Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Sasha Djordjevic
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
sni79per


“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη διετούς συμφωνίας με τον προπονητή Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς.

“Θέλω να ευχαριστήσω όσους με εμπιστεύτηκαν ώστε να πάρω αυτή την ευκαιρία καθώς αποτελεί τιμή και προνόμιο να εργάζεσαι στον Παναθηναϊκό“, είπε ο νέος προπονητής της ομάδας και πρόσθεσε:

“Πλέον βρίσκομαι στον πάγκο ενός κλαμπ που ανήκει στην ελίτ κι αισθάνομαι τιμή αλλά κι ενθουσιασμό ώστε να ξεκινήσω αυτό το ταξίδι. Είχα συνάντηση με τους ανθρώπους της διοίκησης, δειπνήσαμε παρέα και συζητήσαμε.

Μου εξήγησαν το πλάνο και τις ιδέες τους να δημιουργήσουμε μια βάση από την Ακαδημία που όπως ξέρω παρουσιάστηκε σήμερα (30/6). Οι ιδέες αυτές ταιριάζουν με τις δικές μου. Νέοι παίκτες που πλέον θα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να μάθουν κι όλοι εμείς θα είμαστε οι δάσκαλοί τους.

Κάθε μεγάλο κλαμπ πρέπει να τοποθετεί τις βάσεις ώστε να έχει διαρκώς πολλούς παίκτες από τις Ακαδημίες του στην πρώτη ομάδα. Αυτό το πλάνο το αποδέχθηκα και τι εκτιμώ ιδιαιτέρως καθώς έτσι δουλεύει και η μπασκετική σχολή της χώρας μου. Θέλουμε να δημιουργήσουμε τα νέα παιδιά κατά τέτοιο τρόπο ώστε να προοδεύσουν ως αθλητές και ως άνθρωποι.

Είναι η μεγάλη μας ευκαιρία να διδάξουμε μπάσκετ με το σωστό τρόπο και με τη γνώση την εμπειρία και το σύστημά μου θα τα καταφέρουμε. Αισθάνομαι υπέροχα που αποτελώ μέρος αυτού του πλάνου. Από την άλλη πλευρά, διαθέτουμε μια δυνατή βάση Ελλήνων παικτών, που είναι έμπειροι και γνωρίζουν από Ευρωλίγκα, ελληνικό πρωτάθλημα και Εθνική ομάδα. Όλοι οι παίκτες αυτοί είναι πολύ καλοί και απλώς θα πρέπει να προσθέσουμε εμείς μερικά κομμάτια.

Οι συνεργάτες μου θα είναι οι Μίλαν Μίνιτς και Γκόραν Μπιέντοφ ενώ στο τιμ θα βρίσκεται και ο Σάνι Μπετσίροβιτς και ήταν σημαντικό να φέρω ανθρώπους που σκέπτονται με τον ίδιο τρόπο μ’ εμένα ώστε να κάνουμε τα λιγότερα λάθη. Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και είναι μεγάλη τιμή για εμένα”.

Το βιογραφικό του

Ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς γεννήθηκε στις 26 Αυγούστου του 1967 στο Βελιγράδι. Ως αθλητής έκανε τεράστια καριέρα στις KK Partizan (1984–1992), Philips Milano a.k.a. Recoaro Milano (1992–1994), Filodoro Bologna a.k.a. Teamsystem Bologna (1994–1996), Portland Trail Blazers (1996), FC Barcelona (1997 – 1999), Real Madrid (1999–2002), Scavolini Pesaro (2003–2005) και Armani Jeans Milano (2005). Σε συλλογικό επίπεδο έχει κατακτήσει μία Ευρωλίγκα (1992), τρία κύπελλα Κόρατς (1989, 1993, 1999), δύο πρωταθλήματα Γιουγκοσλαβίας (1987, 1992), δύο κύπελλα Γιουγκοσλαβίας (1989, 1992) και τρία πρωταθλήματα Ισπανίας, (1997, 1999, 2000).

Με την Εθνική του Ομάδα είχε 108 συμμετοχές και κατέκτησε ένα χρυσό μετάλλιο σε Μουντομπάσκετ (1998), ένα ασημένιο ολυμπιακό μετάλλιο (1996), τρία χρυσά μετάλλια σε Ευρωμπάσκετ (1991, 1995, 1997) αλλά και ένα χάλκινο (1987).

Ως προπονητής έχει καθίσει στον πάγκο της Armani Jeans Milano (2006/07) και της Benetton Treviso (2011/12), ενώ είναι εν ενεργεία κόουτς της Εθνικής Σερβίας, κατακτώντας μαζί της το ασημένιο μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2014″.

......................................................................

Καλη τυχη κοουτς να μακροημερευσεις...
j.browning
Αντε να δουμε αυτον θα των αφησουν οι καρχαριες της εξεδρας να βαψει κοκκινα αυγα:-)
SkyFall
QUOTE (j.browning @ Jun 30 2015, 22:43 ) *
Αντε να δουμε αυτον θα των αφησουν οι καρχαριες της εξεδρας να βαψει κοκκινα αυγα:-)


ένα ένα τα βήματα μην ξεφεύγεις. παρέλαση πρώτα!
shtarkws
Καλορίζικος. Τεράστιος παίκτης και τεράστια προσωπικότητα. Ας ελπίσουμε να γίνει εξίσου καλός προπονητής. Πιστεύω ότι ο Σούλης θα ήταν καλύτερη λύση τη δεδομένη στιγμή, όμως απο την στιγμή που καινούργιος μας προπονητής είναι ο Τζόρτζεβιτς, οφείλουμε να τον στηρίξουμε και να του δώσουμε πίστωση χρόνου για να παρουσιάσει το έργο του.
irving
απο οτι εχω καταλαβει παμε να βγαλουμε παιχτες με τις ακαδημιες αλλα και να πρωταγωνιστησουμε! θελει υπομονη το πλανο και στηριξη στον νεο κοουτς.

ενδιαφερον εχει ο βοηθος Μίλαν Μίνιτς καθως οπως ακουσα στο σπορτ24 radio θα αναλαβει να βελτιωσει τους νεους. δεν εχω αποψη για τον συγκεκριμενο και οποιος εχει καλο ειναι να μας πει 2 λογια. επισης να δουμε και τον ρολο του μπετσιροβιτς.
απο το περσινο τεχνικο τιμ εμεινε μονο ενας νομιζω
sni79per
ναι ο παππας που ηρθε οταν ανελαβε ο αλβερτης.
http://www.paobc.gr/page.ashx?pid=7&pe...amp;seasonId=-1

σπανιο ονομα αυτο το νικος παππας. blink.gif
sni79per
Ο προπονητής του Παναθηναϊκού και της Εθνικής Σερβίας αναφέρθηκε στους λόγους για τους οποίους κατά το παρελθόν ο αρραβώνας του με τον Ολυμπιακό και την Ρεάλ δεν κατέληξε σε γάμο. «Εχουμε μεγάλους προπονητές, όπως ο Ντούσαν Ίβκοβιτς, ο οποίος με έχει συμβουλέψει να μην αναλαμβάνω ομάδες στα μέσα της σεζόν. Και αυτό έκανα. Περίμενα μέχρι το τέλος της σεζόν και έτσι αποφάσισα να πω “ναι” στον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός είναι μία μεγάλη ομάδα, με ένα ιστορικό όνομα. Μία ομάδα που έχει κάνει τρομερή διαδρομή με τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Όλο αυτό με είχε ενθουσιάσει και έτσι ήθελα να πάω εκεί», δήλώσε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς σε συνέντευξη που παραχώρησε με αφορμή την παρουσία του στο Βελιγράδι για τον εορτασμό της συμπλήρωσης 20 χρόνων από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου της Σερβίας στο Ευρωμπάσκετ του 1995, ενώ μεταξύ άλλων πρόσθεσε:


«Είχα μία συμφωνήσει με την ομοσπονδία μπάσκετ να μην αναλάβω σύλλογο, καθώς αυτό μπορεί να ήταν εις βάρος του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος. Πρέπει να πάω στην Αθήνα κάποια στιγμή και να κάνω κάποιες συναντήσεις, προκειμένου να ρυθμίσω τις τελευταίες λεπτομέρειες, αφού η προετοιμασία θα ξεκινήσει χωρίς εμένα. Έχω το μικρόβιο της δουλειάς και μεγάλο πάθος για το μπάσκετ…».
.........................


Έμφαση στην άμυνα δίνει ο Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, με τον Φώτο Κατσικάρη να τονίζει παράλληλα πως ο νέος τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι πολύ έξυπνος άνθρωπος.
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός μίλησε στην εφημερίδα «RealNews» για τον Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς και έδειξε σίγουρος πως μπορεί να κάνει εξαιρετική δουλειά στον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Φώτης Κατσικάρης: «Είναι γεγονός ότι αποτελεί μεγάλη προσωπικότητα του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Υπήρξε παίκτης με ταλέντο και ισχυρό "εγώ", ένας εξαιρετικός πλέι μέικερ που σκόραρε κιόλας και που άφησε το στίγμα του ανεξίτηλα χαραγμένο στον χώρο του αθλήματος. Από εκεί και πέρα, την εικόνα του την έχω ως προπονητή της Σερβίας. Στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα εμφάνισε μια πειθαρχημένη ομάδα, με πολύ σημαντικούς παίκτες, από τους οποίους πέτυχε να βγάλει τον καλύτερό τους εαυτό.

Ο Τζόρτζεβιτς δίνει έμφαση στην άμυνα, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι καταπνίγει τις επιθετικές αρετές της ομάδας του. Στον μεταξύ μας αγώνα θυμάμαι ότι δεν μας άφησε ποτέ να τρέξουμε. Ξέρει ασφαλώς πού πάει, έχει πολύ καλούς συνεργάτες και άρα όλες τις απαιτούμενες πληροφορίες στη διάθεσή του για το νέο του περιβάλλον. Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και μένει να αποδείξει και στον Παναθηναϊκό ότι μπορεί να κάνει τη δουλειά που του εμπιστεύονται»
jonaldidhs
http://www.sdna.gr/gr/basket/sunedeuxeis/a...-apokaluptetai/

Μια διαφορετικη συνεντευξη απο τον σαλε..
CG.
QUOTE (jonaldidhs @ Aug 14 2015, 19:15 ) *
http://www.sdna.gr/gr/basket/sunedeuxeis/a...-apokaluptetai/

Μια διαφορετικη συνεντευξη απο τον σαλε..

