Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Δ' ΕΣΚΑ Α' ΟΜΙΛΟΣ 2014-15
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2
astanapane
QUOTE (HighLow @ Mar 11 2015, 17:07 ) *
Πέρασε μια βδομάδα, ξέρει κανείς κάτι για την απόφαση?
Πάει για πνίξιμο το θέμα?
Τι γίνεται?
19.gif


Ακούγεται ότι έχει παρθεί η απόφαση για -2, αλλά περιμένουν, τι?, αποτελέσματα να δουν αν θα πονέσει?
Λες και δεν είναι ξεκάθαρη η προκήρυξη..!
Ντεν καταλαβενει...ντεν κσερει...

evilmonkey.gif
HighLow
QUOTE(astanapane @ Mar 11 2015, 17:29 ) *
Ακούγεται ότι έχει παρθεί η απόφαση για -2, αλλά περιμένουν, τι?, αποτελέσματα να δουν αν θα πονέσει?
Λες και δεν είναι ξεκάθαρη η προκήρυξη..!
Ντεν καταλαβενει...ντεν κσερει...

evilmonkey.gif


Τελικά, βλέποντας τη βαθμολογία του Δ1 ομίλου, υποθέτουμε ότι ο ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΥΨΕΛΗΣ έχει τιμωρηθεί με -2 βαθμούς. ΩΡΑΙΑΑΑΑ! Η ΕΣΚΑ δείχνοντας απέραντο σεβασμό στα μέλη και στους 'φίλους' της φρόντισε να ΜΗΝ ανακοινώσει την απόφασή της, απλά υπολόγισε το -2 στο πίνακα.
Και περιμένουμε, ελπίζουμε, μετά να αντιληφθούν όλοι τις συνέπειες των πράξεών τους...ΜΠΡΑΑΑΑΒΟ!
tasosm
Καλησπέρα,

Η ομάδα μου Δάφνη Αθηνών ηττήθηκε με 59-65 εντός έδρας από τον Αστέρα Πατησίων για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα μου παρόλο που κατέβηκε με -2 τιμωρημένους παίκτες και -3 τραυματίες κατάφερε και φάνηκε ανταγωνιστική αλλά έχασε λόγω κούρασης και κακών επιλογών απέναντι σε μια ομάδα με πολύ μέλλον μιας και απαρτίζετε από νεαρούς παίκτες που χάρη στον πολύ καλό κόουτς Τουτουνή παίζει σωστό και πειθαρχημένο μπάσκετ.

Η διαιτησία ήταν σε καλά επίπεδα και εντύπωση μου έκανε η κίνηση του 1ου διαιτητή Κουτσόπουλου που σε κάποιες αμφισβητίσιμες φάσεις εξήγουσε στους παίκτες τις παραβάσεις τους.Μάλλον διαβάζει τα ποσταρίσματα μου.Όπως και να έχει και οι δύο νεαροί διαιτητές έκαναν όσο πιο καλά μπορούσαν την δουλειά τους.
Την κριτική μου για τους διαιτητές που θα συναντώ θα γίνετε πάντα μετά από κάθε παιχνίδι της ομάδας μου όχι για να χαιδέυω αυτιά αλλά για να ενημερώνω με ποιούς έχουμε να κάνουμε έτσι όπως το είδα εγώ.

Συγχαρητήρια στον κόουτς Γαζή και στην ομάδα των Κωφών για την δίκαια άνοδο τους.Καλή συνέχεια στην Γ ΕΣΚΑ.

Έμαθα ότι δυστηχώς η διαιτητής κα Νικολοπούλου με την οποία σάς έχω αναφέρει ήδη το τι έγινε σε προηγούμενα ποστ μου μετά απο μιά άτυχη στιγμή έπαθε ρήξη χιαστών σε αγώνα που ήταν διαιτητής στην ΕΣΚΑΝΑ .
Κα Νικολοπούλου σας εύχομαι περαστικά και γρήγορη ανάρρωση!!!

Εμείς φέτος σαν ομάδα πήραμε την θέση που μας άξιζε.Πιστεύω ότι όλος ο όμιλος τελείωσε βαθμολογικά όπως θα έπρεπε.

