Help - Search - Members - Calendar
Full Version: ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ (u16-u17)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37
Zoys
Προς τον νέο χρήστη Metaxa: προτείνω λιγότερα κεφαλαία (γιατί μοιάζουν με κραυγές) και πιο ήπιο ύφος για να κάνεις καλή αρχή.
Metaxa
QUOTE (Zoys @ Jun 29 2018, 21:33 ) *
Προς τον νέο χρήστη Metaxa: προτείνω λιγότερα κεφαλαία (γιατί μοιάζουν με κραυγές) και πιο ήπιο ύφος για να κάνεις καλή αρχή.

Δεκτή η παρατήρηση. Ευχαριστώ , απλά χρησιμοποιώ τα κεφαλαία από συνήθεια και όχι για να τονίσω κάτι.
Επίσης πιστεύω ότι το ύφος μου είναι σχετικά ήπιο, απλά αναφέρω αλήθειες που πονάνε.
Gkos
Εγώ δεν κατάλαβα γιατί να ξεκινήσει τόσο νωρίς η προετοιμασία πάντως. .
Περιμενα να παρουν κανά 10ήμερο τα παιδιά που παίζανε Αγρίνιο.
KingCrimson
Bλεπει κανενας U17?
Σερβια-Μαλι 42-42 στο ημιχρονο smiley.gif
Spectator
Αρκετά κουτσομπολίστικο το θέμα, άρα δεν αντιστάθηκα στον πειρασμό να κάνω register για να σας ρωτήσω αν είστε σίγουροι για την τελική απόφαση του Βούκσεβιτς (και της οικογένειας του).

Γιατί από ότι διαβάζω εδώ (χάρη στο αξιοπιστότατο google translate ...) http://www.serbiahoop.com/forum/?view=thre...d=15&part=5
οι Σέρβοι ούτε σίγουροι φαίνονται και μάλλον τσαντισμένους θα τους έλεγα.

Δεν φαίνεται και εύκολη απόφαση καθώς από την μία παίζοντας μέσα στη Σερβία με γαλανόλευκα θα επιφέρει μία κάποια ψυχολογική πίεση. Από την άλλη, διαλέγοντας τα σερβικα χρώματα μάλλον (?) θα επιφέρει συνέπειες στη δυνατότητα συμμετοχής του στις ελληνικές διοργανώσεις όπως καποιοι υπονοουν ότι μπορεί να γίνει με τον Pokusevski (ή είναι fake news?) .

Mάλλον ασφαλέστερο να ακολούθησει το δρόμο του M.Nakic (θα πάει στη Real τελικά? ) και να μην διαλέξει καμία εθνική για τη ώρα rolleyes.gif
Gkos
Εγώ άκουσα θα πάει Ρεάλ και Σερβος.
Πάντως.
Θα δουμε.
Snitch1
QUOTE (taselen @ Jun 29 2018, 14:11 ) *
απειρως καλύτερη χρονια. αν θες αναφέρεις ονομα να εχουμε και εμεις μια εικόνα.

απο τον αδελφο??????μαλλον πλακα κανεις.οι μισοι της πρωτης κατηγοριας.
taselen
QUOTE (Snitch1 @ Jul 2 2018, 08:27 ) *
απο τον αδελφο??????μαλλον πλακα κανεις.οι μισοι της πρωτης κατηγοριας.

