Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Προμηθέας 2016-2017
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Α.Σ.Π. Προμηθέας
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6
pan24
Ηττα χτες απο τον κολοσσο με 76-59
Φορτωθηκαν γρηγορα με φαουλ μουρ,σαρικοπουλος,γκικας και η ομαδα ηταν αρκετα αστοχη στο τριποντο(5/23)
Ο αντερσον ηταν για δευετρο σερι παιχνιδι εκτος κλιματος(0/4 σουτ και 2 λαθη) αλλα δεν τον φοβαμαι
Στην πρεμιερα ηταν καλος και ολοι ξερουμε τι μπορει να κανει,θα βρει τον καλο του εαυτο συντομα
Ο κλαρκ ηταν αστοχος(1/7 τριποντα) εγιναν και πολλα λαθη(17 συνολο)
Ο μονος που ηταν πολυ καλος ηταν ο τσαμης με 11 ποντους και 6 ασσιστ
Παρολα αυτα μεχρι τα μεσα του τριτου δεκαλεπτου το παιχνιδι ηταν στον ποντο αλλα καπου εκει ο κολοσσος που ηθελε οπωσδηποτε το παιχνιδι ξεφυγε με 8-9 ποντους και το γηπεδο αρχισε να γερνει
Η ομαδα δεν εχει εμπειρια και μεταλλο ακομα να γυριζει τετοια ματς,δεν εχει δεσει εντελως,ηταν σε κακη μερα και ο αντιπαλος ψυχωμενος δεν ηθελε και πολυ να ανοιξει η διαφορα
Οπως ειπε ο βετουλας αυτο ηταν ενα καλο μαθημα για το πως πρεπει να παιζουμε εκτος εδρας
Τωρα ακολουθει ενα πολυ δυσκολο παιχνιδι με τον αρη στην πατρα
pan24
Ο καρτερ που εμεινε εκτος ροστερ αλλα ειχε συμβολαιο ζητησε να αποχωρησει για να παει στην λευκαδα και η διοικηση εκανε δεκτο το αιτημα του(οπως και το αντιστοιχο του περιπου εκτος πλανων κουμπουρα το καλοκαιρι που πηγε στον αστακο)
Η προετοιμασια εν οψει αρη συνεχιζεται κανονικα
Θα ηταν το ιδανικο με τον αρη να βρουν το χερι τους ο αντερσον και ο φαγιε που αν και γνωστος σουτερ και με καλα πσοοστα στο κυπελλο και στα φιλικα μεχρι τωρα στο πρωταθλημα εχει 0/10 τριποντα
pan24
Δυνατ παιχνιδι σημερα στο τοφαλος με τον αρη αναμεσα σε 2 ομαδες που δεν εχουν μονταρει ακομα
Ο αρης ερχεται περαν της γνωστης απουσιας σανικιτζε και χωρις τον καββαδα
Ο προμηθεας δεν εχει τραυματισμους
Καλο παιχνιδι να εχουμε

Υ.Γ.Ακουσα οτι ο αρης θα εχει κοσμο.Θελει προσοχη οχι επειδη οι οργανωμενοι του αρη απο μονοι τους θα δημιουργησουν προβλημα αλλα ειναι πιθανη συναντηση με οπαδους των αλλων μεγαλων ομαδων.Στο τοφαλος εχουν γινει πολλα σκηνικα με κυνηγητα γυρω απο το γηπεδο και σε μπασκετ και σε βολευ.Οταν μεγαλη ομαδα παιζει στο γηπεδο του απολλωνα στην περιβολα η αστυνομια κλεινει τον δρομο μπροστα απο το γηπεδο και αποφευγονται περιεργες συναντησεις αφου γυρω γυρω υπαρχουν σπιτια και απο πισω οι αποθηκες του καρφουρ.Στο τοφαλος απο τις δυο μεριες του γηπεδου υπαρχουν κεντρικοι δρομοι που δεν μπορεις να κλεισεις και στις αλλες 2 ειναι χωραφια.Αν χρειαστει(μακαρι οχι) ελπιζω η αστυνομια να κανει την δουλεια της
SteelGandalf
4η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 29/10/2016, 17:00
(novasports4HD "live")

Προμηθέας Πατρών - Άρης

Μυθική συνάντηση η σημερινή, ανάμεσα σε Προμηθέα και Άρη!

Οι δύο ομάδες δεν βρίσκονται στην καλύτερη δυνατή τους κατάσταση, για διαφορετικούς λόγους η καθεμία. Ο Προμηθέας ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εκτός έδρας αναμέτρηση, γνωρίζοντας την ήττα από τον Παναθηναϊκό (81-71). Στη συνέχεια κέρδισε το πρώτο του παιχνίδι στην Α1, επικρατώντας, στην έδρα του, της Δόξας Λευκάδας (78-70), ενώ την 3η αγωνιστική δεν τα κατάφερε απέναντι στον Κολοσσό, στη Ρόδο, χάνοντας το παιχνίδι (76-59).

Ο Άρης έχει τα γνωστά του προβλήματα τραυματισμών και ψάχνεται προσπαθώντας να καταφέρει να γυρίσει την κατάσταση, αλλά οι συνθήκες για την ώρα δεν φαίνονται ευνοϊκές. Στα πρώτα τρία παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχει και αυτός, όπως και ο Προμηθέας, μόλις μία νίκη, κάτι το οποίο θα αρχίσει να αποτελεί ένα επιπρόσθετο βάρος, σε περίπτωση μη νίκης του σήμερα. Αν το καλοσκεφτούμε, σε μία ενδεχόμενη σημερινή της ήττα, η ομάδα από την Θεσσαλονίκη θα έχει πραγματοποιήσει ένα από τα χειρότερα ξεκινήματα πρωταθλήματος των τελευταίων (πολλών) ετών, ενώ δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως το επόμενο Σάββατο θα υποδεχθεί και τον Ολυμπιακό στην έδρα της, οπότε τα πράγματα προφανώς και θα χειροτερέψουν.

Ας μην προτρέχουμε όμως, αφού σε περίπου 1,5 ώρα, το παιχνίδι θα ξεκινήσει, οπότε και θα μιλήσουμε άλλη στιγμή για τους επόμενους αγώνες. Πάντως, έτσι όπως παρουσιάζεται μέχρι στιγμής ο φιλοξενούμενος, προβλέπω πως θα παρακολουθήσουμε ένα "κλειστό" παιχνίδι και, αν δεν με διαψεύσει η ομάδα του κόουτς Πρίφτη, το φοβάμαι πάρα πολύ. Ποιος να μας το 'λεγε λίγο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος, πως θα φτάναμε σε αυτά τα δεδομένα.

Θα συναντήσουμε κι έναν παλιό μας γνώριμο, ως αντίπαλο σήμερα, τον πρόσφατα αποκτηθέντα από την ομάδα του Προμηθέα και πρώην παίχτη μας Keydren "Kee-Kee" Clark.

QUOTE(www.pressaris.gr - 29/10/2016)
Ώρα για επανόρθωση με «διπλό» στην Πάτρα! (PRESSARIS LIVE, 17:00)

Κόντρα στον νεοφώτιστο Προμηθέα, στην Πάτρα, ο Άρης θα επιδιώξει σήμερα (17:00) να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο σερί ήττες στο πρωτάθλημα από το Ρέθυμνο και τον ΠΑΟΚ.

Είναι μια πρόκληση για τους κίτρινους αυτό το παιχνίδι, υπό την έννοια ότι ακόμα ψάχνονται μέσα στο γήπεδο, με παίκτες που δεν έχουν προσαρμοστεί πλήρως στην φιλοσοφία του Δημήτρη Πρίφτη και φυσικά με πολλούς τραυματισμούς. Απών θα είναι σήμερα ο Βασίλης Καββαδάς, που έχει μείνει νοκ άουτ για δύο μήνες με κάταγμα στην μέση, ενώ οι υπόλοιποι παίκτες βρίσκονται στην διάθεση του Πρίφτη για ένα παιχνίδι που μπορεί να είναι με νεοφώτιστη ομάδα, η οποία ωστόσο διαθέτει παίκτες με εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε κάθε περίπτωση ο παράγοντας που θα κρίνει τον αγώνα είναι και πάλι πόσο καλά θα μπορέσει να λειτουργήσει σαν σύνολο, κυρίως στην επίθεση, ο Άρης. Το έκανε για ένα ημίχρονο με τους Μπάκεν Μπέαρς την περασμένη Τετάρτη και σκόραρε 56 πόντους, αλλά παρουσίασε κακό αγωνιστικό πρόσωπο στο δεύτερο μισό του ίδιου αγώνα σκοράροντας μόλις 26 πόντους.

Παίκτες και Πρίφτης παλεύουν για να βρουν μια ισορροπία στην επιθετική λειτουργία της ομάδας και αυτό που θα παίξει ρόλο σήμερα είναι πόσο καλά θα μπορέσουν να “διαβάσουν” οι κίτρινοι τις ευκαιρίες που θα υπάρχουν στο παρκέ, τις αδυναμίες του Προμηθέα και τα όποια λάθη κάνει η ομάδα του Νίκου Βετούλα.

Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν. Ο Άρης οφείλει να επιστρέψει στις νίκες άμεσα και να μπει και πάλι στον δρόμο της αγωνιστικής ηρεμίας.


QUOTE(www.pressaris.gr - 29/10/2016)
Ξέρει καλά από… Άρη ο Προμηθέας

Ομάδα που ξέρει αρκετά καλά τι εστί… Άρης είναι ο Προμηθέας Πατρών. Τρεις παίκτες και ο προπονητής των Πατρινών έχουν φορέσει την φανέλα των κίτρινων στο παρελθόν και ξέρουν σήμερα τι αντιμετωπίζουν.


Στον Προμηθέα αγωνίζονται φέτος ο Ζήσης Σαρικόπουλος, ο Νίκος Γκίκας και ο Κίκι Κλαρκ, παίκτες που έπαιξαν στον Άρη περισσότερο από έναν χρόνο στο παρελθόν. Είναι παίκτες που γνωρίζουν με τι ψυχολογία θα κατέβει σήμερα να αγωνιστεί ο Άρης, την πίεση του αποτελέσματος που υπάρχει.

Για τους υπόλοιπους που δεν έχουν εμπειρία από Άρη υπάρχει ο Νίκος Βετούλας για να εξηγήσει. Ο Βετούλας ήταν παίκτης όταν οι κίτρινοι κατέκτησαν τον τελευταίο τίτλο τους, το κύπελλο του 2004, ενώ αποτέλεσε και άμεσο συνεργάτη του Αντρέα Ματσόν.

Υπάρχουν επίσης στο ρόστερ του Προμηθέα δύο επίσης έμπειροι παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, ο Άγγελος Τσάμης και ο Μοχάμεντ Φαγέ, που έχουν αντιμετωπίσει ουκ ολίγες φορές τον Άρη.
shtarkws
Ωραιο φαίνεται το γήπεδο τηλεοπτικά. Εύχομαι να δουμε εναν ωραίο αγώνα
SteelGandalf
1η Περίοδος

Προμηθέας Πατρών - Άρης : 23-19

Πολύ κακός αμυντικά ο Άρης στο 1ο δεκάλεπτο (χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 3 goal-fouls που πέτυχε ο Moore), ενώ και στην επίθεση, άλλοτε με κακές ατομικές επιλογές και άλλοτε με όχι σωστά τελειώματα φάσεων, δεν μπόρεσε να πετύχει περισσότερους πόντους αν και φάνηκε πως θα μπορούσε. Οι 23 πόντοι είναι πάρα μα πάρα πολλοί...
shtarkws
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 29 2016, 17:25 ) *
1η Περίοδος

Προμηθέας Πατρών - Άρης : 23-19

Πολύ κακός αμυντικά ο Άρης στο 1ο δεκάλεπτο (χαρακτηριστικό παράδειγμα τα 3 goal-fouls που πέτυχε ο Moore), ενώ και στην επίθεση, άλλοτε με κακές ατομικές επιλογές και άλλοτε με όχι σωστά τελειώματα φάσεων, δεν μπόρεσε να πετύχει περισσότερους πόντους αν και φάνηκε πως θα μπορούσε. Οι 23 πόντοι είναι πάρα μα πάρα πολλοί...


Κακος στην αμυνα ο Αρης, δεν ειναι μονο οτι καθε παικτης χανει τον προσωπικό του αντιπαλο στο 1 vs 1 , αλλα δεν υπαρχει ουτε κανενός είδους βοήθεια ή αλληλοκάλυψη
air_23
σημερα που η ομαδα αποδιδει επιθετικα,βγαζοντας καποιες συνεργασιες που δεν ειδαμε ποτε τοσο καιρο,εχουμε θεμα στην αμυνα..η αληθεια βεβαια οτι εχει βαλει 2-3 τρελ τριποντα ο προμηθεας που δεν ηταν θεμα αμυνας,αλλα το βεβαιο ειναι οτι ενω η επιθεση μας εχει ψιλοανεβει απο πριν η αμυνα δεν συνεχιζει εκει που ηταν
SteelGandalf
2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Προμηθέας Πατρών - Άρης : 39-43

Με επιμέρους σκορ 16-24, ο Άρης κατάφερε να περάσει τον αντίπαλο του στο σκορ, χωρίς να αποφεύγει όμως τα αβίαστα και παιδαριώδη λάθη. Παρόλα αυτά, σήμερα μέχρι στιγμής είναι εμφανής μια βελτιωμένη εικόνα της ομάδας, με παίχτες που έχουν εκτελέσει μόλις 7 σουτ τριών πόντων σε αυτό το 1ο ημίχρονο, έχοντας ευστοχήσει στα 4! Πρέπει και μπορεί ο Άρης να βελτιώσει τα ποσοστά του στα σουτ δύο πόντων (11/24) κι εφόσον καταφέρει να βρει την συγκέντρωση του και στην άμυνα, τότε θα μπορέσει να επιστρέψει στις νίκες. Οι γηπεδούχοι, για την ώρα, έχουν επιλέξει να επιχειρήσουν περισσότερα σουτ τριών πόντων (6/17), παρόλο που σε εκείνα των δύο πόντων είναι εμφανώς καλύτεροι (7/12).

Την μάχη των ριμπάουντς την κέρδισε σε αυτό το 1ο ημίχρονο ο Άρης (21 έναντι 13). Γενικά, κοιτάζοντας την στατιστική, μπορώ να πω ότι ο Άρης αδικεί τον εαυτό του, καθώς υπερτερεί στους περισσότερους τομείς, έστω και με βραχεία κεφαλή. Για παράδειγμα, εκτός των ριμπάουντς που ανέφερα πιο πάνω, υπερτερεί στα κλεψίματα (4 έναντι 2), στα λάθη (6 έναντι 8), ενώ στις ασσίστς βρίσκεται για μία πίσω (8 έναντι 9). Τέλος στα κοψίματα, μόνο ο Προμηθέας έχει 1 σε αυτό το διάστηκα (Faye).

Για να δούμε πως θα εξελιχθεί το 2ο ημίχρονο και αν καταφέρουν οι παίχτες του Άρη να νικήσουν το άγχος τους ή αν θα υπερτερήσουν οι γηπεδούχοι, εκμεταλλευόμενοι τον ενθουσιασμό τους.
pan24
Το 2ο και το 4ο του σαρικοπουλου οπως και το 3ο του ντραγκισεβιτς ειναι εφευρεσεις
Τα υπολοιπα μετα το παιχνιδι ειμαι στο γηπεδο
SteelGandalf
QUOTE(pan24 @ Oct 29 2016, 17:12 ) *
Το 2ο και το 4ο του σαρικοπουλου οπως και το 3ο του ντραγκισεβιτς ειναι εφευρεσεις
Τα υπολοιπα μετα το παιχνιδι ειμαι στο γηπεδο


Δηλαδή, στο 4ο φάουλ του ο Σαρικόπουλος τι άλλο να έκανε; Κεφαλοκλείδωμα στον Σίμτσακ ώστε να δικαιολογήσουμε την ύπαρξη φάουλ;

Γενικά οι διαιτητές σφυρίζουν αρκετά εύκολα σε πολλές περιπτώσεις.

3η Περίοδος

Προμηθέας Πατρών - Άρης : 57-63

Μπήκε καλά ο Άρης στο 2ο ημίχρονο. Επέβαλε τον ρυθμό του, πήρε προβάδισμα στο σκορ με 7 πόντους (43-50) και κατάφερε να βρίσκεται μπροστά στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του δεκαλέπτου, αν και ο Προμηθέας βρήκε τρόπο να επιστρέψει και να προσπεράσει. Παρόλα αυτά, το δεκάλεπτο τελείωσε με μακρινό εύστοχο τρίποντο του Dragicevic, ο οποίος πραγματοποιεί πάρα πολύ καλή εμφάνιση στην επίθεση.
SteelGandalf
4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Προμηθέας Πατρών - Άρης : 79-89

Τώρα μπορούμε πραγματικά να πούμε πως υπάρχει ζωή στον πλανήτη Άρη! Ο Άρης εμφανίστηκε στην Πάτρα και μάλιστα με εμφατικό τρόπο, μετά τις κακές εμφανίσεις των προηγούμενων αγώνων.

Με πολλούς διακριθέντες στην επίθεση και με πρώτο εξ αυτών τον Michael Jenkins που πέτυχε 29 πόντους, κατάφερε να δείξει πολλά θετικά σημάδια ανάκαμψης, παρά την πίεση των γηπεδούχων κατά διαστήματα. Πήρα πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη κι επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα μετά από δύο συνεχόμενες ήττες.

QUOTE(www.pressaris.gr - 29/10/2016)
Ξεμπούκωσε ο Τζένκινς, «διπλό» στην Πάτρα (79-89) για τον Άρη!

