Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Finals 2016 - Game 7
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2016
Pages: 1, 2
T.W.Is.M.
Φτασαμε στο τελευταιο ματς. Golden State Warriors vs Cleveland Cavaliers για το δαχτυλιδι σε 48'(ισως και παραπανω). Θα ολοκληρωθει η μεγαλη ανατροπη των Cavs απο το 1-3 ή απλα τοσες μερες επαιρναν παραταση ζωης για να φτασουν κοντα στην πηγη;
Ωραια, τα ειπα σαν ουδετερος τα εισαγωγικα, παμε τωρα και σε 2 λογια για το ματς. Ο Ακατονομαστος ας μην ελπιζει σε τιποτα. Σαν προβατο επι σφαγη θα παει η ομαδα του, δε θα βαζει καθε μερα 40αρες ο Irving. Ο ιδιος αλλωστε ειναι πρωτος σε ολες τις στατιστικες κατηγοριες, οποτε θα χαιρεται τωρα! Και ας μην ελπιζει οτι θα κανει τιποτα ηρωικο για να φερει στο Κλιβελαντ το πρωτο πρωταθλημα μετα απο 52 χρονια. Το ματς θα τελειωσει για εκεινον πριν την τελευταια κορνα...
yorgos
Απίστευτος ΛεΜπρον σε one man show που τζορντανίζει επικίνδυνα. Θα είναι ντορπή να μην πάρει το MVP των τελικών ακόμη κι αν δεν το σηκώσει. Νομίζω ελαφρύ φαβορί το gs λόγω βάθους κι επειδή κι εγώ δεν πιστεύω ότι θα έχει τόση συμπαράσταση από τον Ίρβινγκ πάλι. Αν έβλεπε κανείς μόνο τους τελικούς θα απορούσε πώς είναι δυνατόν ο Κάρι να θεωρείται καλύτερος παίκτης του ΛεΜπρον.
Manimal
Διαφωνώ με τον χρησμό του Lebron ως MVP από τώρα. MVP, αν και πολλάκις έχει αποτελέσει αντικείμενο διαφωνιών σαν όρος, θα πρέπει να είναι ο παίχτης που αποτέλεσε τον κρίσιμο παράγοντα για το δαχτυλίδι.
Ο Lebron όσο καταπληκτικός και αν ήταν στις 3 νίκες των Cavaliers πολυτιμότερος παίχτης, ο παίχτης που άλλαξε τα δεδομένα του αγώνα, υπήρξε ξεκάθαρα και χωρίς αμφιβολία μόνο στο game 6. Στο πέμπτο παιχνίδι ο τίτλος του MVP ανήκει διακαιωματικά στον Irving. Ο Irving ήταν αυτός που πήρε την ομάδα στην πλάτη του, στο κρισιμότερο σημείο του παιχνιδιού που οι Warriors έδειχναν να ανακάμπτουν. Όσον αφορά game3, πολύ απλά δεν υφίσταται, αλλά και αν το λάβουμε υπόψιν, όσο σημαντικός ήταν ο Lebron άλλο τόσο ήταν και o Irving.
Από την πλευρά των Warriors ξεχωρίζει ο Iggy στα δύο πρώτα games και ο Curry στο break.

Όποιος από τους παραπάνω, αποτελέσει καθοριστικό παράγοντα του Game7, imo, θα πρέπει να είναι και ο MVP των τελικών.

