Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Κολοσσός Ρόδου 2007-2008
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Κολοσσός Ρόδου
Pages: 1, 2, 3
Kolossos-Rhodes
Αν και δεν ειμαι μοντερατορ,θεωρησα οτι οπως ειπε και ο φιλος κολοσσος πρεπει να ανοιξει ενα νεο τοπικ για τα νεα του κολοσσου παρα να γραφονται ολα στο τοπικ για τον αλεξανδρη.

πανω απο ολα ευχομαστε στην ομαδα μια καλη σαιζον χωρις προβληματα και με λιγοτερα λαθη.
προσωπικα πιστευω οτι με καποιες σοβαρες κινησεις που πρεπει να γινουν αλλα και βασιζομενος και στις υπολοιπες ομαδες που θα συμετασχουν στην α1,οτι ο κολοσσος δεν θα κινδυνεψει.ισως βιαζομαι αλλα ειναι ενα προαισθημα

ιδωμεν!
Warrior
Δεν χρειαζεται να εισαι μοντερατορ για να ανοιξεις τοπικ! smile.gif

Φετος υπαρχει και η εμπειρια της προηγουμενης συμμετοχης στην Α1,οποτε δεν επαναληφθουν τα
ιδια λαθη και γω νομιζω οτι θα παει καλα.Βεβαια θα δουμε και τις κινησεις που θα γινουν πρωτα..
thrylos7
Έπεσαν δύο προβληματικές ομάδες, και ανέβηκαν δύο που υγιείς (ή μήπως κάνω λάθος για τον Κολοσσό; Δε γνωρίζω και πολλά περί αυτού, αλλά σίγουρα σαν τον Μακεδονικό ή τον Απόλλωνα δεν είναι)!

Επομένως, η υπόθεση υποβιβασμός γίνεται... πολύ δύσκολη! Λογικά, δε θα υπάρχει κάποιος που να ξεχωρίζει...

Μακάρι να τα πάει καλά ο Κολοσσός και να μείνει στην Α1. Περιφερειακή ομάδα, με ζεστό κόσμο.. μια χαρά!
hagi
Και γω συμφωνώ..Να πάει καλά και να μείνει.Χρειαζόμαστε τέτοιες ομάδες στην Α1.

Μακάρι να πάει καλά και ο Αλεξανδρής που είμαι σίγουρος δηλαδή ότι θα τα καταφέρει.. 41.gif
M_Kolossos
Τον Μιχάλη Καλαβρό επέλεξε η ΚΑΕ ΚΟΛΟΣΣΟΣ ως άμεσο συνεργάτη του Βαγγέλη Αλεξανδρή. Ο Μιχάλης Καλαβρός, εργάσθηκε την προηγούμενη περίοδο ως Βοηθός Προπονητής του Charles Barton στους DEUTSCHE BANK SKYLINERS FRANKFURT. Η προπονητική του σταδιοδρομία έχει σταθμούς όπως η ΑΕΚ, το ΣΠΟΡΤΙΓΚ, καθώς η Harstadt Vikings (Νορβηγία). Επίσης είναι παντρεμένος και έχει 2 παιδιά.


Από kolossosbc.gr


Φαίνεται ότι κάνουν ριζική αλλαγή στην ομάδα. Είμαι υπερ....
Στην αρχή ο Ζευγώλης, μετά ο γυμναστής Θεοδοσίου.. απομένει να δούμε τι θα γίνει με τον Θωμίδη..
Aristofanis
Τέλος ο Χαρτ! Και έπονται και άλλοι...
Alexmei
Ακούγεται ο Bryant (έπαιξε στον Κολοσσό το 2005-2006, πήγε στο Treviso για λίγο και μετά νομίζω στην Γερμανία) θέλει να ξαναγυρίσει, έτσι διάβασα στην εφημερίδα και οι δύο πλευρές θέλουν, τώρα να δούμε.


Δεν βρίσκω πουθενά ότι έφυγε ο Heart! εσύ από που το είδες;
kolossos
Mαζί με τον Χαρτ έφυγε και ο Κεφαλάς.
thanos4
Και ο Μαχαιρας ακουστηκε οτι δεν υπολογιζεται.
Aristofanis
Κουπίδης και Μοσχοβίτης μένουν μόνο? Ο Πετροδημόπουλος?
M_Kolossos
QUOTE(Alexmei @ Jun 12 2007, 01:39 PM) *
Ακούγεται ο Bryant (έπαιξε στον Κολοσσό το 2005-2006, πήγε στο Treviso για λίγο και μετά νομίζω στην Γερμανία) θέλει να ξαναγυρίσει, έτσι διάβασα στην εφημερίδα και οι δύο πλευρές θέλουν, τώρα να δούμε.
Δεν βρίσκω πουθενά ότι έφυγε ο Heart! εσύ από που το είδες;



Όντως ακούγεται για Bryant ότι θα γυρίσει. Έπαιζε στους Deutsche Bank Skyliners Frankfurt την περίοδο που πέρασε και με επιτυχία μάλιστα. Τώρα, αφού βοηθός προπονητή θα είναι ο Καλαβρός (ήταν βοηθός του Μπάρτον, προπονητή των Skyliners) πιστέυω ότι είναι πιο εύκολα τα πράγματα. Η αλήθεια είναι ότι ενδιαφέρθηκε και το Μαρούσι για τον πρώην θαλασσί.

Τώρα για τον Hart, ούτως ή άλλως είχε 1 χρόνο συμβόλαιο. Αν δεν τραυματιζόταν στο παιχνίδι με τον Ηρακλή, τότε θα είχε περισσότερες πιθανότητες να μείνει.

