Pelargos06
Jun 15 2010, 11:26
QUOTE(panosak @ Jun 14 2010, 20:54 )
![*](../style_images/bforum/post_snapback.gif)
δεν ξερω αν ηταν καλο ,
αλλα αυτο που ξερω ,ακουγοντας τους εκατονταδες μπασκετοφιλους σε ολα τα μηκη και τα πλατη της ευρωπης να μου φωναζουν ¨κανε την ομαδα παλι πρωτη παναγιωτη παναγιωτη¨ ,ειναι οτι θα κανω το παν για να δικαιωσω τις προσδοκιες τους.
ΩΧ….ακούει φωνές????? CHE πρόσεχε …… κάπως έτσι ο Παναγιώτης μας έβαλε στα βαθειά .
Μη μπερδεύουμε τα πράγματα.Όταν λέμε φλέβα χρυσού, είναι μεταφορικά.Μιλάμε για ταλέντο,όχι για μετάλλευμα.
O A.O.IEΡΑΠΕΤΡΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα εξής:
1. O αθλητής μας ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (1.95, 1993), παραχωρείται με υποσχετική ενός χρόνου στον Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Στα πλαίσια της πολιτικής της ανάδειξης των παιδιών του, ο σύλλογος θεωρεί ότι βρήκε το κατάλληλο μέρος για να ανοίξει τα φτερά του ο νεαρός μας αθλητής, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του σε υψηλότερο επίπεδο. Ο Αλέξης μας θα συνεχίσει να παρακολουθείται στενά από τους ανθρώπους του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ώστε να είμαστε σίγουροι για την πρόοδο του.
Ο σύλλογος λειτουργώντας σαν Ακαδημία και κοιτάζοντας το μέλλον και το συμφέρον των παιδιών του , θα βρίσκεται πάντα κοντά τους και θα συνεχίζει να τα βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις.
2. Ο αθλητής μας ΣΚΥΒΑΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (1.88, 1991), παραχωρείται με υποσχετική ενός χρόνου στον Α.Σ. ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΤΗΣΙΦΩΝ.
Ο Μιχάλης , μετά την περιπέτεια του τραυματισμού του και την εισαγωγή του στο Ε.Μ.ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς στον τόπο φοίτησής του.
Ο σύλλογος έχει ξεκινήσει ήδη την "ανακύκλωση" των αθλητών του που φεύγουν από την πόλη για σπουδές, φροντίζοντας να παραμένουν στο άθλημα όπου κι αν βρίσκονται, και εξασφαλίζοντάς τους τις καλύτερες προυποθέσεις στους συλλόγους που παραχωρούνται.
Ευελπιστούμε για την επιστροφή κάποιων παιδιών , με την περάτωση των σπουδών τους, ώστε να διασφαλίζεται η συνέχεια του συλλόγου σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη παραγωγή αθλητών από κάτω.
3. Ο αθλητής του Σητειακού Α.Ο. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (1.90, 1995) παραχωρείται με υποσχετική ενός έτους στον Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, αφού θα βρίσκεται από φέτος στο Αθλητικό Λύκειο Ιεράπετρας.
www.ierapetrabc.gr
Gkalia
Jun 26 2010, 16:58
QUOTE(CHE @ Jun 26 2010, 12:08 )
O A.O.IEΡΑΠΕΤΡΑ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τα εξής:
1. O αθλητής μας ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (1.95, 1993), παραχωρείται με υποσχετική ενός χρόνου στον Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
Στα πλαίσια της πολιτικής της ανάδειξης των παιδιών του, ο σύλλογος θεωρεί ότι βρήκε το κατάλληλο μέρος για να ανοίξει τα φτερά του ο νεαρός μας αθλητής, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις του σε υψηλότερο επίπεδο. Ο Αλέξης μας θα συνεχίσει να παρακολουθείται στενά από τους ανθρώπους του Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ , ώστε να είμαστε σίγουροι για την πρόοδο του.
