Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Β' ΕΣΚΑ 2018-19 (2ος Όμιλος)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3, 4
Northface
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 64 - 60
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 56 - 55
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 73 - 77
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 59 - 65
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 79 - 67
ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 55 - 51
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 60 - 54
Paragodas
Καλημέρα σε όλους τους φίλους...

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 1

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία.... laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
Αγγελος Γ.

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2 κλειστο ματς . Όλα πιθανα

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1 όχι και τόσο εύκολο όσο δείχνει.

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1 λόγω εδρας καθαρά

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2 γειτονικό ντερμπι. γνωρίζονται πολύ

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1 εύκολο λόγω αντιδρασης

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1 νομίζω ευκολο

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2 ντερμπαρα θα προσπαθήσω να το δω


tarx_12


ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 1

doctor_dru
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 1
predrag
Απο facebook ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ


Πρώτη νίκη για την ομάδα μας χθες απέναντι στον Α.Ο. Πικερμίου με 56-55! Η ομάδα έδειξε το γνωστό καλό, περσινό της πρόσωπο στην άμυνα όπου όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφερε να κρατήσει μια ομάδα με παίκτες παραπάνω κατηγοριών στους 55 πόντους! Ειδική μνεία στον Τάκη Αντωνόπουλο που για 33’ που αγωνίστηκε κυνηγούσε τον παίκτη του Πικερμίου Μελά σε κάθε φάση καταφέρνοντας να τον κρατήσει σε χαμηλά για τα δεδομένα του επίπεδα (6 π) και στον Κώστα Αλαμάνο που με ολύμπια ψυχραιμία (4/4 βολές) μετουσίωσε τα plays που έδειξε ο coach στα 2 τελευταία timeout στους πόντους που χρειαζόταν η ομάδα για να πάρει τη νίκη! Σε όλο το παιχνίδι οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ. Το φινάλε ήταν καρμπόν με το παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στους Θρακομακεδόνες: αν και η ομάδα μας βρέθηκε μπροστά με 3 πόντους στο τελευταίο λεπτό, δέχθηκε 2 δύσκολα καλάθια και βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο (-1π), με 2’’ να απομένουν. Η διαφορά με το προηγούμενο ματς ήταν ότι αυτή τη φορά το τελευταίο timeout έδωσε σκορ στην ομάδα μας.
Ελπίζουμε να είναι η πρώτη από πολλές νίκες στην πολύ δύσκολη φετινή αγωνιστική χρονιά, η οποία βρήκε την ομάδα μας σε έναν όμιλο όπου όλοι οι αντίπαλοι είναι υπολογίσιμοι και η οποία γίνεται δυσκολότερη από το βαθμολογικό -3 που έχει η ομάδα μας. Η διοίκηση του συλλόγου πήρε την απόφαση να μην κατεβάσει παιδικό τμήμα παρά τις βαθμολογικές συνέπειες, λόγω των παιδαγωγικών ζητημάτων που δημιούργησε η λειτουργία του παιδικού τμήματος την αγωνιστική χρονιά 2017-2018, χωρίς την παράλληλη λειτουργία μιας ακαδημίας που θα τροφοδοτεί με νεαρούς αθλητές τα αγωνιστικά τμήματα. Αποφασίστηκε συνεπώς η διερεύνηση της δυνατότητας συνεργασιών με άλλα σωματεία των Βορείων Προαστίων για τη δημιουργία μιας ακαδημίας με προοπτική ανάπτυξης. Προς το παρόν, η μάχη συνεχίζεται την επόμενη Πέμπτη 25/10 στις 21.45 στο Αιγάλεω με τον Θεμιστοκλή.
EAST END
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 1
julius ervin
Ολυμπιάδα παπαγου-Γκύζη :76-61
sierso
Α.Ο ΠΙΚΕΡΜΙ - Α.Ο ΔΑΦΝΗ 74 - 52
astanapane
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ – ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 66-55

ohmy.gif
Αγγελος Γ.
Φοβερή αγωνιστική απόψε. Έχουμε και λέμε:

ΤΥΦΩΝ ΑΣ ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ ντερμπυ. 2 δε με πείθουν οι πιτσιρικάδες του Τυφώνα

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1 ντέρμπυ. πιστεύω στην εμπειρία

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2 ντέρμπυ. είναι σε καλό timing και οι 2.

