Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Fenerbahce Dogus vs Παναθηναικος Superfoods
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3
jonaldidhs
QUOTE (MaJesty23 @ Jan 18 2018, 01:19 ) *
smiley.gif autocorrect σχωρα με !Εχω τελειώσει και μεταπτυχιακό on my defense(βέβαια οι χειρότεροι αγράμματοι σε πολλές περιπτώσεις,είναι οι πτυχιούχοι).

Εγω δεν θέλω να γίνω μάντης -ούτε προφήτης.Αλλα στην ομάδα λείπει κάτι ,και δύσκολα με την λογική θα ναι final four.

Με το συναισθημα για μένα αποκλειάμε με sweep Chicago(72-10)... smiley.gif

Εχουμε ένα ποιοτικότατο κορμό,αλλά απο κει και πέρα η second unit μας ,δεν μπορει να ανταπεξέλθει σε απαιτητικο level final 4 euroleague.Τουλαχιστον με αυτο το δείγμα γραφής...

Οσο για εκνευρισμο με Ζοτς,είναι απορροια πολλών σκέψεων .Δεν θα επεκταθώ ,αλλα νομίζω οτι οι νοήμονες παναθηναικοι δεν ειναι παθητικοι χειροκροτητες,αλλα σκεφτονται και λίγο παραπέρα.Τον αγαπω για οτι προσφέρε,αλλα δεν είναι θεοσταλτος και εκανε σημαντικά λάθη....

By the way ο Παππας έχει χάσει ρόλο(?) ...πολυ εγωιστικά παίζει σε τελευταια ματς ,και παίρνει τραβηγμένες προσπαθειες...δεν με ενδιαφερει εαν έβαλε τριποντο μετα απο ανανεώση(επιθετικο ριμπαουντ) εκτελωντας στα 2 πρωτα δεύτερα της επιθεσης.Αυτο δεν είναι μπάσκετ...


Φιλε θα σου πω καθαρα την γνωμη μου για τον Ζοτς..Τον σιχαινομαι..Ο τυπος δεν εχει δειξει κανεναν συναισθηματισμο με τον Παναθηναικο επειτα απο τοσους τιτλους,λεφτα και 13 χρονια..Μου μοιαζει αδιανοητο..Ειναι μακραν ο καλυτερος προπονητης που εχει βγαλει το μπασκετ,μακραν ο καλυτερος πρωταθλητης να το πω,καθως ξερει να χτιζει παιχτες και ομαδες για τιτλους μοναδικα..Αλλα ο τυπος ειναι ψυχρος επαγγελματιας..Και γω δεν το γουσταρω αυτο καθολου..Αντθετως ο Τσαβι δενεται πολυ παραπανω..Ειναι καλυτερη παστα ανθρωπου..

Ο Παπας σημερα επαιξε ολο το τελευταιο δεκαλεπτο..Εβγαλε αμυναρες το παλικαρι..Και οσο το κανει αυτο εμενα ανεβαινει στα ματια μου..Και ο ΔΔ παντως επαιρνε τετοια τριποντα στα 2 δευτερα οταν δεν μπορουσαμε να βαλουμε καλαθι..Μην ειμαστε προκατελλημμενοι με τον παιχτη..

Αυτο που μας λειπει δεν ειναι παιχτες..Ειναι να πιστεψουμε στους εαυτους μας..Οπως πισταψαμε περυσι στους τελικους με τον Οσφπ..Αν ψυχολογικα γινουμε δυνατοι τοτε θα παμε καλα..

Σημερα περιμενα νικη..Δεν ηρθε δυστυχως..Παιξαμε πολυ συγκετρωμενα ολο το παιχνδι..Μεγαλο βημα πριν ερθουν οι μεγαλες νικες..Σημερα πιστεψα λιγο παραπανω την ομαδα..

Η διαιτησια μεχρι τεταρτο δεκαλεπτο επιαζε 50-50..Ξαφνικα ομως στο τελευταιο,μας πλακωναν επι δεκα λεπτα και δεν εδιναν ουτε τα μισα..Τραγικα σφυριγματα απτους διαιτητες σημερα..ΤΡΑΓΙΚΑ..Δεν πσιτευω οτι χασαμε απο αυτους,αλλα οι τυποι δεν μας σεβονται καθολου..Κατανταει γελοιο..

Περιμενα καλο ματς απο Ριβερς σημερα..Αλλα παλι δεν ηρθε..Μπαινει βαζει διποντο σχεδον τριποντο πανω σε αμυνα λεω εδω ειμαστε..Και μετα μπουκωσε παλι..Α ρε Κει Σι..Θεωρω οτι ειναι ψυχολογικο το προβλημα του..Χρειαζεται ενα καλο ματς για να ξεμποουκωσει..Τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο..

Ο Ιαντας σταθερα καλος τα τελευταια ματς..Οχι τιποτα σπουδαιο,αλλα ειναι θετικος..

Νικη οπωσδιποτε την Παρασκευη..Και με μισο ποντο..Και ειμαστε κομπλε..Αλλιως μπλεκουμε μετα..
xaris1986
Καλα σταθηκε ο Παναθηναικος.
Για μενα το παιχνιδι χαθηκε λογω της αστοχιας του Ριβερς.Αν εβαζε 1-2 τριποντα θα το χατε παρει το ματς.
Ο παιχτης ειναι ντεφορμε αλλα δεν μπορεις να τον κατηγορησεις για κατι,εκτος του οτι εχει προσφερει τοσα στην ομαδα του,ολοι οι παιχτες περνανε περιοδους ντεφορμαρισματος.
Αν επαιζε ο Λοτζο ισως το αποτελεσμα να ταν διαφορετικο.
Απο κει και περα στα θετικα για μενα συγκαταλεγεται η σφραγιδα του Πασκουαλ.
Πλεον ο Παναθηναικος ειναι ομαδα προπονητη και φαινεται αυτο μεσα στο παρκε.
Γενικα η ομαδα παιζει αυτο που μπορει πανω κατω(σιγουρα υπαρχουν και ασχημες μερες π.χ με Βαλενθια).
Με εναν αθλητικο ψηλο και ενα καλο γκαρντ αντι Λεκα η Ντενμον το ταβανι του Παο θα ηταν υψηλο τωρα στα δικα μου ματια ειναι συγκεκριμενο.Μιλαω παντα με στοχο εναν τελικο Φ4 γιατι το πρωταθλημα μπορει να το παρει και με αυτο το ροστερ.
john wick
αλλο ενα dnp του Ογκαστ , αλλη μία ηττα απο τον αντίπαλο ψηλό (Βεσελι ,Τομπσον)...
ειμαστε διατεθημένοι να μαθουμε από τα λαθη μας?
να ειστε σιγουροι οτι η Φενερ τον Απριλη στα χιαστι δεν θα ειναι οπως χτες....
green_sky
Ο Παναθηναικος ενω καταφερε και εβγαλε εκτος παιχνιδιου Σλουκα και Γουοναμεικερ και ουσιαστικα εξουδετερωσε την περιφερεια των τουρκων,εχασε γιατι ενω δεχθηκε 30+ ποντους (περιπου το 45% των συνολικων) μεσα απο το ζωγραφιστο, η δικη του frontline εδωσε αν θυμαμαι καλα,8 ποντους.
2 ο Γκιστ,4 ο Βουγιουκας και 2 ο Σιγκλετον (οι υπολοιποι ποντοι του Σιγκλετον ηταν με τριποντα).
Το ματς πηγε σε χαμηλο σκορ και αυτο ειναι επιτυχια του Πασκουαλ γιατι στοχευμενα το πηγε εκει.
Γενικα χθες θεωρω οτι ο Ισπανος για αλλη μια φορα εδωσε δειγματα του ποσο καλος προπονητης ειναι.Δεν ηταν κακη η Φενερ.Ο Ισπανος την εκανε να δειχνει κακη γιατι της εκοψε πληρως την δημιουργια.
Απο την αλλη οι τουρκοι,θωρακισαν το ζωγραφιστο τους,εδωσαν στοχευμενα το σουτ σε ορισμενους παιχτες ,τα σουτ δεν μπηκαν και ο Παναθηναικος εχασε.
Αυτο το ματς εδειξε ποσο γυμνος ειναι ο Παναθηναικος κοντα στο καλαθι αν καταφερεις να του κοψεις τις συνεργασιες κοντου ψηλου.

Κατι τελευταιο.Και στην πρωτη και στην τριτη περιοδο που επαιζαν οι βασικοι ξεκουραστοι, ο Παναθηναικος κερδισε.
(18-20 την πρωτη και 12-20 την τριτη).Η επιθετικη παραγωγη και στις δυο αυτες περιδους ηταν απο 20 ποντους στην καθε μια.
Στην δευτερη και στην τεταρτη περιοδο που ειχαμε μεσα στο γηπεδο και παρουσια αναπληρωματικων ο Παναθηναικος εχασε (17-10 την δευτερη και 20-12 την τεταρτη).
Η επιθετικη παραγωγη της ομαδας στις δυο αυτες περιοδους ηταν 10 ποντοι σε ολοκληρη την δευτερη περιοδο και 12 στην τεταρτη που ειχαμε τοσο αναπληρωματικους αλλα και στο τελος τους βασικους να τους εχει βγει η γλωσσα απο την κουραση................
Thodoros
QUOTE (j-kidd13 @ Jan 17 2018, 23:31 ) *
Και που κέρδισε στην Ρωσία την ΤΣΣΚΑ.Που μας οδηγεί αυτή η αναφορά?Η Φενερ είναι με Ρεάλ και ΤΣΣΚΑ τα 3 πρώτα φαβορί για τη διοργάνωση.Ο Παναθηναϊκός έκανε φοβερο ματς αμυντικά,την έριξε απ' τους 81 στους 67 πόντους,αλλά δεν είχε αντίδοτο στο επιθετικό κομμάτι ,δεν μπήκαν τα σουτ,και 3-4 κομβικές φάσεις έκριναν το ματς,το οποίο ο νικητής θα έπαιρνε στο νήμα.


Δλδ για να συμφωνήσουμε ότι είναι πεσμένη αισθητά θα έπρεπε να χάνει μέσα έξω ?