Όσο για τον Κεφαλά, είχε και αυτός 1 χρόνο συμβόλαιο.

Οι Μητρόπουλος,Κουπίδης,Μαχαίρας,Πετροδημόπο
λος,Μοσχοβίτης,Τσαμάτος έχουν και για 2η χρονιά γι' αυτό τους παρακολουθεί ο Αλεξανδρής ώστε να κρίνει αν θα μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα καθώς και οι Γκογκίδης,Παναγιωταράκος και Σκορδάλης. Επίσης προπονήσεις κάνει και ο Τσότσος, αφού βρίσκεται στη Ρόδο, αλλά δεν νομίζω να τον υπολογίζει και τόσο.

Σήμερα θα βγάλει τα πρώτα συμπεράσματα, αφού θα δώσει ένα φιλικό με την μικτή ομάδα των Island Games.
Kolossos-Rhodes
Απο www.kolossosbc.gr

Εισιτήρια Διαρκείας

Ζούμε το όνειρο μαζί σας!! Ένα όνειρο μοναδικό, βγαλμένο από έναν αληθινό κόσμο. ΜΑΖΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΨΗΛΑ…. O Kολοσσός είναι στην A1, είμαστε στην A1. Εσείς και εμείς, όλοι μας, πρέπει να σταθούμε δίπλα στην ομάδα που μας έκανε υπερήφανους και μας ανάγκασε να φωνάξουμε δυνατά ότι ο ροδίτικος αθλητισμός είναι ενωμένος και δυνατός. H K.A.E. Kολοσσός βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει ότι από αύριο 3 Iουλίου θα τεθούν σε κυκλοφορία οι κάρτες διαρκείας για τον φίλαθλο κόσμο, ο οποίος και φέτος θέλουμε να συμπαρασταθεί δίπλα στην προσπάθεια που θα καταβάλει η αγαπημένη μας ομάδα. Συγκεκριμένα οι κάρτες διαρκείας θα έχουν τρεις τιμές. Κοστίζουν 600 ευρώ για τις θέσεις VIP, 400 ευρώ για τη «Θύρα 1» και 300 ευρώ στη νέα κερκίδα και συγκεκριμένα στις θύρες «2» και «4». Όσοι φίλαθλοι αποκτήσουν κάρτα διαρκείας για τις VIP θέσεις θα έχουν το προνόμιο της αποκλειστικής θέσης parking δίπλα στο γήπεδο. Όσοι είχαν από πέρσι ήδη κάρτα VIP και θέλουν να την ανανεώσουν, θα έχουν δικαίωμα να το κάνουν μέχρι και τις 30 Iουλίου. Για περισσότερες πληροφορίες και αγορά εισιτηρίων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με τα γραφεία του Kολοσσού (πλατεία Bρούχου, τηλέφωνο 22410-22261). H ζήτηση για την αγορά καρτών διαρκείας είναι ήδη πολύ μεγάλη και θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Φίλαθλοι, όλοι μαζί θα ζήσουμε το όνειρο της A1, ΜΑΖΙ ΚΟΙΤΑΜΕ ΨΗΛΑ!!!
man10
απο superbasket.gr


Ο Πάνος Παναγιωταράκος θα συνεχίσει να κατοικοεδρεύει στη Ρόδο, καθώς ο Κολοσσός προχώρησε στην ανανέωση του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο.





«H επιθυμία μου ήταν να μείνω στη Pόδο και στον Kολοσσό. H A1 είναι μία μεγάλη πρόκληση για μένα και αυτή τη φορά είμαι σίγουρος ότι θα καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας» ήταν τα λόγια του έμπειρου γκαρντ, αμέσως μετά την ανανέωση του συμβολαίου του με τους «θαλασσί».
Kolossos-Rhodes
www.kolossosbc.gr

Josipovic Ivo… ο πρώτος. (13/7/2007)


Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Josipovic Ivo, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.


Who is Who…


Ο Ivo Josipovic γεννήθηκε στις 6 Φεβρουαρίου του 1975 στην πόλη Κάρλοβατς της Κροατίας. Έχει ύψος 2.06 μ. και αγωνίζεται στη θέση του power forward. Άρχισε την καριέρα του από την Σοργκούτ στην Κροατία και συνέχισε στις Ζαντάρ, Τσιμπόνα, Περμ, Ουράλ Γκρέιτ, Ουνίξ Καζάν, Τέλεκομ Μπον. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στον Απόλλωνα Πάτρας.


Έπαιξε 26 ματς και είχε κατά μέσο όρο 15 πόντους, με 69% στις βολές, 55% στα δίποντα, 34% στα τρίποντα. Μάζευε 5,8 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, είχε 1,4 ασίστ, 0,7 κλεψίματα, έκανε 2,8 λάθη. Ήταν 3ος σκόρερ στην Α1 για τη σεζόν 2006-2007, 9ος ριμπάουντερ, 6ος πιο εύστοχος παίκτης στα δίποντα. Αμέσως μετά την υπογραφή των συμβολαίων, ο Κροάτης φόργουορντ δήλωσε:




«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην Ελλάδα και στην ομάδα του Κολοσσού Ρόδου. Γνωρίζω ότι είναι ένα πολύ καλά οργανωμένο σωματείο, με εξαιρετική διοίκηση, πολύ καλό και έμπειρο προπονητή και κόσμο που υποστηρίζει και αγαπά την ομάδα. Ελπίζω να εκπληρώσουμε από κοινού τους στόχους μας και η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι εγώ και η οικογένειά μου κάναμε την καλύτερη επιλογή».
Alexmei
και ο Bryant που λεγόταν υπέγραψε τελικά με το Μαρούσι... δεν πειράζει..
M_Kolossos
Ο Μαχαίρας τέλος από τον Κολοσσό, υπέγραψε στο Παγκράτι και ο Μοσχοβίτης επίσης που μάλλον θα πάει Ιωνικό Λαμίας.

