Δεν ξέρω αλλά καμια φορά ο Zelimir όταν είναι κάπως έτσι :
μου θυμίζει κάτι τέτοιο:
aegeansheed
Jan 13 2010, 21:33
'Ενα από τα γνωστά surreal μου:
no comments please...
Gravedigger
Jan 14 2010, 12:19
QUOTE (aegeansheed @ Jan 13 2010, 21:33 )
'Ενα από τα γνωστά surreal μου:
no comments please...
ΧΑΧΑΧ!Συνέχεια το κάνει αυτό ο Crash με την μασέλα του.Σπάνια την βλέπεις στην θέση της.
kseplenhs
Jan 14 2010, 13:12
ο κρις μπος την πρώτη φορά που τον είδα μου θύμησε σνουπ ντογκ. δεν βάζω φοτος γιατί νομίζω οτι θα είναι αποτυχία.αλλά το ψηλόλιγνο στυλάκι είναι ίδιο και στους 2...
υ.γ:λαμόγια,για τον αλ μπάντι με τον όστοιτς νόμιζα πως είχα εγώ την πατέντα της ανακάλυψης.
Magnus92
Jan 14 2010, 17:43
QUOTE(aegeansheed @ Jan 11 2010, 19:51 )
Άπαιχτο!!!
Κάποιος γνωστός του πρέπει να τον πιάσει να αφήσει και γένια όμως. Magnus δέχεσαι? Θα ετοιμάσουμε ένα λάβαρο που στη μία όψη θα έχει το σήμα και τα χρώματα του BasketForum και από την άλλη τον Abobo, που αποφάσισα να ανακυρηχθεί σε επίσημο Έμβλημα του #Lookalikes, και θα το προσφέρουμε στον δικό σου για υπογραφές!!!
Μεσα .... Θα παω να τον βρω τον μαγκα . . .
kostasvc15
Jan 16 2010, 17:07
Ο Ρουφετε (Βαλενθια) σε μαυρος ειναι ιδιος ο Σον Μαριον..Καποτε τους ειχα μπερδεψει
aegeansheed
Jan 16 2010, 17:27
QUOTE(kostasvc15 @ Jan 16 2010, 17:07 )
Ο Ρουφετε (Βαλενθια) σε μαυρος ειναι ιδιος ο Σον Μαριον..Καποτε τους ειχα μπερδεψει
Σωστό και δύσκολο! Πρέπει αρχικά να "κουρέψεις" νοητικά τον ίβηρα
aegeansheed
Jan 16 2010, 17:45
Δεν πρόλαβα το edit...
O Carlos Boozer μου θυμίζει τον Bruto από τον Ποπάυ (συνήθως μετά από κάρφωμα όταν ανοίγει το στόμα του!)
aegeansheed
Jan 17 2010, 19:28
Νεότερος (και πιο τρομερός) Chris Kaman θυμίζει Bastia Αστέρα Τρίπολης...
Mπήκα στο τόπικ με μια άλλη ομοιότητα που τη θεωρήσα επικά καλή αλλά μετά από 8 σελίδες γέλιο την είχα ξεχάσει και τώρα δε μου ξανάρχεται με τίποτα..
captain charisma
Jan 20 2010, 01:39
καλιστα θα μπορουσε ο βρανκοβιτς να ενσαρκωσει τον μρ μπιν..
benchwarmer
Jan 20 2010, 04:22
^^
Προηγειται ο Μπαρτζωκας
captain charisma
Jan 20 2010, 04:55
ωρες ωρες μοιαζουν αυτοι οι 2
Andre_Iguodala
Jan 20 2010, 14:15
Kι ομως βρισκω την ομοιοτητα μεταξυ
k
απιστευτη.Ναι λοιπον κυριες και κυριοι Kyle Korver k Asthton Kutcher
Gravedigger
Jan 20 2010, 14:46
QUOTE (Andre_Iguodala @ Jan 20 2010, 14:15 )
απιστευτη.Ναι λοιπον κυριες και κυριοι Kyle Korver k Asthton Kutcher
Απίστευτη ομοιότητα!Το είχα προσέξει και εγώ άπειρες φορές αλλά βαριόμουν να ψάχνω φωτό!
Pierce
Jan 20 2010, 14:47
εχει ξαναμπει
(οπως και ο στογιαν με τον MR bean)
Magnus92
Jan 21 2010, 16:21
QUOTE(aegeansheed @ Jan 18 2010, 00:31 )
Μη νομίζεις ότι ζορίζομαι ιδιαίτερα! Άβυσσος η φαντασία του ανθρώπινου νου...οι μικρότεροι διαβάστε κανένα Ποπάυ και αφήστε το facebook...