Ο σύλλογος λειτουργώντας σαν Ακαδημία και κοιτάζοντας το μέλλον και το συμφέρον των παιδιών του , θα βρίσκεται πάντα κοντά τους και θα συνεχίζει να τα βοηθάει με όλες του τις δυνάμεις.
2. Ο αθλητής μας ΣΚΥΒΑΛΟΣ ΜΙΧΑΗΛ (1.88, 1991), παραχωρείται με υποσχετική ενός χρόνου στον Α.Σ. ΠΑΙΑΝΙΑ ΚΤΗΣΙΦΩΝ.
Ο Μιχάλης , μετά την περιπέτεια του τραυματισμού του και την εισαγωγή του στο Ε.Μ.ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, επανέρχεται σε αγωνιστικούς ρυθμούς στον τόπο φοίτησής του.
Ο σύλλογος έχει ξεκινήσει ήδη την "ανακύκλωση" των αθλητών του που φεύγουν από την πόλη για σπουδές, φροντίζοντας να παραμένουν στο άθλημα όπου κι αν βρίσκονται, και εξασφαλίζοντάς τους τις καλύτερες προυποθέσεις στους συλλόγους που παραχωρούνται.
Ευελπιστούμε για την επιστροφή κάποιων παιδιών , με την περάτωση των σπουδών τους, ώστε να διασφαλίζεται η συνέχεια του συλλόγου σε συνδυασμό με την αδιάλειπτη παραγωγή αθλητών από κάτω.
3. Ο αθλητής του Σητειακού Α.Ο. ΦΡΑΓΚΙΑΔΑΚΗΣ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ (1.90, 1995) παραχωρείται με υποσχετική ενός έτους στον Α.Ο.ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ, αφού θα βρίσκεται από φέτος στο Αθλητικό Λύκειο Ιεράπετρας.
www.ierapetrabc.gr
Μπραβο CHE
Καλή επιτυχία στα παιδιά,με υγεία και πολύ δουλειά όλα γίνονται,γιατί νομίζω οτι την όρεξη την έχουν....
\
Μπρους Βαν Ντε Μπιλτ: Η εμπειρία ήταν το μεγαλύτερο κέρδος
Πέμπτη, 08 Ιούλιος 2010 07:31 διαχειριστής .Δεν τα κατάφερε τελικά ο παίκτης του ΑΟ Ιεράπετρα Μπρους Βαν Ντε Μπιλτ να μπει στην αποστολή της εθνικής ομάδας μπάσκετ U16 ετών της Ολλανδίας.
Ο νεαρός μπασκετμπολίστας που επέστρεψε πριν από μερικές μέρες στην Κρήτη, μας μίλησε για αυτή του την εμπειρία, η οποία μπορεί να μην είχε την επιθυμητή κατάληξη, σίγουρα όμως δεν τον αφήνει καθόλου απογοητευμένο, αλλά ακριβώς το αντίθετο, καθώς του δίνει ακόμα μεγαλύτερα κίνητρα για να δουλέψει περισσότερο στη συνέχεια.
Ο Βαν Ντε Μπιλτ πήγε στην Ολλανδία και πιο συγκεκριμένα στο Αϊντχόφεν καθώς έχει αρκετούς συγγενείς εκεί, δύο ημέρες πριν την μια και μοναδική δοκιμαστική προπόνηση, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Άμστερνταμ. «Το γήπεδο στο οποίο μας πήγαν για να κάνουμε προπόνηση ήταν πραγματικά πολύ μεγάλο και όμορφο και μέχρι τώρα δεν είχα την ευκαιρία να βρεθώ σε κάποιο παρόμοιο. Χαρακτηριστικό είναι ότι είχε μέσα οκτώ μπασκέτες».
