Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Άρης - Κύπελλο Ελλάδος - Σεζόν 2015-2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
SteelGandalf
Προημιτελικός Κυπέλλου Ελλάδος - Σεζόν 2015-2016

Τετάρτη, 7/10/2015, 19:30 (novasports1 & 1HD)

Άρης - Α.Ε.Κ.


Σε τρεις ημέρες θα διεξαχθεί ο πρώτος επίσημος φετινός αγώνας της ομάδας μας, με αντίπαλο την Α.Ε.Κ., στο Nick Galis Hall, στα πλαίσια της προημιτελικής φάσης του θεσμού του κυπέλλου. Πέρσι, αντιμετωπίσαμε και πάλι την συγκεκριμένη αντίπαλο (στην 3η αγωνιστική της Β' φάσης του κυπέλλου), κερδίζοντας την με σκορ 63-57 (σε ένα παιχνίδι εντελώς διαφορετικό από αυτά που ακολούθησαν για το πρωτάθλημα).

Οι δύο ομάδες ολοκληρώνουν, σταδιακά, την προετοιμασία τους, προσπαθώντας να παρουσιαστούν όσο γίνεται πιο έτοιμες και δυνατές στην πρεμιέρα.

Υπάρχουν κάποια σχόλια για την συγκεκριμένη αναμέτρηση, τα οποία έχω κρατήσει από την ημέρα της κλήρωσης, με σκοπό να τα παραθέσω εδώ. Θα το κάνω ξεκινώντας από τα παλαιότερα (θα φαίνεται και η ημερομηνία ανάρτησης τους), ώστε να φτάσουμε σε πιο κοντινές ημερομηνίες στην σημερινή, με σκοπό να δούμε και τις αλλαγές που έχουν προκύψει στις ομάδες, σε ό,τι αφορά το έμψυχο δυναμικό τους.

QUOTE(www.pressaris.gr - 28/8/2015)
Το σχόλιο Παπακυριάκη για το ΑΡΗΣ – ΑΕΚ

Ένα λιτό σχόλιο έκανε ο υπεύθυνος του αγωνιστικού τμήματος της ΚΑΕ, Δημήτρης Παπακυριάκης για το αποτέλεσμα της κλήρωσης του κυπέλλου που έφερε τον Άρη αντιμέτωπο με την ΑΕΚ στο Παλέ.


Ο κ. Παπακυριάκης που ήταν παρών στην κλήρωση εκπροσωπώντας ως αντιπρόεδρος την ΚΑΕ τόνισε «Η κλήρωση έβγαλε ένα μεγάλο παιχνίδι στο «Nick Galis Hall», όπου θα μας δοθεί ευκαιρία να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας. Ελπίζω ο αγώνας να διεξαχθεί σε καλές συνθήκες και να μην έχουμε απρόοπτα».


QUOTE(www.pressaris.gr - 28/8/2015)
Μούρτος: «Η διάκριση στο Κύπελλο είναι μέσα στους στόχους μας»

Για το παιχνίδι κυπέλλου με την ΑΕΚ στην προημιτελική φάση τοποθετήθηκε και ο Σπύρος Μούρτος λίγη ώρα μετά την κλήρωση της ΕΟΚ.


Ο αρχηγός του Άρη επεσήμανε πως «σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο ματς. Είναι ένας νοκ άουτ αγώνας που χαρίζει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου κι αυτό τα λέει όλα. Περιμένουμε να παίξουμε σε ένα κατάμεστο «Nick Galis Hall» και η ώθηση του κόσμου παίζει μεγάλο ρόλο σε τέτοιες αναμετρήσεις. Η διάκριση στο θεσμό του Κυπέλλου είναι μέσα στους στόχους μας. Όμως είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε παραπάνω, αφού αυτήν τη στιγμή βρισκόμαστε στην αρχή της προσπάθειάς μας και προέχει το μοντάρισμα της ομάδας».


QUOTE(www.pressaris.gr - 28/8/2015)
Σάκοτα: «Αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης»

Ο Ντράγκαν Σάκοτα τοποθετήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για την κλήρωση του κυπέλλου και το παιχνίδι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.


Ο τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε: «Οι αγώνες Κυπέλλου είναι εντελώς διαφορετικοί σε σχέση με τους αγώνες Πρωταθλήματος. Αντιλαμβανόμαστε τις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης. Σε κάθε περίπτωση, εμείς πάμε να κερδίσουμε. Είμαστε ΑΕΚ. Θέλουμε να προχωρήσουμε και στο Κύπελλο. Η ΑΕΚ έχει πάντα υψηλούς στόχους».


Αυτές ήταν οι πρώτες δηλώσεις κάποιων από τους εκπροσώπους των δύο ομάδων. Στις επόμενες δημοσιεύσεις, θα αναρτήσω και τα αγωνιστικά δεδομένα των δύο αντιπάλων. Προέχει όμως η ενημέρωση του φίλαθλου κοινού για τα εισιτήρια του αγώνα της Τετάρτης, οπότε συνεχίζω ως εξής:

QUOTE(www.pressaris.gr)
Δευτέρα κυκλοφορούν τα εισιτήρια του προημιτελικού – Έκπτωση στους κατόχους διαρκείας

Από το πρωί της Δευτέρας θα μπορούν οι φίλαθλοι του Άρη να προμηθεύονται τα εισιτήρια του προημιτελικού κυπέλλου με την ΑΕΚ όπως ενημέρωσε η ΚΑΕ.


Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η Άρης Κ.Α.Ε. ενημερώνει ότι τα εισιτήρια για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ (Τετάρτη 07/10, 19:30), θα κυκλοφορήσουν τη Δευτέρα 05/10.

Με δεδομένο ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες του Κυπέλλου, η Άρης Κ.Α.Ε., θέλοντας να επιβραβεύσει όσους πίστεψαν στο όραμα που δημιουργήθηκε για την «επιστροφή» του Αυτοκράτορα, κάνει έκπτωση στους κατόχους διαρκείας για την αναμέτρηση με την ΑΕΚ. Η έκπτωση ισχύει για τις μέρες Δευτέρα 05/10 και Τρίτη 06/10. Απαραίτητη, για να ισχύσει η έκπτωση, είναι η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

Οι τιμές των εισιτηρίων μόνο για Δευτέρα 05/10 και Τρίτη 06/10:

Θύρες 5-6 - Κανονικό 15€ - Κάτοχοι Διαρκείας 10€

Θύρες 1-2-3-4-7-8-9-10 - Κανονικό 20€ - Κάτοχοι Διαρκείας 15€

Παιδικό - Κανονικό 10€ - Κάτοχοι Διαρκείας 10€

Οι τιμές των εισιτηρίων για την Τετάρτη 07/10:

Θύρες 5-6 - 15€

Θύρες 1-2-3-4-7-8-9-10 - 20€

Παιδικό - 10€

ΤΡΟΠΟΙ ΔΙΑΘΕΣΗΣ

Οι φίλαθλοι της ομάδας θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια ως εξής:

* Δευτέρα 05/10 & Τρίτη 06/10: Από τις 12:00 ως τις 20:00 από τα γραφεία της Άρης Κ.Α.Ε. (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) και από το ARIS LEGEND STORE.

* Τετάρτη 07/10: Από τις 12:00 ως την έναρξη του αγώνα, από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου και από το ARIS LEGEND STORE.

* Ηλεκτρονικά, μέσω της viva.gr.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ

Για την αγορά εισιτηρίου από φιλάθλους που θέλουν να πληρώσουν με μετρητά, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ.


Επίσης, κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης».


QUOTE(www.pressaris.gr)
Εισιτήριο με αριθμό ΑΜΚΑ, προσέλευση με ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα!

Η ΚΑΕ ενημέρωσε εγκαίρως τους φιλάθλους ότι για την αγορά εισιτηρίου απαιτείται η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ, ενώ στο γήπεδο απαιτείται αστυνομική ταυτότητα, διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης για τον αγώνα με την ΑΕΚ.


Αναφέρει χαρακτηριστικά η οδηγία της ΚΑΕ πως «για την αγορά εισιτηρίου από φιλάθλους που θέλουν να πληρώσουν με μετρητά, είναι απαραίτητη η προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ.

Επίσης, κατά την προσέλευσή τους στο γήπεδο οι φίλαθλοι πρέπει να έχουν την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο ή δίπλωμα οδήγησης».
SteelGandalf
Και περνάμε, όπως σας ενημέρωσα, στα αγωνιστικά των ομάδων, ξεκινώντας από την Α.Ε.Κ.:

QUOTE(www.pressaris.gr - 28/9/2015)
Κάταγμα για Κάρτερ, δεν παίζει στον προημιτελικό του Παλέ

Μετά το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τα πειθαρχικά παραπτώματα του Ντανιέλ Όρτον, πλέον υπάρχει και πρόβλημα τραυματισμού στην ΑΕΚ.


Συγκεκριμένα, ο Μαρκ Κάρτερ, εξετάστηκε σήμερα και όπως διαπιστώθηκε εχει υποστεί υπέστη κάταγμα στο μεγάλο δάκτυλο του αριστερού ποδιού. Ο επικεφαλής ιατρός της Ένωσης, Ηρακλής Πατσόπουλος, όπως απεφάνθη, ο Αμερικανός γκαρντ θα απουσιάσει 10-15 μέρες, χάνοντας έτσι τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας με τον Άρη (07/10) και δίνοντας αγώνα δρόμου για την έναρξη του Πρωταθλήματος.


QUOTE(www.pressaris.gr - 29/9/2015)
Νοκ άουτ και ο Σάκοτα από την ΑΕΚ, μένει εκτός για 10 ημέρες

Νέα απώλεια για την ΑΕΚ! Ο Μαρκ Κάρτερ τέθηκε νοκ άουτ για 10 έως 15 ημέρες και πλέον έγινε επίσημα γνωστό ότι στα πιτς θα βρίσκεται το επόμενο διάστημα κι ο Ντούσαν Σάκοτα, που χάνει κι αυτός τον προημιτελικό με τον Άρη!


Ο Nτούσαν Σάκοτα τέθηκε εκτός μάχης καθώς υπέστη ρήξη έσω γαστέρας δικεφάλου γαστροκνημίου και θα απέχει των δραστηριοτήτων της AEK για, τουλάχιστον, δέκα ημέρες.

Πηγή: superbasket.gr


QUOTE(www.pressaris.gr - 2/10/2015)
Φέρνει Αμερικανό σέντερ η ΑΕΚ, αγώνας δρόμου να παίξει με Άρη

Ο Όου Ντι Ανοσίκε (23, 2,04) θα είναι, άνευ συγκλονιστικού απροόπτου, ο αντικαταστάτης του Ντάνιελ Ορτον στο ρόστερ της ΑEK. Αγώνας δρόμου για να παίξει την Τετάρτη (7/10) κόντρα στον Άρη.


Πρόκειται για παίκτη επιπέδου Ευρωλίγκα τον οποίο η ΑΕΚ αποκτά από την Λαμποράλ Κούτσα (πρώην Κάχα Λαμποράλ, Ταουγκρές) με την οποία θα λύσει εντός της ημέρας το συμβόλαιο του κοινή συναίνεση.

Ο λόγος έχει να κάνει με τον περιορισμό του χρόνου συμμετοχής του μετά την απόκτηση του Μπουρούση από την Ισπανική ομάδα. Ο Σάκοτα που είχε κι άλλες δύο λύσεις που εξέταζε, ο ένας εκ των δύο έκλεισε προχθές στην ΤΣΣΚΑ, άναψε άμεσα το “πράσινο φως”, για να προχωρήσει το θέμα Ανοσίκε αφού ειναι ακριβώς ο παίκτης που θέλει. Ένας πολύ αθλητικός σέντερ, θυμίζει στο στιλ Λάσμε και Μενσά, τρομερός ριμπάουντερ, καλός αμυντικός αλλά και σκόρερ. Το 2013 – 2014 έπαιξε στη Σκαβολίνι και την επόμενη σεζόν στην Αβελίνο. Και τις δύο Πέριοδους βγήκε πρώτος ριμπάουντερ στο Ιταλικό πρωτάθλημα της Α1. Τρομερές επιδόσεις στα ριμπάουντ είχε και στο NCAA όπου αγωνιζόταν με το πανεπιστήμιο της Σιένα αλλά ήταν και σκόρερ έχοντας την περίοδο 2011-2012 17 νταμπλ νταμπλ (!) στη σειρά που ήταν ρεκόρ τελευταίας δεκαπενταετίας στο Κολεγιακό πρωτάθλημα.

Η μεταγραφή θεωρείται σχεδόν κλεισμένη και η ΑΕΚ κάνει αγώνα δρόμου για να έρθει ο ύψους 2.03 φόργουορντ – σέντερ το αργότερο αύριο Σάββατο στην Αθήνα. Ο Ανοσίκε αναμένεται να παίξει στον αγώνα κυπέλλου με τον Αρη αφού έχει κάνει κανονικά προετοιμασία με την Λαμποράλ στην οποία είχε υπογράψει τον Αύγουστο.

πηγή: aek365.com


QUOTE(www.pressaris.gr - 2/10/2015)
Χωρίς Κατσίβελη στο Παλέ η ΑΕΚ

Μετά τους Ντούσαν Σάκοτα και Μακ Κάρτερ από το «Nick Galis Hall» την ερχόμενη Τετάρτη για τον θεσμό του Κυπέλλου θα απουσιάζει από πλευράς ΑΕΚ και ο Κατσίβελης.


Ο 24χρονος γκαρντ εισήχθη στην Ευρωκλινική Αθηνών τα ξημερώματα της Παρασκεύης (2/10) με οξεία σκωληκοειδίτιδα και θα χειρουργηθεί στις 15:00 το μεσημέρι.

Η εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου της ΑΕΚ αναφέρει πως ο Έλληνας γκαρντ θα μείνει εκτός γηπέδων για περίπου ένα μήνα.


QUOTE(www.pressaris.gr - 2/10/2015)
Mαυροκεφαλίδης: «Δεν θα είναι δικαιολογία οι απουσίες αν χάσουμε από τον Άρη»

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, μεταξύ άλλων μίλησε στον ΣΠΟΡ FM και για τον προημιτελικό Κυπέλλου της ερχόμενης Τετάρτης στο «Nick Galis Hall», τονίζοντας ότι στόχος της ΑΕΚ είναι μόνο η νίκη από αυτό το παιχνίδι παρά τις απουσίες.


«Το βάρος πέφτει σε όλων την πλάτη γι' αυτό το ματς. Δεν θα είναι δικαιολογία οι τραυματισμοί και οι απουσίες, αν πάμε εκεί και χάσουμε. Το θέμα είναι ότι πρέπει να πάμε να κερδίσουμε και να παίξουμε καλά», τόνισε χαρακτηριστικά.
SteelGandalf
Συνεχίζουμε με τα τα νέα που αφορούν τον Άρη:

QUOTE(www.arisbc.gr - 3/10/2015)
Προπονήθηκαν Hagins και Μούρτος

Μετά την επιστροφή από την Τουρκία, η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ (Τετάρτη 07/10, 19:30) συνεχίζεται στο «Nick Galis Hall».


Ο Δημήτρης Πρίφτης είδε λευκό το απουσιολόγιό του σήμερα Σάββατο (03/10). Ο Jamelle Hagins και ο Σπύρος Μούρτος, οι οποίοι αντιμετώπισαν προβλήματα τραυματισμού κατά τη διάρκεια του φιλικού με τη Royal Hali Gaziantep, πήραν μέρος στην προπόνηση. Ο Αμερικανός σέντερ είχε δεχτεί χτύπημα στο κεφάλι και ο αρχηγός της ομάδας χτύπημα στον τετρακέφαλο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν ήταν «καθαρές» και αμφότεροι συμμετείχαν κανονικά στην προπόνηση.

Η προετοιμασία του ΑΡΗ θα συνεχιστεί αύριο Κυριακή (04/10) με μία προπόνηση, στο «Nick Galis Hall».


Να υπενθυμίσω πως και ο Μιχάλης Πελεκάνος συνεχίζει κανονικά να προπονείται χωρίς προβλήματα, έχοντας πάρει και χρόνο συμμετοχής στο τελευταίο φιλικό, στην Τουρκία, με αντίπαλο την ομάδα Royal Hali Gaziantep. Άρα, την δεδομένη χρονική στιγμή, ο κύριος Πρίφτης διαφαίνεται πως θα έχει στην διάθεση του όλους τους παίχτες του ρόστερ.