Οι μισοί της πρώτης ΕΣΚΑ σε καμια περίπτωση. Υπάρχουν σιγουρα παίχτες καλύτεροί του (απείρως οχι) που θα μπορούσαν και ίσως επρεπε να κληθούν, αλλά στην ουσία δεν αλλάζει κάτι γιατί θα είναι 100% στα κοψίματα. Η προεπιλογή παιχτών στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν διαφέρει σε τίποτα απο τις κλήσεις βορρα νότου για προπονήσεις. Οτι τον επέβαλε ο αδερφός του δεν στέκει γιαυτο σου λέω οτι γίνεσαι αδικος πόσο μαλλον για παιδια 16 χρονών. Αν τον επέβαλε ο μάνατζερ του ας προβληματσούν οι γονείς των παιδιων που κόπηκαν καθώς όπως και οι κληθέντες έστι και οι περισσότεροι από τους μη κληθέντες πού αξιζαν να ειναι στην προεπιλογή ανήκουν στον ίδιο μανατζερ. Γενίκα έχει πάρει επ ωμού την γενία αυτή.
Αν με ρωτάς θα προτιμούσα μια προεπιλογή ανάλογη με αυτή του καστρίτη στην εθνική νέων ώστε και να μπορεί να έχει ο κόουτς μια καλύτερη εικόνα για την κατάσταση των παιδιών και να υπάρχει λιγότερη γκρίνια για αυτούς που έμειναν στην απέξω. Το χρονικό περιθώριο υπήρχε καθώς οι αγώνες ξεκινάνε σε δύο μήνες.
Gkos
Λόγω κωλύματος ο Μαντζούκας δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα, μα ο Κωνσταντίνος Απόστολος κινήθηκε αστραπιαία και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βρει αντικαταστάτη.
Ντάξει ειναι 40 πόντους κοντύτερος,και παίζει σε άλλη θέση (προφανώς) αλλά δεν κολλάμε σε λεπτομέρειες.
Μπράβο στα αντανακλαστικά της coachάρας !
ethn
QUOTE(Gkos @ Jul 2 2018, 18:17 ) *
Λόγω κωλύματος ο Μαντζούκας δεν συμμετέχει στο πρόγραμμα, μα ο Κωνσταντίνος Απόστολος κινήθηκε αστραπιαία και δεν δυσκολεύτηκε καθόλου να βρει αντικαταστάτη.
Ντάξει ειναι 40 πόντους κοντύτερος,και παίζει σε άλλη θέση (προφανώς) αλλά δεν κολλάμε σε λεπτομέρειες.
Μπράβο στα αντανακλαστικά της coachάρας !

AXAXAXAXAXAXAXA smiley.gif smiley.gif smiley.gif

Τον τελευταίο καιρό, να στε όλοι καλά, με κάνετε και γελάω με την καρδιά μου!
Flinafim
QUOTE (Gkos @ Jul 7 2018, 16:33 ) *

η ξεφτιλα συνηθως γινοταν προσπαθεια να κρυφτει...τωρα βγαινει προμετωπιδα...νεα ηθη...περαστικα Ελλαδιτσα...
Υ.Γ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΑΣΤΕΙΟ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ...ΣΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΧΩΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ...
Gkos
Ο κατάλληλος προπονητής στην κατάλληλη θέση,τα έχω πει από πέρυσιwink.gif
storm2
Στην Κων/πολη θα πάνε όλοι όσοι ήταν στο Ηράκλειο;

http://basket.gr/eidhseis/8566-paidon-tour...onstantinoypoli
Flinafim
QUOTE (storm2 @ Jul 11 2018, 14:23 ) *

Έχει κανένας μπαμπάς αντιπροσωπείες αυτοκινήτων με γιο σε αυτή την ηλικία που έχει δει τουλάχιστον μπαλλα μπάσκετ μια φορά στη ζωή του;εάν ναι...μπορεί να πάνε κι άλλοι...
Υ.Γ και άλλα επιχειρηματικά βαλαντια είναι δεκτά βεβαίως...
plateias
QUOTE (Flinafim @ Jul 12 2018, 10:20 ) *
Έχει κανένας μπαμπάς αντιπροσωπείες αυτοκινήτων με γιο σε αυτή την ηλικία που έχει δει τουλάχιστον μπαλλα μπάσκετ μια φορά στη ζωή του;εάν ναι...μπορεί να πάνε κι άλλοι...
Υ.Γ και άλλα επιχειρηματικά βαλαντια είναι δεκτά βεβαίως...

Μήπως πρέπει να είναι και στην ομάδα κάποιου από το team προπονητών;
Έχουμε ξεφύγει τελείως αγαπητοί!!!!
Gkos
QUOTE (storm2 @ Jul 11 2018, 14:23 ) *

Όχι,δεν εχουμε λεφτα για εισητήρια😂
storm2
Φιλικο ελλαδα - γεωργια 85-79

http://www.basket.gr/eidhseis/8577-paidon-...ia-ellada-79-85

τα παιδια απο παο (επειδη αγωνισθηκαν προσφατα στο πανελληνιο; ) και καποιοι αλλοι δεν πηγαν κων/πολη
fairbasket
QUOTE (storm2 @ Jul 13 2018, 23:50 ) *

τα παιδια απο παο (επειδη αγωνισθηκαν προσφατα στο πανελληνιο; ) και καποιοι αλλοι δεν πηγαν κων/πολη

Νομίζω ότι βλέπουμε την πραγματική σκέψη του κόουτς......Άιντε μια αλλαγή.
Gkos
QUOTE (storm2 @ Jul 13 2018, 23:50 ) *

Τώρα θα έλεγα τίποτα.

