Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (2) San Antonio Spurs vs (3) Houston Rockets
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
thalys
Το μόνο που με χάλασε είναι που έχασα τους 4 πόντους στο Νοστράδαμο, πήρα μόνο 1. Οι Σπερς είναι πιο ομάδα από τους Ρόκετς κι έχουν μεγαλύτερο βάθος πάγκου. Μπορεί ο Άλντριτζ, ο Παού, ο Μανού να μην είναι στο πικ τους, αλλά σε μια σύντομη σειρά αγώνων μπορούν ομαδικά κι εκ περιτροπής ν'αναπληρώσουν σχεδόν οποιονδήποτε all-star.

Το χτεσινό όμως δεν έγινε μόνο χάρη στην καλή άμυνα ή επίθεση των Σπερς. Οι Ρόκετς κατέρρευσαν ψυχολογικά κι ήταν να μη μπήκαν ποτέ στο παιχνίδι. Ο Χάρντεν είναι MVP υποψήφιος όλη την χρονιά και χτες έπαιζε όπως ένας τυχαίος παίχτης από την D-League. Δεν ξέρω τι παίχτηκε χτες, αλλά η εικόνα των Ρόκετς στον κρισιμότερο αγώνα της χρονιάς ήταν απογοητευτική.
gerorge
Η απουσια του Leonard ισως και να γυρισε μπουμερανγκ στους Ροκετς.Απο το πρωτο λεπτο ηταν απιστευτα αγχωμενοι και δεν μπορουσαν να λειτουργησουν στην επιθεση και καναν κατι λαθη που ουτ πρωταρηδες δεν τα κανουν.Φυσικα αυτο δεν μειωνει την επιτυχια των Σπερς,οι οποιοι κυκλοφορησαν εξαιρετικα την μπαλα και ειχαν επιτελους τον Aldridge σε εξαιρετικη μερα,μαζι και ολη την υπολοιπη ομαδα
AJSlaughter6
Kλείνει λοιπόν μια χρονιά για την ομάδα, επιτυχημενή ως προς το πως ξεκίνησε(ολοι προεβλεπαν να βγουν 7οι-8οι), αποτυχημενη ωστοσο ως προς τις προοπτικες που υπήρχαν. Ειδικά τους Σπέρς μετα απο τραυματισμο του Παρκερ περίμενα να τους περάσουν σχετικά εύκολα. Αν οι Ροκετς κρατησουν την ιδια ομαδα και καταφερουν να παρουν ενα καλο ψηλο,τοτε μπορουν να γινουν contenders
RipCity
Τελικά τους "πέθανε" η απουσία του Νενέ. Bullying στο post έκαναν Gasol-Aldridge. Αν κι αμφιβάλλω πως θα δοκίμαζε σχήματα με Νενέ-Καπέλα αμυντικά ο D'Antoni γιατί είναι ιδιαίτερα κολλημένος στα πλέι-οφ στο θέμα rotation.

Για την εικόνα του Anderson τι να πει κανείς. Υπόγραψε αυτό το συμβόλαιο, πήρε επιτέλους τη θέση βασικού που ήθελε και έκανε μια συνολικά οικτρή χρονιά με αποκορύφωμα τα πλέι-οφ.
tanasen01
QUOTE (RipCity @ May 12 2017, 13:43 ) *
Τελικά τους "πέθανε" η απουσία του Νενέ. Bullying στο post έκαναν Gasol-Aldridge. Αν κι αμφιβάλλω πως θα δοκίμαζε σχήματα με Νενέ-Καπέλα αμυντικά ο D'Antoni γιατί είναι ιδιαίτερα κολλημένος στα πλέι-οφ στο θέμα rotation.

Για την εικόνα του Anderson τι να πει κανείς. Υπόγραψε αυτό το συμβόλαιο, πήρε επιτέλους τη θέση βασικού που ήθελε και έκανε μια συνολικά οικτρή χρονιά με αποκορύφωμα τα πλέι-οφ.


Ντάξει ο Άντερσον μπορεί να ήταν ανύπαρκτος χτες, όπως και ο Χάρντεν, αλλά σε 4 από τα 6 παιχνίδια της σειράς ήταν θετικός. Το πρόβλημα ήταν η τακτική του D'Antoni και ότι δεν υπήρχε plan b σε περίπτωση που δεν τράβαγε ο Harden.

Η απουσία του Νενέ φάνηκε πολύ, ειδικά στο τελευταίο ματς. Ήταν ο μόνος που μπορούσε να σπρώξει στο post.