QUOTE(www.arisbc.gr - 3/10/2015)
Την Δευτέρα (5/10) η Media Day

Την Δευτέρα 5 Οκτωβρίου και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αρένα του «Nick Galis Hall» η Media Day του ΑΡΗ. Ο προπονητής, Δημήτρης Πρίφτης και οι παίκτες της ομάδας μας θα βρεθούν στην διάθεση των εκπροσώπων των ΜΜΕ για τριάντα λεπτά.
SteelGandalf
Πολλές είναι οι αλλαγές στα ρόστερ και των δύο ομάδων, οπότε είναι πάρα πολύ δύσκολο να προβλεφθεί η έκβαση του αγώνα της Τετάρτης.

Ο Άρης έχει, ούτε λίγο ούτε πολύ, 10 καινούργιους παίχτες, με τους Σπύρο Μούρτο, Βασίλη Σίμτσακ και Δημήτρη Φλιώνη να παραμένουν από το περσινό ρόστερ (ο Στέλιος Πουλιανίτης παραχωρήθηκε δανεικός), ενώ οι προσθήκες του είναι οι ακόλουθες:

Βασίλης Ξανθόπουλος (από τον Πανιώνιο), Dominic Waters και Jamelle Hagins (αποκτήθηκαν αμφότεροι από τον Κολοσσό), Μιχάλης Πελεκάνος (επέστρεψε στον Άρη, ερχόμενος από το Ρουμανικό πρωτάθλημα), Θοδωρής Ζάρας (από τον Κ.Α.Ο.Δ.), Slaven Cupkovic (από τα Τρίκαλα), Okaro White (από την Ιταλική Virtus Bologna), Jerel McNeal (από τους Phoenix Suns), Jake Cohen (από την Maccabi Tel Aviv) και ο νεαρός Νίκος Δίπλαρος (από τον Έσπερο Πατρών).

Στην αντίπερα όχθη και η Α.Ε.Κ. έχει αντίστοιχα πολλές αλλαγές στο ρόστερ της (περισσότερες από αυτές του Άρη), με αρκετούς νεαρούς μέσα στις προσθήκες της, ενώ παρέμειναν από πέρσι οι Dusan Sakota, Milan Milosevic, Malik Hairston, Ζήσης Σαρικόπουλος και Νώντας Παπαντωνίου. Έτσι έχουμε και λέμε:

Marc Antonio Carter (που πέρσι αγωνιζόταν στον Π.Α.Ο.Κ.), Λουκάς Μαυροκεφαλίδης (από τον Παναθηναϊκό), Δημήτρης Κατσίβελης (από τον Ολυμπιακό), Γιάννης Καλαμπόκης (από το Ρέθυμνο), Chris Warren (από την Τουρκική Usak Sportif), Philip Scrubb (από το Charleton University του Καναδά), Nicholas Paulos (από το NCAA και την ομάδα UNCG Spartans), Γιώργος Τσαλμπούρης (από τον Πιερικό), Νίκος Καμαριανός (πρωταθλητής με τους εφήβους του Παναθηναϊκου πέρσι), Δημήτρης Μωραΐτης (από τον Πανιώνιο), Edin Atic (από την Βοσνιακή OKK Spars Sarajevo), Daniel Orton (από την ομάδα Grand Rapids Drive της NBA Development League).

Επειδή ο τελευταίος είχε δημιουργήσει πολλά προβλήματα στην Α.Ε.Κ. (μετά από περίπου 40 ημέρες παραμονής του στην ομάδα, κλήθηκε σε απολογία για ανάρμοστη συμπεριφορά), έχει αντικατασταθεί. Αυτός είναι και ο λόγος που πιο πάνω έκανα αναφορά στον O. D. Anosike (από την Laboral Kutxa Baskonia), ο οποίος πήρε την θέση του στο ρόστερ της.

Παραθέτω εδώ τα ρόστερ των δύο ομάδων για να τους ρίξει μια ματιά όποιος ενδιαφέρεται:

Ρόστερ Άρη

Ρόστερ Α.Ε.Κ.

* Εφόσον διασταυρωθεί η πληροφορία για την παραμονή ή μη του Orton, αλλά και η προσθήκη του Anosike, θα γίνει η απαραίτητη διόρθωση.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 3/10/2015)
Σάκοτα: «Δυστυχισμένος που χάνω το ματς με τον Άρη, το περίμενα από την κλήρωση»

O Nτούσαν Σάκοτα θα απουσιάσει από το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Άρη, ωστόσο μίλησε για τον προημιτελικό του Κυπέλλου στο «Nick Galis Hall», τονίζοντας πως δεν θα ήθελε να χάσει το συγκεκριμένο ματς.


Για τον τραυματισμό του: «Ο γιατρός μού είχε πει ότι πρέπει να περάσουν δέκα μέρες, γιατί ο κίνδυνος υποτροπής είναι μεγάλος. Εγώ δεν νιώθω πόνο, αλλά πρέπει να ακολουθούμε τις οδηγίες του γιατρού. Είναι βαρύ φέτος το πρόγραμμα, με υποχρεώσεις σε τρεις διοργανώσεις, και χωρίς προπονήσεις δε νομίζω ότι θα μπορούσα να βοηθήσω την ομάδα. Έχω εκνευριστεί πολύ, αλλά τι να κάνουμε… Κάνω θεραπείες και περιμένω».

Για το παιχνίδι με τον Άρη: «Προσωπικά το παιχνίδι το περίμενα πολύ, από τη στιγμή της κλήρωσης. Ο Άρης είναι μια ομάδα με τους ίδιους στόχους με μας και είναι ένα ματς νοκ άουτ που θα κρίνει ένα ακόμη τρόπαιο. Είμαι πολύ δυστυχισμένος που κατά πάσα πιθανότητα χάνω το ματς».


QUOTE(www.pressaris.gr - 3/10/2015)
Δεν αποπροσανατολίζονται από τις απουσίες της ΑΕΚ

Τα προβλήματα που έχει η ΑΕΚ σε καμία περίπτωση δεν αποπροσανατολίζουν τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του ενόψει του προημιτελικού κυπέλλου την Τετάρτη.


Σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται κανείς από τον Άρη να υποτιμήσει την ΑΕΚ που θα έρθει με απουσίες να παίξει έναν αγώνα νοκ άουτ.

Ουδείς επίσης πρόκειται να υπερεκτιμήσει τις δυνατότητες του αντιπάλου.

Ο Πρίφτης κρατάει την ομάδα συγκεντρωμένη στον στόχο της, θα την προετοιμάσει με το μυαλό πως θα αντιμετωπίσει έναν αντίπαλο ιδιαίτερα ποιοτικό που μπορεί να καλύψει τις όποιες απουσίες (Κάρτερ, Σάκοτα, Κατσίβελης) και περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν στο παρκέ τον καλύτερο εαυτό τους!


QUOTE(www.pressaris.gr - 3/10/2015)
Με διπλή προπόνηση μπαίνει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για ΑΕΚ

Με διπλή προπόνηση μπαίνει ο Άρης στην τελική ευθεία για τον προημιτελικό κυπέλλου με την ΑΕΚ, αγώνα με τον οποίο ανοίγει η αυλαία των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας σε μια χρονιά γεμάτη με φιλοδοξίες και απαιτήσεις.


Μετά το χθεσινό κάτι σαν ρεπό, αφού η ομάδα ταξίδευε από το Γκαζιαντέπ για τη Θεσσαλονίκη και έφτασε στην πόλη το βράδυ, ο Δημήτρης Πρίφτης περιμένει τους παίκτες του στο Παλέ το πρωί για προπόνηση.

Έχοντας ολοκληρώσει τα φιλικά παιχνίδια, ο τεχνικός του Άρη και οι συνεργάτες του θα αναλύσουν μαζί με τους παίκτες τα συμπεράσματα που προέκυψαν, κυρίως από τα δύο τελευταία παιχνίδια με Καρσίγιακα και Γκαζιαντέπ και παράλληλα θα αρχίσουν να αναλύουν την ΑΕΚ.


QUOTE(www.pressaris.gr - 4/10/2015)
Η σημασία των τελευταίων προπονήσεων πριν τον αγωνιστικό «Γολγοθά»

Υπό διαφορετικές συνθήκες η σημερινή μέρα θα ήταν ημέρα ξεκούρασης για τους παίκτες του Άρη, όμως πλέον η ομάδα έχει μπει στην τελική της ευθεία για την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της σε τρία μέτωπα.


Από την Τετάρτη με τον προημιτελικό Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ ξεκινάει ένας γολγοθάς αγώνων για τον Άρη, 22 ή 23 (αν κερδίσει την ΑΕΚ) παιχνιδιών σε 74 ημέρες. Είναι ένα διάστημα στο οποίο αυτό που θα συρρικνωθεί σε μεγάλο βαθμό είναι οι προπονήσεις. Με παιχνίδι ανά τρεις ημέρες και ενδιάμεσα ταξίδια είναι πολύ δύσκολο μέσα σε αυτές τις 74 ημέρες, έως τα τέλη Δεκεμβρίου, η ομάδα να κάνει κανονική προπόνηση.

Επομένως, όλο αυτό το διάστημα (κυρίως μετά το Nick Galis Cup μέχρι και την Τρίτη) θεωρείται, και όχι άδικα, ιδιαίτερα κρίσιμο για τον Δημήτρη Πρίφτη, προκειμένου να βάλει τις τελευταίες πινελιές στην ομάδα του. Βέβαια, στις τελευταίες προπονήσεις είναι λογικό το βάρος να πέφτει και στην ανάλυση του πρώτου αντιπάλου που είναι η ΑΕΚ. Σε κάθε περίπτωση κάθε προπόνηση, κάθε λεπτό των τελευταίων προπονήσεων τη συγκεκριμένη περίοδο παίζει σπουδαίο ρόλο στις αγωνιστικές αρχές του φετινού Άρη.


Είδαμε την ομάδα μας μέσα από τα διάφορα φιλικά παιχνίδια που έδωσε, με αποκορύφωμα το πιο δυνατό με αντίπαλο την Τουρκική Καρσίγιακα.

Έχουμε πλέον επίγνωση του τι μπορούμε να περιμένουμε από αυτήν, αν και κατά την διάρκεια της χρονιάς θα περιμένουμε βελτίωση σε αρκετούς τομείς του παιχνιδιού. Σίγουρα πάντως γνωρίζουμε πως ακόμα δεν είναι πλήρως έτοιμη και πως θα μπορούσε άλλωστε (; ), αφού είναι πολύ νωρίς και ουσιαστικά πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ομάδα.

Το ζήτημα που τίθεται, κατ' εμέ, είναι το να καταφέρει να διαχειριστεί τα παιχνίδια όσο γίνεται καλύτερα και να πάρει κάποια θετικά αποτελέσματα (νίκες δηλαδή) στους πρώτους αγώνες της χρονιάς. Αυτό είναι ούτως ή άλλως δύσκολο γενικά, γίνεται όμως ακόμη δυσκολότερο όταν έχεις να αντιμετωπίσεις τόσο δυνατούς αντιπάλους από την αρχή. Άρα θα πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι κι εμείς ως φίλαθλοι, αφού το να μην τα καταφέρει η ομάδα σε κάποια από αυτά τα παιχνίδια, ούτε απίθανο είναι, ούτε την καταστροφή θα φέρει (πλην του πρώτου παιχνιδιού, στο οποίο με ήττα θα βγούμε από τον θεσμό του κυπέλλου).

Κατά σειρά θα αντιμετωπίσουμε την Α.Ε.Κ εντός (προημιτελικός κυπέλλου), τον Παναθηναϊκό εντός (1η αγωνιστική πρωταθλήματος), την Τράμπζονσπορ εκτός (1η αγωνιστική eurocup), τον Π.Α.Ο.Κ εντός (3η αγωνιστική πρωταθλήματος). Πρόκειται για μόλις 4 από τα πολλά δύσκολα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν...

Υ.Γ. Πριν το παιχνίδι με τον Π.Α.Ο.Κ. έχουμε δύο ακόμη παιχνίδια, τα οποία μπορεί να μην αναφέρθηκαν πιο πάνω, αλλά μόνο εύκολα δεν θα είναι. Τόσο το εκτός έδρας, κόντρα στο νεοφώτιστο Αρκαδικό (με πολλούς έμπειρους παίχτες στο ρόστερ του) για την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος, όσο και το εντός έδρας με αντίπαλο την Μπουντούτσνοστ (2η αγωνιστική eurocup).
algait
Διαπιστώνω αρκετή μουρμούρα (δικαιολογημένη για μένα) για τις τιμές των εισιτηρίων...
SteelGandalf
QUOTE(algait @ Oct 4 2015, 23:06 ) *
Διαπιστώνω αρκετή μουρμούρα (δικαιολογημένη για μένα) για τις τιμές των εισιτηρίων...


Μπαίνω κι εγώ να δω μια τοποθέτηση κάποιου άλλου, αφού όλη την ημέρα σήμερα γράφω μόνος μου εδώ μέσα και βλέπω το σχόλιο σου... smiley.gif

QUOTE(www.pressaris.gr)
Παράπονα για τιμές των εισιτηρίων με ΑΕΚ

Τα εισιτήρια του αγώνα κυπέλλου με την ΑΕΚ κυκλοφορούν αύριο το πρωί, όμως αρκετοί φίλαθλοι έχουν εκφράσει παράπονα για τις τιμές που όρισε η ΚΑΕ.


Τα παράπονα έχουν γίνει κυρίως διαδικτυακά, και στην σελίδα της ΚΑΕ στο facebook, και αφορούν τις τιμές σε όλο το γήπεδο, που η διοίκηση όρισε 15 ευρώ στις θύρες 5-6 και 20 ευρώ στις υπόλοιπες θύρες. Για τους κατόχους των διαρκείας υπάρχει έκπτωση 5 ευρώ.


Έχω διαφορετική άποψη επί του θέματος και εξηγούμαι.

Δεν θεωρώ πως τα εισιτήρια είναι τόσο ακριβά όσο λέγεται.

Να το πω διαφορετικά. Αν ήταν 10 ευρώ στις θύρες 1 έως 10 (πλην των 5-6) στις 5-6 πόσο θα είχαν; 5 ευρώ;

Τα 10 ευρώ πιστεύω πως θα ήταν λίγα. Έπειτα, τι να βάλουν; 8 ευρώ στις 5-6 και 12 στις υπόλοιπες;

Λίγο "κουλό" δεν θα ήταν;

Όσοι αγοράσαμε διαρκείας, θα έχουμε και έκπτωση 5€. Αντί να μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε το παιχνίδι και μόνο αυτό, κάνουμε σαν μυξοπαρθένες...

Επίσης ναι μεν δεν μας περισσεύουν χρήματα για πολλά πολλά, ειδικά τώρα που έχουμε μπροστά μας ένα φαρμακερό πεντάμηνο, αλλά αν δεν μπορεί κάποιος να πάει, θα πάνε άλλοι στο γήπεδο. Σημασία έχει να γεμίσει το Nick Galis Hall (κάτι που το θεωρώ δεδομένο) και ακόμα μεγαλύτερη να πάρουμε τη νίκη-πρόκριση στον επόμενο γύρο (ημιτελικοί).

Άλλωστε είναι δεδομένη η τεράστια ζήτηση που θα έχουν τα εισιτήρια, οπότε και οι τιμές είναι ανάλογες. Θα μπορούσαν οι αρχικές τιμές να είναι κατά 5 ευρώ χαμηλότερες και να μην υπάρχει έκπτωση για τους κατόχους των διαρκείας. Πάλι όμως κάποιοι θα έβγαιναν να γκρινιάξουν...
Paris87
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 4 2015, 23:51 ) *
Τα 10 ευρώ πιστεύω πως θα ήταν λίγα. Έπειτα, τι να βάλουν; 8 ευρώ στις 5-6 και 12 στις υπόλοιπες;

Λίγο "κουλό" δεν θα ήταν;

Όσοι αγοράσαμε διαρκείας, θα έχουμε και έκπτωση 5€. Αντί να μας ενδιαφέρει να κερδίσουμε το παιχνίδι και μόνο αυτό, κάνουμε σαν μυξοπαρθένες...


Καθολου "κουλο", επειδη δεν ειναι 10-15-20-25? Λες και πρεπει να πηγαινει ανα 5.

Το να διαφωνεις με την τιμη του εισιτηριου δεν σε κανει "κλαψιαρη,γκρινιαρη,μυξοπαρθενα" κλπ
Μερικους μας ενδιαφερει και να το δουμε το παιχνιδι, ο αθλητισμος ειναι πρωτιστως θεαμα για τους φιλαθλους.
Pierce
Ειλικρινής απορία.