χεχε
Λοχαγος Μαρκ πιανεται ???
kostasvc15
Jan 25 2010, 15:44
Ασχετο αλλα ο τερματοφυλακας του Παο,Τζορβας,δε μοιαζει πολυ με τον X-ray των ακτιβ μεμπερ;;
panagiotisTheDream
Jan 25 2010, 22:06
QUOTE(kostasvc15 @ Jan 25 2010, 14:44 )
Ασχετο αλλα ο τερματοφυλακας του Παο,Τζορβας,δε μοιαζει πολυ με τον X-ray των ακτιβ μεμπερ;;
Ναι.
δεν είναι καλές οι φωτο αλλά ναι....
Ginobili
Jan 25 2010, 23:18
QUOTE(john morisson @ Dec 30 2009, 20:28 )
Eνα που ψαρεψα απο Ιταλικες ''πηγες''... Stallone vs Belinelli
Ένας επιπλέον λόγος για τον οποίο πάω απίστευτα τον Μπελινέλι(εκτός του μπασκετικού του στυλ). Από τότε που έπαιζε στην Φορτιτούτο με είχε κεντρίσει αυτή η ομοιότητα.
aegeansheed
Jan 26 2010, 00:06
QUOTE(kostasvc15 @ Jan 25 2010, 15:44 )
O Νικήτας Κλιντ. Από τις πιο δημιουργικές προσωπικότητες στον Ελλαδικό Χώρο μαζί με τον Αγγελάκα κατά την γνώμη μου, τόσο στιχουργικά όσο και συνθετικά. Εκπληκτική δουλειά με τις Ρόδες...
(σημείωση: Τα ποδοσφαιρικά lookalikes είναι off-topic -αν και αυτό ήταν super εφευρετικό και ενδιαφέρον!!!)
panagiotisTheDream
Jan 26 2010, 00:29
QUOTE(aegeansheed @ Jan 25 2010, 23:06 )
O Νικήτας Κλιντ. Από τις πιο δημιουργικές προσωπικότητες στον Ελλαδικό Χώρο μαζί με τον Αγγελάκα κατά την γνώμη μου, τόσο στιχουργικά όσο και συνθετικά. Εκπληκτική δουλειά με τις Ρόδες...
όντως φοβερός... αν δεν είχε κ ολίγον αυτοκαταστραφικό χαρακτήρα κ επίσης δεν έβγαινε κόκκαλο στα λάιβ () θα είχε κάνει πολλά παραπάνω και σπουδαία πράγματα....
15#kostas
Jan 29 2010, 01:57
Robert Pattinson
Tiago Splitter
Έμπνευση από τον αγώνα σήμερα
Magnus92
Jan 30 2010, 01:01
Θα πω κι εγω μια βλακεια , αλλα υποσχεθητε μου πως δεν θα με πλακωσετε στις μαπες . . . Ο Τζιολης δεν μοιαζει αρκετα με την Λενα Δανιηλιδου ;;;;
aegeansheed
Jan 30 2010, 15:17
Αφιερωμένο στους fans του Muppet Show που τυγχάνουν και μπασκετικοί... #LookalikesPROUDLY PRESENTS:
_-'' The Dusko Ivanovic Vs. Statler Series ''-_
@magnus: Φοβερό το Δανιηλίδου-Τζιόλης!!!
thrylos7
Jan 30 2010, 21:49
Καλά αν είχε και τα φρύδια η Ταού θ' άλλαζε μασκότ... ΄
Επίσης σήμερα που τον ξαναείδα, ο Πέτρουλας του Πανελληνίου μου θύμισε τον Πυγμαλίωνα Δασκαρίδη (ο Κίμωνας, γιος του Χαϊκάλη στο 50-50).
Alexmei
Feb 12 2010, 19:58
sorry αλλά δεν άντεχα:
Αγαδάκος - Wolverine
Pierce
Feb 14 2010, 05:25
ο Μπραντον-πως εισαι ετσι ρε - Τζενινγκς
θα μπορουσε να κανει καριερα ως bond girl (grace jones, a view to kill με τον Ροτζερ μουρ)
SlobodaN
Feb 15 2010, 03:13
QUOTE(benchwarmer @ Jan 20 2010, 04:22 )
^^
Προηγειται ο Μπαρτζωκας
Κυριάκος Μητσοτάκης.