Για το αγωνιστικό κομμάτι ανέφερε ότι «στο γήπεδο ήμασταν δέκα παιδιά και αυτό το οποίο πραγματικά θα μου μείνει αξέχαστο ήταν τόσο πόσο πολύ ψηλοί ήταν όλοι τους. Η προπόνηση την οποία κάναμε δεν μπορώ να πω πως είχε κάτι το ιδιαίτερο, απλά ήθελαν περισσότερο να δουν τις αθλητικές-μπασκετικές μας ικανότητες μας και τίποτα άλλο. Έτσι άλλωστε γίνεται η επιλογή εκεί, δηλαδή ανά τακτά χρονικά διαστήματα μαζεύουν ένα αριθμό παικτών σε κάποια πόλη για να τους δουν και όσοι τους κεντρίσουν το ενδιαφέρον τους ξανακαλούν».
Σίγουρα το πρωτάθλημα μπάσκετ στη χώρα της «τουλίπας» δεν είναι και από τα πιο γνωστά της Ευρώπης καθώς οι ολλανδοί δεν φημίζονται και τόσο για αυτό. Ο 16χρονος φόργουορντ τονίζει όμως ότι «τα τελευταία χρόνια γίνονται προσπάθειες από τους ανθρώπους που ασχολούνται με το μπάσκετ στην Ολλανδία με σκοπό την ανάπτυξη του και απ’ ότι είδα και μαθαίνω βρίσκονται σε πολύ καλό στάδιο».
Τέλος, ο παίκτης του ΑΟΙ δηλώνει αποφασισμένος για ακόμα περισσότερη προσπάθεια από την πλευρά του με στόχο να δεχθεί και πάλι κλήση από την εθνική ομάδα, χωρίς να λέει «όχι» σε αυτή της Ελλάδας. «Την εμπειρία αυτή μόνο θετικά μπορώ να τη δω και μου δίνει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση, ώστε να δουλέψω ακόμα πιο σκληρά και με περισσότερη συνέπεια στις προπονήσεις της ομάδας μου, ώστε να την βοηθήσω να πετύχει τους στόχους της και μέσα από αυτή να διακριθώ κι εγώ. Φυσικά και θέλω να ξανασυμμετάσχω σε κάτι παρόμοιο στο μέλλον καθώς είναι ιδιαίτερα τιμητικό για κάποιον αθλητή και όσο πολύ ήθελα να είμαι στην εθνική ομάδα της Ολλανδίας, άλλο τόσο θέλω και στην Ελληνική εθνική ομάδα».
http://www.anatolh.com/index.php/athlitika...8-07-31-52.html
Εντυπωσιασμένος επέστρεψε ο Αλ. Βασιλειάδης
Με τις καλύτερες των εντυπώσεων επέστρεψε από την πόλη Solsona (Leida) στην Καταλονία της Ισπανίας ο Αλέξης Βασιλειάδης, που συμμετείχε σε ένα από τα καλύτερα μπασκετικά καμπ της Ευρώπης για νέους παίκτες, το ΧΧIV Campus De Baloncesto De Tecnificacion De Jovenes Jugadores, το οποίο διοργανώνεται από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης της Ισπανίας.
Φέτος για ακόμα μια χρονιά το παρών έδωσαν τα μεγαλύτερα ταλέντα του μπάσκετ της Ισπανίας, ένας αθλητής από τη Γαλλία, οι έλληνες Αλέξης Βασιλειάδης, Κωνσταντίνος Πετσάς και ο σερβοέλληνας Μάρκο Μίλουνιτς, με τον οποίο ο Βασιλειάδης θα είναι συμπαίκτης τη νέα σεζόν.
Ο Ιεραπετρίτης μπασκετμπολίστας -παίκτης πλέον του Άρη Θεσσαλονίκης- μίλησε στην ΑΝΑΤΟΛΗ για τις έξι μέρες στις οποίες συμμετείχε στο καμπ, αλλά και τη χρονιά που έρχεται η οποία θα τον βρει μακριά από την Κρήτη και την Ιεράπετρα, φορώντας πλέον τη φανέλα του «θεού του πολέμου» και θα αγωνίζεται στην ομάδα εφήβων της ομάδας της συμπρωτεύουσας.