Υγεία.
Flinafim
τεραστια εμφανιση απο το γιο....
Wilson
Μόνο γκρίνια!
Καλύτερα να λέμε με τι θα ήμασταν ευχαριστημένοι. Στα ίσια. Οχι μου σου του! Έτσι θα γίνουν κατανοητές οι αντιδράσεις αλλιώς δεν υπάρχει αξία! Τα πάντα έχουν το όνομα τους!!
Kostasbvb
Εγώ το μόνο που διακρίνω σε όσους πήγαν είναι δύναμη!!!!!!
storm2
Δευτερο φιλικο Ελλαδα - Εσθονια 86-53

http://www.fibalivestats.com/u/TBF/896229/bs_en_AU.html
Flinafim
QUOTE (storm2 @ Jul 14 2018, 22:36 ) *
Δευτερο φιλικο Ελλαδα - Εσθονια 86-53

http://www.fibalivestats.com/u/TBF/896229/bs_en_AU.html

μπραβο....
Υ.Γ και πενταδα;;;;;;θα κλαψω.....
Kostasbvb
Κλαίνε πολύ που δεν πήγαν και βλέπουν άλλους!!!!!
storm2
Φιλικό Τουρκία - Ελλάδα 70-77
https://bit.ly/2zGSaGH
Flinafim
QUOTE (Kostasbvb @ Jul 15 2018, 15:20 ) *
Κλαίνε πολύ που δεν πήγαν και βλέπουν άλλους!!!!!

αμάν...μας αποστόμωσες...
Υ.Γ...ΤΟ ΠΟΛΎ ΤΟ ΉΘΕΛΕΣ ΜΕ ΟΙ ΚΑΙ ΣΟΥ ΞΈΦΥΓΕ;;;;;
Kostasbvb
Ρε ξέρω εγώ τι λέω πολύ κλάμα!!!!! Προκάλεσε ο Απόστολος!!!!
Flinafim
QUOTE (Kostasbvb @ Jul 16 2018, 21:55 ) *
Ρε ξέρω εγώ τι λέω πολύ κλάμα!!!!! Προκάλεσε ο Απόστολος!!!!

ok πατερούλη....με τους σπόνσορες δεν τα βαζω..αιμοδότες γαρ....
Υ.Γ smiley.gif smiley.gif εγω να δεις πως ξερω...

Ασχετα με το καθε παπαγαλακι παντως οι 2002 ειναι καλη φουρνια κατα την ταπεινη μου αποψη...και απο τους πριν και απο τους μετα απο οσα γνωριζω θεωρώ οτι ειναι πιο ταλαντουχα...με τρεις τεσσερις προσθηκες και αντιστοιχες αφαιρεσεις θεωρω οτι χτυπαει εξαδα....

Doctor Snitch
Όπως υπονοείτε κάποιοι εδώ μέσα, στην ομοσπονδία παίζουνε παιχνίδια στη καμπούρα του κάθε φουκαριάρη που δεν αποτελεί ο ίδιος χορηγός για το παιδί του, ώστε αυτό να παίξει.

Και κάθεστε και ασχολείστε (με μισόλογα) με τον κάθε τυχοδιώκτη αριβίστα και τον προβάλετε έστω και αρνητικά.

Αν έχετε να καταγγείλετε κάτι, πέστε το ξεκάθαρα με ονόματα, για να καταλάβω και εγώ ο ηλίθιος.

Αν δεν πείτε ονόματα, σωπάστε επιτέλους !
mlprds
QUOTE (Flinafim @ Jul 17 2018, 07:22 ) *
ok πατερούλη....με τους σπόνσορες δεν τα βαζω..αιμοδότες γαρ....
Υ.Γ smiley.gif smiley.gif εγω να δεις πως ξερω...

Ασχετα με το καθε παπαγαλακι παντως οι 2002 ειναι καλη φουρνια κατα την ταπεινη μου αποψη...και απο τους πριν και απο τους μετα απο οσα γνωριζω θεωρώ οτι ειναι πιο ταλαντουχα...με τρεις τεσσερις προσθηκες και αντιστοιχες αφαιρεσεις θεωρω οτι χτυπαει εξαδα....

Συγνωμη αλλα καμια σχεση οι 2001 ειναι μακραν η καλητερη φουρνια τα τελευτεα χρονια και δεν ειναι τυχαιο οτι στην εφηβων τωρα 6 στους 15 ηταν 2001, που δεν εχει ξανα γινει ποτε!! και εαν δεις και κλιμακια Βορα και Νοτου που ηταν σχεδον 50-50 οι 2000 - 2001 και ανετο στοιχιμα οτι του χρονου η εφηβων δυσκολο να εχει εναν (1) 2002.