Πολύ απλά και λαϊκατζίδικα, όλα είναι σχετικά και εξαρτώνται από την τελευταία εικόνα που θα μας μείνει για φέτος. Αν ο Lebron κάνει εφάμιλλο παιχνίδι των δύο πρώτων, όχι μόνο δεν θα αξίζει τον τίτλο του MVP, όχι μόνο θα αμαυρώσει την εως τώρα υπερπροσπάθεια αλλά θα ξεκινήσει εκνέου το κράξιμο και η καζούρα. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα είναι απλά ένας MVP αλλά ακόμα μια απόδειξη για τους Lebron funs ότι πρόκειται για τον πολυτιμότερο όλων των εποχών.
yorgos
Δεν κατανοώ τι καζούρα μπορεί να υπάρξει για ένα παιχταρά που είναι πιο dominant και στις δύο πλευρές του γηπέδου από οτιδήποτε έχουμε δει ως τώρα. Aν όχι τίποτε άλλο, η παρουσία του στους τελικούς είναι εκθαμβωτική.
Manimal
Η καζούρα του άτιτλου για ακόμη μια χρονιά και ευελπιστώντας να δυναμώσει κάποια στιγμή η Ανατολή και να βρεθεί κάποιος που θα τον βγάλει και από τους τελικούς. Αυτό που μπερδεύει το μυαλό είναι η χρονική σειρά που συμβαίνουν τα γεγονότα. O Lebron είναι εξωπραγματικός στα δύο τελευταία παιχνίδια, αν και όχι ο MVP και στα δύο. Δεν έχει συνεισφέρει σε τπτ περισσότερο απο το να είναι η σειρά αυτή τη στιγμή στο 3-3. Το δαχτυλίδι δεν το πήρε ακόμα και όλα θα εξαρτηθούν στο τελευταίο game. Στο game που δημιουργεί μύθους. Αν όλα συνέβαιναν με την αντίθετη χρονική σειρά, τώρα θα υπήρχε περισσότερη εγκράτεια όσον αφορά την συνολική του παρουσία στους τελικούς.

Ας περιμένουμε και το τελευταίο game και μετά θα κρίνουμε με μεγαλύτερη ασφάλεια.
Conan1982
Ένας 7ος Τελικός πάντα είναι ξεχωριστός άσχετα το τι έχει γίνει ως τώρα. Επιπλέον είναι αργία την Δευτέρα οπότε NBA Pass και επιτέλους θα δω ζωντανά ένα τελικό.
SG3ptshooter
Το πραγματικό ζήτημα για το GS και το πως προσεγγίζει αυτό το έβδομο παιχνίδι αποτυπώνεται στο αποσυρθέν tweet της γυναίκας του Curry. Όχι επειδή συμφωνεί με κάποιους ανθρώπους 10 ώρες μακριά -και μερικά εκατομμύρια ακόμα, οπουδήποτε tongue.gif -, αλλά επειδή ως πηγή μοιάζει να απηχεί σε καλό βαθμό πως βλέπει την ανατροπή του "βαρετού 4-1" η ίδια η ομάδα. Χωρίς να ισχυρίζομαι πως το να προεξοφλούν οι ίδιοι την τέταρτη νίκη είναι κι ο πιο υγιής τρόπος σκέψης.
Πρέπει να μπουν να παίξουν.
aegeansheed
QUOTE(SG3ptshooter @ Jun 18 2016, 09:56 ) *
Το πραγματικό ζήτημα για το GS και το πως προσεγγίζει αυτό το έβδομο παιχνίδι αποτυπώνεται στο αποσυρθέν tweet της γυναίκας του Curry.


http://espn.go.com/espnw/culture/the-buzz/...tweet-priceless
To σχόλιο της γυναίκας του άλλοτε πριν έρθει ο Ντάμουκονγκ top50 Brent Grimmes! laugh.gif
QUOTE
Miko Grimes @iHeartMiko
dear @ayeshacurry: be careful tweeting like me. ur man was drafted & has endorsements n' shit. leave that to those of us w/nothing to lose.
nikolas12
Εγώ πιστεύω ότι το Cleveland είναι το φαβορί. Ο Ακατανόμαστος, όπως τον λέει ο αγαπητός T.W.Is.M παίζει εξαιρετικά, ο Irving έχει ξυπνήσει, ο Thompson κάνει πάρτυ στη ρακέτα και η ψυχολογία είναι με το μέρος τους. Μπορούν να ξανακάνουν break. Μακάρι οι Warriors να παίξουν μπασκετάρα, το κοινό να κάνει χαμό και να το σηκώσουν, αλλά με βάση τα αγωνιστικά δεδομένα των 2 τελευταίων ματς, η σειρά θυμίζει ανατροπή Warriors με OKC. Πάντως αν η λίγκα θέλει τόοοοοσο πολύ να δώσει ένα πρωτάθλημα στο Cleveland, να τιμωρήσει τον Curry από το τελευταίο παιχνίδι για αυτό που έγινε με το μασελάκι tongue.gif
D-Wade
edit απο τους mods
***Κανονισμός 9:Αν έχετε παράπονα σχετικά με τη συμπεριφορά των διαχειριστών χρησιμοποιείστε αποκλειστικά προσωπικά μηνύματα για να τα εκφράσετε.***