Ο 16χρονος φόργουορντ ξεκίνησε λέγοντας για τη συμμετοχή στο ισπανικό καμπ. «Πραγματικά ήταν μια πάρα πολύ καλή εμπειρία αυτή για μένα, καθώς βρέθηκα μαζί με εξαιρετικούς αθλητές της ηλικίας μου και σπουδαίους προπονητές και είχα την ευκαιρία να κερδίσω πράγματα τα οποία θα με βοηθήσουν πολύ στο μπασκετικό μου μέλλον».
Στη συνέχεια ο Λασιθιώτης αθλητής αναφερόμενος στο πρόγραμμα το οποίο ακολούθησαν τις ημέρες του καμπ, είπε «οι προπονήσεις ήταν όλες υψηλού επιπέδου και ακολουθήσαμε διάφορα κομμάτια. Οι πρωινές ξεκινούσαν στις 10:00, στις οποίες υπήρχε και πολύ βίντεο, ενώ το απόγευμα πηγαίναμε στο γήπεδο στις 17:15 πάλι για προπόνηση και στη συνέχεια κάθε βράδυ σύμφωνα με τις ομάδες στις οποίες είχαμε χωριστεί όλοι οι αθλητές από την πρώτη μέρα, παίζαμε διπλό, ενώ την Πέμπτη είχαμε τη ευκαιρία να κάνουμε μια βόλτα και στην πόλη, καθώς είχαμε περισσότερο ελεύθερο χρόνο».
Σιγά, σιγά ο Αλέξης Βασιλειάδης αρχίζει να προετοιμάζεται για να ανηφορήσει προς τη Θεσσαλονίκη, όπου θα καρφώνει τα καλάθια την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. «Τις τελευταίες ημέρες και μετά την επιστροφή μου από το καμπ ακολουθώ πρόγραμμα μόνο στο γυμναστήριο, αλλά σύντομα θα επιστρέψω στις προπονήσεις ώστε να κρατήσω σε καλά επίπεδα την αγωνιστική μου κατάσταση, καθώς θα ανέβω στη Θεσσαλονίκη στα μέσα του Αυγούστου ώστε να αρχίσω να συνηθίζω την πόλη και πιθανότατα να έχω και κάποια συνάντηση με τους ανθρώπους του Άρη».
Τέλος, για το νέο κεφάλαιο το οποίο ξεκινάει στη ζωή του που θα τον βρει σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, με μεγάλη ιστορία στο χώρο του μπάσκετ, τον Άρη, είπε «σίγουρα είναι μια πολύ μεγάλη πρόκληση αυτή για μένα και ένα μεγάλο βήμα για την καριέρα μου. Θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις αυτό τον ένα χρόνο στον οποίο θα αγωνιστώ στον Άρη και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να δικαιώσω όλους αυτούς που με επέλεξαν να πάω σε αυτή την ομάδα, αλλά και όλους αυτούς που με στηρίζουν και πιστεύουν σε εμένα».
www.anatolh.com
Στο Μαρούσι θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Γιάννης Κατραντζής του ΑΟ Ιεράπετρα
Τετάρτη, 18 Αύγουστος 2010
.Ακόμα ένας παίκτης του ΑΟ Ιεράπετρα, παραχωρήθηκε από την Λασιθιώτικη ομάδα με σκοπό το καλύτερο για το μπασκετικό του μέλλον. Όπως ανακοίνωσε χθες ο Ιεραπετρίτικος σύλλογος που αποδεικνύεται «μηχανή» παραγωγής καλαθοσφαιριστών, αποτέλεσμα της δουλειάς και των κόπων προπονητών και παραγόντων στα τμήματα των υποδομών, ο Γιάννης Κατραντζής θα φοράει τη νέα αγωνιστική περίοδο τη φανέλα του Αμαρουσίου.