Το διαρκείας δεν είναι για όλα τα παιχνίδια Πρωταθλήματος/Ευρώπης/Κυπέλλου; blink.gif
sirax23
Καλησπερα και απο εμενα .. απο το αντιπαλο στρατοπεδο. Ευχομαι πανω απο ολα να γινει ενα καλο παιχνιδι και σε αθλητικα πλαισια χωρις παρατραγουδα. Οσον αφορα για τα εισιτηρια επειδη τυγχανει να εχω διαρκειας στη ΑΕΚ αν η διοικηση αποφασιζε να μην ισχθσουν αυτα σε ματς κυπελλου θα χαλιομουν αφαντστα .. Κι ας ειχε βαλει γενικη εισοδο 5 ευρω. Το νοημα του διαρκειας ειναι οτι εχεις προσβαση σε ΟΛΑ τα ματς που εισαι γηπεδουχος.
SteveNashidis
http://www.arisbc.gr/blog/2015/10/05/miosi-ton-timon/


QUOTE
Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ανακοινώνει την μείωση των τιμών των εισιτήριων στις θύρες 7, 8, 9 και 10 για τον αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ (Τετάρτη 07/10, 19:30).

Για τους κατόχους διαρκείας η τιμή του εισιτήριου είναι 10 ευρώ και για τους μη κατόχους 15 ευρώ. Όσοι φίλοι της ομάδας έχουν ήδη προμηθευτεί το εισιτήριό τους στην αρχική τιμή, θα έχουν επιστροφή χρημάτων (5 ευρώ).


Mειώθηκαν τελικά .
38aris
Αρχικά κι εμένα μου φαίνεται λάθος η μη συμπερίληψη των αγώνων του Κυπέλλου στην τιμή των διαρκείας.
Από την άλλη είναι προημιτελικός Κυπέλλου, με μία άκρως εμπορική ομάδα (ειδικά μετά τα περσινά πλει οφ) και παράλληλα πρώτη επίσημη της ομάδας που τόσο παινεψαμε όλη την pre-season.
Δε καταλαβαίνω σε παιχνίδι κυπέλλου στο ποδόσφαιρο οι ίδιοι οπαδοι στους 8 με την ΑΕΚ, με θεωρητικά (πάντα) μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης δε θα έδιναν 15 ή 20 ευρώ να δουν το έκτρωμα που αποκαλούμε ποδόσφαιρο στη χώρα μας.
Οκ είναι δύσκολες εποχές αλλά κάθε επένδυση πρέπει να έχει και απόσβεση.

Μέχρι πέρσι ακούγαμε παράπονα του στυλ ''Σιγά μη δώσω 10 ευρώ να δω τον Αντεγκμπόγιε (π.χ.)'' φέτος πάλι τα ίδια?
Ας υπολογίσουμε και την αυξημένη πώληση των διαρκείας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον αριθμό έκδοσης εισητηρίων σε κάθε παιχνίδι, και εδώ συγκεκριμένα την έκπτωση που θα γίνει σε 2 χιλιάδες οπαδούς που έχουν ήδη προμηθευτεί.

Ας μην είμαστε παράλογοι,να υποστηρίξουμε το ηλεκτρονικό εισητήριο και την εκδίωξη κάθε καταστρεπτικού στοιχείου από το γήπεδο, γιατί αν γκρινιάζει ο κάθε ένας για τα 5 ευρώ τώρα τι να πούμε εμείς που αγοράσαμε πέρσι διαρκείας και χάσαμε τα πλει οφ και πόσα άλλα παιχνίδια (προσωπικά επειδή μένω Αθήνα πήγα στο παιχνίδι που διακόπηκε και πάλι λόγω δουλειάς μπορούσα να πάω μόνο στα πλει οφ) για τον κάθε συμπλεγματικό που βγάζει τα γούστα του στο γήπεδο.
Δεν είδα πολλούς να "γκρινιάζουν' και τότε, πέραν του εδώ φόρουμ.
SteelGandalf
QUOTE(Paris87 @ Oct 4 2015, 23:58 ) *
Καθολου "κουλο", επειδη δεν ειναι 10-15-20-25? Λες και πρεπει να πηγαινει ανα 5.

Το να διαφωνεις με την τιμη του εισιτηριου δεν σε κανει "κλαψιαρη,γκρινιαρη,μυξοπαρθενα" κλπ
Μερικους μας ενδιαφερει και να το δουμε το παιχνιδι, ο αθλητισμος ειναι πρωτιστως θεαμα για τους φιλαθλους.


Επειδή με παρεξήγησες να ξεκαθαρίσω 2-3 πράγματα.

1ον Όντως πουθενά δεν αναγράφεται και κανείς δεν υποχρεούται να ορίζει στο εισιτήριο τιμή ανά 5 ευρώ. Αποτελεί όμως μια κοινή πρακτική (άσχετα αν στην πράξη θα μπορούσε να λειτουργεί και διαφορετικά), ίσως και για την αποφυγή του να μαζεύουν πολλά ψιλά (κέρματα κλπ.). Δεν είμαι σίγουρος, λέω αυτό που σκέφτομαι έτσι πρόχειρα. Ίσως να υπάρχουν και άλλοι λόγοι.

2ον Δεν αναφέρθηκα, χρησιμοποιώντας την λέξη "μυξοπαρθένες", σε αυτόν που έχει αντίρρηση για τις τιμές. Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει την άποψη του και να την εκφράζει. Εγώ τοποθέτηθηκα έτσι ακραία, επειδή έτεινε να γίνει μείζον ζήτημα, λες και από τα 5 ευρώ λιγότερα ή περισσότερα θα σωζόμασταν ή θα καταστεφόμασταν οικονομικά.

Η επόμενη μου τοποθέτηση (αυτό που θα μπορούσα να γράφω εδώ ως 3ον) θα γραφτεί λίγο πιο κάτω (σχετικά με την μείωση της αρχικής τιμής και τον αρνητικό ντόρο που δημιουργήθηκε χωρίς λόγο)... wink.gif

QUOTE(Pierce @ Oct 5 2015, 00:03 ) *
Ειλικρινής απορία.

Το διαρκείας δεν είναι για όλα τα παιχνίδια Πρωταθλήματος/Ευρώπης/Κυπέλλου; blink.gif


Είχα διαβάσει ή ακούσει (δεν παίρνω και όρκο) πως δεν συμπεριλήφθηκαν στις τιμές των διαρκείας επειδή και καλά το κύπελλο το διοργανώνει άλλος φορέας. Ισχύει κάτι τέτοιο; Έχει βάση; Δεν έχω ιδέα πραγματικά, αλλά ο φίλος της Α.Ε.Κ. από κάτω, αναφέρει πως στα δικά τους διαρκείας έχουν συμπεριληφθεί οι αγώνες του κυπέλλου (αν το αντιλήφθηκα σωστά). Αν ισχύει, τότε είναι λάθος της δικής μας Κ.Α.Ε. η συγκεκριμένη στάση. Ας έβαζε ακόμη 10-20 ευρώ στο κόστος των διαρκείας, για να μην ταλαιπωρηθεί και ο κόσμος σήμερα!!!

QUOTE(sirax23 @ Oct 5 2015, 14:57 ) *
Καλησπερα και απο εμενα .. απο το αντιπαλο στρατοπεδο. Ευχομαι πανω απο ολα να γινει ενα καλο παιχνιδι και σε αθλητικα πλαισια χωρις παρατραγουδα. Οσον αφορα για τα εισιτηρια επειδη τυγχανει να εχω διαρκειας στη ΑΕΚ αν η διοικηση αποφασιζε να μην ισχθσουν αυτα σε ματς κυπελλου θα χαλιομουν αφαντστα .. Κι ας ειχε βαλει γενικη εισοδο 5 ευρω. Το νοημα του διαρκειας ειναι οτι εχεις προσβαση σε ΟΛΑ τα ματς που εισαι γηπεδουχος.


Καλώς τον φίλο.

Αυτό που επιθυμείς, θέλουμε κι εμείς και αυτό πρέπει να διασφαλίζουν οι εκάστε διοικήσεις των ομάδων. Πρέπει να μπαίνουν στο γήπεδο άτομα που δεν θα δημιουργήσουν προβλήματα και οποιοσδήποτε τολμήσει να δημιουργήσει ταραχή, θα πρέπει να εντοπίζεται και να υπόκειται σε αυστηρές ποινές.- Μακάρι όλα να πάνε καλά και να κερδίσει ο καλύτερος. Αλήθεια, όντως στην τιμή των διαρκείας σας συμπεριλαμβάνονται οι αγώνες κυπέλλου; Αυτό για να ισχύει βέβαια θα πρέπει να προκριθείτε από το μεθαυριανό παιχνίδι και στον ημιτελικό να παίξετε στην έδρα σας (το οποίο δεν ξέρω, επίσης, κατά πόσο είναι εφικτό ή δεδομένο). Είσαι σίγουρος πως ισχύει το διαρκείας σου και σε ενδεχόμενο παιχνίδι κυπέλλου ή έτσι υποθέτεις;

QUOTE(Voyager @ Oct 5 2015, 15:10 ) *


Και ταλαιπωρηθήκαμε, αφού ήμασταν εκεί λίγη ώρα πριν την 12η μεσημβρινή (στις 12 υποτίθεται θα άρχιζε η διαδικασία έκδοσης εισιτηρίων) και ακόμη δεν είχαν παραληφθεί τα νέα χαρτάκια των εισιτηρίων. Τελικά, κατά τις 12:15 ξεκίνησε η έκδοση, με τον κόσμο να έχει σχηματίσει ουρά που συνεχώς αυξανόταν. Μάλιστα, απ' ότι μόλις διάβασα, τελικά μειώθηκε η τιμή. Εγώ το πήρα με την αρχική έκπτωση, λόγω διαρκείας, δηλαδή από 20€ στα 15€ (στην θύρα 9), ενώ λίγο αργότερα θα το αγόραζα με 10€...

Θα επιστραφούν, αναφέρει η ανακοίνωση τα 5 ευρώ. Δεν είναι για τα 5 ευρώ φυσικά (το αναφέρω και πιο πάνω, αλλά και άλλες φορές), αλλά για τις εντυπώσεις που σίγουρα η διοίκηση της Κ.Α.Ε. τις έχασε στην συγκεκριμένη περίπτωση...

QUOTE(38aris @ Oct 5 2015, 15:15 ) *
Αρχικά κι εμένα μου φαίνεται λάθος η μη συμπερίληψη των αγώνων του Κυπέλλου στην τιμή των διαρκείας.
Από την άλλη είναι προημιτελικός Κυπέλλου, με μία άκρως εμπορική ομάδα (ειδικά μετά τα περσινά πλει οφ) και παράλληλα πρώτη επίσημη της ομάδας που τόσο παινεψαμε όλη την pre-season.
Δε καταλαβαίνω σε παιχνίδι κυπέλλου στο ποδόσφαιρο οι ίδιοι οπαδοι στους 8 με την ΑΕΚ, με θεωρητικά (πάντα) μεγάλες πιθανότητες πρόκρισης δε θα έδιναν 15 ή 20 ευρώ να δουν το έκτρωμα που αποκαλούμε ποδόσφαιρο στη χώρα μας.
Οκ είναι δύσκολες εποχές αλλά κάθε επένδυση πρέπει να έχει και απόσβεση.

Μέχρι πέρσι ακούγαμε παράπονα του στυλ ''Σιγά μη δώσω 10 ευρώ να δω τον Αντεγκμπόγιε (π.χ.)'' φέτος πάλι τα ίδια?
Ας υπολογίσουμε και την αυξημένη πώληση των διαρκείας, με ότι αυτό συνεπάγεται για τον αριθμό έκδοσης εισητηρίων σε κάθε παιχνίδι, και εδώ συγκεκριμένα την έκπτωση που θα γίνει σε 2 χιλιάδες οπαδούς που έχουν ήδη προμηθευτεί.

Ας μην είμαστε παράλογοι, να υποστηρίξουμε το ηλεκτρονικό εισητήριο και την εκδίωξη κάθε καταστρεπτικού στοιχείου από το γήπεδο, γιατί αν γκρινιάζει ο κάθε ένας για τα 5 ευρώ τώρα τι να πούμε εμείς που αγοράσαμε πέρσι διαρκείας και χάσαμε τα πλει οφ και πόσα άλλα παιχνίδια (προσωπικά επειδή μένω Αθήνα πήγα στο παιχνίδι που διακόπηκε και πάλι λόγω δουλειάς μπορούσα να πάω μόνο στα πλει οφ) για τον κάθε συμπλεγματικό που βγάζει τα γούστα του στο γήπεδο. Δεν είδα πολλούς να "γκρινιάζουν' και τότε, πέραν του εδώ φόρουμ.


Συμφωνώ με το σκεπτικό σου 100%. Και με το πρώτο σκέλος της τοποθέτησης σου, αλλά κυρίως με το 2ο, που αφορά την βία και τα έκτροπα από τα διάφορα ταραχοποιά στοιχεία. Θα πρέπει, επιτέλους, να τελειώνουμε οριστικά με αυτά τα φαινόμενα. Αν θέλουν Α.Μ.Κ.Α., Α.Φ.Μ., Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή πιστοποιητικό της ενορίας ότι βρισκόμαστε εν ζωή, εγώ είμαι μέσα, αρκεί να τελειώνουμε με τους κάφρους.-
algait
Καλησπέρα και από μένα. Από όσο θυμάμαι στα παιχνίδια του κυπέλλου ποτέ δεν ίσχυαν τα διαρκείας. Δεν ξέρω για ποιο λόγο.

Όσον αφορά στις τιμές, θεωρώ πως ένας άνθρωπος που έχει επενδύσει ένα κάρο λεφτά για να πληρώσει υποχρεώσεις και χρέη τις ομάδας, να φέρει ποιοτικούς παίχτες και να κάνει έργα στις εγκαταστάσεις του γηπέδου, έχει κάθε δικαίωμα να αυξάνει τις τιμές των εισιτηρίων (άλλωστε είναι νόμος της αγοράς πως όταν βελτιώνεις το προϊόν σου, αυξάνεις και την τιμή του), υπάρχει όμως ένα μεγάλο "ΑΛΛΑ'". Ο Λάσκαρης είχε δηλώσει στην συνέντευξη τύπου πως σκεφτόταν να δώσει δωρεάν τα τηλεοπτικά δικαιώματα στην ΕΡΤ για να μπορούν όλοι οι Έλληνες να βλέπουν ελεύθερα τον ΑΡΗ!!! Δηλαδή ήταν διατεθειμένος να χάσει το μεγαλύτερο έσοδο της ομάδας για να βλέπει ο κόσμος τον ΑΡΗ!!!! Το να ανεβάζεις όμως τις τιμές των εισιτηρίων, δεν βοηθάς τον κόσμο να δει την ομάδα και να την ενισχύσει μέσα στο γήπεδο και έρχεται σε αντίφαση με την παραπάνω δήλωση!! Εκτός αν την έκανε απλά για το θεαθήναι και για να λαϊκήσει. Τέλος πάντων για μένα αυτός ο χειρισμός ήταν λάθος, το οποίο απότι βλέπω διορθώνεται με την μείωση των τιμών.

Όσον αφορά το αγωνιστικό, με φοβίζουν οι απουσίες της ΑΕΚ γιατί στην ουσία δεν ξέρουμε πως θα αντιδράσει. Αυτά είναι πολύ περιέργα παιχνίδια γιατί στην ουσία δεν έχει σημασία ποιος έχει καλύτερη ομάδα, αλλά ποιος είναι πιο έτοιμος, την συγκεκριμένη στιγμή. Το θεωρώ πολύ απρόβλεπτο παιχνίδι και έυχομαι καλή τύχη στην ομάδα
SteelGandalf
Σωστά μιλάς αγαπητέ μου.

Είχε αναφέρει ακριβώς αυτό (μη νομίζεις πως τα χρήματα από τα τηλεοπτικά είναι κανένα σπουδαίο ποσό, αναφέρομαι για τα οικονομικά δεδομένα του κυρίου Λάσκαρη φυσικά), όπως και κάτι άλλο όταν έλεγε ότι η επένδυση θα συνεχιστεί, ακόμη και αν ο κόσμος δεν στηρίξει όσο θα έπρεπε. Με άλλα λόγια, είπε πως δεν έχει ανάγκη από εκείνα τα χρήματα (στα διαρκείας αναφερόταν τότε), αλλά αυτό είναι κάτι άλλο από αυτό που "υποχρεούμαστε" να πράξουμε εμείς ως γνήσιοι Αρειανοί που αγαπάμε την ομάδα μας.

