Help - Search - Members - Calendar
Full Version: NBA Finals 2016 - Game 7
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons > Older NBA Finals > NBA Finals 2016
Pages: 1, 2
Conan1982
QUOTE (shtarkws @ Jun 20 2016, 10:38 ) *
Έυτυχως δεν δικαιώθηκε το "μπάσκετ" των Γουοριορς, δηλαδή μόνο τρίποντο και ούτε 3 πάσες στην επίθεση. Αν υπαρχει μπασκετικος θεος επρεπε στους τελικους να βρίσκεται η Οκλαχομα. Ο Curry imo είναι υπερεκτιμημενος λόγω της τρομερής κατάστασης που βρέθηκε στην επίθεση μες την χρονιά,είναι πολύ κακός αμυντικά, οι cavs των σημάδεψαν σε όλη την σειρά και μέτριος πασερ. Imo καλύτερος παίκτης των Γουοριορς με διαφορά είναι ο Green και μετά οι splash brothers μαζι.


Συμφωνώ, αλλά οι Γουώριορς έχουν και μερικά συστήματα για να βγάζουν ξεμαρκάριστα τρίτποντα, οι Κάβαλιερς δεν είχαν ούτε αυτό. Γενικά αν και είχε ενδιαφέρον στο 7ο παιχνίδι η εξέλιξη του σκορ το θέαμα ήταν άσχημο.
Οι Γουώριορς πήραν μάλλον ένα μάθημα ότι άλλο η κανονική σεζόν και άλλο τα πλέυ οφ και του χρόνου ίσως αποφασίσουν ότι σημαντικότερο από το να κάνουν ρεκόρ στην κανονική σεζόν είναι να βρίσκονται ξεκούραστοι και σε καλή κατάσταση στα πλέυ οφ.
MaJesty23
Καλά Curry χτές για τα πανηγύρια...πήρα κάποια σουτ,τελείως αψυχολογητα!

Πήρε ο Tyron Lue πρωτάθλημα που σε όλη την σειρά παίζει isolation με Kyrie και Lebron και μας πειράζει το μπάσκετ των warriors.Εαν εξαιρέσεις 2-3 μαλ%&^@#ισμένα τρίποντα του Curry(καθοριστικά βέβαια) τα υπόλοιπα βγαίναν απο συστήματα.

Πάντως φάνηκε απουσία Bogut καθως Ρ-εζίλι και Βαρε-χαχαχαο ,είναι για καραμούζα.

Τον Βαρεζάο τον θέλω σε ένα ρινγκ με γάντια μποξ biggrin.gif .Πιο μυρωδιάς πεθαίνεις!Flopper της κακιάς συμφοράς,με μαλλι σαν πρασσόπιτα υπο διάλυση!

Είμαι ΚΕΛΤΗΣ αλλά βγάζω το καπέλο στον Lebron.Είναι αυτός ο τύπος που σε οποιαδήποτε ομάδα της Ανατολής και να πάει(σπόντα),θα την κάνει contender και θα την πάει τελικό. rolleyes.gif
ssoulliss
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jun 1 2016, 23:13 ) *
Προειδοποιω οτι ερχεται σοκαριστικο ποστ. Οποιος εχει ιστορικο καρδιας ή πιεσης, ας σταματησει το διαβασμα εδω.

Προβλεπω οτι το φετινο πρωταθλημα θα το παρει το Κλιβελαντ! Δεν εχω καποιον αγωνιστικο λογο να το πιστευω, παρα μονο το γεγονος οτι στους περσινους τελικους οι Γουοριορς δεν περασαν καθολου καλα με την αμυνα των Καβς και φετος θα βρουν απεναντι τους και το Love και τον υγιη Irving. Ξερω οτι θεωρητικα οι Γουοριορς ειναι καλυτερη ομαδα και εχουν και την εδρα. Ομως...δειτε τι εχει γινει εδω και 45 χρονια οταν το ιδιο ζευγαρι τελικων εχει επαναληφθει για 2η σερι χρονια:
2013-2014 Μαιαμι-Σαν Αντονιο, την πρωτη χρονια κερδιζει το Μαιαμι, τη δευτερη το Σαν Αντονιο
1997-1998 Σικαγο-Γιουτα, οι Μπουλς κερδιζουν και τις δυο σειρες
1988-1989 Λεικερς-Ντιτροιτ, την πρωτη χρονια κερδιζουν οι Λεικερς, τη δευτερη το Ντιτροιτ
1984-1985 Λεικερς-Σελτικς, την πρωτη χρονια κερδιζουν οι Σελτικς, τη δευτερη οι Λεικερς
1982-1983 Λεικερς-Φιλαντελφια, την πρωτη χρονια κερδιζουν οι Λεικερς, τη δευτερη οι Σιξερς
1978-1979 Σιατλ-Ουασινγκτον, την πρωτη χρονια κερδιζει η Ουασινγκτον και τη δευτερη το Σιατλ
1972-1973 Λεικερς-Νικς, την πρωτη χρονια κερδιζουν οι Λεικερς, τη δευτερη οι Νικς

Δηλαδη εδω και 45 χρονια η μονη ομαδα που καταφερε να κερδισει τον ιδιο αντιπαλο σε 2 σερι χρονια ηταν οι Μπουλς του Τζορνταν. Δε νομιζω να τα καταφερουν οι Γουοριορς...