Ο Μάικλ Τζένκινς έδειξε για πρώτη φορά φέτος για ποιο λόγο ο Άρης του έκανε διετές συμβόλαιο το καλοκαίρι. Ήταν εξαιρετικός στα 31 λεπτά που αγωνίστηκε, είχε 29 πόντους, αλλά συνεισφορά σε όλους τους τομείς του αγώνα και οδήγησε τους κίτρινους στη νίκη μέσα στην Πάτρα επί του Προμηθέα με σκορ 89-79! Εξαιρετικός και ο Ντραγκίσεβιτς, πολύτιμος για άλλη μια φορά ο Ζάρας.


Οι κίτρινοι ξεκίνησαν τον αγώνα θέλοντας να παρουσιάσουν καλύτερη εικόνα στην επίθεσή τους, αλλά… ξέχασαν να παίξουν άμυνα. Ο Μουρ το εκμεταλλεύτηκε είτε σκοράροντας, είτε δημιουργώντας και ο Προμηθέας ξέφυγε με 22-16 λίγο πριν κλείσει η πρώτη περίοδος, στην οποία οι κίτρινοι βρήκαν λύσεις επιθετικά από τους Τζένκινς και Ντραγκίσεβιτς.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, το σκηνικό άλλαξε. Ο Άρης ήταν πιο συνεπής αμυντικά, ο Ζάρας έδωσε πολύτιμες λύσεις σκοράροντας 9 πόντους και δίνοντας άλλες δύο ασίστ στον Σίμτσακ και οι Τζένκινς-Ντραγκίσεβιτς ήταν σταθερά απειλητικοί. Στο 15’ το σκορ ήταν 27-30, στο 16’ ο Ντραγκίσεβιτς με καλάθι και φάουλ έγραψε το 29-33, αλλά συνεχόμενα τρίποντα σε ανοικτό γήπεδο από Γκίκα και Φαγέ έδωσαν προβάδισμα στον Προμηθέα με 35-33 (17’) και 38-36 (18’).

Οι κίτρινοι αντέδρασαν σωστά και πήγαν στα αποδυτήρια προηγούμενοι με 39-43, έχοντας 4/7 τρίποντα και 15/31 εντός παιδιάς (48%).

Με τον Τζένκινς να σκοράρει επτά σερί πόντους, ο Άρης ξέφυγε με 43-50 (24’) στο ξεκίνημα του δεύτερου ημιχρόνου, αλλά δεν ήταν ικανός να κρατήσει την υπέρ του διαφορά. Ο Προμηθέας βρήκε τον τρόπο να εκμεταλλευτεί λάθη και αστοχία του Άρη σε εκείνο το διάστημα και στο 28’ προσπέρασε με 56-54. Οι κίτρινοι ανέκαμψαν και με τον Ντραγκίσεβιτς να παραμένει “ζεστός” από το πρώτο ημίχρονο κατάφεραν να κλείσουν το δεκάλεπτο προηγούμενοι με 57-63.

Ο Μάικλ Τζένκινς ολοκλήρωσε την εκπληκτική του εμφάνιση με τον πιο εμφατικό τρόπο. Ο Προμηθέας μείωσε στο 33’ σε 61-66, αλλά ο Αμερικανός ήταν παρών και στα δύσκολα… Με 10 πόντους και 2 ασίστ μέχρι το 38’ ήταν αυτός που οδήγησε τον Άρη στη νίκη, διότι οι κίτρινοι 2:27 πριν το φινάλε έφτασαν στο +12 (70-82) και παρότι ο Προμηθέας εκμεταλλεύτηκε λάθη των παικτών του Πρίφτη και μείωσε σε 77-83 (1.09) ήταν πάλι εκεί ο Τζένκινς για να δώσει την χαριστική βολή με 2/2 βολές και ένα κλέψιμο στα 50’’…

Τα δεκάλεπτα: 23-19, 39-43, 57-63, 79-89.


Key facts of the game



Box Score

tuareg
αν ειμασταν συγκεντρωμενοι χωρις αγχος επρεπε να ναι 15 απο το ημιχρονο.
Τα χαναμε απο κατω,κατεστρεφε ο τσαιρελης επιθεσεις,εβαζαν σκοτωμενα....
Ο Μπακνερ ειναι και γκαντεμης εκει που ειχε βρει ρυθμο τα εχανε απο κατω....
Καναμε απλα τα αυτονοητα στην επιθεση και απλα ντραγκι και τζενκινς θυμηθηκαν για ποιο λογο πληρωνονται.
Βοηθησε και οτι ο Προμηθεας φανηκε αφελης ομαδα.......
air_23
Επιτελους σημερα ειδαμε τον ΑΡΗ που περιμεναμε απο πλευρας ποιοτητας....
2 κινησεις ειναι τωρα για να μαστε σουπερ,ειδικα οταν γυρισει ο Καββαδας..Αποδεσμευση μαρμπλ και φερνεις βλαντο-μακνιλ...Ηδη για Βλαντο βγαινει οτι υπαρχει αλλαγη κλιματος και πιθανη συμφωνια...
Για να δουμε...

Και φυσικα να ξυπνησει λιγο ο μπακνερ που δειχνει αστειος σε αμυνα κι επιθεση ωρες ωρες..

Ναι τουαρεγκ..Οχι αφελης..Απλα πηγε να κερδισει το ματς στα ισια κι οχι με κλεφτοπολεμο...επαιξε κανονικηαμυνα,απλώθηκε και σε ολο το γηπεδο και βρηκαμε χωρους και για ντραιβ και για πικ εν ρολ που δεν ειχαμε με ρεθυμνο και παοκ.αλλωστε σουταραμε μονο 14 τριποντα...

Μεγαλη χρονια ο ζαρας μεχρι τωρα...μακαρι να συνεχισει ετσι

QUOTE(pan24 @ Oct 29 2016, 18:12 ) *
Το 2ο και το 4ο του σαρικοπουλου οπως και το 3ο του ντραγκισεβιτς ειναι εφευρεσεις
Τα υπολοιπα μετα το παιχνιδι ειμαι στο γηπεδο

επισης ο μαρμπλ εφαγε τεχνικη ποινη για ανυπαρκτο φαουλ που του δοθηκε στην πιεση επειδη ετρεξε προς τον παγκο της ομαδας του ενω οταν εκανε ο μουρ το ιδιο στο δευτερο ημιχρονο συστασεις
tuareg
QUOTE (air_23 @ Oct 29 2016, 19:13 ) *
Ναι τουαρεγκ..Οχι αφελης..Απλα πηγε να κερδισει το ματς στα ισια κι οχι με κλεφτοπολεμο...επαιξε κανονικηαμυνα,απλώθηκε και σε ολο το γηπεδο και βρηκαμε χωρους και για ντραιβ και για πικ εν ρολ που δεν ειχαμε με ρεθυμνο και παοκ.αλλωστε σουταραμε μονο 14 τριποντα...


ε αφελεια ειναι να μας δωσεις χωρους,οπως φανηκε με ρεθυμνο και παοκ ειχαμε προβλημα στο ταμπουρι αλλα οκ σημερα και τα σουτ μπηκαν και το απ εξω προς τα μεσα του ντραγκι στο πρωτο ημιχρονο τους δημιουργησε προβληματα απο την αρχη
air_23
QUOTE (tuareg @ Oct 29 2016, 19:16 ) *
ε αφελεια ειναι να μας δωσεις χωρους,οπως φανηκε με ρεθυμνο και παοκ ειχαμε προβλημα στο ταμπουρι αλλα οκ σημερα και τα σουτ μπηκαν και το απ εξω προς τα μεσα του ντραγκι στο πρωτο ημιχρονο τους δημιουργησε προβληματα απο την αρχη

δεν το λεω αφελεια...πιστευε στην ομαδα του και πηγε να κερδισει στα ισια..και εχει καλο ροστερ η αληθεια ειναι...βεβαια δεν ξερω αν θατ βγαινε και το ταμπουρι σημερα γτ μπκε απο την αρχη ζεστος και ο τζενκινς και ο ζαρας
SteelGandalf
Δε μπορούμε να μιλάμε για απίστευτη χρονιά, όταν η εικόνα του Ζάρα στα 2-3 τελευταία παιχνίδια πάει να βελτιωθεί. Όμως μπορούμε να μιλάμε πως από την όλη κακή κατάσταση της ομάδας, πάει να βγει ωφελιμένος επειδή χρειάστηκε να βγει μπροστά και να αφήσει τους φόβους του στην άκρη. Έτσι, αφού παίρνει σωστές αποφάσεις και κάνει σωστές επιλογές, κατά κανόνα, αρχίζει να κερδίζει σε αυτοπεποίθηση και αυτό μόνο θετικό μπορεί να αποβεί για τον ίδιο και την ομάδα.

Πάντως σήμερα και ο Dragicevic μας έδειξε πως έχει αρκετά υψηλό ταβάνι επιθετικά και ο Jenkins έκανε τεράστιο παιχνίδι (γι' αυτό υποστήριζα τόσο καιρό πως δεν πρέπει να παρθεί βιαστική απόφαση με την περίπτωση του). Μόλις είδαμε καλύτερη ομαδική επιθετική λειτουργία-κυκλοφορία-κίνηση, αμέσως έβγαλε το πραγματικό του πρόσωπο στο παρκέ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πήγε και σε αρκετές ατομικές επιθέσεις.

