλευρά αναζητούν την καλύτερη δυνατή λύση και τα μέλη των «ομάδων σωτηρίας», στις οποίες συμμετέχει με ενεργό ρόλο η «Ορίτζιναλ 21» και θρυλικοί άσοι από το μακρινό παρελθόν της Ένωσης. Ήδη έχει προταθεί στο μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ, το Γιάννη Φιλίππου, ένα σχέδιο υπενοικίασης της ΚΑΕ εκ μέρους των εμπνευστών της κίνησης αυτής.

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, μέχρι το τέλος του μήνα οι «ομάδες σωτηρίας» σκοπεύουν να ολοκληρώσουν τις επαφές τους και να δημοσιοποιήσουν τα ονόματα των επιχειρηματιών, οι οποίοι θα συμμετάσχουν σε αυτό το «μοντέλο Άρη». Για τις κινήσεις αυτές, είναι ενήμερος ο πρόεδρος της Ένωσης, Γιάννης Γρανίτσας, ο οποίος προθυμοποιήθηκε να συνεργαστεί. Γι’ αυτό και ζήτησε να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας με τους οργανωμένους, έστω μέσω τρίτου, παρά την ανοικτή κόντρα ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Σύμφωνα με το σχέδιο αυτό, οι «ομάδες σωτηρίας» σκοπεύουν να ζητήσουν από το μεγαλομέτοχο το «μάνατζμεντ» για δύο χρόνια. Σ’ αυτήν την περίπτωση, ο Φιλίππου θα διατηρήσει τα χρέη της εταιρείας, ύψους 3,5 εκατομμυρίων ευρώ, τα οποία άλλωστε έχει διακανονίσει σε βάθος χρόνου. Θα διατηρήσει όμως, όμως, ο Γιάννης Γρανίτσας και τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί από την τρέχουσα σεζόν και τα οποία δεν ξεπερνούν τις 500.000 ευρώ. Η νέα κατάσταση, αν υπάρξει, θα «τρέξει» την εταιρεία με δικά της έσοδα. Μπορεί να φαίνεται παράξενο, αλλά δεν αποκλείεται στο μοντέλο αυτό να συμμετάσχει και ο Γρανίτσας, καθώς και ο Παντελής Παπαδόπουλος, αλλά και όποιοι άλλοι επενδυτές έχει προσεγγίσει ο «κιτρινόμαυρος» παράγοντας από τον δικό του κύκλο γνωριμιών. Το «μοντέλο του Άρη», που αποτελεί έμπνευση των οργανωμένων οπαδών και υιοθέτησε και ο πρόεδρος της Ένωσης, μοιάζει ελκυστικό, αλλά ο χρόνος πιέζει. Πέρα από τα λόγια και τη δημοσιοποίηση ονομάτων, τα οποία σύντομα θα πέσουν στο τραπέζι των επαφών και των διαπραγματεύσεων, χρειάζονται και χρήματα για να δημιουργηθεί ξανά από το μηδέν μια αξιόπιστη ομάδα. Όλα αυτά ενδεχομένως να μη φτάσουν ποτέ στο στάδιο της υλοποίησης στην περίπτωση και μόνο που βρεθεί ένας μεγαλοεπενδυτής για να αναλάβει εξολοκλήρου την εταιρεία, δηλαδή και την κάλυψη των χρεών. Πράγμα που, στην παρούσα φάση, μοιάζει δύσκολο…
www.sportfm.gr


icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_blahblah.gif icon_bored.gif help.gif
Igor
Δεν γινονται αυτα τα πραγματα. Πρεπει καθε λιγο και λιγακι να βγαινει ενας Νικολαιδης να βαζει ταξη.
Ντροπη για την Ιστορια της ΑΕΚ να χαροπαλευει να μεινει στην Κατηγορια.
Pierce
QUOTE
Κάθε μέρα που μας φέρνει πιο κοντά στην 15η Ιουνίου, ημέρα που έχει ορίσει ως καταληκτική για το μέλλον της ΚΑΕ ΑΕΚ ο Γιάννης Φιλίππου, ανεβάζει το θερμόμετρο της αγωνίας στην ομάδα.

Οι άνθρωποι της ΚΑΕ θεωρούν σοβαρό το ενδιαφέρον του Πίτερ Αντζελος και την επόμενη Παρασκευή θα έχουν συνάντηση με τους δικηγόρους του Ελληνοαμερικανού επενδυτή. Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι του Αντζελος θέλουν να μάθουν όσο γίνεται περισσότερα πράγματα για την ΑΕΚ και ρωτούν συνέχεια.

Ωστόσο ακόμα και αν ο Αντζελος πειστεί ότι η επένδυση στην ΑΕΚ αξίζει, είναι αμφίβολο αν θα προχωρήσει. Υπάρχει το θέμα της απόστασης που βάζει εμπόδια σε αυτό το ενδιαφέρον.

Την ίδια ώρα η Ορίτζιναλ συνεχίζει τις επαφές της με επιχειρηματίες ενώ πάντα υπάρχει και ο Παντελής Παπαδόπουλος που θα δώσει χορηγία στην ΚΑΕ και του χρόνου.



QUOTE
Αυτό που μέχρι πριν από λίγο καιρό φαινόταν αδιανόητο έγινε την Πέμπτη λίγο μετά τις 8 στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο πρόεδρος της ομάδας Γιάννης Γρανίτσας συναντήθηκε με τον επικεφαλής του συνδέσμου που τον έχει πολεμήσει όσο κανείς τα τελευταία χρόνια. Και όμως ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ήταν αυτός που τα είπε κατ’ ιδίαν την Πέμπτη με τον πρόεδρο της ΚΑΕ.

Στο σημείο που έχει φτάσει η ΑΕΚ ο Γρανίτσας αναζητά παντού συμμάχους. Και στην Ορίτζιναλ φαίνεται ότι βρήκε ανταπόκριση από την άποψη ότι ο Χατζηχρήστος ενημέρωσε ότι έχει εντοπίσει ήδη επιχειρηματίες που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στο ΔΣ της ΚΑΕ και να βάλουν χρήματα στην ομάδα.

