Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Α1 ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ 2016-17
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Γυναικείο μπάσκετ
Pages: 1, 2, 3
jhantzop
Ολυμπιακός – Παναθλητικός 1
Πρωτέας Βούλας – Τερψιθέα 1
Αθηναϊκός – ΠΑΟΚ 1
Άρης – Πανιώνιος 2
Νίκη Λευκάδας – Δάφνη Αγ. Δημητρίου 2
Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Παναθηναϊκός 2
ggrilik
Κανονικά θα έπρεπε να πω ό,τι ο wind με μια διαφορά. Τον Αθηναϊκό laugh.gif

Ολυμπιακός – Παναθλητικός 1
Πρωτέας Βούλας – Τερψιθέα 1, με ένα πόντο διαφορά tongue.gif
Αθηναϊκός – ΠΑΟΚ 2 (ποντάρω σε έκπληξη)
Άρης – Πανιώνιος 1
Νίκη Λευκάδας – Δάφνη Αγ. Δημητρίου χμμμ.. Δύσκολο. Ας πω 1
Κρόνος Αγ. Δημητρίου – Παναθηναϊκός 2
ng72
είμαι νέος στο φορουμ και ξεκινώ τις μπασκετικες μου αποψεις απο την τελευταία μου χθεσινή εμπειρία οπου παρακολούθησα
μετά απο καιρό το γυναικείο του Πρωτέα Βούλας .
Τελικά ο Πρωτέας έχει πρόταση για το μέλλον του γυναικείου μπάσκετ !
Γοητευτικό το σύνολο , με την εννοια του οτι υπάρχουν πολλα νεα κορίτσια τα οποία είναι σε θἐση να πάνε ενα ισως και δυο βήματα πιο πέρα τόσο ατομικά όσο και ομαδικά .
Και αυτο που είναι ενδιαφέρον ειναι η απουσία των μεγαλων σε ηλικία αθλητριών οι οποιες ποσο ακομα θα παιζουν ?
Τα ιδια ονοματα , οι ιδιες αθλητριες να κανουν κυκλους για 100 η 200 ευρω περισσότερα καθε χρονο ....
Ο Πρωτεας θαρραλέα ειπε οχι σε αυτο το πανηγυράκι , που μαστιζει το γυναικειο και παρουσιαζει ομαδα φρεσκια που οσο περνουν οι αγωνιστικες θα εχει και κατι αλλο να μας πει , εξαιρετικη και ομορφη εικονα , γρηγορο μπασκετ , ενεργεια στην αμυνα, και ελευθερια κινησεων σε αθλητριες που μπορουν να ειναι μια επενδυση για το ελληνικο γυναικειο μπασκετ .
Και βεβαια , η εικονα ηταν ακριβως αντιθετη απο την απεναντι οχθη !
Τερψιθεα .....Απογοητευση , ενταξει εχεις δυο αμερικανες σε καλο επιπεδο ειδικα η ψηλή εξαιρετικη , καλη επιλογη και η Σπηλιοτης , οι αλλες δυο ?τι ??????????
Θέλει καποιος η καποιοι να μας πεισει οτι δεν υπαρχουν κοριτσια στην Ελλαδα που μπορουν καλυτερα απο την κοπελιτσα που κατεβαζει την μπαλα ?
Δεν πασαρει , παει αργα , δεν βλεπει ποτε γηπεδο και βεβαια ειναι ανυπαρκτη στην αμυνα , αλήθεια την πληρώνουν ? η απλα τις ειπαν έλα να παιξεις και θα πεισουμε εμεις τον κοσμο οτι μπορεις να παιξεις play maker ?
Ποιος ο λογος υπαρξης της αλλης ελληνοαμερικάνας που δεν γνωριζει λέξη απο ελληνικα ? δεν ξερει να σουταρει αλλα ουτε καν να παρει μια θεση της προκοπης μεσα στο γηπεδο , δεν μιλαμε για διαδρομους......αγνωστη λεξη!
Μηπως ο κοουτς πιστευει οτι επειδη επαιξαν σε κολλεγια της Αμερικης μπορουν να μεγαλουργησουν εδώ ?
μαλλον πρεπει να αναθεωρησει , εχει κοριτσια στον παγκο , τι τα κανει ?αντι να παιζει αυτο το λυπηρο αντιμπασκετ με 5 -6 κοριτσια ας σταματησει να μιλαει μονο αμερικανικα και ας εκμεταλλευτει οτι εχει στο ροστερ του !!
Ποιος ο λογος να φερεις απο την Αμερικη κοριτσια χωρις κατι ιδιαιτερο να αγωνιστουν Α1 ?
Αθλητριες σαν την Απεργη και την Χαλδη υπαρχουν με το τσουβαλι στην Α ΕΣΚΑ , δεν μιλαω για Α2 γιατι εκει υπαρχουν καλυτερες .
Κανενα δειγμα φιλοσοφιας απο την Τερψιθεα και τον κοουτς , εκτος του οτι φταινε οι διαιτητες ......και φωναζουμε λες και ειμαστε στα...Καμινια ή ακομα πιο μακριά....... στην Καλαμαριά !!!!!
Ελεος , το γυναικειο μπασκετ χρειαζεται ανθρωπους με γνωση και οραμα , οχι σχεδια ευκαιριακα , με ημερομηνια αμεσης ληξης!!
ggrilik
QUOTE (ng72 @ Nov 6 2016, 16:13 ) *
...
Μηπως ο κοουτς πιστευει οτι επειδη επαιξαν σε κολλεγια της Αμερικης μπορουν να μεγαλουργησουν εδώ ?
μαλλον πρεπει να αναθεωρησει , εχει κοριτσια στον παγκο , τι τα κανει ?αντι να παιζει αυτο το λυπηρο αντιμπασκετ με 5 -6 κοριτσια ας σταματησει να μιλαει μονο αμερικανικα και ας εκμεταλλευτει οτι εχει στο ροστερ του !! ...

Δεν νομίζω οτι φταίει ο τωρινός κόουτς, μια και είναι φρέσκος. Τις επιλογές και τον σχεδιασμό τον έκαναν άλλοι, πριν απο αυτόν.
Όμως συμφωνώ μαζί σου επι της ουσίας. Θα γράψω για την Τερψιθέα πιο αναλυτικά στην ανακεφαλαίωση της αγωνιστικής.
ggrilik
4η αγωνιστική Α1

Ολυμπιακός - Παναθλητικός GOALBET 93-50
Πρωτέας Βούλας - Τερψιθέα Γλυφάδας 68-48
Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Παναθηναϊκός 59-69
Αθηναϊκός - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ 77-52
Άρης - Πανιώνιος 77-75 (παράταση)
Νίκη Λευκάδας - Δάφνη Αγ. Δημητρίου 64-62

Ο Αθηναϊκός συμπεριφέρθηκε σαν καλό παιδί, και τζάκ Πότ για τον wind !! 77.gif

Νομίζω μόνο η ομάδα νεανίδων του Κρόνου δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά κάτι μου λέει πως είναι σε θέση να την κάνει την ζημιά.

-- Σχόλια ---

Ολυμπιακός - Παναθλητικός GOALBET 93-50
Δεκάλεπτα: 24-13, 48-24, 74-31, 93-50
Παρά την τελική διαφορά, θα έλεγα πως ήταν αξιοπρεπής ο συμπαθής (σε μένα) Παναθλητικός που έπαιξε χωρίς την μία ξένη του. (Μην ξεχνάμε πως παρά την καλή αρχή, στόχος του νεοφώτιστου Παναθλητικού είναι η παραμονή στην κατηγορία.)
Τα καλάθια εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=GHvVCiU9630

Πρωτέας Βούλας - Τερψιθέα Γλυφάδας 68-48
Δεκάλεπτα: 17-11, 33-25, 48-38, 68-48
Χωρίς την τραυματία Μάντε Κβεντεραβίτσιουτε ο Πρωτέας, αλλά με πιεστική άμυνα (13 κλεψίματα) και αιφνιδιασμούς (11/15) δλδ μοντέρνο μπάσκετ, πήρε την νίκη, διευρύνοντας στο τέλος και την διαφορά. Σταθερά καλές οι Σκρμπά και Ράτζα, και την διαφορά την έκανε η τρομερή χθές Νικολοπούλου (15 πόντοι, 11 ασίστ) που μάλλον είναι και το βαρόμετρο του Πρωτέα.

Για την δύσμοιρη Τερψιθέα τι να πούμε? Τρομερή η Ντεσρός, πολύ καλή η Χάουαρντ, αξιοπρεπείς οι ελληνοαμερικανίδες Σπηλιώτη και Απέργη, καλή και έμπειρη η Βαλέτα, αλλά.. 40-λεπτα.. Το ρόστερ ή το ροτέισον έχει θέμα. Θεματάρα.
Η Σπηλιώτη είχε τραυματιστεί με διάστρεμμα και δεν έπαιξε την προηγούμενη βδομάδα, έπαιξε χθές ίσως χωρίς να είναι 100% έτοιμη. Η Βαλέτα είχε τραυματιστεί κι αυτή την προηγούμενη βδομάδα, έπαιξε χθές και ξανατραυματίστηκε στο γόνατο, ελπίζω να μην είναι όσο σοβαρό ακούγεται. Την τρύπα βούλωσε το νέο -αλλά ανέτοιμο- απόκτημα, άλλη μια ελληνοαμερικανίδα, η Τέσσα Χάλδη. Αμερικανική παροικία η Τερψιθέα. Χωρίς ροτέϊσον όμως..

Νομίζω πως αντί να πιέζει τις παίκτριες τόσο πολύ, η Τερψιθέα πρέπει να ξεγράψει τα περισσότερα μάτς του 1ου γύρου, να κόψει τα 40-λεπτα, να βάλει και τις υπόλοιπες παίκτριες να παίξουν και να ψηθούν -δεν μπορεί να είναι τόσο κακές- και να επικεντρωθεί στον 2ο γύρο. Αλλιώς...


Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Παναθηναϊκός 59-69
Δεκάλεπτα: 8 - 30, 30 - 38, 36 - 53, 59-69
Παράξενο παιχνίδι. Ανα δεκάλεπτο: 8-30, 22-8, 6-15, 23-16.
Αυτά που βλέπω απο τα στατιστικά είναι πως ο Κρόνος χρειάζεται μια ενίσχυση μέσα στην ρακέτα, γιατί είναι το δεύτερο παιχνίδι που χάνει κατα κράτος σε αυτό τον τομέα. Και χάνει και το παιχνίδι.
Ο παναθηναϊκός για μια ακόμα φορά στηρίχτηκε στις Άιβερυ, Σμιθ, Χάμπτον και Διέλα.