Ναι Νίκησε την CCKA με 1-2 πόντους αν θυμάμαι καλά στην Ρωσία (αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ρώσοι δεν μπορούν να πάρουν διπλό στην Τουρκία ! ) ... τι άλλο έχει κάνει μετά από αυτό όμως ? Τίποτα το ιδιαίτερο

Χθες ήταν ευκαιρία για εμάς , δεν τους ρίξαμε στην Επίθεση τόσο μπορούσαν!

Ίδιο σενάριο όπως πάντα ήταν και χθες στο προηγούμενο ματς λέγαμε για τον Τομιτς και τι υπερπαιχτούρα είναι , ότι η Μπάρτσα έχει ανεβάσει ρυθμούς ( και αν δεις έχασε ξανά! τόσο πολύ ανέβασε ρυθμούς δλδ και γνώμη μου ήταν και είναι 8δα δεν βλέπει)

Όσο για εκείνους που λένε ότι Έχουμε το καλυτερο 5άρη της διοργάνωσης ... θα πω γιαυτό μας κάνουν πάρτι τόμιτς , βέσελι ακόμα και αυτός την Αρμάνι έκανε παιχνιδάρα ( Ταρζεσκι πως λέγεται ) μπορεί ο Γκιστ να είναι καλός συνολικά αλλά δεν είναι ο ψηλός που θα σου κάνει την βασική δουλειά κάτω από το καλάθι και θα σκεπάζει την ρακέτα σου ! βάλε στην εξίσωση και ότι ο Σίγκλετον είναι λίγο αρνητικός με τις επαφές 3η τύπου, τα καλτσάκια τον μάραναν κι αυτόν )
Αυτό είναι το 1ο σκέλος που ο Παναθηναικός πονάει φέτος και μάλλον θα το πληρώσει!

Το 2ο σκέλος είναι ότι αν σου βγάλουν τον Νικ τότε ποιος? ( κανένας ! ο Λέκα απέχει από αυτά που διάβαζα εδώ το καλοκαίρι! ) Ο Ντένμοντ δεν ήρθε για αυτό ..οπότε δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις πάνω σε αυτό.
Ο KC δεν το έχει χρόνια ... έλλειπε κάπως ο Λοτζέσκι χθες ... που εκτός από Επιθετικά μπορεί να είχε κάνει κάποιες κινήσεις να αλλάζαν και ορθολογικά την εικόνα του ματς .

Ουσιαστικά χθες το χάσαμε περισσότερα παρά μας νίκησαν. ( Δεν έκανε φοβερό ματς όπως λες ... κακό ματς έκανε! )



QUOTE (mc13 @ Jan 18 2018, 00:59 ) *
Ο Λεκα δεν κάνει!!! Για τον Μποχωριδη δεν είμαι σίγουρος αλλά σίγουρα σε σχέση με τον Λιθουανό θα ήταν πολύ προτιμότερο να πάρει την ευκαιρία, είναι και Έλληνας... Πραγματικά ο Λεκα είναι τεράστια τρύπα στην άμυνα, και αμυντικά τον παίρναει ο οποιοσδήποτε στο πρώτο βήμα και φυσικά τον ποσταρουν πανεύκολα, και ομαδικά δεν είναι καλός καθώς το να βγει σε βοήθεια και όντως να βοηθήσει είναι ανέκδοτο... Επιπλέον ακόμα και στο κατέβασμα που αναφέρεσαι ζορίζεται όταν πιέζεται και μάλιστα σταματάει την ντρίμπλα και χαλάει όλη την λειτουργία ορισμένες φορές...
Έχω εκνευριστεί με αυτήν την επιλογή παίκτη, πραγματικά πλήρωσε κιόλας η ομάδα να σπάσει συμβόλαιο;


Να διαβάζουμε την ουσία και όχι να πατάμε pause σε λέξεις.
Είπα είναι το ίδιο για τον Παναθηναικό και αυτό αν βάλεις κάτω τα αποτελέσματα, βγαίνει αυτό το συμπέρασμα που λέω.
Δλδ δεν πήρες κανένα παιχνίδι επειδή σου έπαιξε ο Λέκα (ποιοτικό και καλό μπάσκετ) αν δεν μπορούσε μπροστά ο Νικ ή έλειπε ουσιαστικά: ή έχανες ή το έπαιρνες από μεγάλα σουτ .
Βάλε στην ζυγαριά ότι μιλάμε για παίχτη που πιάνει και θέση ξένου. ( κάτι που μας απασχολεί συχνά )
Υπολόγισε και τα 500χιλ που δαπανήθηκαν για την απόκτηση του. Για την ώρα δεν μπορούμε να πούμε ότι είμαστε ευχαριστιμένοι από την απόδοση του.


QUOTE (Katiki_Domokou @ Jan 18 2018, 02:39 ) *
ας παει οπου θελει η φενερ αρκει να μην την πετυχουμε στην 8αδα ειτε με πλεονεκτημα ειτε χωρις


Αν η ομάδας πρέπει να διασταυρωθεί ντε και καλά με την Ζαλγκίρις με πλεονέκτημα έδρας για να πάει f4 ... τότε δεν αξίζει να πάει τόσο απλό είναι!
green_sky
QUOTE (Thodoros @ Jan 18 2018, 10:03 ) *
...................................
Όσο για εκείνους που λένε ότι Έχουμε το καλυτερο 5άρη της διοργάνωσης ... θα πω γιαυτό μας κάνουν πάρτι τόμιτς , βέσελι ακόμα και αυτός την Αρμάνι έκανε παιχνιδάρα ( Ταρζεσκι πως λέγεται ) μπορεί ο Γκιστ να είναι καλός συνολικά αλλά δεν είναι ο ψηλός που θα σου κάνει την βασική δουλειά κάτω από το καλάθι και θα σκεπάζει την ρακέτα σου ! βάλε στην εξίσωση και ότι ο Σίγκλετον είναι λίγο αρνητικός με τις επαφές 3η τύπου, τα καλτσάκια τον μάραναν κι αυτόν )
..................................


Ο Γκιστ δεν εχει κινησεις σεντερ.Παιρνει την μπαλα με πλατη και κανει κατι μεταξυ περιστροφης γυρω απο τον εαυτο του και pivot.Ομως απο την αλλη ποσοι ειναι οι σεντερ που παιζουν στην Ευρωπη και ειναι πραγματικα καλοι σεντερ?
Ειναι για παραδειγμα ο Χαντερ σεντερ επιπεδου Τσσκα ? Εχουν κυριαρχησει οι ταχυδυναμοι ψηλοι που παιζουν μονο προσωπο και μονο πανω απο το στεφανι.Υπο αυτο το πρισμα και με δεδομενο το μπατζετ που εχει ο Παναθηναικος ο φετεινος Γκιστ ειναι super.
Το θεμα ειναι οτι απο κει και περα υπαρχει ελλειμα.Ο Ογκαστ αποδεικνύεται τεραστια αποτυχια για τον Παναθηναικο.
Τουλαχιστον για φετος......
Εγω θα διαφωνησω με τα παιδια που γραφουν οτι ο Ογκαστ ηρθε σαν επενδυση για τον Παναθηναικο και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται.
Οχι ο Ογκαστ ηρθε για δευτερος mobile ψηλος στην ομαδα,για να παιζει την θεση μαζι με τον Γκιστ και πηραν και τον Βουγιουκα για να δινει βαρια βαρια ενα οκταλεπτο-δεκαλεπτο με πλατη και για να υπαρχει θεωρητικα και πρακτικα και ενας παιχτης στο ροστερ να μπορεις να του ακουμπησεις την μπαλα μεσα στο καλαθι.
Ειμαστε τυχεροι που ο Γκιστ παιζει ετσι φετος γιατι σε διαφορετικη περιπτωση τα πραγματα δεν θα ηταν καθολου καλα.
Νομιζω λοιπον οτι ο Γκιστ φετος και με δεδομενο οτι μεγαλωνει σιγα σιγα δινει το 100% των δυνατοτητων του σαν παιχτης.
Ο Ζακ που το καλοκαιρι εκανε και τον ζορικο και τον δυσκολο και ψαχνοταν μεχρι τελους για την Αμερικη ειναι το θεμα.
Thodoros
QUOTE (green_sky @ Jan 18 2018, 10:31 ) *
Ο Γκιστ δεν εχει κινησεις σεντερ.Παιρνει την μπαλα με πλατη και κανει κατι μεταξυ περιστροφης γυρω απο τον εαυτο του και pivot.Ομως απο την αλλη ποσοι ειναι οι σεντερ που παιζουν στην Ευρωπη και ειναι πραγματικα καλοι σεντερ?
Ειναι για παραδειγμα ο Χαντερ σεντερ επιπεδου Τσσκα ? Εχουν κυριαρχησει οι ταχυδυναμοι ψηλοι που παιζουν μονο προσωπο και μονο πανω απο το στεφανι.Υπο αυτο το πρισμα και με δεδομενο το μπατζετ που εχει ο Παναθηναικος ο φετεινος Γκιστ ειναι super.
Το θεμα ειναι οτι απο κει και περα υπαρχει ελλειμα.Ο Ογκαστ αποδεικνύεται τεραστια αποτυχια για τον Παναθηναικο.
Τουλαχιστον για φετος......
Εγω θα διαφωνησω με τα παιδια που γραφουν οτι ο Ογκαστ ηρθε σαν επενδυση για τον Παναθηναικο και ετσι πρεπει να αντιμετωπιζεται.
Οχι ο Ογκαστ ηρθε για δευτερος mobile ψηλος στην ομαδα,για να παιζει την θεση μαζι με τον Γκιστ και πηραν και τον Βουγιουκα για να δινει βαρια βαρια ενα οκταλεπτο-δεκαλεπτο με πλατη και για να υπαρχει θεωρητικα και πρακτικα και ενας παιχτης στο ροστερ να μπορεις να του ακουμπησεις την μπαλα μεσα στο καλαθι.
Ειμαστε τυχεροι που ο Γκιστ παιζει ετσι φετος γιατι σε διαφορετικη περιπτωση τα πραγματα δεν θα ηταν καθολου καλα.
Νομιζω λοιπον οτι ο Γκιστ φετος και με δεδομενο οτι μεγαλωνει σιγα σιγα δινει το 100% των δυνατοτητων του σαν παιχτης.
Ο Ζακ που το καλοκαιρι εκανε και τον ζορικο και τον δυσκολο και ψαχνοταν μεχρι τελους για την Αμερικη ειναι το θεμα.