Αν παμε πιο πισω, θα δουμε αρκετες περιπτωσεις που μια ομαδα κερδισε τον ιδιο αντιπαλο σε 2 σερι τελικους. Μονο που συνηθως αυτο το εκαναν οι Σελτικς του Ρασελ με τους 8 σερι τιτλους, που κι αυτοι ομως πριν κερδισουν τα συνεχομενα πρωταθληματα επαθαν το ιδιο απο τους Σεντ Λουις Χοκς τη διετια 1957-1958(κερδισαν το 1957, εχασαν το 1958).


Χαχαχαχα!! Τελικά ο κανόνας επιβεβαιώθηκε! Δύσκολα μια ομάδα κάνει το 2/2 με ετον ίδιο αντίπαλο.

Οι Cavs έγιναν η πρώτη ομάδα μετα από 1-3 που κατακτά το πρωτάθλημα. Υπήρξαν άλλες 32 ομάδες πιο πριν που απέτυχαν.

SteveNashidis
Ο Λεμπρόν και οι Καβς εξιλεώθηκαν με τέτοιο ανεξίτηλο τρόπο στην ιστορία του αθλήματος και της πόλης που δεν χωράει αμφισβήτηση για το τι άθλο πραγματοποίησαν χθες.
Φέτος δεν υπάρχουν ούτε δικαιολογίες ούτε τίποτα. Εκμεταλλεύτηκαν στο μέγιστο βαθμό όλες τις κάκιστες, αψυχολόγητες ενέργειες των Curry , Thompson που θέλησαν να γίνουν ήρωες αλλά πλέον θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει.

Επέλεξαν το ρεκόρ από το πρωτάθλημα . Δεν ήταν συγκεντρωμένοι σε κανένα σημείο του αγώνα και αυτό διατυπώνεται από 2 φάσεις που κρατάω.
-Η πάσα πίσω από τη πλάτη 2 λεπτά πριν τελειώσει ο αγώνας.
-Το οπωσδήποτε τρίποντο ,του Κάρι πάνω στον Λοβ που του έδινε διάδρομο ενώ απλά θα μπορούσε να μειώσει στον 1 πόντο, έχοντας ίσα με 30 δευτερόλεπτα και με +1 παραπάνω time out από το Cleveland για να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο.

Ανάλυση για τους νικητές το αφήνω για τους στατιστικολάγνους και φαν του Λεμπρόν . Πρέπει να κατέρριψαν πολλά ουσιαστικά ρεκόρ χθες.
RipCity
QUOTE (shtarkws @ Jun 20 2016, 09:38 ) *
Έυτυχως δεν δικαιώθηκε το "μπάσκετ" των Γουοριορς, δηλαδή μόνο τρίποντο και ούτε 3 πάσες στην επίθεση.


Σ'αυτό είσαι πολύ λάθος, με την ίδια λογική κι οι Cavs όλο διείσδυση και ή τελείωμα ή πάσα έξω για τρίποντο και ούτε 2 πάσες στην επίθεση (μία ήταν αυτή που θα έδινε ο LJ αν δεν πήγαινε μέχρι μέσα). Γενικά δεν μπορεί να τα κρίνουμε έτσι τόσο απλοϊκά με βάση μόνο το τελικό αποτέλεσμα. Στο πρώτο ημίχρονο η κυκλοφορία των GSW ήταν εκπληκτική κι όλα τα τρίποντα ήταν ελεύθερα. Οι Cavs κουτούλαγαν σε κάθε switch.

Στο δεύτερο φυσικά οι Cavs ήταν πολύ καλύτεροι, έδειξαν ψυχικά αποθέματα, είχαν σε μεγάλη μέρα και τον Kyrie εκτελεστικά και πήραν το παιχνίδι δικαιότατα και μαζί μ' αυτό και το πρωτάθλημα. Ορχήστρα ο LJ, μέγας εκτελεστής ο Kyrie. Χωρίς τον Kyrie δε θα έπαιρναν πρωτάθλημα, αλλά χωρίς τον LJ δε θα έπαιζαν καν τελικούς (μην πω πλέι-οφ)-αυτό για όσους δε θεωρούν δίκαιο MVP τον Lebron και μπορεί να πουν για Kyrie.
bros
Δεν ηταν μονο το χθεσινο ματσακι οπου αποθεωθηκε ο Λεμπρον,ηταν στα τρια τελευταια ματς της ανατροπης απιστευτος τα κατορθωματα του εκπληκτικα.Νομιζω οτι μπαινει και αυτος στο πανθεον των μεγαλων σταρ του NBA.
Zoys
Δεν μπορώ να μην αναγνωρίσω τη συμβολή του James στις δύο πλευρές του παρκέ, αλλά εξίσου καθοριστικός για μένα ήταν ο Irving. Δίκαια πρωταθλητές οι Cavaliers, οι Warriors έμειναν με το ρεκόρ, αλλά χωρίς το δεύτερο σερί δαχτυλίδι. Και ένας τίτλος δεν συγκρίνεται με τα ρεκόρ όσο σημαντικά και να είναι.

