Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΠAOK - ΑΡΗΣ Μ. Tεταρτη 23/04/08
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > ΠΑΟΚ
Pages: 1, 2
Weekendman
Ναι το συμπέρασμα είναι λίγο απόλυτο,και δεν δεν έχω τίποτα με την εθνικότητα των Μάσει(αμφιβάλω αν ξέρει τι είναι τα Σκόπια ακριβώς) και Κουτλουάι, έδώ έχει χαθεί τόσο η μπάλα με τα κοινοτικά διαβατήρια σε μη ευρωπαίους ωστε να μην βρίσκω τίποτα περίεργο πιά.Τα δύο σημεία που με οδήγησαν στο συμπέρασμα ήταν η σύγκριση με το παρελθόν που αυτά που είναι πράγματι μικρά και ασήμαντα θα αντιμεντωπιζόταν διαφορετικά κάποια χρόνια πρίν π.χ 10 χρόνια πρίν.
Και ότι τουλάχιστον για έναν που έζησε και ζεί ακόμα κάποιες μέρες στην επαρχία δεν είναι πολύ πειστικό επιχείρημα το αν μια ομάδα είναι απο την Μακεδονία η έχει Βυζαντινή ιστορία σεβαστά, αλλά πράγματα όπως οι παίκτες που έχουν περάσει απο τις ομάδες π.χ Πρέλεβιτς ,Φίλαθλοι κάθε ομάδας ,Τα ευρωπαικά παιχνίδια π.χ Προύσα 1997 και οι εγχώριες επιτυχίες π.χ Κύπελλο Άρη 1998 κ.τ.λ είναι αυτά που μπορεί να σε κάνουν να δένεσαι με μια ομάδα.
thrylos7
Λίγο σε ψιλοέχασα στο τέλος, αλλά συμφωνώ, ως επί των πλείστων. tongue.gif smile.gif

Εξάλλου, τα "άλλα" θέματα, δεν έχουν να κάνουν με τον αθλητισμό (ώστε να δεθείς, ή όχι με την ομάδα), άσχετα αν κάνουν την εμφάνισή τους κι εκεί.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.