Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Παναθηναϊκός vs Real Madrid
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
CG.
Μεγαλη νικη ειδικα οπως εξελιχτηκε αλλα οσο δεν διορθωνονται καταστασεις θα το βρουμε μπροστα μας
Γκιστ και Ριβερς συγκλονηστικοι.παπας clutch.Γκαμπριελ τα κλασσικα και Ντεντμον εκτος τοπου χρονου.
Καποιος πρεπει να αντικατασταθει.Το θεμα ειναι οτι οι νικες κρυβουν τα παντα κατω απο το χαλακι αλλα καποια στιγμη θα τραβηχτει αυτο.
Ας κανουμε το σωστο και το σοφο και να διορθωσουμε τωρα τις αδυναμιες μας
john wick
Με αφορμη το φαουλ που δοθηκε στον KWSMen ,γιατι απαγορεύεται να μιλαμε για διαιτησια;;; 68.gif
roben
Σπουδαία νίκη η αποψινή! Θέλω ωστόσο να σταθώ στις κακές επιλογές που συνήθως έχει η ομάδα στις τελευταίες επιθέσεις των παιχνιδιών (άλλοτε της στοιχίζουν όπως κόντρα στη Μπασκόνια και άλλοτε όχι όπως απέναντι στην Εφές και στη Ρεάλ...)

Στο 77-77 η μπάλα κολλάει στα χέρια του Καλάθη (κανένας δεν δίνει σκριν), ο οποίος πάει στο drive στη λήξη του χρόνου, βρίσκει "φράγμα" μπροστά του, βγάζει τη μπάλα έξω στον Σίνγκλετον που διστάζει να σουτάρει σε πρώτο χρόνο, βάζει τη μπάλα στο παρκέ και εν τέλει την πετάει στο ταμπλό...

Στο 77-78 ο Καλάθης δεν κυκλοφορεί τη μπάλα αλλά παίρνοντας σκριν από τον Σίνγκλετον πάει σε ένα βιαστικό και άστοχο floater.

Το 80-78 έρχεται από μια άναρχη επίθεση στην οποία τη μπάλα κατεβάζει στο transition ο Σίνγκλετον!

Στην τελευταία μας επαναφορά (μετά από time out μάλιστα) ο Καλάθης δεν μπορεί να βρει σωστή πάσα και για να μην χρεωθεί 5 δευτερόλεπτα επιχειρεί μια δύσκολη πάσα στον Γκιστ (τον παίκτη με τον χειρότερο χειρισμό της μπάλας και το χαμηλότερο ποσοστό στις ελεύθερες βολές από όσους βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην πεντάδα) ο οποίος εν τέλει κλείνεται από 3 παίκτες της Ρεάλ και χάνει την κατοχή της μπάλας με (κατά την ταπεινή μου άποψη) αμφισβητούμενο φάουλ (προσωπικά θεωρώ ότι πιθανώς ο Φερνάντεθ κλέβει καθαρά και ότι το σφύριγμα ήταν μάλλον σφύριγμα έδρας).

Κάποιος φίλος έγραψε νωρίτερα ότι η ομάδα ζει και πεθαίνει με το τρίποντο... Εγώ θα γράψω ότι ζει και πεθαίνει με τον Καλάθη... Ναι, να πάρουμε center... Πιθανολογώ ότι θα είναι ο Μπουρούσης όταν με το καλό τελειώσουν οι υποχρεώσεις του στην Κίνα... Αλλά ίσως περισσότερο από center η ομάδα χρειάζεται άσο! Δεν γίνεται ο αντι-Καλάθης να είναι ο Λεκαβίτσιους... Ο Λεκαβίτσιους είναι για τρίτος και όχι για να μοιράζεται το χρόνο συμμετοχής με τον Καλάθη στο 1... Γι αυτό και έχω ξαναγράψει ότι συμπαθητικός, τίμιος και φιλότιμος ο Λιθουανός αλλά τον ρόλο του στην ομάδα θα μπορούσε να έχει ο Μποχωρίδης που με τη σωματοδομή που διαθέτει ίσως να πρόσφερε περισσότερα, στο αμυντικό τουλάχιστον κομμάτι του παιχνιδιού...
KWSN_Men
QUOTE (green_sky @ Nov 24 2017, 23:16 ) *
Εγω εχω μια απορια και θα την γραψω.Γιατι ο Πασκουαλ αφησε στο πρωτο ημιχρονο το ματς να ανοιξει ετσι και χρησιμοποιησε τοσο πολυ Βουγιουκα και Λεκαβιτσιους?
Με Λεκαβιτσιους και Βουγιουκα μεσα, ανοιξε το ματς στην δευτερη περιοδο στο πρωτο ημιχρονο.
Ο Πασκουαλ αυτο δεν τον εβλεπε? Σαφως και το εβλεπε.......................................................