Αυτή τη βδομάδα αναμένεται και άλλη μεταγραφή..
Alexmei
Kαι να η μεταγραφή. Miroslav Todic

άρθρο:

QUOTE
Miroslav Todic... ο δεύτερος (18/7/2007)

Η Κολοσσός ΚΑΕ ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Miroslav Todic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για ένα χρόνο.

Who is Who

Ο Miroslav Todic είναι 22 ετών. Γεννήθηκε στις 6 Ιανουαρίου του 1985 στην Τούζλα της Βοσνίας/ Ερζεγοβίνης. Έχει ύψος 2.05 μ., παίζει στη θέση του power forward και έχει αγωνιστεί στις Krka (Σλοβενία), Olimpija (Σλοβενία), FMP (Σερβία),Radnik B. (Βοσνία).

Την περίοδο 2004-05 μετακόμισε στη Γερμανία και αγωνίστηκε με τους SKYLINERS FRANKFURT. Μάλιστα αγωνίστηκε και στην Ευρωλίγκα. Έπαιξε σε 7 ματς, έχοντας 8 λεπτά συμμετοχής και 2 πόντους (71,4% στα δίποντα) και 2,2 ριμπάουντ κατά μέσο όρο. Το καλύτερό του παιχνίδι το έκανε απέναντι στον Παναθηναϊκό, όταν σε 23 λεπτά είχε 12 πόντους με 4/4 βολές και 4/5 δίποντα, ενώ είχε και 10 ριμπάουντ! Σε εκείνο το ματς οι Σκαϊλάινερς είχαν νικήσει με 68-66 και το νικητήριο καλάθι είχε σημειώσει ο Todic!. Την περίοδο 2006-07 στο πρωτάθλημα της Γερμανίας, με τους SKYLINERS FRANKFURT αγωνίστηκε σε 28 ματς και σε 11 λεπτά συμμετοχής είχε 2,5 πόντους και 2,2 ριμπάουντ.


από το site του Κολοσσού
Alexmei
Yπέγραψε και ο Curtis Stinson

O Curtis Stinson γεννήθηκε στις 15 Φεβρουαρίου του 1983 στο Μπρονξ, στη Νέα Υόρκη. Έχει ύψος 1.93 αγωνίζεται στις θέσεις “1” και “2”. Αποφοίτησε από το Iowa State και μέχρι τα μισά της σεζόν 2006-07, έπαιξε στην Κροατία με την Κ.Κ. Split. Στη συνέχεια επέστρεψε στις ΗΠΑ και αγωνίστηκε στο NBDL, τη θυγατρική λίγκα του ΝΒΑ.

Εκεί έπαιξε στους Forth Worth Fliers και τους Dakota Wizards. Με τους Forth Worth Fliers ήταν βασικός και στα 16 παιχνίδια που αγωνίστηκε και είχε κατά μέσο όρο 13 πόντους, 4,8 ριμπάουντ και 7,1 ασίστ. Με τους Dakota Wizards έπαιξε σε 12 ματς με είχε 10,5 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,8 ασίστ. Στο πρόσφατο Summer League του Λας Βέγκας, ο Stinson έπαιξε με την ομάδα των New Jersey Nets.
iliaszervos
Προς Φίλο Βασίλη Κ.

Αν είσαι "εδώ", στείλε p.m
mono maroussi
πηρε και τζιγκανοβιτς..ενταξει μια χαρουλα κινειται η Ροδος και χαιρομαι για αυτο
Kolossos-Rhodes
ΑΠΟ www.kolossosbc.gr


Ο Ασημακόπουλος στον Κολοσσό

Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του καλαθοσφαιριστή Αντώνη Ασημακόπουλου. Ο αθλητής υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο.

Ο Αντώνης Ασημακόπουλος γεννήθηκε στις 24 Ιουλίου 1976. Έχει ύψος 2.03μ. και αγωνίζεται στην θέση του forward. Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην Ολυμπιάδα Πάτρας και σε 26 ματς είχε κατά μέσο όρο 7.5 πόντους, 4 ριμπάουντ, 1.1 ασίστ, 1.1 λάθος, 0.7 κλεψίματα, 0.2 τάπες και 22.8 λεπτά συμμετοχής. Είχε 72% στις βολές 43% στα δίποντα και 31% στα τρίποντα. Άρχισε την καριέρα του στην Ηλιουπολη και έχει αγωνιστεί ακόμα στον Πανιώνιο, στην Δάφνη, στον Παπάγου, στην Νήαρ Ηστ, στον Πανελλήνιο, στον Ιωνικό Ν.Φ. και στον Άρη.
B for Basketball
καποιος να μας ενημερωσει για το ροστερ (και οχι ποστερ tongue.gif ) της ομαδας?????
Alexmei
να το ξέραμε και εμείς... εδώ ούτε στην ιστοσελίδα του κολοσσού δεν το έχουν γράψει. μάλλον περιμένουν να δούνε ποιοι μένουν κ ποιοι φεύγουν. Τεμπέλιδες


Μέχρι στιγμής πάντος έφυγαν Μοσχοβίτης και Χαρτ και ήρθαν : Γιοσίποβιτς, Κέρτις, Τζιγκάνοβιτς, Τόντιτς
Ασημακόπουλος.
B for Basketball
QUOTE(Alexmei @ Aug 3 2007, 12:04 AM) *
να το ξέραμε και εμείς... εδώ ούτε στην ιστοσελίδα του κολοσσού δεν το έχουν γράψει. μάλλον περιμένουν να δούνε ποιοι μένουν κ ποιοι φεύγουν. Τεμπέλιδες
Μέχρι στιγμής πάντος έφυγαν Μοσχοβίτης και Χαρτ και ήρθαν : Γιοσίποβιτς, Κέρτις, Τζιγκάνοβιτς, Τόντιτς
Ασημακόπουλος.

