Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Group E
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2015-16
Pages: 1, 2, 3, 4
pan24
Αντιτς δεν παιζει ουτε σημερα αλλα 99% θα παιξει την αλλη εβδομαδα.Σλουκας επηρεασμενος απο τον τραυματισμο αλλα ειναι λογικο
Παντως η φενερ δεν δειχνςι να παιζει στα κοκκινα,δεν δειχνει οτι εχει φορμαριστει ακομα και ας παιζει καλα
Στις καλες σεζον του ο παναθηναικος φορμαριζοταν στο τοπ-8
benchwarmer
Αν ο Μπαρτζώκας δεν χάσει σε αυτή την κρίσιμη καμπή τα αποδυτήρια (και κρατώντας μέσα σήμερα έναν τέτοιον Ντιλέινι πιθανότατα αυτός είναι ο σκοπός του), δεν νομίζω ότι η Κούμπαν θα χάσει κάποιο από τα 3 εναπομείναντα ματς, όσο κακή, άναρχη και ό,τι άλλο θέλετε είναι στα κρίσιμα. Φυσικά το ματς της επόμενης βδομάδας είναι το σπουδαιότερο στην ιστορία της, όπως και το σπουδαιότερο στην (σύγχρονη) ιστορία του Αστέρα.
O Παναθηναικός από την άλλη έχει βελτιωθεί πολύ, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να φοβηθεί ακόμη και με μειονέκτημα οποιαδήποτε ομάδα για τους 8 πλην της ΤΣΣΚΑ, που βέβαια πλέον μία συνάντησή τους είναι εξαιρετικά απίθανη.
επαθα λαστιχο
QUOTE(benchwarmer @ Mar 17 2016, 23:18 ) *
O Παναθηναικός από την άλλη έχει βελτιωθεί πολύ, δεν νομίζω ότι υπάρχει λόγος να φοβηθεί ακόμη και με μειονέκτημα οποιαδήποτε ομάδα για τους 8 πλην της ΤΣΣΚΑ, που βέβαια πλέον μία συνάντησή τους είναι εξαιρετικά απίθανη.

Απίθανη δεν θα το έλεγα,δεν βλέπω που αλλού εκτός του μεταξύ τους να χάνουν Κούμπαν-Αστέρας και έχουμε τελευταίο παιχνίδι με την Εφές έξω,που δεν θα κάτσει να χάσει.
boumtze-boumtze
Εγω νομιζω πως με μειονεκτημα μονο την Λαμποραλ μπορουμε να αποκλεισουμε...
Ρεαλ και Μπαρτσελονα μπορει να πας να κερδισεις ενα ματς εκει μεσα και καπακι να χασεις στο γηπεδο σου,και με πλεονεκτημα ακομα θα ειναι δυσκολα...
Ας παρακαλαμε λοιπον να κερδιζει η Λαμποραλ και να κλειδωσει την δευτερη θεση.Ο Παναθηναικος βασει της λογικης 3ος θα τελειωσει...
RipCity
Συμφωνώ απόλυτα, με μειονέκτημα μόνο κόντρα στη Λαμποράλ θα χει τις ελπίδες με το μέρος του ο Παναθηναικός. Σίγουρα είναι βελτιωμένος σε σχέση με τον πρώτο γύρο, αλλά υπάρχουν ακόμη αρκετές ανορθογραφίες.
salonikatasos
και η μπαρτσελόνα και η ρεάλ παλεύονται με μειονέκτημα έδρας. 55-45 υπέρ τους θα είναι πιθανό ματσάρισμα. το θέμα με αυτές τις ομάδες είναι ότι ναι μεν μπορείς να κάνεις διπλό,αλλά μπορούν να έρθουν στο ΟΑΚΑ μετά και να κάνουν κι αυτές διπλό.

από την άλλη σε πιθανό ματσάρισμα με κούτσα τα πράγματα είναι πιο απλά. θα είναι 50-50 η πρόκριση. εδώ όμως αν κάνεις το break από το πρώτο παιχνίδι,η σειρά πάει για σκούπα. ακόμα και να μην το κάνεις θα έχεις άλλες 2 ευκαιρίες να το κάνεις,γιατί μέσα στο ΟΑΚΑ απλά δε μπορεί να κερδίσει. επιπλέον έχει και το μειονέκτημα της έλλειψης εμπειρίας από τέτοια ματς. μόνο ο μπουρούσης είναι ψημένος σε παιχνίδια υψίστης σημασίας τόσο μακριά μέσα στη χρονιά.