Αυτό ακριβός έγινε. Κανένας δεν λέει ότι ο Γκιστ δεν είναι καλός φέτος , όλοι λέμε όμως ότι είναι λίγος μόνος του!
Σκέψου μόνο ότι δεν είναι 5άρη και ξαφνικά παίζει εξαιρετικά την θέση , βέβαια την έχει ξεκινήσει από πέρυσι αλλά εντάξει δεν ήταν και σίγουρο ότι θα τα πάει τόσο καλά, ωστόσο υπάρχουν στοιχεία που σε μερικά παιχνίδια των προδίδουν, όπως ότι δεν είναι τόσο ψήλος ώστε να μπορεί να παίξει στα ίσα δεινόσαυρους τύπου Τομιτς , Πλαις , Βεσιλι κτλ.
Πρακτικά να το δεις όσες ομάδες έχουν τέτοιους ψηλούς για κάποιο λόγο εμείς έχουμε μεγάλη ζημιά στο ζωγραφιστό κάτι που δεν βλέπω να επηρεάζει τους ίδιους
χθες ας πούμε ο Τομιτς που διάβαζα τα 1002 εδώ ότι είναι σε 15λεπτά έβαλε 2 πόντους!
Ο Πλαις σε 12 λ 6! εντάξει (αυτό μπορείς να το πεις και αξιόλογο νούμερο ας πούμε ) με εμάς σε τέτοιους χρόνους έχουν χαλαρά 12 με 15πόντους!
Τόσους έβαλε σε 17 λεπτά με εμάς ο τομιτς ... ότι και να λέμε έχουν πρόβλημα τους ψηλούς .
Τα ίδια συμβαίνουν και με παίχτες τίπου Ντάνστον ( ωστόσο εκεί δεν φάνηκε η διαφορά γιατί συνολικά είμαστε ομάδα σε σχέση με την εφες που δεν παρουσιάσε τίποτα )

Έχουμε δρόμο ακόμα αλλά μια νίκη παντελονάτη εκτός πρέπει να την κάνουμε.
green_sky
QUOTE (Thodoros @ Jan 18 2018, 11:00 ) *
...............................
Έχουμε δρόμο ακόμα αλλά μια νίκη παντελονάτη εκτός πρέπει να την κάνουμε.

Ειναι δυσκολο να κανει νικη ο Παναθηναικος εκτος επι top ομαδας ευρωλιγκας.Πολυ δε περισσοτερο στα χιαστι.Πρεπει να βρεθουν ολοι οι βασικοι ταυτοχρονα σε μεγαλη μερα ή ο αντιπαλος σε κακη.
Δεν εχει βαθος το ροστερ και εχει χτυπητη αδυναμια στην θεση του σεντερ.Το εγραψα και σε προηγουμενο μηνυμα οτι στις περιοδους που χθες επαιζε ο Παναθηναικος με τους βασικους ξεκουραστους κερδιζε.Οταν αναγκαζεται ο Ισπανος να ανακατεψει την τραπουλα τοτε χαλαει η εικονα της ομαδας.
Στο σεφ τα παιχνιδια ειναι διαφορετικης ψυχολογιας,ειναι εγχωρια ντερμπι και δεν πρεπει να τα βαζουμε στην εξισωση.
Παντως δεν ειναι τυχαιες οι εκτος εδρας ηττες της ομαδας και σε καμμια περιπτωση δεν οφειλονται σε ψυχολογια κτλ που διαβαζω.Ειναι καθαρα θεμα ροστερ η υποθεση.
Απο την αλλη ο ΔΓ την παλευει την κατασταση,κανει οτι μπορει για να μας κραταει ανταγωνιστικους αλλα για να ανεβει ακομα ενα σκαλι ο Παναθηναικος χρειαζεται κατι ακομα παραπανω γιατι ανταγωνιζεται ομαδες με διπλασια μπατζετ.
Δεν λεω σε καμμια περιπτωση να φτασει το μπατζετ σε τετοια επιπεδα,αλλωστε κατι τετοιο ειναι ανεφικτο αλλα αν για παραδειγμα ο Παναθηναικος ειχε χθες εναν τερματοφυλακα σαν τον Βεσελι τοτε θα κερδιζε σιγουρα.
Απο την αλλη αν ο Ομπραντοβιτς δεν ειχε εναν τερματοφυλακα σαν τον Βεσελι σιγουρα θα εχανε.
pan24
Ψηλος μας λειπει ομως για να ειμαστε δικαιοι δεν μπορουμε να το συμπερανουμε αυτο απο χτες.Αν ειχαμε καποιον επιπεδου χαντ να παιξει 10-15' πιστευει κανενας οτι θα αλλαζε σημαντικα κατι;

Ο βεσελυ φετος ακομα και στις κακες του μερες κυριαρχει και ο τομπσον των τελευταιων παιχνιδιων παιζει αυτο που ολοι περιμεναν να παιξει.Εχει και το σουτακι απο μεση αποσταση,αν συνεχισει να παιζει ετσι στον δευτερο γυρο θα κανει ζημιες
Η δυναμη της φενερ και φετος ειναι η ρακετα και δεν εχει παιξει ακομα ο καλινιτς...
Ενας μετριος ψηλος μπαλωμα δεν θα αλλαζε κατι τωρα,δεν θα μπορουσαμε να φερουμε επιπεδου ντανστον ουτε καν απο τοπ ομαδα γιουροκαπ θα σου εδιναν τον βασικο ψηλο τους εκτος αν πληρωνε πολλα περισσοτερα απο την αξια του
Αυτες οι κινησεις γινονται καλοκαιρι

Αυτο που πρεπει να κοιταξουμε γιατι ειναι σιγουρο οτι σε πλει οφ-φαιναλ φορ θα το κανουν και αλλοι ειναι το πως να μπαινει η μπαλα στην ρακετα οταν κοβουν την συνεργασια καλαθη-γκιστ
Ο γκιστ οπως και το 90% των ΜΑΠ δεν εχει ουτε σουτακι απο τα 4-5 μετρα ουτε παιζει πλατη.Επισης ειμαστε μια ομαδα οπου σε καμια θεση εκτος απο το 1 δεν εχουμε καλο δημιουργο που να βλεπει την πασα.Οποτε ο γκιστ η και οποιοσδηποτε αλλος μαπ ισως παιρναμε τωρα θα στην επιθεση θα ειναι αορατος αν δεν μπορεσει να τον τροφοδοτησει ο καλαθης

Μπορει να πει καποιος οτι χασαμε ελευθερα σουτ.Ναι χασαμε βεβαια μια μικρη λεπτομερεια.Σουταραμε με 32% οταν ποσοστο εχουμε 39%.Δηλαδη οχι μεγαλη διαφορα.Περα απο το 1/6 του ριβερς αντε και το 1/4 του ντενμον τα ποσοστα των υπολοιπων ειναι φυσιολογικα

Αυτο που δεν βλεπουμε οταν το λεμε αυτο ειναι οτι και η φενερ εχασε πολλα σουτ,αρκετα απο τα οποια ελευθερα απο παικτες που κανονικα τα βαζουν οπως ο ντατομε που ειχε 0/2 η ο μελλι που ειχε 1/4 ενω ηταν ελευθερα και τα 4 απο την γωνια
Χασαμε και οι 2 σουτ για αυτο εμεινε χαμηλο το σκορ

Το λεω γιατι δεν μπορω να δω σαν επιχειρημα οτι δεν μπηκαν τα σουτ οταν οι αλλοι σουταραν πιο κατω απο τον μεσο ορο τους αποτι εσυ.Οπως θα μπορουσαν να μπουν τα δικα μας μπορουσαν να μπουν και τα δικα τους
Με την ιδια λογικη αν η φενερ σουταρε με 40% θα χαναμε με 15 ποντους

Οσο καλος και να εισαι στο τριποντο,ακομα και αν η αμυνα στο δινει οταν εχεις τα ιδια η περισσοτερα τριποντα απο διποντα σημαινει οτι κατι δεν λειτουργησε καλα


Ο λεκα μεχρι τωρα δεν εχει ανταποκριθει.Οχι περιεργο για ρουκι ομως πρεπει να δειξει κατι
Μια και μιλαμε για φενερ εχουν τετοια περιπτωση,τον ναναλυ.Περσι ηταν η αορατος η οταν προσπαθουσε να παρεις πρωτοβουλις εκανε τον ομπραντοβιτς μελιτζανι η/και ηταν για την εκπομπη του σακιλ

Ομως σουταρε γυρω στο 50% τριποντο και επαιζε καλη αμυνα.Δηλαδη ειχαν κατι να χτισουν πανω του ωστε να βγει χρησιμος παικτης και πραγματι φετος ειναι παικτης των 10π μεσο ορο

Η κατασταση του ντενμον το κανει χειροτερο.Αν μπορουσε να παιξει λιγο στο 1 οπως ελεγαν το καλοκαιρι θα μπορουσε να καλυπτει τον λεκα οταν δεν ειναι καλα
Ο λεκα πρεπει να δειξει κατι
Ομως επειδη εχουμε πληρωσει buy out και ειναι επενδυση πιστευω οτι ο λεκα θα μεινει και του χρονου ασχετα του τι θα δειξει φετος

QUOTE (green_sky @ Jan 18 2018, 11:15 ) *
Δεν λεω σε καμμια περιπτωση να φτασει το μπατζετ σε τετοια επιπεδα,αλλωστε κατι τετοιο ειναι ανεφικτο αλλα αν για παραδειγμα ο Παναθηναικος ειχε χθες εναν τερματοφυλακα σαν τον Βεσελι τοτε θα κερδιζε σιγουρα.
Απο την αλλη αν ο Ομπραντοβιτς δεν ειχε εναν τερματοφυλακα σαν τον Βεσελι σιγουρα θα εχανε.