Φυσικά, ο ηγέτης της Ορίτζιναλ ξεκαθάρισε ότι μιλά για επιχειρηματίες μεσαίας οικονομικής επιφάνειας που όμως αγαπούν την ΑΕΚ και θέλουν να τη βοηθήσουν. Επίσης, έγινε λόγος για διοικητικό σχήμα στα πρότυπα της ΚΑΕ Αρης ενώ ο Γρανίτσας ενημέρωσε διεξοδικά τον Χατζηχρήστο για την οικονομική κατάσταση της Ενωσης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να τα ξαναπούν σύντομα, αυτή τη φορά με περισσότερη εμπιστοσύνη η μία στην άλλη. Ότι είναι να γίνει πάντως θα γίνει μέσα στον Ιούνιο έτσι ώστε το νέο διοικητικό συμβούλιο, εφόσον προκύψει, να τρέξει αμέσως τα θέματα της ομάδας για να γίνουν οι απαραίτητες μεταγραφές. Ο Γρανίτσας πάντως είδε με καλό μάτι αυτήν την κίνηση αφού άλλωστε ήταν αυτός που ήθελε περισσότερο από όλους αυτή τη συνάντηση.

contra.gr
Pierce
QUOTE
Την επιθυμία της Original να αναλάβει τη διαχείριση της ΚΑΕ ΑΕΚ από τον Γιάννη Φιλίππου και να την επαναφέρει σε έναν σωστό δρόμο ωσότου βρεθεί ένας επενδυτής για να την αναλάβει εξέφρασε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος σε συνέντευξή του στη «Score». O ηγέτης του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων φιλάθλων της «Ένωσης» θεωρεί πως η συγκεκριμένη λύση αποτελεί μονόδρομο και εξέφρασε την αισιοδοξία για την έκβαση του εγχειρήματος.

«Η συνάντηση με τον Γιάννη Γρανίτσα θα γίνει ανά πάσα στιγμή. Θα γίνουν με τον Γρανίτσα όσες συναντήσεις χρειαστούν. Δεν θα βαρεθούμε να συναντιόμαστε. Άλλωστε θα είναι μαζί μας. Τον χρειαζόμαστε. Όποιος θέλει να πάρει την ΑΕΚ πρέπει να πάει αναγκαστικά στον Φιλίππου και τον Γρανίτσα. Εμείς, όμως, δεν θέλουμε να πάρουμε την ΑΕΚ από τον Φιλίππου. Θέλουμε να βγάλουμε την κακή νοοτροπία από την ομάδα. Ο Φιλίππου δεν θα γύριζε ποτέ στην ομάδα την πλάτη, αν είχε 5.000 εισιτήρια διαρκείας κάθε χρονιά. Που σημαίνουν 5.000 πελάτες, 5.000 πωλήσεις και ότι συνεπάγεται αυτό. Δεν έχουμε την πολυτέλεια, εμείς να αποκηρύξουμε τον Φιλίππου. Δεν κάνουμε πρόταση επιχειρηματική, αλλά πρόταση καρδιάς. Αυτό το τμήμα είναι το πιο ιστορικό της ΑΕΚ και εξαιτίας της απαξίωσης που διέπει το μπάσκετ σε κάθε τομέα, πρέπει να την σώσουμε και να την βοηθήσουμε. Ο κόσμος πρέπει να δείξει εμπράκτως την αγάπη του για την ΑΕΚ, βοηθώντας μας πρακτικά και όχι μέσα από SMS και τηλέφωνα. Τον θέλουμε μαζί μας. Η ΑΕΚ πρέπει να πάει στον λαό της», τόνισε ο Δημήτρης Χατζηχρήστος.

Ερωτηθείς για το τι θα γίνει με τα χρέη που «κουβαλά» η ΚΑΕ, απάντησε πως η εξόφλησή τους θα είναι ευθύνη του Γιάννη Φιλίππου. «Τα χρέη που υπάρχουν θα μείνουν στον Φιλίππου. Δεν τα ακουμπάει κανείς μας, αυτά. Αυτός θα τα πληρώσει όλα. Εμείς θα αναλάβουμε να τρέξουμε την ΑΕΚ σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της. Εμείς μεταξύ μας δεν το λέμε μάνατζμεντ, αλλά ψυχή της ΑΕΚ. Αυτήν θέλουμε. Την ψυχή της ΑΕΚ. Εμείς θα διαχειριζόμαστε την ΑΕΚ και θα αποφασίζουμε. Είναι μια πρόταση πλήρους διαφάνειας και καθαρότητας. Αν πάρουμε την διοίκηση θα ενημερώνουμε συνεχώς και για τα πάντα που αφορούν την ΚΑΕ ΑΕΚ. Δεν θα υπάρχουν σκιές και διάφορα. Ο Φιλίππου, αν πάρουμε την ομάδα, θα έχει να πληρώνει μόνο τα χρέη. Τίποτα άλλο… Ο Γρανίτσας μόνο θα μας ενημερώνει και θα μας εξηγεί που δημιουργήθηκαν τα χρέη και τα προβλήματα. Τίποτα άλλο. Θα ελέγχεται πλήρως. Δεν θα έχει καμία σχέση με την διοίκησή μας. Όταν του τα είπαμε τα δέχτηκε όλα και δεν είχε και άλλα περιθώρια να μην το κάνει. Τον είδα ζεστό και θετικό. Αυτήν την στιγμή δεν ενδιαφέρεται κανείς να κάνει τίποτα στην ΑΕΚ. Ούτε παίκτες, ούτε φίλαθλοι, ούτε χορηγοί υπάρχουν. Δεν ξέρω τι άποψη έχει ο Φιλίππου για εμάς και αν χρειαστεί θα πάμε και εκεί να συναντηθούμε μαζί του. Πέρυσι ξεκίνησε 30 Αυγούστου η ευαισθητοποίηση όλων και η ΑΕΚ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με αυτό που βλέπω φέτος μπορώ να πω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο».