Ωραιος ο σαλε
t0ny3
«Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος. Ποτέ δεν θα είμαι αν δεν φτάσουμε στο τέλος. Τους στόχους μου, τους στόχους του Παναθηναϊκού, θα τους ανακοινώσω σε κανά-δυο εβδομάδες. Θα το ανακοινώσω στους παίκτες μου. Θα τους πω, «για αυτό πρέπει να αγωνίζεστε». Γιατί δεν μ’ αρέσει να παίζω μπάσκετ για να παίζω. Θέλω να παίζω για να κερδίζω».


Ginobili
QUOTE(t0ny3 @ Dec 10 2015, 12:16 ) *
«Δεν είμαι ποτέ ευχαριστημένος. Ποτέ δεν θα είμαι αν δεν φτάσουμε στο τέλος. Τους στόχους μου, τους στόχους του Παναθηναϊκού, θα τους ανακοινώσω σε κανά-δυο εβδομάδες. Θα το ανακοινώσω στους παίκτες μου. Θα τους πω, «για αυτό πρέπει να αγωνίζεστε». Γιατί δεν μ’ αρέσει να παίζω μπάσκετ για να παίζω. Θέλω να παίζω για να κερδίζω».



Σε κανά-δυο εβδομάδες είναι φαίνεται που θα ξέρει αν θα πάρουμε παίκτη....
erasitehnis
Επειδή πάει να χαιρετήσει ο Σάλε και δεν έχει δεύτερη σελίδα στο τόπικ του ας πω προς υπεράσπισή του τα εξής:

Όταν ήρθε στην ομάδα υπήρχαν τα συμβόλαια του Καλάθη, του Διαμαντίδη, του Φώτση, του Παππά, του Γκιστ, του Γιάνκοβιτς του Μποχωρίδη και των μικρών.
Ανέλαβε λοιπόν -και η ευθύνη του είναι ότι το γνώριζε- μια ομάδα με αρχική πεντάδα Καλάθη, Παππά, Γιάνκοβιτς, Γκιστ και μεταγραφή.

Είχε υπόλοιπο μπάτζετ περίπου 2 εκ για 1ο και 2ο πεντάρι για 2ο τριάρι και για 2ο δυάρι (προς το τέλος της μεταγραφικής περιόδου).

Από αυτά πήρε τα πολλά ο Ραντούλιτσα 1,1 και από 300 χ οι Πάβλοβιτς, Κούζμιτς, Φέλντειν.

Για το μόνο που έχω ένσταση είναι ο Ραντούλιτσα (όχι γιατί παίρνει πολλά, καθώς θα μπορούσε να βρει περισσότερα σε Ρωσίες, Τουρκίες και Κίνες) αλλά γιατί δεν
ταιριάζει σε ομάδα χωρίς εξωτερικό σουτ και αθλητικό 3άρι και 4άρι. Οι υπόλοιποι ΔΕΝ είναι βαρίδια στα οικονομικά της ομάδας και κατά τη γνώμη μου δεν έχουν πληρωθεί υπεραξία για τα όσα -έστω και λίγα- που προσφέρουν, σε αντίθεση με Γιάνκοβιτς, Παππά (αν δεν επανέλθει) και -δυστυχώς- Φώτση.

Για να μην μακρηγορώ θεωρώ ότι πρέπει να μείνει και να κριθεί όταν η ομάδα θα είναι δική του.
SkyFall
Κάνω υπομονή πολλούς μήνες, το καλοκαίρι είναι κοντά, το τέλος του πλησιάζει.
bodiroga10
ο τζορτζεβιτς ειναι ενας μετριος προπονητης σε μια μετρια αγορα προπονητων που υπαρχει στην ευρωπη.

και να τον διωξουμε πολυ καλυτερο προπονητη δεν προκειται να βρουμε

το ασχημο για τον καθε τζορτζεβιτς που ερχεται στον παναθηναικο ειναι οτι συγκρινεται αμεσα με τον καλυτερο με διαφορα προπονητη στην ευρωπη τον ζοτς

υπαρχει μια σειρα φετος προπονητων στην ευρωπη φετος με πολυ μεγαλυτερη εμπειρια απ αυτον που εμφανισαν χειροτερη εικονα πχ κουρτιναιτις,πλαθα,λασο,ιβκοβιτς,πεσιτς,ρε
εσα κτλ

ακομα και οι κερδισμενοι της φετινης ευρωλιγκας δεν ειναι και πιο ελκυστικες περιπτωσεις πχ ο περασοβιτς δυο χρονιες στην ευρωλιγκα με πολυ καλα ροστερ στην εφες και περυσι στην βαλενθια ειχε αποτυχει, ο τρινκιερι επισης δεν νομιζω να ενθουσιαζε κανεναν αν ερχοταν στον παναθηναικο αν και ειναι καλος προπονητης ενω ο μπαρτζωκας δυσκολα θα δεχοταν ακομα και ο ιδιος με αυτα που περασε στον ολυμπιακο να δουλεψει και στον παναθηναικο.....
G-arenas
QUOTE (bodiroga10 @ Apr 17 2016, 13:16 ) *
ο τζορτζεβιτς ειναι ενας μετριος προπονητης σε μια μετρια αγορα προπονητων που υπαρχει στην ευρωπη.

και να τον διωξουμε πολυ καλυτερο προπονητη δεν προκειται να βρουμε

το ασχημο για τον καθε τζορτζεβιτς που ερχεται στον παναθηναικο ειναι οτι συγκρινεται αμεσα με τον καλυτερο με διαφορα προπονητη στην ευρωπη τον ζοτς

υπαρχει μια σειρα φετος προπονητων στην ευρωπη φετος με πολυ μεγαλυτερη εμπειρια απ αυτον που εμφανισαν χειροτερη εικονα πχ κουρτιναιτις,πλαθα,λασο,ιβκοβιτς,πεσιτς,ρε

�εσα κτλ

ακομα και οι κερδισμενοι της φετινης ευρωλιγκας δεν ειναι και πιο ελκυστικες περιπτωσεις πχ ο περασοβιτς δυο χρονιες στην ευρωλιγκα με πολυ καλα ροστερ στην εφες και περυσι στην βαλενθια ειχε αποτυχει, ο τρινκιερι επισης δεν νομιζω να ενθουσιαζε κανεναν αν ερχοταν στον παναθηναικο αν και ειναι καλος προπονητης ενω ο μπαρτζωκας δυσκολα θα δεχοταν ακομα και ο ιδιος με αυτα που περασε στον ολυμπιακο να δουλεψει και στον παναθηναικο.....

ο σαλε ειναι ενας κακος προπονητης σε μια μετρια αγορα προπονητων. συμφωνω οτι δεν θα βρουμε και κατι ιδιαιτερο αν τον διωξουμε αλλα θεωρω οτι ο οποιοσδηποτε και να ερθει θα ειναι καλυτερος του σαλε! πλην λασο

ο λασο ειναι ο χειροτερος προπονητης στην ιστορια του αθληματος αρα δεν μπορεις να τον συγκρινεις με κανεναν! ο πλαθα ειχε πολυ χειροτερο ροστερ απο μας και ηταν ατυχος γιατι ειχε πολλου τραυματισμους!ας μην εβαζε ο φελντειν το τριποντο και αλλα θα λεγαμε τωρα! o ρεπεσα μια ζωη μετριος ηταν... ο ιβκοβιτς καποιες χρονιες θα ειναι τρομερος καποιες θα παρουσιαζει τσιρκα, δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο αλλα σιγουρα τον προτιμω απο σαλε...
Ginobili
QUOTE(G-arenas @ Apr 17 2016, 11:32 ) *
ο σαλε ειναι ενας κακος προπονητης σε μια μετρια αγορα προπονητων. συμφωνω οτι δεν θα βρουμε και κατι ιδιαιτερο αν τον διωξουμε αλλα θεωρω οτι ο οποιοσδηποτε και να ερθει θα ειναι καλυτερος του σαλε! πλην λασο

ο λασο ειναι ο χειροτερος προπονητης στην ιστορια του αθληματος αρα δεν μπορεις να τον συγκρινεις με κανεναν! ο πλαθα ειχε πολυ χειροτερο ροστερ απο μας και ηταν ατυχος γιατι ειχε πολλου τραυματισμους!ας μην εβαζε ο φελντειν το τριποντο και αλλα θα λεγαμε τωρα! o ρεπεσα μια ζωη μετριος ηταν... ο ιβκοβιτς καποιες χρονιες θα ειναι τρομερος καποιες θα παρουσιαζει τσιρκα, δεν ξερω γιατι συμβαινει αυτο αλλα σιγουρα τον προτιμω απο σαλε...

Ο Ντούντα ...δάσκαλος...σοφός...αλλά για πρωταθλητισμό,έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει Μόνο και Μόνο όταν δεν υπάρχουν απαιτήσεις να σηκώσει την κούπα,μόνο όταν είναι αουτσάιντερ.Στον Ολυμπιακό το απέδειξε 2 φορές.(στον Πανιώνιο επίσης).Όταν υπήρχαν απαιτήσεις και πίεση να σηκώσει την κούπα...(ΤΣΣΚΑ τρανό παράδειγμα...) ή το πρωτάθλημα(Εφές)...άντε γεια...
Άν θες φίλε να οριοθετήσεις στοχούς για τον Παναθηναικό(ΟΧΙ πρωτάθλημα-ΟΧΙ τοπ8-final4),αλλά να αναδείξεις παίκτες..τότε μπορώ να πω οτι Ο Ντούντα είναι ο ιδανικός προπονητής για να δουλεψει με Παπαγιάννη και Χαραλαμπόπουλο....και..και...