Απο την αλλη ο βεσελυ παιρνει 2.6,οσα παιρνουν μαζι γκιστ,σινγκλετον,βουγιουκας
Thodoros
Πολύ σωστά ... γιατί χθες ήταν εύκολα να λέμε αχ δεν μπήκε εκείνο δεν μπήκε το άλλο... αν θέλουμε να το δούμε σφαιρικά το θέμα στο 2 μέρος σε πολλές περιπτώσεις οι παίχτες του Ζοτς έσπασαν τα ταμπλό από την αστοχία τους και όπως είπες ελεύθερα κι όλας. Για αυτό είπα ότι το παιχνίδι το χάσαμε εμείς δεν το πήρε ο Ζοτς ( με τόσους που λείπουν και τέτοια εικόνα δεν θα μου κάνει εντύπωση να χάσει από Εφες που έχουν εσωτερικά θέματα αν λύσουν) κάτι τέτοιο θα μας έρθει κουτί βέβαια αλλά με μπαλώματα ομάδα δεν κάνεις ... γιατί να μην πάρεις διπλό όταν σου δίνεται η ευκαιρία και να εξαρτάσαι από την μια και την άλλη ομάδα?

Εμένα μου κάνει και άλλο πράγμα εντύπωση λέμε πχ θα έχει στραβοπάτημα η τάδε ομάδα αλλά όταν παίξει με εμάς θα κάτσει να χάσει ! ( σε άλλο Νήμα έχω βάλει τα ματς που έχουμε να δώσουμε ...ας ελπίσουμε να έχουμε το αλάνθαστο στο ΟΑΚΑ γιατί μετά θα θέλουμε και 3 Νίκες εκτός! και μερικές απλά δεν βγαίνουν ( όπως αυτή με ρεάλ που πιστεύω θα κυνηγήσει την 2η θέση! και μάλιστα αργούμε κι όλας που θα έχουν γυρίσει και οι τραυματίες της )

@green_sky το διάβασα αυτό πίσω και έχεις δίκιο το είδα και εγώ ... αλλά τι να κάνουμε που τα δεύτερα μας δεν δίνουν κάτι ? Το να ζητάς να βρεις Ρεάλ με μισή ομάδα συνέχεια δεν είναι λύση ... κάποια στιμγή θα τους έχουν όλους και θα φανεί ότι στο 5 είμαστε γυμνοί!
Κάτι άλλο χθες με χάλασε και ότι δεν κυνηγήσαμε την διαφορά...ουσιαστικά τους δώσαμε το δικαίωμα να είμαστε κάτω τους! ( απλά κι όλας )
j-kidd13
QUOTE(Thodoros @ Jan 18 2018, 10:20 ) *
Δλδ για να συμφωνήσουμε ότι είναι πεσμένη αισθητά θα έπρεπε να χάνει μέσα έξω ?

Ναι Νίκησε την CCKA με 1-2 πόντους αν θυμάμαι καλά στην Ρωσία (αυτό δεν σημαίνει ότι οι Ρώσοι δεν μπορούν να πάρουν διπλό στην Τουρκία ! ) ... τι άλλο έχει κάνει μετά από αυτό όμως ? Τίποτα το ιδιαίτερο

Χθες ήταν ευκαιρία για εμάς , δεν τους ρίξαμε στην Επίθεση τόσο μπορούσαν!

Ίδιο σενάριο όπως πάντα ήταν και χθες στο προηγούμενο ματς λέγαμε για τον Τομιτς και τι υπερπαιχτούρα είναι , ότι η Μπάρτσα έχει ανεβάσει ρυθμούς ( και αν δεις έχασε ξανά! τόσο πολύ ανέβασε ρυθμούς δλδ και γνώμη μου ήταν και είναι 8δα δεν βλέπει)

Όσο για εκείνους που λένε ότι Έχουμε το καλυτερο 5άρη της διοργάνωσης ... θα πω γιαυτό μας κάνουν πάρτι τόμιτς , βέσελι ακόμα και αυτός την Αρμάνι έκανε παιχνιδάρα ( Ταρζεσκι πως λέγεται ) μπορεί ο Γκιστ να είναι καλός συνολικά αλλά δεν είναι ο ψηλός που θα σου κάνει την βασική δουλειά κάτω από το καλάθι και θα σκεπάζει την ρακέτα σου ! βάλε στην εξίσωση και ότι ο Σίγκλετον είναι λίγο αρνητικός με τις επαφές 3η τύπου, τα καλτσάκια τον μάραναν κι αυτόν )
Αυτό είναι το 1ο σκέλος που ο Παναθηναικός πονάει φέτος και μάλλον θα το πληρώσει!

Το 2ο σκέλος είναι ότι αν σου βγάλουν τον Νικ τότε ποιος? ( κανένας ! ο Λέκα απέχει από αυτά που διάβαζα εδώ το καλοκαίρι! ) Ο Ντένμοντ δεν ήρθε για αυτό ..οπότε δεν μπορούμε να έχουμε απαιτήσεις πάνω σε αυτό.
Ο KC δεν το έχει χρόνια ... έλλειπε κάπως ο Λοτζέσκι χθες ... που εκτός από Επιθετικά μπορεί να είχε κάνει κάποιες κινήσεις να αλλάζαν και ορθολογικά την εικόνα του ματς .

Ουσιαστικά χθες το χάσαμε περισσότερα παρά μας νίκησαν. ( Δεν έκανε φοβερό ματς όπως λες ... κακό ματς έκανε! )


Προφανως εμεις τους ριξαμε στην επιθεση,μια ομαδα που σκοραρει 80+ ποντους τους ριξαμε στους 67,και ακομα πιο κατω αν συνυπολογισουμε και τα σκοπιμα φαουλ στο τελος που εφεραν βολες.
Και με το σκεπτικο σου,αντιστοιχα και η Φενερ μπορει να κανει διπλο στη Μαδριτη και στο Σεφ.
Kαι περσυ η Φενερ,λιγο πριν το τελος,κινδυνευε ακομα και με αποκλεισμο.Την συνεχεια την ξερουμε,που τα ελεγε ολα για το επιπεδο της σαν ομαδα.
Ευκαιρια ηταν για εμας,διοτι εχουμε την καλυτερη ομαδα των τελευταιων ετων,σαν συνολο,και παρα τις δυσκολιες,ολοι πιστευω πως πιστευαμε πως σε αυτο το ματς εχουμε τις περισσοτερες πιθανοτητες για διπλο,απο οποιοδηποτε αλλο ματς τα τελευταια χρονια.Το διπλο δεν ηρθε,διοτι η Φενερ επαιξε εναν συνδυασμο αμυνας-ξυλου που δεν τιμωρηθηκε,το οποιο δεν μπορεσαμε να διασπασουμε,γιατι ημασταν αστοχοι στα σουτ,με τον Ριβερς κακο και τον Λοτζεσκι απων,γιατι παικτης σαν τον Βεσελυ δεν υπαρχει στην Ευρωπη σε αυτο που κανει,και μας εκανε ζημια στο τελος με τα επιθετικα,γιατι ειχαμε καποια τραγικα σφυριγματα στο τελος,και συνολικα,γιατι η Φενερ εχει περισσοτερες και πιο ποιοτικες λυσεις απο μας.
Για να χασεις ενα ματς εσυ,πρεπει ή να εισαι μπροστα με σαφη διαφορα και να στο γυρισουν,ειτε ο αντιπαλος να ειναι τοσο τραγικος αγωνιστικα.Χθες δεν συνεβει τιποτα απο τα 2.Αντιμετωπισαμε μια ομαδα ανωτερη,με τον καλυτερο κοουτς της ευρωπης,στην εδρα της,και με ενα ροστερ που δεν μας ταιριαζει ιδιαιτερα(ο Ολυμπιακος με τα ψηλα φοργουορντ πχ μπορει να της ταιριαξει καλυτερα),της βαλαμε δυσκολα με την αμυνα μας και την αναγκασαμε σε ενα οχι καλο παιχνιδι,αλλα το ιδιο εκανε και η Φενερ σε μας και μας μπλοκαρε.
Thodoros
το ότι ο Βέσελι κάνει 2.6 δεν πρέπει να μας λέει κάτι υπάρχουν και άλλοι παίχτες που είναι στα χρήματα που θέλουμε πχ το καλοκαίρι η Αρμάνι βρήκε tarczewski ... νέος αλλά δυνατός ! ψηλός και με ικανότητες στο pnr που παίζουμε.
Οπότε όλα σχετικά , απ την μια έγινε λάθος με 3 θέσεις ξένων ( ΚG , ΛΕΚΑ, Nτενμον ) και δεν παίζει κανένας! και μια θέση Έλληνα Ζακ ... με τα ίδια χρήματα θα μπορούσαν να είχαν γίνει άλλες κινήσεις και να μην είχαμε το παραμικρό θέμα.
stefkorner
QUOTE (john wick @ Jan 18 2018, 15:02 ) *
αλλο ενα dnp του Ογκαστ , αλλη μία ηττα απο τον αντίπαλο ψηλό (Βεσελι ,Τομπσον)...
ειμαστε διατεθημένοι να μαθουμε από τα λαθη μας?
να ειστε σιγουροι οτι η Φενερ τον Απριλη στα χιαστι δεν θα ειναι οπως χτες....


αυτο ξαναπες το !και οσο αναφορα τους ψηλους τον Απριλη στα χιαστι θα χει και καλινιτς στο 4 (πιο δυσκολα τα πραγματα για τον Κρις..) ,αλλα και με τον Βεσελι χωρις ενοχλησεις οπως χθες..!
για να αποκλεισεις την φενερ ειτε με πλεονεκτημα ,ειτε χωρις ,πρεπει να εισαι σε θεση να την κερδισεις τουλαχιστον μια φορα εκει μεσα ! και εμεις δεν ειμαστε τετοια ομαδα..! χωρις ενισχυση στο 5 ,τοση μεγαλη αισιοδοξια για final4 , μονο κατοπιν χιαστι με Ολυμπιακο μπορω να καταλαβω...
Thodoros
QUOTE (j-kidd13 @ Jan 18 2018, 11:41 ) *
Προφανως εμεις τους ριξαμε στην επιθεση,μια ομαδα που σκοραρει 80+ ποντους τους ριξαμε στους 67,και ακομα πιο κατω αν συνυπολογισουμε και τα σκοπιμα φαουλ στο τελος που εφεραν βολες.


