Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΤΕΤΑΡΤΗ 20:45 SS1: Άρης-Λιέτουβος Ρίτας
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
geosider
QUOTE(basketaris @ Jan 8 2008, 00:10 ) *
weirdo ή geosider, καποιος το τοπικ για Λιετουβος? rolleyes.gif
Aντε κοντευει... 45.gif



QUOTE(weirdo1977 @ Jan 8 2008, 09:38 ) *
παιδια δεν ειμαι σε καλη κατασταση, ειμαι 2-3 μερες αρρωστος και κατα πασαα πιθανατητα δε θα παω και στο γηπεδο, ας ανοιξει το τοπικ καποιος που νιωθει καλυτερα. peace.gif

το ανοίγω εγώ που νιώθω περίφημα tongue.gif
ήρθε η ώρα να πάρουν και οι λιθουανοί μια γεύση τί εστί πραγματική έδρα wink.gif
το μπάσκετ για αυτούς είναι εθνικό σπορ και έχουν πάντα γεμάτα τα γήπεδα αλλά μπορούν να πάρουν μια γεύση από την ατμόσφαιρα του αλεξανδρείου και να καταλάβουν ότι είμαστε μοναδικό φαινόμενο στις κερκίδες

το αγωνιστικό το αφήνω στην άκρη rolleyes.gif
δεν πάει να 'ναι πρωτοπόροι στον όμιλο και πολύ φορμαρισμένοι
εμείς δεν είμαστε ΛΕ ΜΑΝ 68.gif
εξάλλου έχουν εμπειρία από την ήττα τους πριν δύο χρόνια εδώ μέσα

καλά το βράδυ της Τετάρτης θα έχουμε 7-4; απίστευτο πραγματικά 41.gif
hagi
Άντε άντε ελπίζω να είσαι τυχερός και να το πάρουμε το παιχνιδάκι..Νομίζω πάντως ότι έχουμε πολλές ελπίδες να το πάρουμε αν παίξουμε δυνατά και σωστά στην άμυνα.Φυσικά ελπίζω σε ένα γεμάτο Παλέ επιτέλους και είμαι αισιόδοξος.
Πάντως αν παίξει και ο D-Wash θα είναι πιστεύω θετικό.Τώρα αυτό που με προβληματίζει είναι η συμπεριφορά των άλλων παιχτών για τον Κάστλ.Αν δηλαδή πέσει η απόδοσή τους λόγω της κατάστασης αυτή.. 39.gif Ελπίζω να μην υπάρξει κανένα τέτοιο πρόβλημα.

Καλή επιτυχία λοιπόν.. 41.gif 41.gif
weirdo1977
με νίκη φτάνουμε την λιέτουβους στην μια νίκη, αν δε, καλύψουμε και την διαφορα k με δεδομένο το δύσκολο πρόγραμμα που έχουν οι λιθουανοί το καλο πλασάρισμα φαντάζει κάτι παραπάνω από εφικτό... ας όψεται η ήττα από την tracer... τώρα θα μιλούσαμε για πρώτη θέση...
klearxos
Παιζει ο Μποισα με τους Λιθουανους αφου τελικα πηραμε το letter of clearance απο τους Ρωσους.
basketaris
Kαλη ειδηση! Αρα, εκτος της σημασιας του αγωνα, υπαρχει και το δελεαρ να τους δουμε αγωνιζομενους... wink.gif
basketaris
QUOTE
Ντεμπούτο Μπόισα με Λιέτουβος

Εκτός του Αμερικανού Ντάριους Ουάσιγκτον και ο διεθνής Γεωργιανός Βλάντιμιρ Μπόισα θα μπορέσει να κάνει το ντεμπούτο του με την φανέλα του Άρη στο αυριανό παιχνίδι με την Λιετούβος Ρίτας στο Αλεξάνδρειο για την Ευρωλίγκα.

Κι αν το ντεμπούτο του Ουάσιγκτον ήταν σίγουρο από χθες αυτό του Μπόισα ξεκαθάρισε σήμερα το πρωί. Όταν δηλαδή έλαβε τέλος η αγωνία που υπήρχε στους ανθρώπους του Άρη όσον αφορά την παραλαβή του letter of clearance του από την ρωσική ομοσπονδία.

Έτσι λοιπόν ο τεχνικός της ομάδας, Γκόρντον Χέρμπερτ, μπορεί να υπολογίζει και στα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας εν όψει του αυριανού ραντεβού για την Ευρωλίγκα με την Λιετούβος Ρίτας στο Αλεξάνδρειο.

Ο μεν Ουάσιγκτον θα φορέσει την φανέλα με το νούμερο 20 και ο δε Μπόισα το 11. Όσο για αυτούς που αναμένεται να μείνουν εκτός αποστολής είναι ο διεθνής Λιθουανός Σιμόνας Σεραπίνας αλλά και ο διεθνής νεαρός σέντερ Μιχάλης Τσαϊρέλης σε σχέση με το πως ο Άρης αντιμετώπισε την Κυριακή το Ρέθυμνο.


http://www.sport24.gr/html/ent/825/ent.213825.asp

QUOTE
"Δύναμη του Άρη ο κόσμος του"

Με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για την ομάδα του Άρη αναφέρθηκε τόσο ο προπονητής της Λιέτουβος, Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς όσο και ο φόργουορντ των Λιθουανών, Ματ Νίλσεν. Ο Σέρβος τεχνικός χαρακτήρισε τον Άρη μια πολύ σοβαρή ομάδα, που παίρνει μεγάλη δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο του ενώ υπολογίζει ιδιαίτερα και τις δύο μεταγραφές των "κιτρίνων" αν και δεν γνωρίζει αν θα αγωνιστούν. Φιλοσοφία της ομάδας του Βίλνιους σύμφωνα με τον Τριφούνοβιτς είναι η ομάδα του να παίζει για την νίκη σε κάθε παιχνίδι ανεξάρτητα αν έχει προκριθεί ή όχι.

"Ο Άρης είναι μια σοβαρή ομάδα. Και τώρα που πρόσθεσε ακόμα δύο παίκτες έχει γίνει ακόμα πιο σοβαρή. Γι'αυτό το rotation τους είναι αρκετά βαθύ. Φυσικά ακόμα δεν ξέρουμε αν θα παίξουνε. Πάντως, τελευταία έχει παίξει αρκετά καλό μπάσκετ ο Άρης. Τρέχουν και σουτάρουν πολύ και είναι προφανές ότι θα είναι ένα πολύ καλό τεστ για μας. Προσπαθούμε να μην κοιτάμε πίσω. Φυσικά έχουμε ήδη προκριθεί στο Top 16 αλλά σε κάθε παιχνίδι μπαίνουμε φρέσκοι για να κερδίσουμε. Το ίδιο θα κάνουμε και τώρα. Είναι απίθανο να προβλέψουμε πως θα ανταπεξέλθουμε μπροστά σε ένα γεμάτο γήπεδο και στο πιο φανατικό κοινό στην Ευρώπη", δήλωσε ο προπονητής της Λιέτουβος, Αλεξάνταρ Τριφούνοβιτς.