Αλλά....είμαστε Παναθηναικός,και αυτό δεν γίνεται. Ο Παπαγιάννης και ο Χαραλαμπόπουλος θα πάνε από νωρίς για πρωταθλητισμό,και αν τα καταφέρουν καλώς...και όχι ο Παναθηναικός για μικρούς στόχους.Δεν είναι όλοι οι προπονητές ικανοί(όσο καλοί και να είναι,όσο έξυπνοι,και έμπειροι και γνώστες) να ανταπεξέρχονται στην πίεση : "Παίρνεις κούπα,τέλος,δεν υπάρχει άλλος στόχος".
Τον είδαμε και τον Περάσοβιτς τόσα χρόνια...ο άνθρωπος είναι προπονηταράς...σκακιστής,παίζουν έξυπνο και τρομερά όμορφο μπάσκετ οι ομάδες του................Αλλά...και Σκόλα-Πριτζιόνι-Νοτσιόνι να έχει στα καλά τους...θα πάει στην βρύση και θα πιει το λαστιχάκι(που λέει και ο Γεωργίου.. 71.gif ).
G-arenas
QUOTE (Ginobili @ Apr 17 2016, 13:55 ) *
Ο Ντούντα ...δάσκαλος...σοφός...αλλά για πρωταθλητισμό,έχει αποδείξει ότι τα καταφέρνει Μόνο και Μόνο όταν δεν υπάρχουν απαιτήσεις να σηκώσει την κούπα,μόνο όταν είναι αουτσάιντερ.Στον Ολυμπιακό το απέδειξε 2 φορές.(στον Πανιώνιο επίσης).Όταν υπήρχαν απαιτήσεις και πίεση να σηκώσει την κούπα...(ΤΣΣΚΑ τρανό παράδειγμα...) ή το πρωτάθλημα(Εφές)...άντε γεια...
Άν θες φίλε να οριοθετήσεις στοχούς για τον Παναθηναικό(ΟΧΙ πρωτάθλημα-ΟΧΙ τοπ8-final4),αλλά να αναδείξεις παίκτες..τότε μπορώ να πω οτι Ο Ντούντα είναι ο ιδανικός προπονητής για να δουλεψει με Παπαγιάννη και Χαραλαμπόπουλο....και..και...


Αλλά....είμαστε Παναθηναικός,και αυτό δεν γίνεται. Ο Παπαγιάννης και ο Χαραλαμπόπουλος θα πάνε από νωρίς για πρωταθλητισμό,και αν τα καταφέρουν καλώς...και όχι ο Παναθηναικός για μικρούς στόχους.Δεν είναι όλοι οι προπονητές ικανοί(όσο καλοί και να είναι,όσο έξυπνοι,και έμπειροι και γνώστες) να ανταπεξέρχονται στην πίεση : "Παίρνεις κούπα,τέλος,δεν υπάρχει άλλος στόχος".
Τον είδαμε και τον Περάσοβιτς τόσα χρόνια...ο άνθρωπος είναι προπονηταράς...σκακιστής,παίζουν έξυπνο και τρομερά όμορφο μπάσκετ οι ομάδες του................Αλλά...και Σκόλα-Πριτζιόνι-Νοτσιόνι να έχει στα καλά τους...θα πάει στην βρύση και θα πιει το λαστιχάκι(που λέει και ο Γεωργίου.. 71.gif ).

για τον ιβκοβιτς το ξερω αυτο! αλλωστε και στον οσφπ την πρωτη του χρονια με τεοντοσιτς δεν τα πηγε καλα...το θεμα ειναι γιατι το παθαινει αυτο!αυτο αναρωτηθηκα. και συμφωνω οτι θα ηταν καταλληλος για την προηγουμενη χρονια μας που θελαμε ελληνοποιησεις κλπ...


για τον περασοβιτς διαφωνω καθως ποτε δεν ηταν σε μεγαλη ομαδα ωστε να πεις οτι με ενα πολυ δυνατο ροστερ δεν πηρε τιτλο! η καχα ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα που προπονησε μαζι με βαλενθια! αρα αν δεν τον δεις σε μια ομαδα οπως παο , οσφπ ,τσκσα , ρεαλ κλπ δεν μπορεις να βγαλεις γνωμη


salonikatasos
ήταν το 10-11 στην εφές με νάχμπαρ,ρακόσεβιτς,θόρντον,βούισιτς κλπ και δεν έκανε τίποτα.
έχει και ένα αποτυχημένο πέρασμα από την εθνική κροατίας(τι αποτυχημένο? τραγικό πέρασμα σε διοργάνωση που η πρώτη φάση έγινε στη χώρα του κι έχοντας το 3ο καλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης).

μόνο για ιτούδη ή μπλατ θα έδιωχνα τον τζόρτζεβιτς. αν είναι να πάμε σε ανέκδοτα σαν τον πρίφτη ή τον 70αρη σούλη ή σε κάποιον άλλο ανερχόμενο(πχ σάρας) δε βλέπω το λόγο να φύγει ο τζόρτζεβιτς,ακόμα κι αν χάσει και το πρωτάθλημα και δεν πάει στο φ4
G-arenas
QUOTE (salonikatasos @ Apr 17 2016, 14:46 ) *
ήταν το 10-11 στην εφές με νάχμπαρ,ρακόσεβιτς,θόρντον,βούισιτς κλπ και δεν έκανε τίποτα.
έχει και ένα αποτυχημένο πέρασμα από την εθνική κροατίας(τι αποτυχημένο? τραγικό πέρασμα σε διοργάνωση που η πρώτη φάση έγινε στη χώρα του κι έχοντας το 3ο καλύτερο ρόστερ της διοργάνωσης).

μόνο για ιτούδη ή μπλατ θα έδιωχνα τον τζόρτζεβιτς. αν είναι να πάμε σε ανέκδοτα σαν τον πρίφτη ή τον 70αρη σούλη ή σε κάποιον άλλο ανερχόμενο(πχ σάρας) δε βλέπω το λόγο να φύγει ο τζόρτζεβιτς,ακόμα κι αν χάσει και το πρωτάθλημα και δεν πάει στο φ4

τοσο καιρο λεμε οτι αλλο εθνικες και αλλο ομαδες...ο σαλε πετυχε στις εθνικες και οχι στον παο... ο περασοβιτς το αναποδο... δεν ειχε και τιποτα το ιδιαιτερο απο ροστερ εκεινη η εφες!! ο ναχμπαρ σιγα τον παικτη ειδαμε και τι στην μπαρτσα! ρακοσεβιτς δεν ηταν αυτο που ηταν στην ταου , θορντον πολυ καλος και ο βουισιτς δεν επαιζε στην εφες!!! ειχε ακομα τουντσερι, αρλσαν και ραντουλιτσα!! οχι και τιποτα ιδιαιτερο ροστερ σε μια εποχη που η ευρωλιγκα ηταν 3 φορες πιο δυνατη απο οτι ειναι τωρα!

και επισης γιατι οχι τον σαρας που εχει αποδειξει εστω και για τοσο λιγο οτι κατι ξερει και ναι στον σαλε που αποδεδειγμενα τα εχει κανει μανταρα παντου σε συλλογικο επιπεδο? βεβαια και για αυτον ανερχομενος λεμε οτι ειναι παρολο που εχει δουλεψει και σε αλλες ομαδες και τοσα χρονια ειναι κοουτς και οτι εχει περιθωρια εξελιξης ενω ο σαρας που εχει δειξει καποια πραγματα σε 2 μηνες δεν ειναι εξελιξιμος οπως ο σαλε?? δεν συμβαδιζουν αυτες οι λογικες...

η αληθεια παντως ειναι οτι μεχρι και πριν την σειρα με καχα ελεγα οτι θα ηταν σωστο να δουμε τον σαλε και την επομενη χρονια αλλα τωρα εχω αλλαξει την γνωμη μου εντελως...
salonikatasos
και βούισιτς είχε(μπες δες το ρόστερ) και ο ρακόσεβιτς μια χαρά χρονιά έκανε(η 2η καλύτερη του στην ευρωλίγκα ως προς το σκοράρισμα που ήταν και το βασικό του στοιχείο). και είχε κι άλλους παίχτες δεν ήταν μόνο αυτοί. ο ρόμπερτς που είχε κάνει καλή χρονιά την προηγούμενη χρονιά στην παρτίζαν και τουντσερί και άλλους. δε λέω ότι είναι κακός προπονητής,αλλά δεν έχει προπονήσει μόνο καφενεία εκτός των 2 ισπανικών. μέχρι και η τσιμπόνα που ήταν μια χαρά ρόστερ είχε.

ο σάρας είναι ακόμα πιο άπειρος προπονητής από τον τζόρτζεβιτς. το ότι ξέρει την ομάδα εμένα δε μου λέει απολύτως τίποτα. και ο αλβέρτης την ξέρει και μάλιστα καλύτερα από τον γιασικεβίτσιους,να βάλουμε αυτόν τότε. επίσης τι ακριβώς έχει αποδείξει ο σάρας στους 3 μήνες που είναι προπονητής?τον ολυμπιακό κέρδισε εύκολα που τον κέρδισαν όλοι.

εφόσον οικονομικά δε μπορούμε να πάρουμε προπονητές από τους τοπ αναγκαστικά θα πρέπει να πάμε σε ανερχόμενους. εφόσον διάλεξαν να πάρουν τον τζόρτζεβιτς αυτόν πρέπει να κρατήσουν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα μιας και δε γίνεται μέσα σε 8 μήνες να κρίνεις αν κάνει ή όχι. εσένα δε σου έχει δείξει τίποτα,εμένα από την άλλη μου έχει δείξει αρκετά πράγματα,όπως για παράδειγμα τα πολλά plays σε σετ παιχνίδι για πρώτη φορά μετά τον ομπράντοβιτς,που επί πεδουλάκη δεν υπήρχαν(εκτός από 2 ιπτάμενους μαύρους από τις σέντρες του διαμαντίδη),ούτε επί ιβάνοβιτς. είχε επιτυχίες στις μεταγραφές(πχ φελντέιν),είχε και αποτυχίες όπως όλοι,τι να κάνουμε? ο ομπράντοβιτς μας φόρτωσε (και επέμενε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από την επιμονή του σάλε με τον πάβλοβιτς) τον τέπιτς(τον οποίο κράτησε και 2η χρονιά),τον μάριτς και άλλους.

αν οι εναλλακτικές είναι ο πρίφτης,ο γιαννάκης,ο σούλης,ο βετούλας (όλοι αυτοί ακούστηκαν) το καλοκαίρι σόρρυ,αλλά καλύτερα να αναλάβει ο ΔΓ. δεν είμαστε ούτε άρης,ούτε πάοκ,ούτε απόλλων πατρών
bodiroga10
QUOTE (G-arenas @ Apr 17 2016, 14:31 ) *
για τον περασοβιτς διαφωνω καθως ποτε δεν ηταν σε μεγαλη ομαδα ωστε να πεις οτι με ενα πολυ δυνατο ροστερ δεν πηρε τιτλο! η καχα ειναι μακραν η καλυτερη ομαδα που προπονησε μαζι με βαλενθια! αρα αν δεν τον δεις σε μια ομαδα οπως παο , οσφπ ,τσκσα , ρεαλ κλπ δεν μπορεις να βγαλεις γνωμη

ειναι ενας προπονητης που στην ταου απολυθηκε με καταπληκτικο ροστερ, στην εφες με μεγαλο μπατζετ παλι απολυθηκε και περυσι που η βαλενθια ειχε ισως το καλυτερο ροστερ απ τις 4 χρονιες που ηταν προπονητης της και παλι απολυθηκε ενω και φετος στην κροατια παρουσιασε χειροτερη εικονα και απο τον ρεπεσα.