ναι το ειδα κ εγω....γι αυτο ρωτησα μηπως ηξερε κανενας κολοσσιτης-ροδιτης!!!!
man10
"Τάσος Κουταλιανός" Τουρνουά αστέρων!


Το τουρνουά «Τάσος Κουταλιανός» έχει γίνει θεσμός και κάθε χρόνο συγκεντρώνει κορυφαίες ελληνικές ομάδες στη Ρόδο. Η επιστροφή του Κολοσσού στην Α1 δεν θα μπορούσε να μην συνδυαστεί με άλλο ένα σπουδαίο τριήμερο στο «Βενετόκλειο», που θα στρέψει όλα τα μπασκετικά βλέμματα προς το νησί μας.

Το «Τάσος Κουταλιανός 2007» θα διεξαχθεί λίγες ημέρες μετά το Ευρωμπάσκετ της Ισπανίας. Το τουρνουά θα γίνει στις 21, 22 και 23 Σεπτέμβρη και ο Κολοσσός θα φιλοξενήσει στη Ρόδο τον Πρωταθλητή Ευρώπης, Πρωταθλητή και Κυπελλούχο Ελλάδας Παναθηναϊκό, την αναγεννημένη ΑΕΚ και τον πάντα ισχυρό Πανιώνιο, που στο περασμένο πρωτάθλημα κατετάγη 4ος…

Μεγάλα ονόματα του ελληνικού και του ευρωπαϊκού μπάσκετ θα δώσουν το παρών. Θα είναι ένα τουρνουά αστέρων. Εχουμε και λέμε: Διαμαντίδης, Αλβέρτης, Χατζηβρέττας, Ντικούδης, Τσαρτσαρής, Περπέρογλου, Μπατίστ, Παπανικολάου, Κυρίτσης, Μπάρλος, Γιαννούλης και τόσοι άλλοι θα είναι εκεί, με τη λίστα των παικτών να μεγαλώνει σύντομα, αφού οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί. Και στους πάγκους ο παλιός, ο πολυνίκης, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς και οι… νέοι Μηνάς Γκέκος και Αγγελος Κορωνιός.

Να μην ξεχνάμε, βέβαια και το πιο σημαντικό. Ο Κολοσσός επιστρέφει στην κατηγορία των μεγάλων και στο «Τάσος Κουταλιανός» η ομάδα θα έχει την ευκαιρία για ένα δυνατό τεστ. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι παίκτες του θα έχουν την ευκαιρία να «αποκαλυφθούν» μπροστά στο κοινό της Ρόδου, σε μια πρόβα πριν το δύσκολο πρωτάθλημα της Α1




colossosbc.gr
matse7
Από Ελλάδα σε Ελλάδα ο Τόνι Μπλαντ. Ο πρώην συμπαίκτης του Ανδρέα Γλυνιαδάκη στους Albuquerque Thunderbirds του αναπτυξιακού πρωταθλήματος του NBA (NBDL) συμφώνησε με τον Κολοσσό και τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται για την ομάδα της Ρόδου, στην επάνοδό της στην Α1.

Ο Μπλαντ είναι 27 ετών (γεννημένος στις 27 Ιανουαρίου του 1980), έχει ύψος 1,95μ. και βάρος 100κ. και αγωνίζεται ως γκαρντ. Στο παρελθόν αγωνίστηκε στο πανεπιστήμιο του Syracuse και του San Diego.

Την περσινή σεζόν ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας του, αφού αγωνίστηκε σε 42 παιχνίδια, είχε μέσο όρο 13,6 πόντους, 3,8 ριμπάουντ, 5,3 ασίστ.

http://www.contra.gr/Basketball/Hellas/A1B...sos/162858.html
Kolossos-Rhodes
ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙ ΩΣ ΕΞΗΣ:

ΟΙ ΝΕΟΙ

IVO JOSIPOVIC (ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΤΡΩΝ)
MIROSLAV TODIC (FRANKFURT SKYLINERS)
CURTIS STINSON (DAKOTA WIZARDS)
SAVO DJIKANOVIC (ΟΛΥΜΠΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ)
ΑΝΤΩΝΗΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΑΤΡΩΝ)
TONY BLAND (ALBUQUERQUE THUNDERBIRDS)


ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ

ΠΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΡΑΚΟΣ
ΘΕΜΗΣ ΚΟΥΠΙΔΗΣ
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΚΟΡΔΑΛΗΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΑΜΑΤΟΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΚΟΓΚΙΔΗΣ (????)