"Ξέρω ότι ο Άρης είναι καλή ομάδα. Το λέω απ' την αρχή της σεζόν. Το σημαντικό στοιχείο του παιχνιδιού είναι το κλειστό τους, το οποίο είναι το πιο καυτό στην Ευρώπη και προφανώς τους δίνει έξτρα ενέργεια. Είναι μια πολύ αθλητική ομάδα, η οποία τρέχει πάνω κάτω στο γήπεδο με τον κόσμο να τους ωθεί. Όλοι λένε ότι πρέπει να σταματήσουμε τον Μάσεϊ. Σίγουρα ισχύει αυτό αλλά υπάρχει και κάτι παραπάνω. Φυσικά, ο Μάσεϊ είναι μεγάλη δύναμη, είναι ο σταρ αλλά υπάρχουν και άλλοι. Εμείς είμαστε χαρούμενοι που ο Στελμάχερς επέστρεψε από τον τραυματισμό του. Είναι ένας παίκτης που έχει δείξει την ποιότητά του τόσες φορές και δεν έχουμε την αμφιβολία ότι θα γίνει και πάλι μεγάλος. Καταλαβαίνει το παιχνίδι πολύ καλά. Ο Χόλις Πράις έχει κάνει σπουδαία δουλειά μέχρι τώρα και ελπιζουμε ότι ο Ρόμπι θα ανέβει σύντομα. Πάντως, δεν πρόκειται να παίξει στην Θεσσαλονίκη", δήλωσε ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ, Ματ Νίλσεν.


http://www.sportime.gr/basket_inside.asp?article_id=68770
sarounas
QUOTE(geosider @ Jan 8 2008, 12:11 ) *
το ανοίγω εγώ που νιώθω περίφημα tongue.gif
ήρθε η ώρα να πάρουν και οι λιθουανοί μια γεύση τί εστί πραγματική έδρα wink.gif
το μπάσκετ για αυτούς είναι εθνικό σπορ και έχουν πάντα γεμάτα τα γήπεδα αλλά μπορούν να πάρουν μια γεύση από την ατμόσφαιρα του αλεξανδρείου και να καταλάβουν ότι είμαστε μοναδικό φαινόμενο στις κερκίδες

το αγωνιστικό το αφήνω στην άκρη rolleyes.gif
δεν πάει να 'ναι πρωτοπόροι στον όμιλο και πολύ φορμαρισμένοι
εμείς δεν είμαστε ΛΕ ΜΑΝ 68.gif
εξάλλου έχουν εμπειρία από την ήττα τους πριν δύο χρόνια εδώ μέσα

καλά το βράδυ της Τετάρτης θα έχουμε 7-4; απίστευτο πραγματικά 41.gif

γεια σου geosider icon_wave.gif icon_wave.gif icon_drunk.gif

πάντως εκείνο το τελευταίο μπρα ντε φερ στο ULEB CUP μας άφησε μεγάλη πίκρα sad.gif
ποιος ξεχνά την σκηνή στο παλέ όταν ο Σχορτσιανίτης έβγαλε την κορδέλα του και την πέταξε κάτω;
ή το τρίποντο του Κόλινς στο Ρίτας;
πάντως ο Άρης ήταν ο πιο σκληρός αντίπαλος που αντιμετώπισε η μετέπειτα νικήτρια της διοργάνωσης
Warrior
QUOTE(sarounas @ Jan 8 2008, 20:33 ) *
πάντως εκείνο το τελευταίο μπρα ντε φερ στο ULEB CUP μας άφησε μεγάλη πίκρα sad.gif
ποιος ξεχνά την σκηνή στο παλέ όταν ο Σχορτσιανίτης έβγαλε την κορδέλα του και την πέταξε κάτω;
ή το τρίποντο του Κόλινς στο Ρίτας;


Κανεις...Γι'αυτο και νομιζω οτι πρεπει να το πληρωσουν επιτελους!! 19.gif

Πολυ σημαντικο παιχνιδι.Με νικη περναμε,ενω αρχιζουμε και εχουμε βλεψεις για καλο πλασαρισμα.
Η ηττα της Εφες απο την Μακαμπι την προηγουμενη βδομαδα αναπτερωσε τις ελπιδες....

Ντεμπουτο και για τα νεα αποκτηματα,εμπορικος αντιπαλος,ο geosider νιωθει σιγουρια biggrin.gif ...ολοι οι δρομοι
οδηγουν στο παλε αυριο!Ευχομαι να εχουν και οι υπολοιποι αρειανοι την ιδια αντιληψη και να δουμε ενα
γεματο γηπεδο μετα απο καιρο!
hagi
Και γω το εύχομαι παιδιά.Είναι καιρός να γεμίσει το Παλέ και να πάρουμε αυτό το παιχνίδι.Το περιμένω με αγωνία και πολύ θα ήθελα να δω και τα καινούργια αποκτήματα να παίζουν έστω και λίγο ώστε να πάρουμε μια ιδέα.
weirdo1977
εγώ δεν άντεξα, βρίσκομαι στα πέριξ του Aλεξάνδρειου... smile.gif
chinaski
http://212.112.175.181/LIVE131

Για οποιον θελει να το δει
nikelin
τελεια!!!! 41.gif 41.gif 77.gif

χιλια ευχαριστω@
Warrior
51-49 τελος 3ου δεκαλεπτου.... 42.gif

Καποιες κακες/βιαστικες επιλογες μας εχουν στερησει πιο ασφαλες προβαδισμα.ΝΑ δουμε τι θα γινει
στο καθοριστικο 4ο δεκαλεπτο!
Warrior
Ξεφυγαμε με +10...αλλα τωρα ειμαστε στο +1...ενα λεπτο ακομη!
enypnio
καλά είναι απίστευτο πως το έχασε ο Άρης αυτό το παιχνίδι

το πούλησε
Warrior
Οι Λιθουανοι με 0-10 στα τελευταια λεπτα κερδισανε 69-72.

Οχι ρε γαμωτο... sad.gif
chinaski
Τι διαολο εγινε. Κριμα, το μονο που χαθηκε βασικα ειναι ενα καλυτερο πλασαρισμα. Τωρα πλεον 4-5 θεση. Καλο μαθημα το σημερινο χαλαρωσαμε για 1.5 λεπτο και χασαμε το παιχνιδι. Επρεπε να το βαλει απο εκκει ο Ραιτ, δεν πηδηξε κανεις να τον κοψει.


Υστερογραφο

(Δεν εχω χρονο να ψαξω το αντισοτιχο τοπικ)

Οποιος ενδιαφερετε να βλεπει τα παιχνιδια online σε αυτην την διεθυνση αναφεροντε ολα τα παιχνιδια της ευρωλιγκ και σε ποια διευθυνση μπορειτε να τα δειτε. http://forum.myp2p.eu/viewforum.php?id=4
celtic_pride
Δεν είναι δυνατόν πως χάθηκε αυτό το ματς... sad.gif sad.gif . Πραγματικά κρίμα.... sad.gif sad.gif
Παρ'ολά αυτά μπράβο στον κόσμο που πήγε 41.gif (δεν νομίζω να έγινε sold out...Πόσο κόσμο περίπου είχε?), αν και πολλοί ίσως "ξενερώσανε" μετά από αυτήν την πραγματικά άδικη ήττα.
Για το παιχνίδι, μπράβο σε όλους τους παίκτες για την αξιέπαινη προσπάθεια τους, ιδιαίτερα στον Μοτολα (μου άρεσε πάρα πολύ σήμερα). Η ομάδα συνεχώς βελτιώνεται.