Λίγος ο Steph. Σε Game 7 τελικών NBA η μπάλα έχει τριπλάσιο βάρος ακόμα και για τον παίκτη που έχει τρελάνει την υφήλιο την τελευταία διετία.
air_23
ο λεμπρον αυτο,ο λεμπρον εκεινο..Μαλιστα..δηλαδη επειδη εκανε τριπλ νταμπλ χτες ηταν καλος ο λεμπρον?9/25 ειχε και τη μια λαλακια πισω απο την αλλη στην τελευταια περιοδο...ο προσωπικος του αντιπαλος θα ηταν ο mvp των γκολντεν αν το παιρνανε οποτε και στην αμυνα λιγα πραγματα...Στα 4 πρωτα ματς τον ειδαμε ΜΟΝΟ στο τριτο αφου ειδικα στο δευτερο και τεταρτο ηταν για λυπηση...

Αντιθετως ο κοντος επαιζε αμυνα τον καρυ,εβαζε κοντα στους 30 σε ΚΑΘΕ ματς με σουπερ ποσοστα,εβαλε 41 στο 5ο ματς που ηταν το κρισιμο και μαλσιτα 25 στο δευτερο καθαριζοντας το παιχνιδι και χτες η δικη του ανοδος στο σκοραρισμα στοδευτερο ημιχρονο αλλαξε τις ισορροπιες...Κερασακι εβαλε το τριποντο νικης-τιτλου τη στιγμη που ο λεμπρον ειχε 0/5 συνεχομενες..Ε σορρυ καλα τα στατιστικα αλαλ ο παραγοντας x των τελικων και πιο πολυτιμος ηταν ο κοντος..Ο λεμπρον εκανε οσα μας εχι συνηθισει κι οσα του ειναι ευκολο να κανει παιζονας 44-46 λεπτα..ο κοντος ομως εκανε εκπληκτικα πραγματα ειδικα για ανθρωπο που παιζει ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΕΛΙΚΟ....ειναι το ιδιο λαθος κατ εμε με την ανακυρηξη κομπε κι οχι γκασολ το 2010...

Κατα τ αλλα οι γκολντεν και ειδικα οι σπλας φανηκαν εντελως λιγοψυχοι χτες...κακες επιλογες,βιαστικες επιλογες....Βεβαια το ματσακι τελικα γυριζει απο αυτον τον αχρηστο τον εζελι που εκτος του οτι εχει χασει 4 απο κατω παει και δινει 3 βολες στον λεμπρον με φαουλ στον τριποντο στο 83-87..Παει και πηδαει σε προσποιηση ενος ανθρωπου που οπως ειπανε και στην μεταδοση χτες ειχε 0 τριποντα...(εβαλε 1 μετα)..ποσο στοκος..κι απορω με τον κερ που τον εβαλε σε τοσο κρισιμο σημειο ξανα μεσα
rankin
QUOTE(Zoys @ Jun 20 2016, 12:23 ) *
Δίκαια πρωταθλητές οι Cavaliers, οι Warriors έμειναν με το ρεκόρ

Οι Warriors εμειναν με το ρεκόρ στο... χέρι

Προσωπικά προτιμούσα να το πάρει ο Στεφ που ειναι πολύ πιο μπασκετίλας απο τον υπερ-αθλητή Λεμπρόν, αλλά δεν δικαιώθηκα...
Κέρδισαν τα μούσκουλα και η καρδιά.
Μεγάλος μπασκετίλας ο Στεφ αλλά σαν να μάσησε χθες.. Να τα λεμε αυτα. Έβαλε τρίποντο απο τα αποδυτήρια στο ζέσταμα αλλά μετά...
Απο την άλλη, η φάση με την ταπούρα του Λεμπρόν ειναι ενδεικτική του πόσο πολύ το ήθελε το δαχτυλίδι..
Φοβερός ο Irving...
SupG18
Lebron: 29.7 Points , 11.3 rb , 8.9 ast , 2.6 stl , 2.3 blk , FG% 49.4 3P% 37.1

Irving: 27.1 Points, 3.9 rb, 3.9 ast , 2.1 stl , 0,7 blk , FG% 46.8 3P% 40.5

Βλέπω τα σούπερ ποσοστά του Irving. Προφανώς ο φίλος εννοεί στις βολές. Ουσιαστικά στο μόνο που ήταν καλύτερος ο κοντός ήταν στα λιγότερα λάθη 18 έναντι 31 του lebron. Ωραίο το παραμύθι αλλά τα νούμερα δεν λένε ψέματα. Ακόμα και εχτές που ο lebron τα έσπασε είχε 9-24 και ο kyrie 10-23.

http://www.basketball-reference.com/playof...s-warriors.html
Air Kef
QUOTE(SupG18 @ Jun 20 2016, 14:55 ) *
Lebron: 29.7 Points , 11.3 rb , 8.9 ast , 2.6 stl , 2.3 blk , FG% 49.4 3P% 37.1