Στις 2 πίσω σελίδες έχει γίνει μια ανάλυση της επίθεσης μας και αυτής των Τούρκων ( και όχι από εμένα ).
Θα δεις ότι η διαφορά εύκολα θα μπορούσε να ήταν στο +15 υπερ τους ( αυτό έγινε γιατί επιθετικά δεν πήγαν καλά ) τέτοιες ευκαιρίες πρέπει να τις αρπάζεις και όχι να τις χάνεις ο ΟΦΣΠ δεν χάρισε τίποατα απέναντι τότε ... μέτρα και πόσοι παίχτες βασικοί δεν πρόσφεραν στον Ζοτς τίποτα , τι άλλο να ζητήσουμε δλδ ? , το να σταθούμε σε ένα σφύριγμα δεν λέει τίποτα ...εμείς αφήσαμε την Φενέρ να επιβάλει ρυθμό και από αυτό χάσαμε.

Ουσιαστικά ο Ζοτς δεν έκανα θαύματα. έπαιξε όσο καλά μπορεί πάνω στον Νικ και Γκιστ ...
ο KC δεν τα έβαλε από μόνος του ,όχι ότι είχε κάποια πίεση γενικά! από είναι ντεφορμέ .
Ο ντένμοντ δεν μας κάνει εντύπωση ότι δεν έβγαλε μάτι τόσο μπορεί τόσο παίζει ... ουσιαστικά περιόρισε τα δυνατά μας χαρτιά και έτσι ήρθε το αναμενόμενο κατά πολλούς εδώ.
Στα συμαντικά είναι ακόμα ότι άφησε τον Παπά να τρέξει!!!! πολλές φορές με ελεύθερους χώρους ( Αν εκεί ήταν κάποιος Τζειμς δεν θα έκανε το ίδιο να ξέρεις ) .

Έξυπνα μας πήρε το παιχνίδι ο Ζοτς και μετά μας χαϊδεύει τα αφτί ότι ήμασταν κοντά στο να φύγουμε με διπλό... εγώ ήθελα να φεύγαμε να δω τι θα έλεγε μετά. ( ουσιαστικά οι ότι είπε είναι αλήθεια γιατί χθες η ομάδα του δεν έπαιξε καλά και το ξέρει ο ίδιος με άλλη μεγάλη ομάδα χθες θα είχε μια ακόμα ήττα και θα ήταν χαμηλά, αρκετά ώστε να πιέζεται στην πορεία. )
Έτσι είναι αν αυτά.
Γνώμες είναι αυτές εσύ μπορεί να είδες μια καλή φενέρ χθες ... εγώ δεν είδα καμία καλή ομάδα χθες ( ούτε εμείς ούτε οι άλλοι )

Όσο για την Αρμάνι που έχουμε τελευταία αγωνιστική και είναι αστεία ομάδα ( κατά πολλούς πάλι ) χθες έριξε 100ρα ! Ας Ελπίσουμε να μην τους πιάσει τίποτα στο τέλος με εμάς χωρίς λόγο κι όλας.
rahxephon13
QUOTE (pan24 @ Jan 18 2018, 11:18 ) *
Ψηλος μας λειπει ομως για να ειμαστε δικαιοι δεν μπορουμε να το συμπερανουμε αυτο απο χτες.Αν ειχαμε καποιον επιπεδου χαντ να παιξει 10-15' πιστευει κανενας οτι θα αλλαζε σημαντικα κατι;

Ο βεσελυ φετος ακομα και στις κακες του μερες κυριαρχει και ο τομπσον των τελευταιων παιχνιδιων παιζει αυτο που ολοι περιμεναν να παιξει.Εχει και το σουτακι απο μεση αποσταση,αν συνεχισει να παιζει ετσι στον δευτερο γυρο θα κανει ζημιες
Η δυναμη της φενερ και φετος ειναι η ρακετα και δεν εχει παιξει ακομα ο καλινιτς...
Ενας μετριος ψηλος μπαλωμα δεν θα αλλαζε κατι τωρα,δεν θα μπορουσαμε να φερουμε επιπεδου ντανστον ουτε καν απο τοπ ομαδα γιουροκαπ θα σου εδιναν τον βασικο ψηλο τους εκτος αν πληρωνε πολλα περισσοτερα απο την αξια του
Αυτες οι κινησεις γινονται καλοκαιρι

Αυτο που πρεπει να κοιταξουμε γιατι ειναι σιγουρο οτι σε πλει οφ-φαιναλ φορ θα το κανουν και αλλοι ειναι το πως να μπαινει η μπαλα στην ρακετα οταν κοβουν την συνεργασια καλαθη-γκιστ
Ο γκιστ οπως και το 90% των ΜΑΠ δεν εχει ουτε σουτακι απο τα 4-5 μετρα ουτε παιζει πλατη.Επισης ειμαστε μια ομαδα οπου σε καμια θεση εκτος απο το 1 δεν εχουμε καλο δημιουργο που να βλεπει την πασα.Οποτε ο γκιστ η και οποιοσδηποτε αλλος μαπ ισως παιρναμε τωρα θα στην επιθεση θα ειναι αορατος αν δεν μπορεσει να τον τροφοδοτησει ο καλαθης

Μπορει να πει καποιος οτι χασαμε ελευθερα σουτ.Ναι χασαμε βεβαια μια μικρη λεπτομερεια.Σουταραμε με 32% οταν ποσοστο εχουμε 39%.Δηλαδη οχι μεγαλη διαφορα.Περα απο το 1/6 του ριβερς αντε και το 1/4 του ντενμον τα ποσοστα των υπολοιπων ειναι φυσιολογικα

Αυτο που δεν βλεπουμε οταν το λεμε αυτο ειναι οτι και η φενερ εχασε πολλα σουτ,αρκετα απο τα οποια ελευθερα απο παικτες που κανονικα τα βαζουν οπως ο ντατομε που ειχε 0/2 η ο μελλι που ειχε 1/4 ενω ηταν ελευθερα και τα 4 απο την γωνια
Χασαμε και οι 2 σουτ για αυτο εμεινε χαμηλο το σκορ

Το λεω γιατι δεν μπορω να δω σαν επιχειρημα οτι δεν μπηκαν τα σουτ οταν οι αλλοι σουταραν πιο κατω απο τον μεσο ορο τους αποτι εσυ.Οπως θα μπορουσαν να μπουν τα δικα μας μπορουσαν να μπουν και τα δικα τους
Με την ιδια λογικη αν η φενερ σουταρε με 40% θα χαναμε με 15 ποντους

Οσο καλος και να εισαι στο τριποντο,ακομα και αν η αμυνα στο δινει οταν εχεις τα ιδια η περισσοτερα τριποντα απο διποντα σημαινει οτι κατι δεν λειτουργησε καλα


Ο λεκα μεχρι τωρα δεν εχει ανταποκριθει.Οχι περιεργο για ρουκι ομως πρεπει να δειξει κατι
Μια και μιλαμε για φενερ εχουν τετοια περιπτωση,τον ναναλυ.Περσι ηταν η αορατος η οταν προσπαθουσε να παρεις πρωτοβουλις εκανε τον ομπραντοβιτς μελιτζανι η/και ηταν για την εκπομπη του σακιλ

Ομως σουταρε γυρω στο 50% τριποντο και επαιζε καλη αμυνα.Δηλαδη ειχαν κατι να χτισουν πανω του ωστε να βγει χρησιμος παικτης και πραγματι φετος ειναι παικτης των 10π μεσο ορο

Η κατασταση του ντενμον το κανει χειροτερο.Αν μπορουσε να παιξει λιγο στο 1 οπως ελεγαν το καλοκαιρι θα μπορουσε να καλυπτει τον λεκα οταν δεν ειναι καλα
Ο λεκα πρεπει να δειξει κατι
Ομως επειδη εχουμε πληρωσει buy out και ειναι επενδυση πιστευω οτι ο λεκα θα μεινει και του χρονου ασχετα του τι θα δειξει φετος


Απο την αλλη ο βεσελυ παιρνει 2.6,οσα παιρνουν μαζι γκιστ,σινγκλετον,βουγιουκας

Φίλε pan διαφωνώ και στα δυο σημεία, πρώτον στο θέμα ψηλού που το συζητάμε από την αρχή τις σεζόν ένας αναπληρωματικός ψήλος να ξεκουράζει των γκιστ και να προσφέρει στα ριμπάουντ είναι μεγάλη υπόθεση ακόμα και αυτά τα 10 15 λεπτά που λες εδώ ο ίδιος ο πασκουαλ τόνισε το πόσο σημαντικά ήταν τα επιθετικά που πήρε η φενερ στο τέλος ε γι'αυτο ακόμα και ένας νταριο χαντ θα βοηθούσε για να μην πούμε πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα στο ροτεισον, σε αυτό ελπίζω ακόμα και μετά και το χθεσινό να ξυπνήσουν και να πάρουν παίχτη πριν το φεβρουαριο.

Όσο για τα τριποντά που λες η όταν η ομαδα έχει φτιαχτεί πάνω στο σουτ φυσικά κάτι τετοιο θα επηρεάσει την ομαδα, στο ματς με την μπαρτσα μπορεί να μην τα βάζαμε άλλα αυτό ήταν λόγω τις καλής περιφερειακής άμυνας των καταλανων κάτι που μας άφησε χώρους να κινηθούμε μέσα στην ρακέτα και να τους κάνουμε ζημιά, χθες αντίθετα ο ζοτς θωράκισε την ρακέτα του και μας άφησε ουσιαστικά το σουτ έξω από την γραμμή αν στην αρχή του ματς έμπαιναν 1 2 ελεύθερα που κάναμε θεωρώ το ματς θα έπαιρνε διαφορετική τροπή και ότι νομίζω κάναμε ένα κακό επιθετικά ματς, άλλα δεν πειράζει κι αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι.

Εγώ από το χθεσινό θα κρατήσω την καλή μας άμυνα εκεί εκεί είναι το σημαντικό για μένα αφού στην επίθεση ο πασκουαλ πιστεύω θα την βρει την άκρη.
stefkorner
QUOTE (rahxephon13 @ Jan 18 2018, 19:06 ) *
Εγώ από το χθεσινό θα κρατήσω την καλή μας άμυνα εκεί εκεί είναι το σημαντικό για μένα αφού στην επίθεση ο πασκουαλ πιστεύω θα την βρει την άκρη.