Άντε καλό game 7 να έχουμε. Αν είναι καλά ο IguAdala, που είχε πρόβλημα στη μέση στο προηγούμενο , θα είναι μεγάλο φαβορί οι warriors. Αλλά θα πρέπει και οι διάφοροι Harrison Barnes να βάλουν τα ελεύθερα σουτ

Οι Cavs απ 'την άλλη έχουν τα 113 εκ να κάθονται στον πάγκο
geo82
Θα θυμηθώ εποχές πανεπιστημίου, αφού έχω κανονίσει να τον δω παρέα με τον κολλητό. Η τελευταία φορά που είχε ξενυχτήσει με παρέα ήταν το ΕΠΙΚΟ 7ο παιχνίδι ανάμεσα στους Lakers και τους Kings το 2002. Ελπίζω σε ανάλογο σασπένς κι ας το πάρει όποιος θέλει. Αν πάει και παράταση (μιας και θα το παίξω) ακόμη καλύτερα!
T.W.Is.M.
QUOTE(Rated: (en)joy @ Jun 18 2016, 20:43 ) *
Sorry που παρεμβαινω στην κουβεντα σας αλλα απ'οτι καταλαβαινω αναφερεται σε παικτη του οποιου η κυρια θεση (ή η θεση στην οποια εχει περασει το μεγαλυτερο μερος της μεχρι τωρα πορειας του αν θελεις) δεν ειναι το 4 ή το 5, δηλαδη για περιφερειακο παικτη και εφοσον ειμαστε σε τελικους φανταζομαι εννοει οτι απο αποψη αποδοσης ειναι η καλυτερη σειρα τελικων που εχει δει ποτε απο περιφερειακο, ετσι τουλαχιστον αντιλαμβανομαι αυτο που γραφει. Παντως αν οντως εννοει αυτο το οποιο εγραψα, θα ειχε ενδιαφερον να μας πει αν μιλαει απ'το 1994 και μετα ή αν περιλαμβανει και παλαιοτερα ετη.


Και παλι, η περιφερεια των Cavs σε αυτη τη σειρα στα καλα τους παιχνιδια ειναι Irving/JR/Jefferson με ολιγη απο Shumpert. Ο Λεμπρον παιζει πιο πολυ στο 4 σε αυτα τα ματς.
aegeansheed
Μήδια (αυτό είναι παρέλαση, δεν είναι μήντια ντέη...):

























*

* Ο Lue έχει κάτι από Μπούσκεμι πάνω του, που δε μπορείς να προσδιορίσεις τί είναι ακριβώς...
SteveNashidis
Ξεκινάμε. Ποιος είναι ξύπνιος;;;; laugh.gif
Μετά από καιρό θα δω και εγώ live παιχνίδι . Ελπίζουμε να μην ξεφύγει το σκορ και να δούμε έναν ωραίο 7ο τελικό.

Mr_Cadwell
Ας απολαύσουμε ένα ωραίο παιχνίδι και ας κερδίσει ο καλύτερος.
Προσωπικά χωρίς να τρελένομαι για κάποιον προτιμώ Curry!
Game 7 time baby! biggrin.gif
Pierce
Πρώτη φορά να μου κολλάει stream της 365! Ωρέ που πάμε....
zorba
QUOTE(Pierce @ Jun 20 2016, 00:27 ) *
Πρώτη φορά να μου κολλάει stream της 365! Ωρέ που πάμε....

Πρώτη περίοδος 23-22 για τους Καβς που γυρνάνε περιςςοτερο την μπάλα και με τα σκριν ψάχνουν mismatch με τον Curry...
Pierce
QUOTE (Manimal @ Jun 20 2016, 03:40 ) *
κι εμενα. δες το απο δω


thanks for the tip.



Ψιλομέτριο ματς μέχρι στιγμής, γιουρούσια και τρίποντα.
Manimal
QUOTE (Pierce @ Jun 20 2016, 03:44 ) *
thanks for the tip.



Ψιλομέτριο ματς μέχρι στιγμής, γιουρούσια και τρίποντα.