Μερικές παρατηρήσεις όμως:
1) Γιατί δεν χρησιμοποιήθηκε καθόλου ο Ηλιάδης?
2) Αφού τον Καστλ τον έχουνε για "τελειωμένο", γιατί πήρε τόσο μεγάλο χρόνο συμμετοχής (και μάλιστα σε σχήματα μαζί με τον Καλαιτζη)?
3) Μήπως ο Τζερυ θα πρέπει λίγο να περιορίσει τις προσπάθειες του για 3ποντο? (π.χ. η προτελευταία φάση του αγώνα, πριν το καλάθι του Πραις)

P.S. Μου άρεσε πολύ ο Αγαδάκος ο οποίος συνέχεια ήταν όρθιος και εμψύχωνε τους παίκτες. Επιπλέον, επειδή είδα τον αγώνα απο το live streaming (λιθουανικό κανάλι), θα μπορούσε κάποιος να πει τι έγινε με τον Χέρμπερτ στο 1ο δεκάλεπτο όπου "τα ψαλλε" στον (αντιπαθή) Λαμόνικα??


Προς θεού, κανείς δεν κατηγορεί τον Ραιτ για την τελευταία φάση..
celtic_pride
και το γαμώτο είναι, ότι παρά τον ενθουσιασμό που υπήρξε αυτήν την εβδομάδα (λόγω των μεταγραφών), κάποιοι καλοθελητές στα ραδιόφωνα, θα αρχίσουν τη γνωστή μιζέρια "Να φύγει ο τάδε, να φύγει ο δείνα, γιατί ο τάδε έτσι, γιατί ο δείνα αλλιώς"...
chinaski
Ουτε εγω κατηγορω τον Ραιτ, αλλα η αληθεια να λεγετε, επρεπε να το βαλει.
PARISINOS
Ο Αρης δυστηχως πληρωνει την ελλειψη καλων ελληνων παιχτων.

Αν δεν εχεις καλους ελληνες, και με δεδομενο των περιορισμο των ξενων, δεν μπορεις να εχεις πανω απο 6-7 καλους παιχτες.

οχι οτι οι ελληνες του αρη ειναι ασχετοι, αλλα καλως η κακως, με τον αγαδακο και τον καλαητζη δε μπορεις να εχεις βλεψεις για τοπ 8.

Ο αρης δεν εχασε και τιποτα μιας και ουτως η αλλως γνωμη μου ειναι οτι εχει ταβανι τους 16 , οτι θεση και να επαιρνε στον ομιλο.

Κατα τη γνωμη μου, ο σρηε πρεπει να προσπαθησει να επενδησει σε εναν η δυο ελληνες επιπεδου εθνικες.
Ετσι αν τους πλαισιωσει με τους πολυ καλους υπαρχοντες αμερικανους συν τους δυο καλους νεους ελπιδοφορους ελληνες ( τσαλδαρη βασικα), θα εχει εναν πολυ καλο κορμο που θα εχει δυνατοτητες και για πιο ψηλα.
NBAer
QUOTE(chinaski @ Jan 9 2008, 23:05 ) *
Ουτε εγω κατηγορω τον Ραιτ, αλλα η αληθεια να λεγετε, επρεπε να το βαλει.

Απο οτι καταλαβαινω ειχε μεγαλη ευκαιρια να βαλει καλαθι στα τελευταια δευτερολεπτα και το εχασε. Ενταξει δεν εγινε και τιποτα, δεν μπορει κανεις να τον κατηγορησει. Επιτηδες το εκανε? Αν ειναι δυνατον, απλα το εχασε, γινονται και αυτα..... Δεν ειναι και Τζορνταν να εχεις σιγουρο το τελευταιο σουτ. biggrin.gif

Ε ο Αρης δεν χανει και τιποτα με αυτη την ηττα λογικα ε? Τι διαφορα εχει η 4η θεση απο την 5η?
valsam
Ενταξει πηραμε παικτες!
Αλλα ρε παιδια πειτε μου αν με τον Ματσον προπονητη θα εκανε ο Μασευ το προτελευταιο σουτ τριποντο!
Προσπαθει ο Χερμπερτ αλλα δεν με πειθει,ειδικα στο θεμα της πειθαρχιας!(βλεπετε τα ποσα τριποντα τραβηγμενα κανει ο Μασευ)
enypnio
και γιατί ένας έλληνας επιπέδου εθνικής κάτω των 32 να πάει στον Άρη

δεν μιλάμε για ρολίστες τύπου κακιούζη χατζηβρέττα γιατί με αυτή την λογική και ο Καλαιτζής επιπέδου εθνικής είναι

οι έλληνες επιπέδου εθνικής θέλουν ομάδες επιπέδου φάιναλ 4 με μπάτζετ άνω των 8 εκ και βρίσκουν άνετα τέτοιες ομάδες

εξαίρεση ο Φώτσης που έκανε λάθος που έμεινε στην Δυναμό αλλά και το 1,7 εκ δεν είναι αμεληταία ποσότης λεφτά που σε καμία περίπτωση δεν διαθέτει ο άρης

κάτω του ενός από την δωδεκάδα της εθνικής παίρνουν μόνο (μπουρούσης πελεκάνος βασιλειάδης κακιούζης χάτζηβρέττας τσαρτσαρής και βασιλόπουλος) ο τσαρτσαρής και ο βασιλόπουλος θα το κάνουν το ντίλ φέτος και θα πάνε για πάνω από 1 εκ και οι 2
NBAer
QUOTE(PARISINOS @ Jan 9 2008, 23:10 ) *
Κατα τη γνωμη μου, ο σρηε πρεπει να προσπαθησει να επενδησει σε εναν η δυο ελληνες επιπεδου εθνικες.

Ποιος ειναι ο σρηε? smiley.gif

Πως γινεται καμια φορα ε? Αντι για 1-2 λαθη βγαινει μια τραγικη λεξη..... tongue.gif
NBAer
QUOTE(valsam @ Jan 9 2008, 23:12 ) *
Ενταξει πηραμε παικτες!
Αλλα ρε παιδια πειτε μου αν με τον Ματσον προπονητη θα εκανε ο Μασευ το προτελευταιο σουτ τριποντο!

Θα εκανε. biggrin.gif Με την Μπαρτσελονα στο τελος ποιος σουταρε επι Ματσον? Ο Μασει τριποντο! laugh.gif Τοτε το ειχε βαλει βεβαια οποτε δεν παραπονιοσασταν για τον Ματσον.