ΑΝ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΓΚΟΓΚΙΔΗΣ ΤΟΤΕ ΛΟΓΙΚΑ ΠΑΜΕ ΓΙΑ 1-2 ΤΟ ΠΟΛΥ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΑΚΟΜΗ ΑΦΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΓΚΟΓΚΙΔΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΧΕΙ ΗΔΗ 11 ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΤΗΣ..
ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΡΑ ΟΙ 2 ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΙΝΣΟΝ ΚΑΙ Ο ΜΠΛΑΝΤ,ΣΩΣΤΑ?Ο ΣΤΙΝΣΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΕΤΣΙ?Η ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΟΠΩΣ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ tongue.gif
Alexmei
WOW! ωραία μεταγραφή ο Αμερικάνος. Πως να τον πλησίασε η ομάδα; 7.gif
Gravedigger
QUOTE(Alexmei @ Aug 6 2007, 14:00 ) *
Πως να τον πλησίασε η ομάδα; 7.gif

Στην αρχή τον κοίταγε διακριτικά.Αφού υπήρχε ανταπόκριση τον κέρασε 1 ποτό και πλησίασε.Πέρασαν μια καταπληκτική νύχτα και την επόμενη στο ραντεβού του πρόσφερε λουλούδια και σοκολατάκια.Ε,μετά από όλα αυτά ο 'γάμος' ήταν παιχνιδάκι.
man10
Έναν ακόμη παίκτη πρόσθεσε στο ρόστερ του ο Κολοσσός. Πρόκειται για τον 25χρονο γκαρντ, Μιχάλη Κουνούνη. «Η ΚΑΕ Κολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του Ελληνοκύπριου καλαθοσφαιριστή Μιχάλη Κουνούνη, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.


Το Who is Who

O Μιχάλης Κουνούνης είναι 25 ετών. Γεννήθηκε στην Κύπρο στις 27 Απριλίου του 1981 και έχει ύψος 1.94 μ. Αγωνίζεται στη θέση του πλέι μέικερ.Την περασμένη σεζόν έπαιξε στην πρωταθλήτρια Κύπρου ΑΕΛ, ενώ στην Ελλάδα έχει φορέσει τη φανέλα του Μακεδονικού και του Σπόρτιγκ. Την περίοδο 2005-06 αγωνίστηκε σε 10 ματς του FIBA Eurocup με την ΑΕΛ και είχε 8,1 πόντους με 70,6% στις βολές, 51,2% στα δίποντα, 12,5% στα τρίποντα, 1,9 ριμπάουντ, 1,9 ασίστ, 1,6 κλεψίματα. Την σεζόν 2004-05 με τον Σπόρτιγκ στην Α2 είχε 7 πόντους με 62% στις βολές, 50% στα δίποντα και 14% στα τρίποντα, σε 14 ματς.





sportime.gr
Gravedigger
QUOTE(man10 @ Aug 8 2007, 15:44 ) *
12,5% στα τρίποντα, και 14% στα τρίποντα,

Εκπληκτικός σουτέρ.Καλά που πάνε και τους βρίσκουν αυτούς τους παίχτες?Τι μπορεί να προσφέρει τώρα αυτός σε μια ομάδα Α1?
mono maroussi
QUOTE(Alexmei @ Aug 6 2007, 14:00 ) *
WOW! ωραία μεταγραφή ο Αμερικάνος. Πως να τον πλησίασε η ομάδα; 7.gif

θα του δειξε τις παραλιες και τα μπαρακια icon_drunk.gif πλακιτσα
man10
QUOTE(Gravedigger @ Aug 8 2007, 13:43 ) *
Εκπληκτικός σουτέρ.Καλά που πάνε και τους βρίσκουν αυτούς τους παίχτες?Τι μπορεί να προσφέρει τώρα αυτός σε μια ομάδα Α1?

Το δυνατο του σημειο ειναι τα τριποντα!!!12,5 και 14%...
reth1
Eνα backup center και ένα backup point guard και είστε έτοιμοι...αυτόν το τελευταίο μάλλον για 4ο πλειμέηκερ τον βλέπω (και ....αααααν)
Alexmei
QUOTE(mono maroussi @ Aug 8 2007, 16:49 ) *
θα του δειξε τις παραλιες και τα μπαρακια icon_drunk.gif πλακιτσα



γτ τον χαλάνε; biggrin.gif Πάντως στην αμερική δεν έβγαζε περισσότερα; μάλλον ψάχνει καλή ευκαιρία να τον δουν μεγάλες ομάδες. Του χρόνου στον ΠΑΟ tongue.gif


Η τελευταία μεταγραφή γιατί έγινε; χωρίς να θέλω να προσβάλω, δεν ήταν καθόλου καλή επιλογή. Εκτός αν είναι καλός οργανωτής. έχει 52% στα δύποντα, αμέσως τον φάγαμε με τα άλλα ποσοστά. Θα δείξει
Kolossos-Rhodes
Σιγα ρε gravedigger,επειδη εχει πολυ χαμηλα ποσοστα στα τριποντα,σημαινει οτι ειναι χαλια παικτης??χαλαρωστε λιγο,ο χρονος θα δειξει αν ειναι παλτο.το παιδι στον πρωταθλητη κυπρου και εθνικη κυπρου επαιζε.ενταξει δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο αλλα για αλλαγη μια χαρα....
δηλαδη ολα τα αλλα κοινοτικα παλτα που ερχονται απο εσθονια,πολωνια,ουζμπεκισταν η οποιο αλλο χωριο του ανατολικου μπλοκ.ειναι καλυτεροι??παικταραδες?? blink.gif

ψυχραιμια....
Gravedigger
QUOTE(Kolossos-Rhodes @ Aug 9 2007, 00:26 ) *
Σιγα ρε gravedigger,επειδη εχει πολυ χαμηλα ποσοστα στα τριποντα,σημαινει οτι ειναι χαλια παικτης??χαλαρωστε λιγο,ο χρονος θα δειξει αν ειναι παλτο.το παιδι στον πρωταθλητη κυπρου και εθνικη κυπρου επαιζε.ενταξει δεν ειναι τιποτα ιδιαιτερο αλλα για αλλαγη μια χαρα....
δηλαδη ολα τα αλλα κοινοτικα παλτα που ερχονται απο εσθονια,πολωνια,ουζμπεκισταν η οποιο αλλο χωριο του ανατολικου μπλοκ.ειναι καλυτεροι??παικταραδες?? blink.gif

ψυχραιμια....

