Εγω δεν θέλω να γίνω μάντης -ούτε προφήτης.Αλλα στην ομάδα λείπει κάτι ,και δύσκολα με την λογική θα ναι final four.
Με το συναισθημα για μένα αποκλειάμε με sweep Chicago(72-10)...

Εχουμε ένα ποιοτικότατο κορμό,αλλά απο κει και πέρα η second unit μας ,δεν μπορει να ανταπεξέλθει σε απαιτητικο level final 4 euroleague.Τουλαχιστον με αυτο το δείγμα γραφής...
Οσο για εκνευρισμο με Ζοτς,είναι απορροια πολλών σκέψεων .Δεν θα επεκταθώ ,αλλα νομίζω οτι οι νοήμονες παναθηναικοι δεν ειναι παθητικοι χειροκροτητες,αλλα σκεφτονται και λίγο παραπέρα.Τον αγαπω για οτι προσφέρε,αλλα δεν είναι θεοσταλτος και εκανε σημαντικά λάθη....
By the way ο Παππας έχει χάσει ρόλο(?) ...πολυ εγωιστικά παίζει σε τελευταια ματς ,και παίρνει τραβηγμένες προσπαθειες...δεν με ενδιαφερει εαν έβαλε τριποντο μετα απο ανανεώση(επιθετικο ριμπαουντ) εκτελωντας στα 2 πρωτα δεύτερα της επιθεσης.Αυτο δεν είναι μπάσκετ...
Φιλε θα σου πω καθαρα την γνωμη μου για τον Ζοτς..Τον σιχαινομαι..Ο τυπος δεν εχει δειξει κανεναν συναισθηματισμο με τον Παναθηναικο επειτα απο τοσους τιτλους,λεφτα και 13 χρονια..Μου μοιαζει αδιανοητο..Ειναι μακραν ο καλυτερος προπονητης που εχει βγαλει το μπασκετ,μακραν ο καλυτερος πρωταθλητης να το πω,καθως ξερει να χτιζει παιχτες και ομαδες για τιτλους μοναδικα..Αλλα ο τυπος ειναι ψυχρος επαγγελματιας..Και γω δεν το γουσταρω αυτο καθολου..Αντθετως ο Τσαβι δενεται πολυ παραπανω..Ειναι καλυτερη παστα ανθρωπου..
Ο Παπας σημερα επαιξε ολο το τελευταιο δεκαλεπτο..Εβγαλε αμυναρες το παλικαρι..Και οσο το κανει αυτο εμενα ανεβαινει στα ματια μου..Και ο ΔΔ παντως επαιρνε τετοια τριποντα στα 2 δευτερα οταν δεν μπορουσαμε να βαλουμε καλαθι..Μην ειμαστε προκατελλημμενοι με τον παιχτη..
Αυτο που μας λειπει δεν ειναι παιχτες..Ειναι να πιστεψουμε στους εαυτους μας..Οπως πισταψαμε περυσι στους τελικους με τον Οσφπ..Αν ψυχολογικα γινουμε δυνατοι τοτε θα παμε καλα..
Σημερα περιμενα νικη..Δεν ηρθε δυστυχως..Παιξαμε πολυ συγκετρωμενα ολο το παιχνδι..Μεγαλο βημα πριν ερθουν οι μεγαλες νικες..Σημερα πιστεψα λιγο παραπανω την ομαδα..
Η διαιτησια μεχρι τεταρτο δεκαλεπτο επιαζε 50-50..Ξαφνικα ομως στο τελευταιο,μας πλακωναν επι δεκα λεπτα και δεν εδιναν ουτε τα μισα..Τραγικα σφυριγματα απτους διαιτητες σημερα..ΤΡΑΓΙΚΑ..Δεν πσιτευω οτι χασαμε απο αυτους,αλλα οι τυποι δεν μας σεβονται καθολου..Κατανταει γελοιο..
Περιμενα καλο ματς απο Ριβερς σημερα..Αλλα παλι δεν ηρθε..Μπαινει βαζει διποντο σχεδον τριποντο πανω σε αμυνα λεω εδω ειμαστε..Και μετα μπουκωσε παλι..Α ρε Κει Σι..Θεωρω οτι ειναι ψυχολογικο το προβλημα του..Χρειαζεται ενα καλο ματς για να ξεμποουκωσει..Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο..
Ο Ιαντας σταθερα καλος τα τελευταια ματς..Οχι τιποτα σπουδαιο,αλλα ειναι θετικος..
Νικη οπωσδιποτε την Παρασκευη..Και με μισο ποντο..Και ειμαστε κομπλε..Αλλιως μπλεκουμε μετα..