Μια χαρα ειναι ο Χερμπρτ νομιζω και πολυ καλυτερος του Ματσον. ΙΜΟ....
anselmo
Εγω παλι δεν καταλαβα γιατι εμεινε στον παγκο στα τελευταια λεπτα ο καταπληκτικος στο τριτο δεκαλεπτο τσαλδαρης. Παντως δεν υπαρχει λογος για πανικο, η ομαδα εδειξε και σημερα οτι ειναι σε ανοδικη πορεια.
scales84
Απο οτι καταλαβα απο το ραδιοφωνο αυτοκτονησαμε...ειδικα εκει που βαζει το τριποντο ο ραιτ και φαγαμε πριν το καταλαβουμε τριποντο απο τον μπαιραμοβιτς..δεν υπαρχει λογος να φερουμε την καταστροφη...απλα ισως χαθηκε τεραστια ευκαιρια για καλυτερο πλασαρισμα.αφου εκει που στο 69-62 πιστευω πολλοι θα σκεφτηκαμε αντε να παρουμε και τη διαφορα χασαμε και το ματς...

σχετικα με τους καλους ελληνες παικτες δεν εχουμε τα λεφτα να τους παρουμε.και δεν καταλαβαινω για ποιο λογο πρεπει να χουμε καλους ελληνες παικτες για να προχωρησουμε...πραγματικα δεν καταλαβαινω...

το σουτ του ραι απο οτι καταλαβα εγινε καλα ρε μαγκες.η μπαλα μεσα πηγαινε και την πεταξε εξω αυτος ο μπαιραμοβιτς παλι...

ο μασσευ εκανε 2 τετοια τριποντα και τα βαλε και τα 2 περσι στο πιο κρισιμο ματς της πρωτης φασης με την μπαρτσα...για καποιον που το ανεφερε
celtic_pride
Θα συμφωνήσω με τον valsam. Δεν είναι δουλεια του Μασσευ να σουτάρει 3ποντο (ακομα και αν έχει φέτος πολύ καλύτερα ποσοστα και έχει βάλει πολλά και κρίσιμα 3ποντα). Όμως όταν η μπάλα "καίει", το 3ποντο είναι προτιμότερο να το κάνει κάποιος που έχει περισσότερες πιθανότητες να το βάλει.... peace.gif

Ουτως ή άλλως στο ΤΟΡ 16 έχουμε προκριθεί, άρα οσα λέμε αφορούν το αν θα βγούμε 5οι ή 4οι wink.gif
scales84
Αλλο το αν επρεπε να σουταρει που θα συμφωνησω οτι ειναι κακη επιλογη ακομα κι αν εμπαινε κι αλλο αν θα το κανε με τον ματζον...αυτο ηθελα να τονισω...η τσιμπονα κερδισε και νομιζω οτι η προκριση παρα την ηττα τελειωσε απο σημερα...

Αφου η τσιμπονα εχει πολυ πιο δυσκολο προγραμμα απο οτι νομιζω απο την μιλανο
PARISINOS
Ελληνες παιχτες πρεπει να εχεις καλους γιατι αλλιως εχεις το πολυ 6 καλους παιχτες στην ομαδα, με δεδομενο οτι μονο 6 ξενοι επιτρεπονται.

τωρα βεβαιως και δεν λεω να παρει ο αρης τον ζηση η τον λαζαρο που παιρνουν μονοι τους οσο ολο το μπατζετ του αρη.

Αλλα πχ ο μαυροκεφαλιδης ειναι μια πολυ εφικτη περιπτωση. Παιχτης που εχει μεγαλα περιθωρεια βελτιωσης, και που αν του δωθουν ευκαιριες μπορει να γινει ενας πολυ καλος ευρωπαιος σεντερ.

Η ο βασιλειαδης. Και αυτος εφικτη περιπτωση. Η ο περπερογλου. Γνωμη ειναι οτι ο αρης πρεπει να χτυπαει οποιον εξελεξιμο ελληνα παιχτη βρισκει.

Φτυνοι ειναι σχετικα, δεν πιανουν θεση ξενου, και μπορει σε κανα χρονο να εξελιχτουν σε πολυ καλυτεροι παιχτες απο τον καθε μοτολα.
scales84
Ρε φιλε μακαρι να μπορουσε να τους παρει αυτους.σου φανηκε ευκολο αυτο το καλοκαιρι να τους παρει?οταν οι 2 μονο και μονο για λογους εγωισμου δωσανε υπερογκα ποσα για τους συγκεκριμενους?ε εκει δεν μπορει αν χτυπησει ο αρης και δεν το θελουμε κιολας.να δωσουμε 1 εκ ευρω συνολικα με τα λεφτα στη μαλαγα στον βασιλειαδη?προτιμω τον τσαλδαρη και τον ηλιαδη κι οπου παω με τους ξενους..εδω ο παπανικολαου που λογικα θα θελε να παιξει ευρωλιγκα και προτιμησε τα φραγκα της αεκ.τι καταλαβε?τπτ.αυτος βγηκε χαμενος και οχι ο αρης.σιγουρα πραγματα
Warrior
QUOTE(scales84 @ Jan 10 2008, 01:29 ) *
Αφου η τσιμπονα εχει πολυ πιο δυσκολο προγραμμα απο οτι νομιζω απο την μιλανο


H Τσιμπονα υποδεχεται Μακαμπι την αλλη αγωνιστικη,παει στο Λε Μαν και τελευταια αγωνιστικη
υποδεχεται την Λιετουβος.Δεν ειναι ευκολο το προγραμμα της,αλλα δεν ειναι απιθανο να κανει
το 3/3...Χρειαζομαστε αλλη μια νικη να τελειωνουμε.Αν δεν κερδισουμε την αλλη βδομαδα και
κερδισει η Τσιμπονα...θα μπουμε σε περιπετειες.
ΚιτρινιΑΡΗΣ
36 λεπτά ομάδα με τα όλα της... αλληλοκαλύψεις... παγίδες όμορφα καλάθια... πάθος... προπονητή στον πάγκο... και μετά... ολική καθήζηση...
Συγνώμη παιδιά αλλά όπως την είδα αυτήν την Λιέτουβους για 20 πόντους ήταν... τώρα τι έγινε; λίγοι κατάλαβαν!!!

