Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Golden State Warriors
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
rchos
Golden State Warriors






The Champs are here (Yeah but someone is missing )



Πρόγραμμα αγώνων

Προηγούμενο Ρεκόρ (2014-2015): 67-15

Πρώτοι σε στατιστικές κατηγορίες (2014-2015):
Πόντοι: Curry 23,8 - Thompson 21,7 - Green 11,7
Ριμπάουντ: Green 8,2 - Bogut 8,1 - Barnes 5,5
Ασίστ: Curry 7,7 - Green 3,7 - Livingston 3,3
Κλεψίματα: Curry 2,0 - Green 1,7 - Iguodala 1,2
Κοψίματα: Bogut 1,7 - Green 1,3 - Ezeli 0,9
Ευστοχία %: Kuzmic 67% - Bogut 56% - Ezeli 55%
Χρόνος συμμετοχής: Curry 32,7 - Thompson 31,9 - Green 31,5

Πιθανή 5άδα:
Curry K.Thompson Barnes Green Bogut


Πάγκος:
PG: Livingston, Barbosa
SG: Rush, Clark
SF: Iguodala
PF: Jason Thompson, Looney
C: Ezeli, Speights

Μεταγραφικές Κινήσεις
Draft Picks: Kevon Looney(#30)

Ήρθαν ή ανανέωσαν: Green (ανανέωσε), Barbosa (ανανέωσε), Jason Thompson (ανταλλαγή από Sixers)

Έφυγαν: Lee (με ανταλλαγή σε Boston)

Παρουσίαση ομάδας
Την χρονιά που μας πέρασε η πολεμιστές κατάφεραν να πάρουν το πρωτάθλημα μετά από 40 χρόνια και το κατάφεραν με εμφατικό τρόπο.Με ρεκόρ franchise στην κανονική διάρκεια και παίζοντας από την αρχή ως το τέλος της σαιζόν μακράν το καλύτερο μπασκετ της λίγκας.Η κίνηση ματ για να επιτευχθεί αυτό ήταν όπως αποδείχτηκε η αλλαγή προπονητή πέρσι το καλοκαίρι.Η ομάδα χτιζόταν χρόνια από τον Marc Jackson για να κατακτήσει το πρωτάθλημα αλλά κάπου κόλλαγε κάθε χρόνο.Με τον ερχομό του Steve Kerr και χωρίς ουσιαστικές αλλαγές στο ρόστερ(μόνο ο ερχομός Livingston και Barbosa ουσιαστικά) ήρθε επιτέλους ο τίτλος. Ο rookie προπονητής αντιθέτως έκανε πολλές αλλαγές και ανακατατάξεις στο υπάρχον ρόστερ και κατάφερε να φτιάξει ένα σύνολο πολύ καλύτερο από του προκατόχου του αφού ουσιαστικά βρήκε τις ισορροπίες που χρειαζόταν η ομάδα.

Φέτος ο Kerr εφαρμόζει την τακτική ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει.Η μοναδική αλλαγή ουσιαστικά είναι η φυγή του Lee στην Boston και η αντικατάσταση του στην λειτουργία της ομάδας από τον Jason Thompson που πέρσι έπαιζε στο Sacramento. Αυτό φυσικά μπορεί να χαρακτηριστεί φυσιολογική εξέλιξη και ελάχιστα θα επηρεάσει την ομάδα αφού ο Lee ουσιαστικά ήταν ο μεγάλος χαμένος από τις εσωτερικές αλλαγές του Kerr μέσα στο ρόστερ.Η μεγάλη επιτυχία της offseason ήταν όμως η ανανέωση του Green ο οποίος έκανε με τον Kerr breakout season με νέο πολυετές συμβόλαιο.

Ταβανόμετρο & στόχοι για φέτος
Όταν μπαίνεις στη σαιζόν σαν πρωταθλητής δεν μπορεί παρά να έχεις σαν μοναδικό στόχο να κάνεις το repeat.Την περσινή χρονιά η ανωτερότητα και σταθερότητα των Πολεμιστών ήταν τέτοια ώστε να μπορούμε να πούμε ότι και φέτος αφού αλλαγές δεν έκαναν αν επιδείξουν τα ίδια χαρακτηριστικά είναι ξανά φαβορί για τον τίτλο.Φυσικά υπάρχουν ομάδες που συνάμωσαν σε σχέση με πέρσι και πάντα είναι πιο δύσκολο να μείνεις στην κορυφή από το να φτάσεις εκεί.

Κάτω απ' το φως του προβολέα
Η ομάδα αυτή είναι αδιαμφισβήτητα η ομάδα του Steph Curry. Είναι ο μαέστρος της και ο καλύτερος της παίχτης.Πέρσι βγήκε MVP της σαιζόν αν και υπήρξαν κάποιοι που το αμφισβήτησαν αυτό. Φέτος όντας πλέον και πρωταθλητής δεν μένει παράνα δείξει σε όλους ακόμη μια φορά πόσο μεγάλος παίχτης είναι. Αναμένουμε ακόμη περισσότερα μαγικά από αυτόν την φετινή σαιζόν.