Όσο για τα σχέδιά του σε περίπτωση που η Original αναλάβει την ΚΑΕ; «Θέλουμε να γίνουμε ένα ολόχρυσο σκαλί και υγιές σκαλοπάτι για έναν υποψήφιο επιχειρηματία. Μακάρι να είναι ένας σαν τον Νικολαΐδη. Το μπάσκετ θα μπορούσε να έχει έναν τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι ο Χατζής, αλλά πήγε στον Ολυμπιακό και μας τα χάλασε. Πάντως υπάρχει ένας και πολύ καλός, που τελευταία έχει πολιτικές δραστηριότητες. Θα δούμε τι θα γίνει», τόνισε και συμπλήρωσε πως έχει τη στήριξη πέντε επιχειρηματιών. «Οι άνθρωποι που έχω μαζί μου είναι άνθρωποι σαν και εμάς. Απλώς έχουν καλύτερες δουλειές και περισσότερα χρήματα… Εκκαθαριστικός θα είναι ο ρόλος τους. Είναι υποχρεωμένοι να καθαρίσουν όλες τις γκρίζες σκιές που έχουν πέσει πάνω στην ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να απεγκλωβίσουμε την ΑΕΚ από το στρατόπεδο αιχμαλωσίας που την έχει βάλει ο Γρανίτσας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ένας πυρήνας πέντε επιχειρηματιών. Θα προσπαθήσουμε να γίνονται ολοένα και περισσότεροι. Η κίνηση μας θα προχωρήσει είτε με λίγους, είτε με πολλούς. Θα γίνουμε πολλοί μετά… Έτσι έγινε και στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα προχωρήσουμε».
www.sportfm.gr
ashton
To κείμενο της συνέντευξης ΧΧ, πιο πλήρες (από basketblog.gr)

QUOTE
"Η ΑΕΚ στον λαό της"

06/06/2007

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, ηγέτης της Original, μίλησε στην εφημερίδα "Score" και τον Τάσο Καπετανάκο και αποκάλυψε τα μυστικά και τις λεπτομέρειες της κίνησης της Original για την σωτηρία της ΑΕΚ:

Στο πρόσωπο του διακρίνεις μια ήρεμη δύναμη. Ήρεμη μεν, δύναμη όμως… Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος μοιάζει πιο αποφασισμένος από ποτέ και το δηλώνει. Η μπασκετική ΑΕΚ θα βρει τον δρόμο της και επειδή με την υπάρχουσα κατάσταση δεν πρόκειται να τον βρει, η λύση είναι μια: "Η ΑΕΚ στον λαό της" τονίζει χαρακτηριστικά ο ηγέτης της Original στη συνέντευξη του, αποκαλύπτοντας όλα τα μικρά και μεγάλα μυστικά της κίνησης του συνδέσμου για την σωτηρία της "Βασίλισσας".

"Αναγκασμένοι να μας δώσουν την διοίκηση"

Αναφορικά με την πολύθρυλούμενη δεύτερη συνάντηση του Δημήτρη Χατζηχρήστου με τον Γιάννη Γρανίτσα, ώστε να συζητήσουν με περισσότερες λεπτομέρειες μαζί με τους επιχειρηματίες την κίνηση της Original, εξελίξεις δεν υπάρχουν. Το ραντεβού στα γραφεία της ΚΑΕ ΑΕΚ δεν έχει κανονιστεί ακόμα, αλλά ο ηγέτης της Original δήλωσε ότι η νυν διοίκηση είναι αναγκασμένη να δώσει το μάνατζμεντ στον μεγαλύτερο σύνδεσμο οργανωμένων οπαδών της Ένωσης. "Η συνάντηση με τον Γιάννη Γρανίτσα θα γίνει ανά πάσα στιγμή. Θα γίνουν με τον Γρανίτσα όσες συναντήσεις χρειαστούν. Δεν θα βαρεθούμε να συναντιόμαστε. Άλλωστε θα είναι μαζί μας. Τον χρειαζόμαστε… Όποιος θέλει να πάρει την ΑΕΚ πρέπει να πάει αναγκαστικά στον Φιλίππου και τον Γρανίτσα. Εμείς, όμως, δεν θέλουμε να πάρουμε την ΑΕΚ από τον Φιλίππου. Θέλουμε να βγάλουμε την κακή νοοτροπία από την ομάδα. Ο Φιλίππου δεν θα γύριζε ποτέ στην ομάδα την πλάτη, αν είχε 5.000 εισιτήρια διαρκείας κάθε χρονιά. Που σημαίνουν 5.000 πελάτες, 5.000 πωλήσεις και ότι συνεπάγεται αυτό… Δεν έχουμε την πολυτέλεια, εμείς να αποκηρύξουμε τον Φιλίππου" τόνισε χαρακτηριστικά.


"Πρόταση καρδιάς, όχι επιχειρηματική"

Σχολιάζοντας την πρόταση της Original για την ανάληψη της διοίκησης της ΚΑΕ ΑΕΚ, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος δήλωσε χαρακτηριστικά: "Δεν κάνουμε πρόταση επιχειρηματική, αλλά πρόταση καρδιάς. Αυτό το τμήμα είναι το πιο ιστορικό της ΑΕΚ και εξαιτίας της απαξίωσης που διέπει το μπάσκετ σε κάθε τομέα, πρέπει να την σώσουμε και να την βοηθήσουμε. Ο κόσμος πρέπει να δείξει εμπράκτως την αγάπη του για την ΑΕΚ, βοηθώντας μας πρακτικά και όχι μέσα από SMS και τηλέφωνα. Τον θέλουμε μαζί μας. Η ΑΕΚ πρέπει να πάει στον λαό της".