σχεδόν έχει ξεκαθαρίσει πάντως πιστεύω ότι 2η θα βγει είτε η κούτσα,είτε η μπάρτσα. όποιος κερδίσει την άλλη βδομάδα,μιας και η διαφορά στο πρώτο ματς ήταν μικρή. αν κερδίσει η κούτσα,πάει 2 νίκες μπροστά,οπότε και να τα χάσει και τα 2,πάλι από πάνω θα είναι(αν κι έχει τελευταίο ματς μέσα στην αποκλεισμένη μπάμπεργκ που αν το θέλει,θα το πάρει).

η μπάρτσα πάντως μπορεί και να μας ταιριάζει καλύτερα. έχει πολλά γερόντια,οπότε σίγουρα θα πάρουμε βοήθειες από τα δικά μας γερόντια(φώτση,διαμαντίδη) που θα παίζουν με συνομίληκους ή και μεγαλύτερους τους,ενώ έχουμε και μεγάλο ροτέισον πλέον για να τους κουράσουμε. θα τα δούμε καλύτερα σε 1 βδομάδα,να έχουμε τελειώσει εμείς με νταρουσάφακα,να έχει περάσει και το ματς κουμπάν-ερυθρός αστέρας και να έχει γίνει και το ματς κούτσα-μπάρτσα
rahxephon13
http://www.eurohoops.net/el/featured-el/20...-kostas-sloukas
Κριμα για τον παιχτη πρωτίστως που δεν μπορει να βρει ρυθμο ετσι και μαλιστα στην πρωτη του χρονια εξω και μετα για την ομαδα που στερείται ενα σημαντικο προτζεκτ.
pan24
QUOTE (rahxephon13 @ Mar 18 2016, 16:38 ) *
http://www.eurohoops.net/el/featured-el/20...-kostas-sloukas
Κριμα για τον παιχτη πρωτίστως που δεν μπορει να βρει ρυθμο ετσι και μαλιστα στην πρωτη του χρονια εξω και μετα για την ομαδα που στερείται ενα σημαντικο προτζεκτ.

Τουλαχιστον δεν φαινεται να ειναι κατι αημαντικο αυτη την φορα
yorgos
Δέκα φορές προτιμώ Μπαρτσελόνα από Ρεάλ, μας πάει πάααααρα πολύ περισσότερο. ΚΑταρχήν έχει back-court πολύ περιορισμένο, και μόνο ποσοτικά να το πάρεις θα τους βάλουμε να κάνουν 15-20 λάθη σε κάθε ματς. Δεύτερον της λείπει μέταλλο και η εμπειρία της Ρεάλ και τρίτον πλέον έχουμε και ποσοτικά φροντ λάιν για να αντέξουμε τη δική τους. Πιο έυκολα κάνεις διπλό στη Βαρκελώνη, παρά στη Μαδρίτη.
yorgos
Για να σοβαρευτεί λίγο ο Σοφός... έχουμε παίξει και στοίχημα, τι ξεφτιλίκια είναι αυτά;
Dred11
QUOTE (yorgos @ Mar 18 2016, 21:17 ) *
Για να σοβαρευτεί λίγο ο Σοφός... έχουμε παίξει και στοίχημα, τι ξεφτιλίκια είναι αυτά;

Ολυμπιακό/Εφές εγώ δεν θα παιζα φέτος με τίποτα. Εντελώς απρόβλεπτες ομάδες. Δεν θα με εκπλήξει να το σηκώσουν περισσότερο από το να αποκλειστούν.
mephisto22
Στο 43--27 η Μαλαγα στο ημίχρονο... Ελπίζω να συνεχίσει έτσι μέχρι τέλους.
salonikatasos
Ελπιζουμε σε γκελα εκτος προγραμματος για την κουμπαν. Το πλεονεκτημα εδρας χαθηκε στην εντος εδρας ηττα απο τον ερυθρο αστερα. Ειναι μαζι με την κιμκι και τη ζαλγκιρις οι χειροτερες ομαδες εκτος εδρας. Σημερα διασυρεται στο ημιχρονο απο τη σχεδον διαλυμενη μαλαγα
shtarkws
Η μαλάγα δεν βγήκε από τα αποδυτήρια για το δεύτερο ημίχρονο.
Dred11
Πάντως σήμερα κάνει καλό παιχνίδι ο Νέντοβιτς. Αργά ξύπνησε αυτός.
yorgos
Red return στη Μάλαγα...
Zoys
Και μπροστά ο Ερυθρός Αστέρας με νέο τρίποντο του Simonovic.