οταν του ζητηθηκε το κατι παραπανω δεν αντεξε ενω και σε τιτλους ειναι προπονητης 13 χρονια και εχει 1 γιουροκαπ,2 πρωταθληματα κροατιας και 3 κυπελλα

εξαιρετικος προπονητης ο περασοβιτς για ομαδες χωρις μεγαλες απαιτησεις και πιεση

για μενα εχει λογικη να διωξεις τον τζορτζεβιτς και να πας σε μια πιο φθηνη λυση και το μπατζετ που θα εξοικονομησεις απο το τζορτζεβιτς και το επιτελειο του να δωθει σε καποιον παικτη. ο τζορτζεβιτς ειναι ενας μετριος προπονητης οπως ειναι και λυσεις τυπου πλαθα,ρεπεσα,περασοβιτς κτλ αλλα οπως μετριοι ειναι και οικονομικες λυσεις τυπου πριφτη,πεδουλακη,μαρκοπουλου κτλ
Reggie Miller 31
QUOTE (salonikatasos @ Apr 17 2016, 15:31 ) *
και βούισιτς είχε(μπες δες το ρόστερ) και ο ρακόσεβιτς μια χαρά χρονιά έκανε(η 2η καλύτερη του στην ευρωλίγκα ως προς το σκοράρισμα που ήταν και το βασικό του στοιχείο). και είχε κι άλλους παίχτες δεν ήταν μόνο αυτοί. ο ρόμπερτς που είχε κάνει καλή χρονιά την προηγούμενη χρονιά στην παρτίζαν και τουντσερί και άλλους. δε λέω ότι είναι κακός προπονητής,αλλά δεν έχει προπονήσει μόνο καφενεία εκτός των 2 ισπανικών. μέχρι και η τσιμπόνα που ήταν μια χαρά ρόστερ είχε.

ο σάρας είναι ακόμα πιο άπειρος προπονητής από τον τζόρτζεβιτς. το ότι ξέρει την ομάδα εμένα δε μου λέει απολύτως τίποτα. και ο αλβέρτης την ξέρει και μάλιστα καλύτερα από τον γιασικεβίτσιους,να βάλουμε αυτόν τότε. επίσης τι ακριβώς έχει αποδείξει ο σάρας στους 3 μήνες που είναι προπονητής?τον ολυμπιακό κέρδισε εύκολα που τον κέρδισαν όλοι.

εφόσον οικονομικά δε μπορούμε να πάρουμε προπονητές από τους τοπ αναγκαστικά θα πρέπει να πάμε σε ανερχόμενους. εφόσον διάλεξαν να πάρουν τον τζόρτζεβιτς αυτόν πρέπει να κρατήσουν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα. εσένα δε σου έχει δείξει τίποτα,εμένα από την άλλη μου έχει δείξει αρκετά πράγματα,όπως για παράδειγμα τα πολλά plays σε σετ παιχνίδι,που επί πεδουλάκη δεν υπήρχαν(εκτός από 2 ιπτάμενους μαύρους από τις σέντρες του διαμαντίδη),ούτε επί ιβάνοβιτς. είχε επιτυχίες στις μεταγραφές(πχ φελντέιν),είχε και αποτυχίες όπως όλοι,τι να κάνουμε? ο ομπράντοβιτς μας φόρτωσε (και επέμενε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από την επιμονή του σάλε με τον πάβλοβιτς) τον τέπιτς(τον οποίο κράτησε και 2η χρονιά),τον μάριτς και άλλους.

αν οι εναλλακτικές είναι ο πρίφτης,ο γιαννάκης,ο σούλης,ο βετούλας (όλοι αυτοί ακούστηκαν) το καλοκαίρι σόρρυ,αλλά καλύτερα να αναλάβει ο ΔΓ. δεν είμαστε ούτε άρης,ούτε πάοκ,ούτε απόλλων πατρών

Μισό λεπτό... και ο Σάλε και ο Γιαννάκης κυρίως δουλειά στην Εθνική έχουν να δείξουν... Γιατί λοιπόν ο Σάλε είναι καλύτερος του Γιαννάκη που έχει και ένα ευρωπαϊκό, μια δεύτερη θέση στον κόσμο με νικη επί των ΗΠΑ (με λεμπρόν, μελο, πολ, μπος, χάουαρντ κλπ), μια ακομα 4η θεση στην ευρώπη με ήττα απο την Ισπανία στις λεπτομέρειες και 2 F4 εκ των οποίων στο ένα τελικό ευρωλίγκα και μας κάνει ο Σάλε;;; Μιλάω με αποτελέσματα του ενός και με αποτελέσματα του άλλου...
salonikatasos
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Apr 17 2016, 15:36 ) *
Μισό λεπτό... και ο Σάλε και ο Γιαννάκης κυρίως δουλειά στην Εθνική έχουν να δείξουν... Γιατί λοιπόν ο Σάλε είναι καλύτερος του Γιαννάκη που έχει και ένα ευρωπαϊκό, μια δεύτερη θέση στον κόσμο με νικη επί των ΗΠΑ (με λεμπρόν, μελο, πολ, μπος, χάουαρντ κλπ), μια ακομα 4η θεση στην ευρώπη με ήττα απο την Ισπανία στις λεπτομέρειες και 2 F4 εκ των οποίων στο ένα τελικό ευρωλίγκα και μας κάνει ο Σάλε;;; Μιλάω με αποτελέσματα του ενός και με αποτελέσματα του άλλου...

γιατί ο ένας είναι σε ανοδική πορεία και ο άλλος σε πτωτική. τον απέλυσαν μέχρι και από την λιμόζ που δεν είχαν και τις απαιτήσεις που έχει κάποιος από τον προπονητή του παναθηναϊκού.

και φυσικά γιατί όταν ανέλαβε ομάδα με φιλοδοξίες και με όλες τις συνθήκες ευνοϊκές για να πετύχει(όταν έχεις το μεγαλύτερο μπάτζετ στην ευρώπη όπως είχε ο οσφπ επί γιαννάκη,δεν είναι επιτυχία να πας στο φ4,αλλιώς και η τσσκα πετυχημένη είναι όλα αυτά χρόνια) τα έκανε μπιπ
G-arenas
QUOTE (salonikatasos @ Apr 17 2016, 15:31 ) *
και βούισιτς είχε(μπες δες το ρόστερ) και ο ρακόσεβιτς μια χαρά χρονιά έκανε(η 2η καλύτερη του στην ευρωλίγκα ως προς το σκοράρισμα που ήταν και το βασικό του στοιχείο). και είχε κι άλλους παίχτες δεν ήταν μόνο αυτοί. ο ρόμπερτς που είχε κάνει καλή χρονιά την προηγούμενη χρονιά στην παρτίζαν και τουντσερί και άλλους. δε λέω ότι είναι κακός προπονητής,αλλά δεν έχει προπονήσει μόνο καφενεία εκτός των 2 ισπανικών. μέχρι και η τσιμπόνα που ήταν μια χαρά ρόστερ είχε.

ο σάρας είναι ακόμα πιο άπειρος προπονητής από τον τζόρτζεβιτς. το ότι ξέρει την ομάδα εμένα δε μου λέει απολύτως τίποτα. και ο αλβέρτης την ξέρει και μάλιστα καλύτερα από τον γιασικεβίτσιους,να βάλουμε αυτόν τότε. επίσης τι ακριβώς έχει αποδείξει ο σάρας στους 3 μήνες που είναι προπονητής?τον ολυμπιακό κέρδισε εύκολα που τον κέρδισαν όλοι.

εφόσον οικονομικά δε μπορούμε να πάρουμε προπονητές από τους τοπ αναγκαστικά θα πρέπει να πάμε σε ανερχόμενους. εφόσον διάλεξαν να πάρουν τον τζόρτζεβιτς αυτόν πρέπει να κρατήσουν ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα μιας και δε γίνεται μέσα σε 8 μήνες να κρίνεις αν κάνει ή όχι. εσένα δε σου έχει δείξει τίποτα,εμένα από την άλλη μου έχει δείξει αρκετά πράγματα,όπως για παράδειγμα τα πολλά plays σε σετ παιχνίδι για πρώτη φορά μετά τον ομπράντοβιτς,που επί πεδουλάκη δεν υπήρχαν(εκτός από 2 ιπτάμενους μαύρους από τις σέντρες του διαμαντίδη),ούτε επί ιβάνοβιτς. είχε επιτυχίες στις μεταγραφές(πχ φελντέιν),είχε και αποτυχίες όπως όλοι,τι να κάνουμε? ο ομπράντοβιτς μας φόρτωσε (και επέμενε σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό από την επιμονή του σάλε με τον πάβλοβιτς) τον τέπιτς(τον οποίο κράτησε και 2η χρονιά),τον μάριτς και άλλους.

αν οι εναλλακτικές είναι ο πρίφτης,ο γιαννάκης,ο σούλης,ο βετούλας (όλοι αυτοί ακούστηκαν) το καλοκαίρι σόρρυ,αλλά καλύτερα να αναλάβει ο ΔΓ. δεν είμαστε ούτε άρης,ούτε πάοκ,ούτε απόλλων πατρών

να δω τι θα λεγαμε αν ο σαλε ηταν ελληνας!! laugh.gif o σαρας μου εδειξε οτι σε ενα ροστερ με καλυτερο παικτη τον βουγιουκα και τον γιανκουνας και μετα το χαος σε εναν πολυ δυσκολο ομιλο εκανε καποιες νικες και ηταν ανταγωνιστικος σε πολλα ματς!! ο σαλε τι εχει κανει??περασε καρσιγιακα και το τσιρκο της εφες?? τι παρουσιασε στην επιθεση σε σημαντικους αγωνες και οχι με τρικαλα και τσεντεβιτα?? εγω μονο ποστ τον ραντου βλεπω και iso τον ουιλιαμς! ουτε καν slash παιχνιδι με πολλα κοψιματα δεν εχει παρουσιασει που υποτιθεται οτι ειναι και το δυνατο του σημειο! σε επιπεδο συνεργασιων λογω δδ και καλαθη ειναι λογικο να εχουμε πολλες ασιστ αλλα σκεψου να τους βοηθουσε ο σαλε με εναν μαπ ψηλο και με εναν καλο σουτερ στην γωνια!!

