Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Olympiacos Piraeus - Real Madrid
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Final 4 London 2013
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pain of salvation
QUOTE(LFO @ May 13 2013, 07:58 ) *
Από 10 χρονών διαβάζω Σπάιντερμαν, Σούπερμαν, X-Men, Batman, Καπτεν Αμέρικα, Iron Man….. Τελικά ήταν γραφτό τους πραγματικούς σούπερ ήρωες της ζωής μου να τους γνωρισω στα 40 μου….Βασιλη,Καίλ,Εισι, Γιώργο, Κωστηδες, Στρατη, Μητσάρα, Τζος, Μαρτυνας, Πέρο, Βαγγέλη απλά δεν έχω λογια για εσάς ρε μάγκες……Μόνο δάκρυα…Κανένα ευχαριστώ δεν θα είναι ποτε αρκετό…

77.gif

Κοίτα να δεις...και βρίζαμε τον Μπαρτζώ όλο αυτό τον καιρό,με την αλλαγή με το ρολόι Πρίντεζης έξω Άντιτς μέσα...
Ουσιαστικά,στο Φ4,ο Πρίντεζης ήταν αλλαγή του Άντιτς (huh.gif ).
Ο Μακεδονομάχος tongue.gif ,ήταν σε όλους τους τσαμπουκάδες μέσα.Μαζί με τον Χάινς,έδειραν 2 ομάδες μόνοι τους
Zephyr
Έτσι μωρή ομαδάρα, στείλε μας κάθε χρόνο για κωλοτούμπες, μας αξίζει!!!
Τα λόγια περισσεύουν, έτσι κ αλλιώς ότι ήταν να ειπωθεί ειπώθηκε ήδη πολλές φορές. Αυτός ο τελικός μπορεί να μην είχε την έκρηξη συναισθημάτων του περσινού, ήταν όμως μεγαλύτερης σημασίας. Ήταν η επιβεβαίωση ότι αυτή η ομάδα δεν είναι ούτε φωτοβολίδα, ούτε κωλόφαρδη. Είναι μια ομάδα με κάτι @@ ΝΑ, μια ομάδα που δεν χρειάζεται "πεταχτάρια" για να επικρατήσει αλλά άμα λάχει παίζει και ένα από τα πλέον ισοπεδωτικά μπάσκετ που έχουν παιχτεί τα τελευταία χρόνια!
ΠΑΙΔΕΣ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

ΥΓ. Highlight της βραδιάς στο μαγαζί που ήμουν χτες: βάζει ο Σπαν εκείνο το τρελό 3ποντο από τα 8μιση μ., παίρνει time out η Ρεάλ και στα καπάκια πετάει η Nova την διαφήμιση από προφυλακτικά DUO 24.gif 24.gif 24.gif
Eddie.Johnson
Μόνο ο Ολυμπιακός έτσι - second version

'Αλλη μία όμορφη ιστορία γράφτηκε χτές στο Λονδίνο απο την ομάδα μας smile.gif

Ήμουν απο αυτούς που πίστευαν,κατα την διάρκεια της χρονιάς,ότι δέν μπορούσαμε κάν να φτάσουμε στο f4 φέτος κυρίως λόγω των άσχημων εμφανίσεων,απο τα Χριστούγεννα και μετά,αλλά και την εμφανή αδυναμία της ομάδας να καλύψει τα μειονεκτήματα της(είτε μέσω προπόνησης,είτε μέσω μεταγραφών)απο παιχνίδι σε παιχνίδι.

Ο Μπαρτζώκας έδειχνε να το έχει χάσει τελείως:έκανε λάθος επιλογές στις μεταγραφές ή πήρε παίκτες που δέν κατόρθωσε ποτέ να αξιοποιήσει τις αρετές τους(Πάουελ/Πέρκινς),παραγκώνισε άλλους(Μαυροειδής/Γκετσεβίτσιους)ενώ ο κορμός της ομάδας έμοιαζε να χάνει απο αγώνα σε αγώνα,την συνοχή/χημεία του.