So Unicaja.
επαθα λαστιχο
Α ρε Μάλαγα
Dred11
Καλύτερος παίκτης του Αστέρα ο Ντεμάρκους.
salonikatasos
γκρεμίστηκε κάποιος φούρνος και ο πλάθα θα βάλει τον κουζμίνσκας πάνω από 20 λεπτά σήμερα. ήδη στα 18 κι έχει ακόμα 6 λεπτά(τώρα τον έβαλε πάλι μέσα,άρα λογικά θα μείνει μέχρι τέλους).
63-64 το σκορ
Boom Dizzle
Περασε απο τη Μαλαγα ο Αστερας και καθε ελπιδα για τη 2η θεση τελειωνει εδω για τον Παναθηναικο...
Δεν υπαρχει πιο λουζερ ομαδα απο τη Μαλαγα...
boumtze-boumtze
Αξιοθρηνητη η Μαλαγα...
rahxephon13
Οσο κι αν χανει σε δυναμη εκτος εδρας ο αστερας παραμενει σοβαρη ομαδα λογικο το αποτελεσμα σημερα και συνεχιζω να πιστευω οτι εχει περισσοτερες ελπιδες απο την εφες.

Η 3 θεση δεν προκειται να μας χαριστη πρεπει να την κερδισουμε αρχης γενομενης απο το παιχνιδι με την νταρουφασκια, ειναι σοβαρη ομαδα και παρολο που εχει αποκλειστη μην ξεχναμε οτι ειναι ενα παιχνιδι με μια τουρκικη ομαδα στην εδρα τους δεν προκειται να μας χαριστουν πρεπει να παιξουμε σοβαρα απο την αρχη οπως και με την μαλαγα αν θελουμε να εχουμε τυχη.
yorgos
Σκορ δευτέρου ημιχρόνου στη Μάλαγα 26-51 kill.gif και μένει και μια επίθεση για τους Σέρβους...
επαθα λαστιχο
Boring,boring Malaga.Σισσύφειο μαρτύριο είναι αυτή η ομάδα,κάθε χρόνο ακριβώς το ίδιο έργο,χωρίς καμιά παραλλαγή.Η πιο εκνευριστικά σταθερή ομάδα OAT
shtarkws
9-25 το επιμέρους σκορ στο 4ο δεκάλεπτο. Ότι και να πεις για την σημερινή Μάλαγα είναι λίγο
louie
εισαι ο πλαθα, κερδιζεις με 19 στο 3ο δεκαλεπτο και καταφερνεις να χασεις με 9 και το μονο που κανεις ειναι να κοιτας με ενα σκεπτικο-απογοητευμενο βλεμμα με κανενα περιστασιακο μειδιαμα. ποσο ακαταλληλος εισαι; απο εκει που μπορουσε να εχει μεινει η εφες εκτος και ο ερυθρος σε δυσκολη θεση πισω μας ηρθαν ολα στραβα σημερα...
salonikatasos
σκορ δεύτερου ημιχρόνου στη μάλαγα: 29-51

τριπλή ισοβαθμία λοιπόν και περιμένουμε την επόμενη αγωνιστική το ματς κουμπάν-ερυθρού αστέρα να δούμε τι θα γίνει ακριβώς. πρέπει φυσικά να κερδίσουμε εμείς την νταρουσάφακα
Dred11
H λογική λέει ότι ο Παναθηναικός έχει 50% πιθανότητες για την τρίτη θέση και 50% πιθανότητες για την τέταρτη θέση. Βέβαια έχουμε την τύχη στα χέρια μας. Αν κερδίσουμε και τα 3 εναπομείναντα παιχνίδια βγαίνουμε τρίτοι, εφόσον χάσει φυσιολογικά ο Αστέρας στη Λοκομοτίβ. Ένα καλό (το μόνο) της σημερινής νίκης του Αστέρα είναι ότι η Εφές μάλλον θα έχει αποκλειστεί ήδη όταν θα παίξει μαζί μας.
bodiroga10
πλεον φενερ,ερυθρος αστερας,κουμπαν ουσιαστικα περασαν

