Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Γ. Σ. Αγιων Αναργυρων
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Υπόλοιπα Ανδρικά Πρωταθλήματα > Ε.Σ.Κ.Α.
Pages: 1, 2, 3
prezakias4
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΑΣ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΕΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΠΑΝΙΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ ΤΩΡΑ Γ....Α




ΚΟΥΙΖ ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ



ΕΓΩ ΛΕΩ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΟΤΟ ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ.
gamaik
ΤΑ ΣΕΒΗ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟ ΑΥΤΟN ΜΑΝΑGER!!!ΑΚΟΥΩ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΑ ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΝΤΑΙ torture.gif ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!ΣΕΒΑΣΤΗΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΛΥΚΟ ΠΟΥ ΦΟΡΑΤΕ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΝ!ΚΑΛΩ ΤΟΝ ΜΑΝΑGER NA EΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗΝ ΤΑΞΗ!!!
gamaik
ΕΧΩ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ!!!ΟΙ ΠΑΓΚΙΤΕΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΚΟΥΒΑΛΗΤΕΣ ΚΑΛΟΥΝ ΣΕ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥΣ ΤΡΙΠΟΝΤΩΝ,ΑΚΟΥΣΑΤΕ ΑΚΟΥΣΑΤΕ,ΤΑ ΑΛΗΘΙΝΑ ΦΛΟΓΟΒΟΛΑ!!Η ΤΥΧΗ ΤΟΥΣ ΕΥΝΟΕΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΑΝ ΗΡΩΕΣ.ΚΑΙ ΣΑΣ ΡΩΤΩ ΜΑΓΚΕΣ??? ΕΤΣΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΗΡΩΕΣ???ΜΟΝΟ ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΥΝΟΝΤΑΣ ΠΟΤΑΜΙΑ ΙΔΡΩΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΥΚΟ ugly1.gif ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣΑΙ ΕΤΣΙ!!!ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ,ΣΤΟ Γ.Σ.Α.Α. ΕΙΣΤΕ ΟΧΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ ΤΙΣ ΕΣΚΑ!!!
gamaik
AΛΛΑ ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΘΕΜΑ.ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ ΟΙ ΣΕΙΡΗΝΕΣ ΤΩΝ ΚΑΦΕΝΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΣΚΑ ΠΟΥ ΣΦΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΤΟΥ ΖΕΛΙΚΟ!!!ΚΑΘΙΣΤΩ ΥΠΕΥΘΥΝΩ ΕΣΕΝΑ GENERAL MANAGER ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΝΕΟΥ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΟΥ ΑΟΡΙΣΤΟΥ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΤΟΝ ΖΕΛΙΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΙΑΝΑΡΓΥΡΙΩΤΙΚΟ ΛΥΚΟ!!!ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΟΥ ΠΕΡΝΩ ΜΟΝΟΣ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΚΦΡΑΖΩ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΑΙΚΤΩΝ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΚΑΙ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Γ.Σ.Α.Α. 17.gif
prezakias4
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΥΧΗ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΕ ΟΛΑ.
ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟ ΣΑΒΒΣΤΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΡΑΠΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΑΤΟΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΧΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕΞ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ.
prezakias4
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Γ.Σ.Α.Α.
ΚΑΙ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ Γ.Σ.Α.Α ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ Α.Σ




Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΖΕΛΙΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΣΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΟΜΑΔΟΝ ΝΑ ΣΤΑΝΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΤΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΠΙΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΜΑΣ.


ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΩ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΟΤΙ Ο ΖΕΛΙΚΟ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΗ ΤΗΝ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΓΣΑΑ


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ Α.Σ
GEROS 7
QUOTE(prezakias4 @ Jan 25 2008, 02:12 ) *
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΤΥΧΗ ΑΠΛΑ ΕΙΧΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΛΕ ΟΛΑ.
ΠΡΟΚΑΛΩ ΤΟ ΣΑΒΒΣΤΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΝΑ ΞΑΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΝ ΜΕ ΑΡΑΠΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΝΑΤΟΝ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΠΟΝΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ. ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΧΑΣΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΒΡΙΣΚΕ Η ΜΠΑΛΑ ΣΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΕΧΡΕΙ ΚΑΙ ΣΕΞ ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΤΟΥ Ο ΚΟΝΤΟΣ.

ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!!!!! ΜΗ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ . Στα φυσιολογικά σουτ 3 πόντων ούτε που μας πλησίασαν...Τώρα στα πολύ χρήσιμα σουτ από τα 10μ. καθάρισε ο Αντρίκος , αλλά μη χαίρονται πολύ γιατί το παλικάρι δε μπορεί να έρχεται σε πολλές προπονήσεις..............
prezakias7
Αναφορα Προπονησης Γ.Σ.Α.Α.


Η χθεσινη προπονηση περιειχε χαλαρωμα για την ομαδα και πολλα σουτ.Ατομικο προγραμμα ακολουθησαν οι,Δ.Γ. και Θ.Ζ.,ο πρωτος λογω του γνωστου προβληματος που τον ταλαιπωρει απο την προετοιμασια της ομαδος και ο δευτερος λογω υπερκωποσης εξαιτιας τον περριτων κιλων που τον ταλαιπωρουν σχεδον 5 χρονια!!!
Αξιοσημιωτο της χθεσινης προπονησης,ηταν οι αρκετες απουσιες που υπηρχαν,αυτο εδωσε την ευκαιρια στους παιχτες που προπονηθηκαν να επιδηθουν σε διαγωνισμο τριποντων,οπου μερος πηρε και ο Δ.Γ.,αφου πρωτα χωριστηκαν σε 2 ομαδες των τεσσαρων.Ο Θ.Ζ. αποχωρησε στις 10.45 ενω οι υπολοιποι συνεχισαν τον "αγωνα" τους!
Η προπονηση ξεκινησε 21.30 και τελειωσε 11.15
Σημερα η ομαδα θα κανει ρεπο και θα προπονηθει παλι το Σαββατο στις 21.00
nikefalin
QUOTE(prezakias7 @ Jan 25 2008, 13:20 ) *
Αναφορα Προπονησης Γ.Σ.Α.Α.

Η προπονηση ξεκινησε 21.30 και τελειωσε 11.15

Κράτησε 13 ώρες και 45 λεπτά ?? w00t.gif ohmy.gif ohmy.gif w00t.gif wink.gif
prezakias7
QUOTE(nikefalin @ Jan 25 2008, 13:48 ) *
Κράτησε 13 ώρες και 45 λεπτά ?? w00t.gif ohmy.gif ohmy.gif w00t.gif wink.gif

Ναι ρε φιλε,καταλαβαινεις τωρα τι δουλεια γινεται στους "αγιους"!!! smiley.gif smiley.gif :smile

Υ.Γ. 'νταξει μωρε,ενα λαθακι καναμε!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
xoxli44
QUOTE(prezakias7 @ Jan 25 2008, 11:54 ) *
Ναι ρε φιλε,καταλαβαινεις τωρα τι δουλεια γινεται στους "αγιους"!!! smiley.gif smiley.gif :smile

Υ.Γ. 'νταξει μωρε,ενα λαθακι καναμε!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Πηγαμε κατευθειαν για δουλεια.Προσπαθουμε να κουραστουμε. sad.gif blove.gif
prezakias4
ρε prazakia7 μην αποκαληπτεις ποση ωρα κανουμε προπονηση γιατι οι αλλες ομαδες θα καταλαβουν το μυστικο μας οτι κανουμα δωδεκαωρη προπονηση



Υ.Γ. ακομα δεν μπορω χωνεψω οτι χασαμε απο τους αταλαντους στα τριποντα icon_drunk.gif icon_drunk.gif icon_drunk.gif
xoxli44
Οταν εισαι χαλαρος...
ascendant87
εχε χαρη που σας λυπαμαι και δεν εχω βαλει ακομα να λειτουργησει το πιστολι...
αντε γιατι πολυ αερα πηρατε....ουστ!!!
xoxli44
Ξυπνησαν τα λυκακια angry_red.gif ?
xoxli44
xoxli44