Καλός ο Κάστλ άλλα έπαιξε περοσσότερο από όσο έπρεπε και έτσι δεν είχε ενέργεια στο τέλος...
Ο Τέρι άρχισε εκπληκτικά μα έκανε πολύ γρήγορα 2 φάουλ έχασε την αυτοπεπήθηση του, έκατσε πολύ ώρα στον πάγκο και έτσι βοήθησε πολύ λιγότερο από όσο μπορεί
Ο Σεραπίνας έπαιξε πολύ λίγο για να κριθεί έκανε όμως μια δυο ωραίες ενέργειες
Ο Ράιτ παίζει συνέχεια καλύτερα αν και είχε σήμερα αρκετά άστοχα σουτ
Ο Καλαϊτζής έκανε ένα καλό παιχνίδι... έχασε όμως στο τέλος δυο τρεις φορές τον Πράις (στοίχισε)
Ο Μπόισα ήταν ακόμη χαμένος... χωρίς γνώση των συστημάτων πολλές φορές αιωρούμενος στην επίθεση
Ο Μότολα έκανε ένα αρκετά καλό παιχνίδι... σε μια δυο φάσεις μου θύμησε των Μάικ όταν έκλεισε τους διαδρόμους με παγίδα... (στην μία ανάγκασε τον Μπαϊράμοβιτς να κάνει βήματα)... άλλα εκεί που λέει κανείς όπα μας κάνει κάτι αψυχολόγητα...
Ο Αγαθάκος παίζει με περίσσιο πάθος και γι αυτό τον πάω... σπρώχνει... σπρώχνεται... δίνει και τρώει ξύλο... γενικώς κάνει την βρώμικη δουλειά που δυστυχώς δεν έχουμε πολλούς άλλους να την κάνουν...
Παρόλα αυτά δεν παύει να είναι... αρτζούμπαλος...
Ο Μάσει έκανε 36 λεπτά ένα εξαιρετικό παιχνίδι... στο τέλος έπεσε λίγο (λογικό αν αναλογιστεί κανείς τα λεπτά που αγωνίζεται συνεχώς)... όσο για το τρίποντο... πέρυσι το έβαλε και έγινε ήρωας... φέτος έκανε έρμπολ... αυτά έχει ο αθλητισμός...
Ο Τσαλδάρης μου άρεσε σήμερα πολύ... δεν ήταν ο σούπερ σκόρερ άλλα η ομάδα παίζει πολύ πιο «ελεγκάντ» όταν είναι στο παρκέ... (έχω μια απορία / δεν είμαι σίγουρος δηλαδή... ήταν στον πάγκο τα τελευταία 5-6 λεπτά ή έτσι μου φάνηκε; )
Ο Χέρμπερτ φοβάτε πάρα πολύ το ρίσκο... ενδεδειγμένες λύσεις του πρώτου ημιχρόνου δεν χρησιμοποιούνται σχεδόν ποτέ στο δεύτερο... έκανε καλό κοουτσάρισμα μέχρι το 32 - 34 λεπτό μετά κοιμήθηκε (όταν η ομάδα τον χρειάστηκε)
Μετά το ταιμ άουτ των Λιθουανών ή τουλάχιστον μετά την δεύτερη επίθεση έπρεπε να πάρει κι αυτός τάιμ για να δώσει εντολές για την αντιμετώπιση του φουλ κόρτ πρέσιγκ... αυτό το πρέσιγκ είναι πολύ μεγάλο ρίσκο... γιατί μπορεί να γυρίσει ένα παιχνίδι αν αιφνιδιάσεις τον αντίπαλο (όπως και έγινε) άλλα γίνεται μπούμεραγκ αν κάνει ένας προπονητής μια δυο διορθωτικές κινήσεις (που δυστυχώς δεν έγιναν) για να το αντιμετωπίσει (σπάζεται αρκετά εύκολα και μπαίνουν εύκολα - και θεαματικά - καλάθια)

ΥΓ. Μου φάνηκε μόνο εμένα η όντως ήταν εκνευριστικός αυτός ο Φυσαρμόνικα;... ειδικά στο αμυντικό φάουλ που έδωσε στον Μότολα... ο ορισμός του επιθετικού φάουλ... και ήταν και το 5ο του Μπαϊράμοβιτς...
PARISINOS
QUOTE(scales84 @ Jan 9 2008, 22:34 ) *
Ρε φιλε μακαρι να μπορουσε να τους παρει αυτους.σου φανηκε ευκολο αυτο το καλοκαιρι να τους παρει?οταν οι 2 μονο και μονο για λογους εγωισμου δωσανε υπερογκα ποσα για τους συγκεκριμενους?ε εκει δεν μπορει αν χτυπησει ο αρης και δεν το θελουμε κιολας.να δωσουμε 1 εκ ευρω συνολικα με τα λεφτα στη μαλαγα στον βασιλειαδη?προτιμω τον τσαλδαρη και τον ηλιαδη κι οπου παω με τους ξενους..εδω ο παπανικολαου που λογικα θα θελε να παιξει ευρωλιγκα και προτιμησε τα φραγκα της αεκ.τι καταλαβε?τπτ.αυτος βγηκε χαμενος και οχι ο αρης.σιγουρα πραγματα



Μα το θεμα ειναι να τον παρεις πριν τους κλεισει η οποια μαλαγα η ΠΑΟ η δεν ξερω γω ποιος αλλος.

Λες και δεν τους ξερουμε οτι ειναι καλοι παιχτες. απο τα 18 τους που παιζαμε στην εφηβων και παιρνανε τα μεταλλια ειναι γνωστοι αυτοι οι παιχτες.

Η ρομα πηρε τον μαυροκεφαλιδη απο τον ΠΑΟΚ με 200,000 ευρω. Δεν ειναι και πολλα αν αναλογιστεις οτι οι αποδοχες τους παιχτη ειναι πολυ χαμηλες. Αντι αν παρεις τον μοτολα, παιρνεις τον 20χρονο μαυροκεφαλιδη. Μπορει να ειναι χειροτερος τον πρωτο χρονο αλλα απο τον δευτερο θα παιξει. Αν τους εχεις κανει ενα τριετες -τετραετες συμβολαιο εισαι μια χαρα. Η εχεις τον παιχτη για 3-4 χρονια, η στην χειροτερη , αν βγεις τοσο παιχταρας πια, τον πουλας κανα 1,5 εκ .
Το ιδιο μπορουσες να κανεις και με τον βασιλειαδη πριν παει μαλαγα για φραγκοδιφραγκα.
enypnio
όλοι οι παίχτες αυτοί που ανέφερες και που πήρε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

είχαν συμβόλαια τα οποία αγοράστηκαν από τους ΑΙΩΝΙΟΥΣ δεν έμεινε κανένας μαυροκεφαλίδης ελεύθερος να πάει να τον πάρει ο Άρης

τον αγόρασαν από την ΡΟΜΑ ή από την ΜΑΛΑΓΑ πράγμα που δεν κάνει εύκολα ο ΑΡΗΣ επίσης επειδή όπως πολύ σωστά αναφέρεις ότι χωρίς καλούς έλληνες δεν πας πουθενά ότι ξεχωρίζει έστω και λίγο πάει και το παίρνει ο αγγελόπουλος με την λογική μάζευε κι ας είν και ρώγες για να μην το πάρει ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ και ο ΓΙΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ για να μην το πάρει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (εδώ πήραν μέχρι και το βουγιούκα με τον αποστολίδη) και ο ΟΜΠΡΑΝΤΟΒΙΓΤΣ ήθελε τον ΤΣΙΑΡΑ τι λέμε τώρα
scales84
Δεν εχω δει οπως ξαναλεω το ματς αλλα μην κατακρινουμε τους παικτεσ.ε δεν νομιζω ρε φιλε οτι η λιετουβος των 2 ηττων ειναι για 2 ποντους.μην ισοπεδωνουμε τα παντα.αν εσενα σου φανηκε οτι την καναμε για 36 λεπτα να φαινεται ομαδα για 20 ποντους τοτε ο αρης μας ειναι σε πολυ καλο δρομο...