Ήρθε ένας άνθρωπος "από το πουθενά", έριξε ένα κάρο εκατομμύρια, αγόρασε παίχτες που μέχρι πρότινος ούτε στα όνειρα μας μπορούσαμε να φανταστούμε (αναφέρομαι, περίπου, στην τελευταία 25ετία) και, το βασικότερο, μας έδωσε και πάλι όραμα, πίστη, ελπίδα, αναπτερώνοντας το ηθικό μας!!!

Ε για 5 και 10 ευρώ (που όπως πολύ σωστά λες έχει κάθε δικαίωμα να τα ζητήσει) εγώ δεν θα το έκανα θέμα, γιατί είδα πράγματα στην ομάδα. Είδα να ρέει ζεστό χρήμα. Είδα να καλύπτονται πολλές υποχρεώσεις του παρελθόντος και να διευθετούνται άλλες, μέχρι το τέλος της τρέχουσας χρονιάς!!! Πότε άλλοτε τα βλέπαμε αυτά στον Άρη μας;;;

Σίγουρα όμως μπορούσαμε, αφού τελικά μειώθηκαν οι τιμές, να αποφύγουμε την απώλεια των εντυπώσεων.

Anyway, άνθρωποι είναι όλοι, λάθη θα κάνουν. Έδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και αυτό τους πιστώνεται, από μένα που δεν μου αρέσει, γενικά στην ζωή μου, να ισοπεδώνω ανθρώπους και καταστάσεις. wink.gif
Paris87
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 5 2015, 18:20 ) *
Επειδή με παρεξήγησες να ξεκαθαρίσω 2-3 πράγματα.

1ον Όντως πουθενά δεν αναγράφεται και κανείς δεν υποχρεούται να ορίζει στο εισιτήριο τιμή ανά 5 ευρώ. Αποτελεί όμως μια κοινή πρακτική (άσχετα αν στην πράξη θα μπορούσε να λειτουργεί και διαφορετικά), ίσως και για την αποφυγή του να μαζεύουν πολλά ψιλά (κέρματα κλπ.). Δεν είμαι σίγουρος, λέω αυτό που σκέφτομαι έτσι πρόχειρα. Ίσως να υπάρχουν και άλλοι λόγοι.

2ον Δεν αναφέρθηκα, χρησιμοποιώντας την λέξη "μυξοπαρθένες", σε αυτόν που έχει αντίρρηση για τις τιμές. Είναι δικαίωμα του καθενός να έχει την άποψη του και να την εκφράζει. Εγώ τοποθέτηθηκα έτσι ακραία, επειδή έτεινε να γίνει μείζον ζήτημα, λες και από τα 5 ευρώ λιγότερα ή περισσότερα θα σωζόμασταν ή θα καταστεφόμασταν οικονομικά.


Το θεμα ειναι αυτο το "ασχετα αν στην πραξη.." δεν ειναι "ασχετα αν στη θεωρια..". Αν πραγματικα θες να βρεις μια προσιτη τιμη στο εισιτηριο δεν νομιζω οτι το προβλημα των κερματων ειναι σοβαρο.

Καταλαβα οτι η "ακραια" τοποθετηση σου ηταν περισσοτερο για να δειξεις αυτο, αλλα ξεχνας οτι για τους φιλαθλους η τιμη του εισιτηριου ειναι οντως μειζον ζητημα (το οποιο και αυτο ειναι δικαιωμα του καθενος παρεμπιπτοντως), εκτος και αν τυφλα ακολουθεις (οχι εσυ) μια ομαδα καθαρα σαν οπαδος. Απο τη στιγμη που πληρωνεις για ενα προιον (θεαμα), η τιμη ειναι ενα απο τα βασικοτερα κριτηρια.

(επισης ουτε με τα +/-30 ευρω θα καταστρεφομασταν οικονομικα, οποτε οπως καταλαβαινεις το τελευταιο δεν ειναι επιχειρημα για να κοστολογησεις την αξια)
Φιλικα παντα, απλα και εγω ειμαι σπασμενος οπως και αρκετοι αλλοι με την υπερβολικη (για τα οικονομικα δεδομενα μου) τιμη επειδη ηθελα να παω, ποσο μαλλον οταν εζησα την ατμοσφαιρα περυσι στα πλειοφ με την ΑΕΚ.
Τωρα με το -5 το σκεφτομαι.
Areianara_S3
QUOTE (38aris @ Oct 5 2015, 15:15 ) *
Ας μην είμαστε παράλογοι,να υποστηρίξουμε το ηλεκτρονικό εισητήριο και την εκδίωξη κάθε καταστρεπτικού στοιχείου από το γήπεδο, γιατί αν γκρινιάζει ο κάθε ένας για τα 5 ευρώ τώρα τι να πούμε εμείς που αγοράσαμε πέρσι διαρκείας και χάσαμε τα πλει οφ και πόσα άλλα παιχνίδια (προσωπικά επειδή μένω Αθήνα πήγα στο παιχνίδι που διακόπηκε και πάλι λόγω δουλειάς μπορούσα να πάω μόνο στα πλει οφ) για τον κάθε συμπλεγματικό που βγάζει τα γούστα του στο γήπεδο.
Δεν είδα πολλούς να "γκρινιάζουν' και τότε, πέραν του εδώ φόρουμ.

συμπλεγματικος που βγαζει τα γουστα του στο πέταλο ειναι ο 20αρης που τραβιέται παντού και όχι ο Αναστόπουλος ;





QUOTE (SteelGandalf @ Oct 5 2015, 18:20 ) *
Συμφωνώ με το σκεπτικό σου 100%. Και με το πρώτο σκέλος της τοποθέτησης σου, αλλά κυρίως με το 2ο, που αφορά την βία και τα έκτροπα από τα διάφορα ταραχοποιά στοιχεία. Θα πρέπει, επιτέλους, να τελειώνουμε οριστικά με αυτά τα φαινόμενα. Αν θέλουν Α.Μ.Κ.Α., Α.Φ.Μ., Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητας ή πιστοποιητικό της ενορίας ότι βρισκόμαστε εν ζωή, εγώ είμαι μέσα, αρκεί να τελειώνουμε με τους κάφρους.-

δεν σχολιάζω το ότι συμφωνεις με το ''φακέλωμα'' και την συμπεριφορα της πολιτείας προς τους οπαδούς λες και ειναι εγκληματίες, αλλα θελω να σου θυμήσω ότι αυτοί οι ''καφροι'' είναι που διαφημίζουν τόσα χρόνια το παλαι στην Ευρώπη και οτι χωρίς αυτους πολυ πιθανό να μην είχε έρθει και επενδυτής

και επιτέλους τελειώνετε με αυτην την καραμέλα, οτι για όλα φταίει ο σύνδεσμος και τα παιδάκια στο πέταλο, δηλαδή τι θέλετε γηπεδο εκκλησία οπου θα έρχεται ο κάθε στημένος και θα εκτελεί το έργο του;
yorgos
QUOTE
για όλα φταίει ο σύνδεσμος και τα παιδάκια στο πέταλο, δηλαδή τι θέλετε γηπεδο εκκλησία οπου θα έρχεται ο κάθε στημένος και θα εκτελεί το έργο του;

Γήπεδο που δε θα είναι κλειδωμένο με οικονομική και αγωνιστική ζημιά λόγω της ηλιθιότητας κάποιων, αυτό είναι το ζητούμενο. Και στημένος να είναι κάποιος, χάρη του κάνει ο κάθε κοπάνος που πετάει έναν αναπτήρα και ζημιώνει την ομάδα. Αν δεν το καταλαβαίνει ο κόπανος, ας το καταλάβουν οι μη κόπανοι του συνδέσμου κι ας τον μαζέψουν. Αν δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτό ο σύνδεσμος, ε ας πάει να πλέξει πουλόβερ στο σπίτι του, οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτε. Άμα δε μπορείς, γίνε κομμωτής.
algait
QUOTE
Γήπεδο που δε θα είναι κλειδωμένο με οικονομική και αγωνιστική ζημιά λόγω της ηλιθιότητας κάποιων, αυτό είναι το ζητούμενο. Και στημένος να είναι κάποιος, χάρη του κάνει ο κάθε κοπάνος που πετάει έναν αναπτήρα και ζημιώνει την ομάδα. Αν δεν το καταλαβαίνει ο κόπανος, ας το καταλάβουν οι μη κόπανοι του συνδέσμου κι ας τον μαζέψουν. Αν δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτό ο σύνδεσμος, ε ας πάει να πλέξει πουλόβερ στο σπίτι του, οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτε. Άμα δε μπορείς, γίνε κομμωτής.


Συμφωνώ απόλυτα. Και εν τέλει πρέπει κάποτε να κατανοήσουμε ότι με τα "έτσι γουστάρω" δεν στηρίζουμε την ομάδα. Είναι άλλο πράγμα το φωνάζω και κάνω το γήπεδο κόλαση και άλλο το "Πετάω αντικείμενα και διακόπτεται ο αγώνας", το "βρίζω τον Πρέλεβιτς που έκανε την τιμή στον Γκάλη και ήρθε στην εκδήλωσή του" και το "βρίζω τους επίσημους προσκεκλημένους του Nick Galis Cup".

Τέσπα, μιας και νήμα αφορά τον αωνα του κυπέλου, πως το βλέπετε το ματσάκι;
SteelGandalf
QUOTE(Areianara_S3 @ Oct 5 2015, 20:51 ) *
συμπλεγματικος που βγαζει τα γουστα του στο πέταλο ειναι ο 20αρης που τραβιέται παντού και όχι ο Αναστόπουλος;


Αν με την λέξη-έννοια "γούστα" εννοούνται και όλα αυτά τα, κατά καιρούς, κακώς κείμενα, που, όλως τυχαίως, συμβαίνουν μόνο όταν στο γήπεδο έρχονται και πολλοί (δεν ισοπεδώνω τους πάντες) από τους οργανωμένους, τότε ναι, όλοι εκείνοι είναι κατά βάση συμπλεγματικοί, κομπλεξικοί και άνθρωποι κατωτέρου επιπέδου.

Από 'κει και πέρα, αν και δεν θέλω σε καμία περίπτωση να επιστρέψει η συζήτηση στα περί διαιτησίας, ο εκάστοτε Αναστόπουλος (μακάρι να ήταν μόνο αυτός), είναι λίγος ως διαιτητής, εφόσον δεν τηρεί τα ίδια μέτρα και τα ίδια σταθμά σε όλα τα γήπεδα, απέναντι σε όλες τις ομάδες, αλλά εφαρμόζει το νόμο κατά το δοκούν.

QUOTE(Areianara_S3 @ Oct 5 2015, 20:51 ) *
δεν σχολιάζω το ότι συμφωνεις με το ''φακέλωμα'' και την συμπεριφορα της πολιτείας προς τους οπαδούς λες και ειναι εγκληματίες, αλλα θελω να σου θυμήσω ότι αυτοί οι ''καφροι'' είναι που διαφημίζουν τόσα χρόνια το παλαι στην Ευρώπη και οτι χωρίς αυτους πολυ πιθανό να μην είχε έρθει και επενδυτής

και επιτέλους τελειώνετε με αυτην την καραμέλα, οτι για όλα φταίει ο σύνδεσμος και τα παιδάκια στο πέταλο, δηλαδή τι θέλετε γηπεδο εκκλησία οπου θα έρχεται ο κάθε στημένος και θα εκτελεί το έργο του;


Λες δεν σχολιάζεις, αλλά, ουσιαστικά, με τον τρόπο σου, είναι σα να το έκανες ήδη, αφού όλοι αντιλαμβανόμαστε το πνεύμα σου. smile.gif

Εν πάσει περιπτώσει, δεν με πειράζει και να σχολιάσεις και να τοποθετηθείς, εφόσον το κάνεις με κόσμιο τρόπο, σεβόμενος τους συνομιλητές σου, αλλά και τους κανόνες αυτού εδώ του φόρουμ. wink.gif

Φακέλωμα το αποκαλούν, συνήθως όσοι έχουν να φοβηθούν κάτι. Εγώ δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να φοβηθώ, οπότε ΝΑΙ, συμφωνώ απόλυτα με τέτοιου είδους "φακέλωμα", το οποίο θα επιτρέψει στην ομάδα μου να αγωνίζεται με κόσμο στο πλευρό της, πολύ δε περισσότερο όταν κάποιοι (όπως εγώ) έχουν "επενδύσει" σε αυτό, με την πληρωμή, από το υστέρημα τους, ενός εισιτηρίου διαρκείας. Η ζημιά που έγινε πέρσι ήταν τεράστια, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό, αλλά και από πλευράς κύρους του συλλόγου μας.

Αυτό βέβαια, για να προλάβω τους κακεντρεχείς, δεν σημαίνει πως όποιοι δεν αγόρασαν εισιτήριο διαρκειάς (είτε γιατί δεν μπορούσαν, είτε γιατί δεν το είχαν ως προτεραιότητα τους) δεν αγαπούν τον Άρη. Δεν ανήκω στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπουν που βάζουν "Αρειανόμετρα" στην ζωή τους. Αγαπώ την ομάδα όπως εγώ ξέρω και δεν νιώθω την ανάγκη να πείσω κανέναν γι' αυτό. wink.gif

Επίσης, για να βάλουμε και τα πράγματα στην θέση τους, δεν είναι οι κάφροι που διαφημίζουν το Nick Galis Hall στην Ευρώπη, τόσα χρόνια, αλλά όλος ο κόσμος του Άρη με την στήριξη του, με την αγάπη του και τον παλμό που δίνει στο γήπεδο, όντας ενωμένος (και όχι μία ή δύο θύρες από μόνες τους).

Κάτι ακόμα που θέλω να σου πω είναι το εξής. Που βρίσκονταν τόσα χρόνια όλοι αυτοί και γιατί ήταν άφαντοι στο μπάσκετ, είτε με επίσημες τοποθετήσεις τους, είτε με σιωπή; Γιατί εμφανίζονται κυρίως στα παιχνίδια κόντρα στις μεγάλες ομάδες και μετά εξαφανίζονται; Είναι τυχαίο πως όλα τα έκτροπα δημιουργούνται σε αυτά τα παιχνίδια; Ή μήπως είναι δικαιολογημένες οι συμπεριφορές τους, ακόμα και όταν μας σφάζουν στην κυριολεξία; Εννοείται πως δεν θεωρώ ότι στις υπόλοιπες θύρες είναι όλα καλά τα παιδιά. Μακριά από 'μένα μια τέτοια υπόθεση. Ανόητοι και ανώριμοι υπάρχουν παντού. Εγώ θέλω όλοι αυτοί να εντοπιστούν, να απομονωθούν και να τιμωρηθούν για το κακό που έκαναν και κάνουν στον σύλλογο μας.

Και τέλος, μην αυταπατάσαι, πιστεύοντας πως ο κύριος Λάσκαρης ήρθε στον Άρη μας εξαιτίας τους. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, όπως μάλλον σου αρέσει να πιστεύεις, δεν θα είχαμε ποτέ πρόβλημα από μεγαλοεπενδυτή με χρήμα και "δύναμη". Όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και έχει ονοματεπώνυμο. Λευθέρης Αρβανίτης, συνεπικουρούμενος από κάποιους βοηθούς του κι από έναν κύριο Θανάση Πλιάκη (το πρώτο όνομα που μου έρχεται στο μυαλό, αλλά σίγουρα όχι μόνο αυτό) που έβαλε τόσες και τόσες φορές το χέρι στην τσέπη, ώστε να μπορεί ο Άρης να "αναπνέει" μέχρι να έρθει ο κύριος Νικόλαος Λάσκαρης.

Δεν έχω πρόβλημα να συζητώ για ώρες τέτοια θέματα. Δεν προσπαθώ να πείσω κανέναν, αλλά δηλώνω πως γνωρίζω κάποια πράγματα και δεν βρίσκομαι σε ύπνωση.