Προπονητής
Steve Kerr. Αυτό που πέτυχε πέρσι ήταν κάτι σπάνιο για το NBA. Στην rookie του σαιζόν σαν πρώτος προπονητής κατάφερε να παρουσιάσει μια ομάδα τόσο σταθερή και θεαματική που κατάφερε να πάρει τον τίτλο χωρίς καμία αμφισβήτηση. Σαν παίχτης δεν ήταν τίποτα παραπάνω από role player αλλά είχε και τις στιγμές του σαν clutch shooter δίπλα μάλιστα σε τεράστιους παίχτες αλλά και στον μεγαλύτερο όλων. Πέρσι αν και νέος προπονητής και χωρίς να ενισχύσει την ομάδα με νέους παίχτες τόλμησε να κάνει τις αλλαγές που πίστευε ότι χρειάζονταν για να απογειωθεί το σύνολο των παιχτών που υπήρχαν ήδη. Αφήνοντας εκτός first unit τους Iguodala και Lee (παίχτες με πολύ μεγάλα συμβόλαια) κατάφερε να αναδείξει τους Barnes και Green στους παίχτες που έλειπαν για να μπορέσει να πάρει το Golden State το πρωτάθλημα.

Θέλω να ρωτήσω τον... Andre Iguodala
... Θα περιμένεις και φέτος να φτάσει η ομάδα σου στους τελικούς της Λίγκας για να ασχοληθείς σοβαρά να παίξεις ή θα ασχοληθείς και λίγο νωρίτερα για να σιγουρευτεί η διατήρηση των κεκτημένων;

Πρόβλεψη νικών: 62-20
Conference rank: 1
Division rank: 1

Teaser
aegeansheed
Αν και χωρίς τον Lee, το ΝΒΑ δε λύγισε και δεν ανέβαλε την προγραμματισμένη απονομή δαχτυλιδιών στους περσινούς νικητές.



Ζουμ: είναι στρογγυλά με χρυσό και βάση το διαμάντι.



Εδώ και τα προηγούμενα. Των Bulls με το σκαλισμένο ρουμπίνι ίσως το πιο ιδιαίτερο.
duncan21


Τι να γράψω?
aegeansheed
Δεν υπάρχουν λόγια! laugh.gif

Στα 3 από τα πρώτα 4 παιχνίδια έχει σημειώσει σε κάποια περίοδο +20 πόντους!
http://www.basketforum.gr/forum/index.php?...st&p=741897
Παίζει κατά μέσο όρο ούτε 8μιση λεπτά ανά περίοδο σε αυτά τα πρώτα τέσσερα.
Δίνει στους Grizzlies τη χειρότερη ήττα στην Ιστορία τους, χωρίς καν να παίζει στην τελευταία περίοδο.
Μπασκετικός Θεός.
SG3ptshooter
Καλό ματς πάλι χτες από James Μιχαλάκη McAdoo, με 9 πόντους και 7 rebs με 4/6 fg. Πραγματικά αν δεν είχε κάνει 1/7 βολές θα είχε συζητηθεί το χτεσινό του παιχνίδι.

Ο Steph πλέον αφόρητα προβλέψιμος παράλληλα. 65.gif
benchwarmer
Δεν νομίζω ότι κάτα την RS θα μας απασχολήσει κάτι άλλο εκτός από τα διάφορα ρεκόρ (ατομικά ή και ομαδικά) που μπορεί να κάνουν.
Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, έστω και με Μπαρμπόσα tongue.gif

Προσωπικά πάντως το favorite story μου δεν είναι ο Steph αλλά ο Draymond. Η απάντηση σε όλους όσους αδικούν στα ντραφτ τους seniors γιατί δεν έχουν υποτίθεται "upside"...
aegeansheed
16-0 και...
QUOTE
They refrain from playing their best lineup all that often -- the “death lineup” composed of Curry, Iguodala, Klay Thompson, Harrison Barnes and Draymond Green -- because they don’t really need to. We’ve only seen 62 minutes of that look this season, and during that rationed time the five have outscored foes by a whopping 87 points
Από το χθεσινό ESPN recap

SG3ptshooter
Δεν έλεγα τίποτα για να μην το γκαντεμιάσω. tongue.gif

Δεν έβαλα τελικά ξυπνητήρι κι όμως πετάχτηκα λίγο πριν το ημίχρονο αυτόματα. Παριστάνω πως έφταιγε το μενού χτες.

Δεν έχει τελειώσει η ελπίδα για επέκταση του ρεκόρ προς τα καλύτερα ever, παρότι και υπάρχουν δύσκολα στα χαρτιά παιχνίδια πάντα στον ορίζοντα και οι Nets απέδειξαν πως δεν μπορείς να ξεγράφεις κανέναν, μονά ματς είναι.

Αυτή τη στιγμή οι 29,6 ασίστ ανά παιχνίδι του Golden είναι top10 all-time, και με καλό a/to. 9-0 o Steph χτες.