Μια χαρούλα ήταν ο Βουγιούκας όσο έπαιξε.

QUOTE (sacarame @ Nov 24 2017, 23:27 ) *
+1 φάουλ στον KWSN_Men.


Συνέχεια στα ποστ για την διαιτησία, παρά το γεγονός ότι moderator είχε προειδοποιήσει να σταματήσουν τέτοια ποστ στο παρόν τόπικ.


Συνεχίζουμε


Πάντα τέτοια. Ο Λουίτζι λέει grazie.
john wick
o Leka είναι πολύ λίγος για αναπληρωματικός του Νικ..
Κερδίσαμε την (μισή ) Ρεάλ ,σε παιχνίδι , όπου κομβικοί μας παίχτες ήταν επιθετικά τουλάχιστον κακοί.
Όσο κρατάμε το ΟΑΚΑ απόρθητο , ειναι μεγάλο κέρδος .


γέλαγα χτες με τον Ρούντυ της καρδιάς μας , στο τέλος του 4ου 10λέπτου , που φαίνεται να λέει στον Λαμόνικα ότι έχει τρελαθεί με τον θόρυβο και αυτός σαν να του λέει : και τι θες να κάνω ??

Πολύ καλή χρονιά για τον James Gist μέχρι τώρα..
Ειναι κρίμα να μην ενισχυθούμε , το οποίο λόγω του 6-3 και των εύκολων 4 παιχνιδιων που έρχονται ,είναι πολύ πιθανό ..
stefkorner
χθες με τις περισσοτερες θυρες να ειναι γεματες απο υπεραριθμους και τιγκα στην ποδοσφαιροκαφριλα ,ηρθαν ολοι να βρισουν τον λαμονικα απο το 1δευτερολεπτο(γιατι αυτη τν γραμμη πηραν απο τα οπαδικα site κ την πρασινη )
ετσι σε καθε φαση βλεπαν σφαγη!νταξει χαρηκαμε και χθες ,την υποταξαμε την Ρεαλ με τον κοσμο μας ,υπεροχα ηταν και παλι ,αλλα αρκετα ανακατευτηκαμε... !ερχομαστε εδω να πουμε κατι πραγματικα μπασκετικο!οχι για λαμονικες!οποτε αυτα τα φαουλ επιβεβλημενα θεωρω !

στα του ματς ,να πουμε ενα μπραβο στον Πασκουαλ που νικησε παλι στην σκακιερα ,ενα ματς που σε πολλα σημεια του χθες ,οι επιλογες του εμοιαζαν σε πολλους εκτος λογικης!οπως η επιμονη σε Γκαμπριελ και Ντενμον εναντι Θαναση και Παππα!προφανες ομως ειδικα για Παππα οτι τον θελει φρεσκο σωματικα και πνευματικα για το φινις των ματς!και επιβεβαιωθηκε ,εστω με ενα τριποντο που θα μπορουσε να μν ειχε μπει..!
και αντε να δουμε παλι τι παραπανω θα κερδιζαμε απο 2 παικτες που δεν θα παιρναν χρονο απλα γιατι πρεπει να μπουν στο ροτεισον ,ωστε να κρατανε φρεσκους τους 5δατους ...!αλλα κλασσικα εφοσον παλι κερδισαμε η κουβεντα αυτη επι της ουσιας ξανα αναβαλλεται προσωρινα ..