Η ΜΑΣΚΟΤ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ!!!
xoxli44
ΜΕ ΝΕΥΡΙΑΖΕΤΕ
xoxli44
Δεμ εχουμε ρεπορταζ του αγωνα?
svarnias
Παρακολουθησα και αυτο το παιχνιδι των Αγιων Αναργυρων και πρεπει να πω πως ηταν το χειροτερο τους παιχνιδι.Πρεπει να καταλαβετε εκει κατω παιδια πως "η γυναικα του Καισαρα δεν πρεπει να ειναι μονο τιμια αλλα πρεπει να φαινετε κιολας".Με αυτες τις εμφανισεις θα μενετε χαμηλα στα ματια των υπολοιπων και ας εχετε και 15 στα 15.
Προχθες πρεπει να καταλαβατε ποσο συμμαντικη ειναι η θεση του play-maker.Αναρωτιεμαι,δεν εχετε αλλον?Επειδη ειδα καποια στιγμη το Νο6(νομιζω) να παιζει στο "1",δε τα πηγε ασχημα και μετα τον ειδα να παιζει στο "4".Απο την στιγμη που το Νο7 δεν ηταν σε καλη μερα γιατι επεμενε ο coach να τον χρησιμοποιει,εκθετει και τον παιχτη ετσι.
Απο την αλλη,ειδα το Νο4 να ξεκιναει με πολλα λαθη αλλα να τα διορθωνει μετα με 6-7 κλεψιματα και ευκολα καλαθια,να παιρνει το παιχνιδι πανω του επιθετικα,το Νο13 να ειναι ολη η αμυνα οχι ομως και στα ριμπαουντ,αφου δεν τον βοηθουσε κανεις!Κατι αλλο που πρεπει να κανετε ειναι να πειτε στο Ν014 οτι καποια στιγμη πρεπει να σταματαει και οτι στο μπασκετ δεν κατεβαζει τη μπαλα οποιος να'ναι.Πολλα "τραβηγμενα" σουτ και κακες επιλογες,εχασε τρεις φορες την μπαλα,σε σημεια που θα μπορουσατε να ξεφυγετε.Δε μπορουσα να καταλαβω γιατι ο προπονητης σας τον αφηνε μεσα στο γηπεδο(και αυτον),το παιδι ηταν αλλου!!!Συνεχιζοντας θα σας πω κατι για το Νο10.Αυτο το παιδι πρεπει να νοιωθει πολυ μονος του μεσα στο γηπεδο,δεν το βλεπει κανεις,με αποτελεσμα οταν παιρνει την μπαλα,οπου συνηθως ειναι κλεισμενος οταν γινεται αυτο,να παιρνει βιαστηκες προσπαθειες.Δεν το βοηθανε καθολου οι συμπαιχτες του και ειναι λαθος,ειναι μια πολυ καλη επιθετικη λυση.
Κατι αλλο που μ'εντυπωσιασε ηταν το Νο8(πρωην Νο11).Με την εισοδο του αλλαξε το παιχνιδι με τα καλαθια που εβαλε με της καλες κινησεις στο χωρο,που αν τον εβλεπαν κιολας πιο γρηγορα,μερικες φορες θα εσπαγαν πιο ευκολα την πιεση της Νεαπολης,αλλα περισσοτερο πιστευω οτι αλλαξε το παιχνιδι με την "αυρα" του,μπηκε με ορεξη και "εσπρωξε" και τους αλλους.Σημειο αναφορας γι'αυτον τον παιχτη,η εντυπωσιακη προσπαθεια του(πρωτη φορα ειδα 100 κιλα να κανουν τετοιο χορευτικο!!!),πιστευω οτι αυτο το παιδι κατι κρυβει...ελπιζω να το δειξει στο μελλον(αν πρωτα χασει καμμια εικοσαρια κιλα...)!!!
Tomygunner
Ρε παιδιά που παίζετε???Στην Ανάκασα??Η όχι??Πως θα έρθουμε εκεί??
xoxli44
Το νουμερο 8 μετα απο καθε προπονηση βαζει ενα cd στο ηχοσυστημα του γηπεδου κ χορευει μεσα στο γηπεδο με παρτενερ την μπαλα!Επισης ενας καλος χορευτης δεν χρειαζεται να ναι κ πολυ αδυνατος!Παντως αν ο ζαφ χασει θα μπορει να παιξει κ σε γρηγορο σχημα πενταδας κ θα χει κ περισσοτερες ανασες.Παντος για να ξερετε το χει βαλει στοχο!
Tafos toy indoy
στο ποιο του γηπεδου?και τι βαζει?cd? εκσυνχρονιστηκαμε και δεν το μαθα?
xoxli44
Τωρααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Το εκσυγχρονισα εγω.......
prezakias7
Μετα το παιχνιδι με την Νεαπολη και την δυσκολη νικη της ομαδας το κλιμα στην προπονηση της Δευτερας ηταν βαρυ.Εγιναν συζητησεις με τον προπονητη της ομαδας και τους παιχτες και ελπιζουμε απο 'δω και περα να ερθουν καλυτερες μερες για τον ιστορικο αυτο συλλογο.
Απο το παιχνιδι,εκτος απο τους βαθμους της νικης,οι "αγιοι" προσεθεσαν και αλλους 2 παιχτες στην αναφορα των τραυματιων.Ο Α.Σ.,ο οποιος παραπονεθηκε για ενοχλησεις στη γαμπα,εξεταστηκε απο το ιατρικο team και διπιστωθηκε θλαση στη γαμπα,που θα τον αφησει εκτος για,περιπου,10 μερες και ο Θ.Ζ. ο οποιος ταλαιπωρητε εδω και καιρο απο εντονους πονους στη μεση και στις γαμπες.Η περιπτωση του ομως δε εκτιμηθηκε ως ανησυχητικη αφου ο φυσικοθεραπευτης της ομαδας διεγνωσε συμμαδια κοπωσης και συνεστισε στον 24χρονο power-forward,ξεκουραση για περιπου 4 μερες.
Τα πραγματα φαινεται να πηγαινουν πολυ καλα για τον ατυχο play-maker της ομαδας,Δ.Γ.,αφου εδω και 1 εβδομαδα φαινετε να μην νoιωθει πλεον ενοχλησεις.Βεβαια συνεχιζει το ατομικο προγραμμα αλλα ο ιδιος,καθως και ο γιατρος της ομαδας,εκτιμουν οτι θα κανει την πρωτη του παρουσια σε επισημο παιχνιδι στον αγωνα με την Λεοντειο.Απο το στενο του περιβαλλον,παντως,κανουν λογο για μεγαλη ανυπομονησια του παιχτη να επιστρεψει μεσα στις 4 γραμμες και να βοηθησει την ομαδα για να πραγματοποιησει τους στοχους της.Με την επιστροφη του θα προσθεσει στην ομαδα ποιοτητα και μια σιγουρη λυση για την θεση "1",καθως οι "λυκοι" θα βρουν στο προσωπο του τον αρχηγο της δικης τους..."αγελης"!!!




