QUOTE(petrovic @ Sep 20 2010, 20:22 )

Τα Μπακούρια είναι σαν τα φαντάσματα. όλοι μιλάνε για αυτά, κανείς δεν τα έχει δει.
Μάλλον φταίει ότι δεν παίχτηκαν ποτέ σε επανάληψη. και εγώ έχω ακούσει τα καλύτερα για τα Μπακούρια αλλά δεν έχω δει ούτε δευτερόλεπτο
Τελευταία φορά πριν 8 χρόνια το είχα δει λίγο σε επανάληψη, αλλά ελάχιστα θυμάμαι. Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης ήταν ο ένας αν δεν κάνω λάθος.
Τώρα για μένα καλύτερες σειρές (με τυχαία σειρά):
Εγκλήματα: Αν και ξεκίνησε λίγο ξενέρωτα, απογειώθηκε από τα μέσα της 1ης σεζόν και μετά. ΜΑΚΡΑΝ για μένα η καλύτερη σειρά. Αγαπημένη προσωπικά σκηνή ο θάνατος του Τζώνι στο προτελευταίο επεισόδιο αν δεν κάνω λάθος με το ντουί. Μεγάλες στιγμές!
Απαράδεκτοι: Σειρά-θρύλος μόνο και μόνο για τη συνύπαρξη μορφών όπως ο Μπέζος και ο Μπονάτσος παρέα με το ζεύγος Παπαδοπούλου. Το πρόλάβα μόνο από επαναλήψεις, αλλά με κέρδισε από τους ηθοποιούς και το ευρηματικό σενάριο. Αξίζει τη πρώτη θέση, αλλά για μένα είναι κάπου στην τριάδα των κορυφαίων σειρών.
Κωνσταντίνου και Ελένης: Αν δεν το έπαιζαν 10 χρόνια ΣΕΡΙ κάθε μέρα, θα είχαμε όλοι πιστεύω καλύτερη άποψη για τη σειρά. Ωραίο κάστινγκ και σενάριο που ακόμα και σήμερα κερδίζει φαν.
Της Ελλάδος τα παιδιά και
Οι μέν και οι δεν: Πακέτο της έχω πάντα στο μυαλό μου τις σειρές αφού θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο παίχτηκε στην TV την πρώτη πενταετία (και κάτι παραπάνω) των 90s. Ειδικά το πρώτο πολύ γέλιο και για μένα η καλύτερη κωμωδία με πρωταγωνιστή τον Μπέζο και το δεύτερο παρά την υπερβολική ερμηνεία του Ρώμα με κέρδισε και το έχω στην κορυφή μάλλον γιατί το έβλεπα από τα παιδικά μου χρόνια. ΔΑΓΚΑΣ rules λέμε...
Είσαι το ταίρι μου: Έξυπνο κεντρικό θέμα, απίστευτο casting και έβγαλε και μορφές όπως ο Λάζαρος!
Το παρά 5: Δεν θα αρνηθώ ότι το έβλεπα τακτικά την εποχή που παιζόταν, αλλά όχι τόσο για το χιούμορ και τις "ατάκες" που ελάχιστες με έκαναν να γελάσω, αλλά κυρίως λόγω της δράσης που υπήρχε στα επεισόδια που για ελληνικά δεδομένα δεν συναντάς εύκολα σε μια κωμική σειρά. Αξίζει στην πεντάδα όσο κι αν είναι υπερεκτιμημένο.
Σ' αγαπώ μ' αγαπάς: Μέχρι και σήμερα το βλέπω πολύ ευχάριστα. Αν και ξένο πρότζεκτ εφαρμόστηκε κατάλληλα για τα ελληνικά δεδομένα. Η καλύτερη τηλεοπτική ερμηνεία του Αθερίδη.
Πενήντα-πενήντα: Το παρεάκι Φιλιππίδη-Χαϊκάλη-Μπουλά μας κράτησε όλους στο τσιπουράδικο για δύο σεζόν. Βλέπεται ευχάριστα και θα έμπαινε άνετα στην πρώτη 8άδα. Αν και αρχικά δεν πήρα με καλό μάτι να συνεχιστεί η σειρά, τώρα βλέπω ότι τα νέα επεισόδια δεν υπολείπονται από τα πρώτα.
Τι ψυχή θα παραδόσεις μωρή;: Το μεγάλο γαμώτο της ελληνικής TV. Κόπηκε αιφνιδιαστηκά αφήνοντας μας όλους παγωτό. Μεγάλο κρίμα και αν τα επεισόδια που προλάβαμε να δούμε δεν τα λες πολλά, κέρδισε το κοινό και έμεινε στην ιστορία.
Λίφτινγκ: Δεν ήταν τίποτα το ιδιαίτερο. Εμένα προσωπικά μου άρεσε. Είδαμε επιτέλους το Ρώμα να βγαίνει από το γνωστό του καλούπι και να κάνει τον πιπινοκηνυγό Μαντούβαλο. Το τέλος όσοι το θυμούνται είναι τελείως κουφό (θυμίζει και λίγο αυτό των Μεν και των Δεν). Ακόμα ο Σεραφείμ Σίλας που υποδυόταν τον σουβλατζή ήταν μάλλον η πρώτη απόπειρα του Ρώμα να φτιάξει έναν... Φατσέα που του βγήκε περισσότερο στην επόμενη δουλειά του.
Το καφέ της χαράς: Με έχει κουράσει περισσότερο τα 2 χρόνια που παίζεται σε επανάληψη από ολόκληρη τη δεκαετία που βλέπουμε την Κατακουζίνα. Καλούτσικη σειρά, αλλά ο τρίτος κύκλος ήταν τραβηγμένος από τα μαλλιά και αναιμικός σε σχέση με τα δύο πρώτα χρόνια. Το μη happy end δεν με ξενέρωσε προσωπικά, αλλά 3 χρόνια για ένα τέτοιο τέλος;;;
Υ.Γ. Εμένα ρε παιδιά μου άρεσε και το "30 μέρες αγωνίας" στον ΑΝΤ1 που έγραψε αυτός που είχε γράψει και το S1ngles, αλλά κόπηκε κι αυτό γρήγορα...