Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Elliot Williams
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2
Nemesakos
Τον Ουίλιαμς είχα γράψει εντελώς αυθόρμητα σε ένα ποστ μετά από τις φήμες ότι θα πάρει 1.8 ή 2εκ ότι δεν ξέρω πως μπορώ να τον κοστολογήσω.Και το εννούσα.

Άλλοι είχαν βγει και είχαν πει ότι με τα ματς που κάνει τα 2 εκ θα τα βρει για πλάκα σε Ρωσίες και Τουρκίες οπότε κάπου εκεί πρέπει να δώσουμε και μεις, άλλοι είπαν πως είναι πολλά και με 1εκ μονο θα πρέπει να μείνει.

Η αλήθεια είναι ότι πολλοί θόλωσαν με τα ματς απέναντι σε Λοκο Ερυθρό Νταρουσάφακα και μερικά ματς πρωταθλήματος και μοίραζαν αβέρτα λεφτά, κάτι που μαζεύτηκε μετα τους αγώνες με την Λαμποράλ.

Βασικά ακόμα και σήμερα δεν μπορώ να κρίνω τι λεφτά πρέπει να πάρει. Αν ο Ουίλιαμς είναι αυτός που είδαμε στους πρώτους αγώνες ή αν είναι ο Ουίλιαμς της σειράς με την Καχα δεν μπορώ να το ξέρω.

Ξέρω όμως ότι πρόκεται για έναν παίκτη χωρίς ιδιαίτερη εμπειρία στον Ευρωπαϊκό μπάσκετ, έναν παίκτη που έχει μέτριο σουτ από μακρυνή απόσταση, παίζει όμως καλή άμυνα, μπορεί να παίξει το isolation μπορεί να σκοράρει από μεση απόσταση και παίζει και καλή άμυνα.

Πιστέυω ξεκάθαρα πως ακόμα και σήμερα δεν έχει εγκλήματιστεί, προφανώς οι καλοί τους αγώνες δεν ήταν τυχαίοι, αλλά ούτε και οι κακοί τους. Η αλλαγή προπονητή δεν βοηθάει να εγκληματιστεί καλύτερα, καθώς πρέπει να μάθει τώρα άλλο μπάσκετ από του Σάλε...

Η ουσία είναι ότι καλός παίκτης είναι.. Αδυναμίες όπως όλοι έχει... Δεν ξέρω αν πρέπει να κριθεί στα ματς με τον ΟΣΦΠ είναι η αλήθεια, καθώς πριν την Καχα δεν υπήρχε άνθρωπος να πει ας τον δούμε και μετά την σειρά στο τοπ8 και ας τον υπογράψουμε μετά, αλλά λέγαμε πρέπει άμεσα να κλείσει. Σε αυτή την άποψη είμαι και τώρα. Για 3 κακά ματς με την Κάχα δεν μειώθηκε η αξία του και το ταλέντο του.. Ίσως να μειώθηκε το κασέ του όσο και αν ήταν όσο και αν κοστολογούσε ο μανατζέρ του τον παίκτη ή η ομάδα τον παίκτη. Όμως είναι πολύ καλός παίκτης για να σκεφτείς αν θα τον ανανεωσεις...

Για μένα πρέπει πριν τα ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ να ανανεώσει. Τώρα αν μιλάμε για το συμβόλαιό του, θα συμφωνήσω με τον more stars ότι ένα συμβόλαιο 1-1.3 είναι άκρως ικανοποιητικό. Από την μία καταλάβαμε όλοι ότι δεν είναι ο Τζόρνταν ή ο Κάρι από την άλλη είδαμε ότι το κατέχει αρκετά το άθλημα για να μην τον κρατήσεις.
more stars
QUOTE (Nemesakos @ Apr 27 2016, 13:54 ) *
Πιστέυω ξεκάθαρα πως ακόμα και σήμερα δεν έχει εγκλήματιστεί, προφανώς οι καλοί τους αγώνες δεν ήταν τυχαίοι, αλλά ούτε και οι κακοί τους.