Αθηναϊκός - ΠΑΟΚ 77-52
Δεκάλεπτα: 28-12, 42-26, 63-40, 77-52
Με πούλησε ο ΠΑΟΚ παιδιά. Περίμενα να κερδίσει, αντ'αυτού έχασε καθαρά και ξάστερα.. Ή μήπως με πούλησε ο Αθηναϊκός? Τέσπα..
Οι Παοκτζήδες είδαν κι απόειδαν με την Όντρεα Σο και πήραν στην θέση της μια άλλη αμερικάνα, ψηλή και αρκετά ογκώδη, την Κεϊάνα Βάϊνς. Μάλλον βιάστηκαν, λέω εγώ.
Άσχετο, αλλά νομίζω πως καλό θα ήταν να εμπευστούν απο το παράδειγμα του ΑΡΗ και να προωθήσουν την πολύ ελπιδοφόρα Στεργίου στην γυναικεία ομάδα, ν'αρχίσει να παίζει σιγά σιγά γιατί με τα παιχνίδια νεανίδων της ΕΚΑΣΘ με τις κατοστάρες διαφορών δεν γίνεται δουλειά.. Ακούτε παλικάρια εκεί στην Θεσσαλονίκη?
Ο Αθηναϊκός, με σούπερ Βάσω Δασκαλοπούλου (7/9 δίποντα, 3/6 τρίποντα), Παντέλη για 2 πόντους έχασε το ντάμπλ ντάμπλ, καλό ροτέισον, δείχνει πολύ θετικό πρόσωπο..


Άρης - Πανιώνιος 77-75
Δεκάλεπτα: 23-20, 38-32, 43-50, 68-68, παράταση 77-75
Νεύρα τσατάλια.. Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε πιο καλά με όπλο τις δύο Αμερικάνες του και τις Τσινέκε, 18-10, 31-20 και 38-28, κάπου προς το τέλος του 2ου δεκαλέπτου οι Αριανές μπλόκαραν και στις αρχές του 3ου ο Πανιώνιος πέρασε μπροστά με 38-39 και 38-45 (0-17!!) για να λήξει το 3ο δεκάλεπτο με 43-50.
Ο ΑΡΗΣ πλησίασε με 56-60 αλλά ανέλαβε η Χέιλι να δώσει 8 πόντους προβάδισμα, 2:56 πριν το τέλος. 5 πόντοι απο την Έλενα Τσινέκε 65-66, πανικός, 68-68, παράταση, και νίκη στο νήμα για τον Άρη 77-75.
Να πω την αλήθεια, στεναχωρήθηκα λίγο, γιατί για ο Πανιώνιος παίζει πιο ισορροπημένα στην επίθεση, με Πατεράκη, Στεφανίδου, Θεοδωρομανωλάκη, Μπότσαρη να έχουν ρόλο, ενώ για τον ΑΡΗ, προς το παρόν τουλάχιστον όλα τα κάνουν οι δύο Αμερικάνες και οι δαιμόνιες Τσινέκε. Τέλος πάντων..


Νίκη Λευκάδας - Δάφνη Αγ. Δημητρίου 64-62
Δεκάλεπτα: 17-11, 32-32, 49-43, 64-62
Θρίλερ επι θρίλερ. Μάλλον η φετινή Α1 δεν ενδείκνυται για καρδιακούς, χα χα!
Οι Λευκαδιώτισες κατάφεραν να εξαναγκάσουν την Δάφνη σε αρκετά λάθη που αντιστάθμησαν την υπεροχή της Δάφνης κάτω απ'τα καλάθια.



Πλήρη Στατιστικά εδώ:
http://www.sportsdata.gr/basketball/women/...ame.asp?game=13


Επόμενη Αγωνιστική, με προβλέψεις (που μέχρι τώρα πέφτουν έξω 71.gif )

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ .. 1
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΚΡΟΝΟΣ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ .. 1
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΝΙΚΗ ΛΕΥΚΑΔΑΣ .. 1
ΔΑΦΝΗ ΑΓ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ .. 2
ΤΕΡΨΙΘΕΑ ΓΛΥΦΑΔΑ - ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ .. 2
ΠΑΝΑΘΛΗΤΙΚΟΣ - ΠΡΩΤΕΑΣ ΒΟΥΛΑΣ .. 2
ggrilik
QUOTE (ng72 @ Nov 6 2016, 16:13 ) *
Και αυτο που είναι ενδιαφέρον ειναι η απουσία των μεγαλων σε ηλικία αθλητριών οι οποιες ποσο ακομα θα παιζουν ?
Τα ιδια ονοματα , οι ιδιες αθλητριες να κανουν κυκλους για 100 η 200 ευρω περισσότερα καθε χρονο ....
Ο Πρωτεας θαρραλέα ειπε οχι σε αυτο το πανηγυράκι , που μαστιζει το γυναικειο

Πολλές μεγάλες σε ηλικία έχουν προσφέρει και εξακολουθούν να προσφέρουν.
Το κακό είναι πως αφού δεν υπάρχει πρωτάθλημα νέων γυναικών U20, οι κοπέλες με το που φύγουν απο νεανίδες U18 δεν είναι ακόμα έτοιμες (λογικό). Φαντάζεσαι προπονητή να βάζει 18-χρονη να παίξει, να κάνει τα λάθη της και τις αστοχίες της (αναμενόμενο) και να χάσει η ομάδα, τι έχει ν'ακούσει απ' τους παράγοντες? shot.gif (Δεν λέω για φιλάθλους γιατί δεν υπάρχουν smile.gif Και υπάρχει και υπερπροσφορά στον κλάδο..

Οπότε πλην εξαιρετικών περιπτώσεων, η μόνη λύση ήταν ή κολέγιο στην Αμερική ή "ψήσιμο" για πολλά χρόνια στους πάγκους..

Ο Πρωτέας λοιπόν απέδειξε πως τα λάθη και οι αστοχίες των μικρών αξίζουν τον κόπο. Όχι μόνο για το απώτερο μέλλον (που δεν ενδιαφέρει και πολλούς παράγοντες) αλλά και για το εγγύς.
Έδωσε λοιπόν το όπλο που ψάχνανε κι άλλοι προπονητές για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν όχι μόνο νέες u20 αλλά και μικρότερες. Μαζί με παλιές. Δεν είναι κακό αυτό.

Βασικά, κατα την γνώμη μου, αν συνεχιστεί και επεκταθεί η τάση που βλέπω να χρησιμοποιούνται και μικρές παίκτριες χωρίς περιορισμούς του στύλ "εσύ δεν τριπλάρεις και δεν σουτάρεις, μόνο άμυνα" ο Πρωτέας με το πείραμά του θα έχει σώσει το γυναικείο μπάσκετ στην Ελλάδα. thumbsup.gif
wind
QUOTE (ggrilik @ Nov 6 2016, 22:02 ) *
Νομίζω μόνο η ομάδα νεανίδων του Κρόνου δεν έχει ακόμα νίκη, αλλά κάτι μου λέει πως είναι σε θέση να την κάνει την ζημιά.


Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Λαγοπόδης) : Τζανετάτου 2, Αυτζή 7, Σπαθάρου 4, Γκράις 15(2), Σταμάτη 11(2), Οικονομίδου, Ξάνθου 6, Σίντι 8, Κυριακοπούλου 6

Δεν νομίζω πως τη λες και ομάδα νεανίδων αυτή ....
ggrilik
QUOTE (wind @ Nov 7 2016, 10:21 ) *
Κρόνος Αγίου Δημητρίου (Λαγοπόδης) : Τζανετάτου 2, Αυτζή 7, Σπαθάρου 4, Γκράις 15(2), Σταμάτη 11(2), Οικονομίδου, Ξάνθου 6, Σίντι 8, Κυριακοπούλου 6

Δεν νομίζω πως τη λες και ομάδα νεανίδων αυτή ....


4. Αγγελική Τζανετάτου 1.75 1999 G
5. Μαρία Αυτζή 1.70 1990 G
6. Κατερίνα Σπαθάρου 1.71 1983 G
7. Κατερίνα Τσιμπίδη 1.68 2000 G
8. Δήμητρα Λαμπράκη 1.85 2000 C
9. Γεωργία Σταμάτη 1.75 1996 F
10. Ελένη Οικονομίδου 1.82 1997 F
11. Ναυσικά Κόκκαλη 1.80 2000 F
12. Μαρία Ξάνθου 1.85 1982 F
13 Ασπασία Γασπαράτου 1.65 2000 G
14. Αλεξ Σίντι 1.85 1992 C
15. Σοφία Κυριακοπούλου 1.85 1981 F
17. Αγλαΐα Φάρου 1.80 1995 F
18. Γιασμίν Γκρέις 1.78 1991 G

Ναι, δίκιο έχεις, κακώς το έθεσα έτσι, αλλά είναι ομάδα με πολλές u18 και u20.
benchwarmer
Ο Κρόνος έχει φαινομενικά στο ρόστερ κάποιες μικρές, όμως η πεντάδα του είναι Αυτζή-Σπαθάρου-Γκράις-Κυριακοπούλου-Σίντι, και πρώτες αλλαγές τις Τζανετάτου (πράγματι '99), Σταμάτη ('96) και Ξάνθου ('82). Οι υπόλοιπες μικρές παίζουν από λιγότερο εώς καθόλου. Και ακριβώς επειδή υπάρχει αξιόλογο θεωρητικά ρόστερ, είναι έκπληξη για μένα η τελευταία θέση που βρίσκεται με 0-4.

Η Τερψιθέα πχ έχει ακριβώς 5 παίχτριες (εκ των οποίων η μία έρχεται από σοβαρό τραυματισμό και η δεύτερη είναι στα 40..). Διαβάζω με προσοχή αυτά που γράφει ο ggrilik για τον προπονητή και το υπόλοιπο ρόστερ, αλλά η αλήθεια είναι ότι οι υπόλοιπες, πλην των 5, έχουν συνολικά σε 4 αγώνες 3/38 σουτ.... Για μένα παραμένουν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, αλλά όλα κρίνονται στο παρκέ.