η τσιμπονα τωρα που μου πες το προγραμμα το θεωρω απιθανο αν κανει 3/3/φυσικα πρεπει αν κανουμε τη μια νικη μην φτασουμε οπως περσι...και αν γινεται την αλλη βδομαδα στο μιλανο.τους χρωσταμε και κατι αλλωστε
scales84
και για πες μου ρε φιλε ποσο ευκολα θα πουλησει ο παοκ παικτη στον αρη?πλακα κανουμε?αντε να πεις να παω να παρω τον περπερογλου.ειδες ποσα λεφτα εδωσε ο κοντος?οι ελληνες παικτες εχουν ξεφυγει λιγο απο τα φυσιολογικα δεδομενα στο κοστολογιο τους...
ΚιτρινιΑΡΗΣ
QUOTE(scales84 @ Jan 9 2008, 22:47 ) *
Δεν εχω δει οπως ξαναλεω το ματς αλλα μην κατακρινουμε τους παικτεσ.ε δεν νομιζω ρε φιλε οτι η λιετουβος των 2 ηττων ειναι για 2 ποντους.μην ισοπεδωνουμε τα παντα.αν εσενα σου φανηκε οτι την καναμε για 36 λεπτα να φαινεται ομαδα για 20 ποντους τοτε ο αρης μας ειναι σε πολυ καλο δρομο...


Δεν κατακρίνω παίκτες (ίσα ίσα πιστεύω πως έχουμε ένα πολύ καλό ρόστερ) απλώς θέλησα να περιγράψω γι αυτούς που δεν είδαν το παιχνίδι την ΣΗΜΕΡΙΝΗ απόδοση των παικτών.
Δεν ισοπεδώνω ποτέ τίποτα και συνήθως κρατώ χαμηλούς τόνους... άλλα όπως την είδα ΣΗΜΕΡΑ αυτήν την ομάδα έπρεπε να γυρίσει στον βορρά με 20 πόντους...
Και ναι ... πιστεύω πως η ομάδα είναι σε πάρα πολύ καλό δρόμο... smiley.gif
enypnio
ο παπανικολάου δεν ήταν οικονομικό το θέμα μάλλον βαριόταν να μετακομίσει γι'αυτό πήγε στην ΑΕΚ λόγο ΑΘΗΝΑΣ

Ο Καλαμπόκης ήταν ένας παίχτης που μπορούσε να πάρει ο Άρης

ο Τσιάρας επίσης αν δεν τον χτυπήσουν οι μεγάλοι γιατί έχει ακουστεί κι αυτό

επίσης στην μεταγραφή του ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ υπολογίστε και τον ΣΑΚΟΤΑ δανεικό και ελεύθερη μεταγραφή του ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΥ είναι κι αυτά λεφτά
scales84
Ο τσιαρας παιδια ξεχωριζει στην ολυμπια λαρισας.εμενα δεν με τρελαινει...ο καλαμποκης.καλος παικτης.εκει ομως εχουμε τον τσαλδαρη και τον τερρυ...ειναι καλυτερος?δεν νομιζω...
PARISINOS
QUOTE(scales84 @ Jan 9 2008, 22:48 ) *
και για πες μου ρε φιλε ποσο ευκολα θα πουλησει ο παοκ παικτη στον αρη?πλακα κανουμε?αντε να πεις να παω να παρω τον περπερογλου.ειδες ποσα λεφτα εδωσε ο κοντος?οι ελληνες παικτες εχουν ξεφυγει λιγο απο τα φυσιολογικα δεδομενα στο κοστολογιο τους...



και συγγνωμη μονο ο ΠΑΟΚ ειχε καλους ελληνες παιχτες? Τον διαμαντιδη ξερεις ποσο τον πηρε ο ΠΑΟ απο τον ηρακλη ? 60.000 ευρω. Μηπως ειναι και αυτα πολυ ακριβα για το μπαντζετ του αρη? Ο ιδιος ο ιωαννιδης δεν ελεγε οτι τον ειχε προτεινει στον ΟΣΦΠ πρωτο και στον Αρη μετα και ολοι σφυριζαν αδιαφορα?
Μην λεμε λοιπον οτι θελουμε.

Τον σπανουλη ξερεις ποσο τον πηρε? Βασικα δεν πληρωσε τιποτα γιατι ηταν ελευθερος γιατι πολυ απλα περιμεναν τρια χρονια οι δυο μεγαλοι να κανουν κινηση. Ο μεν ΟΣΦΠ γιατι ειχε ανυπαρκτη διοικηση και ο ΠΑΟ γιατι ειχε καλα γκαρντ και εκρινε οτι δεν χρειαζοταν παιχτη εκει.

Ο σπανουλης λοιπον για δυο χρονια ηταν απο τους πρωτους σκορερ της Α1 χωρις να κανει κανενας απο τους αιωνιους κινηση να τον αγορασει , ο καθενας για δικους του λογους . Ο αρης τι εκανε? Κοιμοτανε τον υπνο του δικαιου.

Ο ζησης το ιδιο. Τσαμπα εφυγε για την μπενετον οταν η αεκ διαλυθηκε και της εφυγαν ολοι οι παιχτες. 200.000 ευρω και ουτε.

Απλα ο αρης προτιμα εναν ετοιμο παιχτη, που ομως θα ειναι παντα μετριος απο εναν εξελεξιμο νεο που μπορει να σου βγει παιχταρα, μπορει να μην κανει και τιποτα.
celtic_pride
Παιδιά, καλά όλα όσα λέτε, αλλά μήπως είστε λίγο οff-topic??
scales84
Κι ομως φιλε και παλι εισια λαθος.γιατι οταν ολοι αυτοι πηγανε στους αιωνιους με τα ψιχουλα που λες ο αρης βολοδερνε και προσπαθουσε να αναστηλωθει...δεν ειχε ουτε τις 60000 να δωσει για τον διαμαντιδη
Warrior
Δηλαδη ρε παιδια...αν ο Αρης επαιρνε τον Σακοτα ή τον Καλαμποκη ή τον Μαυροκεφαλιδη..θα γινοτανε ομαδα για top-8 σε αντιθεση με τωρα??

Ο Παπανικολαου δεν εχει παιξει καν φετος στην ΑΕΚ.Ουτε ο Τσαλδαρης για μενα ειναι χειροτερος απο Βασιλειαδη...
Δεν μιλατε για παικτες που κανουν την διαφορα.
Το ροστερ του Αρη φετος,ειδικα μετα τις προσθηκες,ειναι περισσοτερο ισορροπημενο απο ποτε.Δεν νομιζω οτι
με τα λεφτα που δαπανωνται θα μπορουσε να ηταν πολυ ισχυροτερο απο οτι ειναι.

Σημερα ειμασταν πολυ καλυτεροι απο την Λιετουβος για 35 λεπτα,χαθηκε λιγο η συγκεντρωση στο τελος
και χασαμε το παιχνιδι.Ηταν και λιγο τυχεροι οι Λιθουανοι....