Όποτε τον hedgάρουν πάντα τη δίνει καλά και μετά βγάζει ασίστ το σκαλοπάτι στην κορυφή, κάνει drive n kick και κάνει ο πλάγιος έξτρα πάσα, καλώ να προστεθεί η "hockey assist", δηλαδή να κερδίζουν από μία ασίστ οι δύο τελευταίοι παίκτες που πάσαραν πριν το σκοράρισμα, και MVP θα χε βγει στους τελικούς και δε θα διάβαζα ότι δεν ξέρει/θέλει να πασάρει. tongue.gif

Go team!
Air Kef
Όποιος έχει χρόνο και όρεξη για αριθμούς μπορεί να διαβάσει το παρακάτω άρθρο που βάζει εξηγεί στατιστικά πόσο καλός είναι φέτος ο Κάρι, χαρακτηρίζοντάς τον τρομερά εύστοχα ώς τον Ρόντμαν των σουτέρ.

http://fivethirtyeight.com/features/stephe...n/?sf16340217=1

21-0 and counting.
Das Kapital
8/10 τρίποντα ο Klay.

Στο ημίχρονο!

Θα ξενυχτήσω για να το δω να σπάει, ελπίζω να μου κάνει την χάρη ο Luke.
Zoys
QUOTE(Das Kapital @ Dec 9 2015, 03:13 ) *
8/10 τρίποντα ο Klay.

Στο ημίχρονο!

Θα ξενυχτήσω για να το δω να σπάει, ελπίζω να μου κάνει την χάρη ο Luke.

Τελικά σταμάτησε στα 10. cool.gif

troll_ey
Ο Curry δεν είναι πλεον άνθρωπος, ήταν κάποτε, πριν κάποια χρόνια όμως τραυματίστηκε θανάσιμα και τον προγραμμάτισαν ξανά ως ρομποτ-ανθρωπο αυτή τη φορά που πίσω του τρέχουν λογισμικά και προγράμματα!Δεν εξηγείται αλλιώς.. shot.gif
Das Kapital
Πάντως χθες, παρά τους πόντους που σκόραρε ο Curry ήταν πολύ μέτριος, άστοχος και πολλά λάθη, εντάξει δικαιούται να μην τα βάζει όλα πάντα. Η απουσία των Barnes και Thompson ήταν έντονη και είναι κρίμα να χάσουν το σερί λόγω τραυματισμών, θα δούμε και απόψε αν θα μπορέσουν να τους κοντράρουν οι Bucks με τις απουσίες που έχουν ή αν θα είναι μια ακόμα βόλτα στο πάρκο.
T.W.Is.M.
Ωραια κωμωδια ειδαμε στο τελος του αγωνα-επαναληψη των περσινων τελικων.
Η αμυνα του Κλιβελαντ δυσκολεψε και παλι τους Γουοριορς, που βρηκαν ποντους στον αιφνιδιασμο και αμυνα απο τους αναπληρωματικους τους στο 4ο 12λεπτο και πηραν ενα προβαδισμα, που διατηρησαν για να παρουν τη νικη.
Στο τελος ομως ο Dellavedova επαιζε μακρια γαιδουρα στην εκτελεση βολων απο τους συμπαιχτες του, ωστε να στειλει στις βολες τον πιο αστοχο παιχτη των Γουοριορς που πηδουσε για ριμπαουντ αντι του Curry. 2/4 εβαλε ο Iguodala, 2/2 ο Green και σιγουρα ηταν πιο ευστοχοι απο τις 1/4 βολες, 0/1 διποντα(χουκ απο τα 2 μετρα) και 0/1 τριποντο(airball) του ακατονομαστου στα τελευταια 2'...
a bullet for your head
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 26 2015, 02:52 ) *
Στο τελος ομως ο Dellavedova επαιζε μακρια γαιδουρα στην εκτελεση βολων απο τους συμπαιχτες του, ωστε να στειλει στις βολες τον πιο αστοχο παιχτη των Γουοριορς που πηδουσε για ριμπαουντ αντι του Curry. 2/4 εβαλε ο Iguodala, 2/2 ο Green και σιγουρα ηταν πιο ευστοχοι απο τις 1/4 βολες, 0/1 διποντα(χουκ απο τα 2 μετρα) και 0/1 τριποντο(airball) του ακατονομαστου στα τελευταια 2'...

Αυτο με τον Delly, ήταν μια πολύ έξυπνη ειδική κατάσταση καθώς σημαδευε παικτη για να τον στείλει σε βολές, κάνοντας φάουλ χωρίς να κυλησει το χρονομετρο!
Μπορεί να φάνηκε σαν διακωμωδηση του αθλήματος, ήταν όμως άκρως πρακτικό!

Κατά τα άλλα, οι Καβς ακολουθησαν την ίδια συνταγή με εκείνη των τελικών
Και πιθανώς αυτό θα κάνουν ξανά, προσδωκοντας όμως σε κάποια πραγματα.
1ον, στη μεγαλύτερη πληρότητα-βάθος και 2ον στην μεγαλύτερη ευστοχία στα τρίποντα και στις βολές.

Οι Ουωρριορς έχουν οικοδομησει μια ομαδα με εκπληκτική ταχύτητα στο παιχνίδι και ειδικότερα στους αυτοματισμους των συνεργασιών.
Όσο και να τους μελετησουν οι αντίπαλοι, είναι πολύ δύσκολο να ελεγξουν πλήρως αυτά τα πράγματα.