εχεις δικιο για βουισιτς! αλλα και παλι στα τελευταια του ηταν! γενικα μετριο ροστερ ειχε καθως το επιπεδο της ευρωλιγκας τοτε ηταν πολυ μεγαλυτερο απο οτι ηταν τωρα! εγω θεωρω οτι και την επομενη χρονια του περασοβιτς καλυτερο ροστερ ειχε η εφες οπως και την φετινη χρονια!!και ειδαμε ολοι που παει!
bodiroga10
QUOTE (Reggie Miller 31 @ Apr 17 2016, 15:36 ) *
Μισό λεπτό... και ο Σάλε και ο Γιαννάκης κυρίως δουλειά στην Εθνική έχουν να δείξουν... Γιατί λοιπόν ο Σάλε είναι καλύτερος του Γιαννάκη που έχει και ένα ευρωπαϊκό, μια δεύτερη θέση στον κόσμο με νικη επί των ΗΠΑ (με λεμπρόν, μελο, πολ, μπος, χάουαρντ κλπ), μια ακομα 4η θεση στην ευρώπη με ήττα απο την Ισπανία στις λεπτομέρειες και 2 F4 εκ των οποίων στο ένα τελικό ευρωλίγκα και μας κάνει ο Σάλε;;; Μιλάω με αποτελέσματα του ενός και με αποτελέσματα του άλλου...

ναι αλλα το δειγμα του ενος ειναι προσφατο ενω του αλλο παει σχεδον μια 10ετια

να διορθωσω και κατι που εγραψα παραπανω και ηταν ανακριβες ο περασοβιτς δεν απολυθηκε απο την ταου αλλα εφυγε λογω προβληματος στην καρδια
salonikatasos
QUOTE (G-arenas @ Apr 17 2016, 15:42 ) *
να δω τι θα λεγαμε αν ο σαλε ηταν ελληνας!! laugh.gif o σαρας μου εδειξε οτι σε ενα ροστερ με καλυτερο παικτη τον βουγιουκα και τον γιανκουνας και μετα το χαος σε εναν πολυ δυσκολο ομιλο εκανε καποιες νικες και ηταν ανταγωνιστικος σε πολλα ματς!! ο σαλε τι εχει κανει??περασε καρσιγιακα και το τσιρκο της εφες?? τι παρουσιασε στην επιθεση σε σημαντικους αγωνες και οχι με τρικαλα και τσεντεβιτα?? εγω μονο ποστ τον ραντου βλεπω και iso τον ουιλιαμς! ουτε καν slash παιχνιδι με πολλα κοψιματα δεν εχει παρουσιασει που υποτιθεται οτι ειναι και το δυνατο του σημειο! σε επιπεδο συνεργασιων λογω δδ και καλαθη ειναι λογικο να εχουμε πολλες ασιστ αλλα σκεψου να τους βοηθουσε ο σαλε με εναν μαπ ψηλο και με εναν καλο σουτερ στην γωνια!!

εχεις δικιο για βουισιτς! αλλα και παλι στα τελευταια του ηταν! γενικα μετριο ροστερ ειχε καθως το επιπεδο της ευρωλιγκας τοτε ηταν πολυ μεγαλυτερο απο οτι ηταν τωρα! εγω θεωρω οτι και την επομενη χρονια του περασοβιτς καλυτερο ροστερ ειχε η εφες οπως και την φετινη χρονια!!και ειδαμε ολοι που παει!

για να βγάζουν ασίστ που λες ο διαμαντίδης και ο καλάθης πρέπει να βγαίνει και κάποιο σύστημα,δε βγαίνουν έτσι 20 ασίστ μέσο όρο με iso του williams και τα ποστ του ραντούλιτσα(που δεν ξέρω κιόλας αν τα μετράνε σαν ασίστ). εγώ βλέπω σε κάθε ματς κοψίματα του καλάθη και του williams κάτω από το καλάθι,συνεργασίες με δημιουργό τον ραντούλιτσα(όπως η πρώτη φάση προχθές που κάρφωσε ο πάβλοβιτς από ασίστ του σέντερ),high low ραντούλιτσα με γκιστ κλπ. και συστήματα για του σουτέρ έχουν βγει(το τρίποντο του φελντέιν με τη μάλαγα πώς βγήκε??). και προχθές πάλι 2 φορές ο φώτσης βγήκε μόνος του και τα έχασε.

στα ματς με την κούτσα το σύστημα με τον φελντέιν να βγαίνει κάθετα από τη ρακέτα προς το τρίποντο παίρνοντας σκριν έχει βγει τουλάχιστον 5 φορές. ο φελντέιν μέχρι και το τοπ16 όποτε γινόταν αυτό σηκωνόταν και σούταρε,άσχετα αν σκόραρε ή όχι. δε νομίζω ότι φταίει ο τζόρτζεβιτς που τώρα σε 2 ματς αντί να σουτάρει παίρνει τη μπάλα τριπλάρει και βαράει μαρκαρισμένα στεπ μπακ από τα 6.5 μέτρα αντί να σουτάρει ελεύθερο τρίποντο από τα 7 μέτρα.

υγ. στο τοπ16 περάσαμε και τον ερυθρό αστέρα εκτός από την εφές και τελικά τερματίσαμε 2 νίκες πάνω του,παρότι μας είχε κερδίσει και στα 2 παιχνίδια. δηλαδή στα υπόλοιπα 12 παιχνίδια κάναμε 4 παραπάνω νίκες. τι μου λες τώρα ότι περάσαμε με το ζόρι? στην πρώτη φάση είχαμε 6-4 και ο 5ος είχε 4-6 και τον είχαμε και στην ισοβαθμία. πριν αρχίσει η φάση των 8 είχαμε το 4ο καλύτερο ρεκόρ φέτος στη διοργάνωση μαζί με την κούτσα και πίσω μόνο από φενέρ-τσσκα και κουμπάν. μάλλον εύκολες προκρίσεις δείχνει αυτό και όχι με την ψυχή στο στόμα
Ginobili
Οκ,έχει καλύτερο βιογραφικό ο Γιαννάκης,καμία αντίρρηση.Και ο Πεδουλάκης έχει.Να φέρουμε τον Γιαννάκη από τα ζειμπέκικα του Παπαδόπουλου...ή τον Πεδουλάκη(ποια ομάδα προπονεί..?)...που δεν μπορεί να κρατήσει τα αποδυτήρια.
Με 2 Έλληνες παίζει μπάσκετ ο Σάλε..ο ένας είναι σκασμένος...και ο άλλος σε 1.5 μηνα σταματά το μπάσκετ.Δεν είναι εύκολα αυτά τα πράγματα...με τι κορμό παίζει?
Δείτε τι λεφτά έχουν χαλάσει...και πόσες αποτυχίες έχουν Ζοτς-Ντούντα χωρίς κορμό Τούρκων παικτών.
Ο Ολυμπιακός ,με Μάντζαρη-Σπανούλη-Παπανικολάου(Σλούκα πέρσι),Πρίντεζη,και Παπαπέτρου-Αγραβάνη ψημένους σε μικρούς ρόλους..έχει ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα.Όλα αυτά...πέρα από την παικτική αξία των παικτών.
bodiroga10
QUOTE (Ginobili @ Apr 17 2016, 15:54 ) *
Οκ,έχει καλύτερο βιογραφικό ο Γιαννάκης,καμία αντίρρηση.Και ο Πεδουλάκης έχει.Να φέρουμε τον Γιαννάκη από τα ζειμπέκικα του Παπαδόπουλου...ή τον Πεδουλάκη(ποια ομάδα προπονεί..?)...που δεν μπορεί να κρατήσει τα αποδυτήρια.
Με 2 Έλληνες παίζει μπάσκετ ο Σάλε..ο ένας είναι σκασμένος...και ο άλλος σε 1.5 μηνα σταματά το μπάσκετ.Δεν είναι εύκολα αυτά τα πράγματα...με τι κορμό παίζει?
Δείτε τι λεφτά έχουν χαλάσει...και πόσες αποτυχίες έχουν Ζοτς-Ντούντα χωρίς κορμό Τούρκων παικτών.
Ο Ολυμπιακός ,με Μάντζαρη-Σπανούλη-Παπανικολάου(Σλούκα πέρσι),Πρίντεζη,και Παπαπέτρου-Αγραβάνη ψημένους σε μικρούς ρόλους..έχει ένα τεράστιο συγκριτικό πλεονέκτημα.Όλα αυτά...πέρα από την παικτική αξία των παικτών.

το διλλημα ειναι οτι η διαφορα των συμβολαιων του τζορτζεβιτς με τον πεδουλακη ή τον πριφτη ειναι αλλο ενα ποιοτικο συμβολαιο ελληνα παικτη πχ ζηση.

οποτε τι ειναι καλυτερο τζορτζεβιτς ή πριφτης+ζησης

τον τζορτζεβιτς δεν τον φεραμε για να ειναι απλα ενας συμβατικος προπονητης αλλα για να κανει την διαφορα στα κρισιμα απο τον παγκο που μεχρι τωρα δεν το εχει κανει.

επισης χρεωνεται και την τραγικη επιλογη αλλα κυριως την επιμονη του στον συμπατριωτη του τον παβλοβιτς προχτες σε ματς που πηγε παραταση χαρισε εναν ποντο στο 4ο δεκαλεπτο στον αντιπαλο με την τεχνικη ποινη
G-arenas
QUOTE (salonikatasos @ Apr 17 2016, 15:52 ) *
για να βγάζουν ασίστ που λες ο διαμαντίδης και ο καλάθης πρέπει να βγαίνει και κάποιο σύστημα,δε βγαίνουν έτσι 20 ασίστ μέσο όρο με iso του williams και τα ποστ του ραντούλιτσα(που δεν ξέρω κιόλας αν τα μετράνε σαν ασίστ). εγώ βλέπω σε κάθε ματς κοψίματα του καλάθη και του williams κάτω από το καλάθι,συνεργασίες με δημιουργό τον ραντούλιτσα(όπως η πρώτη φάση προχθές που κάρφωσε ο πάβλοβιτς από ασίστ του σέντερ),high low ραντούλιτσα με γκιστ κλπ. και συστήματα για του σουτέρ έχουν βγει(το τρίποντο του φελντέιν με τη μάλαγα πώς βγήκε??). και προχθές πάλι 2 φορές ο φώτσης βγήκε μόνος του και τα έχασε.