Σήμερα γενικά η ομάδα μας έκανε να χαμογελάσουμε λιγάκι και να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Όμως ο Marble εξακολουθεί να αποτελεί παραφωνία. Αρκετά "φρεναρισμένος" στο set παιχνίδι μου φάνηκε και ο Cummings, ο οποίος πήρε 7 προσπάθειες (3/7) για δίποντα και καμία για τρίποντο.
air_23
QUOTE(SteelGandalf @ Oct 29 2016, 19:21 ) *
Δε μπορούμε να μιλάμε για απίστευτη χρονιά, όταν η εικόνα του Ζάρα στα 2-3 τελευταία παιχνίδια πάει να βελτιωθεί. Όμως μπορούμε να μιλάμε πως από την όλη κακή κατάσταση της ομάδας, πάει να βγει ωφελιμένος επειδή χρειάστηκε να βγει μπροστά και να αφήσει τους φόβους του στην άκρη. Έτσι, αφού παίρνει σωστές αποφάσεις και κάνει σωστές επιλογές, κατά κανόνα, αρχίζει να κερδίζει σε αυτοπεποίθηση και αυτό μόνο θετικό μπορεί να αποβεί για τον ίδιο και την ομάδα.

Πάντως σήμερα και ο Dragicevic μας έδειξε πως έχει αρκετά υψηλό ταβάνι επιθετικά και ο Jenkins έκανε τεράστιο παιχνίδι (γι' αυτό υποστήριζα τόσο καιρό πως δεν πρέπει να παρθεί βιαστική απόφαση με την περίπτωση του). Μόλις είδαμε καλύτερη ομαδική επιθετική λειτουργία-κυκλοφορία-κίνηση, αμέσως έβγαλε το πραγματικό του πρόσωπο στο παρκέ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν πήγε και σε αρκετές ατομικές επιθέσεις.

Σήμερα γενικά η ομάδα μας έκανε να χαμογελάσουμε λιγάκι και να είμαστε πιο αισιόδοξοι για το μέλλον. Όμως ο Marble εξακολουθεί να αποτελεί παραφωνία. Αρκετά "φρεναρισμένος" στο set παιχνίδι μου φάνηκε και ο Cummings, ο οποίος πήρε 7 προσπάθειες (3/7) για δίποντα και καμία για τρίποντο.

εχει κανει ηδη 3 καλα ματς οταν περσυ εκανε 5 σε ολη τη σεζον παντως.το λες κ προοδο..φτου φτου
SteelGandalf
QUOTE(air_23 @ Oct 29 2016, 18:23 ) *
εχει κανει ηδη 3 καλα ματς οταν περσυ εκανε 5 σε ολη τη σεζον παντως.το λες κ προοδο..φτου φτου


Με αυτή την έννοια ναι. Απλά είναι νωρίς ακόμη για να μιλάμε για "χρονιά".
Timemaster
είναι η ιδέα μου ή με την εικόνα του αγώνα οι 89 πόντοι που βάλαμε είναι λίγοι;
χάσαμε πολλά εύκολα λευ-απ και η ομάδα έδειξε πως επιθετικά μπορεί ακόμα καλύτερα.

Παρόλο που ο Μάρμπλ ήταν άλλη μια φορά σε άλλο γήπεδο και ο Μπάκνερ έκανε μονάχα μερικές εκλάμψεις.
Διαβάσαμε πολύ καλά το παιχνίδι παίζοντας με πολλούς διαφορετικούς τρόπους στην επίθεση.

Ειδικά ο Τζέκινς σκόραρε με όλους τους τρόπους . Από παιχνίδι πλάτης με τον Γκίκα έως το να βγαίνει πίσω από τα σκριν και να σουτάρει τρίποντο και από το να παίζει στα πόδια τους αντιπάλους βγαίνοντας πίσω από τα σκριν έως το σουτάκι από τα 5μιση μέτρα που μας είχε συνηθίσει πέρσι ο Ουότερς.

Κάτι αντοίστιχο έκανε και ο Ντρακίσεβιτς σήμερα

Ο Ξανθόπουλος σήμερα δεν ήταν καλός....
Μούρτος και Τσαιρέλης συνεχίζουν να είναι αρνητικοί.

Ενώ Ζάρας και Σίμτσακ κάνουν πολύ καλή χρονιά.
Ο Σιμτσακ μας έχει συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις ψυχής αλλά ο Ζάρας αν πραγματικά έπαιζε έτσι πέρσι η ομάδα θα ήταν σε άλλο επίπεδο.

Ο Προμηθέας πάντως πιστεύω πως είναι η καλύτερη "μικρή" ομάδα της Α1 και πιστεύω πως όχι μόνο θα εξασφαλίσει την παραμονή νωρίς αλλά θα χτυπήσει 6άδα στα πλευοφ

rolleyes.gif
air_23
Παντως ο καμινγκς σ ενα ματς που η αληθεια ειναι μ περασε απαρατηρητος βλεπω τελειωσε με 11 π,7 ριμπ,4 ασιστ.δεν τα λς ασχημα

αν λειτουργησει η περιφερεια στα σημερινα στανταρ θα ανεβει κι αυτος η τουλαχιστον δεν θα τα περιμενουμε ολα απο αυτον
SteelGandalf
QUOTE(Timemaster @ Oct 29 2016, 18:50 ) *
είναι η ιδέα μου ή με την εικόνα του αγώνα οι 89 πόντοι που βάλαμε είναι λίγοι;
χάσαμε πολλά εύκολα λευ-απ και η ομάδα έδειξε πως επιθετικά μπορεί ακόμα καλύτερα.


Καθόλου ιδέα σου δεν είναι. Την ίδια ακριβώς αίσθηση έχω κι εγώ. Χάσαμε πολλά καλάθια εξ επαφής, τα περισσότερα από τα οποία θα μπορούσαν να είχαν μετατραπεί σε πόντους, αν ήμασταν πιο προσεκτικοί στα τελειώματα μας (κυρίως στα layups). Το έγραψα άλλωστε, στο τέλος της πρώτης περιόδου.

QUOTE(air_23 @ Oct 29 2016, 18:50 ) *
Παντως ο καμινγκς σ ενα ματς που η αληθεια ειναι μ περασε απαρατηρητος βλεπω τελειωσε με 11 π,7 ριμπ,4 ασιστ.δεν τα λς ασχημα

αν λειτουργησει η περιφερεια στα σημερινα στανταρ θα ανεβει κι αυτος η τουλαχιστον δεν θα τα περιμενουμε ολα απο αυτον


Ισχύει αυτό και αν κοιτάξεις και στους προηγούμενους αγώνες, θα διαπιστώσεις πως έχει μια σχετική ευχέρεια στο σκοράρισμα. Βέβαια, από έναν υποτιθέμενο οργανωτή, χρειάζεται άλλα πράγματα, όμως θεωρώ πως πρέπει να πάρει την πίστωση χρόνου που του αναλογεί, αφού μας δείχνει έστω και κάποια άλλα στοιχεία στο παιχνίδι του.

Σήμερα πάντως εμφανίστηκαν στο γήπεδο με θετική παρουσία αρκετοί παίχτες μας, γι' αυτό και πιστεύω πως στο τέλος καταφέραμε να επικρατήσουμε επί ενός μαχητικού αντιπάλου που φαίνεται να μπορεί να πετύχει αρκετές νίκες στην έδρα του.
SteelGandalf
QUOTE(www.pressaris.gr - 29/10/2016)
Βετούλας: «Ο Άρης ήταν σήμερα αυτό για το οποίο φτιάχτηκε να είναι»

Ο Νίκος Βετούλας γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει Άρης και αυτό ακριβώς υπογράμμισε στην συνέντευξη Τύπου μετά τον αγώνα στην Πάτρα.


Ο τεχνικός του Προμηθέα τόνισε: “Πιστεύω ότι σήμερα παλέψαμε αρκετά, ανεξαρτήτως του τελικού αποτελέσματος που δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Ο Άρης ήταν σήμερα αυτό για το οποίο φτιάχτηκε να είναι. Πριν από το παιχνίδι τρέφαμε κάποιες ελπίδες να είμαστε ανταγωνιστικοί, δεδομένης και της εικόνας που παρουσίασε ο Άρης το τελευταίο διάστημα, όμως οι Αμερικάνοι του αντιπάλου μας και ο Ντραγκίσεβιτς βρέθηκαν σε εξαιρετική ημέρα και σε υψηλό βαθμό ετοιμότητας. Αν θέλεις να είσαι ανταγωνιστικός σε τέτοια παιχνίδια, πρέπει να είσαι ανταγωνιστικός και στις μονομαχίες ένας εναντίον ενός. Εμείς ηττηθήκαμε σε αυτόν τον τομέα σήμερα. Αντίθετα, ο Άρης ήταν Άρης. Κοιτάμε την συνέχεια με στόχο να είμαστε καλύτεροι. Σε ό,τι αφορά το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Απόλλωνα θα παλέψουμε για το θετικό αποτέλεσμα. Θέλουμε νίκες σε εκτός έδρας παιχνίδια με αντιπάλους ομάδες της ίδιας δυναμικότητας. Θα προσπαθήσουμε να αναλύσουμε τα λάθη μας και να παρουσιαστούμε καλύτεροι στην συνέχεια”.