υ.γ : οφειλω στον Γκιστοπουλο που τον αμφισβητησα και εδω πριν αρχισει να ανεβαινει ,με καθε ευκαιρια να φωναζω Γκιστ-Γκιστ-Γκιστ,καθε φορα, με ολη μου την δυναμη 56.gif
shtarkws
+1 φαουλ και 10 ημερες off o KWSN_Men για την ειρωνια προς τον admin, o οποιος εφαρμοσε τον κανονισμο και μαλιστα μετα απο προειδοποιηση

Εχει κουρασει καθε φορα η κουβεντα για την διαιτησια γι αυτο και απο δω και περα δεν θα γινεται αποδεκτη σε κανενα τοπικ.
jazz thrilos
Ο Λεκαβίτσιους μια χαρά είναι για να έρχεται πίσω απο τα 30λεπτα του Καλάθη ή να του δίνει ανάσες στην Ελλάδα. Τα ίδια λέμε κι εμείς για τον Πρίντεζη, οτι αυτοί που έρχονται για back up του είναι "λίγοι", ο Αγραβάνης δεν κάνει κλπ κλπ. Δηλαδή τι θα παίρνατε για πίσω απο τον Καλάθη; Παίχτη του ενός εκατομμυρίου για πεντάλεπτα; Μια χαρά είναι ο Λιθουανός, απλά ο Καλάθης κάνει τέτοια όργια φέτος που οποιοσδήποτε έρχεται απο πίσω του μοιραία δείχνει "λίγος".

Ο Παναθηναϊκός χθές έδειξε τις μεγάλες φετινές αρετές του (hustle οταν πρέπει, εξαιρετικούς σουτέρ) αλλά και τα μειονεκτήματα του (αδύναμη ρακέτα κυρίως). Σε κάθε περίπτωση καμία σχέση με πέρυσι, ο Πασκουάλ όντως δείχνει ενα πιο ομοιογενές σύνολο και νίκη-νίκη χτίζει μια ομάδα που θα αντέξει και στα δύσκολα που θα έρθουν (γιατί θα έρθουν και δύσκολα σε αυτή την ευρωλίγκα).

Απίστευτη χαρά για τα κατεβασμένα κεφάλια της πιο αντιπαθητικής ομάδας στην διοργάνωση μακράν (εξαιρείται ο Ντόνσιτς λόγω ηλικίας, ταλέντου και σεμνότητας). Να βλέπω τον Ρούντι να διαμαρτύρεται και μετά να φεύγει με σκυμμένο κεφάλι είναι πάντα μια στιγμή χαράς.

Αν ο Παναθηναικός τελειώσει τον πρώτο γύρο με ένα 10-5 ρεκόρ, δύσκολα θα χάσει το πλεονέκτημα. Για να το χάσει πρέπει να κάνει μεγάλη μπυροκοιλιά στον δεύτερο γύρο και δε νομίζω οτι αυτό είναι εφικτό με την ομάδα να έχει βρει την ομοιογένεια της και οι παίχτες τους ρόλους της.
j-kidd13
Δεν μπόρεσα να δω το ματς,παρά μόνο τα τελευταία 6-7 λεπτά,άρα δεν έχω εικόνα/άποψη για την απόδοση μας κλπ.Παντως με τον τρόπο που εξελιχθηκε το παιχνίδι, πρόκειται για τεράστια νίκη, γύρισαμε απ το -16, κρατήσαμε αήττητο το ΟΑΚΑ,και σίγουρα με το δυσκολο ξεκίνημα,το ρεκόρ στο 6-3 αποτελεί καλή συγκομιδή.
Πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουν οι ματιές στην αγορά για κόμπο γκαρντ...
GreenLantern
Πολύ καλός στο τέλος και ο Γκάμπριελ.
Κανείς δε το αναφέρει αλλά έβγαλε ψυχή πήρε ριμπάουντ και έβγαλε άμυνες.
Αυτό που μου αρέσεις σε αυτή την ομάδα, είναι ότι ακόμα και ο Κένυ που είναι υπό αμφισβήτηση πονάει την ομάδα και βγάζει ψυχή παρόλο τις αδυναμίες του. Ενώ είναι όρθιος και πανηγυρίζει σε όλο το μάτς, παρόλο που δεν είναι συμπληρωματικός παίχτης.
Ο Πασκουάλ έχει φτιάξει ΟΜΑΔΑ και η υγεία που βγάζει η ομάδα με γεμίζει ενθουσιασμό.
stefkorner
QUOTE (j-kidd13 @ Nov 25 2017, 18:15 ) *
Πρέπει σιγά σιγά να αρχίσουν οι ματιές στην αγορά για κόμπο γκαρντ...