Την αξία του δεν την έκρινα με βάση τα 3ποντα.Αν και για την θέση που παίζει έπρεπε να σουτάρει καλύτερα.Ο συγκεκριμένος παίχτης,χωρίς να έχω κάτι μαζί του,ήταν 1 μέτριος παίχτης για μια Κυπριακή ομάδα,την εθνική Κύπρου και τον Σπόρτινγκ της Α2 όχι όμως της χρονιάς που πέρασε.Δεν νομίζω ότι μπορεί να σταθεί σε μια ομάδα της Α1.
Kolossos-Rhodes
Click to view attachment

Πρώτη με όνειρα και ελπίδες…

Ο ΚΟΛΟΣΣΟΣ επέστρεψε στην Α1 και η προετοιμασία για τη δεύτερη παρουσία της ομάδας στην κατηγορία των μεγάλων άρχισε σήμερα. Ουδείς απουσίαζε από την πρώτη συγκέντρωση στο Βενετόκλειο, που έγινε παρουσία εκατοντάδων φίλων της ομάδας…

Το παρών έδωσαν σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, καθώς και εκπρόσωποι του τοπικού Τύπου. Πριν την πρώτη προπόνηση έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός, ενώ ακολούθησε δείπνο που παρέθεσε η διοίκηση στο αγωνιστικό τμήμα. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Κώστας Κωσταρίδης μίλησε εν όψει της νέας σεζόν: «Επιστρέφουμε στην Α1 έχοντας ως όπλο και την εμπειρία από την πρώτη μας χρόνια. Η παρουσία του Βαγγέλη Αλεξανδρή στον πάγκο εμπνέει σιγουριά και είμαστε όλοι βέβαιοι ότι η σεζόν θα ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία. Κάναμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για να στελεχώσουμε το ρόστερ με βάση τις εισηγήσεις του προπονητή και θα πράξουμε ό,τι άλλο χρειαστεί στη συνέχεια».

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής και οι συνεργάτες του είχαν στη διάθεσή τους όλο το υπάρχον ρόστερ, δηλαδή τους Πάνο Παναγιωταράκο, Θέμη Κουπίδη, Αλέξη Τσαμάτο, Γιάννη Σκορδάλη, Αντώνη Ασημακόπουλο, Μιχάλη Κουνούνη, Ιβο Γιοσίποβιτς, Σάβο Τζιγκάνοβιτς, Μίροσλαβ Τόντιτς, Τόνι Μπλαντ, Κέρτις Στίνσον, καθώς και τους έφηβους Γιώργο Δανά και Σπύρο Αρφαρά. Το πρωί όλοι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε αιματολογικές εξετάσεις και το Σάββατο θα γίνουν τα εργομετρικά τεστ.

«Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος από όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Το σωματείο λειτουργεί άψογα. Επαγγελματικά, οργανωμένα, προγραμματισμένα. Αρχίζουμε σήμερα όλοι μαζί, διοίκηση, τεχνικό τιμ, παίκτες και κόσμος, την προσπάθεια προκειμένου να ανταποκριθούμε στις υποχρεώσεις της Α1. Έχω την αίσθηση ότι με τη βοήθεια όλων, ο στόχος μας θα επιτευχθεί», δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού Βαγγέλης Αλεξανδρής και ολοκλήρωσε: «Υπάρχει το μπάτζετ για περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας, κάτι που θα γίνει μετά από τις εκτιμήσεις κατά τη διάρκεια των προπονήσεων».
Kolossos-Rhodes
Απο www.sportime.gr

Μπράιαντ: Έκανα λάθος πριν δύο χρόνια...

21/8/2007 20:23

Ως λάθος χαρακτήρισε ο Τρεβόν Μπράιαντ την προ δύο ετών επιλογή του να μην αποδεχθεί την πρόταση του Αμαρουσίου, προτιμώντας εκείνη του Κολοσσού Ρόδου."Μου φαίνεται ότι έκανα μεγάλο λάθος που πριν από δυο χρόνια δεν δέχθηκα την πρόταση του Αμαρουσίου", σχολίασε ο Αμερικανός.