Irving: 27.1 Points, 3.9 rb, 3.9 ast , 2.1 stl , 0,7 blk , FG% 46.8 3P% 40.5

Βλέπω τα σούπερ ποσοστά του Irving. Προφανώς ο φίλος εννοεί στις βολές. Ουσιαστικά στο μόνο που ήταν καλύτερος ο κοντός ήταν στα λιγότερα λάθη 18 έναντι 31 του lebron. Ωραίο το παραμύθι αλλά τα νούμερα δεν λένε ψέματα. Ακόμα και εχτές που ο lebron τα έσπασε είχε 9-24 και ο kyrie 10-23.

http://www.basketball-reference.com/playof...s-warriors.html



Tι το ψάχνεις, αν σου λέει ο άλλος ότι ειναι στραβός ο γυαλός, στραβός θα είναι. Έχει υποκλιθεί ολόκληρη η μπασκετική υφήλιος (και) στα φετινά κατορθώματα του Λεμπρόν αλλά ακόμα (και για πάντα προφανώς) θα διαβάζεις "σιγά μωρέ, triple double έκανε, τράβηξε και 2 τάπες, ο Ίρβινκ τον έκανε μάγκα".

Διάβαζες μετά το 3-1 "Μπραβο Λεμπρονάκο, 2/7, άντε και του χρόνου", προφανώς αγνοώντας ότι στους πρώτους του Τελικούς ήταν 22 ετών και ηγέτης ή ότι πέρσι πήγε με ομάδα επιπέδο 76ers μονος του έως τους Τελικούς, τελικά ανέτρεψε τους πάντες και τα πάντα και "ντάξει, το χάρισαν οι Warriors".

KΡΙΜΑ να μην μπορεί να αναγνωριστεί το impact αυτού του παίκτη σε έναν αγώνα, να μην μπορείς να καταλάβεις τι σημαίνει να υπάρχει ένας παίκτης στο παρκέ που βρίσκεται ΠΑΝΤΟΥ και κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ, επειδή απλώς δεν έχει το επιθετικό ταλέντο του Μέλο ή του ΜακΓκρέιντι.

Μπράβο και στον Λου. Προσάρμοσε πολλά πράγματα κατά την διάρκεια των Τελικών, δυσκόλεψε πολύ την επίθεση των Ουόριορς με πολύ διάβασμα ενώ και στην επίθεση ήξερε που να χτυπήσει με το τρομερό δίδυμο Irving - Lebron.

Και του χρόνου καλά να μαστε, χωρίς παρωπίδες (λέμε τώρα).

"Κάνει αυτά τα νούμερα επειδή παίζει 45 λεπτά" 71.gif

QUOTE(air_23 @ Jun 20 2016, 15:03 ) *
δηλαδη εβαλε ενα παραπανω με μια προσπαθεια λιγοτερη..βαλε τωρα και το 5ο ματς που βαλανε απο 41 και εχει ασει 7 σουτ ενω ο λεμπρον 14...γτ αυτα τα 2 ματς ειναι ολη η ιστορια της σειρας...βαλε και το κρισιμο τριποντο οταν ο λεμπρον κανει 5 μαλακιες στη σειρα χτες και καταληγεις to the point


Στις 5 "μαλακίες" στην σειρά είναι και η τάπα που έκανε στον Ίγκυ; Το φάουλ που του έκανε ο Ίγκυ και χρεώθηκε τελικά τάπα; Είναι και το κάρφωμα που έχασε επειδή την γκρέμισε ο Γκριν;

Από περιέργια ρωτάω, να καταλάβω ακριβώς με τι έχουμε να κάνουμε εδώ, όχι κάτι άλλο.
tzagasdog
Όσο και αν ακούγεται κλισέ νομίζω ότι το cle το πήρε λόγω του ότι το ήθελε περισσότερο. Είχε μπολιάσει όλη την ομάδα ο Μπρον με το πόσο ήθελε να πάρει το πρωτάθλημα. Πόσο σημαντικό ήταν για εκείνον και για την πόλη. Όντας (εκ του αποτελέσματος) καλός ηγέτης οι άλλοι τον ακολούθησαν στις επιλογές του, από τους συμπαίχτες του μέχρι και την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Δικαιώθηκε.

Από τους warriors ο μόνος που το ήθελε πραγματικά είναι ο Γκριν.
Pierce
QUOTE (Air Kef @ Jun 20 2016, 15:22 ) *
Tι το ψάχνεις, αν σου λέει ο άλλος ότι ειναι στραβός ο γυαλός, στραβός θα είναι. Έχει υποκλιθεί ολόκληρη η μπασκετική υφήλιος (και) στα φετινά κατορθώματα του Λεμπρόν αλλά ακόμα (και για πάντα προφανώς) θα διαβάζεις "σιγά μωρέ, triple double έκανε, τράβηξε και 2 τάπες, ο Ίρβινκ τον έκανε μάγκα".

.
.
.

Και του χρόνου καλά να μαστε, χωρίς παρωπίδες (λέμε τώρα).
.
.
.
.

Στις 5 "μαλακίες" στην σειρά είναι και η τάπα που έκανε στον Ίγκυ; Το φάουλ που του έκανε ο Ίγκυ και χρεώθηκε τελικά τάπα; Είναι και το κάρφωμα που έχασε επειδή την γκρέμισε ο Γκριν;

Από περιέργια ρωτάω, να καταλάβω ακριβώς με τι έχουμε να κάνουμε εδώ, όχι κάτι άλλο.