SteveNashidis
http://nba.sport24.gr/article/3834415/o-cu...wnei-to-mpasket

Greg popovic
QUOTE
Σιχαίνομαι το σουτ τριών πόντων! Νομίζω πως εκείνοι παίζουν κάτι σαν μπάσκετ τσίρκου. Βασικά, δεν νομίζω πως είναι καν μπάσκετ"


Marc Jackson
QUOTE
"Προσπαθήστε να καταλάβετε αυτό που θα πω και γιατί θα το πω: Ο Steph πληγώνει το μπάσκετ. Τι εννοώ. Πηγαίνω στα γυμναστήρια των high-schools, βλέπω νεαρούς αθλητές και το πρώτο που κάνουν, είναι να κοιτάξουν το τρίποντο! Μα δεν είσαι ο Curry. Δούλεψε πρώτα σε άλλους τομείς του παιχνιδιού"


O popovic το είχε ξαναδηλώσει κάποτε αυτό με τα τρίποντα.
Ο Green όμως το έθεσε πιο κατατοπιστικά .
QUOTE
"Yeah, he does," Green said. "Pop's a pretty smart guy. Even though he hates it, he knows it's a thing you need to be successful in this league. He looks at statistics and he knows what successful and not successful teams do well. He doesn't like it but he respects it and knows it's a key thing for us in order to win games."


http://www.sbnation.com/nba/2014/6/8/57901...k-heat-vs-spurs

Οπότε δε βρίσκω το λόγο να αποκαλέσεις τσίρκο το μπάσκετ των Warriors όταν έχεις χρησιμοποιήσει το τρίποντο για να πάρεις πρωταθλήματα ή έχεις κάνει χειρότερα ( βλ. hack a ) .

O Mark έχει εν μέρη δίκιο .Δ εν φταίει όμως το ότι οι μικροί σουτάρουν από τα 8 μέτρα επειδή βλέπουν τον Curry αλλά επειδή οι προπονητές τους, δεν τους καθοδηγούν σωστά.
Tobias Funke
"We all know a 33% three point shooter is better than a 47% 2 point shooter."

Brad Stevens
T.W.Is.M.
QUOTE(Tobias Funke @ Dec 26 2015, 14:21 ) *
"We all know a 33% three point shooter is better than a 47% 2 point shooter."

Brad Stevens


Αληθεια ειναι, αν και η πρωτη αποψη που εχει κανεις ειναι η αντιθετη.
Αυτη η φραση μου θυμιζει κατι μονα που παιζαμε στο σχολειο στα 21 και το μονο που εκανα στην επιθεση ηταν να σουταρω τριποντα. Ειδικα εκει που το σουτ πισω απο τη γραμμη μετρουσε για 2 ενω τα υπολοιπα για 1, το τριποντο ηταν πολυ πιο αποτελεσματικο σαν οπλο. Αν η αντιπαλη ομαδα δεν ηταν εμφανως καλυτερη, 2-3 σουτ θα τα εβαζα και στις καλες μερες 5-6, οποτε ειχα ηδη κοντα στους μισους ποντους που χρειαζομασταν.
Κατι αντιστοιχο συμβαινει και με τους Γουοριορς. Εδω μπορει το τριποντο να μη δινει διπλασιους ποντους, αλλα μονο 50% παραπανω, ομως τα ποσοστα ειναι υψηλοτερα, επομενως κι αυτος ο επιπλεον ποντος δινει μεγαλο πλεονεκτημα. Αν σουταρουν με 40%, αυτο αντιστοιχει σε 60% στα διποντα! Ποσες ομαδες μπορουν να το κανουν αυτο σε μια σταθερη βαση, ωστε να εξισορροπησουν τους επιθετικους αυτοματισμους των Γουοριορς; Αν σε αυτο προσθεσουμε και την ικανοτητα τους να βγαζουν αιφνιδιασμο με τον Green να εχει σημαντικο ρολο σε αυτο, τα πραγματα γινονται ακομα πιο δυσκολα.
Μηπως ηρθε η ωρα να παει πιο μακρια το τριποντο;;; Ο Curry δε θα εχει προβλημα και παλι, οι υπολοιποι ομως(οχι των Γουοριορς, αλλα σε ολο το πρωταθλημα);
Zephyr
Πάντως αν από ολόκληρο Michael Jordan η παρακαταθήκη του ήταν να εμφανιστούν στις αρχές των 00s και για καμιά δεκαετία οι γνωστοί ταρζάν-highlfyers (βλ. παίχτες τύπου Steve Francis, Desmond Mason κλπ) που έφεραν ένα μπάσκετ πονόματο στην προσπάθεια τους να καρφώσουν πάνω από τον Μουτόμπο, δεν βλέπω γιατί θα καταστραφεί το μπασκετ αν λόγω του Curry εμφανιστούν καλύτεροι σουτέρ τα επόμενα χρόνια.
ΥΓ. Υποκριτικό mind game εκ μέρους του Πόποβιτς (αλήθεια, τους Heat το 2013 πως τους κέρδισε, όταν πια δεν είχε τον Μπόουεν να ρίχνει ξύλο???), απλό αγνό κόμπλεξ εκ μέρους του Τζάκσον.
T.W.Is.M.
QUOTE(Zephyr @ Dec 26 2015, 17:38 ) *
Πάντως αν από ολόκληρο Michael Jordan η παρακαταθήκη του ήταν να εμφανιστούν στις αρχές των 00s και για καμιά δεκαετία οι γνωστοί ταρζάν-highlfyers (βλ. παίχτες τύπου Steve Francis, Desmond Mason κλπ) που έφεραν ένα μπάσκετ πονόματο στην προσπάθεια τους να καρφώσουν πάνω από τον Μουτόμπο, δεν βλέπω γιατί θα καταστραφεί το μπασκετ αν λόγω του Curry εμφανιστούν καλύτεροι σουτέρ τα επόμενα χρόνια.
ΥΓ. Υποκριτικό mind game εκ μέρους του Πόποβιτς (αλήθεια, τους Heat το 2013 πως τους κέρδισε, όταν πια δεν είχε τον Μπόουεν να ρίχνει ξύλο???), απλό αγνό κόμπλεξ εκ μέρους του Τζάκσον.