Οι Σπέρς με όλα αυτά κέρδισαν και άλλους 2 παίκτες για το μέλλον. Murray ο μελλοντικός βασικός άσσος και Simmons ο 6th man.
klow13
Η προκριση τελικα χαθηκε στο πεμπτο ματς.Αδειασαν ψυχολογικα με την ηττα οι ροκετς και χθες δεν κατεβηκαν καν να παιξουν.
Για λυπηση ηταν ο χαρντεν,πνευματικο περισσοτερο ηταν το θεμα πιστευω.Συνεχιζει σε ματς αποκλεισμου να ειναι σκια του εαυτου του,το ματς με τα 13 λαθη απεναντι στο gs το 15 θυμισε.
Νομιζω οι ομαδες ειναι πολυ κοντα παρα το χθεσινο διασυρμο,με χαωδη διαφορα ομως στη θεση του προπονητη.
Παντως το χθεσινο χαλι του χαρντεν δειχνει κατα καποιον τροπο γιατι ειναι ο mvp.Με αυτον ανημπορο,να περναει απλα το κεντρο και να δινει δεξια και αριστερα σε γκορντον αριζα μπεβερλι να δημιουργησουν κατι με το ζορι φτασαμε τους 75 ποντους.Ειναι μακραν η πιο εξαρτημενη ομαδα απο τον σουπερ σταρ της και η πολυ καλη πορεια μεχρι τωρα οφειλεται σε αυτον.
Χρειαζεται οπωσδηποτε ενας ακομα σταρ στην ομαδα και ενας ακομα ψηλος.Στη χειροτερη ας ξεφορτωθουμε σε κανα σακραμεντο τον αντερσον να φερουμε ιμπακα η μιλσαπ.
Μακαρι να παλεψουν τα cheatakia οι σπερς.
zorba
Είδα μόνο το πρώτο ημίχρονο του χθεσινού αγώνα και μπορώ να πω οτι ηταν ενα ματς μεταξύ:
- γρήγορου σκεπτόμενου μπάσκετ εναντίον βιαστικού τυχοδιωκτικού...

SteveNashidis
nikolas12
QUOTE(Voyager @ May 12 2017, 21:46 ) *


Το επικότερο meme των playoffs 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif 77.gif

ρομπαξ ντακ
Αν θεωρησουμε οτι δικαιουται ο Χαρνετν ενα κακο παιχνιδι, τη εναλλακτικη εχει αυτη η ομαδα; Περιφερειακους που στο δημιουργικο κομματι ειναι subpar. 0μαδα less emοtiοnal οπως και ο προπονητης της. Εν τελει κατα 70% οτι φτασανε εκει που φτασανε οφειλεται στον Χαρντεν.
Manimal
Δεν συμφωνώ με την απαξίωση της ομάδας και των μονάδων, αλλά κυρίως του Ιταλού. Ο Χάρντεν έπαιξε το καλύτερο μπάσκετ της καριέρας του, και αυτό οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στον Νταντονι. Πήρε ομάδα που με το ζόρι μπήκε πέρυσι στα offs, και με προσθήκες που δεν περίμενε στην αρχή της χρονιάς και ο πλέον αισιόδοξος ρουκέτας ότι θα έμπαινε τετράδα και παραταύτα βγήκαν τρίτοι παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ κατα διαστήματα. Στην ουσία με έναν σταρ παίχτη και όλους τους άλλους ρολίστες και έφτασε μια ανάσα από τελικούς περιφέρειας.
Πρόσφατα διάβασα ένα αφιέρωμα για τον Ιταλό και επικεντρώθηκα στις δηλώσεις του Kerr και πόσο πολύ έχει επηρρεαστεί προπονητικά από τον Νταντονι. Και η ουσία είναι ότι η ομάδα που έχει παίξει το καλύτερο μπάσκετ διαχρονικά έχει έντονη επιρροή από τον Ιταλό.
Τον θεωρώ εξαιρετικό προπονητή που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει στο άθλημα.
benchwarmer
Όταν τελειώνει κάθε χρονιά, θα πρέπει πάνω απ' όλα να κοιτάμε την μεγάλη εικόνα. Όχι δηλαδή το τι προσδοκίες είχε δημιουργήσει η ομάδα φτάνοντας στον Απρίλιο που τελικά ίσως δεν τις ικανοποίησε, αλλά το τι εικόνα υπήρχε για αυτήν τον Οκτώβριο. Και ξεκινώντας από εδώ στο φόρουμ μέχρι οπουδήποτε αλλού, τα γραπτά υπάρχουν για να δούμε τι πιστεύαν/με όλοι τότε.
Βέβαια ναι, η εικόνα του 6ου παιχνιδιού δεν δικαιολογείται από πουθενά.

Όσο για τους Σπερς, είναι απίστευτη τόσο η διάρκειά τους στο χρόνο, όσο και το πόσο "εύκολο" φαίνεται να κάνει ο Ποπ τον οποιοδήποτε να παίξει... Μακάρι να έχουν κι άλλο καύσιμο στη μηχανή για τους Γουόριορς, προσωπικά αμφιβάλλω βέβαια..
yorgos
Kοιμήθηκε ο Ντ'Αντόνις
πέρασε ο Αγιαντώνης

Τράτζικ ο Χάρντεν στο 6ο ματς, ό,τι να'ναι πραγματικά. Νομίζω θα τον βάλω στο πάνθεον των λούζερς μαζί με κάτι Καρμέλους και Χάουαρντ.

Οι Σπερς ήδη έκαναν υπέρβαση δε δίνω καμία τύχη απέναντι στα χρυσόπαιδα. Αν πάρουν 2 ματς θα είναι πολύ καλά, αλλά μάλλον για 1 πάνε...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.