κατα 90% θα περασει και ο παναθηναικος και η εφες θα παει σπιτι της

πλεον ο παναθηναικος για να παρει την 3η θεση θελει 3/3 πολυ δυσκολα εκτος απο το μεταξυ τους θα κανουν αλλη ηττα η κουμπαν και ο αστερας

κλειδι το ματς με την νταρουσαφακα αν κερδισουμε θα ειναι αδιαφορη η εφες τελευταια αγωνιστικη

ισως ειναι λιγο παγιδα για τον αστερα το ματς τελευταια αγωνιστικη στην τσεντεβιτα λογω εχθρας κροατων-σερβων και οτι κοντραρονται τωρα στα πλειοφς της αδριατικης οποτε σιγουρα θα υπαρχει αντιπαλοτητα αλλα και παλι οι σερβοι ειναι καλυτερη ομαδα
η πιο πιθανη καταταξη πλεον για μενα εκτος αν ο ιβκοβιτς βοηθησει λιγο τον συμπατριωτη του τον τζορτζεβιτς....
1)φενερ
2)κουμπαν
3)αστερας
4)παναθηναικος
damian
Τρίτος πιστεύω θα βγεί ο ΠΑΟ. Δε νομίζω να κάνει άλλη ήττα με τις αδιάφορες/ μετριες Νταρουσάφακα/Εφές. Θα βάλει από κάτω τον ηττημένο του Λοκο-Αστέρας. Δεύτερος θα έρθει αν ο νικητής του ζευγαριού αυτού κάνει και άλλη ήττα(δύσκολο, και οι 2 έχουν βατό πρόγραμμα).
Δηλαδή βλέπω

Φενερ
Λόκο
ΠΑΟ
Αστέρας
ssoulliss
Ο τελικός του ομίλου γίνεται την άλλη εβδομάδα. Ο Παιναθηναϊκός για να μην έχει άγχος , οφείλει να κερδίσει την Νταρουσάφακα στην Τουρκία. Με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, μπλέκει! Και αυτό διότι η Εφές έχει μέσα την Μάλαγα που λογικά θα την κερδίσει, προτελευταία αγνιστική τη Φενέρ εκτός που από ότι είδαμε και εχθές δεν φορτσάρει και τελευταία αγωνιστική τον Παναθηναϊκό μέσα. Εάν συμβεί αυτό, τότε ο Παναθηναίκός θα κληθεί να υπερασπιστεί το +5.

Επειδή όμως έχω δει αρκετά την Εφές φέτος, πιστεύω πως το σενάριο της πρόκρισης της είναι αρκετά τραβηγμένο. Δεν πείθει καθόλου σαν ομάδα. Ο "σοφός" φέτος τα έχει κάνει σαλάτα.

Επομένως ο Παναθηναϊκός (για να βγει δεύτερος) μπορεί να κάνει το τρία στα τρία και να ελπίζει πως ο νικητής του Κουμπάν-Αστέρα θα γκελάρει μία φορά.

Πιαθανότερη κατάταξη:

1. Φενέρ
2. Λοκομοτίβ
3. Παναθηναϊκός
4. Αστέρας

Δικαιότατα προχωρούν αυτές οι τέσσερις ομάδες.
yorgos
Δηλαδή κανείς σας δε βλέπει διπλό της Εφές στη Φενέρ και να γίνεται ο όμιλος ροντέο και να παίζουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς; Έστω ως μακρινό ενδεχόμενο;

Να θυμίσω κάτι φοβερές εντός έδρας ήττες του Ζοτς από την Παρτιζάν όταν ήμασταν αδιάφοροι;
D-Wade
QUOTE(yorgos @ Mar 19 2016, 00:42 ) *
Δηλαδή κανείς σας δε βλέπει διπλό της Εφές στη Φενέρ και να γίνεται ο όμιλος ροντέο και να παίζουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς; Έστω ως μακρινό ενδεχόμενο;

Να θυμίσω κάτι φοβερές εντός έδρας ήττες του Ζοτς από την Παρτιζάν όταν ήμασταν αδιάφοροι;

Πρέπει όμως ταυτόχρονα να χάσει και στην Νταρουσαφακα ο ΠΑΟ(Γιατί την Τσεντεβίτα θα την κερδίσει στο ΟΑΚΑ). Δεν είναι απίθανο αλλά δεν δίνω ούτε 20% να γίνουν ταυτόχρονα και τα δύο ( Νίκη Εφές επί της Φενερ και ήττα του ΠΑΟ από την Νταρου)
yorgos
Εγώ δίνω 50% να χάσει ο Παναθηναϊκός από τους Μπαρούφες. Το στιλ τους δεν ευνοεί καθόλου, θα κλείσουν στη ρακέτα και θα μας αφήσουν να σουτάρουμε στο γάμα του Καραγκιόζη, το οποίο σημαδεύουμε με επιτυχία ως ομάδα.