Υ.Γ. Δεν επιτίθεμαι σε κανέναν, δεν ειρωνεύομαι κανέναν, παραθέτω τις αλήθειες που πιστεύω και που γνωρίζω, αλλά θλίβομαι γιατί στην συγκεκριμένη θεματική ενότητα αντί να μιλάμε για μπάσκετ, για αγωνιστικά θέματα, εμείς την πήγαμε πάλι αλλού την συζήτηση... sad.gif
Areianara_S3
QUOTE (yorgos @ Oct 5 2015, 21:13 ) *
Γήπεδο που δε θα είναι κλειδωμένο με οικονομική και αγωνιστική ζημιά λόγω της ηλιθιότητας κάποιων, αυτό είναι το ζητούμενο. Και στημένος να είναι κάποιος, χάρη του κάνει ο κάθε κοπάνος που πετάει έναν αναπτήρα και ζημιώνει την ομάδα. Αν δεν το καταλαβαίνει ο κόπανος, ας το καταλάβουν οι μη κόπανοι του συνδέσμου κι ας τον μαζέψουν. Αν δεν μπορεί να κάνει ούτε αυτό ο σύνδεσμος, ε ας πάει να πλέξει πουλόβερ στο σπίτι του, οι υπόλοιποι δε φταίμε σε τίποτε. Άμα δε μπορείς, γίνε κομμωτής.

πριν λίγα χρονια στη μπαλα ενα μπουκάλι ειχε πεταχτει απο την θυρα 2, με την αεκ η ζημια υποτίθεται εγινε απο τα VIP, για αυτα φταίει ο σύνδεσμος;


QUOTE (algait @ Oct 5 2015, 21:27 ) *
Συμφωνώ απόλυτα. Και εν τέλει πρέπει κάποτε να κατανοήσουμε ότι με τα "έτσι γουστάρω" δεν στηρίζουμε την ομάδα. Είναι άλλο πράγμα το φωνάζω και κάνω το γήπεδο κόλαση και άλλο το "Πετάω αντικείμενα και διακόπτεται ο αγώνας", το "βρίζω τον Πρέλεβιτς που έκανε την τιμή στον Γκάλη και ήρθε στην εκδήλωσή του" και το "βρίζω τους επίσημους προσκεκλημένους του Nick Galis Cup".

Τέσπα, μιας και νήμα αφορά τον αωνα του κυπέλου, πως το βλέπετε το ματσάκι;

το σύνθημα ''αστα να πανε μπανε το ξύλο που θα φάνε..'' κατ' αρχας δεν βρίζει τον ιδιο αλλα τους δίπλα.
οσο για τους πολιτικούς ''προσκεκλημένους'' δεν νομίζω οτι πρεπει να τους λυπηθούμε με την αντιμετώπιση που έχουν με την ομάδα, και σου θυμίζω οτι τον συγκεκριμένο πριν 1 χρονο τον γιουχαρε ολο το γήπεδο





QUOTE (SteelGandalf @ Oct 5 2015, 21:32 ) *
Λες δεν σχολιάζεις, αλλά, ουσιαστικά, με τον τρόπο σου, είναι σα να το έκανες ήδη, αφού όλοι αντιλαμβανόμαστε το πνεύμα σου. smile.gif

ναι

QUOTE (SteelGandalf @ Oct 5 2015, 21:32 ) *
Φακέλωμα το αποκαλούν, συνήθως όσοι έχουν να φοβηθούν κάτι. Εγώ δεν έχω ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ να φοβηθώ, οπότε ΝΑΙ, συμφωνώ απόλυτα με τέτοιου είδους "φακέλωμα", το οποίο θα επιτρέψει στην ομάδα μου να αγωνίζεται με κόσμο στο πλευρό της, πολύ δε περισσότερο όταν κάποιοι (όπως εγώ) έχουν "επενδύσει" σε αυτό, με την πληρωμή, από το υστέρημα τους, ενός εισιτηρίου διαρκείας. Η ζημιά που έγινε πέρσι ήταν τεράστια, τόσο σε οικονομικό επίπεδο, όσο και σε αγωνιστικό, αλλά και από πλευράς κύρους του συλλόγου μας.

σου θυμίζω οτι πριν 2 χρονια 3 παιδιά φάγανε κάγκελο επειδη αναψαν έναν πυρσο σε φιλικο της ομάδας στην Φλώρινα.
Επίσης οι 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων ήταν ενα πρωτόγνωρο μέτρο που ίσχυσε μόνο για μας,
οπως και οι 3 αγων. ενω κερδίσαμε την εφεση μετά απο κάποιους μήνες


QUOTE (SteelGandalf @ Oct 5 2015, 21:32 ) *
Επίσης, για να βάλουμε και τα πράγματα στην θέση τους, δεν είναι οι κάφροι που διαφημίζουν το Nick Galis Hall στην Ευρώπη, τόσα χρόνια, αλλά όλος ο κόσμος του Άρη με την στήριξη του, με την αγάπη του και τον παλμό που δίνει στο γήπεδο, όντας ενωμένος (και όχι μία ή δύο θύρες από μόνες τους).

Κάτι ακόμα που θέλω να σου πω είναι το εξής. Που βρίσκονταν τόσα χρόνια όλοι αυτοί και γιατί ήταν άφαντοι στο μπάσκετ, είτε με επίσημες τοποθετήσεις τους, είτε με σιωπή; Γιατί εμφανίζονται κυρίως στα παιχνίδια κόντρα στις μεγάλες ομάδες και μετά εξαφανίζονται; Είναι τυχαίο πως όλα τα έκτροπα δημιουργούνται σε αυτά τα παιχνίδια; Ή μήπως είναι δικαιολογημένες οι συμπεριφορές τους, ακόμα και όταν μας σφάζουν στην κυριολεξία; Εννοείται πως δεν θεωρώ ότι στις υπόλοιπες θύρες είναι όλα καλά τα παιδιά. Μακριά από 'μένα μια τέτοια υπόθεση. Ανόητοι και ανώριμοι υπάρχουν παντού. Εγώ θέλω όλοι αυτοί να εντοπιστούν, να απομονωθούν και να τιμωρηθούν για το κακό που έκαναν και κάνουν στον σύλλογο μας.

Και τέλος, μην αυταπατάσαι, πιστεύοντας πως ο κύριος Λάσκαρης ήρθε στον Άρη μας εξαιτίας τους. Αν ήταν έτσι τα πράγματα, όπως μάλλον σου αρέσει να πιστεύεις, δεν θα είχαμε ποτέ πρόβλημα από μεγαλοεπενδυτή με χρήμα και "δύναμη". Όμως η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική και έχει ονοματεπώνυμο. Λευθέρης Αρβανίτης, συνεπικουρούμενος από κάποιους βοηθούς του κι από έναν κύριο Θανάση Πλιάκη (το πρώτο όνομα που μου έρχεται στο μυαλό, αλλά σίγουρα όχι μόνο αυτό) που έβαλε τόσες και τόσες φορές το χέρι στην τσέπη, ώστε να μπορεί ο Άρης να "αναπνέει" μέχρι να έρθει ο κύριος Νικόλαος Λάσκαρης.

δεν λεω οτι ήταν αποκλειστικό επίτευγμα του συνδεσμου απλώς οτι ηταν αυτος που ηταν μπροστα για να δημιουργηθούν τέτοιες εικόνες οπως αυτη




τελως παντων εδω το φόρουμ ειναι μπασκετικο και οχι για τέτοιες συζητήσεις αλλα δεν θα τα χρεωνουμε όλα στο πέταλο, αμα κάνεις μια βόλτα στις 2-3 8-9 δηλαδη δεν θα ακούσεις ''θα σε γ..'', ''δεν θα φυγεις ζωντανος απο δω'' και τετοια;
το ότι γενικά σαν λαός δεν έχουμε φιλαθλο πνευμα κτλ ειναι μια αλλη συζήτηση και φυσικά το πρόβλημα δεν ξεκιναει απο τους κακούς οπαδούς.
giorgos14
Εγώ δεν καταλαβαίνω προς τι αυτός ο έρωτας με τους συνδέσμους.Τι ουσιαστικό προσφέρει σε μια ομάδα;

Κόσμο στο γήπεδο;(Στα παιχνίδια που δεν ειναι πανηγυράκια δεν πατάει κανείς τους)
Φωνές;(Δεν τις χρειάζεται καμία ομάδα,μεγαλύτερη εμψύχωση από το απλό χειροκρότημα όταν στραβώνει το ματς δεν υπάρχει)
Πανό;(Ποιός τα βλέπει; )
Εν χορώ μπινελίκια σε μανες οικογένειες και τα σχετικά;
Καπνογόνα;(σε κλειστά γηπεδα!)
Κροτίδες;

και αυτό το ότι ακολουθούν την ομάδα παντού δεν μου λέει τίποτα απολύτως.Εκδρομές που χρειάζεται να επιστρατευτεί το μισό ανθρώπινο δυναμικό της αστυνομίας για να την επιτηρήσουν μου περνάνε αδιάφορες.
Γήπεδα με κάμερες και ηλεκτρονικά εισιτήρια και δια βιου απαγόρευση σε όποιον τολμήσει να πετάξει το παραμικρό.Μακάρι ο Λάσκαρης να δώσει στον Άρη μια πιο ευρωπαική νότα
SteelGandalf
QUOTE(Areianara_S3 @ Oct 5 2015, 22:05 ) *
πριν λίγα χρονια στη μπαλα ενα μπουκάλι ειχε πεταχτει απο την θυρα 2, με την αεκ η ζημια υποτίθεται εγινε απο τα VIP, για αυτα φταίει ο σύνδεσμος;


Το έγραψα πιο πάνω, πως και στις άλλες θύρες υπάρχουν καλόπαιδα. Όλα όσα έγραψα για κάρφους, αφορούν όλους όσους συμπεριφέρονται έτσι, από όποια θύρα και αν προέρχονται, σε όποια κοινωνική ομάδα και αν ανήκουν. wink.gif

QUOTE(Areianara_S3 @ Oct 5 2015, 22:05 ) *
το σύνθημα ''αστα να πανε μπανε το ξύλο που θα φάνε..'' κατ' αρχας δεν βρίζει τον ιδιο αλλα τους δίπλα.
οσο για τους πολιτικούς ''προσκεκλημένους'' δεν νομίζω οτι πρεπει να τους λυπηθούμε με την αντιμετώπιση που έχουν με την ομάδα, και σου θυμίζω οτι τον συγκεκριμένο πριν 1 χρονο τον γιουχαρε ολο το γήπεδο


Δεν θεωρώ πως το πρόβλημα στα ελληνικά γήπεδα είναι τα συνθήματα. Ας παταχθούν πρώτα όλα τα υπόλοιπα και μετά βλέπουμε. Όμως ναι, οι εν χορώ αποδοκιμασίες και οι διαρκείς ύβρεις δεν προσφέρουν απολύτως τίποτε σε κανέναν. Πολύ δε περισσότερο στην ίδια την ομάδα που εκείνη την στιγμή αγωνίζεται και με αυτά αποπροσανατολίζεται, ενώ ο κόσμος βρίσκεται κυριολεκτικά στον κόσμο του. Για τον συγκεκριμένο κύριο (Μπουτάρη) νομίζω πως το εξαντλήσαμε το θέμα. Δεν χρειάζεται να ασχολούμαστε άλλο μαζί του, αφού περισσότερη αξία του δίνουμε, παρά τον πικάρουμε και στην τελική σκέφτηκε κανείς πως ίσως του αρέσει να μας προκαλεί κιόλας; Πλήρης αδιαφορία, κατά την γνώμη μου, και δεν θα ξαναπατήσει στο Nick Galis Hall. wink.gif

QUOTE(Areianara_S3 @ Oct 5 2015, 22:05 ) *
σου θυμίζω οτι πριν 2 χρονια 3 παιδιά φάγανε κάγκελο επειδη αναψαν έναν πυρσο σε φιλικο της ομάδας στην Φλώρινα.
Επίσης οι 4 αγωνιστικές κεκλεισμένων ήταν ενα πρωτόγνωρο μέτρο που ίσχυσε μόνο για μας,
οπως και οι 3 αγων. ενω κερδίσαμε την εφεση μετά απο κάποιους μήνες


Δεν δύναμαι να γνωρίζω όλα τα αντίστοιχα περιστατικά. Όμως δεν συμφωνώ ούτε με τους πυρσούς, ούτε με τις κροτίδες (σε κάποιον ποδοσφαιρικό αγώνα πρόπερσι, είχε παραγίνει το κακό με αυτές, πολύ δε περισσότερο να τις πετούν και σε κλειστούς χώρους, είτε τις κροτίδες, είτε τους πυρσούς). Άσε που πάντα στον τέλος τους πυρσούς τους εκσφενδονίζουν όπου να 'ναι και υπάρχουν τεράστιοι κίνδυνοι για την σωματική μας ακεραιότητα. Έλεος πια, φτάνει...

QUOTE(Areianara_S3 @ Oct 5 2015, 22:05 ) *
δεν λεω οτι ήταν αποκλειστικό επίτευγμα του συνδεσμου απλώς οτι ηταν αυτος που ηταν μπροστα για να δημιουργηθούν τέτοιες εικόνες οπως αυτη


Τοποθετήθηκα σχετικά. Θεωρώ πως οι σύνδεσμοι δεν έχουν καμία σχέση με την έλευση του κυρίου Λάσκαρη. Θέλω να πιστεύω πως δεν θα τους επιτραπεί και να τον διώξουν κακήν κακώς... Κοινώς, ευελπιστώ να τους "τελειώσει", με την έννοια να τους βάλει στην θέση την οποία πρέπει να έχουν, για να τελειώνουμε.

QUOTE(Areianara_S3 @ Oct 5 2015, 22:05 ) *
τελως παντων εδω το φόρουμ ειναι μπασκετικο και οχι για τέτοιες συζητήσεις αλλα δεν θα τα χρεωνουμε όλα στο πέταλο, αμα κάνεις μια βόλτα στις 2-3 8-9 δηλαδη δεν θα ακούσεις ''θα σε γ..'', ''δεν θα φυγεις ζωντανος απο δω'' και τετοια;
το ότι γενικά σαν λαός δεν έχουμε φιλαθλο πνευμα κτλ ειναι μια αλλη συζήτηση και φυσικά το πρόβλημα δεν ξεκιναει απο τους κακούς οπαδούς.


Κι εδώ τοποθετήθηκα. Αν διαβάζεις προσεχτικά θα διαπιστώσεις πως δεν ισοπεδώνω τους πάντες και πως καλοί και κακοί υπάρχουν παντού. Το θέμα είναι απομονωθούν, για να πάψουν να ζημιώνουν την ομάδα και να πικραίνουν και να απομακρύνουν τους υγιώς σκεπτόμενους φιλάθλους που θέλουν να στηρίξουν τον Άρη και να απολαύσουν το άθλημα. wink.gif

Νομίζω πως για την ώρα το εξαντλήσαμε το θέμα, οπότε ας επιστρέψουμε στα αγωνιστικά. Τι λέτε κι εσείς;
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr - 5/10/2015)
«Έφυγαν» 1.053 εισιτήρια

Η ανταπόκριση των φιλάθλων του ΑΡΗ στην πρώτη μέρα διάθεσης των εισιτηρίων για τον προημιτελικό Κυπέλλου με την ΑΕΚ (Τετάρτη 07/10, 19:30) ήταν εντυπωσιακή. Συνολικά διατέθηκαν 1.053 εισιτήρια, από τα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και ηλεκτρονικά μέσω της viva (https://www.viva.gr/tickets/sports/kae-aris-eisitiria-agonon-15-16/).


Η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαριστεί τον κόσμο της ομάδας για την ανταπόκρισή του. Κατά τη διάρκεια της πρώτης μέρας υπήρξαν κάποια τεχνικά προβλήματα, τα οποία ξεπεράστηκαν. Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί αύριο Τρίτη (06/10), από τις 12:00 έως τις 20:00.

Μετά τη μείωση των τιμών για τις θύρες 7, 8, 9, 10, οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρες 5-6-7-8-9-10: Κανονικό 15€ - Κάτοχοι Διαρκείας 10€
Θύρες 1-2-3-4: Κανονικό 20€ - Κάτοχοι Διαρκείας 15€
Παιδικό: Κανονικό 10€ - Κάτοχοι Διαρκείας 10€

Υπενθυμίζεται ότι η έκπτωση για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας ισχύει μέχρι και την Τρίτη (07/10), ενώ η online διάθεση δεν περιλαμβάνει την έκπτωση για τους κατόχους των διαρκείας, καθώς για να ισχύσει η έκπτωση είναι απαραίτητη η προσκόμιση της απόδειξης αγοράς εισιτηρίου διαρκείας.