"Τα χρέη θα τα πληρώνει ο Φιλίππου"

Το πρώτο πράγμα που αναρωτιέται κανείς ακούγοντας περί ενδιαφέροντος για την ΚΑΕ ΑΕΚ, είναι ποιος θα πληρώνει τα χρέη… Πολλοί μιλούν για περισσότερα από 5 εκατομμύρια ευρώ, άλλοι για 3,5 εκατομμύρια ευρώ. Ο Γιάννης Φιλίππου μίλησε δημοσίως ότι σε περίπτωση πώλησης αν είναι περισσότερα από 3,5 εκατομμύρια ευρώ, θα τα πληρώσει ο ίδιος. Αναφορικά με την πρόταση της Original, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ξεκαθαρίζει τα πράγματα από την αρχή. "Τα χρέη που υπάρχουν θα μείνουν στον Φιλίππου. Δεν τα ακουμπάει κανείς μας, αυτά. Αυτός θα τα πληρώσει όλα. Εμείς θα αναλάβουμε να τρέξουμε την ΑΕΚ σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι της. Εμείς μεταξύ μας δεν το λέμε μάνατζμεντ, αλλά ψυχή της ΑΕΚ. Αυτήν θέλουμε. Την ψυχή της ΑΕΚ. Εμείς θα διαχειριζόμαστε την ΑΕΚ και θα αποφασίζουμε. Είναι μια πρόταση πλήρους διαφάνειας και καθαρότητας. Αν πάρουμε την διοίκηση θα ενημερώνουμε συνεχώς και για τα πάντα που αφορούν την ΚΑΕ ΑΕΚ. Δεν θα υπάρχουν σκιές και διάφορα…".

"Ο Γρανίτσας δεν θα έχει καμία σχέση με την διοίκηση"

Η Original αναγκάζεται εκ των πραγμάτων να συνεργαστεί με την διοίκηση της ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, με τον νυν πρόεδρο Γιάννη Γρανίτσα. Ωστόσο, ο Δημήτρης Χατζηχρήστος δηλώνει με κάθε τρόπο ότι ο Γρανίτσας απλώς θα τους ενημερώνει και δεν θα είναι στην διοίκηση και έτσι δεν θα αποφασίζει για κανέναν και για τίποτα. "Ο Φιλίππου, αν πάρουμε την ομάδα, θα έχει να πληρώνει μόνο τα χρέη. Τίποτα άλλο… Ο Γρανίτσας μόνο θα μας ενημερώνει και θα μας εξηγεί που δημιουργήθηκαν τα χρέη και τα προβλήματα. Τίποτα άλλο. Θα ελέγχεται πλήρως. Δεν θα έχει καμία σχέση με την διοίκησή μας. Όταν του τα είπαμε τα δέχτηκε όλα και δεν είχε και άλλα περιθώρια να μην το κάνει. Τον είδα ζεστό και θετικό. Αυτήν την στιγμή δεν ενδιαφέρεται κανείς να κάνει τίποτα στην ΑΕΚ. Ούτε παίκτες, ούτε φίλαθλοι, ούτε χορηγοί υπάρχουν. Δεν ξέρω τι άποψη έχει ο Φιλίππου για εμάς και αν χρειαστεί θα πάμε και εκεί να συναντηθούμε μαζί του. Πέρυσι ξεκίνησε 30 Αυγούστου η ευαισθητοποίηση όλων και η ΑΕΚ αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα. Σύμφωνα με αυτό που βλέπω φέτος μπορώ να πω ότι είμαστε σε πολύ καλό δρόμο".

"Προσωρινά εγώ επικεφαλής"

Επειδή αυτήν την στιγμή δεν έχει βρεθεί ένας μπασκετικός Ντέμης Νικολαΐδης για να μπει μπροστά στην κίνηση της Original, ο ηγέτης του μεγαλύτερου συνδέσμου οργανωμένων οπαδών θα είναι ο επικεφαλής υπογραμμίζοντας: "Δεν μας απασχολεί αυτήν την στιγμή να μπει κάποιος επικεφαλής στην κίνηση μας. Προσωρινά εγώ θα είμαι επικεφαλής. Ούτε υπάρχει κάποιος υποψήφιος. Θα δούμε πιο μετά… Η Ελπίδα Στέβη που ακούστηκε, είναι ένας άνθρωπος που ξέρει τα πάντα στην ΚΑΕ ΑΕΚ και μας ενημερώνει". "

"Να γίνουμε σκαλοπάτι για επενδυτή"

Ο ηγέτης της Original τονίζει όσοι είναι κοντά και μακριά από την ΑΕΚ πρέπει να την βοηθήσουν σε αυτό το κρίσιμο σημείο. Ο σκοπός του Δημήτρη Χατζηχρήστου και της Original είναι να αναλάβουν την διοίκηση της ΚΑΕ ΑΕΚ και να βρει η ομάδα τον δρόμο της. Όταν τον βρει σκοπός τους είναι να βρεθεί ένας επενδυτής για να πάρει την "Βασίλισσα". Ο ηγέτης της Original μιλώντας στο "Score" γι’ αυτό το θέμα τόνισε χαρακτηριστικά: "Θέλουμε να γίνουμε ένα ολόχρυσο σκαλί και υγιές σκαλοπάτι για έναν υποψήφιο επιχειρηματία. Μακάρι να είναι ένας σαν τον Νικολαΐδη. Εμείς βέβαια δεν βάζαμε γκολ στον Ελευθερόπουλο και δεν την λέγαμε στον Κόκκαλη. Εμείς είμαστε άνθρωποι του μεροκάματου που μόνο βγάζαμε τραγουδάκια για τον Ντέμη. Ο κόσμος όμως, επηρεάζεται από έναν τέτοιο και όχι από έναν σαν και εμάς. Από τον Ντέμη, τον Μαύρο, τον Παπαϊωάννου και τον Νεστορίδη. Το μπάσκετ θα μπορούσε να έχει έναν τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι ο Χατζής, αλλά πήγε στον Ολυμπιακό και μας τα χάλασε. Πάντως υπάρχει ένας και πολύ καλός, που τελευταία έχει πολιτικές δραστηριότητες. Θα δούμε τι θα γίνει. Η σωτηρία θα έρθει από μέσα. Από τον κόσμο της ΑΕΚ. Θα πάμε και ας μας βγει και σε κακό… Να βάλει ο κόσμος το χέρι στην καρδιά και να έρθει να μας βρει. Η κίνηση θα προχωρήσει έτσι και αλλιώς. Αν δεν μας δώσει το μάνατζμεντ ο Γρανίτσας τότε… Είναι αναγκασμένος, όμως, να μας το δώσει".