Ο ΠΑΟΚ παραμένει φυσικά η μεγάλη απογοήτευση, και δεν νομίζω ότι το ζητούμενο ήταν η αλλαγή ξένης που έγινε...
Αντίθετα δείχνει να συνέρχεται ο Αθηναικός, που έχει τη γνωστή πεπατημένη του ρόστερ των 8 παιχτριών, οι οποίες μάλιστα νομίζω πως είναι και αρκετά ποιοτικές.
Δάφνη και Πανιώνιος έχουν βέβαια ως στόχο την σωτηρία, και αυτές με μετρημένα κουκιά στο ρόστερ, φαίνεται όμως πως έχουν βρει καλά τους ρόλους τους προς το παρόν. Πολύ σημαντικό βέβαια θα είναι η οικονομική κατάσταση των ομάδων, και πόσες θα μπορέσουν να φέρουν και την 3η ξένη στον δεύτερο γύρο...

Ο Πρωτέας πράγματι τολμάει και βάζει τις μικρές σε ενεργό ρόλο και μπράβο του, δεν θα πρέπει όμως να ξεχνάμε και ότι οι συγκεκριμένες μικρές είναι κατά μεγάλο ποσοστό και αυτές που έχουν ξεχωρίσει εδώ και 2-3 χρόνια και στα πρωταθλήματα νεανίδων, και στις εθνικές ομάδες κλπ. Το ρίσκο δηλαδή είναι σίγουρα μικρότερο από ότι άλλες ομάδες που απλά έχουν κάποιες "ανώνυμες" μικρές...

Όπως αντίστοιχα και ο Άρης με την Τσινέκε, νομίζω πως η Έλενα είναι το πρόσωπο του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής, και μακάρι να συνεχίσει στον ίδιο πρωταγωνιστικό ρόλο παρά τα διπλάσια λάθη από ασίστ που έχει ως τώρα. Αντίστοιχο ρόλο έχει και στον Παναθλητικό η Σταυρίδου, που βέβαια είναι έμπειρη και πολύ ποιοτική παίκτρια, και μακάρι να την δούμε και στην Εθνική προσεχώς.

Για Ολυμπιακό φυσικά και δεν υπάρχει κάποιο σχόλιο για την Α1, ενώ ο Παναθηναικός κι αυτός νομίζω πως θα ξεχωρίσει εν τέλει για την 2η θέση. Η Έιβερι έχει δικαίωμα για την Εθνική?

ggrilik
QUOTE (benchwarmer @ Nov 8 2016, 17:49 ) *
Η Έιβερι έχει δικαίωμα για την Εθνική?

Ναι, έχει παιξει κι όλας, σε μεσογειακούς το 2009.
wind
Συνεχίζεται το πολύ ανταγωνιστικό (εξαιρουμένης της πρώτης θέσης φυσικά) φετινό πρωτάθλημα με ενδιαφέροντα παιχνίδια

5η αγωνιστική

Παναθηναϊκός-Νίκη Λευκάδας 1
ΠΑΟΚ-Άρης 1
Πανιώνιος-Κρόνος Αγ. Δημητρίου 1
Δάφνη Αγ. Δημητρίου-Ολυμπιακός 2
Παναθλητικός-Πρωτέας Βούλας 1
Τερψιθέα-Αθηναϊκός 2

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ειλικρινά δεν ξέρω τι να το παίξω ... πάω με τον (απογοητευτικό) ΠΑΟΚ γιατί δεν έχει άλλα περιθώρια απωλειών αλλά και γιατί γουστάρω κόουτς Μασλαρινό smile.gif
jhantzop
Παναθηναϊκός - Νίκη Λευκάδας 1
ΠΑΟΚ - Άρης 2
Πανιώνιος - Κρόνος Αγ. Δημητρίου 1
Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Ολυμπιακός 2
Παναθλητικός - Πρωτέας Βούλας 1
Τερψιθέα - Αθηναϊκός 2
ggrilik
Να ξαναπώ τις προβλέψεις μου να είναι όλες μαζι.

Παναθηναϊκός - Νίκη Λευκάδας 1
ΠΑΟΚ - Άρης 1
Πανιώνιος - Κρόνος Αγ. Δημητρίου 1
Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Ολυμπιακός 2
Παναθλητικός - Πρωτέας Βούλας 2
Τερψιθέα - Αθηναϊκός 2


ggrilik
QUOTE (ggrilik @ Nov 6 2016, 21:02 ) *
4η αγωνιστική Α1

Ολυμπιακός - Παναθλητικός GOALBET 93-50
Πρωτέας Βούλας - Τερψιθέα Γλυφάδας 68-48
Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Παναθηναϊκός 59-69
Αθηναϊκός - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ 77-52
Άρης - Πανιώνιος 77-75 (παράταση)
Νίκη Λευκάδας - Δάφνη Αγ. Δημητρίου 64-62

Μια που αναφέρθηκε ο benchwarmer στην ποιότητα του Αθηναϊκού και στον Πρωτέα, έχουμε και καλάθια (απο sportshero)

GWB A1 Αθηναϊκός-ΠΑΟΚ https://www.youtube.com/watch?v=7MeGp5Mv-_c
GWB A1 Πρωτέας-Τερψιθέα https://www.youtube.com/watch?v=emrPMOkMbrI
ggrilik
5η αγωνιστική Α1

ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ 80-65
Πανιώνιος - Κρόνος Αγίου Δημητρίου 69-59
Παναθηναϊκός - Νίκη Λευκάδος 54-38
Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Ολυμπιακός 57-78
Τερψιθέα Γλυφάδας - Αθηναϊκός 57-90
Παναθλητικός - Πρωτέας Βούλας 68-54

Υποκλίνομαι στον wind που έπιασε για δεύτερη φορά όλα τα αποτελέσματα, του Αθηναϊκού μη εξαιρουμένου !
77.gif 77.gif (να δω ως το έλος του πρωταθλήματος πόσα "κανονάκια" θα έχει ... )


-- Σχόλια ---

Δεν έχει πολλά σχόλια σήμερα. Στεναχωρήθηκα που έχασε ο Πρωτέας sad.gif

- ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ, οι Ελληνίδες του Άρη δεν βοήθησαν, (27 πόντους η τρομερή Μακένζι, 16 η Μοντγκόμερι). Αντιθέτως οι Ελληνίδες του ΠΑΟΚ πήραν μπρός. Τράβηξε και η καινούρια Αμερικάνα και εξαφανίστηκε το φάσμα της αβύσσου. Δεν μπορώ να φανταστώ τι θα γινόταν αν ο ΠΑΟΚ -που έχει καλή ομάδα- έχανε και αυτό το παιχνίδι.
Παρεμπιπτόντως, η προπονητική ομάδα του ΠΑΟΚ έβαλε και λίγο να παίξει η νεανίδα και -imo- πολύ ελπιδοφόρα Αναστασία Στεργίου. Άντε σιγά σιγά smile.gif

- Ο Κρόνος Αγίου Δημητρίου δεν τα κατάφερε απέναντι στον Πανιώνιο, για μία ακόμα φορά ηττήθηκε κάτω απο τα καλάθια και παρόλο που αμυντικά πίεσε και ανάγκασε τον Πανιώνιο σε πολλά λάθη, τα 48 έναντι 25 ριμπάουντ του Πανιωνίου δεν άφησαν περιθώρια.

- Παναθηναϊκός - Νίκη Λευκάδος θα έλεγα πως καρδιοχτύπησε ο Παναθηναϊκός, τουλάχιστον στα πρώτα τρία δεκάλεπτα.

- Για τον Ολυμπιακό, έπαθε διάστρεμμα η Μάλτση. Μάλλον θα χάσει τα παιχνίδια της Εθνικής.

- Για την Τερψιθέα, η ίδια εικόνα, ψάχνεται, και ψάχνεται ακόμα περισσότερο μετά τον τραυματισμό της Βαλέτα. Πολύ καλό παιχνίδι απο τον Αθηναϊκό, να πω και μπράβο και στην νεαρή Αναστασία Νιξίνα που σιγά σιγά ξεθαρρεύει smile.gif Μακάρι ν'αρχίσει να χρησιμοποιείται και σαν τριάρι.

- Στο μάτς του Παναθλητικού με τον Πρωτέα δεν περίμενα να "χάσουμε" :-/ "Μας" κατάστρεψε η τρομερή Ναυσικά Σταυρίδου. Και ο αργός ρυθμός βεβαίως, που κατάφερε να επιβάλει ο Παναθλητικός.. Και οτι οι ξένες μας βρέθηκαν σε κακή μέρα... Και.. και .. και .. , απο δικαιολογίες να φάν κι οι κότες. Μπράβο στον Παναθλητικό.

Πλήρη Στατιστικά εδώ:
sportsdata women/Α1_season2016_17


Επόμενη Αγωνιστική

Έχουμε μια διακοπή για τους αγώνες των Εθνικών, ανασύνταξη και ακολουθεί η 5η αγωνιστική στις 26-27/11:

Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Παναθλητικός
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Νίκη Λευκάδος - Πανιώνιος
Κρόνος Αγίου Δημητρίου - ΠΑΟΚ
ΑΡΗΣ - Τερψιθέα Γλυφάδας
Αθηναϊκός - Πρωτέας Βούλας
ggrilik
γρήγορη ενημέρωση:

Ο τραυματισμός της Μάλτση δεν είναι σοβαρός, ένα απλό γύρισμα.
Το κακό είναι πως τραυματίστηκε στο γόνατο η πολύ καλή Αμερικανίδα σέντερ της Γλυφάδας Κέϊλα Ντεσρός. Ελπίζω να είναι όσο λιγότερο σοβαρό γίνεται, και επίσης μετά την Βαλέτα και την Ντερσός να μην τριτώσει το κακό εκεί στην Γλυφάδα.

ggrilik
Παραίτηση Γιώργου Ατακτίδη από τον Άρη

«Μετά απο 1 1/2 χρόνο περίπου στην γυναικεία ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης ήρθε η στιγμή που έπρεπε αυτή η συνεργασία να τερματιστεί με την παραίτησή μου.... »

Δεν καταλαβαίνω. Τον παραιτήσανε επειδή έκανε μια ήττα απο τον ΠΑΟΚ??? Βρήκε δουλειά στο NBA ????
Τι έγινε ????
ggrilik

Γκαντεμιά για τον Κρόνο, και μια απο τις έμπειρες και καλές παίκτριες, η Κατερίνα Σπαθάρου τραυματίστηκε και θα χάσει δυο μηνάκια.

wind
Μετά την αλλαγή προπονητή στον Άρη, έχουμε ακόμα μία, στην Τερψιθέα αυτή τη φορά, με την παραίτηση του Δαμαλή και την άμεση πρόσληψη του Χατζηδάκη.