ωραιος ! πιστευω κ εγω οτι ο Ντενμον χθες επαιξε οσο επαιξε απλα για να κρατηθει με γεματες μπαταριες ο Παππας για το φιναλε!οχι οτι πονταρε ο Πασκουαλ πως θα του δωσει πραγματα ο Ντενμον ! και αυτο με δεδομενη και την αμυντικη ανεπαρκεια του Λεκα ,παρολο που χθες θα μπορουσαμε να πουμε οτι του ταιριαζε το ματς ,καθως θα μπορουσε ευκολα να αναλαβει τον επισης βραχυσωμο Καμπατσο!
χθες λοιπον κ μενα μου φανηκε( ισως για πρωτη φορα) ενα συνολικο κενο στα γκαρντ !και δεν ξερω κατα ποσο θα κραταει τον Ντενμον αυτη η επικη του εμφανιση με Χιμκι 39.gif
G-arenas
QUOTE (stefkorner @ Nov 25 2017, 12:22 ) *
ωραιος ! πιστευω κ εγω οτι ο Ντενμον χθες επαιξε οσο επαιξε απλα για να κρατηθει με γεματες μπαταριες ο Παππας για το φιναλε!οχι οτι πονταρε ο Πασκουαλ πως θα του δωσει πραγματα ο Ντενμον ! και αυτο με δεδομενη και την αμυντικη ανεπαρκεια του Λεκα ,παρολο που χθες θα μπορουσαμε να πουμε οτι του ταιριαζε το ματς ,καθως θα μπορουσε ευκολα να αναλαβει τον επισης βραχυσωμο Καμπατσο!
χθες λοιπον κ μενα μου φανηκε( ισως για πρωτη φορα) ενα συνολικο κενο στα γκαρντ !και δεν ξερω κατα ποσο θα κραταει τον Ντενμον αυτη η επικη του εμφανιση με Χιμκι 39.gif

για αυτο και αντι του ντενμον εγραφα οτι θελαμε το καλοκαιρι παικτη κομπο γκαρντ και οχι καθαρο 2αρι οπως ο ντενμον. εναν που θα μπορουσε να παιξει και στο 1 και στο 2 ευκολα. εστω και αν δεν ηταν πολυ υψηλου επιπεδου αλλα επιπεδου λεκα. αν αντικαταστησουμε κεννυ με 5αρι δυνατο και αθλητικο και ντενμον με κομπο γκαρντ τοτε θα ειμαστε για μεγαλα πραγματα καθως αυτα ειναι τα στοιχεια που μας λειπουν σαν ομαδα.

αν δεν τους αντικαταστησουμε, τοτε οταν θα παιζουμε με ομαδες πληρεις και οχι μισες τοτε θα χανουμε ευκολα. επισης δεν θα ειναι παντα του ''αγιαννιου'' και θα κερδιζουμε στον ποντο. καποια στιγμη θα τα χανουμε και αυτα. οποτε τωρα αυτες οι 2 μεταγραφες με πρωτα τον κεννυ.
Putnam
QUOTE (GreenLantern @ Nov 25 2017, 12:17 ) *
Πολύ καλός στο τέλος και ο Γκάμπριελ.
Κανείς δε το αναφέρει αλλά έβγαλε ψυχή πήρε ριμπάουντ και έβγαλε άμυνες.
Αυτό που μου αρέσεις σε αυτή την ομάδα, είναι ότι ακόμα και ο Κένυ που είναι υπό αμφισβήτηση πονάει την ομάδα και βγάζει ψυχή παρόλο τις αδυναμίες του. Ενώ είναι όρθιος και πανηγυρίζει σε όλο το μάτς, παρόλο που δεν είναι συμπληρωματικός παίχτης.
Ο Πασκουάλ έχει φτιάξει ΟΜΑΔΑ και η υγεία που βγάζει η ομάδα με γεμίζει ενθουσιασμό.