"Το ΙΚΑ και η Εφορία δεν διαγράφονται"

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος συνεχίζει να υποστηρίζει ότι ο κόσμος της ΑΕΚ πρέπει να "ξυπνήσε"» τώρα και να συνειδητοποιήσει τι πραγματικά συμβαίνει στην "Βασίλισσα", ενώ συμπληρώνει ότι ακόμα και σε περίπτωση πτώχευσης της ΚΑΕ ο Γιάννης Φιλίππου θα είναι υποχρεωμένος να πληρώνει το ΙΚΑ και την Εφορία. "Είναι ένας αγώνας διαρκείας, προσπάθειας και συνέχειας για όλους μας. Και να την πτωχεύσει την ΚΑΕ ΑΕΚ ο Φιλίππου, το ΙΚΑ και η Εφορία που δεν διαγράφονται, θα είναι υποχρεωμένος να τα πληρώνει. Περιμένουμε και αυτούς που μας κατηγορούν. Να πάρουν ένα διαρκείας και μετά να μας κατηγορούν ελεύθερα. Εγώ χωρίς να είμαι διοίκηση πέρυσι έδωσα 70.000 ευρώ στο χέρι του Πρόδρομου Νικολαΐδη. Κάθε βράδυ κάνω τον σταυρό μου να καταλάβει ο κόσμος της ΑΕΚ. Αν όλοι αυτοί που έχουν φωνάξει η ΑΕΚ ανήκει στον λαό της έπαιρναν και από ένα εισιτήριο διαρκείας τότε δεν θα είχαμε πρόβλημα. Είναι αμέτρητοι όλοι αυτοί… Η ΑΕΚ ανήκει και στον λαό της, όχι μόνο στον λαό της".

"Πέντε επιχειρηματίες μαζί μου"

Όσοι απορούν περί των επιχειρηματιών που έχει προσεγγίσει ο Δημήτρης Χατζηχρήστος και επιθυμούν να ενισχύσουν οικονομικά την ΑΕΚ, αυτοί είναι πέντε. Ο ηγέτης της Original δεν τους λεει επιχειρηματίες, αλλά ανθρώπους σας όλους αυτούς που αγαπούν την ΑΕΚ. "Οι άνθρωποι που έχω μαζί μου είναι άνθρωποι σαν και εμάς. Απλώς έχουν καλύτερες δουλειές και περισσότερα χρήματα… Εκκαθαριστικός θα είναι ο ρόλος τους. Είναι υποχρεωμένοι να καθαρίσουν όλες τις γκρίζες σκιές που έχουν πέσει πάνω στην ΑΕΚ. Θα προσπαθήσουμε όλοι μαζί, να απεγκλωβίσουμε την ΑΕΚ από το στρατόπεδο αιχμαλωσίας που την έχει βάλει ο Γρανίτσας. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ένας πυρήνας πέντε επιχειρηματιών. Θα προσπαθήσουμε να γίνονται ολοένα και περισσότεροι… Δεν αποκλείεται να έχουν και κάποιες μετοχές της ΚΑΕ ΑΕΚ για να έχουν και κάποια χαρτιά στα χέρια τους και να είναι διασφαλισμένοι κατά κάποιο τρόπο. Αλλά αυτό δεν μας απασχολεί άμεσα. Άλλες είναι οι προτεραιότητες μας…"

"Ο Μελισσανίδης δεν θέλει"

Πολλές φορές ακούστηκε το όνομα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ως υποψήφιου αγοραστή της ΚΑΕ ΑΕΚ. Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος που γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πρόσωπα και πράγματα στην Ένωση, μιλά με την γλώσσα της αλήθειας για όλα αυτά… "Ο κόσμος της ΑΕΚ έχει φαει δηλητήριο και αρρώστησε. Η κίνηση μας θα προχωρήσει είτε με λίγους, είτε με πολλούς. Θα γίνουμε πολλοί μετά… Έτσι έγινε και στο ποδόσφαιρο. Είναι δύσκολα τα πράγματα, αλλά θα προχωρήσουμε. Από πολλούς ανθρώπους δεν έχω προλάβει να ζητήσω βοήθεια. Οι περισσότεροι όμως, είμαι σίγουρος ότι θα μας γυρίσουν την πλάτη. Και αυτό διότι αυτή η κίνηση δεν έχει promotion. Δεν το κάνουμε για προβολή. Εμείς δεν χάνουμε κάτι. Αν θέλει κάποιος να μας βοηθήσει, να έρθει να με βρει. Ο Μελισσανίδης για παράδειγμα, δεν θα το ήθελε να έρθει να βοηθήσει. Δεν λέμε όχι, αλλά με πολλούς δεν μπορεί ο Μελισσανίδης. Δεν έχει δώσει ούτε μια χορηγία στα ερασιτεχνικά τμήματα της ΑΕΚ. Μπορεί να ήθελε να εμπλακεί με το ποδόσφαιρο, αλλά το ποδόσφαιρο τώρα πάει καλά και έτσι δεν μπορεί".
Liakos
Λετε επιτελους να βρεθει λυση για την βασιλισσα?