Μαθημα το σημερινο παιχνιδι για το μελλον.Η προκριση ειναι στα χερια μας και πρεπει να αυτοκτονησουμε
για να μεινουμε εκτος.Τωρα ακολουθουν δυο πολυ κρισιμα παιχνιδια εκτος εδρας την επομενη βδομαδα.
enypnio
ναι ρε παιδί μου αλλά μια ομάδα θέλει να έχει βάθος χρείάζεται παίχτες, δεν βγαίνει χρονιά με 7 παίχτες σε επιπέδο ευρολίγκας να είναι κάποιος στην μέρα του (γιατί οι μόνοι έλληνες που υπολογίζονται στον Άρη είναι ο ΤΣΑΛΔΑΡΗΣ και ο ΚΑΛΑΙΤΖΗΣ)

αυτό λέει ο ΠΑΡΙΣΙΝΟΣ ότι θες να έχεις κάποιους έλληνες έστω και για δεύτερους

από τον Τέρυ δεν ξέρω πόσο χειρότερος είναι ο ΤΣΙΑΡΑΣ από τον ΣΕΡΑΜΠΙΝΑΣ είναι σαφώς καλύτερος

Επίσης όταν έφυγε ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ από τον ΗΡΑΚΛΗ ο ηρακλής ήταν καλύτερη ομάδα από τον ΑΡΗ και ο ΆΡΗΣ έπαιζε στο FEL βήμα παραπάνω ήθελε να κάνει ο άνθρωπος όχι πισωγύρισμα

ο ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ όταν έφυγε ο Άρης έπαιζε ούλεμπ κάπ και ήθελε να πάει σε ομάδα ευρολίγκας γιατι άμα ήταν κάθονταν και στο ΜΑΡΟΥΣΙ

ο ΖΗΣΗΣ επίσης
Warrior
Παρισινε,μπορει ο Παναθηναικος να εδωσε 60.000 στον Ηρακλη ή να πηρε τον Σπανουλη ελευθερο,
ομως η διαφορα ηταν στα συμβολαια που μπορουσε η καθε ομαδα να προσφερει στους παικτες.

Ο Αρης ειχε επιχειρησει να αποκτησει τον Διαμαντιδη,αλλα δεν μπορεσε(φυσικα)να τον "κλεψει"
απο τον Παναθηναικο.Για τον Σπανουλη δεν νομιζω οτι προσπαθησε καν.Δεν θα ειχε καποιο
νοημα ετσι και αλλιως...

Ο Αρης απλα χρειαζεται εναν ανθρωπο να σπρωχνει εκατομμυρια για να συναγωνιστει τις 8 καλυτερες
ομαδες της Ευρωπης.Αλλιως θα κυνηγαει συνεχως τις υπερβασεις... wink.gif

Ομως δυστυχως αυτος δεν υπαρχει και αυτο ειναι το προβλημα,αν θελουμε να το εντοπισουμε καπου.
Ειναι πραγματα χιλιοσυζητημενα και ειμαστε εκτος θεματος.Το διαφορα σχολια τι το ανοιξα?? rolleyes.gif tongue.gif
PARISINOS
QUOTE(scales84 @ Jan 9 2008, 23:06 ) *
Κι ομως φιλε και παλι εισια λαθος.γιατι οταν ολοι αυτοι πηγανε στους αιωνιους με τα ψιχουλα που λες ο αρης βολοδερνε και προσπαθουσε να αναστηλωθει...δεν ειχε ουτε τις 60000 να δωσει για τον διαμαντιδη



Σ αυτο δεν εχεις αδικο. Ουτως η αλλως πια οτι εγινε εγινε.

Απλα επειδη η ελλαδα δεν προκειται να σταματησει να βγαζει καλους παιχτες και επειδη δεν γινετα να καταλυξου ολοι στους αιωνιους, ειδικα μιας και σπανια οι αιωνιοι επενδυουν πολυ νωρις σε παιχτες, μιας και συνηθως εχουν τα λεφτα να τους παρουν ετοιμους οταν πατησουν τα 23-24, καλο θα ειναι ο αρης να εχει ανοιχτα τα ματια του και να ειναι ετοιμος να πληρωσει και κανα 150,000 ευρω να σπασει κανα συμβολαιο με κανα νεαρο.

δεν ειναι πεταμενα λεφτα. Ισα ισα. Αλλα οπως ειπα. Τους παιχτες τους παιρνεις με το που τους βλεπεις στην εφηβων, Στα 18 τους. Αν περιμενεις να γινουν 22, να βγουν πρωτοι σκορερ της Α1, και να αρχισουν να σφαζονται οι αγγελοπουλοι με τους γιανακοπολους , δεν βγαζεις ακρη. Πρεπει να τους χτυπας νωρις. Οταν ακομα παιζουν στη καστορια.
Warrior
Χέρμπερτ: "Χαρούμενος για τον Καστλ"
Φανερή έλειψη συγκέντρωσης είχε στα τελευταία λεπτά, ο Άρης, σύμφωνα με τον Γκόρντον Χέρμπερτ, ο οποίος εξήγησε ότι απέναντι σε ομάδες με την ποιότητα της Λιέτουβος, δεν επιτρέπεται αυτός ο τρόπος αντιμετώπισης.

"Παίξαμε για 36 λεπτά όμορφο μπάσκετ αλλά ξεχάσαμε να συνεχίσουμε την καλή μας απόδοση, στα τελευταία 4. Χάσαμε τελείως τη συγκέντρωσή μας. Είχαμε στα τελευταία λεπτά κακές επιστροφές. Δεν είχαμε οργάνωση στην επίθεσή και είναι πολύ άσχημο το αποτέλεσμα γιατί παίξαμε πολύ καλά ειδικά στο ξεκίνημα. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Η ουσία είναι ότι εναντίον τόσο καλών ομάδων δεν μπορείς να αγωνίζεσαι με αυτόν τον τρόπο στα τελευταία λεπτά".

"Αντί να παίξουμε αρχίσαμε να μαλώνουμε μεταξύ μας ή να κάνουμε δύο λάθη στη σειρά. Κανονικά, θα έπρεπε να γυρίσουμε γρήγορα στην άμυνα, αλλά εμείς μετά από το ένα λάθος στην επίθεση κάναμε ακόμα ένα στα μετόπισθεν".

Σε ερώτηση που του έγινε για το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκε ο Ντάριους Ουάσινγκτον, ο Καναδός κόουτς απάντησε: "Δεν ήταν έτοιμος και πιστεύω ότι κάναμε θαυμάσια δουλειά πάνω στον Πράις, εκτός από τα τρία τελευταία λεπτά".

Αναφερόμενος σε άστοχο τρίποντο του Μάσεϊ, σε μια από τις τελευταίες επιθέσεις, είπε: "Δεν ήταν η επιλογή που θέλαμε γιατί θέλαμε την μπάλα να πάει μέσα στο καλάθι".


Τέλος, έπλεξε το εγκώμιο του Τέρελ Καστλ: "Είμαι πολύ χαρούμενος για τον Καστλ. Είχε εξαιρετική απόδοση, "έσβησε" τον Έιτσον και κρίμα που δεν κερδίσαμε για να επιβραβευόταν και η εμφάνισή του".