Το πρόβλημα μάλλον αποκαταστάθηκε τ΄σο σε 365 όσο καισε ΜΑΝ. Kai επειδή το παραπάνω λινκ έχει και τα ads που σπάνε καλιμπαλίκια καλύτερα ξαναγύρνα στα άλλα και κράτα το σαν backup σε περίπτωση που ξαναυπάρξει θέμα.
T.W.Is.M.
Ας ξεκινησουμε τα βουντου!
Καποιος δειχνει σε μεγαλη μερα σημερα. 4/4 τριποντα ηδη και κατι ηξερε οταν ελεγε οτι αν επαιζε στο 5ο ματς, οι Γουοριορς θα κερδιζαν...
Manimal
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 20 2016, 04:01 ) *
Ας ξεκινησουμε τα βουντου!
Καποιος δειχνει σε μεγαλη μερα σημερα. 4/4 τριποντα ηδη και κατι ηξερε οταν ελεγε οτι αν επαιζε στο 5ο ματς, οι Γουοριορς θα κερδιζαν...



Πρέπει να εξιλεωθεί. Προς το παρόν τα καταφέρνει.
Quincy
Με τέτοιο Γκριν δύσκολα θα χάσει σήμερα το GS. Ξεκάθαρα ο MVP των τελικών αν πάει εκεί το δαχτυλίδι.
nikolas12
Εκπληκτικός Draymond Green. Απλά απίστευτος. Θέλει όμως υποστήριξη από Splash Brothers και Iguadala, αν θέλει το Golden State να πάρει το ματς.
T.W.Is.M.
QUOTE(nikolas12 @ Jun 20 2016, 04:07 ) *
Εκπληκτικός Draymond Green. Απλά απίστευτος. Θέλει όμως υποστήριξη από Splash Brothers και Iguadala, αν θέλει το Golden State να πάρει το ματς.


Ή και απο τον Ακατονομαστο. Αν παει να παρει το ματς με 1 εναντιον ολων, θα βοηθησει τους Γουοριορς να κερδισουν. Ο Irving μετα τα οργια του 5ου τελικου σημερα μοιαζει περιορισμενος. Οχι απο τον αντιπαλο, αλλα απο τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας του. Βεβαια κι οταν παιρνει τη μπαλα παιζει ηρωικο μπασκετ.
zorba
Τέλος ημιχρόνου 49-42 για τους Γουόριορς με εναν εκπληκτικό Γκριν που βάζει υποψηφιότητα για mvp με 22 πόντους με 5/5 τρίποντα 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ. Οι splash brothers για την ώρα δεν το έχουν (3/12 τρίποντα) αν και ο Τόμσον παίζει ίσως την καλύτερη αμυνα της ζωής του. Απ την άλλη οι Καβς δεν σουτάρουν καλα (0/4 ελεύθερα τρίποντα απο τον Σμιθ, 1/14 γενικά αν και με καλές προϋποθέσεις), πάντως ενα παιχνίδι τελείως διαφορετικό απο τα αλλα και μάλλον το πιο ισορροπημένο...
JR_Swish
Όποιος θέλει ας δει κι αυτό το link που είναι σε καλύτερη ανάλυση
http://vidi.tv/Korvalol

Με 1/14 3ποντα παίζουν οι Cavs,αν δεν έχαναν κάτι εντελώς ελεύθερα μπορεί να ήταν και μπροστά.Αναγκαστικά ο ύπνος πάει περίπατο και ελπίζω σε φινάλε θρίλερ.
Quincy
Όχι παράταση ρε μάγκες. Μερικοί δουλεύουμε στις 7 tongue.gif
MaJesty23
Αστειος Βαρεζαο...
zorba
QUOTE(Quincy @ Jun 20 2016, 02:40 ) *
Όχι παράταση ρε μάγκες. Μερικοί δουλεύουμε στις 7 tongue.gif

K. Irving mvp mode on...
Quincy
QUOTE(zorba @ Jun 20 2016, 02:50 ) *
K. Irving mvp mode on...


Όντως. Απίστευτο σόλο!
nikolas12
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 20 2016, 04:24 ) *
Ή και απο τον Ακατονομαστο. Αν παει να παρει το ματς με 1 εναντιον ολων, θα βοηθησει τους Γουοριορς να κερδισουν. Ο Irving μετα τα οργια του 5ου τελικου σημερα μοιαζει περιορισμενος. Οχι απο τον αντιπαλο, αλλα απο τον τροπο παιχνιδιου της ομαδας του. Βεβαια κι οταν παιρνει τη μπαλα παιζει ηρωικο μπασκετ.