Είναι ξεκάθαρο αυτό που λες. Ούτε 10 τρίποντα έπαιρνε όταν έβγαζε μάτια, ούτε δείλιασε στα κακα του.
Επίσης η ταχύτητα/δύναμη και η μπασκετοσύνη του κάνουν κρα κατα τη γνώμη μου.
Όπως και τα μείον του στο διάβασμα του παιγνιδιού βέβαια (πχ το στρίμωγμα που έτρωγε απο την αριστερή πλευρά, οι λάθος αποστάσεις κτλ)

Νομίζω πως έχει μπροστά του καριέρα στην ευρώπη. Με συμπαίκτες που θα ταιριάζει μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα.
Δυστυχώς με τον Καλάθη μέτριο στο μακρινό σουτ και να αποφεύγει το one on one (μιας και υστερεί σε άλμα αλλά και στην εκμετάλευση των φάουλς που προκύπτουν απο αυτό), πολύ δύσκολα θα ματσάρουν.
Για αποκλειστικό τριάρι επίσης θα χρειαστεί σπέσιαλ Παππά ή 4άρι με χέρι.
Δεν βλέπω να ανοίγουν άμυνες αλλιώς.
Thodoros
QUOTE (Dred11 @ Apr 27 2016, 11:30 ) *
Του είπαμε να ανανεώσουμε κι αυτός είπε όχι. Και του παμε ανανέωσε και να πας στο ΝΒΑ αν σε θέλουν. Κι εκείνος μας είπε, εντάξει, ανανεώνω με 2 εκ. Και μεις του είπαμε όχι, πάρε 1.5. Και τότε αυτός μας είπε όχι. Και μετά είπαμε κι εμείς εντάξει όχι. Και μετά τα παιχνίδια με τη Λαμποράλ μας είπε, εντάξει μια πλάκα κάναμε, φέρε τα 1.5 και κλείσαμε. Και τότε εμείς του είπαμε αφού δεν ήθελες όχι. Και τότε αυτός μας είπε, εντάξει δώσε τουλάχιστον 1. Και τότε εμείς είπαμε, εντάξει αλλά να σε δούμε με τον Ολυμπιακό πρώτα. Κι εκείνος είπε όχι τώρα να υπογράψουμε, ήμουν από μικρός Παναθηναικός, είχα ίνδαλμα τον Κυριάκο τον Βίδα. Και τότε είπαμε εντάξει, να δούμε. Αυτό μόνο τίποτε άλλο.



Φίλε πολύ ωραίος, έσκασα λέμε χαχαχαααχα ( απ το να λέει ο καθένας ότι να ναι ... τέτοια ποστ είναι όαση εδώ ) και τελικά τι έγινε Ναι ή Όχι smile.gif

Ααα και κάτι ακόμα γιατί πάνω έχει να βάλουμε ψήφο αν ο παίκτης είναι αστέρι ή φλόμπα ? ( δλδ το να βγει απλά καλός παίκτης δεν παίζει? ή θα είναι από εδώ και εμπρός ο νέος ηγέτης ή για σουτ δεν το καταλαβαίνω αυτό ... η άποψη μου είναι ότι επειδή διαθέτει μυαλό και έχει και τεχνική είναι μια αξιόλογη ανανέωση για του χρόνου ( εκ των έσω) βέβαια πρέπει να τα δουν τα συμβόλαια για να μην έχουμε τα φετινά προβλήματα , τι θέλω να πω ότι ...να βάλουν κάτω το ποιο ποσό ακριβός σκοπεύουν να διαθέσουν αυτοί εκεί στην διοίκηση και να πράξουν ανάλογα.
t0ny3
http://www.eurohoops.net/el/heba-el/255309...megala-pragmata

Ουσιαστικα μας αποχαιρετησε και με ενα ωραιο μυνημα.

Μεγαλη καψουρα, αλλα σιγησε απο τα Playoffs με την Κουτσα και μετα.
D-Wade
Τελικά Boom or Bust ?
shtarkws
QUOTE(t0ny3 @ Jun 1 2016, 22:58 ) *
http://www.eurohoops.net/el/heba-el/255309...megala-pragmata

Ουσιαστικα μας αποχαιρετησε και με ενα ωραιο μυνημα.

Μεγαλη καψουρα, αλλα σιγησε απο τα Playoffs με την Κουτσα και μετα.


Εγώ δεν συμπεραινω από το μήνυμα του ότι αποχαιρέτησε, περισσότερο σαν άνοιγμα προς την διοίκηση μου φαίνεται
rahxephon13
http://www.eurohoops.net/el/featured-el/29...-eliot-ouiliams

ΡΕ όλους τους φτιάξαμε φέτος tongue.gif , όλοι όση έφυγαν έχουν βρει ομαδα (εκτός παυλοβιτς που αποσύρθηκε) ειδικά ουλιαμς και παπαjohn φτιάχτηκαν καλά με συμβόλαια στο nba.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.