Και στην τελικη καλο η κακο εναν προπονητη των κανουν τα αποτελεσμετα και ο τωρινος εχει διξει οτι τα παει πολυ καλα, με το υλικο που διαλεγει, αυτους εμπιστευετε αυτους παιρνει.
Kostasbvb
Πολύ σωστά τα λες αφού πάνω απόλα διαλέγει αυτός!!!!
mlprds
QUOTE (Kostasbvb @ Jul 17 2018, 16:11 ) *
Πολύ σωστά τα λες αφού πάνω απόλα διαλέγει αυτός!!!!

Χα χα λογικα πρεπει τουλαχιστον 8-9 στους 12 να τους διαλεγει αυτος αν θελει και αποτελεσμα, χα χα ειναι καλο σα νουμερο.
Flinafim
QUOTE (Doctor Snitch @ Jul 17 2018, 09:42 ) *
Όπως υπονοείτε κάποιοι εδώ μέσα, στην ομοσπονδία παίζουνε παιχνίδια στη καμπούρα του κάθε φουκαριάρη που δεν αποτελεί ο ίδιος χορηγός για το παιδί του, ώστε αυτό να παίξει.

Και κάθεστε και ασχολείστε (με μισόλογα) με τον κάθε τυχοδιώκτη αριβίστα και τον προβάλετε έστω και αρνητικά.

Αν έχετε να καταγγείλετε κάτι, πέστε το ξεκάθαρα με ονόματα, για να καταλάβω και εγώ ο ηλίθιος.

Αν δεν πείτε ονόματα, σωπάστε επιτέλους !

Αν δεν σας αρέσουν τα γραφόμενα close your eyes...
Εσύ βάζεις;;;;για ψάξε...

QUOTE (mlprds @ Jul 17 2018, 13:20 ) *
Συγνωμη αλλα καμια σχεση οι 2001 ειναι μακραν η καλητερη φουρνια τα τελευτεα χρονια και δεν ειναι τυχαιο οτι στην εφηβων τωρα 6 στους 15 ηταν 2001, που δεν εχει ξανα γινει ποτε!! και εαν δεις και κλιμακια Βορα και Νοτου που ηταν σχεδον 50-50 οι 2000 - 2001 και ανετο στοιχιμα οτι του χρονου η εφηβων δυσκολο να εχει εναν (1) 2002.

Και στην τελικη καλο η κακο εναν προπονητη των κανουν τα αποτελεσμετα και ο τωρινος εχει διξει οτι τα παει πολυ καλα, με το υλικο που διαλεγει, αυτους εμπιστευετε αυτους παιρνει.

Αυτό δείχνει την ένδεια σε 2000...για πες ποιους θεωρείς με προοπτική από 2001...εάν θες βέβαια...
Gkos
Απο ποτε εχουμε να σηκώσουμε Ευρωπαικο παιδων;
xxx-4711
1993

την δεκαετια 1989-1999 σε 6 διοργανωσεις πηραν 2 χρυσα, 2 αργυρα και 1 χαλκινο

http://www.fibaeurope.com/pageID_8T2I,t-vI...teamID_291.html
mpek
QUOTE (mlprds @ Jul 17 2018, 13:20 ) *
...