Και να που ο Irving έκανε απίστευτο 3ο δεκάλεπτο. Γενικά το ματς πάει πόντο-πόντο με πολύ μικρό προβάδισμα για κάθε ομάδα που καλύπτεται γρήγορα. Ο Thompson πρέπει οπωσδήποτε να ξυπνήσει, αν θέλει η ομάδα του να έχει ελπίδες για δαχτυλίδι.
zorba
Hero ball mode on...
T.W.Is.M.
QUOTE(zorba @ Jun 20 2016, 05:16 ) *
Hero ball mode on...


Το θεμα ειναι ποιος θα γινει περισσοτερο ηρωας ή ποιος θα κερδισει;

Προβλεπω νικητηριο καλαθι του Iguodala ή ακομα χειροτερα νικητηριες βολες!!!
nikolas12
Πολύ άγχος στις τελευταίες επιθέσεις (και φουλ λογικό αν σκεφτούμε ότι παίζουν όλη τη χρονιά), βλέπω να οδεύει το δαχτυλίδι προς Cleveland...
Quincy
QUOTE(nikolas12 @ Jun 20 2016, 03:28 ) *
Πολύ άγχος στις τελευταίες επιθέσεις (και φουλ λογικό αν σκεφτούμε ότι παίζουν όλη τη χρονιά), βλέπω να οδεύει το δαχτυλίδι προς Cleveland...


Εδώ που έφτασε ναι είναι το φαβορί αν σκεφτούμε ότι γύρισαν από το 2-0 (1-3), και τους μένει ένα λεπτό για να το πάρουν

και τελικά το πήρε
Boom Dizzle
Ηρωικο και σπασμωδικο μπασκετ στα τελευταια λεπτα...Καθε καλαθι ισως καθορισει και το νικητη!
Και προς θεου οχι παραταση tongue.gif
Pierce
A Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ curry.
Απαράδεκτος
Quincy
QUOTE(Pierce @ Jun 20 2016, 03:33 ) *
A Π Α Ρ Α Δ Ε Κ Τ Ο Σ curry.
Απαράδεκτος



Πραγματικά, πόσο το εκβίασε αυτό το ΑΧΡΕΙΑΣΤΟ τρίποντο
nikolas12
Κι όμως το γύρισαν από το 3-1. Κρίμα για τους Warriors που πάλεψαν με τα θηρία, μπορούσαν να τελειώσουν τη σειρά νωρίς, αλλά δυστυχώς...
T.W.Is.M.
Το εχασαν μονοι τους οι Γουοριορς.
Τουλαχιστον να παρει το MVP ο πραγματικος πολυτιμοτερος παιχτης κι οχι το τερας του Space Jam.
benchwarmer
Κάκιστο ματς, δίκαια το Κλίβελαντ, Λεμπρόν ένα σκαλοπάτι ακόμα στην λίστα με τους all-time greats. Και φυσικά Κάιρι καθοριστικός.

Κάρι απαράδεκτος, θα τον στοιχειώνει για πολλά χρόνια το σημερινό.

Over and out.
zorba
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 20 2016, 03:36 ) *
Το εχασαν μονοι τους οι Γουοριορς.
Τουλαχιστον να παρει το MVP ο πραγματικος πολυτιμοτερος παιχτης κι οχι το τερας του Space Jam.

Η τάπα του Λεμπρόν στον Ιγκυ ή το τρίποντο του Ιρβινγκ;
Εγώ ψηφίζω Λεμπρόν
thalys
Απόψε το Κλήβελαντ ήταν 1-2 punch με LBJ και Ίρβινγκ. Την υπόλοιπη σειρά δεν την έχω δει γιατί δεν βόλευαν οι ώρες και μέρες, αλλά απ'τα στατιστικά στο ίδιο μοτίβο πρέπει να κινήθηκαν. Όποιον και να χρίσουν MVP από αυτούς τους δύο, το αξίζει.

Ασόβαρο το GS. Λίγοι οι Κάρυ και Τόμπσον σε καθοριστικά σημεία. O Γκρην θα μάθει ότι η αλλαγή του μομέντουμ μιας σειράς λόγω βλακείας ενίοτε πληρώνεται ακριβά.