μονο μην επαναλαβεις το σκεπτικο σου ...οτι ο Πασκουαλ κανει ακομα δοκιμες για τα κρισιμα ..γιατι δεν θα το αντεξω smiley.gif
rahxephon13
QUOTE (stefkorner @ Jan 18 2018, 12:09 ) *
μονο μην επαναλαβεις το σκεπτικο σου ...οτι ο Πασκουαλ κανει ακομα δοκιμες για τα κρισιμα ..γιατι δεν θα το αντεξω smiley.gif

Είδες χθες εσύ δόκιμες? αυτό το σχόλιο το είχα κάνει όταν παίζαμε μια σειρά αγώνων με θεωρητικά εύκολες ομαδες (μαλαγα, ζαλγκιρις, αρμανι, μακαμπι) και γενικά το βλέπεις αυτό από των χρόνο των αναπληρωματικών που είναι μεγαλύτερος εκεί κάπου προσπάθησε να βάλει και των ογκαστ στο παιχνίδι χωρίς αποτέλεσμα όμως με συνεπεία τώρα τελευταία να επιστρέψει στα dnp.

Και ναι επιμένω ότι η άμυνα είναι ένα στοιχείο που χρίζει μεγαλύτερης προσοχής αφού επιθετικά έχουμε δείξει καλά στοιχειά σχεδόν από την αρχή τις χρονιάς, τώρα για συμπεράσματα από το χθεσινό δεν βγάζω ακόμα θα περιμένω να δω και το παιχνίδι με την τσσκα και όπως έχω πει με 1 στα 2 θα είμαι ευχαριστημένος διαφορετικά μπαίνουμε σε περιπέτειες.

Οσο για τα εκτός έδρας ματς που γίνεται τώρα ντόρος γνώμη μου είναι ότι θα πρέπει να επικεντρωθούμε στα παιχνίδια με κιμκι μακαμπι μαλαγα δηλαδή ομαδες οχτάδας αυτά είναι τα σημαντικά, οσο γι'αυτους που θέλουν μια μεγάλη νίκη εκτός θα έχουμε άλλη μια ευκαιρία με ρεαλ αργότερα smiley.gif
shtarkws
QUOTE(pan24 @ Jan 18 2018, 11:18 ) *
Ψηλος μας λειπει ομως για να ειμαστε δικαιοι δεν μπορουμε να το συμπερανουμε αυτο απο χτες.Αν ειχαμε καποιον επιπεδου χαντ να παιξει 10-15' πιστευει κανενας οτι θα αλλαζε σημαντικα κατι;

Ο βεσελυ φετος ακομα και στις κακες του μερες κυριαρχει και ο τομπσον των τελευταιων παιχνιδιων παιζει αυτο που ολοι περιμεναν να παιξει.Εχει και το σουτακι απο μεση αποσταση,αν συνεχισει να παιζει ετσι στον δευτερο γυρο θα κανει ζημιες
Η δυναμη της φενερ και φετος ειναι η ρακετα και δεν εχει παιξει ακομα ο καλινιτς...
Ενας μετριος ψηλος μπαλωμα δεν θα αλλαζε κατι τωρα,δεν θα μπορουσαμε να φερουμε επιπεδου ντανστον ουτε καν απο τοπ ομαδα γιουροκαπ θα σου εδιναν τον βασικο ψηλο τους εκτος αν πληρωνε πολλα περισσοτερα απο την αξια του
Αυτες οι κινησεις γινονται καλοκαιρι


Στην 4η περίοδο η φενερ πήρε 7 επιθετικά ριμπάουντ, 3 αν δεν κάνω λάθος στην κρίσιμη επίθεση τους. Έναν ακόμη ψηλό τον θες όχι μόνο για την επίθεση αλλά κυρίως για την άμυνα
stefkorner
ξαναγραφω ! χθες ειχαμε στην 12δα 6 παικτες στο 4-5 !
εκ των οποιων παιξαν οι 4
απ αυτους τους 4 ,οι 2 βασικοι ,το διδιμο Σιγκλεντον-Γκιστ πηρε 65/80 λεπτα ! και αυτο το διδιμο θα ξαναπαιξει σε λιγες ωρες με Τσσκα..! ο Βουγιουκας κ παλι καλα να λεμε που πηρε κανα δεκαλεπτο χθες ,γιατι ηταν σε σχετικα καλη μερα..!
δεν ειναι να πεις οτι θα ψαχναμε τον παικτη που θα κερδιζε τις μαχες απο τον Βεσελι στο τελος ! πιθανως τετοιος παικτης δεν υπαρχει για ευρωπη,οσο λεφτα και αν μπορεις να διαθεσεις..!
το βασικο ζητουμενο ειναι αλλο για μενα! πλεον φαινεται να υπαρχει γενικο θεμα εναλλακτικων λυσεων στους ψηλους! οταν ο αντιπαλος βρισκεται στο πρωτο επιπεδο ,δεν υπαρχει ψηλος να αποτελει εναλλακτικη λυση για τον coach ! εστω να δινει τις απαιτουμενες ανασες στο βασικο διδιμο!το ιδιο το ροτεισον του Πασκουαλ το λεει αυτο !οχι εμεις..!
εγω πιστευω οτι χθες ,απο κοινου Σιγκλεντον-Γκιστ αν ηταν φρεσκοι στο φιναλε ,καποια ριμπαουντ και καποιες μαχες μαζι θα της κερδιζαν απο τον Βεσελι...και ετσι η τροπη πιθανοτατα να ηταν υπερ μας ..
rahxephon13
QUOTE (stefkorner @ Jan 18 2018, 12:53 ) *
ξαναγραφω ! χθες ειχαμε στην 12δα 6 παικτες στο 4-5 !
εκ των οποιων παιξαν οι 4
απ αυτους τους 4 ,οι 2 βασικοι ,το διδιμο Σιγκλεντον-Γκιστ πηρε 65/80 λεπτα ! και αυτο το διδιμο θα ξαναπαιξει σε λιγες ωρες με Τσσκα..! ο Βουγιουκας κ παλι καλα να λεμε που πηρε κανα δεκαλεπτο χθες ,γιατι ηταν σε σχετικα καλη μερα..!
δεν ειναι να πεις οτι θα ψαχναμε τον παικτη που θα κερδιζε τις μαχες απο τον Βεσελι στο τελος ! πιθανως τετοιος παικτης δεν υπαρχει για ευρωπη,οσο λεφτα και αν μπορεις να διαθεσεις..!
το βασικο ζητουμενο ειναι αλλο για μενα! πλεον φαινεται να υπαρχει γενικο θεμα εναλλακτικων λυσεων στους ψηλους! οταν ο αντιπαλος βρισκεται στο πρωτο επιπεδο ,δεν υπαρχει ψηλος να αποτελει εναλλακτικη λυση για τον coach ! εστω να δινει τις απαιτουμενες ανασες στο βασικο διδιμο!το ιδιο το ροτεισον του Πασκουαλ το λεει αυτο !οχι εμεις..!
εγω πιστευω οτι χθες ,απο κοινου Σιγκλεντον-Γκιστ αν ηταν φρεσκοι στο φιναλε ,καποια ριμπαουντ και καποιες μαχες μαζι θα της κερδιζαν απο τον Βεσελι...και ετσι η τροπη πιθανοτατα να ηταν υπερ μας ..

Σύμφωνο απολυτά σε αυτό ο τσαβι έχει προσπαθήσει με αλχημείες να καλύψει το πρόβλημα με kg και θαναση άλλα εκτός από κάτι εκλάμψεις δεν δείχνει να τράβα αυτό ειδικά με αντιπάλους που έχουν ποιότητα στους ψήλους, η μονή λύσει στο πρόβλημα είναι είτε να μπει στο ροτεισον ο ογκαστ μεχρι τα χιαστι είτε να πάρουμε επιτελούς ψηλό.
stefkorner
QUOTE (rahxephon13 @ Jan 18 2018, 20:13 ) *
Σύμφωνο απολυτά σε αυτό ο τσαβι έχει προσπαθήσει με αλχημείες να καλύψει το πρόβλημα με kg και θαναση άλλα εκτός από κάτι εκλάμψεις δεν δείχνει να τράβα αυτό ειδικά με αντιπάλους που έχουν ποιότητα στους ψήλους, η μονή λύσει στο πρόβλημα είναι είτε να μπει στο ροτεισον ο ογκαστ μεχρι τα χιαστι είτε να πάρουμε επιτελούς ψηλό.


χθες ο αμοιρος ο kg που τοσα εχουμε πει γ αυτον δεν προλαβε να φανει αρνητικος..! 5 λεπτα επαιξε και φυσικα αμεσως φανηκε πως μονο με φαουλ μπορουσε να σταματησει τους ψηλους της φενερ !πραγμα που απο πριν γνωριζαμε δηλαδη! ειναι εμφανες οτι και ο ιδιος ο πασκουαλ εξ αρχης δεν τον υπολογιζει για τετοια εκτος εδρας ματς ! δεν υπολογιζει και τον Ογκαστ ,ο Ιαν ειναι για 10λεπτα στην καλυτερη των περιπτωσεων ..ε ετσι δεν βγαινει.. ! η μοναδικη σειρα αγωνων στα πλει οφ που βγαινει με αυτη την συνθεση ψηλων ειναι κοντρα σε ολυμπιακο ,οπου του εχει παρει τον αερα και ο kg και εμφανιζεται αλλος παικτης ( οπως στο τελευταιο ματς στ σεφ..)
green_sky
QUOTE (rahxephon13 @ Jan 18 2018, 13:13 ) *
Σύμφωνο απολυτά σε αυτό ο τσαβι έχει προσπαθήσει με αλχημείες να καλύψει το πρόβλημα με kg και θαναση άλλα εκτός από κάτι εκλάμψεις δεν δείχνει να τράβα αυτό ειδικά με αντιπάλους που έχουν ποιότητα στους ψήλους, η μονή λύσει στο πρόβλημα είναι είτε να μπει στο ροτεισον ο ογκαστ μεχρι τα χιαστι είτε να πάρουμε επιτελούς ψηλό.