Ο 14χρονος παίκτης είναι ο τρίτος Ιεραπετρίτης που θα περάσει τα Κρητικά σύνορά τους τελευταίους μήνες μετά τους Αλέξη Βασιλειάδη που μεταγράφηκε στον Άρη Θεσσαλονίκης και τον Μιχάλη Σκύβαλο που θα παίξει στην Παιανία Κτησιφών. Ο νεαρός καλαθοσφαιριστής που ήταν πέρυσι μέλος της μικτής Κρήτης βρέθηκε στο τουρνουά της Καλαμάτας σαν ο καλύτερος Λασιθιώτης μπασκετμπολίστας της ηλικίας του, κεντρίζοντας το ενδιαφέρον της ομάδας των βορείων προαστίων της Αθήνας που κατάφερε τελικά να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΑΟΙ για την παραχώρηση του παίκτη, στην οποία συν της άλλης ευχαριστεί τον πατέρα του Πασχάλη για την προσφορά του στης ομάδα: «Ο Α.Ο. ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ανακοινώνει την παραχώρηση του αθλητή του ΚΑΤΡΑΝΤΖΗ ΙΩΑΝΝΗ (1996, 1.86) στον Γ.Σ. ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, όπου θα αγωνίζεται την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο. Ο σύλλογος θα παρακολουθεί και θα είναι κοντά στον νεαρό αθλητή, στηρίζοντας τις προσπάθειές του και στη νέα μπασκετική του στέγη. Επίσης, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον πατέρα του νεαρού αθλητή, κ. Πασχάλη Κατραντζή, για τις υπηρεσίες που πρόσφερε στον σύλλογο, όντας έφορος των τμημάτων ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ τα τρία τελευταία χρόνια».
Ο νεαρός παίκτης στις πρώτες του δηλώσεις στην ΑΝΑΤΟΛΗ μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του ευχαρίστησε τους ανθρώπους που τον βοήθησαν αυτά τα χρόνια που ήταν στον ΑΟΙ λέγοντας χαρακτηριστικά: «Κατ’ αρχήν θα ήθελα να ευχαριστήσω την προπονήτρια μου Μαρία Γιαλούση και τον πρόεδρο Βαγγέλη Πλεξουσάκη που με βοήθησαν και με στήριξαν τα τρία χρόνια που βρέθηκα στις ακαδημίες του ΑΟΙ και αγωνίστηκα στην ομάδα. Σίγουρα η μεταγραφή αυτή είναι ένα βήμα μπροστά για μένα και είμαι πολύ χαρούμενος γι’ αυτό. Θέλω να δείξω ότι μπορώ να σταθώ σε μια τέτοια ομάδα με μεγάλες απαιτήσεις και θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, ώστε να δικαιώσω όλους αυτούς που με βοηθούν όλα αυτά τα χρόνια που ασχολούμαι με το μπάσκετ και πιστεύουν στις δυνατότητες μου δικαιώνοντας τις προσδοκίες τους. Σίγουρα το πρωτάθλημα της Αθήνας έχει πολύ μεγάλο ανταγωνισμό, όμως απ’ όσα είδα το Πάσχα που βρέθηκα σε κάποιες προπονήσεις της ομάδας διαθέτει πολύ καλό υλικό παικτών και πιστεύω πως μπορούμε να τερματίσουμε ψηλά».