στα ματς με την κούτσα το σύστημα με τον φελντέιν να βγαίνει κάθετα από τη ρακέτα προς το τρίποντο παίρνοντας σκριν έχει βγει τουλάχιστον 5 φορές. ο φελντέιν μέχρι και το τοπ16 όποτε γινόταν αυτό σηκωνόταν και σούταρε,άσχετα αν σκόραρε ή όχι. δε νομίζω ότι φταίει ο τζόρτζεβιτς που τώρα σε 2 ματς αντί να σουτάρει παίρνει τη μπάλα τριπλάρει και βαράει μαρκαρισμένα στεπ μπακ από τα 6.5 μέτρα αντί να σουτάρει ελεύθερο τρίποντο από τα 7 μέτρα.

υγ. στο τοπ16 περάσαμε και τον ερυθρό αστέρα εκτός από την εφές και τελικά τερματίσαμε 2 νίκες πάνω του,παρότι μας είχε κερδίσει και στα 2 παιχνίδια. δηλαδή στα υπόλοιπα 12 παιχνίδια κάναμε 4 παραπάνω νίκες. τι μου λες τώρα ότι περάσαμε με το ζόρι? στην πρώτη φάση είχαμε 6-4 και ο 5ος είχε 4-6 και τον είχαμε και στην ισοβαθμία. πριν αρχίσει η φάση των 8 είχαμε το 4ο καλύτερο ρεκόρ φέτος στη διοργάνωση μαζί με την κούτσα και πίσω μόνο από φενέρ-τσσκα και κουμπάν. μάλλον εύκολες προκρίσεις δείχνει αυτό και όχι με την ψυχή στο στόμα

φιλε λογικο ειναι μεσα σε ενα παιχνιδι να βγαζεις και 2-3 φασεις με καλες συνεργασιες και με 2-3 ελευθερα σουτ!! το θεμα ειναι οτι στο 98% των επιθεσεων μας ειχαμε κολλησει και βαζαμε μονο ατομικες ενεργειες!! επισης ο δδ και ο καλαθης βγαζουν πολλες ασιστ γιατι ειναι κορυφαιοι στην ευρωπη σε αυτον τον τομεα!! ειναι σαν να μου λες οτι ο τεοντοσιτς αν παει σε μια ομαδα με τραγικο προπονητη δεν θα βγαζει 5 ασιστ μ.ο την χρονια! ε δεν γινονται αυτα!! αλλωστε ωραιες φασεις εβγαζε και ο πεδουλακης με πολυ πιο μετριο ροστερ με γκιστ και λασμε και δεν εδινε και καθολου εμφαση στην επιθεση!! για αυτο μην μου λες για 3-4 φασεις σε εναν 45λεπτο αγωνα γιατι παντα θα υπαρχουν τετοιες!!
salonikatasos
QUOTE (G-arenas @ Apr 17 2016, 16:17 ) *
φιλε λογικο ειναι μεσα σε ενα παιχνιδι να βγαζεις και 2-3 φασεις με καλες συνεργασιες και με 2-3 ελευθερα σουτ!! το θεμα ειναι οτι στο 98% των επιθεσεων μας ειχαμε κολλησει και βαζαμε μονο ατομικες ενεργειες!! επισης ο δδ και ο καλαθης βγαζουν πολλες ασιστ γιατι ειναι κορυφαιοι στην ευρωπη σε αυτον τον τομεα!! ειναι σαν να μου λες οτι ο τεοντοσιτς αν παει σε μια ομαδα με τραγικο προπονητη δεν θα βγαζει 5 ασιστ μ.ο την χρονια! ε δεν γινονται αυτα!! αλλωστε ωραιες φασεις εβγαζε και ο πεδουλακης με πολυ πιο μετριο ροστερ με γκιστ και λασμε και δεν εδινε και καθολου εμφαση στην επιθεση!! για αυτο μην μου λες για 3-4 φασεις σε εναν 45λεπτο αγωνα γιατι παντα θα υπαρχουν τετοιες!!

ξαναλέω. 20 ασίστ με ατομικές ενέργειες δε βγαίνουν,γιατί δε μετράνε για ασίστ οι ατομικές ενέργειες. και δεν είναι 2-3 οι καλές συνεργασίες,αλλά πολλές παραπάνω που πολλές φορές δεν καταλήγουν σε καλάθι.

προσωπικά με το μπάσκετ του πεδουλάκη μου ερχόταν να κάνω εμετό. με το ζόρι όποτε μπορούσε να τρέξει η ομάδα σταματούσε την ομάδα και δεν την άφηνε να τρέξει. γενικά ο πεδουλάκης αντιμετώπιζε τους αντιπάλους σαν να ήμασταν ο ίκαρος καλλιθέας ξέρω γω. πήρε κάποια αποτελέσματα(την πρώτη χρονιά μόνο,γιατί τη δεύτερη με την ίδια ομάδα και την τραγική του διαχείριση στον ούκιτς η ομάδα ήταν πολύ χειρότερη παρότι τους κράτησε όλους κι έφερε φώτση,μαυροκεφαλίδη και τους παππά-γιάνκοβιτς που προέρχονταν από πολύ καλή χρονιά στην ελλάδα),αλλά πονούσαν τα μάτια μας. προσωπικά θέλω να βλέπω ευχάριστο μπάσκετ κι ας χάνω κάποιες φορές. να τρέχει η ομάδα κι ας κάνει περισσότερα λάθη. για το λόγο αυτό προσωπικά ευχαριστήθηκα περισσότερο το μπάσκετ επί ιβάνοβιτς παρά επί πεδουλάκη. προτιμώ να παίζει η ομάδα το μπάσκετ που μπορεί να παίξει και όταν παίζει με καλύτερους αντιπάλους να χάνει,αλλά να το παλεύει. όχι να παίζει σαν τη γάτα με το ποντίκι να τους κρατήσει στους 60 πόντους και πολλές φορές ακόμα και τότε να αδυνατεί να κερδίσει.
εφόσον λοιπόν το καλοκαίρι κάνει καμιά χαζομάρα ο ΔΓ και επιστρέψει σε αυτό το πλάνο με τον πρίφτη,τότε θα τα ακούει κάθε βδομάδα ο προπονητής όπως κράζουν τώρα πολλοί τον τζόρτζεβιτς.

οι έλληνες προπονητές είναι υπερεκτιμημένοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. έχουμε βγάλει τους πάντες μυρωδιάδες και κακούς προπονητές.ο λάσο μυρωδιάς,ο καζλάουσκας υπνάουσκας,ο τρινκιέρι εθνικός σταρ,αλλά τώρα καλός,ο ιβάνοβιτς προπονητής προηγούμενης δεκαετίας,ο ρανιέρι για να πω και για τη μπάλα, άχρηστος.

σχόλια για τους έλληνες προπονηταράδες

-ο σφαιρόπουλος μάστερ της άμυνας.το είδαμε στο τοπ16,βαρέθηκε να τρώει 80-90+ πόντους
-ο μπαρτζώκας προπονητής της χρονιάς.το είδαμε προχθές που ο πασκουάλ του πήρε τα σώβρακα χωρίς ντόρσεϊ,αλλά με τον βουτυροτόμιτς(τι βλάκες εκεί στη βαρκελώνη,τι τον κρατάνε τον άσχετο τόσα χρόνια με τις σοφτ ομάδες του?). εδώ έχουμε και τον μύθο του καλού recruiter λόγω των φετινών μεταγραφών του στην κουμπάν. ξεχνούν μάλλον τι φρούτα είχε φέρει στον ολυμπιακό. μπέγκιτς,πάουελ,σεμαρντίνι(2 φορές),μουν,πέρκινς,κόλινς κλπ
-ο σούλης προπονηταράς,παρουσίασε τρομερό έργο το 93(ο ιβάνοβιτς όμως είναι προπονητής άλλης δεκαετίας-παρότι πιο πρόσφατη η δικιά του)
-ο πρίφτης προπονητάρα(έχει κάνει ντέρμπι δεκάδες ματς πέρσι και φέτος στα οποία ο άρης είχε διαφορές ασφαλείας). έφαγε 40αρα από τον μυρωδιά τον ρέπεσα και αποκλείστηκε από την κλαϊπέντα νεπτούνας
-ο γιαννάκης προπονητάρα. το έδειξε στην εθνική(ο τζόρτζεβιτς ο άχρηστος δεν έχει δείξει τίποτα)
-ο κατσικάρης. μια κατηγορία μόνος του. σφάζονται οι ρεάλ,μπάρτσα ποιος θα τον πρωτοπρολάβει. τελικά τους τον έκλεψε μέσα από τα χέρια το μεγαθήριο της μούρθια

μόνο ο ιτούδης αξίζει,που κι αυτός πέρσι στο φ4 τα έκανε μαντάρα. αν και φέτος κάνει τα ίδια και χάσουν στο φ4 επειδή αυτός θα αποδειχθεί λίγος(γιατί κακά τα ψέματα φέτος δεν έχει την καλύτερη ομάδα όπως πέρσι,η φενέρ την έχει. περιμένω τουλάχιστον να το παλέψει κι ας χάσει επειδή οι άλλοι είναι καλύτεροι),θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι ανήκει κι αυτός στην μακρά λίστα των υπερεκτιμημένων προπονητών που προσπαθούν πολλοί να μας παρουσιάσουν ως την επόμενη μεγάλη προπονητική σχολή στην ευρώπη
G-arenas
QUOTE (salonikatasos @ Apr 17 2016, 16:59 ) *
ξαναλέω. 20 ασίστ με ατομικές ενέργειες δε βγαίνουν,γιατί δε μετράνε για ασίστ οι ατομικές ενέργειες. και δεν είναι 2-3 οι καλές συνεργασίες,αλλά πολλές παραπάνω που πολλές φορές δεν καταλήγουν σε καλάθι.