ρεπορταζ,κειμενο-prezakias7
ascendant87
QUOTE(Tomygunner @ Jan 30 2008, 11:57 ) *
Ρε παιδιά που παίζετε???Στην Ανάκασα??Η όχι??Πως θα έρθουμε εκεί??

Μεγαλε μπες στην Αγιων Αναργυρων και μετα ρωτα που ειναι το κλειστο...(Γρηγορη version)
Αλλιως,αφου μπεις στην Αγιων Αναργυρων θα κανεις στο φαναρι της Σοφ.Βενιζελου δεξια(αν ερχεσαι απο Νεα Χαλκηδονα,αλλιως αριστερα αν ερχεσαι απο πλατεια Αγ.Αναργυρων)και θα το παρεις ολο ευθεια μεχρι να δεις στα δεξια σου το κλειστο...
prezakias7
Στη χθεσινη προπονηση της ομαδας,καταγραφτηκαν πολλες απουσιες συμπεριελαμβανομενης και αυτης του προπονητη της ομαδας,ο οποιος απουσιασε λογω προσωπικων προβληματων.Ωστοσο οι παιχτες που πηγαν για να προπονηθουν εκαναν ενα ελαφρυ ζεσταμα και στη συνεχεια χωριστηκαν σε 2 τετραδες και δουλεψαν στο μισο γηπεδο.
Απο τhn αναφορες του ιατρικου team ειχαμε τα εξης-Ο Α.Σ. συνεχιζει τις διπλες φυσιοθεραπιες,για να προλαβει να ενσωματωθει με την ομαδα πριν το παιχνιδι με Λεωντειο.Ο Θ.Ζ. δεν προπονηθηκε ουτε χθες στα πλαισια της αποθεραπειας του,καθως,οπως υποστηριζει οπαιχτης,τα σημαδια κοπωσης για τα οποια παραπονεθηκε,μετα το παιχνιδι στη Ν.Ιωνια,δεν εχουν φυγει,ο παιχτης παντως θεωρειτε "ενεργος" και μπορει να δωσει το παρον στη συνεχεια των υποχρεωσεων της ομαδας.Τελος ο Δ.Γ. εδιξε και χθες,οτι δε θ'αργησει η μερα που θα ξαναφορεσει τα "κυανερυθρα" μεσα στο γηπεδο και μαλλον αυτο θα γινει στο επομενο παιχνιδι(σ.σ. Λεωντειο)