Φυσικά θα πρέπει να βάλουμε στην εξίσωση τον τραυματισμό του Μάντζαρη,την φυγή του Ντόρσει αλλά ταυτόχρονα και την άφιξη του Δρακουμέλ-Σερμαντίνι που όπως και να το κάνουμε,βοήθησε αρκετά στα τελευταία 2 παιχνίδια για να τερματίσουμε πρώτοι στην Ευρώπη.

Ο Ολυμπιακός στο Λονδίνο παρουσιάσε ένα πολύ διαφορετικό πρόσωπο απο αυτό που είχαμε δεί όλη την χρονιά.Ήταν σάν να 'άλλαξε ταχύτητα' ξαφνικά και να σάρωσε ότι βρήκε μπροστά του αφήνοντας συντρίμια πίσω του 69.gif

Θεωρώ ότι ο Μπαρτζώκας παίρνει άριστα στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας για τους δύο τελικούς και για το ότι κατάφερε να τους κρατήσει προσγειωμένους μετά την νίκη με την ΤΣΣΚΑ.

MVP για μένα στο χτεσινό παιχνίδι είναι ο Λό μαζί με τον Χάινς που κράτησαν την ομάδα στα δύσκολα ενώ ο Σπανούλης παίρνει τον τίτλο του man of the match (αν υπάρχει)με τα απίστευτα 3ποντα που έβαλε.

Απο την υπόλοιπη ομάδα Άντιτς,Περπέρογλου,Μάντζαρης,Σέρμαντίνι,Σλ
ούκας έρχονται αμέσως μετά σε απόδοση σε σχέση με τους 3 παραπάνω,ενώ οι υπόλοιποι κινήθηκαν σε μέτρια επίπεδα αλλά αυτό δέν τους στερεί την πολύτιμη προσφορά τους όλη την χρονιά για να φτάσουμε μέχρι έδω.

Συγχαρητήρια στους προέδρους,τον προπονητή και όλο το team του πάγκου και φυσικά όλους τους παίκτες για τις όμορφες στιγμές που μας χάρισαν αυτό το 3ήμερο.

Δέν χορταίνουμε με την χτεσινή Ευρωλίγκα και το repeat...πάμε για το 3 στα 3 του χρόνου ώστε να ξαναλέμε ' δέν γίνονται αυτά τα πράγματα' τρίτη συνεχόμενη φορά smiley.gif

Αν πρέπει να ξοδέψουν οι Αγγελόπουλοι το κάτι παραπάνω για την νέα χρονια θα αφορά αποκλειστικά και μόνο την διατήρηση του κορμού της ομάδας.Δέν χρειάζονται μεγάλα ονόματα ή μεταγραφές πρωτοσέλιδων wink.gif ...χρειάζεται να κρατήσουμε τον ίδιο κορμό που μεταμορφώνεται σε καμικάζι στου τελικούς και διαλύει τα πάντα στο πέρασμα του.

Μας κάνατε υπερήφανους μάγκες,συνεχίστε έτσι 77.gif
AZ1980
Aπίστευτος, ΜΕΓΑΣ Ολυμπιακός!!!! Τεράστιο κατόρθωμα, κόντρα σε κάθε αντιξοότητα, με επιβλητικό και κυρίαρχο τρόπο! Βασιλιάς πραγματικός, και μια από τις ομάδες που αξίζουν να μείνουν στη μνήμη του κάθε μπασκετικού για πάντα!!!! Χίλια μπράβο σε όλους, από τον τρισμέγιστο Kill Bill και τον Τιτάνα Χάινς μέχρι τον κόουτς και τους προέδρους!!! Φοβερό!