Δηλώσεις έκανε ο Καβέλ Τζόνσον: “Προσπαθήσαμε να είμαστε ανταγωνιστικοί στο σημερινό παιχνίδι, αλλά δυστυχώς δεν καταφέραμε να τελειώσουμε το πλάνο που είχαμε σχεδιάσει. Πρέπει να κάνουμε καλύτερη δουλειά στα ριμπάουντ και στο πικ εν ρολ και να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας στην άμυνα. Προσωπικά θέλω να πω ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό στο γήπεδο για να παρουσιάσω ένα σαφώς καλύτερο πρόσωπο από αυτό που έδειξα στα 4 πρώτα παιχνίδια”.


QUOTE(www.pressaris.gr - 29/10/2016)
Πρίφτης: «Είναι σημαντικό ότι ο κόσμος… αντιστέκεται στα συναισθήματά του και μας υποστηρίζει»

Ο Δημήτρης Πρίφτης ήταν ανακουφισμένος και ικανοποιημένος βλέποντας την ομάδα του να κερδίζει μέσα στην Πάτρα. Στάθηκε στο καλό μακρινό σουτ, στην ψυχολογική ανάγκη που υπήρχε για ένα τέτοιο αποτελέσμα, ενώ έκανε ειδική αναφορά στους Τζένκινς, Ντραγκίσεβιτς και τον κόσμο του Άρη.


Ο τεχνικός του Άρη τόνισε: “Συγχαρητήρια στην ομάδα, στα παιδιά. Είχαμε μια δύσκολη βδομάδα, είχαμε μόνο δύο μέρες για να προετοιμαστούμε για τον αγώνα. Πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτόν τον ρυθμό των συνεχόμενων αγώνων. Είναι πολύ σημαντική νίκη, γιατί ο Προμηθέρας είναι πολύ καλή ομάδα, έχει ρυθμό, η έδρα εδώ δεν είναι εύκολα. Χρειάστηκε να πιάσουμε υψηλό επίπεδο απόδοσης κυρίως επιθετικά και να φτάσουμε στη νίκη. Είχαμε καλό μακρινό σουτ και αυτό μας έδωσε τη νίκη. Θα γυρίσουμε πίσω και θα προετοιμαστούμε για το παιχνίδι μας στο Ισραήλ”.

Ρωτήθηκε πόσο θα βοηθήσει αυτή η νίκη την ομάδα του και απάντησε: “Είναι ρητορική η ερώτηση φαντάζομαι… Θα βοηθήσει πολύ αυτό το παιχνίδι, ήμασταν σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση, το χρειαζόμασταν”.

Για την παρουσία των Τζένκινς και Ντραγκίσεβιτς σχολίασε: “Είναι σημαντικό να βρουν ρυθμό και να βρεθούν στο επίπεδο των απαιτήσεων που έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να αποκτήσουμε μια σταθερότητα, να ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον καθένα και να χτίσουμε την τακτική μας”.

Για τον κόσμο του Άρη που ήταν και στην Πάτρα υπογράμμισε ότι: “Ο κόσμος είναι το κομμάτι που κάνει την διαφορά του Άρη από πολλές άλλες ομάδες. Μας στηρίζει και στο εξωτερικό και εντός Ελλάδας. Ξέρουμε ότι δεν τον έχουμε ικανοποιήσει ακόμα, αλλά είναι σημαντικό το ότι αντιστέκεται στα συναισθήματά του και μας υποστηρίζει…”.
pan24
Κερδισε ο αρης 79-89
Πολυ ωραιο παιχνιδι σε πολυ ωραια μπασκετικη ατμοσφαιρα απο τους φιλαθλους και των 2 ομαδων
Οι διαιτητες δεν ευνοησαν κανεναν ουτε επηρεασαν το αποτελεσμα αλλα σφυριζαν υπερβολικα με αποτελεσμα να προκαλουν εκνευρισμο και να σπανε τον ρυθμο
Καμια απο τις 2 ομαδες δεν επαιξε ιδιαιτερα καλα
Ο προμηθεας δεν επαιξε οσο θα επρεπε μεσα στην ρακετα αλλα αυτο οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στο φορτωμα με φαουλ νωρις του σαρικοπουλου
Επισης εγιναν και αρκετα αβιαστα λαθη
Ο μουρ συνεχιζει να ειναι εντυπωσιακος
Ο φαγιε πολυ καλος αν και εκανε καταχρηση τριποντου
Ο τσαμης επαιξε λιγο γιατι δεν του ταιριαζε το παιχνιδι και το στυλ των κοντων του αρη
Ο πεττας στο λιγο που επαιξε εκανε αυτο που μπορουσε
Ο γκικας ηταν σε μετρια βραδια.12ποντους μεν με 1/2 διποντα και 3/4 τριποντα αλλα 4 λαθη και μολις 2 ασσιστ ενω πηρε 5ο φαουλ σε 25 λεπτα
Ο σαρικοπουλος φορτωθηκε με φαουλ γρηγορα αλλα οσο επαιζε ηταν σταθερα απειλη μεσα στα καλαθια(βοηθησε πολυ σε αυτο η απουσια του καββαδα)
Ο αντερσον ανεβαινει σιγα σιγα.Κυριως ως σουτερ αποκτηθηκε,στο παιχνιδι με τον παναθηναικο ηταν καλος ενω στα προηγουμενα ηταν στο 0 αλλα οσο ενσωματωνεται στην ομαδα θα ανεβει
Ο κλαρκ ηταν μετριος.Βοηθησε οργανωτικα αλλα οχι στο σκοραρισμα
Ο τζονσον τωρα...
Ειναι πολυ καλος αμυντικος,γρηγορος στα ποδια,μπορει να βαλει την μπαλα στο παρκε,εχει τριποντο ΑΛΛΑ
Μεσα στην ρακετα μπορει να σκοραρει μονο με καρφωμα αν του δοθει η ευκαιρια
Σε 16.30 ειχε 3 ποντους(0/1 διποντο,1/3 τριποντα) 5 ριμπαουντ 1 κλεψιμο 1 λαθος
Αν ο κοουτς θελει inside game και οταν δεν παιζει ο σαρικοπουλος καλο ειναι να προχωρησει σε αλλαγη/προσθηκη στην ελευθερη θεση κοινοτικου και να παει ο τζονσον στο 4
Ομως ετσι παιζει απο τα φιλικα αρα θεωρω οτι κανει οτι του ζητειται
Ο προμηθεας βγηκε να κανει το παιχνιδι του(το full court press ο βετουλας το εφαρμοζε συχνα και στον απολλωνα) και να διεκδικησει οτι μπορει
Το παλεψε μεχρι τελους αλλα οπως ηταν οι συνθηκες δεν μπορουσε να κερδισει

Για να κερδισει επρεπε να συμβει τουλαχιστον ενα απο τα 3 παρακατω:
α)Να μην φορτωθει απο το α δεκαλεπτο με φαουλ ο σαρικοπουλος
β)Να βοηθαγε στο σκοραρισμα οπως στα προηγουμενα παιχνιδια ο κλαρκ
γ)Ο τζενκινς να μην εκανε το παιχνιδι της ζωης του