Κάτσε και μέτρα πόσες φάσεις χαλάει μετά το τρίποντο που έβαλε για να κάνει το ματς 89-89 (or smth) στο 5 παρα κάτι , μέχρι το 1' που επιτέλους δίνει την μπάλα στον Kyrie και το πήρε πάνω του. Και ναι αυτός τον έκανε μάγκα, το παιχνίδι είναι ποιος θα το βάλει στο πλεκτό, όχι ποιος θα φάει λιγότερους (βλ. Τάπα) . Aπό την άλλη ο Κάρι νόμιζε ότι παίζει HORSE. Αν είχε δώσει έστω και μια φορά την μπάλα στον γκριν στο τελευταίο 3 λεπτο, δεν θα είχαν χάσει.

Δηλαδή όσοι δεν ενστερνίζονται τις απόψεις σας, έχουν παρωπίδες; Είναι ή το ένα ή το άλλο; Ναι παικταράς , έχει επηρεάσει το παιχνίδι κλπ, δεν μπορούν να ισχύουν και τα 2;
D-Wade
Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα όταν ξεκινούσαν οι τελικοί ότι θα μπορούσε το Κλιβελαντ να πάρει το πρωτάθλημα.Για μένα στοίχισε πολύ ο τραυματισμός του Bogut στους warriors. Οι Speights και Βαρεζαο είναι λίγοι για τελικούς ΝΒΑ και ο Ezeli, που είναι καλύτερος τους , στη σειρά έγινε ο 6ος παίχτης του Κλίβελαντ.Και επειδή βλέπω γενικά στα social media να απαξιώνονται οι warriors . . . όχι παίδες δεν είναι ούτε υπερεκτιμημένοι ούτε τίποτα. Έχουν τους 3 καλύτερους παίχτες τους στην ιδανική ηλικία για να διεκδικούν το πρωτάθλημα κάθε χρόνο.Και θα το ξαναπάρουν.
Για το Κλίβελαντ η σειρά που έκανε ο LeBron είναι μία από τις κορυφαίες σειρές τελικών στην ιστορία του ΝΒΑ. To ταψί στον Iggy σε κάνει να λες '' Ναι είναι ανώτερο είδος''
Ο Kyrie σπουδαίος. Clutch. Τους έλειψε πολύ πέρσι για να είναι περισσότερο ανταγωνιστικοί
O Love έπαιξε καλά στο 7ο παιχνίδι. Κρατούσε την καλύτερη άμυνα της χρονιάς(της καριέρας του?) για τον Steph που είχε αποφασίσει να σουτάρει τρίποντο υπο οποιαδήποτε συνθήκη. Να δούμε τι θα κάνει ο LeBron στην offseason. Δύσκολα θα τον ανταλλάξει αλλά ποτέ δεν ξέρεις . . .
Zoys
QUOTE(Pierce @ Jun 20 2016, 16:33 ) *
Και ναι αυτός τον έκανε μάγκα, το παιχνίδι είναι ποιος θα το βάλει στο πλεκτό, όχι ποιος θα φάει λιγότερους (βλ. Τάπα) .

Επειδή το ξαναδιάβασα και παραπάνω αυτό δεν το καταλαβαίνω. Το παιχνίδι είναι και τα δύο βασικά.
Pierce
Το παιχνίδι είναι ΚΑΙ τα δύο, αλλά όποιος βάλει παραπάνω κερδίζει, όχι όποιος δεχτεί λιγότερους . Στο (απίθανο) 0-0 έχουμε παράταση. Κάποιος πρέπει να το βάλει στο πλεκτό για να λήξει, τι να γίνει. Και ο Λεμπρόν στο τελευταίο 5 λεπτο ΔΕΝ τo έκανε.
Zoys
QUOTE(Pierce @ Jun 20 2016, 16:57 ) *
Στο (απίθανο) 0-0 έχουμε παράταση.

laugh.gif ΟΚ, έχουμε το επιχείρημα με μισό-μηδέν δεν κέρδισε κανείς. Πάσο.
Manimal
Τουλάχιστον εμείς οι Jordanικοί έχουμε να χαιρόμαστε για την αξεπέραστη ομάδα του 1996, καθότι το Golden πήγε να γράψει την μεγαλύτερη ιστορία του αθλήματος που τελικά δεν γράφτηκε ποτέ.

Pierce
Μα αφού αυτή είναι η πραγματικότητα. Αν θεωρείς ότι το παιχνίδι είναι ποιος θα φάει τους λιγότερους, ας συμφωνήσουμε ότι διαφωνούμε.

Και κάτι ακόμα. Δεν μιλάω με εμπάθεια για τον Λεμπρόν, άλλωστε φανταστείτε, έχω και φανέλα του. Είναι τρομακτικά καλός.