Ειχα διαβασει καπου οτι ο Φιλιπου ειπε οτι η ΚΑΕ εχει παρει δανειο και θα το αποπληρωνει για 10 χρονια blink.gif blink.gif
Και ερωτω για 10 χρονια θα βλεπουμε αυτο το χαλι? 68.gif

Τελος παντων μια ζωη τα τμηματα της ΑΕΚ προβληματα εχουν,τι να πω..
ashton
QUOTE
Ο κόσμος όμως, επηρεάζεται από έναν τέτοιο και όχι από έναν σαν και εμάς. Από τον Ντέμη, τον Μαύρο, τον Παπαϊωάννου και τον Νεστορίδη. Το μπάσκετ θα μπορούσε να έχει έναν τέτοιο. Θα μπορούσε να είναι ο Χατζής, αλλά πήγε στον Ολυμπιακό και μας τα χάλασε. Πάντως υπάρχει ένας και πολύ καλός, που τελευταία έχει πολιτικές δραστηριότητες. Θα δούμε τι θα γίνει. Η σωτηρία θα έρθει από μέσα.


Ο Χατζής πήγε μια χρονιά στον Ολυμπιακό και μας τα χάλασε...

http://62.1.2.102/newspapers/2007/6/8/enwsh_b.jpg

αλλά ο Παταβούκας που έπαιξε τόσα χρόνια στον Παναθηναϊκό και βλέπει τα ματς του από τα πράσινα θεωρεία δεν μας τα χάλασε ;;

περισσότερα στο μπλογκ μου..
http://vasilissa.blogspot.com/2007/06/blog-post_08.html
ashton
QUOTE
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αφορμή διάφορα δημοσιεύματα κι εκτιμήσεις σχετικά με τη στάση της «Ένωσης 1924» για τα προβλήματα της ΚΑΕ ΑΕΚ και τις συζητήσεις για την πώλησή της, θέλουμε να καταστήσουμε σαφή τα παρακάτω:
1) Η Ένωση 1924 εδώ και πολύ καιρό έδειξε ενδιαφέρον και προσπάθησε να βρει φίλους της ΑΕΚ, πρόθυμους να αναλάβουν την ομάδα μπάσκετ. Δυστυχώς, αυτή η προσπάθεια σκόνταψε επάνω στον τοίχο της αδιαφάνειας που έχει επιβάλλει το σημερινό ιδιοκτησιακό καθεστώς όσον αφορά στην πραγματική οικονομική κατάσταση της ΚΑΕ ΑΕΚ. Είναι σαφές ότι για να προχωρήσει η εξαγορά της ΚΑΕ από οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο αγοραστή (είτε πρόκειται για πρόταση της Ένωσης 1924 είτε για πρόταση άλλων φίλων της ΑΕΚ), πρέπει να υπάρχει πλήρης γνώση της κατάστασης, έλεγχος των οικονομικών και ουσιαστική ενημέρωση, στοιχεία που δεν είναι διαθέσιμα από τη σημερινή ιδιοκτησία.
2) Η Ένωση 1924 στη πρωτοβουλία που πήρε σχετικά με την ΚΑΕ ΑΕΚ, σε αντίθεση με άλλους φορείς, ποτέ δεν έθεσε προαπαιτούμενα, βέτο ή αποκλεισμούς άλλων φορέων φίλων της ΑΕΚ, ούτε διεκδίκησε αποκλειστικότητες. Επομένως η σχετική φημολογία είναι στο κενό και εξ αντικειμένου υπονομεύει τις προσπάθειες όλων.
3) Επειδή το πρόβλημα της μπασκετικής ΑΕΚ σήμερα εκτός από αγωνιστικό, είναι ΚΑΙ πρόβλημα συστηματικής ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ της ιστορίας, αλλά και οικονομικής της καταστροφής, καλό θα ήταν όποιοι δείχνουν διάθεση να ξεμπλοκάρουν την ομάδα από το αδιέξοδο αναλαμβάνοντας τις όποιες πρωτοβουλίες, να συνεννοηθούν ενώνοντας τις δυνάμεις τους.
4) Επειδή όμως δίνουν και παίρνουν φημολογίες περί εμπλοκής στην ΚΑΕ γνωστών εταιρειών κατασκευαστικών δραστηριοτήτων με μοναδικό στόχο το χώρο (φιλέτο) της Ν. Φιλαδέλφειας, δεν πρέπει κανείς να επιτρέψει σε κανένα οι προθέσεις απόκτησης του πλειοψηφικού πακέτου της ΚΑΕ να περνούν από τον αποχαρακτηρισμό της περιουσίας της ερασιτεχνικής ΑΕΚ και σε ενδεχόμενη μετατροπή του από χώρο άθλησης (εγκατάσταση όλων των τμημάτων της), σε χώρο εμπορικών χρήσεων με ολίγο αθλητισμό, για διακόσμηση των σχετικών (και συναφών πιθανώς) δραστηριοτήτων της ενδιαφερόμενης εταιρείας.
5) Παράλληλα ενημερώνουμε τους δημοσιογράφους που ασχολούνται με το ρεπορτάζ Α.Ε.Κ. πως ουδέποτε αυτοπροσδιοριστήκαμε ως «...ικοί» οποιουδήποτε παράγοντα, ούτε ο πρόεδρος της ΠΑΕ συμμετέχει στη διοίκηση του σωματείου. Ασφαλώς είναι δικαίωμα του καθενός να χαρακτηρίζει την ΄Ενωση 1924 όπως θέλει., Και φυσικά δικό μας δικαίωμα να διακρίνουμε πίσω από τον όποιο χαρακτηρισμό εμπάθεια, στόχο, σκοπό, και ρόλο.
6) Τέλος, σε σχέση με διάφορα τελευταία σχόλια καλοθελητών, επαναλαμβάνουμε ακόμα μια φορά πως η Ένωση 1924 δεν είναι σύνδεσμος και συνεπώς εφόσον δεν διαθέτει εισιτήρια απλά ή διαρκείας για κανένα άθλημα δεν οφείλει και να αποδώσει χρήματα τα οποία δεν έχει εισπράξει. Ο καθείς και τα έργα του.