Επίσης, υπενθυμίζεται ότι σύμφωνα με το νέο αθλητικό νόμο, οι φίλαθλοι της ομάδας μας που θέλουν να προμηθευτούν εισιτήριο για τον αγώνα με την ΑΕΚ, πρέπει να προσκομίσουν τον αριθμό ΑΜΚΑ.
SteelGandalf
QUOTE(www.arisbc.gr - 5/10/2015)
Δ. Πρίφτης: «Με τον κόσμο αυξάνονται οι πιθανότητές μας» (vid)

Ο προπονητής του ΑΡΗ, Δημήτρης Πρίφτης, μίλησε στο πλαίσιο της Media Day για τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδος με την ΑΕΚ (Τετάρτη 07/10, 19:30), αλλά και για τους στόχος της ομάδας την φετινή χρονιά…[/b]

Αναλυτικά είπε:

Για τον αγώνα του Κυπέλλου με την ΑΕΚ: «Στο διάστημα που είχαμε στην διάθεσή μας για την προετοιμασία της ομάδας και με δεδομένο ότι φέτος έχουμε αρκετά νέα πρόσωπα, έχουμε κάνει το καλύτερο δυνατό ώστε να εμφανιστούμε στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Η ΑΕΚ είναι μια πολύ ισχυρή ομάδα. Έχει ένα πολύ ισχυρό ρόστερ και θα έλεγα πως είναι η ομάδα που ξεκίνησε από πέρυσι να μικραίνει την ψαλίδα ανάμεσα στους δύο μεγάλους και τις υπόλοιπες ομάδες από άποψη μπάτζετ τουλάχιστον. Θεωρώ πως διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο και κάποιους παίκτες μεγάλης ποιότητας. Θα είναι αρκετά δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο νομίζω πως με την παρουσία του κόσμου μας θα αυξηθούν πολύ οι πιθανότητές μας για ένα θετικό αποτέλεσμα».

Για τις απουσίες της ΑΕΚ: «Δεν ξέρουμε ακριβώς πως θα εμφανιστεί η ΑΕΚ. Κάποιοι παίκτες αντικαταστάθηκαν. Ήρθε ο Ανοσίκε στην θέση του Όρτον, στην απώλεια του Κάρτερ αποκτήθηκε ο Καλαμπόκης, δεν ξέρω τι γίνεται με τον Σάκοτα, ενώ ο Κατσίβελης είναι ο μόνος που σίγουρα δεν θα παίξει. Κατά την άποψή μου οι ομάδες που έχουν ένα βαθύ ρόστερ για ένα παιχνίδι όταν το ρόστερ αυτό περιορίζεται και το ροτέισον συρρικνώνεται, για ένα παιχνίδι επαναλαμβάνω ίσως αποτελέσει πλεονέκτησα. Για μια σειρά αγώνων είναι μειονέκτημα. Δεδομένου ότι η ΑΕΚ διαθέτει κάποιους πολύ καλούς παίκτες, για τον συγκεκριμένο αγώνα δεν θα την επηρεάσουν οι απουσίες της. Από 'κει και πέρα έχει πολύ μεγάλη σημασία πως θα εμφανιστούμε εμείς, τι διάθεση θα έχουμε, τι ενέργεια θα βγάλουμε στο γήπεδο και με τι ποιότητα θα εκτελέσουμε ότι έχουμε ως πλάνο να εκτελέσουμε σε αυτό το παιχνίδι».

Για το τι πρέπει να βελτιώσει η ομάδα: «Σε πρώτη φάση θα πρέπει να είμαστε συνεπείς σε κάποιους τομείς που όποιος και να είναι ο αντίπαλος και όποιο και να είναι το παιχνίδι θα πρέπει να είμαστε σωστοί. Και αυτό έχει να κάνει με τα ριμπάουντ, με το κλάσμα λαθών και ασίστ, με την συνέπεια στα ένας εναντίον ενός, να μην δώσουμε χωρίς λόγο δημιουργία στον αντίπαλο και από 'κει και πέρα νομίζω πως πολύ σημαντικό είναι το πόσο εύκολα και γρήγορα θα προσαρμοζόμαστε και για το συγκεκριμένο παιχνίδι αλλά και σε κάθε παιχνίδι στα δεδομένα που θα εμφανίζονται στο εκάστοτε ματς».

Για τον βαθμό ετοιμότητας της ομάδας: «Αναλογικά με το χρονικό διάστημα και το δεδομένο των καινούργιων προσώπων έχει γίνει πάρα πολύ καλή δουλειά. Είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Όμως σε βάθος ενός έτους, έχουμε μεγάλο δρόμο μπροστά μας και πολλά περιθώρια βελτίωσης και προόδου, που θα πρέπει να είμαστε φειδωλοί».

Για το νοκ άουτ παιχνίδι: «Δεν είναι άδικο το νοκ άουτ παιχνίδι… Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτό. Δεν υπάρχει αδικία με την έννοια ότι όλοι θα παίξουμε με όλους και είναι θέμα εμπιστοσύνης, πίστης, ψυχραιμίας, διαχείρισης στο να μπορείς σε όλη την διάρκεια της χρονιάς να είσαι ψύχραιμος, να ελέγξεις τα άσχημά σου βράδια, να μην ενθουσιάζεσαι υπέρμετρα όταν θα κάνεις κάποιες νίκες και γενικά να είσαι προσγειωμένος και να κινείσαι σε μια μέση συναισθηματική οδό».

Για τους ξένους: «Έχει γίνει σε λογικά πλαίσια η ψυχολογική προετοιμασία των ξένων παικτών. Αφουγκράζονται τον παλμό της πόλης , τον αντίπαλο, καταλαβαίνουν την επιβεβλημένη αναγκαιότητα για νίκη και τα δεδομένα ενός νοκ άουτ παιχνιδιού. Από 'κει και πέρα δεν μπαίνουμε σε άλλες διαδικασίες γιατί μπαίνει και το θέμα του άγχους. Θέλουμε οι παίκτες να παίξουν το παιχνίδι τους, μαζί με τον κόσμο, να αποδώσουν, να αισθανθούν καλά και να είναι αποτελεσματικοί».

Για το βεβαρυμμένο πρόγραμμα: «Το πρόγραμμα είναι δύσκολο. Υπάρχουν διαδοχικά παιχνίδια. Ουσιαστικά από 'δω και μετά οι προπονήσεις μας με την έννοια να βάλουμε κι άλλη ύλη τελειώνουν. Ό,τι γίνει από 'δω και μετά θα είναι σε επίπεδο βίντεο, προπόνηση σε χαμηλή ένταση και διαχείρισης συναισθημάτων και καταστάσεων στο εσωτερικό της ομάδας. Είτε είναι εύκολο, είτε είναι δύσκολο πρέπει να το διαχειριστούμε, να προσαρμοστούμε και να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

Οι δηλώσεις του Δ.Πρίφτη σε video

Στιγμές από την Media Day


Αν εξαιρέσουμε όντως τον Κατσίβελη, για τους υπόλοιπους το γεγονός πως δεν θα αγωνιστούν δεν είναι δεδομένο 100%. Βέβαια, εφόσον αγωνιστούν το σε ποια κατάσταση θα βρεθούν, αποτελεί άλλο κεφάλαιο. Ο κόουτς Πρίφτης επιβεβαιώνει και την αντικατάσταση του Orton από τον Anosike!

QUOTE(www.pressaris.gr - 5/10/2015)
Μούρτος στο PRESSARIS: «Για μας είναι τελικός! Ιδιαίτερο παιχνίδι για την ομάδα και τον κόσμο!»

Από την ΑΕΚ ακούγεται η λέξη “ρεβάνς” για τον αποκλεισμό τους από τα πλέι οφ. Στα αποδυτήρια του Άρη η λέξη που ακούγεται είναι “τελικός” και σύμφωνα με τον αρχηγό των κίτρινων, Σπύρο Μούρτο αυτό το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο και για τους παίκτες και για τον κόσμο.


Ξεκινάτε τη χρονιά με ένα νοκ άουτ παιχνίδι, με έναν αντίπαλο του οποίου οι παίκτες κάνουν λόγο για ρεβάνς για τον περσινό αποκλεισμό τους από τα πλέι οφ. Το δικό σας σκεπτικό ποιο είναι;

Για μας είναι τελικός, πρέπει να το πάρουμε για να συνεχίσουμε. Είναι σίγουρα ντέρμπι, εφόσον λένε ότι είναι ρεβάνς και για μας και για τον κόσμο είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι.

Που πιστεύεις ότι μπορεί να κριθεί; Υπάρχει η ομάδα που έχει αρχές στην άμυνα. Η ΑΕΚ είναι βελτιωμένη σε σχέση με πέρσι, όπως και ο Άρης. Ποια στοιχεία θα κρίνουν το παιχνίδι;

Τα τεχνικά στοιχεία δεν είναι δική μου δουλειά να τα αναφέρω, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι η ΑΕΚ έχει ένα πολύ δυνατό ρόστερ και με τις απουσίες της παραμένει ένα πλήρες ρόστερ. Θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο, στις χαμένες μπάλες…

Ξεκινάει η χρονιά στην Ελλάδα με τρία ντέρμπι και έχετε και ένα δύσκολο παιχνίδι στην Τραπεζούντα στη πρεμιέρα του Γιούροκαπ. Πόσο πιεστικό μπορεί να είναι αυτό σωματικά και ψυχολογικά, γιατί λίγοι είστε αυτοί που έχετε ζήσει το Τετάρτη – Σάββατο παιχνίδι;

Όντως λίγοι είναι αυτοί που το έχουν ζήσει αυτό, είναι μια καινούρια εμπειρία για τα περισσότερα παιδιά στο ρόστερ, συμπεριλαμβανομένου και εμού. Το φιλικό παιχνίδι στο Γκαζιαντέπ μας έδωσε μια εικόνα του πώς θα είναι τα ταξίδια. Είναι ιδιαίτερα κουραστικό, αλλά είναι μέρος της δουλειάς, πρέπει να αντεπεξέλθεις, να ξεκουραστείς γρήγορα και να βρεις ενέργεια για το επόμενο παιχνίδι. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο. Πέρα από ότι κάνεις στο γήπεδο, πρέπει να προσέξεις τον εαυτό σου, την ξεκούρασή σου και πάνω από όλα την συγκέντρωσή σου, γιατί δεν υπάρχει χρόνος.

Πως σου φαίνεται το δίχτυ ασφαλείας που τοποθετήθηκε στο γήπεδο;

Είναι κάτι καινούριο για το γήπεδο, θα δούμε και τώρα που θα αρχίσουν τα επίσημα παιχνίδια πώς θα αντιμετωπιστεί κι από τον κόσμο. Εμάς μέσα στο γήπεδο δεν μας επηρεάζει καθόλου.
38aris
Αρχικά για τον αυριανό αγώνα λίγες σκέψεις:
a) Δε πρεπει να σκεφτούμε ούτε για ένα λεπτό τις απουσίες της ΑΕΚ και να μπούμε σοβαρά χωρίς χαλαρότητα.
Θέλει πολύ προσπάθεια και ένταση ο αγώνας γιατί η ΑΕΚ έχει αρκετή ποιότητα.
β) Όχι άγχος (όσο γίνεται)
γ) Ότι και να γίνει στη διάρκεια του αγώνα θέλει πολύ υπομονή και πίστη. Μακάρι να μπουν τα σουτ και καθαρίσουμε τα rebound, αλλιώς πίεση στη περιφέρεια.

Όσον αφορά τους οργανωμένους:
α) Σε ποιό παιχνίδι πέρυσι (πλην ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, ΠΑΟ, ΟΣΦΠ,) πήγαν στο γήπεδο να στηρίξουν την ομάδα τους?
β) Σε ποιό από τα παραπανω παιχνίδια που εμφανίστηκαν οι συγκεκριμένοι δεν τιμωρηθήκαμε ή δεν κινδυνέψαμε να τιμωρηθούμε?
γ) Οι οργανωμένοι όταν έρχονται στο γήπεδο τι ποσοστό από αυτούς πληρώνει εισητήριο και ενισχύει έμπρακτα την ομάδα??????Και δεν αναφέρομαι σε όσους δεν έχουν
δ) Στις εκδρομές που αναφέρει ο φίλος ότι ακολουθούν ποιά είναι τα έσοδα των συνδεσμων από αυτές και πόσοι έρχονται για να ενισχύσουν την ομάδα με την παρουσία τους και πόσοι για άλλους σκοπούς (όλοι ξέρουμε ποιούς)?
ε) Επί Δαμιανίδη ποιοί κάλυπταν την διοικηση (με μαρτυρίες ανθρώπων του τωρινού Δ.Σ.) και τραμπούκιζαν τα τότε μέλη του Δ.Σ. σε κάθε συνεδρίαση?Είναι τυχαίο που τότε δεν γίνονταν επεισόδια εντός του γηπέδου το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα???
Σόρυ που επανήλθα αλλά τρελαίνομαι με αυτό το θέμα και δεν έχω καμία πρόθεση να προσβάλλω κανέναν.
Φιλικά.
Και με τη νίκη
38aris
Και θέλοντας να προλάβω τα σχόλια δεν αναφέρομαι σε όλους όσοι είναι οργανωμένοι αλλά στον τρόπο λειτουργίας σαν σύνολο, της μερίδας αυτής των οπαδών.
Εννοείται πως υπάρχουν αναμεσά τους και άνθρωποι που (υπερ)αγαπούν την ομάδα.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 5/10/2015)
Ήρθε ο Ανοσίκε και παίζει με Άρη

Στην Αθήνα βρίσκεται από σήμερα Δευτέρα τα ξημερώματα ο O. D. Ανοσίκε για λογαριασμό της ΑΕΚ.


Ο 24χρονος Αμερικάνος σέντερ θα πάρει τη θέση του Όρτον στο ρόστερ της AEK και αναμένεται να τεθεί άμεσα στη διάθεση του Ντούσαν Σάκοτα, προκειμένου να ενισχύσει τον Δικέφαλο του Νότου, στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Άρη.


QUOTE(www.pressaris.gr - 6/10/2015)
Χριστοδούλου, Πηλοϊδης, Παναγιώτου σφυρίζουν στο Παλέ!

Δύο διαιτητές Ευρωλίγκας, Χριστοδούλου και Πηλοϊδης, ορίστηκαν να διευθύνουν τον προημιτελικό του Άρη με την ΑΕΚ, μαζί με τον Παναγιώτου, ο οποίος πέρσι δημιούργησε ουκ ολίγα παράπονα στους κίτρινους με τις διαιτησίες του.


Αναλυτικά:

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

Πυλαίας 17.00 ΠΑΟΚ-Ρέθυμνο Φούφης-Παπαπέτρου-Πουρσανίδης Γ (Τανατζής)

Αλεξάνδρειο 19.30 Άρης-ΑΕΚ Χριστοδούλου-Πηλοϊδης-Παναγιώτου (Σιμητόπουλος)

Πέμπτη 8 Οκτωβρίου

Π. Νικολαϊδης 18.00 Φάρος Κερ.-ΑΕ Ν. Κηφισιάς Καρακατσούνης-Σώμος-Ψαριανός (Ορφανός)

ΣΕΦ 21.00 Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Γκόντας-Αναστόπουλος Π.-Κορομηλάς (Βιδάλης/Ελευθεριάδης)
radical
QUOTE
Η προϊστορία του Άρης - ΑΕΚ

Μόλις μία φορά, την περσινή σεζόν, έχει χάσει η Ένωση αγώνα νοκ άουτ αγώνα Κυπέλλου - Το απόλυτο στους τελικούς έχουν οι κίτρινοι


«Ελαφρύ» προβάδισμα (4-3 νίκες) έχει ο Άρης έναντι της ΑΕΚ στο Κύπελλο, έπειτα από την πρόκρισή του στον αγώνα της περσινής σεζόν για τη Β’ φάση της διοργάνωσης. Αναλυτικά:

1979-80 Προημιτελικός Άρης - ΑΕΚ 107-109

1987-88 Τελικός Άρης - ΑΕΚ 84-71

1990-91 Προημιτελικός ΑΕΚ - Άρης 89-79

1991-92 Τελικός Άρης - ΑΕΚ 74-62

1997-98 Τελικός Άρης - ΑΕΚ 71-68

2006-07 Β’ Φάση ΑΕΚ - Άρης 67-64

2014-15 Β’ Φάση Άρης -ΑΕΚ 63-57


aek365.com
Timemaster
QUOTE(Areianara_S3 @ Oct 5 2015, 20:51 ) *
συμπλεγματικος που βγαζει τα γουστα του στο πέταλο ειναι ο 20αρης που τραβιέται παντού και όχι ο Αναστόπουλος ;



δεν σχολιάζω το ότι συμφωνεις με το ''φακέλωμα'' και την συμπεριφορα της πολιτείας προς τους οπαδούς λες και ειναι εγκληματίες, αλλα θελω να σου θυμήσω ότι αυτοί οι ''καφροι'' είναι που διαφημίζουν τόσα χρόνια το παλαι στην Ευρώπη και οτι χωρίς αυτους πολυ πιθανό να μην είχε έρθει και επενδυτής

και επιτέλους τελειώνετε με αυτην την καραμέλα, οτι για όλα φταίει ο σύνδεσμος και τα παιδάκια στο πέταλο, δηλαδή τι θέλετε γηπεδο εκκλησία οπου θα έρχεται ο κάθε στημένος και θα εκτελεί το έργο του;


Μιας και με ιντριγκάρει το θέμα...
Έχω να σχολιάσω κάτι ακόμα όσο αναφορά το πέταλο και τα σχετικά.