O Aρσέν Βενγκέρ με τον υποψήφιο βουλευτή της Χίου που έχουμε, Αντώνη Κοτσακά.
aegeansheed
Feb 27 2010, 23:01
Νίκος Παππάς-Adelino Vieirinha
Καμμία απολύτως διαφορά στην εμφάνιση. Φτεροπόδαροι και οι δύο επίσης!
Pierce
Feb 28 2010, 12:59
ο Φιλτατος Ντεγιαν Τομασεβιτς
θα μπορουσε να εχει σχεση με τον
Hugh Cornwell κιθαριστα/τραγουδιστη των Stranglers
Τώρα το πήρα χαμπάρι αυτό το θέμα και πραγματικά μερικά είναι πολύ πετυχημένα! Μπράβο σε όλους σας!
Ας βάλω και εγώ τα δικά μου τώρα. Κάθε φορα που έβλεπα ένα παιχνίδι του Παναθηναϊκού και η κάμερα πήγαινε στον Batiste πίστευα ότι μοιάζει παρα πολύ με τον Jay-Z! Τώρα που τους βλέπω δίπλα-δίπλα βεβαια δεν είναι ολόιδιοι όπως νόμιζα, αλλα αδέρφια θα μπορούσαν να είναι κάλλιστα!
Και ένα bonus-προσφορα του καταστήματος είναι μια εικόνα που είχα πετύχει τυχαία σερφάροντας η οποια δείχνει έναν τύπο να κρατάει ένα μικρόφωνο. Αυτός που τον σχεδίασε θα πρέπει να είχε στο μυαλο του τον Bryant. Δεν εξηγείται αλλιώς η απίστευτη ομοιότητα που έχει με τον Kobe! Ίδιο χρώμα δέρματος, (ξυρισμένο) μαλλί, φρύδια, μικρά ματια και αυτιά και μεγάλο αστραφτερό χαμόγελο! Απίστευτο!!!
captain charisma
Mar 6 2010, 02:23
οποτε βλεπω το μπαρον μου θυμιζει το kimbo slice
X-NEC
Mar 6 2010, 02:30
Ευλόγησον!
morrison
Mar 16 2010, 01:42
Aυτη ειναι μια grizzly bear...
και αυτος ειναι ο παιχτης-συμβολο(για ευνοητους λογους )των θρυλικων Vancouver Grizzlies Bryant ''Big Country'' Reeves...
frenchman7
Mar 18 2010, 11:19
Μιλάμε για το πιο θεικό θέμα! Το τι γέλιο έχω ρίξει δεν λέγεται... Εχω αρρώστεια με τις ομοιότητες, και για καφέ που θα βγώ πάντα κάποιος θα μου μοιάζει με κάποιον!
Λοιπόν να συμβάλω κι εγώ λίγο αν και έχετε ήδη πει πολύ δυνατά lookalikes...
Ρε παιδιά πως ανεβάζω φωτό???? δεν μπορώ να ανεβάσω φωτό που έχω στον σκληρό μου? (σόρρυ αλλα δεν το κατέχω πολύ το άθλημα)
frenchman7
Mar 18 2010, 12:20
Λοιπόν το βρήκα νομίζω...
1.ΜΠΑΡΚΟΓΛΟΥ - ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΗΘΟΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΟ AMERICAN PIE
Επίσης:
ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ - PARTY BOY (ΑΠΟ JACKASS) ΜΑΥΡΟΚΕΦΑΛΙΔΗΣ - ΚΑΚΟΣ ΑΠΟ ΚΑΡΑΤΕ ΚΙΝΤ 3 MESSI - ΠΡΚΑΤΣΙΝ...
sorry για το οφ τοπικ αλλα ο σλαις οταν παλευε με καθε τυχαιο που εβρισκε στο δρομο λογικο να τον πλακωνει στης φαπες χαρη στα σωματικα του προσοντα..αλλα οταν παλευει σε συνθηκες μμα ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα..εχει χασει και αγωνα σε κλασματα δευτερολεπτου.
στο τοπικ τωρα ο γιανιφ γκριν μου θυμιζει λιγο τον ριβς απ το ματριξ.
Ένα επίκαιρο και eurolegueικό: Jan Jagla Vs. Shaggy (από Scooby Doo)
και άλλη μία φοβερή πόζα
Magnus92
Apr 3 2010, 13:44
Εχθες το βραδυ βλεποντας την ταινια "Ιωαννα της Λωρραινης" διαπιστωσα μια ομοιοτητα . . . Της Ζαν Ντ' Αρκ (οπως παρουσιαζεται στην ταινια) με τον Σαρας !!!! Ιδιες γκριματσες , ιδιο παθος , ιδιες αντιδρασεις ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.