14/06/07

Το Δ.Σ.
της Ένωσης 1924



Ενημερωτικά η αύξηση του ΜΚ πάει για ακύρωση αφού έχουν μαζευτεί 2,220 ευρώ...
ashton
QUOTE
Στρίντζης και... Ιωαννίδης!

Του Γιώργου Νικολάου
15/06/2007 (13:12)

Και ο Αντώνης Στρίντζης ενδιαφέρεται για την ΚΑΕ ΑΕΚ! Πρόκειται για γόνο της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας, με τις δικές του επιχειρήσεις να έχουν "ορμητήριο" τη Κεφαλλονιά. Σύμφωνα με όσα έγραψαν οι εφημερίδες "Πρωταθλητής", "Goal" και "Νέα Ώρα", ο Στρίντζης επιθυμεί να καταβάλλει ένα σημαντικό ποσό, αλλά θέλει να εξασφαλιστεί, ότι η προσπάθεια του δεν θα έχει ως στόχο την "ενδυνάμωση του Γιάννη Φιλίππου".
Ο Στρίντζης, που είχε ενδιαφερθεί και στο παρελθόν για την "Ένωση" πραγματοποίησε ταξίδι - αστραπή στην Αθήνα, συναντήθηκε το βράδυ της Πέμπτης με την υπεύθυνη γραμματείας της ΚΑΕ, Ελπίδα Στεβή (όπως έγραψε η "Νέα Ώρα", η οποία αναφέρει επίσης, ότι στη συνάντηση ήταν παρόντα και μέλη της Ερασιτεχνικής!).

Προφανές είναι, ότι επικρατεί τις τελευταίες ημέρες έντονη κινητοποίηση στην ΑΕΚ, με την "Ορίτζιναλ 21" να παραμένει πρωτοπόρος στην προσπάθεια σωτηρίας της ομάδας. Ο φυσικός ηγέτης του κορυφαίου συνδεσμικού Κινήματος, Δημήτρης Χατζηχρήστος, αποκάλυψε στη διάρκεια της τηλεοπτικής εκπομπής στο "Μπλου Σκάι", ότι έχει πραγματοποιήσει ή προτίθεται να έλθει σ' επαφή με τους Γιάννη Ιωαννίδη (!), Βασίλη Κικίλια και Κώστα Παταβούκα, αφού "δεν χωράνε διακρίσεις στην ΑΕΚ", όπως είπε.


basketblog.gr

QUOTE
Συνάντηση με επιχειρηματίες

Οι διαβουλεύσεις συνεχίζονται στην ΑΕΚ και όπως φαίνεται θα κρατήσουν γι' αρκετό καιρό ακόμα. Χθες έγινε συνάντηση με μια ομάδα επιχειρηματιών, οι οποίοι προτίθενται να βοηθήσουν οικονομικά στο σχήμα που θα δημιουργηθεί. Ενας από αυτούς είναι ο Αντώνης Στρίντζης, γόνος της γνωστής εφοπλιστικής οικογένειας και παράλληλα ακραιφνής οπαδός της Ενωσης.

Μέχρι την Κυριακή αναμένεται να γίνει ένα ακόμα ραντεβού στο οποίο θα είναι παρόντες τόσο ο Γιάννης Γρανίτσας όσο και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος, ώστε την επόμενη εβδομάδα να ενημερωθεί ο Γιάννης Φιλίππου.

Από κει και πέρα, χθες η «Ενωση 1924» εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία αναφέρει πως η προσπάθειά της να βρει ανθρώπους που θα βοηθούσαν το τμήμα μπάσκετ, «σκοντάφτει» στον... «τοίχο της αδιαφάνειας που έχει επιβάλλει το σημερινό ιδιοκτησιακό καθεστώς».

Ρ. ΔΑΡΔΑΛΗΣ


goalnews

QUOTE
Goal" 10:34 17/6Από Ιούλιο οι εξελίξεις
Ναι μεν την προηγούμενη εβδομάδα έγινε η πρώτη συνάντηση με τον εφοπλιστή Αντώνη Στρίντζη, ο οποίος θέλει να βοηθήσει την ΚΑΕ, ωστόσο οργανωμένο σχέδιο διοίκησης για την επόμενη σεζόν στην ΑΕΚ δεν υπάρχει.

Παράλληλα, εκτός από τον Στρίντζη υπάρχουν και άλλοι επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν οικονομικά. Βέβαια, κανείς από αυτούς δεν έχει τη δυνατότητα να αναλάβει μόνος του την ΑΕΚ. Συνεπώς χρειάζεται ακόμα αρκετός χρόνος μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη φόρμουλα, ώστε αυτό το γκρουπ επιχειρηματιών να συνεργαστεί και φυσικά απομένει να δουν ποια θα είναι η αντίδραση του Γιάννη Φιλίππου σε όλο αυτό το σχέδιο.


goalnews
ashton
QUOTE
Site για... χορηγούς

Δημοσίευση: 15 Ιουνίου 2007 18:03



Οι άνθρωποι που πλαισιώνουν τον Δημήτρη Χατζηχρήστο και την ORIGINAL δημιούργησαν ένα νέο site, το οποίο θα βοηθήσει την εύρεση και την προβολή των καινούργιων χορηγών της ομάδας και κατ' επέκταση την "επιβίωση" της ομάδας.


Συγκεκριμένα στο www.aekbasket.eu θα προβάλονται με διαφημίσεις οι επιχειρηματίες που θέλουν να βοηθήσουν την προσπάθεια της ομάδας, αλλά και θα υπάρχουν τα μέσα επικοινωνίας με την επιτροπή ευρέσεων χορηγιών.