Τι σχέση έχει η εικόνα από τις 10-20 κορδέλες που πετάχτηκαν στην έναρξη του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ με την εικόνα με τα χιλιάδες χαρτάκια που έπεφταν στα παιχνίδια της Ευρωλίγκας;

Το μόνο κοινό σημείο είναι η καθυστέρηση του αγώνα και το συγκεκριμένο σύνθημα.

Η μαζική οργανωμένη κερκίδα με τα χαρτάκια που μοιράζονταν με το τσουβάλι πριν να ξεκινήσει το παιχνίδι είναι ένας ωραίος θεσμός, όμως όταν αυτό γίνεται από μεμονωμένους οπαδούς παράλληλα με την χρήση καπνογόνων και κροτίδων αυτό είναι και επικίνδυνο και άσχημο σαν θέαμα.

Από εκεί και πέρα όσο αναφορά το εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα και εγώ θεωρώ απαράδεκτο που η τιμή του δεν είναι μέσα στο διαρκείας.

Κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να είναι μέσα στα διαρκείας και το κύπελλο και ΌΛΑ τα φιλικά έτσι ώστε να υπάρχουν αντισταθμιστικά οφέλη για όλους αυτούς που τα αγοράζουν κάθε χρόνο. Βάση εμπειρίας μου με το να έχω διαρκείας ουσιαστικά δεν έβλεπα μεγάλη διαφορά με το να αγοράζω μεμονωμένα εισιτήρια για κάθε παιχνίδι. Με το να πηγαίνω αναγκαστικά σε 4-5 παιχνίδια λιγότερο κάθε χρόνο από όσα έχω πληρώσει χρονιές όπως η περσινή με έβαλαν και μέσα.

rolleyes.gif
Υ.Γ. Αγαπητέ mod τι λες να μεταφέρεις όλη αυτή τη συζήτηση σε κανένα άλλο τόπικ;

Για το αυριανό παιχνίδι προβλέπω νίκη με διαφορά +10 πόντους.
Όχι επειδή η ΑΕΚ δεν είναι καλή ομάδα ή έχει απουσίες αλλά γιατί πιστεύω πως αυτή την χρονική στιγμή έχουμε καλύτερο δέσιμο και μία έδρα που μπορεί να μας δώσει ώθηση για μια σχετικά εύκολη νίκη.

Αυτό που θα ήθελα να δω δεν είναι τόσο αυτοματισμοί και θέαμα αλλά να καταλάβουν οι παίχτες το που παίζουν και να μπουν από το πρώτο λεπτό για μάχη.

Ουσιαστικά μια εξέλιξη του angry underdog που είχαμε πέρσι.
rolleyes.gif
SteelGandalf
QUOTE(Timemaster @ Oct 6 2015, 18:27 ) *
Υ.Γ. Αγαπητέ mod τι λες να μεταφέρεις όλη αυτή τη συζήτηση σε κανένα άλλο τόπικ;


Χαχα, καλώς τον! Που χάθηκες εσύ βρε; Όλα καλά με την μετεγκατάσταση σας;

Λοιπόν, απαντώντας στην προτροπή σου, έχω να σου πω ότι θα μπορούσε να γίνει πράξη, αλλά αν το κάνω, μερικά posts (όπως και το δικό σου), θα "χαθούν" επειδή αποτελούνται από δύο σκέλη (ένα το αγωνιστικό κι ένα αυτό σχετικά με την συζήτηση περί οργανωμένων οπαδών).

Άρα, είναι μεν εφικτό, αλλά θα δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα. wink.gif
Timemaster
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 6 2015, 18:00 ) *
Χαχα, καλώς τον! Που χάθηκες εσύ βρε; Όλα καλά με την μετεγκατάσταση σας;

Λοιπόν, απαντώντας στην προτροπή σου, έχω να σου πω ότι θα μπορούσε να γίνει πράξη, αλλά αν το κάνω, μερικά posts (όπως και το δικό σου), θα "χαθούν" επειδή αποτελούνται από δύο σκέλη (ένα το αγωνιστικό κι ένα αυτό σχετικά με την συζήτηση περί οργανωμένων οπαδών).

Άρα, είναι μεν εφικτό, αλλά θα δημιουργήσει αυτό το πρόβλημα. wink.gif


Εδώ λίγο πιο Βόρεια από τα Βόρεια (όπως είπε και ο ταξιτζής που με έφερε σπίτι the winter is coming and is coming fast)

rolleyes.gif
SteelGandalf
Έμειναν λιγότερες από 24 ώρες, μέχρι την ώρα που θα ξεκινήσει ο αγώνας.

QUOTE(www.arisbc.gr - 6/10/2015)
Πάνοπλος για την πρόκριση

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται στο «Nick Galis Hall» την Τετάρτη (07/10, 19:30, NS1 – NS1 HD) την ΑΕΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας, με στόχο την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού.


Η προετοιμασία του ΑΡΗ για τον αγώνα με την ΑΕΚ συνεχίστηκε με μία απογευματινή προπόνηση. Ο Δημήτρης Πρίφτης είχε όλους τους καλαθοσφαιριστές στη διάθεσή του και ο Αυτοκράτορας θα παραταχθεί πλήρης στην αναμέτρηση της Τετάρτης.

Ο Jake Cohen, μιλώντας για τον αγώνα με την ΑΕΚ, σημείωσε: «Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι, που θα κρίνει έναν από τους στόχους της φετινής σεζόν. Όλοι ανυπομονούμε για αυτόν τον αγώνα και θέλουμε τη νίκη για να προχωρήσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλό επίπεδο και θα παρουσιαστούμε όσο το δυνατόν πιο έτοιμοι. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία πολύ καλή ομάδα, με ποιότητα στο ρόστερ της και είμαστε έτοιμοι για πολύ σκληρή μάχη. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και μένει να παρουσιάσουμε στο παρκέ αυτά που κάναμε στις προπονήσεις», κατέληξε ο 25χρονος φόργουορντ – σέντερ.


QUOTE(www.pressaris.gr - 6/10/2015)
Μιλόσεβιτς: Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Άρη

O Μίλαν Μιλόσεβιτς της ΑΕΚ μίλησε για το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο.


Διαβάστε τα όσα είπε στο aek365.com:

Μια γεμάτη σεζόν που ξεκινά εκεί όπου τελείωσε πέρυσι…

Χάσαμε εκεί το τελευταίο ματς και πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι από τον Άρη. Όλοι ξέρουν ότι είναι δύσκολη έδρα, αλλά ελπίζω ότι θα γίνει ένα καλό παιχνίδι και θα κερδίσουμε.

Θα επηρεάσουν οι τραυματισμοί την ΑΕΚ;

Είναι πολύ μεγάλο πρόβλημα. Πρώτη φορά το συναντάω στην καριέρα μου! Κάθε μέρα έχουμε από ένα πρόβλημα.

Προσεύχεσαι κάθε μέρα για την υγεία σας πλέον;

(Γέλια)… Ναι, είναι απίστευτο! Αλλάζουμε θέσεις κάθε μέρα, ελπίζω να μην έχουμε άλλα προβλήματα μέχρι το ματς.

Είσαι έτοιμος να παίξεις και στις τρεις θέσεις στη Θεσσαλονίκη, αν χρειαστεί;

Είμαι! Στην ΑΕΚ ήρθα για το «3», τώρα παίζω στο «4», μπορεί να βρεθώ και στο «5». Ποιος ξέρει; (γέλια)… Εγώ είμαι έτοιμος για όλα!

Δεν φοβάσαι κάτι δηλαδή;

Κανένας φόβος…


Χαχαχα, η τελευταία ερώτηση, όλα τα λεφτά!!! Και τι περιμένεις να σου απαντήσει ο παίχτης, πως φοβάται;
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 6/10/2015)
Ζάρας στο PRESSARIS: «Υποστήριζα τον Άρη πέρσι κόντρα στην ΑΕΚ, θέλω να κάνω πράξη αύριο την υποστήριξή μου!»

Ο Θόδωρος Ζάρας έζησε πέρσι ως θεατής την προσπάθεια του Άρη να αποκλείσει την ΑΕΚ. Υποστήριζε τον Άρη όπως δήλωσε στο PRESSARIS και περιμένει με ανυπομονησία να να κάνει πράξη την περσινή υποστήριξή του βοηθώντας τους κίτρινους να προκριθούν στα ημιτελικά του κυπέλλου!


Πώς μπορεί να προσαρμοστεί ένας παίκτης που είχε μέχρι και πέρσι 25-30 λεπτά συμμετοχής και πρωταγωνιστικό ρόλο σε μια ομάδα στην οποία θα έχει δευτερόντα ρόλο;

Η αλήθεια είναι ότι πέρσι είχα έναν πιο σημαντικό ρόλο στον ΚΑΟΔ. Στις προηγούμενες ομάδες μου είχα έναν τέτοιο ρόλο, είναι γνώριμος για μένα και νομίζω ότι μπορώ να αντεπεξέλθω σε ότι μου ζητήσει ο προπονητής.

Πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση από μια μικρομεσαία ομάδα σε μια μεγάλη ομάδα με στόχους και απαιτήσεις;

Την έχω ήδη βιώσει… Οι απαιτήσεις είναι σίγουρα μεγαλύτερες. Θέλει παραπάνω προσπάθεια και συγκέντρωση και σωματική προσπάθεια. Χρόνο με το χρόνο γίνεται όλο και πιο εύκολη αυτή η μετάβαση.

Υπάρχει ένας προημιτελικός αύριο. Οι παίκτες της ΑΕΚ έχουν μιλήσει για ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους πέρσι. Εσύ που πέρσι ήσουν θεατής και φέτος μέλος του Άρη πως βλέπεις αυτό το παιχνίδι;

Και πέρσι σαν θεατής υποστήριζα τον Άρη. Φέτος θέλω να κάνω πράξη την περσινή υποστήριξή μου! Ανυπομονώ για το παιχνίδι, περιμένω και τον κόσμο να δώσει το παρόν και νομίζω ότι όλα θα πάνε καλά.

Είναι μια πρωτόγνωρη εμπειρία για σένα οι επόμενες 75 ημέρες, διότι θα παίξετε 22 ή 23 παιχνίδια, αν κερδίσετε την ΑΕΚ. Τι απαιτείται από έναν αθλητή για να αντέξει σε αυτούς τους ρυθμούς;

Συγκέντρωση και σωματική εγρήγορση γιατί με τα δύο παιχνίδια μέσα στη βδομάδα η προπόνηση μειώνεται, οπότε πρέπει ο καθένας ατομικά να προσέχει περισσότερο τον εαυτό του και να είναι έτοιμος για αυτή τη διαδικασία.

Η μεταγραφή σου στον Άρη και η συμμετοχή σου στο Γιούροκαπ είναι μια επιβράβευση για την χρονιά που έκανες πέρσι με τον ΚΑΟΔ;

Σίγουρα ναι. Ήθελα και εγώ να προσπαθήσω να ανέβω αγωνιστικό επίπεδο και να δω πως είναι τα πράγματα στο Γιούροκαπ.

Που τοποθετείς τον Άρη στο μυαλό σου έτσι όπως έχεις δει την δική σου ομάδα, αλλά και τους αντιπάλους στο ελληνικό πρωτάθλημα;

Πρέπει καταρχήν να ξεκινήσουμε σιγά σιγά. Δεν μπορούμε να πούμε από τώρα τι θα γίνει στο τέλος. Κοιτάμε πρώτα το σημαντικό παιχνίδι που έχουμε με την ΑΕΚ, αλλά πιστεύω ότι θα είμαστε ψηλά στο πρωτάθλημα και να περάσουμε και στην επόμενη φάση του Γιούροκαπ.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 6/10/2015)
Τσούπκοβιτς στο PRESSARIS: «Χρειαζόμαστε χρόνο, υπάρχουν δέκα καινούρια πρόσωπα»

Ο Σλάβεν Τσούπκοβιτς καλείται να ανταποκριθεί σε έναν διαφορετικό ρόλο από τη μέχρι τώρα καριέρα του, σε ένα υψηλότερο επίπεδο, σε μια ομάδα που θα δίνει για δύομιση μήνες κάθε τρεις ημέρες παιχνίδι. Μιλώντας στο PRESSARIS ζήτησε χρόνο για την ομάδα που φτιάχνεται, διότι υπάρχουν δέκα νέοι παίκτες.


Είσαι παίκτης με μεγάλο χρόνο συμμετοχής στις προηγούμενες ομάδες σου. Πόσο δύσκολο είναι να προσαρμοστείς στον Άρη σε ένα διαφορετικό ρόλο;

Την περασμένη χρονιά στα Τρίκαλα έπρεπε να κάνω πολλά πράγματα μέσα στο γήπεδο. Αυτό το ξεκίνημα είναι κάπως σκληρό για μένα, αλλά σιγά σιγά βρίσκω τον εαυτό μου, να κάνω τα μικρά πράγματα, για να βοηθάω την ομάδα μου να κερδίσει. Έχω μιλήσει με τον κόουτς πριν το ξεκίνημα της χρονιάς και ξέρω τι να περιμένω από την ομάδα και τον ίδιο. Χρειάζεται να πάμε βήμα – βήμα και τους πρώτους δύο μήνες είναι δύσκολο να πούμε κάτι.

Πόσο δύσκολο θα είναι να ανταποκριθείτε σαν ομάδα σε ένα ιδιαίτερα επίπονο πρόγραμμα με 22-23 αγώνες σε διάστημα 74 ημερών;

Είναι πολύ δύσκολο για τους περισσότερους παίκτες να παίζουν Τετάρτη – Σάββατο, διότι μέσα σε αυτό το διάστημα θα έχουμε και κάποια δύσκολα ταξίδια. Χρειαζόμαστε χρόνο για να ξεκουραζόμαστε. Σε κάθε παιχνίδι, όμως, πρέπει να είμαστε φρέσκοι, μας περιμένει μια νέα μάχη σε κάθε αγώνα. Είναι δύσκολο και είναι κάτι καινούριο για τους περισσότερους παίκτες. Χρειαζόμαστε χρόνο, υπάρχουν 10 νέα πρόσωπα.

Ένα παιχνίδι που σίγουρα δεν μπορεί να περιμένει είναι αυτό με την ΑΕΚ. Είναι αγώνας δίχως αύριο. Ποιες είναι οι σκέψεις σου;

Πρέπει να είμαστε καταρχήν έτοιμοι στο μυαλό. Είναι νοκ άουτ παιχνίδι, όποιος χάσει, φεύγει. Υπάρχει μεγάλη πίεση και θεωρώ ότι ψυχολογικά πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Αγωνιστικά, σωματικά είμαστε έτοιμοι.
SteelGandalf
Ήγγικεν η ώρα, σχεδόν (σε περίπου 5 ώρες)...

Σήμερα είναι η μεγάλη μέρα, της πρεμιέρας των επίσημων υποχρεώσεων του μπασκετικού Άρη και τι καλύτερο "πρώτο πιάτο" θα μπορούσε να σερβιριστεί, από την knock-out, εντός έδρας, αναμέτρηση κόντρα στην Α.Ε.Κ., στα πλαίσια των προημιτελικών του θεσμού του κυπέλλου Ελλάδος 2015-2016.

Μπορεί να μην έχω εικόνα της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά ανέκαθεν την σέβομαι απεριόριστα, πολύ δε περισσότερο τώρα που έχει δυναμώσει αισθητά κι έχει χαράξει πορεία προς την κορυφή και πάλι.

Όμως εγώ υποστηρίζω τον Αυτοκράτορα Άρη, την καλύτερη ελληνική ομάδα του 20ου αιώνα (ανεξαρτήτως αθλήματος), οπότε δεν θα μπορούσα να επιθυμώ τίποτε λιγότερο από μία νίκη στο θρυλικό Nick Galis Hall!!!