Τριφούνοβιτς: "Αγαπάω το Αλεξάνδρειο"
Περιχαρής ήταν στη συνέντευξη Τύπου, ο Αλεξάντερ Τριφούνοβιτς, που μετά από τέτοια εξέλιξη στο παιχνίδι, είχε κάθε λόγο να είναι ευτυχής. Ο τεχνικός της Λιέτουβος, ξεκίνησε την τοποθέτηση του μετά το ματς, αναφερόμενος στην αδυναμία που έχει... στο "Αλεξάνδρειο".

"Πριν αναφερθώ στο παιχνίδι, θέλω να πω ότι αυτό το γήπεδο κατέχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Σε ηλικία 17 ετών είχα παίξει το 1987 στο τελευταίο παιχνίδι του Δημήτρη Κοκκολάκη ως παίκτης του Ερυθρού Αστέρα. Στην πορεία είχα αντιμετωπίσει αρκετές φορές τον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Σέβομαι τον Άρη και τον κόσμο του. Θέλουμε και πάλι ένα σερί. Πολλοί λένε ότι έχουμε περάσει ήδη στους "16" της Ευρωλίγκας αλλά αυτό που επισημαίνω στους παίκτες μου είναι να συνεχίζουμε με την ίδια όρεξη".

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι, είπε: "Στο πρώτο μέρος είχαμε αρκετά προβλήματα. Κάναμε αρκετά λάθη με αποτέλεσμα ο Άρης να επιβάλει τον ρυθμό του, αφού δεν το καταφέραμε εμείς με τους πλέι μέικερ μας. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να πάρουμε τον έλεγχο του παιχνιδιού και καταφέραμε να μειώσουμε, να πάρουμε την κατάσταση στα χέρια μας και να αναγκάσουμε τον Άρη σε αρκετά λάθη και να κατακτήσουμε τελικά τη νίκη".

Όσον αφορά στον Άρη, ο κόουτς των Λιθουανών, είπε: "Εύχομαι καλή επιτυχία για να προκριθεί στο Top-16".
Τέλος, απάντησε στην ερώτηση αν τελικά ο Άρης έχασε το παιχνίδι λόγω των λαθών του, ή Λιέτουβος ήταν αρκετά καλή ώστε να το κερδίσει: "Μία εβδομάδα νωρίτερα στο παιχνίδι με την Λε Μαν ένας δημοσιογράφος με είχε ρωτήσει, αν εμείς ήμασταν πολύ καλοί ή η Λε Μαν ήταν πολύ κακή. Αυτό που πιστεύω είναι ότι η αλήθεια είναι βρίσκεται κάπου στη μέση. Σύμφωνα με τη συνολική εικόνα του παιχνιδιού, ο Άρης έχασε, αλλά αν δούμε το τέλος του, εμείς ήμασταν καλύτεροι".

http://www.sport24.gr/html/ent/099/ent.214099.asp
thrylos7
Τζάμπα ήττα για τον Άρη... κρίμα!

Δεν προλαβαίνω να γράψω πολλά, παρά μόνο να σχολιάσω 2-3 πράγματα, κυρίως πάνω σε αυτά που ειπώθηκαν παραπάνω.

Η προσπάθεια του Ράιτ στο τέλος δεν ήταν εύκολη και καθόλου σίγουρη ότι θα μπει.. Δυστυχώς όμως, ο MVP Μπαϊράμοβιτς πρόλαβε τον Μάσεϊ.

Ο τελευταίος έκανε ένα ξέσπασμα στις αρχές του τέταρτου δεκαλέπτου. Μέχρι τότε, έκανε μέτριο παιχνίδι, λόγω του εξαιρετικού Νίλσεν. Τον ζόρισε πάρα πολύ ο Αυστραλός. Ο Πετραβίτσιους δε φάνηκε, ο Λουκαούσκις έκανε κάποια ζημιά στην αρχή, ενώ ο Πράις μίλησε στο τέλος, ενώ μέχρι τότε ήταν κακός.

Ο Τσαλδάρης βοήθησε πολύ επιθετικά από τα μέσα του 3ου δεκάλεπτου, προηγουμένως όμως είχε εκτεθεί αμυντικά...

Ο Τέρι φορτώθηκε από νωρίς με φάουλ, πριν προλάβει να μπει καν στο κλίμα του παιχνιδιού. Ίσως και να μην έπρεπε να βγει προς το τέλος.

Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του Μότολα, αμυντικά κυρίως.

Αρκετά λάθη των διαιτητών...

Ο κόσμος ήταν γύρω στις 4000. Είχε πολύ ωραία ατμόσφαιρα πάντως και προσωπικά μου θύμισε περυσινά ματς (έτσι είναι, αν έχει προηγηθεί το "φιλικό" με τη Λε Μαν)

Για τη φάση που έγινε έξαλλος ο Χέρμπερτ (και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κόσμου, αφού τον είδε επιτέλους κάπως πιο θερμό και ...μεσογειακό), ο αντίπαλος προπονητής είχε ζητήσει τάιμ άουτ, το οποίο μετά από καλάθι του Άρη οι διαιτητές δεν το έδωσαν κι έτσι οι Λιθουανοί εκμεταλλεύτηκαν τη χαλαρότητα και έβαλαν καλάθι στον αιφνιδιασμό. Υπήρξαν βέβαια παρόμοιες φάσεις (όπου οι Λιθουανοί έβγαιναν στον αιφνιδιασμό μετά από καλάθι).

Ο Καστλ σήμερα μου άρεσε, αλλά ο Καλαϊτζής έκανε και πάλι πολύ καλό παιχνίδι. Κάνει φανταστική χρονιά και αν παίζει τον κατάλληλο χρόνο μπορεί ν' αποδώσει τα μέγιστα, όπως κάνει όταν είναι ξεκούραστος (όπως φάνηκε και σήμερα, κυρίως στο 2ο δεκάλεπτο). Ο Καστλ πάντως ήταν ο πρώτος που έτρεχε στους αντίπαλους αιφνιδιασμούς, σαν 25άρης.

Όσον αφορά για τους Έλληνες, αν και off topic, κάποια λάθη έγιναν το καλοκαίρι (πχ Καλαμπόκης), το θέμα όμως είναι ότι πλέον, ο Άρης έχει μετά από πάρα πολύ καιρό, μια (σχεδόν; ) πλήρη ομάδα! Εξάλλου, μπορεί να μην τα πάει καλά με την ελληνική αγορά, αλλά με την κοινοτική ( biggrin.gif ) τα πάει περίφημα. Το ρόστερ που έχει μπορεί να πάει μέχρι τους 8, αν και πολλά εξαρτώνται από την κλήρωση.

Στην οποία πιστεύω ότι θα βρίσκεται η ομάδα, καθώς θα πετύχει κάποια νίκη, είτε στην Ιταλία, είτε στο Παλέ. Ούτως ή άλλως, και στη χειρότερη περίπτωση που τον περάσει η Τσιμπόνα (για την οποία το 3/3 μόνο απίθανο δεν είναι), θα έχει το προβάδισμα για την 6η θέση. Προσωπικά, πιστεύω ότι θα τελειώσει με 8-6.

Edit: ευτυχώς που δεν έγραψα πολλά... 40.gif biggrin.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.