68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif 68.gif
reth1
κατι δε μου κολλάει με τις επιλογές του Αλεξανδρή στον Κολοσσό...
έχουμε

1. Stinson, Σκορδάλης, Κουνούνης (?!?)
2. Bland, Παναγιωταράκος
3. Τσαμάτος, Κουπίδης
4. Josipovic, Ασημακόπουλος (σαν PF??? )
5. Djiganovic, Todic (μονο που ο Todic είναι 4άρι... rolleyes.gif )

Λείπει ένα 1ης γραμμής point guard (διάβασα ότι την "ψάχνουν" για Αποστολίδη δανεικόwink.gif και ένα backup Center. Ούτως ή άλλως τρεισήμισοι ψηλοί δεν φτάνουν για να βγάλεις σεζόν (ο Τσαμάτος που έκανε θραύση πέρυσι σαν 4αρι στην Α2, φέτος θα το κάνει μόνο σε πολύ χαμηλά σχήματα). Ίδωμεν...
Alexmei
QUOTE(reth1 @ Aug 30 2007, 01:38 ) *
κατι δε μου κολλάει με τις επιλογές του Αλεξανδρή στον Κολοσσό...
έχουμε

1. Stinson, Σκορδάλης, Κουνούνης (?!?)
2. Bland, Παναγιωταράκος
3. Τσαμάτος, Κουπίδης
4. Josipovic, Ασημακόπουλος (σαν PF??? )
5. Djiganovic, Todic (μονο που ο Todic είναι 4άρι... rolleyes.gif )

Λείπει ένα 1ης γραμμής point guard (διάβασα ότι την "ψάχνουν" για Αποστολίδη δανεικόwink.gif και ένα backup Center. Ούτως ή άλλως τρεισήμισοι ψηλοί δεν φτάνουν για να βγάλεις σεζόν (ο Τσαμάτος που έκανε θραύση πέρυσι σαν 4αρι στην Α2, φέτος θα το κάνει μόνο σε πολύ χαμηλά σχήματα). Ίδωμεν...



τελικά ο Κουνούνης (το λέω επειδή έβαλες τα "???") ήταν η καλύτερη επιλογή από αυτούς που βρέθηκαν (σαν ονόματα) στα χέρια του Αλεξανδρή. Οργανώνει πολύ καλά την ομάδα. Γι αυτό τον πήρε.

Ο Τσαμάτος πέρισυ ήταν φανταστικός σαν 4άρι και μάλλον και φέτος σαν 3άρι θα κάνει πολύ καλή δουλειά.

Όντως τον Todic δεν ήξερα ότι θα τον έβαζε 5άρι...

Υ.Γ. Που τις βρήκες αυτές τις πληροφορίες; από το site της ΚΑΕ; αν ναι, δεν ξέρω κατα πόσο είναι έγκυρες αυτές οι πληροφορίες...
reth1
και από το σαιτ της ΚΑΕ αλλά και από τις καθημερινές μεταγραφές που ανακοινώνονται. Για τον Todic δεν είπε κανείς τίποτα, το φαντάζομαι καθώς η αμέσως επόμενη επιλογή για μπακαπ 5αρι θα είναι ο ...Ασημακόπουλος! smiley.gif
Kolossos-Rhodes
Εγω προσωπικα πιστευω οτι το ροστερ ειναι αρκετα καλο!μπορει να μην ειναι πρωτα ονοματα αλλα ειναι παικτες εργαλεια οπως ο τζιγκανοβιτς της ολυμπιας,ενας απο τους καλυτερους σεντερ περσι στην α1 κατα την ταπεινη μου γνωμη αλλα και ο γιοσιποβιτς απο τους πρωτους σκορερ της α1 περσι που ξεχωριζε σαν την μυγα σαν το γαλα στον προβληματικο απολλωνα περσι.
Επισης θεωρω τσαματο-κουπιδη μια χαρα 3ρια για την α1.
τωρα το θεμα ειναι αν βγουν οι αμερικανοι.θα δειξει.ειναι να σου κατσει.μηπως τον κλαρκ του αιγαλεω τον ηξερε κανεις περσι πριν ερθει στην ελλαδα.
στο μονο που συμφωνω ειναι οτι χρειαζεται ενας σεντερ μπακ-απ του τζιγκανοβιτς αφου με τιποτα δεν ειναι 5ρι ουτε ο τοντιτς ουτε ο ασημακοπουλος τουλαχιστον οπως θα επρεπε.αλλα πιστευω θα παρουμε εναν ακομη σεντερ μεχρι να τελειωσουν οι μεταγραφες..

κατι ασχετο αλλα επειδη οτι εγραψε εδω ο φιλος ο reth1,να ρωτησω ποτε θα αντικατασταθει το εικονιδιο με τα θεματα του σπορτιγκ στην α1 με εκεινο του αγορ???

και κατι τελευταιο,απο τους φιλους του κολοσσου που ασχολουνται με το σαιτ των φαν του κολοσσου,ξερει κανεις γιατι ξαφνικα δεν υπαρχει η σελιδα????οποιος γνωριζει κατι ας μου στειλει πριβε μηνυμα να δουμε τι θα κανουμε...
Alexmei
QUOTE
H K.A.E. Kολοσσός ανακοινώνει την απόκτηση του Kροάτη καλαθοσφαιριστή Matija Ceskovic, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας για ένα χρόνο.

O Matija Ceskovic γεννήθηκε στις 20 Mαίου 1981 στην πόλη Kάρλοβατς της Kροατίας. Έχει ύψος 1.92 και αγωνίζεται στη θέση του play-maker. Ξεκίνησε την καριέρα του στη Zrinjevac όπου και έπαιξε μέχρι το 2002. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στις ομάδες Dubrava (Kροατία), Koper (Σλοβενία), Czarni Slupsk (Πολωνία) και Helios (Σλοβενία).