Αυτό όμως δεν αλλάζει το γεγονός ότι για ακόμα μια φορά, όταν η μπάλα έκαιγε, άλλος έβαλε το σούτ.
air_23
QUOTE (Pierce @ Jun 20 2016, 16:33 ) *
Κάτσε και μέτρα πόσες φάσεις χαλάει μετά το τρίποντο που έβαλε για να κάνει το ματς 89-89 (or smth) στο 5 παρα κάτι , μέχρι το 1' που επιτέλους δίνει την μπάλα στον Kyrie και το πήρε πάνω του. Και ναι αυτός τον έκανε μάγκα, το παιχνίδι είναι ποιος θα το βάλει στο πλεκτό, όχι ποιος θα φάει λιγότερους (βλ. Τάπα) . Aπό την άλλη ο Κάρι νόμιζε ότι παίζει HORSE. Αν είχε δώσει έστω και μια φορά την μπάλα στον γκριν στο τελευταίο 3 λεπτο, δεν θα είχαν χάσει.

Δηλαδή όσοι δεν ενστερνίζονται τις απόψεις σας, έχουν παρωπίδες; Είναι ή το ένα ή το άλλο; Ναι παικταράς , έχει επηρεάσει το παιχνίδι κλπ, δεν μπορούν να ισχύουν και τα 2;

αυτο ακριβως..γενικα χτες ο λεμπρον επιθετικα ηταν κακος και με κακες επιλογες αφου και αστοχος ηταν και με αρκετα λαθη..τον ανεστησε ψυχολογικα ο βλακας ο εζελι κι εβαλε 6 σερι ποντους αλλα ολο το ματς ειναι το επιθετικο ξυπνημα του καιρυ στο β ημιχρονο
klow13
QUOTE (Pierce @ Jun 20 2016, 16:33 ) *
Κάτσε και μέτρα πόσες φάσεις χαλάει μετά το τρίποντο που έβαλε για να κάνει το ματς 89-89 (or smth) στο 5 παρα κάτι , μέχρι το 1' που επιτέλους δίνει την μπάλα στον Kyrie και το πήρε πάνω του. Και ναι αυτός τον έκανε μάγκα, το παιχνίδι είναι ποιος θα το βάλει στο πλεκτό, όχι ποιος θα φάει λιγότερους (βλ. Τάπα) . Aπό την άλλη ο Κάρι νόμιζε ότι παίζει HORSE. Αν είχε δώσει έστω και μια φορά την μπάλα στον γκριν στο τελευταίο 3 λεπτο, δεν θα είχαν χάσει.

Δηλαδή όσοι δεν ενστερνίζονται τις απόψεις σας, έχουν παρωπίδες; Είναι ή το ένα ή το άλλο; Ναι παικταράς , έχει επηρεάσει το παιχνίδι κλπ, δεν μπορούν να ισχύουν και τα 2;

Νταξει σε ματς που για 3μισι λεπτα το επιμερους σκορ ειναι 0-0 και το ματς ισοπαλο,η ταπα του λεμπρον στο τελευταιο λεπτο ειναι καθοριστικη και clutch.Επαιρναν μεγαλο πλεονεκτημα οι γουοριορς εκει.Ετσι οπως πηγαινε το ματς στο τελος λογικη η εκατερωθεν αστοχια και ειναι και το φαουλ που δεν του δοθηκε στο συνολικο 0/4 του λεμπρον στο τελος.

Ενα στατιστικο που δειχνει οτι εν γενει ο λεμπρον οταν η μπαλα καιει βγαινει μπροστα,ειναι οτι ειναι πρωτος σε μεσο ορο ποντων σε ματς αποκλεισμου στην ιστορια του nba.

Νομιζω ο κεφ δεν αναφερεται σε ποστ σαν το δικο σου που διαφωνεις μπασκετικα και με επιχειρηματα,αλλα στα ποστ που μοναδικο σκοπο εχουν να αποδομησουν τον λεμπρον.Πραγματικα αμα διαμορφωνε κανεις αποψη απο τα σχολια του φορουμ θα νομιζε οτι οντως μιλαμε για εναν αταλαντο τυπο με μπρατσα επιπεδου καββαδα.Το ιδιο αστειο 1555 φορες(τερας του space jam,μπετατζης κλπ) καποια στιγμη σταματαει να ειναι αστειο και κουραζει.Καποιοι μπαινουν να διαβασουν κυριως το υποφορουμ του nba,σκεψου τι χαμουλης θα γινοταν στο τοπικ του ολυμπιακου αμα τα ιδια λεγοταν για σπανουλη-διαμαντιδη πχ.
air_23
QUOTE (Pierce @ Jun 20 2016, 16:57 ) *
Το παιχνίδι είναι ΚΑΙ τα δύο, αλλά όποιος βάλει παραπάνω κερδίζει, όχι όποιος δεχτεί λιγότερους . Στο (απίθανο) 0-0 έχουμε παράταση. Κάποιος πρέπει να το βάλει στο πλεκτό για να λήξει, τι να γίνει. Και ο Λεμπρόν στο τελευταίο 5 λεπτο ΔΕΝ τo έκανε.