πρεπορταζ-πρεζακιας
xoxli44
QUOTE(prezakias7 @ Feb 1 2008, 13:02 ) *
Στη χθεσινη προπονηση της ομαδας,καταγραφτηκαν πολλες απουσιες συμπεριελαμβανομενης και αυτης του προπονητη της ομαδας,ο οποιος απουσιασε λογω προσωπικων προβληματων.Ωστοσο οι παιχτες που πηγαν για να προπονηθουν εκαναν ενα ελαφρυ ζεσταμα και στη συνεχεια χωριστηκαν σε 2 τετραδες και δουλεψαν στο μισο γηπεδο.
Απο τhn αναφορες του ιατρικου team ειχαμε τα εξης-Ο Α.Σ. συνεχιζει τις διπλες φυσιοθεραπιες,για να προλαβει να ενσωματωθει με την ομαδα πριν το παιχνιδι με Λεωντειο.Ο Θ.Ζ. δεν προπονηθηκε ουτε χθες στα πλαισια της αποθεραπειας του,καθως,οπως υποστηριζει οπαιχτης,τα σημαδια κοπωσης για τα οποια παραπονεθηκε,μετα το παιχνιδι στη Ν.Ιωνια,δεν εχουν φυγει,ο παιχτης παντως θεωρειτε "ενεργος" και μπορει να δωσει το παρον στη συνεχεια των υποχρεωσεων της ομαδας.Τελος ο Δ.Γ. εδιξε και χθες,οτι δε θ'αργησει η μερα που θα ξαναφορεσει τα "κυανερυθρα" μεσα στο γηπεδο και μαλλον αυτο θα γινει στο επομενο παιχνιδι(σ.σ. Λεωντειο)
πρεπορταζ-πρεζακιας

Το ρεπορταζ ειναι λαθος εχουμε παιχτη με ιωση κ δεν το αναφερεις...
xoxli44
prezakias7
Το καλο με μας ειναι οτι οταν λεμε κατι γινεται!!!Απο τοτε που μιλησαμε εχουν γινει γαμω τις προπονησεις!!!!!!


Υ.Γ. Νεο video με "τραμπουκισμους" στ'αποδυτηρια απο παιχτη της ομαδας των Αγιων,προστεθηκε στη συλλογη μου!Οταν θα ολοκληρωσω το ρεπορταζ,τα εκτροπα θα δουν το φως της δημοσιοτητας και πολλοι θα..."καουν"!!!




Υπογραφη- "Ο Τρινταφυλοπουλος των Αγιων"
GEROS 7
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ : Οι τραμπουκισμοί στα αποδυτήρια μετά τη προπόνηση που σχεδιάζονται από ένα κατσίκι και εκτελούνται από ένα χοντρό και ένα ψευτομάνατζερ έχουν σκοπό να εκφοβίσουν το παίκτη που βρίσκεται σε ανοδική πορεία torture.gif και να τον σταματήσουν. Δηλώνω πως ο τσαμπουκάς δε θα περάσει και η θέση στη πεντάδα έρχεται γρήγορα ........ sport-smiley-017.gif
prezakias7
QUOTE(GEROS 7 @ Feb 5 2008, 12:46 ) *
ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΠΑΙΚΤΗ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ : Οι τραμπουκισμοί στα αποδυτήρια μετά τη προπόνηση που σχεδιάζονται από ένα κατσίκι και εκτελούνται από ένα χοντρό και ένα ψευτομάνατζερ έχουν σκοπό να εκφοβίσουν το παίκτη που βρίσκεται σε ανοδική πορεία torture.gif και να τον σταματήσουν. Δηλώνω πως ο τσαμπουκάς δε θα περάσει και η θέση στη πεντάδα έρχεται γρήγορα ........ sport-smiley-017.gif

Αν μιλας γι'αυτον που ξερω εχει ηδη θεση...στην 2η πενταδα της ομαδας!!!Μαλιστα ειναι στη το Νο 5 στην επιλογη biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif smiley.gif