Έτσι στο πολύ κρίσιμο και για τις δύο ομάδες παιχνίδι στις 27/11 στη Θεσσαλονίκη, Άρης και Τερψιθέα θα έχουν νέους προπονητές στον πάγκο τους !
ggrilik
6η αγωνιστική στις 26-27/11:

Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Παναθλητικός .. 1
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός .. 1
Νίκη Λευκάδος - Πανιώνιος .. 1
Κρόνος Αγίου Δημητρίου - ΠΑΟΚ .. 2
ΑΡΗΣ - Τερψιθέα Γλυφάδας .. 1
Αθηναϊκός - Πρωτέας Βούλας .. 2

- Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Παναθλητικός : Ματσάρα. Νομίζω η Δάφνη έχει το πάνω χέρι.
- Νίκη Λευκάδος - Πανιώνιος Λογικά ο Πανιώνιος έχει το πάνω χέρι, αλλά, σκληρό καρύδι η Νίκη. Απο συμπάθεια έβαλα "1" : )
- Κρόνος Αγίου Δημητρίου - ΠΑΟΚ: ο κρόνος έχει πρόβλημα κάτω απο τα καλάθια και ο ΠΑΟΚ θα κάνει πάρτι. Και χωρίς Σπαθάρου ο Κρόνος...
- ΑΡΗΣ - Τερψιθέα Γλυφάδας: προς το παρόν είναι διαλυμένη η Τερψιθέα, άλλαξε προπονητή, έμεινε και χωρίς ψηλή πρακτικά.. Εκτός αν ο νέος προπονητής του ΑΡΗ τα θαλασώσει (άλλαξε και ο ΑΡΗΣ προπονητή, άγνωστο για ποιό λόγο...
- Αθηναϊκός - Πρωτέας Βούλας : ματσάρα !!! Απλά συμπαθώ τον Πρωτέα, γι αυτό και "2"
wind
Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Παναθλητικός .. 2 .... δύσκολο παιχνίδι, όλα τα αποτελέσματα πιθανά
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός .. 1 ... με ζωντανή μετάδοση από το nova
Νίκη Λευκάδος - Πανιώνιος .. 1 ... άλλο ένα δύσκολο παιχνίδι με όλα τα αποτελέσματα πιθανά, πάω καθαρά με την έδρα
Κρόνος Αγίου Δημητρίου - ΠΑΟΚ .. 2 ...ο ΠΑΟΚ αρχίζει να ανεβαίνει
ΑΡΗΣ - Τερψιθέα Γλυφάδας .. 1 ... δύσκολα τα πράγματα για Τερψιθέα
Αθηναϊκός - Πρωτέας Βούλας .. 1 ... δύσκολο κι αυτό αλλά πιστεύω πως η ομάδα του Βύρωνα θα τα καταφέρει
jhantzop

Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Παναθηναϊκός 1
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 1
Νίκη Λευκάδος - Πανιώνιος 1
Κρόνος Αγίου Δημητρίου - ΠΑΟΚ 1
Άρης - Τερψιθέα Γλυφάδας 1
Αθηναϊκός - Πρωτέας Βούλας 1
ggrilik
6η αγωνιστική Α1

Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Παναθλητικός 73-70
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός 74-43
Νίκη Λευκάδος - Πανιώνιος 61-56
Κρόνος Αγίου Δημητρίου - ΠΑΟΚ 58-63
ΑΡΗΣ - Τερψιθέα Γλυφάδας 63-39
Αθηναϊκός - Πρωτέας Βούλας διεκόπη λόγω εισροής υδάτων !

Ο wind έχασε την Δάφνη, ο jhantzop έχασε τον ΠΑΟΚ, μόνο εγώ θ κέρδιζα κανονάκι, αλλά δυστυχώς δεν μετράει καθώς είναι λειψό λόγω εισβολής υδάτων στο ημίκλειστο Εργάνης... angry_red.gif

-- Σχόλια ---

Ως συνήθως, δεν είδα κανένα παιχνίδι παιδιά, σας κάνω μια σύνοψη απο τα στατιστικά + την εβδομαδιαία προπαγάνδα μου για την Αναστασία Στεργίου + μπόλικη χολή για προπονητές που κάνουν ανόητες δηλώσεις. Λοιπόοοον.. έχουμε και λέμε:
(* προπαγάνδα για Νιξίνα δεν έχει αυτή την βδομάδα. Μας τα χάλασε η βροχή και οι πλημμύρες ..)

- Δάφνη Αγ. Δημητρίου - Παναθλητικός. Σημαντική και ΔΥΣΚΟΛΗ νίκη για την Δάφνη, πολύ σκληρό καρύδι ο Παναθλητικός!! Με έχει εκπλήξει!! Απο τα στατιστικά, ο Παναθλητικός πήρε ρημπάουντ, έκανε κλεψίματα, έκανε αιφνιδιασμούς, αλλά έχασε. Δεν ξέρω πως. Ίσως γιατί οι μόνες πρακτικά σκόρερ του ήταν η Καντίζα Κάντι Σούμπερτ και η Ναυσικά Σταυρίδου. 53 πόντοι το σύνολο απο αυτές τις δύο παίκτριες. Ίσως γιατί όταν αποσύρθηκε η Σούμπερτ με 4 φάούλ ο Παναθλητικός δεν μπορούσε να σκοράρει και η Δάφνη πήρε 10 πόντους διαφορά. Στο σκοράρισμα η Δάφνη είχε εκτός απο τις δύο ξένες της και την έμπειρη γκάρτν Μαρία Μανώλη με 3/5 δίπντ, 3/6 τρίπντ. Ε, ο πλουραλισμός συνήθως κερδίζει κι δεν φταίει κανένας διαιτητής.
Έπαιξε και λίγο καφριλίκι απο την κερκίδα της Δάφνης διαβάζω.. Βαθύς αναστεναγμός..

- Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός Ο Παναθηναϊκός έκανε ένσταση για την Μάλτση. Τι να πω? Πιο μικροπρεπής πεθαίνεις..
Κατα τα λοιπά ένα άθλιο παιχνίδι στο 1ο μέρος, στο δεύτερο μπήκε φουριόζα η Δημητράκου (που σιγά σιγά αρχίζει και ανεβαίνει), έφαγε και μια αγωνιά η Κάιζερ και .. αυτά. Πάντα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός ξέρουν να μας φέρνουν συγκινήσεις απο την μυθική Κάφρια.

- Νίκη Λευκάδος - Πανιώνιος Ντέρμπι όνομα και πράγμα. Πιο μαχητική η Νίκη, τουλάχιστον αυτό φαίνεται απο τα φάουλ. Μπράβο στις Λευκαδώτισες.

- Κρόνος Αγίου Δημητρίου - ΠΑΟΚ Δύσκολη νίκη για τον ΠΑΟΚ. Παρά την έλλειψη της Σπαθάρου, τον νέο τραυματισμό στη μέση του παιχνιδιού (Ξάνθου) ο Κρόνος το πάλεψε. Απο τα στατιστικά βλέπω πλήρη ισορροπία, ομολογώ πως θα περίμενα μια υπεροχή του ΠΑΟΚ σε ρημπάουντ, αλλά όχι. Η διαφορά ήρθε απο την έμπειρη Μαγαλιού με 6/9 τρίποντα και 40 λεπτά συμμετοχής! Άξιο αναφοράς και το ντάμπλ ντάμπλ της Λύμουρα με 16 ρμπ και 10 αστ.
Μου έκανε άθλια εντύπωση ο προπονητής του Κρόνου που υπογείως κατηγόρησε τις παίκτριές του.. Σαν τον προηγούμενο της Τερψιθέας.. Όταν κερδίζει η ομάδα "κάναν ακριβώς ό,τι λέγαμε" όταν χάνει "δεν κάναν όσα είχαμε πει".. Ο πληθυντικός είναι της Αυτού Μεγαλειότητός Μας να υποθέσω..
Όσον αφορά τον ΠΑΟΚ, σκέφτομαι πως ωραίο είναι που σχεδόν όλα τα ματς κρίνονται στο νήμα, αλλά απο την άλλη, οι προπονητές δεν τολμάνε να χρησιμοποιήσουν τις μικρές που τις παίρνουν μαζί μεν, δεν τολμούν να τις βάλουν στο παρκέ δε. Ούτε εγώ θα τόλμαγα.. (επιμένω για την Στεργίου όπως είναι ολοφάνερο smile.gif

- ΑΡΗΣ - Τερψιθέα Γλυφάδας Με νέους προπονητές και οι δύο, αλλά η Τερψιθέα χωρίς την Ντερσός δεν έχει καμία τύχη. Πάρτυ των ψηλών του ΑΡΗ (61-27 τα ρημπάουντ !!), εκνευρισμός των Τερψιθεατών με 0/12 τρίποντα, μηδέν αιφνιδιασμούς, ο καινούργιος προπονητής της Τερψιθέας ξεζούμισε την Χάουαρντ με ένα ωραίο 40-λεπτο, απορώ γιατί.... Τι να χάσεις με 30 πόντους, τι με 40 κε προπονητά μου.. Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ ευτυχώς εξακολουθεί να χρησιμοποιεί τις Τσινέκε. Θα ήταν έγκλημα να μην το'κανε, αλλά υπάρχουν κι εγκληματίες..

- Αθηναϊκός - Πρωτέας Βούλας Μόνο το πρώτο δεκάλεπτο παίχτηκε, με τον Αθηναϊκό μπροστά με 28-17. Μετά έπιασε βροχή και οι τέντες δεν άντεξαν, όπως διάβασα κάπου τις έκανε σουρωτήρι το υδάτινο πυροβολικό... (??!! μάλλον έριξε και χαλάζι??) Για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική κακή άμυνα απο τον Πρωτέα. Αλλά οι νεανικές ομάδες τα έχουν αυτά.