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2 πανεύκολα

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1 ντερμπαρα . Η έδρα θα παίξει ρολο

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 2 όχι πολύ εύκολα

ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 1 με νέο αέρα οι γηπεδούχοι...
doctor_dru
ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 1

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1

ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 1
EAST END
ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 2

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1

ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 2
goodfor
O ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΕΣ με μια νίκη και 3 ήττες μέχρι στιγμής εχει 5 βαθμούς στον 2’ όμιλο της Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ της ΕΣΚΑ & παίζει στο Κλειστό Μεταμόρφωσης "Κώστας Αρβανίτης" με τον ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ που είναι αντίστοιχα στο 2 - 2 κ’ 6 βαθμούς .Ανανέωση οι ΚΟΥΚΟΥ του coach Κουκλάκη με πολλούς νέους παίχτες ,νεοφώτιστοι στη κατηγορία το ΠΙΚΕΡΜΙ του κόουτς Πουλιδη με υψηλούς στόχους μπάτζετ & ρόστερ.Τα δεκάλεπτα ηταν 13 – 14 το πρώτο …32 – 32 ημίχρονο και 53 – 54 το τρίτο .Οι ΚΟΥΚΟΥ έπαιζαν πιο πολυ με τη περιφέρεια με καλύτερους τους : Μιχαλακη ,Λοιζο , Καρακωστα , το ΠΙΚΕΡΜΙ έβαζε τη μπάλα στη ρακέτα σε Τζεμη & Καπετανο κυρίως .Με την έναρξη της τέταρτης περιόδου ο Μιχαλακης ξεμπουκώνει & με δυο σερί τρίποντα & ένα δίποντο βάζει τους ΚΟΥΚΟΥ μπροστά με 61 – 56.Απο εκει & πέρα έχουμε δυο ωραία καλαθια του Υφαντή και στη συνέχεια να παίρνει τη σκυτάλη ο ΓΥΦΤΟΚΩΣΤΑΣ (ΜVP) & να οδηγεί με τρία συνεχόμενα τρίποντα το ΠΙΚΕΡΜΙ, το τελευταίο μάλιστα από το σπίτι του στη νικη με το τελικό 57 – 72. Ωραίο παιχνίδι δυνατό και αθλητικό που κρίθηκε στα τελευταία 5 - 6 λεπτά.
His Airness
Εφοα -Οφηη 1

Δεν είχα δει καμια απο τις δυο ομάδες φέτος περίμενα να δω καλό ματς πράγμα το οποίο για 3 δεκάλεπτα και κατι έγινε, το ματς ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να ειναι πολυ άστοχες και το σκορ να κρατιέται σε αρκετά χαμηλά επίπεδα. Τριγάζης ήταν καλά μαρκαρισμενος ώστε να παρει τα γνωστά του σουτ ωστόσο έκανε την δουλεια του με ντραιβ, βέβαια τα περισσότερα καλάθια μπήκαν για τους γηπεδούχους απο εφνυδιασμους καθώς έσπαγαν πολυ εύκολα την πίεση των φιλοξενούμενων που ήταν εμφανώς αδουλευτη ώστε να αποδώςη η πιεςη Τους. Η εφοα κατάφερε να παρει μια διαφορά στα μέσα της δεύτερης περιόδου η οποία ομως με παιδικά λάθη τους μαζεύτηκε πολυ γρήγορα καθώς ο Οφηη τιμώρησε όλα τους τα λάθη με καλάθια.
Μετα το ημίχρονο το παιχνίδι συνέχισε να ειναι ντέρμπι ομως η εφοα δεν έχασε ποτέ το προβάδισμα και συντηρούσε μια διαφορά. Ο οφηη έφτασε δυο φορες στο πόντο ομως οι αστοχες βολες του στέρησαν την δυνατοτητα να περάσει μπροστά και να βαλει σε άβολη καταστση τους γηπεδούχους.
Και ενω στην 4 περίοδο περιμέναμε να δουμε πραγματική μάχη μιας και οι φιλοξενούμενοι με τρίποντο στην λήξη μείωσαν στους 7 παίρνοντας ψυχολογία και με το Τριγάζη φορτωμένο με 4 φάουλ να μένει στον πάγκο, είδαμε παράσταση για ενα ρόλο, οι φιλοξενούμενοι με ατομικές προσπάθειες προσπάθησαν να μειώσουν χωρις να καταφέρνουν κατι με αποτέλεσμα να εκνευριστουν, η εφοα εκμεταλλευόμενη τον εκνευρισμό των αντιπάλων τους σε γήπεδο και πάγκο κατάφεραν να ξεφύγουν όταν δε στην εξίσωση μπήκε ο ηγέτης της ομάδας τα πράγματα έγιναν ακομα πιο εύκολα.
Απο τους νικητές ξεχώρισαν οι παλιές καραβάνες Τριγάζης Αντωνόπουλος ενω μεγάλη βοήθεια είχαν απο καρατζα με κρίσιμα καλάθια σε καθοριστικά σημεία. Απο τους φιλοξενούμενους δεν ξεχώρισες κάποιος ιδιαίτερα, ειχε διαθεση ο Καρακατσανης και το νούμερο 16.
Η εφοα έχει ξεκινήσει την αλλαγη σκυτάλης καθώς πολυ απο τους παλιούς έχουν αποχωρήσει συνεχίζει ομως με την ίδια συνταγή και με αρκετά νεανική ομάδα έχει τος δυνατότητες για καλό πλασάρισμα μακάρι τα επόμενα χρονια να δοθεί λύση και με τις ακαδημιες της ώστε να μην έχει τους μηδενισμους. Ο οφηη έχει 5-6 έμπειρους παίχτες αλλα φαίνεται να στερείται συνοχής και προπόνησης.
Αρνητικό σημείο του αγώνα το οποίο σχολιάστηκε και απο άλλους στην εξέδρα οι υπερβολικές αντιδράσεις του προπονητή του ΟΦηη που παραλίγο γκρεμίσει το πάγκο μεταδίδοντας τον εκνευρισμό του και στην ομάδα.
predrag
Απο FACEBOOK ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ

Νίκη με 71-51 και καλή εμφάνιση για την ομάδα μας στο χθεσινό ματς με αντίπαλο τον ΟΦΗΗ. Το παιχνίδι κρίθηκε στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου, όταν με ένα μικρό σερί η διαφορά των 6-7 πόντων που υπήρχε από την αρχή του παιχνιδιού έγινε 14π (63-49). Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τη συγκέντρωσή τους στην άμυνα! Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι, η ομάδα έπαιξε συγκεντρωμένα και με πάθος! Αν και την προηγούμενη αγωνιστική στον Θεμιστοκλή, το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε κυρίως λόγω κάποιων λαθών απειρίας, αν συνεχίσουμε έτσι σίγουρα θα έρθουν και άλλες νίκες!
Σε ένα πιο δυσάρεστο νέο, ο Γιάννης Λυκουρέσης ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Η απώλειά του είναι πολύ μεγάλη για την ομάδα, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Ο Γιάννης είναι από τους παλαιότερους αθλητές της ομάδας και έχει συντελέσει σημαντικά σε πολλές επιτυχίες της. Ο τραυματισμός του πριν περίπου 1.5 χρόνο στο χιαστό ήταν κομβικός για το σύλλογο, πιθανόν στοίχισε τον υποβιβασμό στη Γ ΕΣΚΑ τη σεζόν 20116-2017 αλλά αποτέλεσε και πλήγμα για τον ίδιο αφού παρά την ουσιαστική βοήθεια που έδωσε πέρσι στην επιστροφή της ομάδας στη Β ΕΣΚΑ, στην πραγματικότητα δεν είχε βρει 100% τον παλιό καλό του εαυτό. Ο σύλλογος χάνει τον έναν από τους τρεις τελευταίους εκπρόσωπους της παλιάς γενιάς – παρέας που κράτησε την ΕΦΟΑ για χρόνια στις πρώτες τοπικές κατηγορίες. Γιάννη σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και όποτε θέλεις υπάρχει πάντα για σένα μια θέση στην ομάδα. Ξέρεις άλλωστε ότι είσαι ο αγαπημένος παίκτης του εφόρου μας!
loufer
QUOTE(predrag @ Nov 7 2018, 10:13 ) *
Απο FACEBOOK ΕΦΟΑ ΣΠΥΡΟΣ ΛΟΥΗΣ