σωστος για γκαμπριελ, ο οποιος να το πουμε οτι δεν παιζει Α1 για να βρει ρυθμο κατι που ξεχναμε ολοι

επισης στην ταπα που εριξε ο γκαμπριελ στον ρεγιες μου εκανε εντυπωση το ριπλει που εδειξε την αντιδραση του παγκου οπου ο λοτζεσκι ουρλιαζε οντας κατακοκκινος, δεν τον εχω ξαναδει σε τετοια εξαλλη κατασταση 41.gif

παντως ο λοτζεσκι πρεπει να παιρνει περισσοτερες προσπαθειες και δεν ξερω γιατι δεν το κανει ακομα ενω ειναι ευστοχος και φετος (40% στα 3π.), ειδικα σε μια ομαδα που δεν εχει συμπαικτη που θα παρει de facto πανω του τις περισσοτερες προσπαθειες οπως οταν επαιζε στον ολυμπιακο


στα του ματς ειδα μονο το 2ο ημιχρονο

αυτος ο ταβαρες τι να πω, μαλλον δεν ειναι τυχαιο που τον αφησαν απο το ΝΒΑ παικτη με τετοια σωματικα προσοντα

ο γκιστ μας αναγκαζει ολους να προβουμε σε επικες κωλοτουμπες, ειναι κριμα που ειναι τοσο μονος στην ρακετα, εβλεπα το παιχνιδι και σκεφτομουν να ειχε διπλα του τον παλιο λασμε, θα γαζωναν ξανα

κατα τα λοιπα ημασταν χειροτεροι σε ολες σχεδον τις κατηγοριες παρολα αυτα το παιχνιδι εκριναν τα λαθη (4-15) , οπερ μεταφραζεται σε καλες δικες μας αμυντικες προδπαθειες-πιεση και κακες των ισπανων

thanath
Εγώ από κει που καθόμουν στο γήπεδο, δεν είδα να είναι υπεράριθμοι στο γήπεδο, εκτός ίσως του πετάλου που ήταν οι οργανωμένοι...

Στο πρώτο ημίχρονο πήγαν όλα καλά στην Ρεαλ. Έκανε πολύ καλό ξεκίνημα και αντίστοιχα κακό ο Παναθηναϊκός, με εξαίρεση του 8-2. Η ομάδα δείχνει να αποκτά μέταλλο όμως, έχει πάθος, έχει αρκετούς παίκτες που μπορούν να τραβήξουν το κουπί και δείχνει έτοιμη για μεγάλα πράγματα. Αν καταφέρουν Όγκαστ - Ντένμον να ανταποκριθούν τότε θα μιλάμε για πολύ δυνατή ομάδα, που θα διεκδικήσει αυτά που της αναλογούν με αξιώσεις!! Οδηγός αποφυγής πρέπει να είναι το πρώτο ημίχρονο πάντως!

stefkorner
QUOTE (thanath @ Nov 25 2017, 22:01 ) *
Εγώ από κει που καθόμουν στο γήπεδο, δεν είδα να είναι υπεράριθμοι στο γήπεδο, εκτός ίσως του πετάλου που ήταν οι οργανωμένοι...


οχι τα μεχρι προτινoς φαινομενα των συστηματικων τζαμπατζηδων..!που μπαιναν και μπουλουκια ενω το γηπεδο ειχε γεμισει!
απλα υπηρξε αρκετος κοσμος που μαλλον δεν ειχε ενημερωθει για sold out ,με αποτελεσμα να μαζευτει στα εκδοτηρια,ε και φανταζομαι αυτους τους βαλαν( και σωστα να πω εγω)
προς την εξοδο των θυρων μαζεμενοι οι υπεραριθμοι!και οχι ασφυκτικες καταστασεις !
lefpan
QUOTE (Putnam @ Nov 25 2017, 13:41 ) *
κατα τα λοιπα ημασταν χειροτεροι σε ολες σχεδον τις κατηγοριες παρολα αυτα το παιχνιδι εκριναν τα λαθη (4-15) , οπερ μεταφραζεται σε καλες δικες μας αμυντικες προδπαθειες-πιεση και κακες των ισπανων

Έχεις δίκιο σε αυτό που λες. Αν, μάλιστα, κοιτάξεις το boxscore του αγώνα με τη Ρεάλ, θα δεις ότι στο index (PIR) ο Παναθηναϊκός έχει 84 και η Ρεάλ 96
http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleag...al-madrid#tab-3

Τα ίδια και στο μεταξύ μας παιχνίδι (ΟΣΦΠ-ΠΑΟ), όπου μάλιστα κερδίσατε με 8 πόντους διαφορά: ο Παναθηναϊκός έχει PIR 65 και ο Ολυμπιακός 70
http://www.gazzetta.gr/basketball/euroleag...ds-athens#tab-3
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.