Ο προμηθεας ειναι με ρεκορ 1-3 αλλα αυτο ειναι πλασματικο γιατι εχει βγαλει πολυ δυσκολο προγραμμα
Κερδισε το must win με την λευκαδα και εχασε απο παναθηναικο,αρη και στην ροδο απο τον κολοσσο σε μια εδρα που πολυ λιγοι θα περασουν
pan24
Ο προμηθεας πηρε την νικη στο πατραικο ντερμπι
Ακολουθει εντος ενα must win με το λαυριο,την 7η αγωνιστικη στην αθηνα με την αεκ,την 8η στην πατρα με τα τρικαλα,την 9η εκτος με ρεθυμνο,την 10η εντος με παοκ,την 11η εκτος με κυμη,την 12η εκτος με ολυμπιακο και ο πρωτος γυρος κλεινει με τον κοροιβο στην πατρα
Η ομαδα εχει ηδη 2 νικες
Αν στα επομενα 8 παιχνιδια μεχρι το τελος του πρωτου γυρου κερδισει τα must win εντος(λαυριο,τρικαλα,κοροιβο) εχει τελειωσει απο νωρις το θεμα παραμονη
Θεωρουμε οτι υπαρχουν 2 χαμενα απο χερι παιχνιδια(ολυμπιακος,αεκ στην αθηνα)
Με νικη στο εκτος με την κυμη παει για πλει οφ
Αν κανει μια νικη στα αλλα 2 δυσκολα(εκτος με ρεθυμνο ή εντος με παοκ) δηλαδη τελειωσει τον πρωτο γυρο με 7 νικες μπαινει γερα στο παιχνιδι για 6η θεση
Η κηφισια περσι πηρε 6η θεση με 12 νικες και ο παοκ 5η με 13
pan24
Ο προμηθεας προτεινε "ανασταση" του all star και να αναλαβει αυτος την διοργανωση του στο τοφαλος
Αν βρεθει ακρη με τις ημερομηνιες η ιδεα αντιμετωπιζεται θετικα
pan24
Ο αντερσον εχει καλο τριποντο ωστοσο δεν βοηθησε στους αλλους τομεις και θα αντικατασταθει με τον βετουλα να αναζητα κατι καλυτερο
Υπαρχουν πιθανοτητες ο αντικαταστατης του να ντεμπουταρει με την αεκ
pan24
Ο αντικαταστατης του ειναι ο dwayne benjamin
http://basketball.realgm.com/player/Dwayne...n/Summary/80989
Αποφοιτησε περσι απο το ορεγκον
Φετος παιζει στους αντιπαλους του αρη μπακεν μπεαρς στο basketball champions league οπου σε 25 λεπτα εχει μεσο ορο 7,5 ποντους,5,2 ριμπαουντ και 1,2 ασισστ
Θα ερθει σημερα στην πατρα και αν ειναι ολα οκ θα αποκτηθει
Με μια πρωτη ματια φαινεται αρκετα αθλητικος και καλος αμυντικος αλλα οχι ιδιαιτερα καλος σουτερ(στο κολλεγιο στο 3ποντο την πρωτη χρονια ειχε 35%,την δευτερη 31%,φετος στο ch.l εχει 22% αν και στο πρωταθλημα του εχει 41% με 3,4 προσπαθειες ανα αγωνα)
Επισης δειχνει οτι μπορει να παιξει και στο 4 για λιγο
Να τον δουμε στο γηπεδο
pan24
Ο μπεντζαμιν δεν επεισε τον βετουλα και θα παει σε αλλη λυση.Οποιος ερθει θα παιξει με τα τρικαλα
pan24
Ο εκλεκτος του Βετουλα βρεθηκε
Λασαν Κρομα(Lasan Kromah) 25 ετων και υψους 1,98
Περσι επαιξε 13 παιχνιδια με την καβαλα οπου ειχε 14,7 ποντους 3,9 ριμπαουντ 2,6 ασσιστ 1,8 κλεψιματα(δευτερος στο πρωταθλημα)και 2,9 λαθη σε 30 λεπτα με 41,5% διποντα,36% τριποντα και 75% βολες
Φετος επαιξε δυο παιχνιδια στην dleague με τους wechester knicks και εγινε waive 18 νοεμβριου
Αν ολοκληρωθει η συμφωνια και ο παικτης μπορεσει να εχει παρομοια με τα περσινα νουμερα θα ειναι φοβερη προσθηκη
Ιδανικο και πιο πιθανο ροτεισον αν ολοκληρωθει η προσθηκη

1)15' Κλαρκ 25' Γκικας
2)20' Μουρ 10' Κλαρκ 10' τσαμης
3)25' Κρομα 5' Μουρ 10' πεττας(Βεβαια πιο πιθανο να παιζει λιγοτερο οπως και ο τσαμης και να παιρνουν περισσοτερο χρονο κρομα-μουρ-κλαρκ)
4)30' Φαγιε,5' Γερομιχαλος 5' Τζονσον
5)20' Τζονσον 20' Σαρικοπουλος

Ροτεισον 10 παικτων με 11ο τον γιαννικοπουλο και 12ο τον γραβα
pan24
Ανετη νικη 84-67 με τα τρικαλα
Η διαφορα εφτασε μεχρι και το +27(74-47) και ο βετουλας εκανε και συντηρηση προς το τελος
Πολυ ευστοχος ο φαγιε με 5/6 τριποντα και ο κλαρκ πολυ καλος με 19 ποντους και 4/8 τριποντα
Ο τσαμης 10 ποντους σε 15 λεπτα αν και ειχε 2/6 βολες
Ο μουρ επηρεασμενος απο την γαστρεντεριτιδα ηταν αστοχος(0/2 διποντα και 0/4 τριποντα) αλλα εβγαλε 8 ασσιστ
Ο κρομα επαιξε 8 λεπτα,παλεψε και ειχε 2 ποντους με 1/1 διποντο,0/1 τριποντο 1 λαθος και 2 κλεψιματα
Περιμενουμε να τον δουμε στα επομενα παιχνιδια αφου την πεμπτη ηρθε στην πατρα
Να πω την αληθεια δεν καταλαβα γιατι απο τα τρικαλα ο μπαρλοου επαιξε 38 λεπτα
Μονο κακο σημειο οτι στο 4ο δεκαλεπτο χτυπησαν μουρ και τζονσον με τον δευτερο ειδικα να δειχνει να ποναει πολυ
Ελπιζουμε να μην ειναι κατι σοβαρο γιατι ακολουθουν σημαντικα παιχνιδια με ρεθυμνο εκτος και παοκ εντος
Με τουλαχιστον μια νικη σε αυτα τα 2 παιχνιδια ο προμηθεας μπαινει γερα στην μαχη της 6ης θεσης
benchwarmer
Προσωπικά για να πω την αμαρτία μου, παρόλο που είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια των ανθρώπων του Προμηθέα (καθώς και το ήθος τους), με χαλάει λίγο όλη αυτή η βαβούρα με τις αλλαγές των ξένων. Είναι ίσως ένα σημάδι νεοπλουτισμού που δεν μου αρέσει, θα ήθελα λίγο παραπάνω υπομονή.. Ευελπιστώ πάντως ότι η τωρινή σύνθεση θα φτάσει και μέχρι το τέλος, o Κρόμα πιστεύω πως θα δέσει καλά με το υπόλοιπο σύνολο. Για 6άδα είναι λίγο νωρίς να συζητήσουμε ακόμα, το σημαντικότερο είναι να συνεχιστεί και τα υπόλοιπα χρόνια όλη αυτή η όρεξη που υπάρχει στον σύλλογο, και σιγά σιγά να δούμε και παιδιά από τις ακαδημίες (άλλη αξιοθαύμαστη προσπάθεια εκεί) και στην πρώτη ομάδα.
pan24
QUOTE (benchwarmer @ Nov 26 2016, 20:07 ) *
Προσωπικά για να πω την αμαρτία μου, παρόλο που είναι αξιοθαύμαστη η προσπάθεια των ανθρώπων του Προμηθέα (καθώς και το ήθος τους), με χαλάει λίγο όλη αυτή η βαβούρα με τις αλλαγές των ξένων. Είναι ίσως ένα σημάδι νεοπλουτισμού που δεν μου αρέσει, θα ήθελα λίγο παραπάνω υπομονή.. Ευελπιστώ πάντως ότι η τωρινή σύνθεση θα φτάσει και μέχρι το τέλος, o Κρόμα πιστεύω πως θα δέσει καλά με το υπόλοιπο σύνολο. Για 6άδα είναι λίγο νωρίς να συζητήσουμε ακόμα, το σημαντικότερο είναι να συνεχιστεί και τα υπόλοιπα χρόνια όλη αυτή η όρεξη που υπάρχει στον σύλλογο, και σιγά σιγά να δούμε και παιδιά από τις ακαδημίες (άλλη αξιοθαύμαστη προσπάθεια εκεί) και στην πρώτη ομάδα.

Κοιτα με τους ξενους δεν εγινε κατι εξτριμ
Ο βετουλας και στον απολλωνα που δεν ειχε λεφτα εναν ξενο καθε χρονια τον αλλαζε πριν αρχισει το πρωταθλημα
Αυτος ηταν ο καρτερ(που δεν στεριωσε ουτε στην λευκαδα) και αντικατασταθηκε απο τον κλαρκ
Το κενο στο 3 αργησε να καλυφθει και πηραν τον αντερσον ο οποιος τελικα δεν εκανε και αντικατασταθηκε απο τον κρομα
Ουσιαστικα οσο παιζει το πρωταθλημα μια αλλαγη ξενου εχει γινει
Πιστευω αν χτυπα ξυλο δεν υπαρξει σοβαρος τραυματισμος ετσι θα παει το ροστερ μεχρι το τελος,αντε να καλυφθει απο τον δευτερο γυρο η 6η θεση ξενου που θα μπορει να παρει επιπλεον αμερικανο αλλα χλωμο

Στις ακαδημιες ο Μισσας κανει πολυ καλη δουλεια(και με βετουλα στην εθνικη νεων εκτος απροοπτου) και πιστευω συντομα θα βλεπουμε παιδια να παιρνουν χρονο και στην ανδρικη ομαδα
Με σχεδον το 1/3 του πρωταθληματος συμπληρωμενο μπορουμε να χωρισουμε τις ομαδες σε 5 γκρουπ
Το πρωτο ειναι παναθηναικος,ολυμπιακος και με την μεχρι τωρα εικονα της βαζω σε αυτο και την αεκ(που πολυ πιθανο στον πρωτο γυρο να χασει μονο απο αυτους)
Στο δευτερο ειναι αρης-παοκ
Στο τριτο ειναι ρεθυμνο,προμηθεας,κολοσσος
Στο τεταρτο(το οποιο θα μπορουσε να παραλειφθει βεβαια και να ενωθει με το επομενο) ειναι λαυριο και κυμη που αισθηση μου ειναι οτι δεν θα κινδυνευσουν αλλα δεν μπορουν για παραπανω
Στο πεμπτο ειναι απολλωνας,κοροιβος,λευκαδα,τρικαλα.Εκτιμησ
η μου οτι τα τρικαλα ειναι πεσμενα απο χερι και ψαχνουμ τον δευτερο που θα πεσει
Πιθανο να υπαρξει καποια επικαλυψη του δευτερου με το τριτο οπου ο παοκ δεν πειθει ενω το ρεθυμνο εχει ξεκινησει πολυ δυνατα
Ομως ειναι νωρις ακομα και βασιζομαι στον μαρκοπουλο