ΥΓ. Ρούντι περαστικά αγόρι μου! biggrin.gif

bball.gif
GMF80
'Eχουν περάσει μεγάλοι ξένοι παιχταράδες από τον Ολυμπιακό (Μπερι. Ριβερς και Εντι οι αγαπημένοι μου) αλλά οι Ηines και Law ειναι μοναδικό δίδυμο πραγματικά. Παίχτες που παίζουν για την ομάδα και μόνο.... Και Ο Αntic από όλα τα ευρωπαικά παλτά που πέρασαν ανά τα χρόνια είναι από τους πιο πολύτιμους και φιλότιμους....
frenchman7
16:07 Θεούλης Αγγελόπουλος κρύβεται σαν παιδάκι να γλυτώσει το μπουγέλο!

https://www.youtube.com/watch?feature=playe...;v=7Fv9kpBEU2c#!
rankin
QUOTE(GMF80 @ May 13 2013, 11:21 ) *
'Eχουν περάσει μεγάλοι ξένοι παιχταράδες από τον Ολυμπιακό (Μπερι. Ριβερς και Εντι οι αγαπημένοι μου) αλλά οι Ηines και Law ειναι μοναδικό δίδυμο πραγματικά. Παίχτες που παίζουν για την ομάδα και μόνο.... Και Ο Αntic από όλα τα ευρωπαικά παλτά που πέρασαν ανά τα χρόνια είναι από τους πιο πολύτιμους και φιλότιμους....

Ο Αντιτς ολη τη χρονιά μας ειχε σπάσει τα νευρα, και στο F4 ήταν εξαιρετικός... Κολόνα πραγματική
pain of salvation
QUOTE(Zephyr @ May 13 2013, 09:39 ) *
Αυτός ο τελικός μπορεί να μην είχε την έκρηξη συναισθημάτων του περσινού,...

Οι κραυγές όμως που έβγαιναν στο σπίτι που είχαμε μαζευτεί,όταν ξεκίνησαν οι Σλούκας,Πέρπε,Κατσίβελης,Άντιτς,Χάινς να μας τραβούν τα χεράκια να ανέβουμε στο άρμα μαζί τους,ήταν εξίσου δυνατές ρε φίλε,με του 2012...
Zephyr
QUOTE(pain of salvation @ May 13 2013, 13:24 ) *
Οι κραυγές όμως που έβγαιναν στο σπίτι που είχαμε μαζευτεί,όταν ξεκίνησαν οι Σλούκας,Πέρπε,Κατσίβελης,Άντιτς,Χάινς να μας τραβούν τα χεράκια να ανέβουμε στο άρμα μαζί τους,ήταν εξίσου δυνατές ρε φίλε,με του 2012...

Ρε συ πάλι φέτος με κλειστό λαιμό είμαι από τις φωνέςsmiley.gif
Απλά φέτος αφενός δεν ήταν ο πρώτος τίτλος μετά από τόσα χρόνια ξηρασίας, όπως ήταν η περσινή Ευρωκούπα και αφετέρου δεν υπήρχε το τελευταίο καλάθι που κρίνει τον τίτλο, βλ. πεταχτάρι Πρίντεζη, μετά το οποίο τα επόμενα 2-3 λεπτά έχουν χαθεί από την μνήμη μου μέσα σε ένα συνονθύλευμα ουρλιαχτών,μπύρας και καπνού. Φέτος η έκρηξη συναισθημάτων ήρθε πάνω στην ανατροπή, στα μαζεμένα τρίποντα του Σπανούλη και στα crossover του Law (τον φουκαρά τον Caroll σχεδόν τον λυπήθηκα χτες) και το πανηγύρι είχε ήδη στηθεί πριν το φινάλε.
Κατά τα άλλα, η συγκίνηση και υπερηφάνεια είναι ίδια, είπα εξάλλου ότι ο τίτλος αυτός έχει μεγαλύτερη σημασία από τον περσινό γιατί είναι η επιβεβαίωση μιας μεγάλης ομάδας.
SteveNashidis
Δεν ξέρω τι λέτε ! Η ομάδα που οι παίκτες της πάνε και μπουγελώνουν τόσο εύκολα πρόεδρο, προπονητή και τεχνικό επιτελείο και οι ίδιοι ανταποδίδουν με γέλια και αστεία πάει να πει ότι είναι δεμένη από την κορυφή της (αδερφούς αγγελόπουλους) μέχρι τον τελευταίο συντελεστή αυτών των δύο επιτυχιών .