Πλήρη Στατιστικά εδώ:
sportsdata women/Α1_season2016_17


Επόμενη Αγωνιστική

Πανιώνιος - Ολυμπιακός
Παναθλητικός - Αθηναϊκός
ΠΑΟΚ - Νίκη Λευκάδος
Πρωτέας Βούλας - ΑΡΗΣ
Παναθηναϊκός - Δάφνη Αγ. Δημητρίου
Τερψιθέα - Κρόνος Αγ. Δημητρίου

Πλην Πανιωνίου - Ολυμπιακού όλα τα άλλα μάλλον θα είναι αμφίρροπα και κρίσιμα..
benchwarmer
Για το "ντέρμπι" δεν υπάρχει κάτι αγωνιστικό να πούμε. Αυτή είναι ακριβώς η διαφορά των ρόστερ και θα είναι κρίμα για τα κορίτσια του Παναθηναϊκού να αντιμετωπιστεί αυτή η ήττα ως ντροπή κλπ, μόνο και μόνο λόγω του ονόματος των σωματείων.
Η ένσταση με βάση τα όσα διαβάζω έχει βάση, πάντως ότι και να γίνει η πορεία του πρωταθλήματος είναι προδιαγεγραμένη.

Κατά τ' άλλα τι να πούμε, ζούμε στην χώρα που διακόπτεται παιχνίδι Α εθνικής σε κλειστό γήπεδο λόγω βροχής...

wind
Πάει και 3ος προπονητής πριν βγει ο Νοέμβριος ! Τέρμα ο Κτιστάκης από Πρωτέα.

Στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό που θα συνεχιστεί από εκεί που διακόπηκε, είναι δηλωμένος σαν Α' προπονητής, επομένως μάλλον θα κοουτσάρει (όταν γίνει το παιχνίδι) ο δηλωμένος στο φ.α. βοηθός προπονητή.
ggrilik
QUOTE (wind @ Nov 29 2016, 10:23 ) *
Πάει και 3ος προπονητής πριν βγει ο Νοέμβριος ! Τέρμα ο Κτιστάκης από Πρωτέα.

Στο παιχνίδι με τον Αθηναϊκό που θα συνεχιστεί από εκεί που διακόπηκε, είναι δηλωμένος σαν Α' προπονητής, επομένως μάλλον θα κοουτσάρει (όταν γίνει το παιχνίδι) ο δηλωμένος στο φ.α. βοηθός προπονητή.


Γιατί αλλαγή προπονητή? Φαίνεται πως το πρωτάθλημα αποδείχτηκε πιο δύσκολο απ'ότι υπολόγιζαν και τρόμαξαν εκεί στον Πρωτέα?

Αλλά σφού τσιγκουνεύτηκαν, μηδέν μεταγραφές Ελληνίδων, δεν τους βγήκε και η Λιθουανή, όχι ακόμα τουλάχιστον, τι περίμεναν, να μην κάνουν και καμιά ήττα?

Τι τους έχει πιάσει όλους με τις αλλαγές προπονητών στην μέση της περιόδου δεν ξέρω. Ελπίζω να τους βγεί σε καλό όμως μια και την συμπαθώ αυτή την ομάδα.
ggrilik


Επόμενη Αγωνιστική

Πανιώνιος - Ολυμπιακός .. 2
Παναθλητικός - Αθηναϊκός .. αμαν.. θα ποντάρω στο 2.
ΠΑΟΚ - Νίκη Λευκάδος .. ωχ ... χμμ.. ποντ΄ρω σην έδρα. 1
Πρωτέας Βούλας - ΑΡΗΣ .. Η ανακατωσούρα στον ΑΡΗ μοιάζει να πέρασε ομαλά. Στον Πρωτέα? Κι το άγχος? Ας πω 1.
Παναθηναϊκός - Δάφνη Αγ. Δημητρίου .. Η Δάφνη μπορεί να πάρει την νίκη, αλλά μπορεί και ο ΠΑΟ. Θα πω 1.
Τερψιθέα - Κρόνος Αγ. Δημητρίου .. 'Οτι και να πω θα γίνει χαλασμός... Χμμ.. Ας πω 1.

wind
ΠΑΟΚ - Νίκη Λευκάδος ... 1 - δεν με έχει πείσει η Νίκη
Παναθηναϊκός - Δάφνη Αγ. Δημητρίου ... 1 - ενδιαφέρον παιχνίδι, εύκολα ή δύσκολα πιστεύω θα το πάρει η έδρα
Παναθλητικός - Αθηναϊκός 1 - αν και πιστεύω πως μπορεί να το χτυπήσει ο Αθηναϊκός
Πρωτέας Βούλας - Αρης 1 - πολύ δύσκολο παιχνίδι
Τερψιθέα - Κρόνος Αγ. Δημητρίου 1 - σακατεμένες οι δύο ομάδες, Σπαθάρου-Ξάνθου εκτός ... θα παίξει η Ντεσρός ;; τρέχα γύρευε δηλαδή ...
Πανιώνιος - Ολυμπιακός 2



ggrilik
QUOTE (wind @ Dec 3 2016, 14:56 ) *
ΠΑΟΚ - Νίκη Λευκάδος ... 1 - δεν με έχει πείσει η Νίκη
προς το παρόν προηγείται σταθερά με 20-31..
wind
QUOTE (ggrilik @ Dec 3 2016, 16:30 ) *
προς το παρόν προηγείται σταθερά με 20-31..


ξεφούσκωσε ... tongue.gif
ggrilik
QUOTE (wind @ Dec 3 2016, 19:07 ) *
ξεφούσκωσε ... tongue.gif

Ακριβώς όπως ξεφούσκωσε και η Δάφνη. Στο τελευταίο δεκάλεπτο.
Βέβαια η Δάφνη μάλλον ξεφούσκωσε γιατί έφυγε με φάουλ η Τσέσλεκ.
ggrilik
7η αγωνιστική Α1

Πανιώνιος - Ολυμπιακός 59-73
Παναθλητικός - Αθηναϊκός 68-77
ΠΑΟΚ - Νίκη Λευκάδος 65-58
Πρωτέας Βούλας - ΑΡΗΣ 78-53
Παναθηναϊκός - Δάφνη Αγ. Δημητρίου 64-42
Τερψιθέα - Κρόνος Αγ. Δημητρίου

Ο wind προδόθηκε για μια ακόμα φορά απο τον Αθηναϊκό biggrin.gif και παραμένει στα δύο κανονάκια
Εμένα με πούλησε η Τερψιθέα, οπότε παραμένω στα μηδέν. sad.gif


-- Σχόλια ---

Αυτή την βδομάδα δεν είχαμε πλημμύρες και εισροή υδάτων, είχαμε όμως εισροή κάφρων στην Νέα Σμύρνη με συνακόλουθο την καθυστέρηση έναρξης του αγώνα.
Το άλλο χαρακτηριστικό είναι το ξεφούσκωμα ομάδων στην τέταρτη περίοδο, οπότε θα την χαρακτηρίσω ως αγωνιστική των τριών τετάρτων.. Πάμε για σύνοψη, κι για την εβδομαδιαία μας προπαγάνδα.


Πανιώνιος - Ολυμπιακός. Τρία τέταρτα που συγκλόνισαν (παραλίγο) την Ελλάδα.
Δεκάλεπτα 25-18, 36-37, 52-49, 59-73.
Καταπληκτική άμυνα απο τον Πανιώνιο που κόντραρε το παιχνίδι στα ίσα για τρία δεκάλεπτα. Κατα περιόδους πήρε μάλιστα και διαφορά! Καμιά παίκτρια δεν υστέρησε tongue.gif Απο τον Ολυμπιακό -ο οποίος έπαιξε βασικά με μία ξένη, μια και δηλώθηκε το νέο απόκτημα, η περιφεριακή Ντονίκα Χότζες-Λιούις που όμως δεν είναι ακόμα έτοιμη και έπαιξε ελάαχιστα- όση αστοχία είχε η Εβελίνα (Μάλτση) τόση ευστοχία είχε η Εβίνα (Σταμάτη). Βομβαρδισμός τριπόντων. Αλλά γενικά στην επίθεση δεν είχε την συνηθισμένη του στιβαρότητα. Δεν έπαιξε και η Δημητράκου, εΕυθύνεται βέβαια και η εξαιρετική απόδοση του Πανιωνίου στα αμυντικά ρημπάουντ που στέρησε απο τον Ολυμπιακό τις δεύτερες επιθέσεις. Προς το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου και σ'όλο το τέταρτο ο Ολυμπιακός έσφιξε πάρα πολύ την άμυνά του και εκμεταλλεύτηκε με όμορφο τρόπο την θηριώδη Κάιζερ. Και λίγο και η κούραση των νεοσμυρνιωτών, λίγο τα 4 φάουλ, και ο Ολυμπιακός πήρε την νίκη χωρίς περιπέτειες.
Όλο το παιχνίδι εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=3Ap2jwuA__I

Παναθλητικός GOALBET - Αθηναϊκός Μεγάλο ντέρμπι για τρία τέταρτα.
Δεκάλεπτα: 18-23, 39-32, 57-58, 68-77.
Πολλά φάουλ, με ανατροπές και κλάμα στο Γεντί-Κουλέ. Κεφάλι ο Παναθλητικός, κεφάλι ο Αθηναϊκός, κεφάλι ο Παναθλητικός, κεφάλι ο Αθηναϊκός και δεν είχαμε άλλο τετράλεπτο, οπότε ο μουτζούρης έμεινε στον Παναθλητικό.
Γκρινιάζει λίγο ο Παναθλητικός για το 5ο φάουλ της Σούμπερτ στο τελευταίο δεκάλεπτο, έφυγε με 5 φάουλ και η εξαιρετική Σέιλα Μπούκιν, αλλά αν ψάξεις, πάντα κάτι θα βρείς να γκρινιάξεις.
Απο τον Παναθλητικό πολύ καλή απόδοση είχαν οι δύο ξένες (Σούμπερτ και Μπούκιν) και η έμπειρη Ναυσικά Σταυρίδου, απο τον Αθηναϊκό οι έμπειρες Δασκαλοπούλου και Μπαλτά, και οι δύο ξένες (Αλμπάνεζ και Γουίλιαμς). Επειδή εκτός των έμπειρων χρειαζόμαστε και νέο αίμα, να πω πως η Αναστασία Ντιξίνα δεν δηλώθηκε καν, προφανώς λόγω κάποιο τραυματισμού. Ελπίζω ελαφρού. Και δεν θέλω κανείς να την ξαναναφέρει ως σέντερ. Ελπιδοφόρο τριαροτεσσάρι είναι tongue.gif

ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ - Νίκη Λευκάδος Ντέρμπι για τρία τέταρτα, με την Νίκη να παίρνει ως την μέση του αγώνα 10 πόντους διαφορά.
Δεκάλεπτα: 11-20, 26-37, 48-47, 65-58.
Ξεφούσκωσε η Νίκη στο τελευταίο δεκάλεπτο. Ή φούσκωσε ο ΠΑΟΚ, δεν ξέρω. Να πω πως για μία ακόμα φορά η πολύ ταλαντούχα Στεργίου όχι μόνο δεν έπαιξε αλλά δεν ήταν καν δεκάδα. Υποθέτω ελπίζουν εκεί στον ΠΑΟΚ πως θ'αναπτυχθεί με τις συνεχείς κατοστάρες που ρίχνουν στην ΕΚΑΣΘ νεανίδων, επειδή έχουν μαζέψει ό,τι καλό κυκλοφορεί φονεύοντας το πρωτάθλημα? Δεν νομίζω.... Πάντως ο κόουτς του ΠΑΟΚ εκπληρώνει το δημοκρατικό του καθήκον με το να βάζει 3-4 νεανίδες διαφορετικές κάθε φορά στην γυναικεία ομάδα, χωρίς βέβαια να τις βάζει να παίξουν. Για.. εμπειρίες.. Ίσως πιστεύει στην τεχνική κατάρτιση δια οφθαλμόλουτρου ή ίσως εφαρμόζει την μαθησιακή τακτική του καράτε κιντ με γυάλισμα πάγκου wax on-wax off. Κρίμα, και μου είναι συμπαθής. Θα ρωτήσει κάποιος "εσύ θα τις έβαζες σ αυτό το παιχνίδι?" Και η απάντηση είναι "όχι". Αλλά κάτι πρέπει να κάνουν εκεί στον ΠΑΟΚ, ας τις δώσουν δανεικές κάπου που να παίζουν και μερικούς δύσκολους αγώνες. ΄Γιατί έτσι δεν γίνεται δουλειά.
Τα καλάθια εδώ: https://www.youtube.com/watch?v=vxa63qM0R2I

Πρωτέας Βούλας - ΑΡΗΣ Με καινούριο προπονητή απο τα παλιά ο Πρωτέας. Ομολογώ πως ο ΑΡΗΣ δεν κατάφερε να φανεί ανταγωνιστικός. Καθόλου. Πλην της Μακένζυ - η οποία έκανε περίεργο τρίπλ-ντάμπλ με 24 πόντους, 10 ρημπάουντ και 10 .. λάθη, όλη η ομάδα πάτωσε. Τουλάχιστον στα στατιστικά. Ακόμα και οι Τσινέκε. Περίεργο. Πολύ θα θελα να έβλεπα τον αγώνα.

Παναθηναϊκός - Δάφνη Αγ. Δημητρίου Ντέρμπι για τρία τέταρτα.
Δεκάλεπτα: 15-12, 30-27, 39-37, 64-42.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο έφυγε με πέντε φάουλ η ψηλή της Δάφνης, η Σέλσεκ, έσφιξε πολύ ο Παναθηναϊκός την άμυνά του και η συμπαθέστατη Δάφνη ξεφούσκωσε κι αυτή σαν τρύπιο μπαλόνι. Τον μισώ τον Παναθηναϊκό smile.gif

Τερψιθέα - Κρόνος Αγ. Δημητρίου Ντέρμπι ουραγών και γκαντεμόπληκτων (απο τραυματισμούς).
Δεκάλεπτα 17-18, 32-34, 54-62, 70-84.
Άλλο ένα ξεφούσκωμα, δλδ τι ξεφούσκωμα, η Τερψιθέα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος tongue.gif στο τρίτο δεκάλεπτο. 7 λάθη (6 κλεψίματα για τον Κρόνο) και Game over. Φοβάμαι μάλιστα οτι η γκαντεμια της Τερψιθέας συνεχίστηκε γιατί βλέπω την Ντάνι Σπηλιώτη να έχει παίξει ένα λεπτο. Νέος τραυματισμός να υποθέσω, και να ευχηθώ μη σοβαρός... Κατα τα λοιπά ο αγώνας θα μπορούσε να μετονομαστεί σε ΧΑΟΥΑΡΝΤ - ΚΡΟΝΟΣ αφού η αμερικανίδα έπαιξε πάλι για 40 λεπτά και έβαλε 38 πόντους.
Απο τον Κρόνο ως συνήθως, Σίντι, Σταμάτη, Αυτζή και Γκρέις η δύναμη πυρός, κι εκτός της Τζανετάτου έπαιξε και η άλλη νεανίδα η Γασπαράτου για 15 λεπτά με ικανοποιητικούτσικα στατιστικά.


Πλήρη Στατιστικά εδώ:
sportsdata women/Α1_season2016_17


Επόμενη Αγωνιστική

ΑΡΗΣ - Αθηναϊκός
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ
Παναθηναϊκός - Παναθλητικός
Δάφνη Αγ.Δημητρίου - Πανιώνιος
Νίκη Λευκάδος - Τερψιθέα Γλυφάδας
Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Πρωτέας Βούλας
wind
Πολύ σημαντική η νίκη αυτή για τον Αθηναϊκό, ο οποίος εάν νικήσει και την Τετάρτη (7/12 - στις 20:00) το παιχνίδι με τον Πρωτέα που διακόπηκε, ανεβαίνει στη 2η θέση ! Μου έκανε εντύπωση και το σημερινό 0/12 τρίποντα της ομάδας του Βύρωνα, όπως επίσης και το γεγονός πως έβγαλε το παιχνίδι με 6 παίκτριες, αφού βλέπω η Καλογήρου αγωνίστηκε μόλις 5 λεπτά !

wind
QUOTE (ggrilik @ Dec 4 2016, 18:44 ) *
Επειδή εκτός των έμπειρων χρειαζόμαστε και νέο αίμα, να πω πως η Αναστασία Ντιξίνα δεν δηλώθηκε καν, προφανώς λόγω κάποιο τραυματισμού. Ελπίζω ελαφρού. Και δεν θέλω κανείς να την ξαναναφέρει ως σέντερ. Ελπιδοφόρο τριαροτεσσάρι είναι tongue.gif


Kάτι άλλο συμβαίνει με τη Νιξίνα, όπως θα δεις και στο βίντεο εδώ https://www.youtube.com/watch?v=3xm6qvbDlnM αναφέρεται σε αυτήν ο προπονητής του Αθηναϊκού.

Πληροφορίες λένε πως ... (άσε να τις διασταυρώσω πρώτα και μετά τις αναφέρω) rolleyes.gif
ggrilik
QUOTE (wind @ Dec 5 2016, 11:08 ) *
Kάτι άλλο συμβαίνει με τη Νιξίνα, όπως θα δεις και στο βίντεο εδώ https://www.youtube.com/watch?v=3xm6qvbDlnM αναφέρεται σε αυτήν ο προπονητής του Αθηναϊκού.

Πληροφορίες λένε πως ... (άσε να τις διασταυρώσω πρώτα και μετά τις αναφέρω) rolleyes.gif


Μήπως καλύτερα PM?
Κρίνε κι πράξε smile.gif Κρίμα πάντως που μοιάζει να την κυνηγάνε τα προβλήματα. Πολύ καλό ταλέντο.
ggrilik
Εξ αναβολής αγώνας λόγω βροχόπτωσης

ATHINAIKOS - PROTEAS VOULAS 90 - 76
Δεκάλεπτα 28 - 17 (όπου και διακόπηκε ο 1ος αγώνας), 43 - 48, 66 - 59, 90 - 76

Λεπτομέρειες στον sportshero όπου μας περιγράφει με διθυραμβικά σχόλια αλλά αν δεν δω βίντεο δεν πιστεύω τίποτα tongue.gif
wind
QUOTE (ggrilik @ Dec 8 2016, 01:05 ) *
Εξ αναβολής αγώνας λόγω βροχόπτωσης

ATHINAIKOS - PROTEAS VOULAS 90 - 76
Δεκάλεπτα 28 - 17 (όπου και διακόπηκε ο 1ος αγώνας), 43 - 48, 66 - 59, 90 - 76

Λεπτομέρειες στον sportshero όπου μας περιγράφει με διθυραμβικά σχόλια αλλά αν δεν δω βίντεο δεν πιστεύω τίποτα tongue.gif


Ήμουν από τους λίγους τυχερούς που βρέθηκαν χθες βράδυ στην Εργάνη. Και λέω τυχερούς γιατί είδαμε ένα απίστευτο 30λεπτο αγώνα μπάσκετ, διαφήμιση, με όλη τη σημασία της λέξης, του γυναικείου μπάσκετ !

Είδαμε ένα δεκάλεπτο με έναν καταπληκτικό Πρωτέα, που μπήκε φουριόζος στο παιχνίδι, να τα βάζει όλα και από παντού ... 31 πόντους σε ένα δεκάλεπτο, με 5/6 τρίποντα εάν θυμάμαι καλά ! Και είδαμε ένα εκπληκτικό 2ο ημίχρονο, με γρήγορο, πολύ δυνατό, όμορφο μπάσκετ, με έναν εξαιρετικό Αθηναϊκό να παίρνει τελικά στο τέλος εύκολα το ματς !