Το καλο για τον προμηθεα ειναι οτι στον πρωτο γυρο απο τις 4 ηττες που εχει κανει οι 3 ειναι με παναθηναικο,αρη,αεκ και η αλλη απο τον κολοσσο εκτος
Δηλαδη απο εδω και περα στις υπολοιπες 5 αγωνιστικες του πρωτου γυρου το μονο χαμενο απο χερι που εχει ειναι με τον ολυμπιακο
Με ρεθυμνο εκτος,παοκ εντος,κυμη εκτος,κοροιβο εντος οι 3 νικες ειναι απολυτα εφικτο σεναριο
pan24
Ο τζονσον αντιμετωπιζει σοβαρο οικογενειακο προβλημα και ζητησε να φυγει για αμερικη οποτε η ομαδα ψαχνει 4-5αρο sad.gif
pan24
Anthony king ο αντικαταστατης
31 ετων υψος 2,06
Περασε το 2011 απο τον αρη για τα πλει οφ και περσι επαιζε στην γκαζιαντεπ οπου ειχε σε 20 λεπτα 4,4 ριμπαουντ και 6,8 ποντους
Παιζει και στο 4 σε ψηλα σχηματα και μονη διαφορα απο τον τζονσον οτι δεν σουταρει τριποντα ο τζονσον ειχε επιχειρησει 19 αν και ευστοχησε μονο στα 4)
Ο τζονσον ειχε φετος σε 20' 6,6 ποντους και 4,1 ριμπαουντ
Ιδιου στυλ παικτες φαινονται,μακαρι να πιασει και αυτος και κυριως μακαρι να ειναι ετοιμος να παιξει 15' στο ρεθυμνο
Παντως αν ερθει η νικη στο ρεθυμνο xfactor θα ειναι ο κρομα wink.gif

Να προσθεσω οτι ο κινγκ εχει κυπριακο διαβατηριο(παιζει και με την εθνικη κυπρου) εποεμνως λογιζεται ως κοινοτικος και δεν λογιζεται ως αλλαγη ξενου(ο προμηθεας ειχε ελευθερη θεση κοινοτικου)
Οχι οτι αυτο εχει καμια σημασια απο τον δευτερο γυρο και μετα αλλα ποτε δεν ξερεις τι γινεται με τους τραυματισμους
pan24
Δυστυχως ηττα απο το ρεθυμνο στην παραταση και δισστρεμμα φαγιε
Σημερα θα ξεκαθαρισει το ποσο θα λειψει σιγουρα παντως χανει το παιχνιδι με τον παοκ
Ο προμηθεας κινειται για τον miroslav todic
4-5αρι υψους 2,06 ετων 31
Εχει παιξει στην ελλαδα σε κολοσσο,ολυμπια λαρισας και ηλυσιακο ενω το 2014-2015 επαιξε και ευρωλιγκα με την σασσαρι
Φετος παιζει στην σαλον εχοντας 10,1 ποντους και 4,5 ριμπαουντ σε 25,5 λεπτα
Ο αντικαταστατης του τζονσον θα εξαρτηθει κατα πολυ απο το ποσο θα λειψει ο φαγιε
Αν εχει ενα διαστρεμμα πρωτου βαθμου(διαστημα απουσιας 2-3 εβδομαδες) ο παικτης που θα ερθει θα ειναι αποκλειστικα 5αρι ΜΑΠ ωστε να μοιραζεται την θεση με τον σαρικοπουλο
Αν ειναι πιο βαρυ(χειροτερη δυνατη περιπτωση δυο μηνες απουσια) τοτε οποιος ερθει θα ειναι στο στυλ του τζονσον,δηλαδη να μπορει να παιξει και 4
Αν πρεπει να βρω το καλο σε ολο αυτο ειναι οτι οταν επιστρεψουν ολοι θα ειναι υπερπληρης και η γραμμη ψηλων εχοντας στο 4 φαγιε,τοντιτς και στο 5 σαρικοπουλο και ΜΑΠ
pan24
Ο προμηθεας δοκιμαζει Jordan Dickerson
Ετων 23,εγινε φετος undrafted και επαιζε στο κοσοβο
Σπανιος συνδιασμος αφου μιλαμε για ΜΑΠ με υψος 2,16!!!!
Επιθετικα αρκετα ατεχνος και σκοραρει μονο με καρφωμα(και ο τζονσον το ιδιο μονο που ειχε και τριποντο)
Με τετοιο υψος ομως μπορει να αναδειχθει σε γκομπερ των πολυ φτωχων ως ανθρωπος-αραχνη μεσα στην ρακετα
Προπονειται ηδη με την ομαδα,αν πεισει θα υπογραψει και θα παιξει με τον παοκ
Αρχικα θα ειναι με μηνιαιο συμβολαιο(μεχρι να αποθεραπευτει ο φαγιε) και αν πεισει θα ανανεωθει μεχρι τελους της σεζον
Ο τοντιτς δεν εχει ανακοινωθει ακομα αλλα υπεγραψε μεχρι το τελος της σεζον
Ο τοντιτς 20' θα παιζει και οταν επιστρεψει ο φαγιε οποτε ο φαγιε θα παιρνει και κανα δεκαλεπτο στο 5'
Αν ανανεωθει και ο ντικερσον ο χρονος στο 5' θα μοιραζεται 20' σαρικοπουλος και ενα 20λεπτο μοιρασμενο σε φαγιε-ντικερσον
whaler
Ο Σαρικόπουλος χθές έπαιξε πολύ λίγο πάντως, 3:24 για την ακρίβεια. Ο Dickerson φάνηκε πολύ άτεχνος και εκτός από κάποια ριμπάουντ, μόνο ένα δύσκολο alley-oop έβγαλε από πάσα του Γκίκα. Νομίζω με κάποια λεπτά του Φαγιέ στο 5 και τον Todic στο 4, ανοίγουν χώροι. Ο Todic από την άλλη φάνηκε να έχει το σουτάκι, αλλά ήταν φανερό πως δεν είχε δυνάμεις και φυσική κατάσταση, θα βοηθήσει πολύ όμως.
pan24
QUOTE (kouch @ Dec 11 2016, 14:22 ) *
Ο Σαρικόπουλος χθές έπαιξε πολύ λίγο πάντως, 3:24 για την ακρίβεια. Ο Dickerson φάνηκε πολύ άτεχνος και εκτός από κάποια ριμπάουντ, μόνο ένα δύσκολο alley-oop έβγαλε από πάσα του Γκίκα. Νομίζω με κάποια λεπτά του Φαγιέ στο 5 και τον Todic στο 4, ανοίγουν χώροι. Ο Todic από την άλλη φάνηκε να έχει το σουτάκι, αλλά ήταν φανερό πως δεν είχε δυνάμεις και φυσική κατάσταση, θα βοηθήσει πολύ όμως.