damian
Epic trolling
GreekNick
QUOTE(rankin @ May 13 2013, 13:05 ) *
Ο Αντιτς ολη τη χρονιά μας ειχε σπάσει τα νευρα, και στο F4 ήταν εξαιρετικός... Κολόνα πραγματική

Ναι ομως να μην παιζει ετσι μονο 2 ματς τη χρονια smiley.gif
rchos
1600
Τοση τρελα, πια? blink.gif

Καταλωνια φορεβα!
assistant
Αφου περασαν 48 ωρες και εχω πλεον ξεμεθυσει κυριολεκτικα και μεταφορικα ας γραψω κι εγω καποιες απ τις σκεψεις μου.

Θα κανω οπως και οι περισσοτεροι εδω το ΣΚ μια μικρη αναδρομη στις αναμνησεις μου απο αυτο το μαγικο αθλημα...
-πρωτη φορα ειδα την πορτοκαλι θεα καπου το 84-85(7-8 χρονων)
-πρωτη φορα που ακουσα αγωνα μπασκετ ηταν στο Μουντομπασκετ 86 στην ερα.....Ελλαδα -Παναμας με την 50αρα του Γκαλη
-πρωτη φορα που θυμαμαι να ειδα κανονικα αγωνα μπασκετ ηταν το επος του 87.....τοτε ηταν που αρχησα να κολλαω
-πρωτη φορα που αγαπησα ομως το μπασκετ ηταν οταν ειδα τους πρωτους τελικους ΝΒΑ που εχουν μεταδοθει στην Ελλαδα.Καλοκαιρι του 89 νομιζω και η γκλαμουρια και η φινετσα απ το LA αντιμετωπες με τα κακα παιδια απ το Detroit.....Kareem,Magic,Scott,Worthy και λοιπες πριμαντονες απεναντι σε Isiah(ΘΕΟΣ),Dumars,Laimbeer,Mahorn,Rodman,Viny Jones και λοιπους εγκληματιες.Αν καποιος εβλεπε τα βλεμματα των παιχτων των Pistons πριν το 1ο παιχνιδι θα καταλαβαινε ποιος θα κερδιζε τη σειρα.Η αυτοπεποιθηση τους και η αφοσιωση στο στοχο ξεχειλιζαν.Για την ιστορια 4-0 εκεινη η σειρα και repeat την επομενη.

Γι αυτο και γουσταρω αυτην την ομαδα του Ολυμπιακου.Για τη μαγκια της,για το τσαγανο της,την αυταπαρνηση της.Γιατι και στην κακη ακομα βραδια της θα σηκωθει οσες φορες και αν πεσει.Γιατι σε do or die καταστασεις το mentallity αυτης της ομαδας χτυπαει κοκκινο και μοιαζουν να μην μπορουν να χασουν απο κανεναν.Γιατι φαινεται στα ματια ολων τους αυτο.Γιατι ο Σπανουλης ειναι τεραστιος αρχηγος,ηγετης και παιχτης.Το ιδιο και ο Λο με τον Πριντεζη.Γιατι ο Χαινς με τον Αντιτς θα κοψουν τον κ@@@@λο οποιου πατησει τη ρακετα τους.Γιατι ο Μαντζαρης,ο Σλουκας,ο Παπανικολαου και ο Κατσιβελης ειναι Μωρα με κατι αρ@@@@ια ΝΑ..........Γιατι ο Σερμαντινι αρχιζει να μπαινει στο κλιμα.Γιατι ακομα και ο soft Στρατος μπορι οταν θελει να σκληρυνει.Γιατι ο Γκετσε κουναει την πετσετα καλυτερα κι απ τον John Salley........Γιατι ο Μπαρτζωκας καταφερε να κρατησει τα γκεμια αυτης της ομαδας και ναι να την βελτιωσει(πραγμα εξαιρετικα δυσκολο για τον οποιοδηποτε μετα τη φυγη του Ντουντα).