Μπράβο και στις δύο ομάδες !
wind
Αρης - Αθηναϊκός --- 2 - αν και ολίγον κουρασμένη η ομάδα του Βύρωνα από τον αγώνα της Τετάρτης, αν και αγωνίζεται με μόνο 7 παίκτριες

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ --- 1

Παναθηναϊκός - Παναθλητικός --- 1 - χμμμμ ... λόγω έδρας

Δάφνη Αγ.Δημητρίου - Πανιώνιος --- 1 - το πιό αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής, όλα ανοικτά

Νίκη Λευκάδος - Τερψιθέα Γλυφάδας --- 1 - η έδρα έχει τον πρώτο λόγο

Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Πρωτέας Βούλας --- 2 - εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει ο Πρωτέας
ggrilik
QUOTE (wind @ Dec 9 2016, 18:33 ) *
Αρης - Αθηναϊκός --- 2 - αν και ολίγον κουρασμένη η ομάδα του Βύρωνα από τον αγώνα της Τετάρτης, αν και αγωνίζεται με μόνο 7 παίκτριες

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ --- 1

Παναθηναϊκός - Παναθλητικός --- 1 - χμμμμ ... λόγω έδρας

Δάφνη Αγ.Δημητρίου - Πανιώνιος --- 1 - το πιό αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής, όλα ανοικτά

Νίκη Λευκάδος - Τερψιθέα Γλυφάδας --- 1 - η έδρα έχει τον πρώτο λόγο

Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Πρωτέας Βούλας --- 2 - εύκολα ή δύσκολα θα το πάρει ο Πρωτέας

Συμφωνώ, όπως και με τα προγνωστικά σου της Α2.
Έχω ένα προαίσθημα πως το Αρης - Αθηναϊκός είναι λίγο ύποπτο. Λες να κάνει καμιά έκπληξη ο Άρης και όσο χάλια έπαιξε την προηγούμενη βδομάδα τόσο καλά να παίξει τώρα?
wind
Βρέθηκα χθες στη Λεωφόρο για το παιχνίδι Παναθηναϊκός - Παναθλητικός. Πήγα να δω ντέρμπι αλλά μάπα το καρπούζι αφού ο Παναθηναϊκός το πήρε πολύ εύκολα το παιχνίδι. Συνέχεια μπροστά ο ΠΑΟ με διψήφιες διαφορές, σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απείλησε ο Παναθλητικός. Εξαιρετική η Καλαμπάκου, απογοητευτική η Σταυρίδου.
ggrilik
8η αγωνιστική Α1

ΑΡΗΣ - Αθηναϊκός 58-70
Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ 90-42
Παναθηναϊκός - Παναθλητικός 85-69
Δάφνη Αγ.Δημητρίου - Πανιώνιος 55-53
Νίκη Λευκάδος - Τερψιθέα Γλυφάδας 98-65
Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Πρωτέας Βούλας 59-74

Ο wind τα έπιασε όλα biggrin.gif και παει στα τρία κανονάκια 19.gif 19.gif 19.gif
Εγω στο ένα
blush.gif

Στην Βαθμολογία, Παναθηναϊκός και Αθηναϊκός πρώτοι με 14 βαθμούς,
στην συνέχεια υπάρχει ένας συνωστισμός με Πρωτέα, Δάφνη, Παναθλητικό, Νίκη, ΠΑΟΚ με 12β και Πανιώνιο, ΑΡΗ με 11,
και σε δυσχερή θέση Κρόνος και Τερψιθέα.
(τον Ολυμπιακό τον αγνοούμε)


-- Σχόλια ---

Πάει η Νιξίνα, δεν βλέπω να παίζει ποτέ και η Στεργίου, πάει και η εβδομαδιαία μας προπαγάνδα smile.gif Ας θάψουμε κανα προπονητή λοιπόν tongue.gif

ΑΡΗΣ - Αθηναϊκός
Δεκάλεπτα 16-16, 27-35, 47-53, 58-70
Κεφάλι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού για τον Αθηναϊκό, στο 35' πλησίασε ο ΑΡΗΣ στους δύο πόντους, αλλά δεν τα κατάφερε.

Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ
Δεκάλεπτα: 31-10, 51-19, 75-31, 90-42
Επιτέλους ένα μη ντέρμπι για τον ΠΑΟΚ. Οπότε Βρήκε ευκαιρία ο κούτς να βάλει και την μικρή Κωνσταντίνα Διαμαντίδου να παίξει.

Παναθηναϊκός - Παναθλητικός
Δεκάλεπτα: 21-15, 45-29, 65-53, 85-69
Ένα ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ. Μας τα περιέγραψε όλα ο wind, λίγο πιο πάνω.

Δάφνη Αγ.Δημητρίου - Πανιώνιος Ντέρμπι επτάδων (Οι δύο ομάδες έπαιξαν με περιστροφή επτά μόλις παικτριών)
Δεκάλεπτα: 17-21, 32-32, 40-40, 55-53
Η πανύψηλη Σέλμπι Τσέσλεκ σκέπασε τα καλάθια με ένα ωραίο ντάμπλ-ντάμπλ 22 πόντους 11 ρμπτ και 11 κερδισμένα φάουλ. Απο τον Πανιώνιο, Θεοδωρομανωλάκη, Πατεράκη και οι δύο ξένες.
Ο Πανιώνιος έχει και παράπονα απο την διαιτησία που βγήκε η Χέιλι με 5 φάουλ, όπως είχε και στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά μας τα'κρυβε... Έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει βίντεο του αγώνα, οπότε.. Αλλά ένα έχω να πω. Ν'ακούσω προπονητή να κάνει παράπονα πως αδικήθηκε η άλλη ομάδα όταν η δικά του κερδίζει κι ας πεθάνω..

Νίκη Λευκάδος - Τερψιθέα Γλυφάδας Περίπατος για την Νίκη απέναντι στην ξεπουπουλιασμένη Τερψιθέα.
Δεκάλεπτα: 18-14, 51-29, 73-44, 98-65
Το θλιβερό για την Τερψιθέα είναιο πως απο τους 65 πόντους τους 46 του βάλανε οι δύο ξένες, 30 η Χάουαντ, 16 η καινούρια, η Γκάρντνερ

Κρόνος Αγ. Δημητρίου - Πρωτέας Βούλας
Δεκάλεπτα: 18-26, 31-43, 42-51, 59-74
Χωρίς να πιάσει καμιά τρομερή απόδοση ο Πρωτέας.


Πλήρη Στατιστικά εδώ:
sportsdata women/Α1_season2016_17


Επόμενη Αγωνιστική

ΠΑΟΚ - Δάφνη Αγ.Δημητρίου
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
Αθηναϊκός - Κρόνος Αγ. Δημητρίου
Πρωτέας Βούλας - Νίκη Λευκάδος
Τερψιθέα Γλυφάδας - Ολυμπιακός
Παναθλητικός - ΑΡΗΣ


wind
QUOTE (ggrilik @ Dec 12 2016, 02:02 ) *
Πάει η Νιξίνα, δεν βλέπω να παίζει ποτέ και η Στεργίου, πάει και η εβδομαδιαία μας προπαγάνδα smile.gif Ας θάψουμε κανα προπονητή λοιπόν tongue.gif


Σχετικά με τη Νιξίνα, δεν μπόρεσα να επιβεβαιώσω πλήρως αυτά που πήρε το αυτί μου, αλλά απ'ότι καταλαβαίνω κάποιο πρόβλημα υπάρχει στις σχέσεις αθλήτριας-συλλόγου ... δεν ανέβηκε Θεσσαλονίκη για το ματς με Παναθλητικό (δεν ήταν στο φ.α.), ήταν παρούσα στα επόμενα ματς με Πρωτέα και Άρη, αλλά δεν χρησιμοποιήθηκε, είδαμε και το βίντεο με τις απαράδεκτες (για μένα) δηλώσεις για την αθλήτρια από τον προπονητή της ... ας ελπίσουμε όλα να εξελιχθούν ομαλά και να την ξαναδούμε κανονικά στα παρκέ γιατί είναι σίγουρα μιά πολλά υποσχόμενη αθλήτρια.
ggrilik
QUOTE (wind @ Dec 12 2016, 14:41 ) *
είδαμε και το βίντεο με τις απαράδεκτες (για μένα) δηλώσεις για την αθλήτρια από τον προπονητή της ...

Ξαναπές το αυτό.. Πραγματικά δεν πίστευα στ'αυτιά μου όταν τον άκουσα...
Ακόμα κι αν είναι έτσι, κανείς δεν του έμαθε "τα εν οίκω μη εν δήμω" ?? Προσωπικά αν ήταν δική μου η ομάδα θα τον είχα απολύσει στην επόμενη στιγμή..
benchwarmer
Με την Νίξινα ποιο ακριβώς είναι το θέμα? Δεν το βρίσκω κακό να πει κάποιος κάτι αν ξέρει..

Ο Αθηναικός πάντως έχει συνέλθει και πάει καλά, αν και παίζει μόνο με 7 παίχτριες πλέον, φαίνεται πως έχει κάνει καλή επιλογή ξένων. Ο Παναθηναϊκός επίσης έχει φτωχό ρόστερ σε πλήθος και διάφορα θέματα (με την Σμιθ να αποχωρεί όπως φαίνεται), όμως είναι πολύ καλά η Έιβερι και φυσικά η Χάμπτον. Σιγά σιγά θα ήθελα σε κάποια πιο εύκολα ματς να πάρουν και λίγο παραπάνω χρόνο η Πράπα με την Εζέτζα...

Μετά έχουμε 7 ομάδες σε απόσταση μίας νίκης, νομίζω ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο κάτι τέτοιο. Οι θετικές εκπλήξεις για μένα ομαδικά είναι η Δάφνη με τον Πανιώνιο, που ερχόμενες από την Α2 και με λίγες παίχτριες στο ροτέισιον δείχνουν μία αρκετά καλή εικόνα. Όπως φυσικά και ίσως το μεγαλύτερο θετικό του πρωταθλήματος ως τώρα είναι η παρουσία της Έλενας Τσινέκε με τον Άρη. Κατά τα λοιπά, ο ΠΑΟΚ συνέρχεται, σιγά σιγά και ο Πρωτέας πιστεύω, είναι ομάδες για το πάνω μισό του πρωταθλήματος.

Στον πάτο βρίσκονται ο Κρόνος με την Τερψιθέα, που έχουν αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα ως τώρα. Με την διαφορά ότι ο Κρόνος πιστεύω ότι έχει το ρόστερ να παλέψει κάπως και με αυτά τα προβλήματα, η δε Τερψιθέα δυστυχώς δεν...
nikos64
QUOTE (ggrilik @ Dec 12 2016, 15:20 ) *
Ξαναπές το αυτό.. Πραγματικά δεν πίστευα στ'αυτιά μου όταν τον άκουσα...
Ακόμα κι αν είναι έτσι, κανείς δεν του έμαθε "τα εν οίκω μη εν δήμω" ?? Προσωπικά αν ήταν δική μου η ομάδα θα τον είχα απολύσει στην επόμενη στιγμή..



εγω μια απογοητευση ειδα στο προσωπο του κοουτς .... μια πικρια εβγαζε .... ποιος ξερει αραγε τοτε με το παγκρατι ποσο ειχε ασχοληθει ....





ggrilik
QUOTE (benchwarmer @ Dec 12 2016, 18:21 ) *
Με την Νίξινα ποιο ακριβώς είναι το θέμα? Δεν το βρίσκω κακό να πει κάποιος κάτι αν ξέρει..