Υ.Γ. Βλαχο γερα,πενταδα δε θα δεις ουτε στο σινεμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
prezakias4
ΣΑΝ ΜΑΝΑΤΖΕΡ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ 7 ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΣΑς ΠΩ.ΚΑΤΩ ΤΑ ΒΡΩΜΟΧΕΡΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ.ΣΑΣ ΠΛΗΡΟΦΩΡΩ ΟΤΙ ΣΕ 2 ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 5ΔΑΤΟΣ,ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΧΟΧΛΙ.ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΟΧΛΙ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ 19.gif ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ Α1 smiley.gif

ΛΥΚΟΣ ΓΕΝΝΙΕΣΑΙ ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ.ΟΠΩΣ ΕΧΕΙ ΓΕΝΝΗΘΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ 41.gif

ΛΥΚΕ ΚΩΣΤΑ ΣΟΥ ΕΓΓΥΩΜΑΙ ΕΓΩ ΑΥΡΙΟ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ evilmonkey.gif
xoxli44
A 1 μoνo!
geros_7
ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΟΝΟΜΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΟΥΠΙΙΙΙΙΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! biggrin.gif icon_drunk.gif guns.gif
prezakias4
ΠΑΙΧΤΑΡΑ ΜΟΥ ΚΩΣΤΑΡΑ ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΕ ΕΙΔΙ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΓΟΝΑ ΑΥΡΙΟ ΑΣΕ ΤΟΝ ΧΟΧΛΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΑΥΡΙΟ.
xoxli44
A 1 ΒΕΝΤΕΤΑ!!!
prezakias4
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΑΝΤΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΔΑΤΟΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.
xoxli44
QUOTE(prezakias4 @ Feb 5 2008, 20:15 ) *
ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΒΑΝΤΕΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ ΜΟΥ. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΔΑΤΟΣ Ο ΚΟΥΤΣΟΣ ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΕΙ ΜΑΥΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΚΩΤΣΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ.

Δε γινεται να παρει δυο θεσεις....
prezakias4
ΜΕ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ 3 ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΟΟΥΤΣ.
xoxli44
Bρηκαμε Β.Προπ για του χρονου δηλαδη.ΙΤΟΥΔΗΣ Ο GEROS7....
prezakias4
ΜΑΛΑΚΗΑ ΕΓΡΑΞΕ Ο ΓΑΜΑΗΚ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΛΕΟΝΤΙΟ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΓΡΑΦΗ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΗ ΠΟΤΕ ΜΑΛΑΚΗΑ ΓΙΑ ΜΑΣ. ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΓΝΩΜΗ [ΕΙΝΑΙ ΜΙΚΡΟΣ]
prezakias4
Ο ΙΤΟΥΔΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ.
gamaik
ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ,ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ Γ.Σ.Α.Α.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 2 ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ,ΧΟΧΛΙ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ4 ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΩ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!! hammer.gif
xoxli44
QUOTE(gamaik @ Feb 5 2008, 23:31 ) *
ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΕΑ,ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΑΙΧΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΘΡΥΛΙΚΟΥ Γ.Σ.Α.Α.ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΜΕ 2 ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ,ΧΟΧΛΙ ΚΑΙ ΠΡΕΖΑΚΙΑΣ4 ΝΥΧΤΑ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ!!!ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΚΙΝΗΣΩ ΑΝΤΑΡΣΙΑ ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!!! hammer.gif

Θα τα πουμε απο κοντα... 19.gif
prezakias4
shot.gif shot.gif ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΓΑΜΑΗΚ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ shot.gif shot.gif
prezakias4
ΡΕ ΜΑΓΕΣ ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΓΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΠΙΝΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΓΙΟΥΣ.
prezakias7
Μετα το επεισοδιακο παιχνιδι με την Λεοντειο,ο προπονητης των Αγιων εδωσε στην ομαδα 3ημερο ρεπο!!!
Προπονηση παλι την Δευτερα
xoxli44
Που ειστε ρε μαγκες?
svarnias
Ξερω οτι το μυαλο σας ειναι,εδω και καποιο καιρο,στο παιχνιδι με τον Νικηφορο,αλλα πρεπει πρωτα να περασετε τον Πηγασο.
Οσο για τον Νικηφορο,θα ειναι δυσκολο παιχνιδι και θα ειναι μαλλον εχθρικοι απεναντι σας!Αλλα πρεπει να δειξετε για ποιο λογο ειστε πρωτοι φετος και με διαφορα!!!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.