Δε θα εμφανιστουν καλυτεροι σουτερ. Θα εμφανιστουν καλυτεροι χτιστες. Οπως προσπαθουσαν να μιμηθουν τον Jordan και κοιταζαν πως να καρφωσουν πανω απ ολους, ετσι φοβαμαι οτι τωρα θα εμφανιστουν μονοδιαστατοι σουτερ που θα βγαινουν απο σκριν και θα σουταρουν πριν δουν το καλαθι ή μετα απο τριπλα και προσπαθεια για ankle breaker, ετσι για να μην ξεχναμε τον Iverson.
Ο Curry ειναι η εξελιξη του Steve Nash. Ποσοι ομως το καταλαβαινουν αυτο και ποσοι θα ασχοληθουν με την τριπλα και το χειρισμο της μπαλας και οχι με το να σουταρουν υπο πιεση απο τα 8 μετρα και πιο γρηγορα απο τη σκια τους;
Zephyr
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 26 2015, 23:13 ) *
Δε θα εμφανιστουν καλυτεροι σουτερ. Θα εμφανιστουν καλυτεροι χτιστες. Οπως προσπαθουσαν να μιμηθουν τον Jordan και κοιταζαν πως να καρφωσουν πανω απ ολους, ετσι φοβαμαι οτι τωρα θα εμφανιστουν μονοδιαστατοι σουτερ που θα βγαινουν απο σκριν και θα σουταρουν πριν δουν το καλαθι ή μετα απο τριπλα και προσπαθεια για ankle breaker, ετσι για να μην ξεχναμε τον Iverson.
Ο Curry ειναι η εξελιξη του Steve Nash. Ποσοι ομως το καταλαβαινουν αυτο και ποσοι θα ασχοληθουν με την τριπλα και το χειρισμο της μπαλας και οχι με το να σουταρουν υπο πιεση απο τα 8 μετρα και πιο γρηγορα απο τη σκια τους;


Δεν διαφωνώ αλλά υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα δυο παραδείγματα, γιατί οι αμπάσκετοι highflyers βρίσκουν ακόμα ρόλο στο NBA, οι τουβλαδόροι όμως δεν βρίσκουν ρόλο πουθένα (εκτός ίσως από τον μπασκετικό Ολυμπιακό 69.gif ), οπότε το ίδιο το μπάσκετ θα τους απορρίψει. Εγώ πιστεύω ότι απλά μόδα είναι, όταν οι Warriors ηττηθούν από κάποιο αντίπαλο του οποίου το αντι-μπάσκετ θα είναι ισχυρότερο από τα τρίποντα των splash brothers, όλοι θα το γυρίσουν το παραμύθι εκθειάζοντας το μπάσκετ του Πεδουλάκη και του Σφαιρόπουλου biggrin.gif !
aegeansheed
Απίστευτα πράγματα στα τελευταία 3 λεπτά στην Oracle.

Ο Curry είναι άποντος και βλέποντας τον Casspi να βάζει το ένα σουτ μετά το άλλο το παίρνει προσωπικά και μέσα σε 3 λεπτά στο δεύτερο δωδεκάλεπτο βάζει 5 τρίποντα και 1 σουτ για 17 πόντους, απλά παίρνοντας τη μπάλα και σουτάροντας μόνος του!!! Ο Casspi από την άλλη σε μια βραδιά καριέρας για αυτόν, το ζει με τον δικό του τρόπο, έχει σκοράρει 6 τρίποντα στην 2η περίοδο με τα 4 τελευταία στο κολασμένο τρίλεπτο. Σημείωσε 21 συνολικά στην περίοδο.

Γενικά κακό μπάσκετ από τους warriors με πολλά λάθη.
yorgos
Eμένα μου αρέσει το μπάσκετ των GSW, είναι μια διαφορετική πρόταση όπως και να το κάνουμε. Όπως γούσταρα πολύ και το μπάσκετ των Σπερς απέναντι στους Καβς με τους αυτοματισμούς και τους διαγώνιους διαδρόμους, όπως και μου αρέσει το Σφαιροπεδουλάκειο μπάσκετ. Ωραίο είναι να υπάρχουν εντελώς διαφορετικά στιλ παιχνιδιού, ειδικά όταν υπάρχουν ομάδες με ξεκάθαρες φιλοσοφίες διαφορετικές μεταξύ τους μου αρέσει να τις βλέπω να συγκρούονται.
giorgos14
QUOTE(yorgos @ Dec 29 2015, 13:23 ) *
Eμένα μου αρέσει το μπάσκετ των GSW, είναι μια διαφορετική πρόταση όπως και να το κάνουμε. Όπως γούσταρα πολύ και το μπάσκετ των Σπερς απέναντι στους Καβς με τους αυτοματισμούς και τους διαγώνιους διαδρόμους, όπως και μου αρέσει το Σφαιροπεδουλάκειο μπάσκετ. Ωραίο είναι να υπάρχουν εντελώς διαφορετικά στιλ παιχνιδιού, ειδικά όταν υπάρχουν ομάδες με ξεκάθαρες φιλοσοφίες διαφορετικές μεταξύ τους μου αρέσει να τις βλέπω να συγκρούονται.