Tις περιόδους 2005-06 και 2006-07 έπαιξε για λογαριασμό της Siroki Eronet της Bοσνίας και μάλιστα κατέκτησε το κύπελλο τη σεζόν 2005-06. Tην τελευταία αγωνιστική περίοδο έπαιξε κατά μέσο όρο 16.18 λεπτά και είχε 5 πόντους με 43.3% στα δίποντα, 45.9% στα τρίποντα, 79.4% στις βολές, 0.8 ριμπάουντ και 1.1 ασίστ. O Matija Ceskovic θα βρίσκεται στη Pόδο από σήμερα το βράδυ και δεν θα αγωνιστεί στο αυριανό φιλικό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Γ.Σ. Διαγόρας. O 26χρονος Kροάτης θα τεθεί κανονικά στη διάθεσή του Bαγγέλη Aλεξανδρή, από την προσεχή Δευτέρα.


Καινούργιο και τούτο... blink.gif 41.gif 41.gif
Kolossos-Rhodes
Click to view attachment

Απο : www.kolossosbc.gr

Υπό τα βλέμματα περίπου 200 φιλάθλων, η ομάδα μας κέρδισε χθες το βράδυ στο «Βενετόκλειο», το «νεοφώτιστο» στην Γ’ Εθνική Διαγόρα με (94-41). Χρήσιμα συμπεράσματα δεν μπόρεσαν να βγουν λόγω της τεράστιας διαφοράς δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο ο Βαγγέλης Αλεξανδρής έκανε πολλές δοκιμές και «αλχημείες», ενόψει των δύο δυνατών φιλικών αγώνων με τον Πανερυθραϊκό και τον Πανιώνιο (14-15 Σεπτεμβρίου), Η ομάδα μας στο πρώτο δεκάλεπτο (19-11) ήταν αρκετά «πιασμένη» από την σκληρή προετοιμασία που γίνεται με τριπλές προπονήσεις, αλλά στη συνέχεια έπαιξε καλό μπάσκετ, κερδίζοντας το χειροκρότημα του φίλαθλου κόσμου. Με σερί 34-0(!!!) σε διάστημα δέκα λεπτών το σκορ από 30-19 (14’) μετατράπηκε σε 64-19 (24’) και ο Κολοσσός έφτασε εύκολα στη νίκη. Πρώτος σκόρερ της ομάδας μας ήταν ο Θέμης Κουπίδης με 20 πόντους και 5/6 τρίποντα, ενώ ακολούθησαν οι Τσαμάτος, Γιοσίποβιτς και Τζιγκάνοβιτς. Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής μοίρασε το χρόνο συμμετοχής στους παίκτες του, ενώ δεν αγωνίστηκαν για προληπτικούς λόγους οι Αντώνης Ασημακόπουλος και Κέρτις Στίνσον. Παρά το γεγονός ότι ο Μάτια Τσέσκοβιτς βρίσκεται λίγες ώρες στη Ρόδο, πήρε χρόνο συμμετοχής από τον έμπειρο τεχνικό, ενώ έπαιξαν επίσης οι νεαροί Δανάς και Ζαμαντάκης.

Σε μία ανύποπτη φάση του αγώνα (στο 26’) ο Τόντιτς προσπάθησε να καρφώσει τη μπάλα, αλλά βρέθηκε άτσαλα στο παρκέ, αφού νωρίτερα πάτησε το πόδι του Νεραντζάκη. Ο 22χρονος Βόσνιος αποχώρησε υποβασταζόμενος στο ιατρείο του γηπέδου με διάγνωση ελαφρύ διάστρεμμα.

Δεκάλεπτα: 19-11, 55-19(ημ.), 79-29, 94-41

Διαιτητές: Ξανθός-Φάκαρος

ΚΟΛΟΣΣΟΣ ΡΟΔΟΥ(Αλεξανδρής): Τσέσκοβιτς 5, Κουνούνης 2, Μπλαντ 5, Γιοσίποβιτς 13(2), Δανάς, Παναγιωταράκος 8, Κουπίδης 20(5), Ζαμαντάκης 2, Τζιγκάνοβιτς 13, Σκορδάλης 7(1), Τόντιτς 2, Τσαμάτος 17(1).

Γ.Σ. ΔΙΑΓΟΡΑΣ(Φραγκεσκάκης): Νεραντζάκης 4, Λιβιεράτος 7, Αθανασιάδης 1, Μπαγκούρας 7(1), Αυγενικός 3, Χρύσης 2, Μπουτσίνης, Κουλουριώτης 7, Παρδακάς 8, Μαγρίζος, Ανδρεόπουλος 2, Ηλιού, Κούκιαλι, Σελλάς.
George_12ISL
Με χαρά βλέπεω πως αυτή τη χρονιά έχουν γίνει ουσιαστικές μεταγραφές και αυτό με κάνει αισιόδοξο.
Την προηγούμενη φορά στην Α1, πως θα μπορούσε να σωθεί η ομάδα όταν άλλαζαν τους ξένους σαν τα υποκάμισά τους και όταν περίμεναν από τελειωμένους παίκτες (τύπου Τόμιτς με λίγα λόγια) να κάνουν τη διαφορά. Πιστεύω πως η ομάδα πατάει γερά στα πόδια της.
reth1
Εγώ είχα 2 ενστάσεις και στη μία ήδη δικαιώθηκα (μπακαπ πόιντ γκαρντ, πήρε Τσεσκοβιτς)-Πιστεύω ότι ο Κολοσσος θέλει ακομα ενα 4-5αρο
D_WILL_8
Ο Κολοσσός ανακοίνωσε Διαμαντόπουλο...
Green Warrior
Μακάρι να είναι ένα νέο ξεκίνημα για αυτόν γιατί μετά το 2003 που βγήκε πρώτος σκόρερ έγινε ολίγον τι γυρολόγος. Αν και πέρσυ στη Ρωσία δεν τα πήγε και άσχημα...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.