Δίκαια το Κλήβελαντ, αν και δεν θ'αντέχονται οι οπαδοί του LBJ kαι των Καβς μετά απ'αυτό.
gerorge
Πολύ κακός curry στο τέλος. Χρειαζόταν μια αποτυχια για να γίνει καλύτερος και του ήρθε με τον πιο άσχημο τροπο. Προβλέπω ότι του χρονου δεν θα ναι τοσο καλος στην reg season οσο φετος αλλα θα ναι σίγουρα πιο καθοριστικός. Τωρα το mvp ειναι μεταξύ Irving και Lebron. Εγω προσωπικά θα το έδινα στον δεύτερο αλλα και ο Irving να το παρει(που δεν το πιστεύω) δεν θα ειναι άδικο. Οι οπαδοί και των δυο ομάδων(παικτων) ειναι κουραστικοί οποτε με ηταν λίγο αδιάφορο το ποιος θα το παρει. Η σειρά δεν ηταν κάτι το ιδιαίτερο λόγω των blowouts με εξαίρεση το σημερινό το οποίο βέβαια προσέφερε κυρίως σασπένς.
zorba
MVP MVP MVP
Ο Λεμπρόν έκανε triple double αλλα πιο αθόρυβα σε σχέση με τα αλλα παιχνιδια της σειράς, παίζοντας για τους συμπαίκτες του, δίνοντάς τα όλα στο παρκέ και προπαντός δίνοντας ενα μεγάλο μάθημα στον αυθάδη σήμερα Curry...
Manimal
MVP Lebron. Πολλά μπορούμε να πούμε για την σημερινή του εμφάνιση. Αν το έχανε θα γινόταν ο μοιραίος. Ο παίχτης που έβγαλε εκτός game τον Irving, δίνοντας την εικόνα ότι τον ενδιαφέρει πολύ και ο τίτλος του MVP. Ο παίχτης που δεν άλλαζε πάσα ούτε με τη σκιά του. Όμως το δαχτυλίδι το φόρεσε και τα δεδομένα αλλάζουν. Πλέον είναι ο the winner, ο απόλυτος dominant στις δύο πλευρές του παρκέ. Imo τον αξίζει τον τίτλο και μπράβο του.

klow13
Πολυ δυσκολο καλοκαιρι για τους haters οντως.
Δεν υπαρχουν λογια για την ιστορια που γραφτηκε σημερα,ΜΥΘΟΣ απλα.
irving
το ματς πηγε οπως το περιμενα. κλειστο (παρολο που στα προηγουμενα οι διαφορες ηταν μεγαλες) και ειδικα στο τελος οι αμυνες εσφυξαν. 7ο ματς, το λογικο ηταν να παει ετσι και οχι να δουμε μπασκεταρα ειδικα στο τελος. τουλαχιστον ειχε σασπενς και ηρωισμους.

ο λεμπρον παρολο που δεν τραβηξε τοσο επιθετικα, καθως του βγηκε ολη η κουραση, εδωσε και την ψυχη του. ιρβινγκ καθοριστικος.

ο καρι στα κρισιμα εκανε λαθος επιλογες και οι ρολιστες των γουοριορς δεν τραβηξαν αυτη τη φορα.

geo82
Συγχαρητήρια στους Cavs. Πλέον ο Lebron εδραιώνεται στους all time greats.

Υ.Γ. Varejao άμπαλε, ακόμα και στο Space Jam δε θα έπαιρνες πρωτάθλημα...
shtarkws
Ο LeBron στην σειρά ηταν πρώτος σε πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, κλεψίματα, τάπες. Υπήρξαν σοβαρές αμφιβολίες για το ποιος θα ήταν mvp ακόμα και σε ενδεχόμενο ήττας? Το χάρηκα πολύ για τονα LeBron αλλά και για μια πολη που είχε μάθει μόνο να χάνει.

Έυτυχως δεν δικαιώθηκε το "μπάσκετ" των Γουοριορς, δηλαδή μόνο τρίποντο και ούτε 3 πάσες στην επίθεση. Αν υπαρχει μπασκετικος θεος επρεπε στους τελικους να βρίσκεται η Οκλαχομα. Ο Curry imo είναι υπερεκτιμημενος λόγω της τρομερής κατάστασης που βρέθηκε στην επίθεση μες την χρονιά,είναι πολύ κακός αμυντικά, οι cavs των σημάδεψαν σε όλη την σειρά και μέτριος πασερ. Imo καλύτερος παίκτης των Γουοριορς με διαφορά είναι ο Green και μετά οι splash brothers μαζι.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.