Ξενερωσα.Μπηκα στο τοπικ με την ελπιδα να γράφεις για καποια σου συναντηση με τον Καρι καπου στην Νοτια Αμερικη η' εστω με τον Μπογκουτ ρε παιδι μου... biggrin.gif
SG3ptshooter
Eίμαι απόλυτα υπέρ, από πριν τα Χριστούγεννα που εμφανίστηκε για πρώτη φορά το πρόβλημα, να χάσει παιχνίδια προληπτικά ο Steph. Προτιμώ να χάσουν το 72-10 και να μπορούν να παίξουν όλοι στα playoffs απ' το να παίζουμε με τη φωτιά. Όταν πονάει κάτω απ' τον αστράγαλο μένει έξω, έπρεπε να είναι τόσο δεδομένο.

Επίσης το χτεσινό σκορ μάλλον καθάρισε την κούρσα του MVP. tongue.gif
SG3ptshooter
angry_red.gif angry_red.gif angry_red.gif sad-smiley-009.gif sad.gif



SG3ptshooter
QUOTE
Stephen Curry said that it will take four weeks to completely heal the swelling and contusion in his shin, but he said "I'm not sitting out four weeks."
Curry added that he is not concerned about his shin being a long-term issue, but you have to wonder if the Warriors will continue to let him play at less than 100 percent. The MVP sounds like he intends to keep on playing, but we are going to keep him on the injury report until we get an update from the Warriors. Curry left Tuesday's game vs. the Lakers after tweaking his shin in a collision with Roy Hibbert, but he was available to return (the Warriors held him out as a precaution). For now, consider him day-to-day.


42.gif
yorgos
Ωραία, αφοέ έσκασα λενα κάρο λεφτά να πάω στο Μαϊάμι για να δω το Λε Μπρον να κουνάει πετσέτες από τον πάγκο, με βλέπω να σκάω ακόμη περισσότερα για να πάω στο Λ.Α να δω τον Κάρι να παίζει με την κόρη του στις εξέδρες...
SG3ptshooter
To κατόρθωμα εδώ που έχει φτάσει η σεζόν τους δεν είναι τόσο τα back-2-back 30άρια διπλά όσο η δυναμικότητα των αντιπάλων που κέρδισαν.
aegeansheed
Σήζον ντεμπιού για Κερράκο απόψε.


SG3ptshooter
Άμα δεν ψήνεται να παίζει τις ζυγές χρονιές ο Speights να του πάρουμε τουλάχιστον μια αιώρα.

Συγχωρείται από forced trade μιας και συνεχίζω να βιώνω την ανάγκη να μη βλέπω στο roster τη μαυρόγατα τον Jason Thompson.

Δεύτερο ημίχρονο here I come.
SG3ptshooter
Γρηγοραλεειφιδιμεγαταελεωπουγινεταιαυτοε
δωδιπλα.



Αφιερωμένο στον admin της αρθιμητικής, που δεν έβρισκε -χωρίς Duncan- πιθανότητες να πέσει garbage. 30 πόντους λοιπόν, στο σημαντικότερο παιχνίδι κανονικής περιόδου ever. Όχι δε φταίει η Καρίτιδα, ήταν το παιχνίδι μεταξύ των δύο καλύτερων ομάδων σε W-L% ever. Και ρίξαμε 30.

SteveNashidis


Στο παραπάνω βίντεο και σε κάθε συνοπτικό βιντεάκι των καλύτερων φάσεων των Warriors , περικλείονται όλες οι αρχές του pick n roll με πολλές προεκτάσεις.
Σίγουρα όμως οι τελικοί των δύο αυτών ομάδων δεν θα έχουν τέτοια εικόνα .
Τhompson συνέχιζε το τρολάρισμα στους απανταχού φαντασοιδιοκτήτες σου. Από τους 120 πόντους έβαλες μόνο 11 . Και ξεκίνησες ρε θηρίο με 1/1 tongue.gif
SteveNashidis
Nobody does it better. The Golden State Warriors own the best start (47-4) through 51 games in NBA history. (The 1966-67 Philadelphia 76ers and 1995-96 Chicago Bulls both started 46-5)
yorgos
Έκλεισα να πάω να δω από κοντά το Κλίπερς-Ουόριορς. Είναι μετά το Ολ Σταρ. Αν κάτσει να ξεκουραστεί ο Κάρι και με χαιρετάει από τον πάγκο όπως τότε που πήγα να δω το Μαϊάμι-Καβς και ο ΛεΜπρον ήταν στον πάγκο με πολιτικά "για να ξεκουραστεί", να ξέρετε ότι θα είμαι αυτός με το μαχαίρι που θα ορμήξει στον πάγκο των πρωταθλητών.
Igor
QUOTE(yorgos @ Feb 11 2016, 00:00 ) *
Έκλεισα να πάω να δω από κοντά το Κλίπερς-Ουόριορς. Είναι μετά το Ολ Σταρ. Αν κάτσει να ξεκουραστεί ο Κάρι και με χαιρετάει από τον πάγκο όπως τότε που πήγα να δω το Μαϊάμι-Καβς και ο ΛεΜπρον ήταν στον πάγκο με πολιτικά "για να ξεκουραστεί", να ξέρετε ότι θα είμαι αυτός με το μαχαίρι που θα ορμήξει στον πάγκο των πρωταθλητών.