ενα απο τα ελευθερα σουτ να χανε βαλει καρυ-μπαρνς-γκριν η τις βολες ο ιγκυ οσο σπαταλουσε επιθεσεις ο λεμπρον(και μια ο λοβ)αλλαζε ολη η ιστορια
irving
QUOTE(air_23 @ Jun 20 2016, 17:46 ) *
ενα απο τα ελευθερα σουτ να χανε βαλει καρυ-μπαρνς-γκριν η τις βολες ο ιγκυ οσο σπαταλουσε επιθεσεις ο λεμπρον(και μια ο λοβ)αλλαζε ολη η ιστορια

αυτες οι υποθεσεις σε ολα τα κλειστα ματς ειναι κουραστικες. να τα εβαζαν. ειναι game7 και θελει καρυδια για να βαλεις τετοια σουτ. δεν ειναι ενα απλο σουτ ειδικα στο τελος. μονο ο γκριν τα ειχε και τα εβαλε. και ο ιρβινγκ απο την μερια των καβς.
και αν τα εχανε ο σπανουλης θα επαιρνε το πρωταθλημα ο παο. αλλα τα εβαλε. ετσι ειναι το μπασκετ. ευκαιριες ειχαν οι γουοριορς για να παρουν το ματς προφανως αφου το ματς ηταν κλειστο. απλα δεν τις εκμεταλευτηκαν. απο κει και περα κερδισε η ομαδα που επαιξε λιγο καλυτερα χθες. και εχασε η ομαδα που επαιζε καλυτερα ολη τη χρονια. αυτη ειναι η μαγεια του αθλητισμου
air_23
QUOTE (irving @ Jun 20 2016, 17:59 ) *
αυτες οι υποθεσεις σε ολα τα κλειστα ματς ειναι κουραστικες. να τα εβαζαν. ειναι game7 και θελει καρυδια για να βαλεις τετοια σουτ. δεν ειναι ενα απλο σουτ ειδικα στο τελος. μονο ο γκριν τα ειχε και τα εβαλε. και ο ιρβινγκ απο την μερια των καβς.
και αν τα εχανε ο σπανουλης θα επαιρνε το πρωταθλημα ο παο. αλλα τα εβαλε. ετσι ειναι το μπασκετ. ευκαιριες ειχαν οι γουοριορς για να παρουν το ματς προφανως αφου το ματς ηταν κλειστο. απλα δεν τις εκμεταλευτηκαν. απο κει και περα κερδισε η ομαδα που επαιξε λιγο καλυτερα χθες. και εχασε η ομαδα που επαιζε καλυτερα ολη τη χρονια. αυτη ειναι η μαγεια του αθλητισμου

δεν νομιζω οτι αντικρουει αυτο που εγραψα που ειναι οι κακες επιλογες του μπρον να καθαρισει το ματς κι οχι κατι αλλο
T.W.Is.M.
QUOTE(air_23 @ Jun 20 2016, 17:44 ) *
αυτο ακριβως..γενικα χτες ο λεμπρον επιθετικα ηταν κακος και με κακες επιλογες αφου και αστοχος ηταν και με αρκετα λαθη..τον ανεστησε ψυχολογικα ο βλακας ο εζελι κι εβαλε 6 σερι ποντους αλλα ολο το ματς ειναι το επιθετικο ξυπνημα του καιρυ στο β ημιχρονο


Αυτο ακριβως! Στο δευτερο ημιχρονο αυτο που ειχε να επιδειξει ο Λεμπρον ηταν οι 6 σημαντικοι ποντοι μπροστα στον Ezeli απο επιθετικης πλευρας. Το μπλοκ που εκανε ηταν επισης σημαντικο, αλλα οχι η πιο σημαντικη αμυνα του αγωνα. Αυτη την εβγαλε ο Love. Δεν ηταν τοσο εντυπωσιακη, αλλα ηταν αυτη που εδωσε τη νικη τελικα.
Οπως ελεγε κι ο Γκαλης, και το καρφωμα 2 ποντους δινει...
klow13
Επισης ναι,οπως και να το κανουμε ο ιρβινγκ εβαλε το σουτ του αγωνα,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ηταν και ο mvp των τελικων αν και τρομερος.Το ιμπακτ του λεμπρον και στις 2 μεριες ειναι εξωπραγματικο(συν την ηγετικη του φυσιογνωμια σε αυτους τους τελικους,τους ειχε πωρωσει ολους πραγματικα)
irving
QUOTE(air_23 @ Jun 20 2016, 18:03 ) *
δεν νομιζω οτι αντικρουει αυτο που εγραψα που ειναι οι κακες επιλογες του μπρον να καθαρισει το ματς κι οχι κατι αλλο

δεν διαφωνω για τις κακες επιλογες του λεμπρον καθως επιθετικα δεν ηταν καλος ειδικα στο τελος αλλα ηθελα να τονισω τη δυσκολια που υπαρχει στο να επιτευχθεί καλαθι στα τελευταια λεπτα ενος 7ου τελικου. αλλωστε ποσα καλαθια μπηκαν στα τελευταια λεπτα? ελαχιστα
Pierce
QUOTE (klow13 @ Jun 20 2016, 17:46 ) *
Νταξει σε ματς που για 3μισι λεπτα το επιμερους σκορ ειναι 0-0 και το ματς ισοπαλο,η ταπα του λεμπρον στο τελευταιο λεπτο ειναι καθοριστικη και clutch.Επαιρναν μεγαλο πλεονεκτημα οι γουοριορς εκει.Ετσι οπως πηγαινε το ματς στο τελος λογικη η εκατερωθεν αστοχια και ειναι και το φαουλ που δεν του δοθηκε στο συνολικο 0/4 του λεμπρον στο τελος.