Την Τρίτη θα παραθέσουμε γεύμα στους αθλητές μου για να τους ευχαριστήσω για όλη την χρονιά και απο εβδομάδα θα ενημερωθούν για το ποιοί θα παραμείνουν για την επόμενη χρονιά και οι υπόλοιποι θα ξεκινήσουν την μεταβατική περίοδο μαζί με τις νέες προσθήκες μας.
xalaros
Είδα το Αο Κωφών-ΓΣ Πατησίων.
Ενώ πέρσι οι Κουφοί είχαν καλή 4άδα ψηλών η μπάλα δεν ακουμπούσε μέσα,φέτος (κι ενώ έμεινε μόνο ο ένας από τους 4) είδα πιο ισορροπημένο το παιχνίδι τους.Αν εξαιρέσουμε στο 3ο δεκάλεπτο που για 4-5 λεπτά πήρε όλες τις επιθέσεις ένας παίχτης (το 7 αν θυμάμαι καλά) και αυτό έδωσε την ευκαιρία στο ΓΣ να πάει το παιχνίδι στους 5 πόντους,σε όλο το υπόλοιπο παιχνίδι είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού και ουσιαστικά δεν απειλήθηκαν.
Και με το υλικό που είδα ότι έχει ο coach Γαζής (υπολογίζοντας και αυτόν στην εξίσωση) θεωρώ ότι δύσκολα θα έχαναν την άνοδο και με 2-3 προσθήκες νομίζω ότι έχουν αρκετές ελπίδες να μην γίνουν ασανσέρ του χρόνου.
Swko10
Οι 4 όμιλοι των play off για τα μπαράζ ανόδου (Δ΄ ΕΣΚΑ)


Σήμερα Πέμπτη 26/3 στα γραφεία της ΕΣΚΑ πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των Play Off της Δ' ΕΣΚΑ. SPORTSOFFICERS -Μαριάννα