Δεν θα πω οτι δεν ζηλευω..

Ευχομαι να δεις τετοια: https://www.youtube.com/watch?v=YG6dziNCDTA
aegeansheed
Ψηλό και γρήγορα! Δεν ταιριάζει ο Mo καθόλου στην επίθεση. Η απουσία του Ezeli είναι κρίσιμη σε αυτό το διάστημα.
Εννοείται ότι δε θα έρθει ο Άντερσον, αλλά ποιός??? sad.gif

Προς το παρόν μία θέση πάνω το Μπαρνάκι και ο Γκρήναρος και ο Rush στο 3. Το ξαναείδαμε φέτος, δούλεψε αρκετά καλά.

@yorgos: Αν δεν κάνω λάθος θα έπρεπε να είσαι μέσα. Μόλις καταφέρεις πάρεις ανάσα από τις μη αλκοολούχες μπύρες και τα hot dog θα ήθελα να δω ένα σεντονάκι για τα whereabout με τη μοναδική περιγραφικότά σου, να μας πεις και αν το "ANDONEEEEE" του Draymond ακούγεται μέχρι τις πάνω σειρές! laugh.gif

edit (για το παιχνίδι): τρελό κόλπο α λα Βασίλης Δανιήλ από Doc για να το πάρει στο τέλος laugh.gif
SG3ptshooter
To πραγματικό ερώτημα όμως είναι ένα. Είπα να το ποστάρω πριν μερικές μέρες κι ακόμα δεν μπορώ να το ξεπεράσω.

Πως είναι έτσι ο Kevon Looney;


ντιομπί 6/2/1996

Χωρίς Ezeli δεν πας πουθενά. Αλλά δεν γίνεται να είναι η μόνη δικαιολογία για το πολύ κακό μπάσιμο μετά το break.
SteveNashidis
Θα γίνει κίνηση ματ με Βαρεχάο !
SteveNashidis
7 πράγματα που έγιναν χθες !
QUOTE
1. The Warriors announced the signing of free agent center Anderson Varejao. Varejao, 33, had spent all 12 of his NBA seasons with the Cleveland Cavaliers, posting career averages of 7.6 points, 7.5 rebounds and 1.2 assists per game.
2. Last night, the Warriors earned their 50th victory of the season, the fastest team in NBA history to reach 50 wins.
3. Golden State now owns the best record in NBA history through 55 games at 50-5 (.909).
4. The Dubs dished 30th assists on the night, setting a franchise-record with the team's 29th 30-assist game this season.
5. A road win las night means free McDonald's fries in the Bay Area today! http://on.nba.com/1PeHtKc
6. Stephen Curry (36 points )had his league-leading 25th 30-point game this season, hitting 12-of-18 from the field (5-of-9 from three)
7. Andrew Bogut recorded five blocks, returning to the lineup after missing a game due to sore achilles.
D-Wade
Μόνο εγώ σκέφτηκα ότι αφού δε μπορεί ο LeBron να πάρει το πρωτάθλημα στα ίσια έστειλε τον Varejao στους Warriors να κάνει βραζιλιάνικα βουντού? tongue.gif
Air Kef
Ένα άρθρο που ήταν θέμα χρόνου να γραφτεί, για ένα θέμα εκπληκτικά ενδιαφέρον για όποιον ασχολείται (εκτός από μπάσκετ) με αλγόριθμους, machine learning κτλ.

Με λίγα λόγια, ο chief της ομάδας προγραμματισμού του της σειράς 2k, παραδέχεται ότι δεν έχουν βρει τρόπο να περάσουν στο παιχνίδι τα YOLO σουτ του Κάρι με την συχνότητα που γίνονται και θα πρέπει να περιμένουμε κάπως προκειμένου να βγει στο παιχνίδι αυτό που γίνεται στην πραγματικότητα. More: Steph Curry’s Skills Have Surpassed the Technology of Video Games

Το οποίο έχει λογική, θα είχαν σπάσει πολλές τηλεοράσεις αν σου πέταγε ο κολλητός σου 2-3 τρίποντα από τα 9 μέτρα. tongue.gif
OnLy_PAS-AthEnS
Τι κανει ο ανθρωπος?!?!?!?!
AZ1980
Αυτό δεν είναι άνθρωπος, επεισόδιο X-Files είναι... Ασύλληπτα πράγματα, εξωφρενικά!


bball.gif
pk13
Οποιος δεν το ειδε live εχασε...Ματσαρα...Στο τελευταιο τριποντο απο το κεντρο ειχα σηκωθει απο τον καναπε και χοροπηδαγα...Συγκλονιστικα πραγματα κανει φετος ο Καρι αδιανοητα....
D-Wade
Να τα λέμε όλα όμως. Έχασε 2 βολές
T.W.Is.M.
Αυτο ειναι ο θανατος του μπασκετ ομως! Εχει δικιο ο Marc Jackson...