Εγω νομιζω οτι αξιζει μια ευκαιρια στην δωδεκαδα ο Μητογλου.Σαφως και δεν ειναι ετοιμος ο παιχτης για τετοιο επιπεδο αλλα παρτον στην δωδεκαδα ,βαλτον στην τελικη μεσα για κανα πενταλεπτο,γερο παιδι ειναι,θα δωσει και δυο σπρωξιες που λεει ο λογος και στην τελικη μπορει να παρεις και κατι παραπανω απο τον Ογκαστ που κοιταει απο τον παγκο.
Ειδικα για χθες που συζηταμε για τα ριμπαουντ στην τελευταια περιοδο.Ποιος να πηδηξει ρε παιδια?Ο Σιγκλετον που επαιξε 37 λεπτα και τωρα του λενε τραβα σε ουτε 48 ωρες να ξαναπαιξεις αλλα τοσα γιατι εχουμε παιχνιδι ουσιαστικα must win με την Τσσκα ?
Μετα το παιχνιδι πολλα μπορουμε να πουμε αλλα με δεδομενη την αδυναμια που ειχε ο Παναθηναικος ψηλα στην τελευταια περιοδο,ισως ο Πασκουαλ επρεπε να κλεισει το ματς στα τελευταια διομισι λεπτα με Καλαθη,Παππα ή Ριβερς,Γκαμπριελ στο 3 ,Σιγκλετον και Γκιστ.
jonaldidhs
QUOTE (KWSN_Men @ Jan 18 2018, 12:52 ) *

Δραμα..Οι αστειοι..
j-kidd13
Ισως επρεπε να παιξει παραπανω ο Θανασης στο τελος,εκει που εγινε παρτυ με τα επιθετικα.
Θα χαναμε στο κομματι της επιθεσης σιγουρα,ωστοσο και ο Ριβερς που ηταν μεσα δεν προσφερε τιποτα,παλι ηταν σε κακη βραδια.
rahxephon13
QUOTE (green_sky @ Jan 18 2018, 13:23 ) *
Εγω νομιζω οτι αξιζει μια ευκαιρια στην δωδεκαδα ο Μητογλου.Σαφως και δεν ειναι ετοιμος ο παιχτης για τετοιο επιπεδο αλλα παρτον στην δωδεκαδα ,βαλτον στην τελικη μεσα για κανα πενταλεπτο,γερο παιδι ειναι,θα δωσει και δυο σπρωξιες που λεει ο λογος και στην τελικη μπορει να παρεις και κατι παραπανω απο τον Ογκαστ που κοιταει απο τον παγκο.
Ειδικα για χθες που συζηταμε για τα ριμπαουντ στην τελευταια περιοδο.Ποιος να πηδηξει ρε παιδια?Ο Σιγκλετον που επαιξε 37 λεπτα και τωρα του λενε τραβα σε ουτε 48 ωρες να ξαναπαιξεις αλλα τοσα γιατι εχουμε παιχνιδι ουσιαστικα must win με την Τσσκα ?
Μετα το παιχνιδι πολλα μπορουμε να πουμε αλλα με δεδομενη την αδυναμια που ειχε ο Παναθηναικος ψηλα στην τελευταια περιοδο,ισως ο Πασκουαλ επρεπε να κλεισει το ματς στα τελευταια διομισι λεπτα με Καλαθη,Παππα ή Ριβερς,Γκαμπριελ στο 3 ,Σιγκλετον και Γκιστ.

Ο ογκαστ στην Α1 κάνει καλύτερες και πιο σταθερές εμφανισεις από των μητογλου και θες να των βάλουμε μέσα ενώ ο ζακ χτυπά dnp?

Στην ευρωπη ο γκαμπριελ και πάλι δίνει πιο πολλά από των μητογλου θέλει ψήσιμο ο μικρός από του χρόνου σύμφωνο άλλα τώρα είναι δύσκολο.
jonaldidhs
QUOTE (rahxephon13 @ Jan 18 2018, 13:42 ) *
Ο ογκαστ στην Α1 κάνει καλύτερες και πιο σταθερές εμφανισεις από των μητογλου και θες να των βάλουμε μέσα ενώ ο ζακ χτυπά dnp?

Στην ευρωπη ο γκαμπριελ και πάλι δίνει πιο πολλά από των μητογλου θέλει ψήσιμο ο μικρός από του χρόνου σύμφωνο άλλα τώρα είναι δύσκολο.

Συμφωνώ ότι ο μητογλου μπορεί να παίξει από τώρα ευρώ λίγκα.. Θεωρώ ότι μπορεί να παίξει καλύτερη άμυνα στο ποστ απτόν κεννυ τζ.. Επομένως πιστεύω ότι στο χτεσινό ματς θα μπορούσε να έχει ρόλο.. Για μένα πρέπει να χρησιμοποιει αυτούς τους παίχτες αναλόγως τον αντίπαλο ο τσαβι..
Thodoros
Γιατί σας κάνει εντύπωση τόσο πολύ, πρώτη φορά ή fener παίρνει σφυρίγματα λόγο έδρας? Η Ζοτς είναι χθεσινός σε τέτοια ?
Συμμερίζομαι ότι η διαιτησία παίζει ρόλο στα παιχνίδια και πως να μην παίζει άλλωστε ... αλλά αν παίξει καλό μπάσκετ δεν χάνεις από διαιτησία ( τουλάχιστον στο μπάσκετ εκτός αν δίνουν ότι να ναι ).
Σου κόβει την επίθεση ωραία μετά εσύ γιατί τρως αστεία καλάθια ... πάλι αυτός φταίει ? άρα ας το αφήσουμε στην άκρη αυτό γιατί άλλο μας φταίει.

Το είπε και ίδιος ο Ζοτς ένας θεός ξέρει πόσα έγιναν για να πάρει χθες την νίκη σε έναν Παναθηναικό που φοβήθηκε να παίξει στα ίσα! όσοι έπαιξαν στα ίσα κέρδισαν εκεί μέσα. Το να κερδίσω μια Μακάμπι εκτός ( αν αυτοί έχουν σκορπίσει εμάς δεν μας κάνει ομάδα ούτε μας δίνει το κίνητρο ότι πάμε μια 1η φορά με αξιώσεις για f4.

Πολλά παιχνίδια στην συνέχεια θα παίξουν μεγάλο ρόλο όχι επειδή οι ομάδες είναι μερικές φοβερές και μερικές άναρχες ... αλλά επειδή υπάρχουν σκαμπανεβάσματα στην απόδοση τους. Η Ζαλγκίρις στον 1ο γύρο είχε κάνει φοβερά πράγματα ... πλέον με το ζόρι παίρνει ότι παιχνίδια μπορεί και πολλά τα χάνει.
Η Μπάρτσα που αναφέρθηκε φυσικά και έχει πρόβλημα στην περιφέρεια της...δεν μπορεί την μια να τσακίζεις στα ίσα την ΤΤΣΚΑ και μετά να μην μπορείς να κάνεις 1-2 καλά παιχνίδια εκτός για να μπεις 8δα! Καμία δεν είναι εύκολη το έχω πει ...ουσιαστικά ο Αστέρας μόνο που φαίνεται ομάδα με συγκεκριμένο ταβάνι επειδή δεν έχει το κάτι παραπάνω στο υλικό του.
Εύκολη μπορεί να θεωρηθεί και η Βαλένθια επειδή πέρα από 2-3 παίχτες περιορίζεται αρκετά , όλα αυτά εφόσον παρουσιάσεις μια διαβασμένη ομάδα εσύ ( εμείς).
rahxephon13
QUOTE (jonaldidhs @ Jan 18 2018, 13:49 ) *
Συμφωνώ ότι ο μητογλου μπορεί να παίξει από τώρα ευρώ λίγκα.. Θεωρώ ότι μπορεί να παίξει καλύτερη άμυνα στο ποστ απτόν κεννυ τζ.. Επομένως πιστεύω ότι στο χτεσινό ματς θα μπορούσε να έχει ρόλο.. Για μένα πρέπει να χρησιμοποιει αυτούς τους παίχτες αναλόγως τον αντίπαλο ο τσαβι..

Συγνώμη άλλα με πιο σκεφτικό το λες αυτό? ρωτάω γιατί προσωπικά δεν έχω δει κάτι τετοιο από μητογλου ίσα ίσα που πιστεύω ότι χρειάζεται ακομη δουλειά για να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.
green_sky
QUOTE (rahxephon13 @ Jan 18 2018, 13:42 ) *
Ο ογκαστ στην Α1 κάνει καλύτερες και πιο σταθερές εμφανισεις από των μητογλου και θες να των βάλουμε μέσα ενώ ο ζακ χτυπά dnp?

Στην ευρωπη ο γκαμπριελ και πάλι δίνει πιο πολλά από των μητογλου θέλει ψήσιμο ο μικρός από του χρόνου σύμφωνο άλλα τώρα είναι δύσκολο.


Δεν διαφωνω για αυτα που γραφεις για την Α1,αλλα απο την αλλη ο Μητογλου ειναι ο μοναδικος απο τα forward που μπορει να παιξει πλατη κοντα στο καλαθι.
Χθες ο Παναθηναικος δεν μπορουσε με κανενα τροπο να προκαλεσει φθορα στην αντιπαλη frontline.Και πως να προκαλεσει φθορα,οταν ο Γκιστ ουσιαστικα ηταν αποκομμενος και εκτος παιχνιδιου και ο Σιγκλετον δεν παιζει κοντα στο καλαθι.Στην επιθεση ο Κρις δεν ειναι πολυ της επαφης...Προτιμαει ειτε το σουτακι ειτε να παιξει τον αντιπαλο στα ποδια.Χθες προσπαθησε κανα δυο φορες να βαλει την μπαλα κατω να παιξει στα ποδια τον αντιπαλο και μεχρι εκει.14 ποντους εβαλε,οι δωδεκα ηταν με τριποντο.
Η Φενερ με ομαδες που θα αντιπαραθεσουν δυναμη στην δυναμη κοντα στο καλαθι θα εχει μεγαλο θεμα και για αυτο για παραδειγμα εχασε και ανετα απο την Μπαρτσελονα που για μενα εχει την καλυτερη πενταδα ψηλων στην Ευρωλιγκα.
KWSN_Men
Να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕ θεωρώ ότι χάσαμε από τη διαιτησία εχθές, κι ας ήταν αστείες οι συγκεκριμένες αποφάσεις.

Το εντελώς γελοίο ήταν που ανέβασαν τη φάση με το κόψιμο σαν τρομερό μπλοκ (και το κατέβασαν).
jonaldidhs
QUOTE (rahxephon13 @ Jan 18 2018, 13:53 ) *
Συγνώμη άλλα με πιο σκεφτικό το λες αυτό? ρωτάω γιατί προσωπικά δεν έχω δει κάτι τετοιο από μητογλου ίσα ίσα που πιστεύω ότι χρειάζεται ακομη δουλειά για να σταθεί σε αυτό το επίπεδο.