Επιθυμία των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ είναι να βρουν αρκετούς επενδυτές (με τις προσφορές να ξεκινούν από τα 10.000 ευρώ) για να βοηθήσουν την ομάδα. Μάλιστα οι χορηγοί θα έχουν και διαφημιστικό χώρο στο γήπεδο.

Συγκεκριμένα στην κεντρική σελίδα του site αναφέρεται:

Τον Ιουνιο του 2007 ξεκινησε μια προσπαθεια απο τον Δημητρη Χατζηχρηστο για ευρεση νεων χορηγων για το τμημα μπασκετ, ετσι ωστε μαζι με την χορηγια του Κυριου Παπαδοπουλου (που ηταν χορηγοs και την περιοδο 2006-2007) και τα εισητηρια διαρκειαs που θα πουληθουν, να καλυφτει ο προυπολογισμοs τηs επομενηs χρονιαs, μεσω τηs αναληψηs του management τηs ΚΑΕ απο τον Δημητρη Χατζηχρηστο και τουs συνεργατεs του. Εναs απο τουs συνεργατεs του ειναι και ο Νικοs Γεωργαντζογλου (εφοροs του τμηματοs χαντμπολ για την περιοδο 2006-2007).

Οσοι θελουν να συμβαλλουν σε αυτην την νεα προσπαθεια και να βαλουν την εταιρεια τουs να διαφημιζεται στην "Βασιλισσα", δεν εχουν παρα να επικοινωνησουν με τα τηλεφωνα 6944295795 / 6944721162, η να στειλουν e-mail στο project@ath.forthnet.gr"


sport24.gr
ashton
QUOTE
"Goal" 12:02 24/6
Πίεση σε Παπαδόπουλο - Στρίντζη

Η αυριανή συνάντηση κρίνεται ως η πλέον καθοριστική για τη σωτηρία της ΚΑΕ και γι αυτό γίνεται κάθε προσπάθεια, ώστε να παρευρεθούν ο Παντελής Παπαδόπουλος με το συνονόματο γιο του και ο Αντώνης Στρίντζης.

Ο τελευταίος μαζί με το νεότερο Παπαδόπουλο προορίζονται για ηγετικά στελέχη στο διοικητικό σχήμα που θα προκύψει και παράλληλα υπάρχει σκέψη να προωθηθεί σε θέση προέδρου κάποιος πρώην παίκτης της Ενωσης. Το όνομα του Νίκου Χατζή κυκλοφορεί, αλλά αν βρεθεί λύση, τότε το πιο πιθανό είναι να επιστρέψει ως παίκτης και συνάμα να καταλάβει θέση στο νέο ΔΣ.

Βεβαίως, πολύ σημαντικό ρόλο θα έχουν και οι οργανωμένοι οπαδοί, με τον Δημήτρη Χατζηχρήστο ως εκπρόσωπό τους. Μάλιστα, ο τελευταίος αναμένεται να έχει τη στήριξη των Βαλασόπουλου - Στάθη, οι οποίοι έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για να βοηθήσουν.

Ρ. ΔΑΡΔΑΛΗΣ


QUOTE
"Goal" 07:54 25/6
Προς αναβολή...

Η συνάντηση που είχε προγραμματισθεί για σήμερα είχε χαρακτηρισθεί κρίσιμη, αλλά είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί. Ο λόγος είναι πως δεν θα υπάρξει απαρτία των επιχειρηματιών που ενδιαφέρονται, καθώς ο Παντελής Παπαδόπουλος και ο γιος του όλα δείχνουν ότι δεν θα μπορέσουν να δώσουν το «παρών». Οι ιδιοκτήτες της «Ηsusqvarna» υπολογίζονται ως βασικά στελέχη της κίνησης που θα γίνει και δίχως αυτούς η συζήτηση δεν θα έχει ουσία.

Το πρωί ο Γιάννης Γρανίτσας θα επικοινωνήσει μαζί τους κι αν λάβει θετικά μηνύματα για την παρουσία τους, τότε το ραντεβού θα γίνει με την παρουσία επίσης του Αντώνη Στρίντζη, του Δημήτρη Χατζηχρήστου και του Παναγιώτη Βαλασόπουλου. Διαφορετικά, θα γίνει προσπάθεια να προγραμματισθεί νέο ραντεβού, καθώς ο χρόνος πιέζει την ΑΕΚ.

Ρ. ΔΑΡΔΑΛΗΣ



QUOTE
"Goal" 08:05 26/6
Τα σενάρια σωτηρίας

Το χθεσινό ραντεβού αναβλήθηκε και πλέον φαντάζει απίθανο όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι. Το πιθανότερο είναι πως ο Δημήτρης Χατζηχρήστος αύριο θα συναντηθεί με τους επιχειρηματίες που έχει προσεγγίσει και ακολούθως θα μιλήσει με τον Γιάννη Γρανίτσα.

Μαζί με τον Παναγιώτη Βαλασόπουλο έχουν κατά νου να προτείνουν στον Γιάννη Φιλίππου να δίνει 500.000 ευρώ ετησίως και μαζί με τα έσοδα που θα συγκεντρώσουν οι ίδιοι να αποπληρωθούν τα χρέη και παράλληλα να καλύπτεται ο αγωνιστικός προϋπολογισμός.

Ετσι μετά την παρέλευση της πενταετίας θα «αναλάβουν» την ΑΕΚ «καθαρή». Την ίδια στιγμή ο Αντώνης Στρίντζης σκέφτεται να διαθέσει ποσό κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ αγοράζοντας μετοχές. Παράλληλα, θα ζητήσει από τις υπόλοιπες πλευρές να επενδύσουν σε μετοχές της ΚΑΕ τα χρήματα που διατίθενται να δώσουν, με σκοπό να δημιουργηθεί ένα πολυμετοχικό σχήμα.

Ρ. ΔΑΡΔΑΛΗΣ


Ρεπορτάζ τελευταίων 3 μερών από goal
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.