Ενα στατιστικο που δειχνει οτι εν γενει ο λεμπρον οταν η μπαλα καιει βγαινει μπροστα,ειναι οτι ειναι πρωτος σε μεσο ορο ποντων σε ματς αποκλεισμου στην ιστορια του nba.

Νομιζω ο κεφ δεν αναφερεται σε ποστ σαν το δικο σου που διαφωνεις μπασκετικα και με επιχειρηματα,αλλα στα ποστ που μοναδικο σκοπο εχουν να αποδομησουν τον λεμπρον.Πραγματικα αμα διαμορφωνε κανεις αποψη απο τα σχολια του φορουμ θα νομιζε οτι οντως μιλαμε για εναν αταλαντο τυπο με μπρατσα επιπεδου καββαδα.Το ιδιο αστειο 1555 φορες(τερας του space jam,μπετατζης κλπ) καποια στιγμη σταματαει να ειναι αστειο και κουραζει.Καποιοι μπαινουν να διαβασουν κυριως το υποφορουμ του nba,σκεψου τι χαμουλης θα γινοταν στο τοπικ του ολυμπιακου αμα τα ιδια λεγοταν για σπανουλη-διαμαντιδη πχ.



Καλά, δεν έκανα καμία ανάλυση υψηλού επιπέδου. Την άποψή μου είπα.
Στον Κεφ απάντησα κυρίως, γιατί έχει υπάρξει μια κουβέντα στον τοίχο γνωστής φορουμικής περζόνας το ξημέρωμα tongue.gif
air_23
QUOTE (klow13 @ Jun 20 2016, 18:07 ) *
Επισης ναι,οπως και να το κανουμε ο ιρβινγκ εβαλε το σουτ του αγωνα,αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ηταν και ο mvp των τελικων αν και τρομερος.Το ιμπακτ του λεμπρον και στις 2 μεριες ειναι εξωπραγματικο(συν την ηγετικη του φυσιογνωμια σε αυτους τους τελικους,τους ειχε πωρωσει ολους πραγματικα)

ε δεν λες και μικρο το ιμπακτ του καιρυ..επαιζε αμυνα ποτε τον στεφ και ποτε τον κλευ πηγαινοντας εξαιρετικα και τελειωσε με 28,1 νομιζω ποντους μεσο ορο εχοντας πολυ κακο ΜΟΝΟ το δευτερο ματς..ετσι και ειχε παει στα στανταρ των υπολοιπων ματς και σ αυτο θα ειχε μεγαλυτερο μεσο ορο απο τον λεμπρον..

Κι αν βγαλεις απο την εξισωση το 6ο ματς με τους 18 ποντους σερι του λεμπρον εκει που μειωσαν οι γουοριορς και ψαξεις ποιος εχει βαλει πιο σημαντικους ποντους και ειδικα προς τα τελειωματα των ματς παλι στον ιρβινκ θα καταληξεις..ειδικα στα ματς 5 και 7

QUOTE (irving @ Jun 20 2016, 18:09 ) *
δεν διαφωνω για τις κακες επιλογες του λεμπρον καθως επιθετικα δεν ηταν καλος ειδικα στο τελος αλλα ηθελα να τονισω τη δυσκολια που υπαρχει στο να επιτευχθεί καλαθι στα τελευταια λεπτα ενος 7ου τελικου. αλλωστε ποσα καλαθια μπηκαν στα τελευταια λεπτα? ελαχιστα

μαζι σου..απλα εγω τονισα οτι ο λεμπρον στο κρισιμο σημειο επιθετικα ηταν ετοιμος να κανει μια τρυπα στο νερο ξανα οπως και στο 6ο ματς με τους σπερς....saved by kyrie και ακομα περισσοτερο απο την αστοχια των γουοριορς σε μερικα σουτ πεναλτυ
Quincy
Το mvp άδικο δεν είναι. Έχει τους αριθμούς ο Λεμπρόν. Δεν είμαι όμως λάτρης των αριθμών, και δεν πιστεύω ότι τα λένε όλα. Ο Ιρβινγκ ήταν αυτός που γύρισε το -7 του ημιχρόνου σε +5-6 (?), και έμοιαζε πραγματικά ασταμάτητος, και στέκομαι κυρίως εκεί κι όχι στο σημαντικότατο τρίποντο στο τέλος. Μπορεί να μην έφτανε καν στο τελευταίο σουτ ή στην τελευταία άμυνα αν δεν του "κοβε" τη φόρα ο Λεμπρόν (το τι θα άκουγε μετά βέβαια είναι άλλο tongue.gif ) .

Από την άλλη η κριτική στους Splash θα πρεπε να ναι πολύ μεγαλύτερη, άφαντος ο Τομσον, μοιραίος ο Καρι. Και συνέχιζαν να εκβιάζουν προσπάθειες αντί να βασιστούν στον Γκριν στα τελευταία λεπτά.

Anyway, αξίζουν πολλά μπράβο στο Cleaveland. Γύρισαν από το 1-3 που μέχρι χτες ήταν ακατόρθωτο. Είδαμε να σπάει άλλο ένα "ρεκόρ" φέτος από κει που όλοι περιμέναμε 4-1. Not bad cool.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.