Το να κάνει διπλό η Εφές στη Φενέρ το βλέπω λιγότερο πιθανό, αλλά γίνεται τώρα, μη γελιόμαστε, μαζί τα πίνουν οι κρασοπατέρες.
bodiroga10
QUOTE (yorgos @ Mar 19 2016, 00:42 ) *
Δηλαδή κανείς σας δε βλέπει διπλό της Εφές στη Φενέρ και να γίνεται ο όμιλος ροντέο και να παίζουμε την πρόκριση στο τελευταίο ματς; Έστω ως μακρινό ενδεχόμενο;

Να θυμίσω κάτι φοβερές εντός έδρας ήττες του Ζοτς από την Παρτιζάν όταν ήμασταν αδιάφοροι;

για να γινει ροντεο ο ομιλος πρεπει να κερδισει η εφες στην φενερ και να χασει ο παναθηναικος απο την νταρουσαφακα

αν κανουμε 2/2 εχουμε περασει ανεξαρτητως τι θα κανει η εφες

οποτε και να χασουμε εμεις απο την νταρουσαφακα και να κερδισει η εφες την φενερ νομιζω μαζι εχουν μια πιθανοτητα γυρω στο 10%

ο ομπραντοβιτς δυσκολα θα δωσει παιχνιδι πουυ επηρεαζει αρνητικα τον παναθηναικο. επισης υπαρχει και αντιπαλοτητα των δυο ομαδων που ειναι απο την ιδια χωρα
θα εδινε ο παναθηναικος παιχνιδι στον ολυμπιακο αν το ειχε αναγκη ο ολυμπιακος;
salonikatasos
πιο πιθανό είναι να χάσουμε από την νταρουσάφακα,παρά από την εφές(ακόμα και αν παίζεται η πρόκριση στην έδρα τους). αν κερδίσουμε εμείς τα 2 επόμενα ματς το τελευταίο ματς θα είναι διαδικαστικού χαρακτήρα(εκτός αν χάσει ο ερυθρός αστέρας και από τη νταρουσάφακα στην σερβία,το οποίο βέβαια εμάς μας βολεύει,γιατί θα είμαστε σίγουρα από πάνω του).

επίσης ο παναθηναϊκός δεν έχασε ποτέ από την παρτιζάν σε αδιάφορο ματς εντός έδρας. χάσαμε το 2008 εκτός έδρας τελευταία αγωνιστική. αν κερδίζαμε περνούσαμε εμείς αντί της παρτίζαν(στο ΟΑΚΑ είχαμε κερδίσει).
το 2010 χάσαμε από την παρτίζαν την πρώτη αγωνιστική εντός έδρας και 5η αγωνιστική πήγαμε μέσα στη σερβία και τους ρίξαμε 20 πόντους. η παρτίζαν τότε πέρασε,επειδή κερδίσαμε και το μαρούσι την τελευταία αγωνιστική. αν είχε χάσει από το μαρούσι η παρτίζαν θα είχε μείνει εκτός

από την παρτίζαν χάσαμε το 2009 την 5η αγωνιστική στη σερβία,αλλά αδιάφοροι δεν ήμασταν,γιατί δεν είχαμε εξασφαλίσει ακόμα την 1η θέση
yorgos
Εγώ θυμάμαι ότι έχουμε χάσει δυο φορές εντός από την Παρτιζάν, κάνω λάθος;

QUOTE
επισης υπαρχει και αντιπαλοτητα των δυο ομαδων που ειναι απο την ιδια χωρα

Σιγά την αντιπαλότητα, δεν είναι και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, η Εφές ούτε οπαδούς δεν έχει, ο Πανελλήνιος της Κωνσταντινούπολης είναι, με λεφτά.