Γιατι ειναι πολυ ψηλος και εχει και μεγαλο ανοιγμα χεριων..Και για την ηλικια του ειναι αρκετα δυνατος..Πιστευω οτι αμυνα μπορει να παιξει στο ποστ σε παιχτες σαν τον Μελι..

QUOTE (KWSN_Men @ Jan 18 2018, 13:56 ) *
Να ξεκαθαρίσω ότι ΔΕ θεωρώ ότι χάσαμε από τη διαιτησία εχθές, κι ας ήταν αστείες οι συγκεκριμένες αποφάσεις.

Το εντελώς γελοίο ήταν που ανέβασαν τη φάση με το κόψιμο σαν τρομερό μπλοκ (και το κατέβασαν).

Ουτε γω πιστευω οτι χασαμε απο την διαιτησια..Αν και βεβαια στην φαση του Γκιστ ειμαστε 61-60 και αντι να παρουμε την μπαλα με 43 δευτερα και να κανουμε επιθεση ,κανουν αυτη μεγαλη επιθεση αφου τους ανανεωσαν κιολας,και τρωμε και καλαθι..

Αυτο ειναι ενα γεγονος που περιγραφω..Και το ξαναλεω..Δεν πιστευω οτι χασαμε απο αυτο..
Thodoros
Ποιος Μητογλου ? "Πάρ' τ' αυγό και κούρευτο" , αν περιμένουμε σωτηρία από τον μικρό.

Αυτός ήρθε ως μελλοντικό πρότζεκτ όχι ο Ζακ όπως διαβάζουμε κατά καιρούς.
Ουσιαστικά το πρόβλημα όλης της χρονιάς και το έχουμε αναλύσει είναι ο επονομαζόμενος (που ήθελε και ΝΒΑ) ούτε σε ένα παιχνίδι δεν έχει δείξει ότι μπορεί να έχει κάποιο ρόλο. Χθες θα μπορούσε σε κάποια στιγμή βέβαια να του δώσει λίγο χρόνο ... αν και για να μην τον έβαλε κάτι θα είχε στο μυαλό του.
Ας αφήσουμε τα αστεία με εύκολα ματσάκια της Α1 που είχαμε τον Έλεγχο του αγώνα από την αρχή , μπορεί εκεί να έβαλε ότι έβαλε αυτό δεν τον κάνει καλό παίχτη όμως όταν την ίδια ώρα βλέπεις να έχει : λάθος θέσεις / λάθος κινήσεις /να χάνει τον παίχτη του.
Με φενέρ τι θα έκανε δλδ? για αυτό και το dnp από πασκουάλ που έχει μάτι (αυτό του το δίνω , ξέρεις τι υλικό έχει και το βάζει όσο πρέπει και όταν πρέπει ).

Χθες έμεινε από λύσεις! και από παίχτες. Δεν μπορούσε να κάνει κάτι περισσότερο.
Εντάξει είχε και την τύχη με το μέρους του ο Ζοτς ( μιας και ο kc ήταν σκιά...αν τα έσταζε θα είχαμε άλλο αποτέλεσμα σήμερα )
γενικά χθες η άποψη μου είναι ότι ρίσκαρε κάποια πράγματα ο Ζοτς του βγήκαν και πήρε το ματς. Ξέρει να μας διαβάζει ακόμα.
taurus13
Δεν τα πήγαμε κι άσχημα. Ήταν μια διδακτική ήττα (ε, να κάνουμε κι εμείς καμιά τέτοια!). Τι μάθαμε λοιπόν? Ότι μέχρι το τέλος της σεζόν αν δεν πάρουμε ψηλό της προκοπής οι αντίπαλοι θα παίζουν βόλεϊ κάτω απ'το καλάθι μας. Το ξέραμε και πριν ομως αυτό ε? 39.gif Δεν πειράζει, μπας και το εμπεδώσουμε. Όσο και να τον τραβήξουμε τον καϋμένο τον Γκιστ δε θα ψηλώσει και όσο και να τον ταίσουμε δε θα μπορέσει να τα βάλει με τα θηρία, το πολύ πολύ να χοντρύνει και να χάσει και αυτό το αέρινο στοιχείο που τον κάνει να ξεχωρίζει.

Θα έλεγα πάλι καλά που τα πράγματα κύλησαν έτσι, γιατί αγχωνόμουν μήπως κάποιος δάκτυλος έχει τοποθετήσει κανένα κηροπήγιο σε πλεονεκτική θέση, δηλαδή μέσα στο εύρος του ανοίγματος των χεριών του κύριου Δημήτρη και είχαμε τώρα κι άλλα. Και η αλήθεια είναι ότι οι αφορμές του δώθηκαν. Όχι τόσο πολλές σε αριθμό, αλλά κάποιες εξώφθαλμες. Βέβαια το ότι επιτρέπεται να παίζει η Φενέρ τόσο ξύλο (όχι μπασκετικό) και να μένει ατιμώρητη είναι κάτι που το γνωρίζουν όλες οι ομάδες ιδίως όταν πάνε να παίξουν εκεί μέσα, αλλά ξέρουμε και ποιος πληρώνει οπότε...Φυσικά και δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα, πέρασαν κι άλλες ομάδες από κει γιατί προφανώς έπαιξαν καλύτερα.

Φάνηκε η απουσία του Λοτζέσκι γιατί τα απ'τα υπόλοιπα δυάρια δεν τράβηξε κανείς ιδιαίτερα, χωρίς ούτε αυτό να αποτελεί δικαιολογία, απουσίες είχε και η Φενέρ, είχανε και σχεδόν όλοι όσοι μας έχουν αντιμετωπίσει μέχρι στιγμής.

Η Φενέρ δε μου άρεσε. Έχει χάσει αυτή την αίγλη που είχε με Ούντο και Μπογκντάνοβιτς στη σύνθεσή της. Είναι ομάδα που δεν τρομάζει πια ιδιαίτερα, αλλά έχει αποκτήσει κάτι που δεν είχε ακόμα και τα πρώτα χρόνια επί Ομπράντοβιτς. Χαρακτήρα και συνέπεια. Είναι καθαρά ομάδα προπονητή και ξέρεις ότι με αυτόν τον άνθρωπο στον πάγκο πάλι θα είναι έτοιμη στο 100% μόλις χρειαστεί. Ειλικρινά το εύχομαι να μη διασταυρωθούμε στα πλέι οφ και ας είναι να παίξουμε ακόμα και με καλύτερες ομάδες στα χαρτιά.
basket72
QUOTE (taurus13 @ Jan 18 2018, 17:43 ) *
Θα έλεγα πάλι καλά που τα πράγματα κύλησαν έτσι, γιατί αγχωνόμουν μήπως κάποιος δάκτυλος έχει τοποθετήσει κανένα κηροπήγιο σε πλεονεκτική θέση, δηλαδή μέσα στο εύρος του ανοίγματος των χεριών του κύριου Δημήτρη και είχαμε τώρα κι άλλα. Και η αλήθεια είναι ότι οι αφορμές του δώθηκαν. Όχι τόσο πολλές σε αριθμό, αλλά κάποιες εξώφθαλμες. Βέβαια το ότι επιτρέπεται να παίζει η Φενέρ τόσο ξύλο (όχι μπασκετικό) και να μένει ατιμώρητη είναι κάτι που το γνωρίζουν όλες οι ομάδες ιδίως όταν πάνε να παίξουν εκεί μέσα, αλλά ξέρουμε και ποιος πληρώνει οπότε...Φυσικά και δεν αποτελεί δικαιολογία για την ήττα, πέρασαν κι άλλες ομάδες από κει γιατί προφανώς έπαιξαν καλύτερα.


Λες να κάνε τους τσαμπουκάδες του εκτός έδρας και δη στην Τουρκία; Δεν είχε και μαγικό φίλτρο άλλωστε εκτός αν έχει άκρες στον Βόσπορο. Η ιστορία με τα κηροπήγια είναι μια ντροπή από μόνη της κι πάλι καλά που είναι κι ο Yorgos να τη θυμίζει ενίοτε.
Σχετικά με την διαιτήσία αν και δεν θα έπρεπε να σχολιάζουμε στο τόπικ αυτό, να κάνω κι εγώ την παρέκκλισή μου όπως άλλωστε οι περισσότεροι από εσάς από χθες το βράδυ που έγινε το ματς αλλά και πριν γίνει ακόμα rolleyes.gif .
Είδα μόνο την τέταρτη περίοδο και ομολογώ ότι έπαιξε καθαρά έδρα. Η "τάπα" του Βέσελι βέβαια όσο κι αν αποτυπώνεται ξεκάθαρα στις φωτογραφίες ως φάουλ καραμπινάτο θα μπορούσε να ξεγελάσει τους ρέφερι μιας και ο συγκεκριμένος παίκτης είχε όλα τα φόντα να την κάνει χωρίς φάουλ και ας πούμε ότι ας πάει και το παλιάμπελο.

Ήταν όμως κι άλλες φάσεις που οι ρεφερίδες έπαιξαν έδρα. Οριακά να πούμε ότι επηρέασε το αποτέλεσμα κι αν.
Κρίμα σε κάθε περίπτωση.
Αυτό που λες πάντως περί Τουρκίας να ξέρεις ότι σε Ιταλία και Ισπανία που διαβάζω τον τύπο τους λέγεται και για τις 2 μας ομάδες και εν γένει για τη χώρα μας.
Με χαρακτηριστικότερη περίπτωση την έδρα που σφύριξαν αντίστοιχα σε ΣΕΦ κι ΟΑΚΑ οι διαιτητές στους φετινούς αγώνες της Ρεάλ.
Να τα λέμε κι όταν μας σφυρίζουν πρίμα αν θέλουμε να είμαστε σωστοί.
taurus13
Δεν εννοώ ότι δεν ευνοούνται ομάδες που παίζουν στην έδρα τους, ούτε ότι εμείς δεν έχουμε ευνοηθεί ποτέ. Απλώς η Φενέρ είναι ιδιαίτερη περίπτωση ομσδας, επειδή είναι και η dogus σπό πίσω. Απο κει και πέρα η σειρά είναι σύμφωνα με το κατά πόσο ανεβάζει το προιόν της euroleague κάθε ομάδα σύμφωνα με τα συμβόλαια που πληρώνει.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.