http://sportsofficers.blogspot.gr/2015/03/4-play-off.html
Basket1990
Καλησπερα καταρχην στους φιλους του φορουμ και επειδη διαβαζω το φορουμ τοσο καιρο αλλα δεν θελω να ασχοληθω και επειδη καποια πραγματα που γραφτηκαν ειναι συκοφαντικα ενημερωνω απλα τους φιλους για το εξης: γραφτηκε στο φορουμ για την αφαιρεση βαθμων απο τον πηγασο. Καλο ειναι οσοι δεν ξερουν να μην κρινουν . Δεν μπορω επισης να καταλαβω γιατι τοσο ενδιαφερον αν ο πηγασος θα ανεβει ή θα μεινει στην κατηγορια. Στον πηγασο υπαρχει ενας αξιολογος προπονητης αντρικου που χαιρει απολυτου εμπιστοσυνης της διοικησης και προσπαθει για το καλυτερο. Η καλοπροαιρετη κριτικη ειναι ευπροσδεκτη για να μας κανει καλυτερους και να ειναι σιγουροι αυτοι που κανουν κακοπροαιρετη κριτικη στους ανθρωπους του συλλογου, τους κανουν πιο δυνατους και να εχουν περισσοτερο πεισμα. Ο πηγασος κυψελης ειναι μια ομαδα που απο το 2005 κ μετα δεν εχει παρει απο κανεναν αθλητη παιδοεφηβικου ουτε απο αντρικο χρηματα και τα χρηματα μπαινουν καθαρα απο τους ανθρωπους π ειναι στην διοικηση του συλλογου. Καλο ειναι πριν χαρακτηρισουν καποιοι να μην κρυβονται στην ανωνυμια κ το ψευδωνυμο αλλα να ειναι πραγματικοι.Καλο καλοκαιρι στους φιλους του φορουμ και ελπιζουμε του χρονου να δουμε ενα πολυ ωραιο πρωταθλημα.
Φετος παντως και με ειλικρινεια το λεω παρακολουθησα αγωνες της β φασης ανδρων δ εσκα και ειδικα στο γηπεδο της γκραβας και εχω να πω το εξης.ομολογω κ χωρις ειρωνια οτι η διαιτησια ηταν αριστη σε ολο το πρωταθλημα κ σε ολους τ αγωνες κ το λεω χωρις ειρωνια σεβομενος τους διαιτητες.Μπραβο τους κ ευχομαι και οι νεοι διαιτητες κ οο τωρινοι να προσπαθησουν για το καλυτερο.
ΥΓ1 τοσο καιρο ακουμε και διαβαζουμε διαφορα και δεν παιρνουμε θεση. Οσο για το φετινο πρωταθλημα η ομαδα ειχε καποιες ατυχιες με τραυματισμους και λογικο ηταν να μην παει καλα σε καποιο σημειο. Η χρονια μπορει να μην πηγε οπως την θελαμε αλλα θα συνεχισουμε επειδη ειμαστε ρομαντικοι για αυτο το αθλημα και θελουμε η ομαδα μας να πρωταγωνιστει κ να παει οσο πιο ψηλα γινεται.Αυτοι λοιπον που γραφουν διαφορες συκοφαντιες εναντιον του συλλογου π.χ.το φαντασμα ,που σε παλαιοτερες αναρτησεις χαρακτηριζει ανθρωπους καλο ειναι οταν δεν τους ξερει να μην μιλαει για αυτους. Με σεβασμο κ εκτιμηση στους αναγνωστες και χρηστες του φορουμ.
ΥΓ2 και να ξερουν οι φιλοι εδω ενα πραμα. Προπονητες σαν τον προπονητη του πηγασου κυψελης στο αντρικο κοσμουν με το ηθος τους το ερασιτεχνικο μπασκετ ,ο οποιος στα 6 χρονια που βρισκεται στον συλλογο σεβεται τους παντες, διαιτητες ,παιχτες ,αντιπαλους οπως και οι αθλητες του πηγασου που σεβονται τους παντες!!
Basket1990
Ευχομαι στους φιλους του φορουμ αν και λιγο νωρις καλη αγωνιστικη σεζον.Την αλλη πεμπτη γινεται η κληρωση πρωταθληματος δ εσκα κυπελο εσκα και παιδες εφηβοι β κατηγοριας.Ευχομαι σε ολες τις ομαδες καλη σεζον και να εχουν υγεια πανω απο ολα οι αθλητες.Οπως ειπα σε προηγουμενη αναρτηση κατα την προσωπικη μου αποψη η διαιτησια ηταν παρα πολυ καλη σε ομιλους δ εσκα καθολη την διαρκεια του πρωταθληματος και στα πλει οφς β φαση.Εδω εχω να κανω μια προταση στην κεδε-εσκα.Θεωρω οτι θα πρεπει οι προπονητες και οι παικτες να σεβονται τους διαιτητες.