Δεν ξέρω προσωπικά τίποτα περισσότερο απ'όσα είπε ο προπονητής του αθηναϊκού στις δηλώσεις του παιχνιδιού με τον Παναθλητικό. Ότι δλδ αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα (για τα οποία φταίει το ξερό της το κεφάλι ή κάπως έτσι - όντως με συμπάθεια νομίζω κι εγώ , αλλά επαγγελματίας είναι, δεν πρέπει να ξεφεύγει τόσο πολύ απο τα τυπικά πλαίσια...
ggrilik
Απο τον δεύτερο γύρο λοιπόν επιτρέπονται τρείς ξένες, μια αλλαγή του κανονοσμού που έγινε φωτογραφικά για τον Ολυμπιακό - και καλώς έγινε κατα την γνώμη μου, άσχετα αν τελικά δεν απέδωσε μια και ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε.

Και η πρώτη ομάδα που το προχώρησε σε ενίσχυση είναι η συμπαθέστατη Νικη Λευκάδας υπογράφοντας με την 24-άχρονη Αμερικανίδα φόργουορντ Έμιλι Κέιντυ (1.88) απόφοιτο των Nebraska huskers που πέρσι έπαιζε στην τσέχικη Kara Trutnov. Θέλει λίγο χρόνο να επανέλθει σε αγωνιστική κατάσταση αλλά νομίζω πως θα αποδειχτεί μια πολύ καλή ενίσχυση για την Νίκη, σε μια θέση που πάσχει κάπως.



Απο την άλλη ο Πρωτέας Βούλας αντικατέστησε την Λιθουανή Μάντε Κβεντεραβιτσιούτε (που η αλήθεια είναι πως δεν έδεσε με την ομάδα) με την 22-άχρονη Καναδή γκάρντ Ντακότα Γουάιτ (1.73) που αγωνιζόταν ως τώρα στην Σουηδική Lulea BBK αλλά αφού και η Λουλέα έμεινε εκτός eurocup -μάλιστα δεν κατάφερε να σταυρώσει νίκη) η παίκτρια κατεβαίνει στην πιο ζεστή χώρα μας και η Μάντε σαν πιο βόρεια ανηφόρησε για Σουηδία, στην Visby που είναι πιο κοντά στην πατρίδα της smile.gif

Κι αυτή νομίζω πως είναι μια πολύ καλή αλλαγή για τον Πρωτέα.
ggrilik
ΚΑΦΕΝΕΙΟΝ η ΕΟΚ καφές απορημένος - 3 €

Λοιπόν, διαβάζω στον ιστότοπο του καλού sportshero ..

... Πολλές διαφωνίες έχουν προκύψει για την ώρα έναρξης του αγώνα της 9ης αγωνιστικής της Α1 ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ Δάφνη Αγ. Δημ. της Κυριακής . Λόγω πολλών υποχρεώσεων την Κυριακή στο κλειστό της Πυλαίας (14.30 το ματς βόλλευ ΠΑΟΚ Εθνικός Αλεξανδρούπολης και 20.00 ΠΑΟΚ -Παναθηναϊκός SUPERFOODS της Α1 ανδρών ) ο ΠΑΟΚ πρότεινε η να διεξαχθεί ο αγώνας Σάββατο απόγευμα η την Κυριακή στις 10.00 το πρωί (!!!) γα να προλάβουν να τοποθετήσουν το ταπί στο παρκέ οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ και να το αφαιρέσουν εν συνεχεία για το τηλεοπτικό ματς του μπάσκετ . Η Δάφνη αρχικά αρνήθηκε την διεξαγωγή του αγώνα Σάββατο αφού είχε προγραμματίσει την μετάβαση στην Θεσσαλονίκη για την Κυριακή αλλά από την άλλη αρνείται κατηγορηματικά να αγωνιστεί ...ξημερώματα , και έχει επέλθει αδιέξοδο που καλείται να λύσει η Ομοσπονδία αφού η ώρα έναρξης 10 το πρωί ασφαλώς μόνο σε αγώνα καλαθοσφαίρισης δεν ανταποκρίνεται . Και όχι μόνο λόγω της ακατάλληλης παντελώς ώρας (αυτό είναι προφανές) αλλά και λόγω του δριμύτατου ψύχους που υπάρχει πάντα στο γυμναστήριο . Οι λύσεις είναι περιορισμένες αλλά ο αγώνας πρέπει να διεξαχθεί...

Γιατί πρέπει να διεξαχθεί αγαπητέ? Αν δεν μπορεί να βρεί μια ώρα και μέρα που να βολεύει κάπως και την Δάφνη ας μην σώσει και γίνει. Ας δηλώσει ο ΠΑΟΚ αδυναμία να διεξαχθεί ο παιχνίδι στον χρόνο που έχει οριστεί (12:00) και ας λήξει 0-20 χωρίς μηδενισμό του ΠΑΟΚ και χωρίς η Δάφνη να τρέχει Θεσσαλονίκη και χωρίς οι φίλαθλοι να τραβάνε για Πυλαία τσάμπα και άδικα.

Αλλιώς ας συνεχίσουμε να επιβραβεύουμε τύπους που δουλεύουν με την νοοτροπία "..έλα μωρέ, βάλε τον στις 12:00 κι αν δεν γίνεται βλέεεεεεπουμε...". Βλέπουμε τελευταία στιγμή πάντα μην τύχει και ο άλλος δεν έχει κλείσει ακόμα εισιτήρια..

Μη σώσει και γίνει, κι ας βρίζουν οι ΠΑΟΚΤΖΗΔΕς τον καφενόβιο που """οργάνωσε""" τις ώρες χρήσης του κλειστού. Αλλιώς θα το ξανακάνει, αυτός ή ο διάδοχός του.

Καφενείον η ΕΟΚ...
ggrilik
9η Αγωνιστική Α1

ΠΑΟΚ - Δάφνη Αγ.Δημητρίου 53-69
Πανιώνιος - Παναθηναϊκός
Αθηναϊκός - Κρόνος Αγ. Δημητρίου
Πρωτέας Βούλας - Νίκη Λευκάδος
Τερψιθέα Γλυφάδας - Ολυμπιακός 44-109
Παναθλητικός - ΑΡΗΣ

Απο το site της ΕΟΚ: "...Η κακοκαιρία που εξαπλώνεται και προκαλεί προβλήματα στις μετακινήσεις σε όλη τη χώρα, οδήγησε το ΔΣ της ΕΟΚ στην απόφαση για αναβολή όλων των αγώνων που ήταν να διεξαχθούν αύριο (8/1), σε όλα τα εθνικά πρωταθλήματα (Α1 και Α2 Γυναικών, Β’ Εθνική Ανδρών, Γ’ Εθνική Ανδρών).
Εξαίρεση αποτελούν οι αναμετρήσεις Σαντορίνη-Πανναξιακός, Λοκρός Αταλάντης-ΟΦΗ και Εργοτέλης-Περιστέρι, καθώς οι φιλοξενούμενες ομάδες είχαν ταξιδέψει νωρίτερα..."


Εδώ που τα λέμε που να τρέχεις απο το κέντρο στην Νέα Σμύρνη με τόσο χιόνι.. rolleyes.gif
Οι μόνοι αγώνες που έγιναν λοιπόν είναι:

Τερψιθέα Γλυφάδας - Ολυμπιακός 44-109
Δεκάλεπτα: 10-31, 22-60, 37-82, 44-109. Δεν γίνεται κριτική για το παιχνίδι, απλά σαν αξιοσημείωτα, η Δημητράκου σε 30 λεπτά έβαλε 32 πόντους (έναν το λεπτό) με 1/1 βολές, 8/11 δίποντα και 5/6 τρίποντα. Ο προπονητής της Τερψιθέας χρησιμοποίησε 10 παίκτριες, ανάμεσά τους όμως δεν είδα την ομογενή Δήμητρα Απέργη. Ή πήγε πίσω στην Αμερική για γιορτές ή έγνεψε στην Τερψιθέα "bye-bye"... Δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να πάθει η Τερψιθέα.

ΠΑΟΚ – Δάφνη Αγίου Δημητρίου 53-69
Δεκάλεπτα: 20-11, 31-36, 45-57, 53-69. Σημαντική νίκη για την νεοφώτιστη Δάφνη που ήταν πιο εύστοχη και πήγε καλά και στα ρημπάουντ. Μ'αυτή την νίκη η Δάφνη θ'αρχίσει να έχει βλέψεις μέχρι και για είσοδο στα Play off.

Να θυμίσω εδώ πως οι τέσσερις πρώτες της κανονικής περιόδου θα περάσουν στα Play off.
Η τελευταία (12η) ομάδα υποβιβάζεται απευθείας.
Οι τέσσερις προτελευταίες (11η,10η,9η,8η) θα παίξουν Play out (8ος-11ος, 9ος-10ος) και οι δύο χαμένοι θα υποβιβαστούν κι αυτοί. (Σύνολο, θα υποβιβαστούν τρείς)

Βέβαια είναι πολύ νωρίς να αγχώνονται οι ομάδες μια και δεν είμαστε ούτε καν στην μέση του πρωταθλήματος.

Πλήρη Στατιστικά εδώ:
sportsdata women/Α1_season2016_17


Επόμενη Αγωνιστική (14-15/01/2017)

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ
Πανιώνιος - Παναθλητικός
Δάφνη Αγ.Δημητρίου - Τερψιθέα Γλυφάδας
Ολυμπιακός - Πρωτέας Βούλας
Νίκη Λευκάδος - Αθηναϊκός
Κρόνος Αγ. Δημητρίου - ΑΡΗΣ
benchwarmer
QUOTE(ggrilik @ Jan 8 2017, 17:38 ) *
Βέβαια είναι πολύ νωρίς να αγχώνονται οι ομάδες μια και δεν είμαστε ούτε καν στην μέση του πρωταθλήματος.


Φέτος θα υπάρξει ένας παράγοντας που δεν υπήρξε τα προηγούμενα χρόνια, και θα κρίνει σχεδόν τα πάντα στο πρωτάθλημα.
Ποιες ομάδες θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν και τρίτη ξένη από την αρχή του 2ου γύρου, και ποιες όχι. Ή βασικά ποιες αντί να πάρουν τρίτη, θα αρχίσουν να διώχνουν και αυτές που έχουν rolleyes.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.