προσωπικά με το μπάσκετ του πεδουλάκη μου ερχόταν να κάνω εμετό. με το ζόρι όποτε μπορούσε να τρέξει η ομάδα σταματούσε την ομάδα και δεν την άφηνε να τρέξει. γενικά ο πεδουλάκης αντιμετώπιζε τους αντιπάλους σαν να ήμασταν ο ίκαρος καλλιθέας ξέρω γω. πήρε κάποια αποτελέσματα(την πρώτη χρονιά μόνο,γιατί τη δεύτερη με την ίδια ομάδα και την τραγική του διαχείριση στον ούκιτς η ομάδα ήταν πολύ χειρότερη παρότι τους κράτησε όλους κι έφερε φώτση,μαυροκεφαλίδη και τους παππά-γιάνκοβιτς που προέρχονταν από πολύ καλή χρονιά στην ελλάδα),αλλά πονούσαν τα μάτια μας. προσωπικά θέλω να βλέπω ευχάριστο μπάσκετ κι ας χάνω κάποιες φορές. να τρέχει η ομάδα κι ας κάνει περισσότερα λάθη. για το λόγο αυτό προσωπικά ευχαριστήθηκα περισσότερο το μπάσκετ επί ιβάνοβιτς παρά επί πεδουλάκη. προτιμώ να παίζει η ομάδα το μπάσκετ που μπορεί να παίξει και όταν παίζει με καλύτερους αντιπάλους να χάνει,αλλά να το παλεύει. όχι να παίζει σαν τη γάτα με το ποντίκι να τους κρατήσει στους 60 πόντους και πολλές φορές ακόμα και τότε να αδυνατεί να κερδίσει.
εφόσον λοιπόν το καλοκαίρι κάνει καμιά χαζομάρα ο ΔΓ και επιστρέψει σε αυτό το πλάνο με τον πρίφτη,τότε θα τα ακούει κάθε βδομάδα ο προπονητής όπως κράζουν τώρα πολλοί τον τζόρτζεβιτς.

οι έλληνες προπονητές είναι υπερεκτιμημένοι από τον πρώτο μέχρι τον τελευταίο. έχουμε βγάλει τους πάντες μυρωδιάδες και κακούς προπονητές.ο λάσο μυρωδιάς,ο καζλάουσκας υπνάουσκας,ο τρινκιέρι εθνικός σταρ,αλλά τώρα καλός,ο ιβάνοβιτς προπονητής προηγούμενης δεκαετίας,ο ρανιέρι για να πω και για τη μπάλα, άχρηστος.

σχόλια για τους έλληνες προπονηταράδες

-ο σφαιρόπουλος μάστερ της άμυνας.το είδαμε στο τοπ16,βαρέθηκε να τρώει 80-90+ πόντους
-ο μπαρτζώκας προπονητής της χρονιάς.το είδαμε προχθές που ο πασκουάλ του πήρε τα σώβρακα χωρίς ντόρσεϊ,αλλά με τον βουτυροτόμιτς(τι βλάκες εκεί στη βαρκελώνη,τι τον κρατάνε τον άσχετο τόσα χρόνια με τις σοφτ ομάδες του?). εδώ έχουμε και τον μύθο του καλού recruiter λόγω των φετινών μεταγραφών του στην κουμπάν. ξεχνούν μάλλον τι φρούτα είχε φέρει στον ολυμπιακό. μπέγκιτς,πάουελ,σεμαρντίνι(2 φορές),μουν,πέρκινς,κόλινς κλπ
-ο σούλης προπονηταράς,παρουσίασε τρομερό έργο το 93(ο ιβάνοβιτς όμως είναι προπονητής άλλης δεκαετίας-παρότι πιο πρόσφατη η δικιά του)
-ο πρίφτης προπονητάρα(έχει κάνει ντέρμπι δεκάδες ματς πέρσι και φέτος στα οποία ο άρης είχε διαφορές ασφαλείας). έφαγε 40αρα από τον μυρωδιά τον ρέπεσα και αποκλείστηκε από την κλαϊπέντα νεπτούνας
-ο γιαννάκης προπονητάρα. το έδειξε στην εθνική(ο τζόρτζεβιτς ο άχρηστος δεν έχει δείξει τίποτα)
-ο κατσικάρης. μια κατηγορία μόνος του. σφάζονται οι ρεάλ,μπάρτσα ποιος θα τον πρωτοπρολάβει. τελικά τους τον έκλεψε μέσα από τα χέρια το μεγαθήριο της μούρθια

μόνο ο ιτούδης αξίζει,που κι αυτός πέρσι στο φ4 τα έκανε μαντάρα. αν και φέτος κάνει τα ίδια και χάσουν στο φ4 επειδή αυτός θα αποδειχθεί λίγος(γιατί κακά τα ψέματα φέτος δεν έχει την καλύτερη ομάδα όπως πέρσι,η φενέρ την έχει. περιμένω τουλάχιστον να το παλέψει κι ας χάσει επειδή οι άλλοι είναι καλύτεροι),θα αρχίσω να σκέφτομαι ότι ανήκει κι αυτός στην μακρά λίστα των υπερεκτιμημένων προπονητών που προσπαθούν πολλοί να μας παρουσιάσουν ως την επόμενη μεγάλη προπονητική σχολή στην ευρώπη

η συζητηση ηταν κυριως για τον σαλε και λιγο για περασοβιτς εσυ το πηγες αλλου. και γω σου λεω οτι η ομαδα σε επιπεδο συνεργασιων δεν ειναι κατι το ιδιαιτερο καθως εχεις 2 πολυ καλους δημιουργους συν τον ραντου που ειναι ο καλυτερος πασερ ψηλος στην ευρωπη! σκεψου να ειχες ανταμς και τζειμς ποσες ασιστ θα εβγαζες! δεν σημαινει ομως οτι ο σαλε δεν εχει δουλεψει πανω σε αυτο ομως, παρολα αυτα δεν εχουμε κατι το σπουδαιο! ουτε καλη και γρηγορη κυκλοφορια ουτε spacing κτλ! τωρα αν δεν βλεπεις οτι ο δδ , ο γουιλιαμς ή ακομα ο καλαθης και ο φελντειν κρατανε ωρα την μπαλα πανω τους και στο τελος ποσταρουμε ραντου ή γκιστ δεν φταιω! ναι βγαζουμε καποιες συνεργασιες οι οποιες πιο πολυ προκυπτουν απο τις πασαρες του δδ και την πολυ καλη δημιουργια του καλαθη και του ραντου παρα λογω καλης κυκλοφοριας κλπ! και αυτο φαινεται και οταν ο δδ και ο καλαθης δεν ειναι μεσα στην 5αδα! επισης οταν δεν υπαρχουν αυτες οι εμπνευσεις κυριως του δδ και μετα του καλαθη τοτε ειμαστε απιστευτα στασιμοι στο παιχνιδι πραμα που δηλωνει οτι δεν ειμαστε δουλεμενοι σε κατι πολυ καλα και ειμαστε μονοδιαστατοι!

καλα για λασο δεν λεω τιποτα!ειναι μυρωδιας εως εκει που δεν παει!! ο τρινκιερι παντου ηταν καλος οπου και αν ειχε ομαδα!και την καντου την εφτιαξε απειρα και την μπαμπεργκ την πηγε απιστευτα μακρια! μονο σε μας δεν πηγε καλα γιατι πηρε 3 γκαρντ! συν οτι αλλο εθνικες και αλλο συλλογικες! ο καζλαουσκας γενικα ειναι ασταθης παει μια καλα μια οχι... ο ιβανοβιτς εχει ενα πραμα συγκεκριμενο στο νου του και με αυτι θα πεθανει! θελει η ομαδα του να τρεχει, να τα βαζει απο παντου , να πιεζει πολυ στην αμυνα και γενικα μεσα απο τις πολυ δυνατες προπονησεις να παιρνει παραμαζωμα ολους τους αντιπαλους! ε αυτο με το ροστερ που ειχε σε εμας δεν μπορουσε να το κανει και απο την στιγμη που δεν ηξερε κατι αλλο πατωσε!
irving
συμφωνω με τασο.

ο σαλε εχει κανει πολλα λαθη και εχει εμμονες (οπως ολοι οι προπονητες). πιστευω πρεπει να του δωσουμε μια ευκαιρια ακομα του χρονου ωστε να φτιαξει οπως εκεινος θελει την ομαδα και επιτελους να κρατησουμε εναν προπονητη πανω απο 1 χρονο.
του χρονου θα εχει ηδη μια χρονια στην ευρωλιγκα και θα τα παει καλυτερα. ωστοσο πρεπει να δεχτουμε οτι θα κανει πολλα λαθη ακομα. οπως ειδα και πιο πανω, το να διωξουμε τον σαλε και να παρουμε εναν μετριο προπονητη δεν αξιζει. αμα δεν παρουμε προπονηταρα, καλυτερα να μεινουμε με σαλε και σε λιγα χρονια μπορει να μας βγει. μεγαλη προσωπικοτητα, ειναι winner και πιστευω θα γινει καλος προπονητης.
Ben30
QUOTE (irving @ Apr 17 2016, 16:27 ) *
συμφωνω με τασο.

ο σαλε εχει κανει πολλα λαθη και εχει εμμονες (οπως ολοι οι προπονητες). πιστευω πρεπει να του δωσουμε μια ευκαιρια ακομα του χρονου ωστε να φτιαξει οπως εκεινος θελει την ομαδα και επιτελους να κρατησουμε εναν προπονητη πανω απο 1 χρονο.
του χρονου θα εχει ηδη μια χρονια στην ευρωλιγκα και θα τα παει καλυτερα. ωστοσο πρεπει να δεχτουμε οτι θα κανει πολλα λαθη ακομα. οπως ειδα και πιο πανω, το να διωξουμε τον σαλε και να παρουμε εναν μετριο προπονητη δεν αξιζει. αμα δεν παρουμε προπονηταρα, καλυτερα να μεινουμε με σαλε και σε λιγα χρονια μπορει να μας βγει. μεγαλη προσωπικοτητα, ειναι winner και πιστευω θα γινει καλος προπονητης.