Κανενας διαιτητης δεν παει σε ενα αγωνα να αδικησει μια ομαδα, παει να σφυριξει συμφωνα με τον κανονισμο και ισως κατα την προσωπικη μου αποψη θα πρεπει να ειναι πιο αυστηροι οι διαιτητες( πχ σε ενα παιχνιδι που ειδα στο κλειστο της γκραβας δ εσκα μπαραζ ανοδου , ο αγωνας ηταν τετοιος που για την γηπεδουχο ομαδα δεν ειχε ουσια για ανοδο, παρολαυτα αποτι ειδα επεσαν 5-6 ,εχασα το μετρημα, τεχνικες ποινες.Αυτοι οι διατητες εφαρμοσαν τον κανονισμο κατα γραμμα και ετσι θα πρεπει να ειναι παντα κατα την αποψη μου.Τους διαιτητες πρεπει να τους σεβομαστε.Ειναι οι αρχοντες του αγωνα και αν κανουν ενα λαθος πρεπει να βοηθαμε οι προπονητες και οι παιξτες και οχι να αρχισουν να φωναζουν, γιατι κατα την προσωπικη μου αποψη καλα κανει ο διαιτητης και ριχνει τεχνικες ποινες.)
Εχω δει ομως και αλλες πολλες ομαδες στην γκραβα οπως ο οιωνος, οι τρεις αστρρες απο β εσκα και ο πηγασος κυψελης.Θαυμαζω τον προπονητη των 3ων αστερων γιατι δεν τον εχω δει ποτε μου σε αγωνα να ξεφευγει απο τα ορια οπως επισης θαυμαζω απεριοριστα και ετκιμω τον προπονητη του πηγασου γιατι ουδεποτε τον εχω δει και στην δαφνη που ηταν προπονητης και στον εθνικο πατησιων που ηταν προπονητης και τωρα στον πηγασο κυψελης που ειναι , ουδεποτε εχω δει να εχει να φωναζει σε διαιτητες.Ειναι ενας ανθρωπος που σεβαται τους παντες και αυτος ο προπονητης θα πρεπει να γνωριζουν ολοι οτι το ηθος του ειναι τετοιο που ο ιδιος ειναι κοσμημα για την δ εσκα.Διαβαζω και σε παλαιοτερες αναρτησεις για τον τροπο σκεψης του στο παιχνιδι.Να πληροφορησω τους αγαπητους φιλους αναγνωστες του φορουμ οτι καθε ανθρωπος εχει δικαιωμα να σκεφτεται και να κανει αυτο που θελει και νομιζαι πιο σωστο.Αυτοι που γραφουν για ζωνη και διαφορα ας μας πουν αν εχουμ αναλαβει προπονητικα καμια ομαδα και να το συζητησουμε τοτε.Εδω εχω παει σε παιδοεφηβικα και εχω δει προπονητες και προπονητριες να παιζουν ζωνη 40 λεπτα για να κερδισουν.Τα παιδια να μην μαθαινουν ποτε μπασκετ με αυτον τον τροπο ενω σε αλλους αγωνες εχω δει παιδια να παιζουν μπουλουκι χωρις αποστασεις ουτε να μαθαινουν ετσι σωστο μπασκετ.Βλεπω ομως απο την αλλη να βγαινουν καποιοι και να κριτικαρουν μονο τον πηγασο για το πως παιζει και τι κανει.Καλο ειναι οταν κρινεις καποιον ή εναν συλλογο οπως εχω πει και σε προηγουμενη αναρτηση μου να γνωριζει τι ανθρωπος ειναι και ολοι οσοι ειναι στον πηγασο αν μη τι αλλο σεβονται τους παντες.Και οτι και να λενε καποιοι για τον πηγασο, καλη καρδια και ευχομαι να ειναι καλα γιατι κανογν την καλυτερη διαφημιση στον πηγασο.
ΥΓ. Αν μην ομαδα δικαιουται κατα την προσωπικη μου αποψη τον τιτλο ομαδα ηθους, ειναι το αντρικο του πηγασου κυψελης.Αν μη τι αλλο εχουν δωσει το δειγμα οτι ειναι ομαδα που σεβεται τους παντρς και οι προπονητες της δεν ειναι επιθετικοι με τους διαιτητες και ο προεδρος και γενικοτερα το διοικητικο συμβουλιο θελουν τον υγιη αθλητισμο.
Ευχομαι να συνεχισουν καποιοι να μας κανουν την καλυτερη διαφημιση που μπορουνε.
ΥΓ2. Ειπα οτι η διαιτησια ηταν καταπληκτικη.Ειμαι σιγουρος οτι στην εσκα κανουν πολυ καλη δουλεια με τις αξιολογησεις των διαιτητων και ειμαι βεβαιος, επειδη εγινε καινουρια σχολη διαιτησιας, οτι και τα νεα παιδια ακομα θα ειναι καταπληκτικοι διαιτητες και ευχομαι να μην σηκωνουν μιγα στο σπαθι τους. Επιτελους σεβασμος στους διαιτητες, εχω βαρεθει να βλεπω γκρινιες.
Καλη αγωνιστικη σεζον στους φιλους του φορουμ με υγεια πανω απο ολα και να χαρουμε ολα το μπασκετ γιατι ο αθλητισμος ειναι πανω απο ολα να χαιρομαστε.
Ευχαριστω τους φιλους του φορουμ.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.