QUOTE
θα εδινε ο παναθηναικος παιχνιδι στον ολυμπιακο αν το ειχε αναγκη ο ολυμπιακος;

Όχι, αλλά να μπει χαλαρά ομάδα του Ίβκοβιτς απέναντι σε ομάδα του Ομπράντοβιτς είναι πολύ πιο πιθανό, με την ομάδα του ενός να καίγεται και την άλλη να κατεβάζει τα δεύτερα.
rahxephon13
Γιατι απορουμε με την νικη του αστερα?φυσιολογικο αποτελεσμα ηταν, η μαλαγα εχει κανει προσθαφαιρεσεις προσφατα στο ροστερ της γιατι ενδιαφερεται περισσοτερο για την πορεια της στο πρωταθλημα το χε πει και ο πλαθα πριν το δικο μας ματς 3 βδομαδες πριν και εμεις λεγαμε για mind games, τι παιχνιδια να κανει εχουν αποκλειστη και το βλεπουν στο χαλαρο αυτα τα ματς πριν τα σημαντικα στην acb.
salonikatasos
QUOTE (yorgos @ Mar 19 2016, 05:18 ) *
Εγώ θυμάμαι ότι έχουμε χάσει δυο φορές εντός από την Παρτιζάν, κάνω λάθος;


Σιγά την αντιπαλότητα, δεν είναι και Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός, η Εφές ούτε οπαδούς δεν έχει, ο Πανελλήνιος της Κωνσταντινούπολης είναι, με λεφτά.


Όχι, αλλά να μπει χαλαρά ομάδα του Ίβκοβιτς απέναντι σε ομάδα του Ομπράντοβιτς είναι πολύ πιο πιθανό, με την ομάδα του ενός να καίγεται και την άλλη να κατεβάζει τα δεύτερα.

Εχουμε χασει εντος απο την παρτιζαν. Πρωτες αγωνιστικες ομως. Εκτος αν θεωρεις οτι τους τα εδινε κι αυτα ο ομπραντοβιτς
more stars
Δεν είδα το παιγνίδι, αλλά αν δεν υπήρξαν προβλήματα με φάουλ ή τραυματισμούς, το δέυτερο ημίχρονο μαλαγα - αστέρας βρώμαγε απο εδώ ως το γραφείο του μπερτομέου.

Αν μου βρείτε κάτι αντίστοιχο σε διαφορά δεύτερου ημιχρόνου, θα ανακαλέσω.
bodiroga10
QUOTE (more stars @ Mar 19 2016, 13:51 ) *
Δεν είδα το παιγνίδι, αλλά αν δεν υπήρξαν προβλήματα με φάουλ ή τραυματισμούς, το δέυτερο ημίχρονο μαλαγα - αστέρας βρώμαγε απο εδώ ως το γραφείο του μπερτομέου.

Αν μου βρείτε κάτι αντίστοιχο σε διαφορά δεύτερου ημιχρόνου, θα ανακαλέσω.

τα πρωτα που μου ερχονται πολυ γρηγορα ο τελικος της κωνσταντινουπολης απο -19 στο 28' κιολας μεσα σε 12 λεπτα εγινε +1 και πηρε την ευρωλιγκα ο ολυμπιακος

και στον τελικο του βερολινο που ειμασταν +20 και εν εμπαινε το τριποντο του σισκαουσκας σε νεκρο χρονο θα χαναμε
yorgos
QUOTE(more stars @ Mar 19 2016, 13:51 ) *
Δεν είδα το παιγνίδι, αλλά αν δεν υπήρξαν προβλήματα με φάουλ ή τραυματισμούς, το δέυτερο ημίχρονο μαλαγα - αστέρας βρώμαγε απο εδώ ως το γραφείο του μπερτομέου.

Αν μου βρείτε κάτι αντίστοιχο σε διαφορά δεύτερου ημιχρόνου, θα ανακαλέσω.

Στη Βαρκελώνη η Ρεάλ έχανε... 25-4 και προηγήθηκε 52-58, μιλάμε για επιμέρους σκορ 27-54!
more stars
27-42 (15) ήταν το σκορ του δεύτερου ημιχρόνου στη Κωνσταντινούπολη (σε ουδέτερο γήπεδο) και 32-37 (5) στο Μπαρτσα - Ρεάλ (και έχασε η Ρεάλ)...