Νίκη με 71-51 και καλή εμφάνιση για την ομάδα μας στο χθεσινό ματς με αντίπαλο τον ΟΦΗΗ. Το παιχνίδι κρίθηκε στα μέσα του 4ου δεκαλέπτου, όταν με ένα μικρό σερί η διαφορά των 6-7 πόντων που υπήρχε από την αρχή του παιχνιδιού έγινε 14π (63-49). Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια και τη συγκέντρωσή τους στην άμυνα! Για 3ο συνεχόμενο παιχνίδι, η ομάδα έπαιξε συγκεντρωμένα και με πάθος! Αν και την προηγούμενη αγωνιστική στον Θεμιστοκλή, το τελικό αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που θέλαμε κυρίως λόγω κάποιων λαθών απειρίας, αν συνεχίσουμε έτσι σίγουρα θα έρθουν και άλλες νίκες!
Σε ένα πιο δυσάρεστο νέο, ο Γιάννης Λυκουρέσης ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες την αποχώρησή του από την ενεργό δράση. Η απώλειά του είναι πολύ μεγάλη για την ομάδα, τόσο αγωνιστικά όσο και εξωαγωνιστικά. Ο Γιάννης είναι από τους παλαιότερους αθλητές της ομάδας και έχει συντελέσει σημαντικά σε πολλές επιτυχίες της. Ο τραυματισμός του πριν περίπου 1.5 χρόνο στο χιαστό ήταν κομβικός για το σύλλογο, πιθανόν στοίχισε τον υποβιβασμό στη Γ ΕΣΚΑ τη σεζόν 20116-2017 αλλά αποτέλεσε και πλήγμα για τον ίδιο αφού παρά την ουσιαστική βοήθεια που έδωσε πέρσι στην επιστροφή της ομάδας στη Β ΕΣΚΑ, στην πραγματικότητα δεν είχε βρει 100% τον παλιό καλό του εαυτό. Ο σύλλογος χάνει τον έναν από τους τρεις τελευταίους εκπρόσωπους της παλιάς γενιάς – παρέας που κράτησε την ΕΦΟΑ για χρόνια στις πρώτες τοπικές κατηγορίες. Γιάννη σου ευχόμαστε ολόψυχα καλή συνέχεια και όποτε θέλεις υπάρχει πάντα για σένα μια θέση στην ομάδα. Ξέρεις άλλωστε ότι είσαι ο αγαπημένος παίκτης του εφόρου μας!


Συγκινητικά τα γραπτά σου, δάκρυσα... rolleyes.gif
Paragodas
Καλησπέρα σε όλους,

ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 2

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
tarx_12



ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 1 ομαδα εδρας

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 2 οπλισμενο σκυροδεμα με C20/25 και χαλυβα S500C

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1 ντραιβ σπλιτ αουτ και σουτ αρα ασσος

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1 ταβανισιος

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1 με την εδρα

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1 Προεντεταμενο σκυροδεμα το σημειο

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1 τα ιδια

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία.... rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
[/quote]
doctor_dru
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 2

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1
EAST END
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 2

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ - ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. - ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ - ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ - ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1
erasitexnis
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΤΥΦΩΝ
13-9, 30-19, 49-36, 70-56
gspara
QUOTE (erasitexnis @ Nov 8 2018, 23:30 ) *
ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠΑΓΟΥ - ΤΥΦΩΝ
13-9, 30-19, 49-36, 70-56

Ο Παρασκευοπουλος που βλεπω στο φ.α. ειναι ο ενας και μοναδικος και τιτανομεγιστος Παρασκευοπουλος?!?!?!
nikolas_asteri
QUOTE (gspara @ Nov 9 2018, 02:12 ) *
Ο Παρασκευοπουλος που βλεπω στο φ.α. ειναι ο ενας και μοναδικος και τιτανομεγιστος Παρασκευοπουλος?!?!?!


Αν εννοείς τον Γιάννη που έπαιζε πριν κάποια χρόνια, όχι. Αλλά μπορεί και αυτός να είναι τιτανομέγιστος δηλαδή tongue.gif
gspara
QUOTE (nikolas_asteri @ Nov 9 2018, 02:06 ) *
Αν εννοείς τον Γιάννη που έπαιζε πριν κάποια χρόνια, όχι. Αλλά μπορεί και αυτός να είναι τιτανομέγιστος δηλαδή tongue.gif

Ναι τον Γιάννη νόμιζα κ παραλίγο να μου πέσει το λάπτοπ απ'τα χερια ohmy.gif
Μας τσιτωσες τώρα,κακώς δεν έχουμε περάσει ακόμα από Σαλουν να απολαύσουμε την ομαδαρα cool.gif ...
Northface
Εφοα Σπύρος Λούης-Αο Σπόρτινγκ 63 -62 πολύ δυνατό παιχνίδι που κρίθηκε με βολές του Αλαμάνου 4" πριν τη ληξη(μέσα πρώτη επίτηδες άστοχη δεύτερη).Η εφοα (απο οσο ειδα ειχε εκ των πρωταγωνιστων των Μιχάλη Κοσμιδη!!!)δείχνει ότι μπορεί τη σωτηρία παρά το -3 . Το Σπόρτινγκ βελτιωμένο με το νέο προπονητή δεν νομίζω να δυσκολευτεί να μείνει αλλά δεν νομίζω να κάνει και κάτι καλό.Καλη συνέχεια και στις δυο ομάδες
nikolas_asteri
QUOTE (gspara @ Nov 9 2018, 07:30 ) *
Ναι τον Γιάννη νόμιζα κ παραλίγο να μου πέσει το λάπτοπ απ'τα χερια ohmy.gif
Μας τσιτωσες τώρα,κακώς δεν έχουμε περάσει ακόμα από Σαλουν να απολαύσουμε την ομαδαρα cool.gif ...