Σωστό.Και ασφαλώς περιμένεις ότι θα κάνει και λάθη στην 1η του χρονιά στην Ευρωλίγκα.Και δεν έχει κάνει μόνο λάθη αλλά και αρκετά σωστά (αναλύθηκαν από άλλους σχολιαστές πιο πάνω).Άσε που είμαστε ήδη στους 8 ύστερα από όλα όσα συνέβησαν από το καλοκαίρι μέχρι και τον Φεβρουάριο...
Δηλαδή τι άλλο να κάνει ο Σάσα;Να σηκώσει μήπως και την Ευρωλίγκα με 2ο σέντερ τον Κούζμιτς, χωρίς σοβαρά 3άρια,με ένα 4άρι και με τον βασικό γκαρντ (Καλάθη) να μην μπορεί να πάρει τα πόδια του ;Και εδώ που έφτασε φέτος,μια χαρά είναι.
Το πιο παράδοξο,όμως,είναι ότι οι περισσότεροι από όσους του κάνουν τόσο σκληρή και άδικη κριτική, φτάνουν μετά να προτείνουν τον... Πρίφτη,τον Σούλη,τον Σάρας, ενώ πραγματικά θα εκστασιάζονταν με την περίπτωση του Κατσικάρη...smile.gif .Πάλι καλά που δεν πρότειναν και τον Αλβέρτη.
Του χρόνου,ο Σάσα Τζόρτζεβιτς θα κριθεί αυστηρά,διότι θα φτιάξει μια ομάδα πραγματικά δική του από το Α ως το Ω.Εκεί θα δείξει ο Σέρβος τι ψάρια πιάνει και αν μπορεί να γίνει αυτό που πολλοί περιμένουμε.
yorgos
QUOTE
προσωπικά θέλω να βλέπω ευχάριστο μπάσκετ κι ας χάνω κάποιες φορές. να τρέχει η ομάδα κι ας κάνει περισσότερα λάθη. για το λόγο αυτό προσωπικά ευχαριστήθηκα περισσότερο το μπάσκετ επί ιβάνοβιτς παρά επί πεδουλάκη. προτιμώ να παίζει η ομάδα το μπάσκετ που μπορεί να παίξει και όταν παίζει με καλύτερους αντιπάλους να χάνει,αλλά να το παλεύει. όχι να παίζει σαν τη γάτα με το ποντίκ

Εγώ 'αμα θέλω να δω ευχάριστο μπάσκετ βάζω τους Σίξερς. Ή τη Μάλαγα.

Από τον Παναθηναϊκό έχω την απαίτηση να χτυπάει κάθε ματς, με όποια όπλα έχει. Γι αυτό μου αρέσει να βλέπω ευρωπαϊκό μπάσκετ, γιατί μια μέτρια ομάδα με πλάνο κάνει τη νίλα στις μεγάλες διότι είναι προπονητοκεντρικό μπάσκετ σε λίγκες που η κάθε ήττα πονάει κι έχει πολλά ματς με την πλάτη στον τοίχο. Για να τρέχουμε, να σουτάρουμε, να χαμογελάμε, να υπογράφουμε αυτόγραφα και μετά να κοιτάμε το ταμπλο και να λέμε "δεν πειράζει όμως, επεράσαμε όμορφα-όμορφα-όμορφα", υπάρχει και η δορυφορική για να βλέπουμε Μάλαγα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει έναν μέτριο κόουτς. Έχει έναν κακό κόουτς με καλό ρόστερ.
salonikatasos
QUOTE (yorgos @ Apr 17 2016, 21:47 ) *
Εγώ 'αμα θέλω να δω ευχάριστο μπάσκετ βάζω τους Σίξερς. Ή τη Μάλαγα.

Από τον Παναθηναϊκό έχω την απαίτηση να χτυπάει κάθε ματς, με όποια όπλα έχει. Γι αυτό μου αρέσει να βλέπω ευρωπαϊκό μπάσκετ, γιατί μια μέτρια ομάδα με πλάνο κάνει τη νίλα στις μεγάλες διότι είναι προπονητοκεντρικό μπάσκετ σε λίγκες που η κάθε ήττα πονάει κι έχει πολλά ματς με την πλάτη στον τοίχο. Για να τρέχουμε, να σουτάρουμε, να χαμογελάμε, να υπογράφουμε αυτόγραφα και μετά να κοιτάμε το ταμπλο και να λέμε "δεν πειράζει όμως, επεράσαμε όμορφα-όμορφα-όμορφα", υπάρχει και η δορυφορική για να βλέπουμε Μάλαγα. Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει έναν μέτριο κόουτς. Έχει έναν κακό κόουτς με καλό ρόστερ.

Αυτη ειναι η δικια σου η γνωμη. Κι εγω θεωρω τον πεδουλακη κακο προπονητη χειροτερο και απο τον τζορτζεβιτς και απο τον ιβανοβιτς. Και το βασικοτερο θεωρω το μπασκετ που επαιζε αποκρουστικο. Αυτο μπορουσε βεβαια και αυτο επαιζε γιατι μεχρι εκει ηταν τα ορια του και το εδειξε στην ουνιξ οπου ειχε τους παιχτες για να παιξει επιθεση(το ειχαμε ακουσει και αυτο) και τα εκανε μανταρα κι εφυγε κακην κακως. Σε αλλους αρεσει αυτο μπασκετ με σκορ 61-60 σε μενα δεν αρεσει
SkyFall
QUOTE (yorgos @ Apr 17 2016, 21:47 ) *
Αυτή τη στιγμή η ομάδα δεν έχει έναν μέτριο κόουτς. Έχει έναν κακό κόουτς με καλό ρόστερ.


+13 Συμφωνώ απόλυτα.
CG.
Ο μπλατ αληθεια που γυριζει?
troll_ey
Τέλος ο τζορτζεβιτς.
tuareg
τελος,μολις ειπαν στη νοβα για λυση συνεργασιας
more stars
http://www.sdna.gr/mpasket/euroleague/arti...on-panathinaiko

στο καλό και να μας γράφει...
RipCity
Είναι που δείχνει ωριμότητα ο ΔΓ tongue.gif

Τραγική απόφαση στο συγκεκριμένο σημείο, λες κι έχει έτοιμο κανάν προπονηταρά για τα πλέι-οφ. Κάθε χρόνο με προσωρινούς τεχνικούς στα πλέι-οφ, πως την έχει δει?
CG.
Και στην ερτ
Αλβερτης ξανα smile.gif
pan24
Ανακοινωση απολυσης πριν καν τελειωσει η συνεντευξη τυπου.Good old ΔΓ
louie
ξεκινησα να αναλυσω τα λαθη του σαλε και εμαθα οτι τελος απο την ομαδα. η αντιδραση του δγ μπορει να θυμιζει τους προηγουμενους προπονητες αλλα αυτη την φορα ειναι πιο νηφαλια απο οτι αλλες χρονιες. οπως γενικα η συμπεριφορα του δγ φετος ειναι απειρως πιο σοβαρη απο τις αλλες χρονιες.
thalys
Επιτέλους. Και ο ΔΔ καλύτερα θα την πήγαινε την ομάδα.
Nik Tepits
Δεν πειραζει να χαθει το πρωταθλημα. Ο Σαλε ειχε χασει και τα αποδυτηρια, ερασιτεχνης γι αυτο το επιπεδο. Να ευχαριστησει που του δοθηκε η ευκαιρια να κοουτσαρει τοπ ομαδα οπως ο Παναθηναικος.

Στο καλο, να παρει αμεσως τον μισθοφορο τον Παβλοβιτς.
bodiroga10
Η αποφαση ειναι σωστη, η ομαδα εδειξε εικονα αποσυνθεσης στα ματς με την λαμποραλ. Επισης ξεκαθαρα δειχνει οτι προτεραιοτητα για τον δγ ηταν η ευρωλιγκα και απ την στιγμη που χαθηκε το φαιναλ4 ο προπονητης κριθηκε αποτυχημενος

Ο τζορτζεβιτς στηριχθηκε αρκετα απ τον γιαννακοπουλο,οποιονδηποτε αλλον θα τον ειχε διωξει μετα το ματς στο σεφ.....
Reggie Miller 31
QUOTE (desdenova13 @ Apr 20 2016, 00:27 ) *

Τον βλέπω εγώ τον Μίνιτς πρώτο προπονητή και δεν θα έχει και Γκαγκαλούδη να τον κουρέψει! tongue.gif

ΥΓ Σάλε στο καλό... μακράν ο πιο κομπλεξικός, ο πιο ξεροκέφαλος, ο πιο λομπίστας προπονητής που έχω δει. Τους Spurs να σου φέρουμε, τον Μαριάνοβιτς θα βάζεις βασικό
ΥΓ2 Προσωπικά δεν με νοιάζει το πρωτάθλημα... με νοιάζει που αυτός ο άνθρωπος δεν μπόρεσε να βγάλει ένα σύστημα της προκοπής για τους παίκτες του... όλοι ατομικές προσπάθειες και τάισμα στον ψηλό. Λες και παίζουμε με τον Τατσένκο στα 80's
YΓ3 3-0 ούτε ο άλλος με τον Λούντζη δεν έφερε
ΥΓ4 ΔΓ έχουμε πολλά και για την δική σου γούνα... Σοβαρέψου, δώσε δανεικούς σε κανονικές ομάδες τους μικρούς, κάνε scouting team και πάρε σοβαρούς προπονητές! Δεν είμαστε η Βαλένθια να κάνει το αγροτικό του ο κάθε μαθητευόμενος
Nik Tepits
Παμε για προσωρινο και το καλοκαιρι τα σπουδαια. Ελα ρε παιδια, ολη τη χρονια ο ανθρωπος δεν ειχε πλανο. Ειναι πολυ λιγος για να προπονει ομαδα που θελει να πρωταγωνιστει, δεν εκανε ουτε ενα τρυκ σε ολη τη σειρα. Δοκιμασε κατι ρε ανθρωπε, βαλε μεσα 4 κοντους και τον Γκιστ 5αρι. Μπας και σταματησουν τα δαιμονια γκαρντ της Καχα να κανουν οτι θελουν.

Ευθυνεται για την κακιστη διαχειριση του ροστερ, με τον Καλαθη να βαραει 35 λεπτα στην Α1 με αποτελεσμα να παρουσιαζεται πεθαμενος στα πλευ οφ Ευρωλιγκας. Ειναι τρελλοι οι Ζοτς, Ιτουδης που μιλανε στον παγκο σε καθε φαση? Αυτος στην κοσμαρα του, ουτε στα ταιμ ουτ δεν μιλουσε σαν κανονικος προπονητης. Μητσο do this, ok guys? Ajde! Πιο πολυ μιλαγαν οι παιχτες παρα ο προπονητης.

Για να μη μιλησουμε με τα κολληματα ολη τη χρονια να καλυπτει τα Σερβακια που μας εφερε.

Αλλες χρονιες ισως να εκανε λαθος με Πεδουλακη και Ιβανοβιτς να τους διωχνει πριν το τελος, αλλα εδω εχει 100% δικιο.
shtarkws
Τέτοια πανηγύρια σε απομάκρυνση κόουτς είχα να δω από την αποπομπή Ρανιερι από την Εθνική.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.