Μπραβο σε ολους ρε μαγκες και ενα τεραστιο respect απο μενα.

ΥΓ συναντησα το Μαντζαρη τυχαια 5 μερες πριν απ το 5ο παιχνιδι με την εφες.των ρωταω πως βλεπει το παιχνιδι και μου απανταει ''αν γεμισει το ΣΕΦ θα τους πατησουμε''........του λεω επι λεξη''εγω ελπιζω να μη γεμισει το ΣΕΦ,να πανε οι γνωστοι 7-8 χιλιαδες μπασκετικοι γιατι ΕΜΕΙΣ οι γαυροι ΕΙΜΑΣΤΕ πολυ περιεργη ρατσα''.......κουναγε το κεφαλι του το παιδι.

ΥΓ 2 προβλεπω οτι οι τελικοι θα πανε στα 5 παιχνιδια και ο Ολυμπιακος θα παρει 3 ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΑ..........

ΥΓ 3 αν ο μεγαλος αρχηγος Θοδωρης Ζαγορακης ειχε διαγνωσθει με αυξημενη τεστοστερονη τοτε ειμαι πλεον σιγουρος οτι αυτο που κυλαει στο μετωπο του KYLE HINES.........δεν ειναι ιδρωτας.-
SteveNashidis
http://www.euroleague.net/final-four/londo...e/i/113723/7977

Kάντε ζοομ μέχρι το κέντρο στις court seats να δείτε την αγωνία των Αγγελόπουλων
Και λιμνιάτης , ιωάννου ακριβώς από πίσω τους στην ίδια ευθεία !
thrylos7
Για μένα πάντως η πιο απολαυστική (αμυντική) φάση, ακόμα κι από το ταπίδι του Χάινς στον Μίροτιτς, ήταν το κόψιμο της μπάλας στην άλει ουπ προσπάθεια στον Ρούντι. Για την πρώτη, εφόσον έβλεπες Χάινς και Παπ να κυνηγούν ήσουν λίγο πολύ υποψιασμένος, ενώ στη δεύτερη φαινόταν πιο σίγουρο καλάθι.. μέχρι που ...τσουπ, ήρθε η θεϊκή παρέμβαση ο Πέρπε και άφησε τον Ρούντι με το στεφάνι στο χέρι. guns.gif
kseplenhs
QUOTE(thrylos7 @ May 16 2013, 14:07 ) *
Για μένα πάντως η πιο απολαυστική (αμυντική) φάση, ακόμα κι από το ταπίδι του Χάινς στον Μίροτιτς, ήταν το κόψιμο της μπάλας στην άλει ουπ προσπάθεια στον Ρούντι. Για την πρώτη, εφόσον έβλεπες Χάινς και Παπ να κυνηγούν ήσουν λίγο πολύ υποψιασμένος, ενώ στη δεύτερη φαινόταν πιο σίγουρο καλάθι.. μέχρι που ...τσουπ, ήρθε η θεϊκή παρέμβαση ο Πέρπε και άφησε τον Ρούντι με το στεφάνι στο χέρι. guns.gif

Βέβαια ακόμα πιο ωραίο ήταν το οτι μετά σωριάστηκε κάτω και ζήταγε απο τον διαιτητή να χρεώσει με φάουλ...το στεφάνι
petrovic
QUOTE(kseplenhs @ May 16 2013, 11:38 ) *
Βέβαια ακόμα πιο ωραίο ήταν το οτι μετά σωριάστηκε κάτω και ζήταγε απο τον διαιτητή να χρεώσει με φάουλ...το στεφάνι

τι να λεμε τωρα, θα τη θυμόμαστε για χρόνια την ομαδαρα. τον Παπ π.χ. να βγαζει σε δυο συνεχόμενα ματς την ίδια καρφωματαρα εναντια σε όλους, τον Σπανούλη να εκτοξευει τριποντα από 9 μέτρα, τον Πρίντεζη να ριχνει το πεταχταρι μέσα σε κλασματα, είναι τόσα πολλά...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.