Ίσως επειδή είμαι προκατειλημμένος με τον Μπερτομέου, να βλέπω φαντάσματα... θα φανεί όμως στη πορεία...
yorgos
Tώρα μετράμε ακριβώς τα ημίχρονα ή το αν γίνονται τέτοιες ανατροπές; Γίνονται και παραγίνονται.
bodiroga10
QUOTE (more stars @ Mar 20 2016, 01:04 ) *
27-42 (15) ήταν το σκορ του δεύτερου ημιχρόνου στη Κωνσταντινούπολη (σε ουδέτερο γήπεδο) και 32-37 (5) στο Μπαρτσα - Ρεάλ (και έχασε η Ρεάλ)...

Ίσως επειδή είμαι προκατειλημμένος με τον Μπερτομέου, να βλέπω φαντάσματα... θα φανεί όμως στη πορεία...

ο τελικος της κωνσταντινουπολης ειναι ανατροπη 20 ποντων στα τελευταια 12λεπτα σε τελικο ευρωλιγκας οποτε ειναι πολυ πιο δυσκολο απ αυτο που εκανε ο ερυθρος στην μισοαδεια εδρα της μαλαγας

ο μπερτομεου δεν νομιζω να ειχε αναμειξη οι ομαδες ισως μεταξυ τους αλλα και αυτο το βλεπω δυσκολο. μην ξεχνας οτι ουσιαστικα αυτη η νικη του ερυθρου αφηνει εκτος την εφες γιατι αν εχανε χτες ο ερυθρος και στην συνεχεια στο στο κουμπαν η εφες το εφτανε στην βαθμολογια....και οι τουρκικες ομαδες εχουν χορηγους και χρημα δεν του πας ευκολα κοντρα....
more stars
QUOTE (yorgos @ Mar 20 2016, 01:06 ) *
Tώρα μετράμε ακριβώς τα ημίχρονα ή το αν γίνονται τέτοιες ανατροπές; Γίνονται και παραγίνονται.


QUOTE (more stars @ Mar 19 2016, 13:51 ) *
Αν μου βρείτε κάτι αντίστοιχο σε διαφορά δεύτερου ημιχρόνου, θα ανακαλέσω.


Τα δεύτερα ημίχρονα Γιώργο...

Μάλαγα αδιάφορη (θύμισέ μου αν έχει εξασφαλισμένη τη συμμετοχή στη γουρολιγκ...).
Αστέρας ισχυρό λόμπι και ανταγωνιστής του Παο
Παο στη μπούκα (πρακτικά αυτό το αποτέλεσμα μας ρίχνει πάνω στην ΤΣΣΚΑ...)

Είμαι προκατειλημμένος. Το είχαμε συζητήσει με φίλους και περιμένουμε επίσης δική μας σφαγή (σαφώς χειρότερα από αυτό που βλέπουμε όλη τη χρονιά) στη Ντορασαφακα ή / και στην Εφες.
Το γράφω από τώρα και θα δούμε.
Μακάρι, ακόμα και αν πάνε όλα στραβά και αποκλειστούμε (!), να μην επαληθευτώ στο σενάριο της σφαγής... ειδικά της διπλής σφαγής...
rahxephon13
Και εκει που ο αστερας το παλευε ...αρχισανε τα τριποντα, εχει πλακα παντως να το βλεπεις να συμβαινει αρκει να μην ειναι η ομαδα σου laugh.gif
G-arenas
QUOTE (rahxephon13 @ Mar 24 2016, 19:50 ) *
Και εκει που ο αστερας το παλευε ...αρχισανε τα τριποντα, εχει πλακα παντως να το βλεπεις να συμβαινει αρκει να μην ειναι η ομαδα σου laugh.gif

παντως αν εξαιρεσεις ενα κουλο του ντιλεινι αντε και ενα λιγο πιο λογικο του ντρειπερ , τοτε ολα τα αλλα ειναι εντελως ελευθερα ειδικα αυτα του ραντολφ!

απο αστερα ωραιο παικτακι ειναι ο γκουντουριτς!! τωρα τον πηρα πρεφα και ειδα οτι εχει κανει καλα ματσακια!
rahxephon13
Ευκολη νικη για λοκομοτιβ που πηρε και την διαφορα και πολυ δυσκολα χανει την 2 θεση, για μενα με πλεονεκτημα εδρας με οποια και να παιξει απο τον αλλο ομιλο ειναι το φαβορι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.