Τι περιμένω να δω:

Μια ομάδα με αρχή και τέλος, που θα μπει στον αγωνιστικό χώρο συγκεντρωμένη, χωρίς άγχος, με συγκεκριμένο αγωνιστικό πλάνο, το οποίο θα προσπαθήσει να εφαρμόσει από την αρχή, επιβάλλοντας τον δικό της ρυθμό στην αναμέτρηση.

Τι θέλω να δω:

Παίχτες των οποίων τα μάτια θα "γυαλίζουν", γεμάτους δίψα για διάκριση. Που θα πηδούν-βουτούν και θα διεκδικούν την κάθε μπαλιά, από το πρώτο λεπτό, μέχρι και το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.

Τι ελπίζω να μην δω:

Αστοχία, ειδικά σε ξεμαρκάριστα σουτ και ελεύθερες βολές, αλλά και βιαστικές επιλογές, που θα δώσουν το δικαίωμα στην αντίπαλο να βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι της διεκδίκησης της νίκης μέχρι τέλους. Παίχτες που θα ψάχνονται και θα λιποψυχούν. Βιαστικά φάουλ και παίχτες που θα τεθούν, από νωρίς, εκτός αγώνα.

Τι δεν πρέπει να δω:

Αδιαφορία, ατομικισμούς, νευρικότητα πέραν του δέοντος (δηλαδή την λογική των πρώτων λεπτών) και παίχτες που θα βιάζονται αγωνιζόμενοι χωρίς λογική και μέτρο, εβρισκόμενοι εκτός κλίματος αγώνος.

Πιστεύω πως η ομάδα μας έχει την δυνατότητα να παίξει με διάφορους τρόπους και σχήματα στο παρκέ και περιμένω ενεργή συμμετοχή από πολλούς παίχτες στην επίθεση. Νομίζω πως μπορεί να υπάρξει πλουραλισμός στον επιθετικό τομέα και να μην περιμένουμε από έναν Jerel McNeal ή έναν Okaro White (τυχαία παραδείγματα) να "τραβήξουν" το σκορ.

Πρέπει με σωστές τοποθετήσεις και με καλά block-out, να έχουμε τον έλεγχο των rebounds, ενώ και με συγκεντρωμένη ομαδική άμυνα, να περιορίσουμε τα ατού της αντιπάλου ομάδας και να πάρουμε την απαιτούμενη ψυχολογία για να βρούμε ρυθμό και στην επίθεση. Άλλωστε, ως γνωστόν, από την άμυνα έρχονται οι νίκες.

Φυσικά δεν παίζουμε μόνοι μας. Σίγουρα η Α.Ε.Κ. θα βρει λύσεις σε πολλά προβλήματα που θα προσπαθήσει να της βάλει ο Άρης, αλλά θα βάλει και δικά της στην "σκακιέρα" του παιχνιδιού. Εκεί θέλω να δω την ομάδα μου έτοιμη να ανταποκριθεί, χωρίς να πελαγώσει.

Περιμένω και την "ενεργή" συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος θεωρώ πως μπορεί να παίξει καταλυτικό ρόλο και να δώσει την απαραίτητη ώθηση στους παίχτες μας. Δεν αρκεί όμως μόνο του ο κόσμος για να πάρουμε τη νίκη, εφόσον οι παίχτες δεν σταθούν στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων ενός τέτοιου αγώνα. Επίσης, ελπίζω πως δεν θα υπάρξουν οι γνωστοί ανόητοι, που δημιούργησαν προβλήματα κατά το πρόσφατο παρελθόν.

Μακάρι όλα να πάνε καλά και να παρακολουθήσουμε ένα παιχνίδι γεμάτο θέαμα και ποιοτικό μπάσκετ!!!

Ας κερδίσει ο καλύτερος! Θα τα πούμε στο γήπεδο... wink.gif
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 7/10/2015)
Ο Άρης της νέας εποχής ρίχνεται (PRESSARIS – Live, 19:30) στη μάχη! Πρώτος στόχος η νίκη – πρόκριση με ΑΕΚ!

Ο Άρης της νέας εποχής μπαίνει στη “μάχη”! Μια νέα εποχή που σηματοδοτήθηκε από την έλευση του Νίκου Λάσκαρη και άλλαξε τον Άρη επίπεδο σε οικονομικό και αγωνιστικό επίπεδο. Ο σημερινός (19:30) προημιτελικός Κυπέλλου με την ΑΕΚ είναι το ξεκίνημα μιας χρονιάς που είναι γεμάτη από δυνατότητες, αλλά και απαιτήσεις και προσδοκίες.


Οι κίτρινοι θέλουν να φτάσουν όσο πιο μακριά γίνεται στον θεσμό του κυπέλλου. Το πρώτο τους βήμα δεν είναι εύκολο. Το γνωρίζουν άπαντες μέσα στην ομάδα. Το σημερινό παιχνίδι είναι ντέρμπι, όμως ο Άρης είναι φτιαγμένος για τέτοια παιχνίδια.

Η ομάδα δούλεψε από τις 25 Αυγούστου μέχρι και χθες με δύο στόχους. Ο πρώτος ήταν βραχυπρόθεσμος. Η νίκη στον σημερινό αγώνα και η πρόκριση στα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο δεύτερος είναι ο μακροπρόθεσμος, η δημιουργία μιας ομάδας αντάξιας των προσδοκιών των φιλάθλων, που θα βγάλει στο παρκέ το DNA του Άρη.

Οι κίτρινοι μετά από ενάμιση μήνα προετοιμασίας, μπαίνουν στην πρώτη “μάχη” της χρονιάς πλήρεις, χωρίς τραυματισμούς, χωρίς απουσίες, με όλα τα “όπλα” παρατεταγμένα στο παρκέ. Ομάδα που θα ξεκινάει την προσπάθειά της στην άμυνα, με πίεση σε κάθε γωνιά του γηπέδου και γρήγορο παιχνίδι επιθετικά, εκμεταλλευόμενη τα χαρακτηριστικά των παικτών της.

Stop σε Γουόρεν, Χέρστον και Μαυροκεφαλίδη

Απέναντι στον Άρη δεν θα είναι σήμερα ένας εύκολος αντίπαλος. Κάθε άλλο. Η ΑΕΚ, όπως εύστοχα είπε και ο Σπύρος Μούρτος, είναι ομάδα με γεμάτο ρόστερ, ακόμα κι αν απουσιάσουν σήμερα οι Ντούσαν Σάκοτα, Μαρκ Κάρτερ και Δημήτρης Κατσίβελης. Ο Άρης θα εστιάσει κυρίως σε τρεις παίκτες, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι οι υπόλοιποι δεν θέλουν προσοχή. Ο Κρις Γουόρεν είναι και οργανωτής και σκόρερ, ταχύτατος, αλλά βραχύσωμος, με σωστές αποφάσεις και καλό περιφερειακό σουτ. Ο Μαλίκ Χέρστον είναι ότι πιο ποιοτικό διαθέτει η ΑΕΚ. Παίκτης που έχει πρωταγωνιστήσει στο πιο υψηλό επίπεδο, φόργουορντ με παιχνίδι και μέσα και έξω από το καλάθι. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης είναι απειλή επιθετικά, διότι έχει το ταλέντο να σκοράρει με διάφορους τρόπους, μπορεί όμως να "χτυπηθεί" αμυντικά.

Είναι ένα παιχνίδι στο οποίο απαιτείται υπομονή και επιμονή. Πρώτα από τους παίκτες και εν συνεχεία από το υπόλοιπο γήπεδο. Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση, είναι πλήρης και παίζει στην έδρα του. Οι συνθήκες είναι ιδανικές, μένει μόνο να τις εκμεταλλευτεί στο έπακρο.


QUOTE(www.pressaris.gr - 7/10/2015)
«Δεν είναι δικαιολογία οι απουσίες κόντρα σε Άρη»

O Mαλίκ Χέρστον μίλησε για το παιχνίδι του Άρη με την ΑΕΚ σήμερα στο «Νick Galis Hall», τονίζοντας για ακόμα μία φορά πως οι απουσίες δεν θα αποτελέσουν δικαιολογία:


«Είναι η ομάδα που μας απέκλεισε στα πλέι οφ πέρσι και εγώ ήμουν τραυματίας. Οπότε θέλω να τούς αντιμετωπίσω. Είπα και πριν πως οι απουσίες δεν μπορούν να σταθούν ως δικαιολογία. Πάμε για να κερδίσουμε και να αρχίσουμε τη χρονιά όπως πρέπει».


QUOTE(www.pressaris.gr - 7/10/2015)
Ανακοινώθηκε και παίζει σήμερα κόντρα σε Άρη ο Ανοσίκε

Παίκτης της ΑΕΚ είναι κι επίσημα ο Όου Ντι Ανοσίκε.


Ο 24χρονος σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο με την ΑΕΚ μέχρι το τέλος της σεζόν και βρίσκεται κανονικά στην αποστολή των «κιτρινόμαυρων» για το ματς του Κυπέλλου με τον Άρη (7/10, 19:30).
radical
το ειδα σε αλλο φορουμ
QUOTE
Ο κανονισμός του ΕΣΑΚΕ προβλέπει αντικατάσταση εντός 30 λεπτών του ταμπλό αλλιώς επιβάλλονται οι ποινές που προβλέπονται. Άρθρο 48: Σε περίπτωση που δεν αντικαταστήσει τα ταμπλό εντός 30 λεπτών, ο αγώνας διακόπτεται οριστικά και επιβάλλεται στην ΚΑΕ η ποινή του μηδενισμού για τον συγκεκριμένο αγώνα.


η διακοπη ηταν 55 λεπτα...
SkyFall
QUOTE (radical @ Oct 7 2015, 22:03 ) *
το ειδα σε αλλο φορουμ


η διακοπη ηταν 55 λεπτα...


Μάλιστα, προβλέπεται να κάνετε ένσταση λοιπόν και αν είναι έτσι όπως τα λες λογικά το παίρνετε στα χαρτιά. Όσον αφορά τη μπασκέτα, ήθελα να ήξερα τι θα γινόταν αν τραυματιζόταν παίχτης, απαράδεκτο αυτό που έγινε.
tuareg
αεκ γερα παρτο στα χαρτια...να ξαναπουμε αλλη μια φορα οτι το κυπελλο ειναι διοργανωση της ομοσπονδιας κι οχι του εσακε και δεν εχει εφαρμογη ο κανονισμος αυτος?
hagi
Παιδιά μην τρελένεστε. Δεν έχει νόημα αυτό που λέτε τώρα.Το θέμα είναι να σχολιάσουμε τον αγώνα και να πούμε τί είδαμε..
Άλλωστε η διακοπή ήταν μεγάλη αλλά όχι για την αλλαγή του ταμπλό άλλα ολόκληρης της ιστορίας που ξεκίνησε. Αυτό θα γινόταν σε οποιοδήποτε γήπεδο οπότε δεν υπάρχει λόγος να το συνεχίζουμε.Στην Ελλάδα άλλωστε είμαστε ανοργάνωτοι γενικά.

Στα του αγώνα τώρα ,αρχικά να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου για την πρόκριση και την προσπάθεια αλλά δεν είδα και κάτι ιδιαίτερο εκτός από το πάθος και κυρίως τον πολύ καλό Χάγκινς.Φυσικά πολύ καλός ήταν και ο Σιμτσακ και έδωσε αυτό που χρειαζόταν η ομάδα την κατάλληλη στιγμή.Λόγω των φάουλ δεν είδαμε καθόλου τον Γουάιτ που προσωπικά πιστεύω ότι μπορεί να βοηθήσει πολύ. Γενικά η ομάδα θέλει δουλειά και είναι λογικό.Πρέπει να μπούνε αυτοματισμοί και όχι μόνο το ατομικό ταλέντο.
Αυτά στα γρήγορα για τον Άρη.

Η ΑΕΚ ήταν πολύ καλή.Φαντάζομαι ότι όταν μπουν και οι τραυματίες θα είναι πολύ καλύτερη.Φυσικά και αυτή χρειάζεται δουλειά ακόμη αλλά γενικά με προβλημάτισε πολύ σαν αντίπαλος και μου φάνηκε οτι θα έχει πολύ περισσότερες λύσεις από εμάς.
Αυτά θα φανούν στην πράξη βέβαια αλλά είναι η πρώτη μου εντύπωση.

Σημασία έχει ότι κάναμε καλή αρχή και πλέον πάμε για το επόμενο ματς που θα είναι ακόμη πιο δύσκολο.

Καλή σεζόν να έχουμε ,καλή αρχή και με πολλές νίκες..
algait
Μπράβο στην ομάδα. Εκτός του ότι συνεχίζουμε στον ένα από τους τρεις στόχους μας, κερδίσαμε σε αυτοπεποίθηση και ηρεμία. Ήδη στην ΑΕΚ διαπιστώνω πως υπάρχει γκρίνια για τον Σάκοτα...

Δεν είδα τον αγώνα, αλλά διαβάζοντας τα στατιστικά διαπιστώνω την ίδια αδυναμία που είδα και στον αγώνα με την Καρσίγιακα. Χάνουμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ.

Καλή σεζόν να χουμε!!
SteelGandalf
Σπουδαίο αποτέλεσμα!!!

Μόλις γύρισα από το γήπεδο. Δεν έχω κουράγιο για περαιτέρω σχολιασμό.

Αύριο, πρώτα ο Θεός!

Άρη γερά...
Paris87
Ξεκινησα 6.30 και επεστρεψα 11.30
Ατιμη μπασκετα.
sacarame
+ 1 φάουλ στον tuareg για το εμπρηστικό "αεκ γερά πάρτο στα χαρτιά.." Δεν χρειαζόταν


Συνεχίζουμε..
xavier
o εσακε δεν εχει καμια σχεση με το κυπελλο...της εοκ ειναι
Dwyane ''the flash'' Wade
Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν είδα το ματς οπότε μπόρεσα να βγάλω συμπέρασμα μόνο με όσα διάβασα. Δεν περίμενα με τις απουσίες μας να κοντράρουμε στα ίσα τον Άρη και να χάσουμε στο τέλος. Χάρηκα για την εμφάνιση αλλά με στενοχώρησε το γεγονός πως αποκλειστήκαμε σε μία διοργάνωση όπου θα είχαμε τύχη για την κούπα καθότι σε ένα ματς (τελικός) όλα γίνονται.
Επίσης για τον Γουόρεν κατάλαβα πως έχει τάσεις ''Τεόντοσιτς'' μερικές φορές τις οποίες καλό θα ήταν να τις κόψει νωρίς.
Εν αναμονή λοιπόν των επιστροφών και την προσαρμογή του Ανοσίκε συνεχίζουμε.
air_23
εχω αμφιβολιες κατα ποσο οι απουσιες κοστισαν η βοηθησαν τον σακοτα χτες..πιστευω οτι με πληρες ροστερ οταν χρειαστει να κανει ροτεισον θα προυσιασει πιο προβληματικη ομαδα..ειδικα στο 4 που θα παιζει ο γιος του 30λεπτα...χτες ο μιλοσεβιτς εκανε πραγματα που ο γιος του δεν θα κανει ποτε..αμυνα-ξυλο-επ ριμπ και προβληματισε πολυ τον αρη....
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(air_23 @ Oct 8 2015, 12:31 ) *
εχω αμφιβολιες κατα ποσο οι απουσιες κοστισαν η βοηθησαν τον σακοτα χτες..πιστευω οτι με πληρες ροστερ οταν χρειαστει να κανει ροτεισον θα προυσιασει πιο προβληματικη ομαδα..ειδικα στο 4 που θα παιζει ο γιος του 30λεπτα...χτες ο μιλοσεβιτς εκανε πραγματα που ο γιος του δεν θα κανει ποτε..αμυνα-ξυλο-επ ριμπ και προβληματισε πολυ τον αρη....


Σπάνια ο Σάκοτα έχει παίξει 30 λεπτά. Επίσης ο Μιλόσεβιτς πέρσι έπαιζε πολύ.
hagi
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Oct 8 2015, 12:16 ) *
Επίσης για τον Γουόρεν κατάλαβα πως έχει τάσεις ''Τεόντοσιτς'' μερικές φορές τις οποίες καλό θα ήταν να τις κόψει νωρίς.
Εν αναμονή λοιπόν των επιστροφών και την προσαρμογή του Ανοσίκε συνεχίζουμε.

Όντως είναι λίγο "τρελός" και αυτό δεν βοηθάει την ομάδα. Ο playmaker είναι αυτός που πρέπει να φτιάχνει το παιχνίδι και όχι να τρελένεται. Αλλά θα δούμε.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.