Ο ταλαντούχος μπασκετμπολίστας ολοκλήρωσε ευχόμενος στον ΑΟΙ να έχει μια καλή χρονιά και να συνεχίσει να… βγάζει παίκτες. «Η αγωνιστική περίοδος που έρχεται αναμένεται και φέτος να είναι δύσκολη για τον ΑΟΙ καθώς θα αγωνιστεί και πάλι με μικρότερους ηλικιακά παίκτες απ’ ότι οι άλλες ομάδες, ενώ αποχώρησαν και κάποιοι παίκτες. Τους εύχομαι -αν και είμαι σίγουρος- πως θα καταφέρουν να πετύχουν τους στόχους τους καθώς όλα τα παιδιά είναι πολύ καλοί αθλητές και οι εμπειρίες που θα πάρουν και φέτος θα τους βοηθήσουν πολύ. Είμαι σίγουρος πως ο εξαιρετικός τρόπος δουλειάς στον ΑΟΙ θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και δεν θα σταματήσουν να βγαίνουν καλοί μπασκετμπολίστες».
Ο Κατραντζής αναχωρεί απόψε το βράδυ για την Αθήνα και θα δώσει κανονικά το παρών την Παρασκευή στην πρώτη προπόνηση της νέας του ομάδας
www.anatolh.com
Αποχαιρετιστήρια γιορτή για τον Αλ. Βασιλειάδη διοργανώνει απόψε ο ΑΟ Ιεράπετρας
Παρασκευή, 20 Αύγουστος 2010
Την πρώτη τους συγκέντρωση έχουν σήμερα το βράδυ στις 9:00 οι παίκτες του ΑΟ Ιεράπετρα στο κλειστό γυμναστήριο «Μάρκος Φωνιαδάκης», μια συγκέντρωση που συνδυάζει το επίσημο ξεκίνημα για την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν 2010-2011 της ομάδας, με μια αποχαιρετιστήρια γιορτή για το δικό τους παιδί Αλέξη Βασιλειάδη.
Ο νεαρός αθλητής αναχωρεί αύριο για την Θεσσαλονίκη της οποία θα είναι κάτοικος τον επόμενο χρόνο, καθώς ως γνωστών ο ΑΟΙ τον παραχώρησε στην ομάδα του Άρη και θα αγωνιστεί την ερχόμενη περίοδο στην εφηβική ομάδα, των «κιτρινόμαυρων».
Εκτός από τους αθλητές των ομάδων ανδρών, νέων και εφήβων της ομάδας της Ιεράπετρας, καλεσμένοι σε αυτή τη γιορτή είναι οι γονείς όλων των παιδιών και οι φίλοι του Βασιλειάδη, οι οποίοι θα θέλουν να ευχηθούν στον 16χρονο αθλητή ότι καλύτερο για το μεγάλο κεφάλαιο που ανοίγει στην μπασκετική του καριέρα και στην μεγάλη ευκαιρία που του δίνεται, καθώς πηγαίνει σε μια από τις πιο ιστορικές και μεγαλύτερες ομάδες της Ελλάδας, τον πάλαι ποτέ αυτοκράτορα στο μπάσκετ Άρη.
Η βραδιά λοιπόν αναμένεται να είναι μεγάλη, καθώς οι άνθρωποι του ΑΟΙ έχουν δείξει στο πρόσφατο παρελθόν, πως εκτός από το να έχουν μια ομάδα άψογα οργανωμένη σε όλους τους τομείς και στην οποία όλα μέσα σε αυτή να λειτουργούν ρολόι, ξέρουν να διοργανώνουν και τέλεια πάρτι και να περνούν καλά σαν μια μεγάλη οικογένεια και έξω από τις προπονήσεις και τους αγώνες.
Προπονήσεις
Σε ρυθμούς προπονήσεων, ο Μαρίνος Γαϊτανάκης και οι παίκτες του θα μπουν από την ερχόμενη Δευτέρα, αν και ουσιαστικά ποτέ δεν σταμάτησαν, καθώς όλο αυτό το διάστημα του καλοκαιριού συνέχισαν τη δουλειά με ατομικές προπονήσεις, κάτι που μας κάνει να περιμένουμε στα ερχόμενα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΚ ακόμα πιο δυνατή την ομάδα του νομού μας.