Ο σαρικοπουλος χτυπησε στο πρωτο τριλεπτο και μετα δεν ξαναμπηκε
Δεν φαινεται να ειναι σοβαρο και θα παιξει με κυμη
Ο ντικερσον για αυτο εχει μηνιαιο,να δουν αν μπορει να βοηθησει
Παντως ηταν με 2 προπονησεις
Επιθετικα ειναι γνωστο οτι ειναι ατεχνος αλλα ειναι πολυ ψηλος και αθλητικος,οταν(αν) μαθει πως να κινειται στις αμυντικες περιστροφες μπορει να ειναι φοβερος πανω απο την στεφανη
Γνωμη μου αν ο τοντιτς παιζει παντα οπως επαιζε χτες μολις επιστρεψει ο φαγιε δεν χρειαζεται κανενας ντικερσον
Σαρικοπουλος στο 5 και φαγιε-τοντιτς να παιζουν το 4-5 αναλογα τις αναγκες και 4ος ψηλος ο γερομιχαλος που οποτε του ζητηθηκε εδειξε οτι μπορει να βοηθησει
Χτες το παιχνιδι χαθηκε λογω αυτοκτονιας στο τελος και πιο πριν επειδη φορτωθηκε απο το πρωτο δεκαλεπτο με φαουλ ο μουρ και επειδη δεν υπηρχε ο φαγιε(+το θεμα που προεκυψε με σαρικοπουλο)
Η ομαδα δεν ειναι ακομα τοσο εμπειρη και δεμενη να διαχειριζεται τετοιες καταστασεις,και χτες και με το ρεθυμνο εχασε στην παραταση παιχνιδια που μπορουσε να παρει
Η εμπειρια και το δεσιμο θα ερθει.Αν θελει γενικοτερα ως ομαδα να κοιταξει ψηλοτερα πρεπει το καλοκαιρι να καταφερει να κρατησει τουλαχιστον 2-3 απο τους ξενους(φαγιε,μουρ πρεπει να γινουν τα παντα για να μεινουν,και ο κλαρκ ειναι πολυ χρησιμος και εμπειρος ενω και ο κρομα καθε παιχνιδι ανεβαινει και αν σταθεροποιηθει κοντα στα νουμερα που ειχε στην καβαλα δηλαδη 14,8 ποντους 2,6 ασισστ και 1,8 κλεψιμο θα ειναι για παραμονη)
pan24
Δυσκολο παιχνιδι σημερα με κυμη
Ο φαγιε συνεχιζει να ειναι εκτος ενω και ο σαρικοπουλος δεν ειναι ακομα ετοιμος για να παιξει σημερα
Ο τοντιτς ειχε ενα τραβηγμα μεσα στην εβδομαδα αλλα θα παιξει κανονικα
pan24
Ο βετουλας αναλαμβανοντας την ευθυνη για τις 3 σερι ηττες υπεβαλε την παραιτηση του και πιθανοτατα θα γινει αποδεκτη αφου ο ιδιος θελει να φυγει
Σημειωνεται οτι κανεις δεν του ζητησε να φυγει,ο Λιολιος και χτες το βραδυ του ειπε οτι τον στηριζει αλλα αν ειχαν αρχισει γκρινιες...
Κανεις δεν ξερει τι γινεται μεσα στην ομαδα αν εχει χασει την επαφη με τους παικτες δικαιολογειται αλλα δεν εχω μαθει κατι σχετικο
ashton
λυθηκε η συνεργασία του Βετούλα..
http://www.esake.gr/el/F8E46412
4 νίκες είχε νομίζω μέχρι σήμερα, δεν είναι και άσχημη συγκομιδή ..
εκτός κι αν του ήρθε πρόταση από αλλού και ζητησε να φυγει..
pan24
Και στα γρηγορα αντικαταστατης ο αγγελου
Χτες βραδυ απο οταν η αποφαση ετουλα ηταν πλεον οριστικη εγινε η πρωτη επαφη με αγγελου,σημερα το πρωι οριστικοποιηθηκαν τα παντα (αφου ο προμηθεας του εδωσε οτι ζητησε) το απογευμα ηρθε πατρα και υπεγραψε
Το ενδιαφερον ηταν γνωστο απο το καλοκαιρι αλλα τοτε ειχε προτιμηθει ο βετουλας οποτε τωρα που ο αγγελου ακομα ηταν χωρις ομαδα η επιλογη ηταν ευκολη

Ελπιζω να καταφερω να μαθω τις επομενες ημερες τι εγινε και ο βετουλας αποφασισε να φυγει
Αν του ειπε καποιος κατι,αν εχει ετοιμη προταση απο αλλη ομαδα,αν ενιωθε υπευθυνος για τις 3 ηττες,αν εγινε κατι με τους παικτες ή κατι αλλο
Αυτη την στιγμη πολυ κοντινοι του ανθρωποι δεν λενε κατι
Δεδομενο ειναι οτι απο την διοικηση τον ηθελαν οπως επισης και οτι μετα την ηττα απο τον παοκ ηταν σκασμενος(το ειχε δειξει και στην συνεντευξη τυπου αυτο λεγοντας μονο εγω φταιω κτλ)

Τα αποτελεσματα μεχρι τωρα δεν τα λες ασχημα
Η ομαδα με ρεκορ 4-7
Οι 3 ηττες ηταν απο παναθηναικο,αρη,αεκ και δεν μπορουσαν να αποφευχθουν
Μια βαρια ηττα ηταν στις αρχες στην ροδο απο τον κολοσσο
Εχασε στο ρεθυμνο στην παραταση σε ενα παιχνιδι που ηταν συνεχεια πισω και πηγε να το κλεψει παιζοντας στην παραταση χωρις τον τραυματια φαγιε και απο την αρχη χωρις τον τζονσον που αποχωρησε λογω οικογενειακου προβληματος
Εχασε στην παραταση απο τον παοκ σε ενα παιχνιδι που μπορουσε και επρεπε να παρει και ηταν μπροστα με 10 ποντους στο 38'
Και παλι ελαφρυντικο οτι επαιζε χωρις φαγιε και με τον σαρικοπουλο να τραυματιζεται στο 38'
Εχασε χτες απο την κυμη σχετικα ευκολα παιζοντας χωρις τους δυο βασικους ψηλους(φαγιε,σαρικοπουλο) και τον τοντιτς σε κακη μερα(1/10 σουτ και 5 φαουλ σε 25')
benchwarmer
Για μένα ο Αγγέλου είναι (πολύ) καλύτερος προπονητής από τον Βετούλα.
Αλλά όπως είχα πει και για τις διάφορες αλλαγές ξένων, λίγη υπομονή γενικά δεν έβλαψε..
pan24
Οπως ηταν αναμενομενο ο αγγελου κανει τις δικες του επιλογες
Το μηνιαιο του ντικερσον δεν θα ανανεωθει και στην θεση του κρομα θα αποκτηθει ο lucky jones
pan24
Εγινε η ανατροπη ισως και επειδη ο σαρικοπουλος ακομα εχει ενοχλησεις και ο ντικερσον μενει
pan24
Καταλαβαινω οτι ο αγελου ακομα μαθαινει την ομαδα αλλα σημερα εγιναν ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗ
Πιο αναλυτικα αυριο
Τωρα γινεται το εξης περιεργο
Η λευκαδα ειναι τελευταια και με μια νικη πανω απο αυτη ισοβαθμουν απολλωνας,προμηθεας,λαυριο,τρικαλα,κοροιβο
ς
benchwarmer
Μεγάλο βήμα προς τα πίσω το σημερινό. Μάλλον θα πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή στόχων, γιατί τελικά και οι άλλες ομάδες εμφανίζονται καλύτερες από ότι περιμέναμε... Τόσες αλλαγές ξένων, προπονητή κλπ κλπ δεν είναι ποτέ καλό σημάδι πάντως...
gratipa1929
QUOTE (benchwarmer @ Jan 7 2017, 22:09 ) *
Μεγάλο βήμα προς τα πίσω το σημερινό. Μάλλον θα πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή στόχων, γιατί τελικά και οι άλλες ομάδες εμφανίζονται καλύτερες από ότι περιμέναμε... Τόσες αλλαγές ξένων, προπονητή κλπ κλπ δεν είναι ποτέ καλό σημάδι πάντως...

+1 όπως και οι μεγαλοστομίες στην αρχή της σεζόν (μέχρι και για κοντράρισμα των αιωνίων ακούστηκε laugh.gif laugh.gif laugh.gif ). Εγγυημένη συνταγή αποτυχίας. Όταν άκουγα πολύ μπλα μπλα στην αρχή της σεζόν για τη συγκεκριμένη ομάδα είδατε ότι ήμουν κάπως κουμπωμένος. Πιστεύω γενικώς πρέπει οι τόνοι να είναι χαμηλοί και βήμα βήμα να χτίζονται οι ομάδες που σε βάθος κάποιων ετών θα προσπαθήσουν και για υψηλότερα (υποδείγματα τέτοιας διαχείρισης είναι ο Κολοσσός και το Ρέθυμνο).

Πάντως ο Κόροιβος του Ντινάρα έχει καταπλήξει τους πάντες! Και όλα αυτά έχοντας Έλληνες Α2 και νεαρούς μαζί με 6 μέτριους ξένους, οι οποίοι όμως αξιοποιούνται σωστά και βγαίνουν λαυράκια!!! Πολλά συγχαρητήρια στην προσπάθειά τους!
pan24
Επρεπε παση θυσια να κρατησουν τον βετουλα παρα τα στραβα που ειναι αναποφευκτα για μια νεοφωτιστη και εντελως νεα ομαδα σε συνφιασμο με τραυματισμους βασικων παικτων
Μεγαλοστομιες τυπου κοντρα 6η θεση κτλ ποτε δεν ειχαν ειπωθει επισημα
Επισημα στοχος ηταν η γρηγορη παραμονη οπως και περσι επισημα στοχος ηταν η παραμονη στην Α2....
Ο στοχος πλεον πρεπει να ει αι η 8αδα και πιστευω θα επιτευχθει αν ο αγγελου βρει την ακρη πριν γινουνκαι αλλες ηττες που θα στοιχισουν
Νεος ειναι στην κατασταση αυτη ο λιολιος,εχουν μυριστει διαφοροι οτι εχει λεφτα και εχουν ορμησει
Θα κανει λαθη και θα μαθει
Ποσα λεφτα πεταξε ο μακης αγγελοπουλος στην αεκ μεχρι να βρει την ακρη?
Ακομα και οι γιαννακοπουλοι και οι αγγελοπουλοι μεχρι να μαθουν την δουλεια ποσα εκατομμυρια πεταξαν?
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.