Ε αν δεν βλέπεις ομάδα Σγουρίτσα τι κάνεις τότε; biggrin.gif
Ertu
QUOTE (nikolas_asteri @ Nov 9 2018, 19:29 ) *
Ε αν δεν βλέπεις ομάδα Σγουρίτσα τι κάνεις τότε; biggrin.gif


Αν δεν παιζει ενας Μελισσαρης εγω δε βρισκω λογο 😁
nikolas_asteri
QUOTE (Ertu @ Nov 9 2018, 21:01 ) *
Αν δεν παιζει ενας Μελισσαρης εγω δε βρισκω λογο 😁


Τουλάχιστον ένας cool.gif
Reporter1983
Σε αυτο τον όμιλο εχουμε ξεκάθαρο φαβορί για τη πρωτη θεση. Ο Ευνικος θα ναι μεγαλη εκπληξη αν δε τερματίσει πρωτος βάσει ρόστερ εμπειρίας και πολυ ωραιο μπασκετ που παιζει.
Απο κει και κατω χαμος με δυο γκρουπ ομάδων.
Το πρώτο γκρουπ για τη πεντάδα με Δαφνη, Αμιλλα, Θεμιστοκλη, Πικερμι και Ολυμπιάδα Παπαγου, ισως θα μπορουσε να ναι και η Εφοα σε αυτο το γκρουπ ομως εχει το -3. Άμιλλα και Πικερμι εχουν ρόστερ για τη τριαδα και παρα το κακο ξεκίνημα του Πικερμιου ανεβαίνει. Ολυμπιάδα και Δαφνη ειναι δυο ομαδες που παιζουν πολυ ωραιο μπασκετ και χαιρεσαι να τις βλεπεις, δε ξερω αν λόγω απειριας μπορούν να φτάσουν ως το τελος.
Στο αλλο γκρουπ ολες οι ομαδες για τη σωτηρια με τις πιθανότητες τους. Δε βλεπω ομαδα που να μπορει να ανεβει στο αλλο γκρουπ. Το Γκύζη ειναι πολυ καλο επιθετικά για να μη τα καταφέρει. Απο τις υπόλοιπες ομαδες δε μπορω να βγάλω προγνωστικά, βράζουν στο ιδιο καζάνι. Μεγαλη απογοήτευση το Σπορτιγκ που δε πιστευω οτι θα χει προβλημα και θα σωθεί ευκολα ομως ειναι ομαδα για το πανω γκρουπ.
Northface
Καλησπέρα στην παρέα!

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (Μέχρι την 6η αγωνιστική)


ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 6 0
ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 5 1
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 5 1
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 4 2
ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 4 2
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 4 2
ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 2 4
ΤΥΦΩΝ ΑΣ 2 4
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2 4
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝμ 2 4
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1 5
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1 5
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1 5
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ * 3 3

* Η ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ να θυμίσουμε ότι έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα με -3.



Paragodas
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους....

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1

ΠΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία... laugh.gif laugh.gif ohmy.gif ohmy.gif rolleyes.gif rolleyes.gif smile.gif
tarx_12
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους....

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1

ΠΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2
Αγγελος Γ.
Οι προβλέψεις μου για απόψε, αν και οι επόμενες 2 εβδομάδες θα είναι πολύ πολύ πιο δυναμικές...


ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 2 γιατί πρεπει κάποια στιγμή να δείξουν κάτι οι φιλοξενούμενοι

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1 ματσαρα ντερμπαρα θα είμαι εκει

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 2 λόγω εμπειριας

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1 οριακο. η Ολυμπιάδα είναι από τις καλύτερες ομάδες του ομιλου

ΠΑΟ ΔΑΦΝΗΣ - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1 θεωρώ πανευκολο

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1 η μηχανή θα πάρει μπρος επιτέλους;

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2 γιατί διαφορετικά το φαβορί μένει μακριά από τον στόχο του.