Προβλεπω τωρα οτι το πρωταθλημα θα το παρουν οι Σπερς.
stoust
QUOTE (T.W.Is.M. @ Feb 28 2016, 15:40 ) *
Αυτο ειναι ο θανατος του μπασκετ ομως! Εχει δικιο ο Marc Jackson...

Προβλεπω τωρα οτι το πρωταθλημα θα το παρουν οι Σπερς.


Μια διευκρίνηση αν μου επιτρέπεις. Ο Mark Jackson δεν χαρακτήρισε θάνατο του μπάσκετ το παιχνίδι του Curry per se, αλλά την επίδραση του παιχνιδιού του στους πιτσιρικάδες. Συγκεκριμένα είπε πως βλέπει στα σχολεία όλοι να βγαίνουν να σουτάρουν τρίποντα παραβλέποντας το γεγονός ότι ο Curry είναι πάνω από όλα ένας ολοκληρωμένος μπασκετμπολίστας κι όχι απλά ένας κορυφαίος σουτέρ.
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τον Jordan αν θυμάσαι, με την φρενίτιδα του "Be like Mike" όπου υπήρχαν αντίστοιχα παράπονα ότι οι νεαροί μπασκετμπολίστες αντί να δουλεύουν τα βασικά προσπαθούσαν να καρφώνουν σαν τον Air.
Το να μην αρέσει σε κάποιους το στυλ των Warriors είναι δεκτό, όμως το να χαρακτηρίζεται ως ο θάνατος του μπάσκετ νομίζω πως είναι υπερβολή. Ούτε εγώ είμαι φαν των πολλών τρίποντων, όμως τα περισσότερα παιχνίδια που είδα φέτος είναι των Warriors...

ΥΓ. Ο μόνος θάνατος του μπάσκετ, επίσημα αναγνωρισμένος, θα έπρεπε να είναι το κοουτσάρισμα του Byron Scott στους Lakers.
zorba
QUOTE(stoust @ Feb 28 2016, 16:05 ) *
Μια διευκρίνηση αν μου επιτρέπεις. Ο Mark Jackson δεν χαρακτήρισε θάνατο του μπάσκετ το παιχνίδι του Curry per se, αλλά την επίδραση του παιχνιδιού του στους πιτσιρικάδες. Συγκεκριμένα είπε πως βλέπει στα σχολεία όλοι να βγαίνουν να σουτάρουν τρίποντα παραβλέποντας το γεγονός ότι ο Curry είναι πάνω από όλα ένας ολοκληρωμένος μπασκετμπολίστας κι όχι απλά ένας κορυφαίος σουτέρ.
Κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με τον Jordan αν θυμάσαι, με την φρενίτιδα του "Be like Mike" όπου υπήρχαν αντίστοιχα παράπονα ότι οι νεαροί μπασκετμπολίστες αντί να δουλεύουν τα βασικά προσπαθούσαν να καρφώνουν σαν τον Air.
Το να μην αρέσει σε κάποιους το στυλ των Warriors είναι δεκτό, όμως το να χαρακτηρίζεται ως ο θάνατος του μπάσκετ νομίζω πως είναι υπερβολή. Ούτε εγώ είμαι φαν των πολλών τρίποντων, όμως τα περισσότερα παιχνίδια που είδα φέτος είναι των Warriors...

ΥΓ. Ο μόνος θάνατος του μπάσκετ, επίσημα αναγνωρισμένος, θα έπρεπε να είναι το κοουτσάρισμα του Byron Scott στους Lakers.


Χάρη σε παίκτες σαν τον Curry, τον Jordan, αλλά και τους δικούς μας Γκάλη, Πέτροβιτς, Ναβάρο, οι νέοι αγαπούν το άθλημα, αφοσιώνονται σ' αυτό ψυχή τε και σώματι και γίνονται Διαμαντιδηδες, Σπανούληδες, Γιουλ κλπ. Γιατί μην ξεχνάμε ότι υπάρχουν και οι προπονητές... Οι υπερβολές του στιλ "ο θάνατος του αθλήματος" ειναι ατάκες καφενείου... Και μη μου πείτε ότι ο Πόποβιτς δεν θα ήθελε να είχε εναν Curry στην ομάδα του. Και σε τελική ανάλυση οι Γουόριορς δεν ειναι μόνον Curry και Τόμσον. Υπάρχει και ο Green που σχεδόν σε κάθε παιχνίδι κανει triple double, καθώς κι οι Iguodala, Bogut, αλλα και οι υπόλοιποι που δεν είναι αμελητέες ποσότητες.

ΥΓ: Το βασικό ταλέντο του Curry δεν είναι το σουτ του, αλλά ο τρόπος με τον οποίο το δημιουργεί...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.