Σε ότι έχει να κάνει με τις διαγραμμίσεις και τη συντήρηση στο παρκέ του κλειστού γυμναστηρίου της Ιεράπετρα «Μάρκος Φωνιαδάκης» το οποίο είναι και η έδρα της ομάδας και το πως αυτές θα έρθουν στους νέους κανονισμούς που προβλέπει η FIBA σε όλα τα πρωταθλήματα και κατηγορίες, το έργο έχει αναλάβει ο δήμος Ιεράπετρας και μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να έρθει η εταιρία από την Αθήνα η οποία θα επιμεληθεί του έργου και αναμένεται να το παραδώσει έτοιμο για προπονήσεις μέχρι το τέλος του μήνα
www.anatolh.com
παρακαλώ, να επιστρέψει το topic στην Γ' για να μπορώ να συνομιλώ με τον basketiko!
leonkalf
Jul 4 2012, 11:38
yes sir!!!
Μεγάλες στιγμές... Επιστροφή στο παρελθόν!
Καλή επιτυχία!!!
QUOTE(leonkalf @ Jul 4 2012, 12:38 )
yes sir!!!
Μεγάλες στιγμές... Επιστροφή στο παρελθόν!
Καλή επιτυχία!!!
![wos_sport3.gif](../style_emoticons/default/wos_sport3.gif)
QUOTE(CHE @ Jul 4 2012, 13:25 )
σ
basketikos
Jul 8 2012, 10:22
To μπάσκετ είναι ισχυερότερο απο την πολιτική: Ο CHE επέστρεψε (στο τοπικ της Γ Εθνικής) 4th of July
CHE χαίρομαι ειλικρινά που θα τα ξαναλέμε. Θα έχει ' αλατοπίπερο' η (μιζερη λόγω κακής οργάνωσης απο την διοργανώτρια) αθλητική χρονιά μας.
Χαίρομαι επίσης που επιστρέφουμε στα Εθνικά σαλόνια και οι 2 Ομάδες. Ειμαι σιγουρος οτι τα 'παθηματα' μας έγιναν 'μαθηματα' και αυτή την φορα θα το φχαριστηθούμε και οι 2 περισσότερο απο ποτε.
Καλό καλοκαίρι προς το παρόν - Να 'σαι καλα
QUOTE(basketikos @ Jul 8 2012, 11:22 )
To μπάσκετ είναι ισχυερότερο απο την πολιτική: Ο CHE επέστρεψε (στο τοπικ της Γ Εθνικής) 4th of July
CHE χαίρομαι ειλικρινά που θα τα ξαναλέμε. Θα έχει ' αλατοπίπερο' η (μιζερη λόγω κακής οργάνωσης απο την διοργανώτρια) αθλητική χρονιά μας.
Χαίρομαι επίσης που επιστρέφουμε στα Εθνικά σαλόνια και οι 2 Ομάδες. Ειμαι σιγουρος οτι τα 'παθηματα' μας έγιναν 'μαθηματα' και αυτή την φορα θα το φχαριστηθούμε και οι 2 περισσότερο απο ποτε.
Καλό καλοκαίρι προς το παρόν - Να 'σαι καλα
![icon_wave.gif](../style_emoticons/default/icon_wave.gif)
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Δεν ξέρω , βέβαια, αν καταφέρω να έρθω ΑΘΗΝΑ στο μεταξύ μας παιχνίδι, γιατί είναι πλέον δύσκολο να φεύγω από ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ λόγω δουλειάς, αλλά μέχρι τότε βλέπουμε.
Ανέβηκα αναγκαστικά με ΜΙΛΩΝΑ , γιατί είχαμε στην αποστολή επτά παιδοέφηβους (δε μπορούσαν οι περισσότεροι από τους ενήλικους παίκτες μας να έρθουν) και έπρεπε να τους συνοδέψω. "Παλιά μου τέχνη, κόσκινο"...που λέει και η παροιμία.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.