Αγγελος Γ.
Πικερμι 2πλο δύσκολο μέσα στο περιστέρι. με 7 πόντους!

Ευνικος +40 την Ολυμπιάδα.
Northface
ΟΜΑΔΑ 1 ΟΜΑΔΑ 2 ΣΚΟΡ
ΠΕ 22/11/2018 21:00 ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. Ενδιαφέρον παιχνίδι στο Ηράκλειο. Καλή εικόνα παρουσιάζει μέχρι στιγμής το Γκύζη παρολαυατα στην έδρα του οφηη λύγισε και ο Θεμιστοκλής. Με τον 1
ΠΕ 22/11/2018 21:30 ΑΓΙΟΥ ΘΩΜΑ ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ Μεγάλο παιχνίδι επιβίωσης στον Άγιο Θωμά με νίκη η εφοα καταφέρνει παρά το -3 Να ξεφύγει από τον πάτο και νομίζω έχει τη δυναμική να το καταφέρει απέναντι στις ντεφορμέ όπως φαίνεται κούκου. 1
ΠΕ 22/11/2018 21:30 ΠΑΠΑΓΟΥ ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ Πιο δύσκολο από ότι δείχνει η βαθμολογία πιστεύω το ματς στο σαλουν. Θα πάω στον άσσο δύσκολα 1
ΠΕ 22/11/2018 21:45 ΜΙΧ.ΜΟΥΡΟΥΤΣΟΣ ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ Γυμνασμενη ομάδα με συνοχή η δάφνη δεν νομίζω να φτάσει η εμπειρία του Σπόρτινγκ εύκολα 1
ΠΕ 22/11/2018 21:45 ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΚΛ. ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ δεν βλέπω να κάνει στάση το τρένο του ευνικου στο πλαστικό των Θρακομακεδόνων πάμε με το απόλυτο 2
ΠΕ 22/11/2018 21:45 6ο ΕΝ.ΛΥΚ.ΑΙΓΑΛΕΩ ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ Ωραίο ματσάκι στον Άγιο ελευθέριο αντιμέτωπες δύο πλήρεις ομάδες θα παω με τον 1
ΠΕ 22/11/2018 22:00 ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ ΤΥΦΩΝ ΑΣ δεν νομίζω χωράει συζήτηση έχει γκελαρει ήδη αρκετά το Πικέρμι 1 Καλή αγωνιστική εύχομαι με υγεία σε όλους τους παίχτες
EAST END
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟY-ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 1

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ-ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 2

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1
doctor_dru
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟY-ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 2
Καλή ομάδα το Γκύζη, έχει χάσει πολλά ματς οριακά. Θα ρισκάρω με το διπλό

ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1
Ώρα να ξεφύγει από τον πάτο η ΕΦΟΑ, έχοντας τον βραχνά του -3

ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1
Καλύτεροι οι γηπεδούχοι. Θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες μετά την σφαλιάρα από τον Εύνικο

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1
Θα συνεχίσει στο κυνήγι του Εύνικου

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ-ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 2
Καλύτερη ομάδα ο Εύνικος, αλλά οι Θρακομακεδόνες είναι δυνατοί στην έδρα τους

ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 2
Το ντέρμπι της αγωνιστικής. Θα ρισκάρω στην αντίδραση της Άμιλλας

ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1
Ανώτερο το Πικέρμι, θα κάνει την 5η σερί νίκη του
goodfor
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟY-ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. 2


ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ-ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 1


ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. - ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 1


ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ-ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 1

ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ-ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 2


ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ.-ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 1


ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ-ΤΥΦΩΝ ΑΣ 1
goodfor
Για τη Β’ ΕΣΚΑ στο β’ όμιλο είχαμε τη μάχη ΟΦΗΗ (3 - 4 ) – ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓΩΝΟΥ ( 2 - 5 ).To δεκάλεπτο τελειώνει με το γηπεδούχο μπροστά 19 + 16 .Το δεύτερο δεκάλεπτο ιδια κατάσταση με τον Σκουφάκη από τον Γκυζη να βάζει αποφασιστικά καλάθια κ’ ημίχρονο 35 - 37 για τους φιλοξενούμενους . Το τρίτο δεκάλεπτο ξεκινά με ένα τρίποντο για τους φιλοξενούμενους με τον γερόλυκο Ξανθόπουλο κ’ να γκολ φάουλ και αρχίζει με ένα 2 – 8 να φτιάχνεται μια διαφορά η οποία ποτέ δεν πέρασε τους 9 πόντους.Το δεκάλεπτο κλείνει με 50 – 59 με τον πολύ καλό Κουρή από τους γηπεδούχους να βγαίνει για ανάσες στα πιτς .Ξεκινά το τελευταίο δεκάλεπτο με ένα 6 – 0 των γηπεδούχων με πίεση σε ολο το γήπεδο ο Ξανθόπουλος όμως με κρύο αίμα καταφέρνει να συντηρεί τη διαφορά συνεχώς με πολλές βοήθειες του παμπόνηρου Σκουφάκη. Η πιεστική άμυνα & η ταχύτητα των γηπεδούχων φέρνει τα λάθη στην ομάδα του Γκύζη και αστοχία και φτάνουμε στο 1.20 πριν το τελος σε ισοπαλία 73 – 73 .Εδω 21’’ πριν το τέλος Στέφανος ο Κουρής man of the match βάζει με διείσδυση το καλάθι του αγώνα κάνει το 75 - 73 & το παιχνίδι θα τελειώσει με δυο βολές ακόμη των γηπεδούχων και τρίποντο του ηρωικού Σκουφάκη 77 - 76.
https://www.facebook.com/CaptainGoodfor/vid...53359344998586/
https://www.facebook.com/CaptainGoodfor/vid...53381298329724/
Paragodas
Καλησπέρα σε όλους τους φίλους,

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 2

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1

Καλά παιχνίδια σε όλους με υγεία....!! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif laugh.gif laugh.gif smile.gif smile.gif
EAST END
ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2 Καλύτερη ομάδα ....

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2 Καλύτερη ομάδα...

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 2 Οι γηπεδούχοι το θέλουν πολύ αλλά και οι μικροί αν τρέξουν μπορούν να το πάρουν...

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2 Ντέρμπι....Οι γηπεδούχοι δεν έχουν χώρο για στραβοπάτημα και ειδικά στην έδρα τους, οι
φιλοξενούμενοι χωρίς άγχος αλλά ακόμα με πολλούς τραυματισμούς....

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1 Παιχνιδι του πρέπει για τους γηπεδούχους...

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 Αν είναι σοβαροί έχουν το προβάδισμα....

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1 Παιχνίδι του πρέπει για τους γηπεδούχους....
julius ervin
QUOTE(EAST END @ Nov 29 2018, 15:19 ) *
ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2 Καλύτερη ομάδα ....

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2 Καλύτερη ομάδα...

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 2 Οι γηπεδούχοι το θέλουν πολύ αλλά και οι μικροί αν τρέξουν μπορούν να το πάρουν...

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2 Ντέρμπι....Οι γηπεδούχοι δεν έχουν χώρο για στραβοπάτημα και ειδικά στην έδρα τους, οι
φιλοξενούμενοι χωρίς άγχος αλλά ακόμα με πολλούς τραυματισμούς....

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1 Παιχνιδι του πρέπει για τους γηπεδούχους...

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 Αν είναι σοβαροί έχουν το προβάδισμα....

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1 Παιχνίδι του πρέπει για τους γηπεδούχους....

το παιχνιδι σπορτιγκ-ολυμπιαδα εχει αλλαξει εδρα γινεται στο σαλουν
doctor_dru
ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2
Πόνεσε η εντός έδρας ήττα από την Άμιλλα. Θέλει την νίκη οπωσδήποτε ο Θεμιστοκλής για να μην χάσει έδαφος

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2
Έκαναν μεγάλο διπλό οι Κουκου. Η Δάφνη όμως πάει υποψιασμένη και θέλει να παραμείνει στην κορυφή μετά το δώρο των Θρακομακεδόνων

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 2
Προβάδισμα στην πιτσιρικαρία του Σγουρίτσα

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2
Πιο μεγάλο πρέπει για τους γηπεδούχους μετά την αναπάντεχη ήττα. Ποντάρω στην μίνι έκπληξη και στο 2ο μεγάλο διπλό μετά απ'αυτό στην Άμιλλα

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1
Από μεγάλη νίκη οι Θράκες, ενώ η Παλατιανή μοιάζει αδύναμη. Προβάδισμα στο διπλό

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1
Πιο ποιοτική η Άμιλλα, λογικά θα το καθαρίσει

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1
Ντέρμπι. Σε δύσκολη θέση και οι 2 ομάδες

Αγγελος Γ.
Για απόψε έχουμε:

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2 ευκολο πολυ

ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2 σβηστα.χωρίς αλλο σχολιο

ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1 Πρέπει να κερδίσει

ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 2 ο ορισμός του ντέρμπι. λέω να πάω.

ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 2 ντερμπι. με φόρα οι φιλοξενούμενοι

ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1 πανευκολο

ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 1 δύσκολο.

goodfor

ΤΥΦΩΝ ΑΣ - ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 2 .


ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ - ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 2.


ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ - ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 1.


ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ - ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 1.


ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ - ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 1.


ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ - ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 1.


ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ. - ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 2 .
gspara
Για όσους δεν κατάλαβαν αυτό που έγραψε ο julius ervin παραπάνω....Ο αγώνας είναι Ολυμπιάδα-Σπόρτιγκ.
Northface
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΥΦΩΝ ΑΣ- ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 71-76
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ- ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 59-70
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ.- ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 56-67
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ- ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 80-78
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ- ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 54-61
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ- ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 74-65
ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ.- ΕΦΟΑ ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 60-67


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 9 ΑΓΩΝΕΣ)

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 17
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 17
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 16
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 15
ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 15
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 14
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 14
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 13
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 12
ΤΥΦΩΝ ΑΣ 11
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 11
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 10
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 10

* Η ΕΦΟΑ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -3
tommie1983
QUOTE (Northface @ Dec 1 2018, 22:37 ) *
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΥΦΩΝ ΑΣ- ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 71-76
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ- ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 59-70
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ.- ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 56-67
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ- ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 80-78
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ- ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 54-61
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ- ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 74-65
ΑΕ ΓΚΥΖΗ ΠΟΛΥΓ.- ΕΦΟΑ ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 60-67


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (ΣΕ 9 ΑΓΩΝΕΣ)

ΑΟ ΔΑΦΝΗΣ 17
ΕΥΝΙΚΟΣ ΓΑΣ 17
ΠκΑΟ ΑΜΙΛΛΑ 16
ΑΟ ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΑΙΓ. 15
ΑΟ ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ 15
ΑΟ ΘΡΑΚΟΜΑΚΕΔΟΝΩΝ 14
ΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΠ. 14
ΟΦΗ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ 13
ΑΟ ΣΠΟΡΤΙΓΚ 12
ΤΥΦΩΝ ΑΣ 11
ΓΑΟ ΚΟΥΚΟΥΒΑΟΥΝΩΝ 11
ΕΦΟΑ-ΣΠ.ΛΟΥΗΣ 10
ΑΟΝ ΠΑΛΑΤΙΑΝΗΣ 10

* Η ΕΦΟΑ ξεκίνησε το πρωτάθλημα με -3

Λείπει το Γκύζη από την βαθμολογία. Με ρεκόρ 2-7 στους 11 βαθμούς.
Αγγελος Γ.
Ευνικος - Πικέρμι 80-78 (παράταση)

Πιστεύω είδα ένα από τα πιο ωραία παιχνίδια της φετινής εσκα.

Δύο ομάδες με βαθύ ροστερ, πολύ έμπειρες και ώριμες.

Όλο το ματς ήταν στην κόψη του ξυραφιού. Με ελαφρύ προβάδισμα οι φιλοξενούμενοι μέχρι 5-6 πόντους . Θεωρώ ότι είχαν ξεκάθαρη υποστήριξη από την γυναίκα διαιτητή σε όλη τη διάρκεια των 45 λεπτών.

Το Πικέρμι έχει θεαματικό δυναμικό παικτών. Με αιχμή του δόρατος Τζεμη Γυφτοκωστα και Μελά, μπορούν να διαλύσουν οποιαδήποτε ομάδα. Ο Τζεμης απεβληθη στο 3ο δεκαλεπτο μετά από αντιαθλητικο φάουλ . Είχε προηγηθεί τεχνική ποινή στο 1ο ημίχρονο.

Ο Ευνικος, σαφώς πιο γρήγορη ομάδα , δυσκολεύτηκε από την περιφερειακή άμυνα παρά πολύ. Θα έλεγα οτι απέδρασε με την νίκη στην παράταση μετά από τρίποντες ΒΟΜΒΕΣ του Καρτσωνακη, στις οποίες είχε συνεχώς απάντηση ο Μελάς από το Πικέρμι. Δημας, Θάνος, Καραγρηγοριου χτύπησαν με εξίσου καθοριστικα σουτ όταν έκαιγε η μπάλα.

Φανταστικό ματς, παραπάνω κατηγορίας γεμάτο ενέργεια, νεύρα, εκατέρωθεν τεχνικές ποινές. Πιστεύω πολύ στο Πικερμι με την εμφάνιση που έκανε σε μια πολύ δύσκολη έδρα. Οι γηπεδούχοι δικαίως βρίσκονται πρωτοι στην βαθμολογία.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.