Αυτό το τελευταίο περί αποτελεσμάτων που κάνουν καλό ή κακό έναν προπονητή, σηκώνει πολύ συζήτηση.
Σίγουρα ισχύει στις ανδρικές ομάδες και κυρίως σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στις υποδομές όμως υπάρχουν κάποιοι (εμού συμπεριλαμβανομένου) που πιστεύουμε ότι καλός προπονητής είναι αυτός που βγάζει παίκτες. Είναι τέτοιος ο Απόστολος - Κωνσταντίνος ; Όσο για τα αποτελέσματα του είναι σωστό ότι με τον Παναθηναϊκό πήρε Πανελλήνια στη σειρά, έχοντας ομάδες που ακόμη και η θεία μου να καθόταν στον πάγκο, ακόμη και εκείνη θα τα έπαιρνε. Όταν έφυγε από τη ζεστή αγκαλιά του Παναθηναϊκού, άρχισαν οι περιπέτειες: Εφηβικό Δούκα τη γλύτωσε στο τσακ από τον άλλον προπονηταρά Καλαϊτζή, Άρης Πετρούπολης, Ίκαρος Καλλιθέας ... Εκτός αν θεωρείται επιτυχία ότι ανέβασε την Παίδων από τη Β στην Α κατηγορία.
Τέσπα, ο καθένας έχει την άποψη του και εγώ τη σέβομαι. Απλώς να λαμβάνουμε υπόψιν όλη την ιστορία.
mlprds
QUOTE (mpek @ Jul 19 2018, 10:51 ) *
Αυτό το τελευταίο περί αποτελεσμάτων που κάνουν καλό ή κακό έναν προπονητή, σηκώνει πολύ συζήτηση.
Σίγουρα ισχύει στις ανδρικές ομάδες και κυρίως σε επαγγελματικά πρωταθλήματα. Στις υποδομές όμως υπάρχουν κάποιοι (εμού συμπεριλαμβανομένου) που πιστεύουμε ότι καλός προπονητής είναι αυτός που βγάζει παίκτες. Είναι τέτοιος ο Απόστολος - Κωνσταντίνος ; Όσο για τα αποτελέσματα του είναι σωστό ότι με τον Παναθηναϊκό πήρε Πανελλήνια στη σειρά, έχοντας ομάδες που ακόμη και η θεία μου να καθόταν στον πάγκο, ακόμη και εκείνη θα τα έπαιρνε. Όταν έφυγε από τη ζεστή αγκαλιά του Παναθηναϊκού, άρχισαν οι περιπέτειες: Εφηβικό Δούκα τη γλύτωσε στο τσακ από τον άλλον προπονηταρά Καλαϊτζή, Άρης Πετρούπολης, Ίκαρος Καλλιθέας ... Εκτός αν θεωρείται επιτυχία ότι ανέβασε την Παίδων από τη Β στην Α κατηγορία.
Τέσπα, ο καθένας έχει την άποψη του και εγώ τη σέβομαι. Απλώς να λαμβάνουμε υπόψιν όλη την ιστορία.

Στις υποδομες τους παιχτες τους βγαζει ο συλλογος και οχι ο προπονητης, εκτος αν τυχει φουρνια που ενας προπονητης την παρει απο μινι εως εφηβικο, σπανιο! Αλλα και ενας συλλογος για να δουλευει με αυτο τον στοχο θα πρεπει να εχει σταθερα παραγογη καλων παιχτων. Αν καποιος σηλογος βγαλει εναν αξιολογο παιχτη καθε 5-6 χρονια τοτε αυτος ειναι μαλλον προιoν ατομικου ταλεντου, δουλειας και τρελας του παιδιου και χρημα για ατομικες απο μικρο χα χα χα.
Τον ανθρωπο δεν τον ξερω μαλλον ουτε απο φωτο αλλα ο Αποστολος - Κωνσταντινος σαν προπονητης Εθνικης δεν ειναι δουλεια του να βγαλει παιχτες αλλα να διαχειριστει παιχτες και να φερει αποτελεσματα.
Καλος προπονητης ειναι αυτος που μπορει να διαχειριστει ομαδα με πολυ καλος παιχτες χωρις μουρμουρα.

Για Αρης Πετρουπολης δεν ξερω αλλα για Ικαρο Καλλιθεας ξερω πολυ καλα απο πολυ φιλο εκει οτι ανελαβε μια ομαδα διαλυμενη και σιγουρακι για υποβιβασμο και με 5 παιδια 2001 και 2 παιδια 1999 απο τους 12-13 στο ροστερ που ειχε κααφερε να μην μπει καν σε δοκιμασια play-out! ωραιο μαθημα για τους προπονηταραδες ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ που γεμιζουν τα ροστερ τους με συνταξιουχους.

QUOTE (Flinafim @ Jul 18 2018, 21:09 ) *
Αν δεν σας αρέσουν τα γραφόμενα close your eyes...
Εσύ βάζεις;;;;για ψάξε...

Αυτό δείχνει την ένδεια σε 2000...για πες ποιους θεωρείς με προοπτική από 2001...εάν θες βέβαια...

Σχεδον ολους οσοι ηταν στην περσινη παιδων, και ακομα μερικους που δεν ηταν... ακομα και απο αποψη αθλητηκοτικας και υψη καμια σχεση με τους 2002 που το καλυτερο project ειναι 2003!!!
Gkos
QUOTE (xxx-4711 @ Jul 19 2018, 04:03 ) *
1993

την δεκαετια 1989-1999 σε 6 διοργανωσεις πηραν 2 χρυσα, 2 αργυρα και 1 χαλκινο

http://www.fibaeurope.com/pageID_8T2I,t-vI...teamID_291.html

Μάλιστα.
25 χρόνια μετά θα το ξανασηκώσουμε εφέτος δηλαδή.

Snitch1
QUOTE (mlprds @ Jul 19 2018, 12:13 ) *
Στις υποδομες τους παιχτες τους βγαζει ο συλλογος και οχι ο προπονητης, εκτος αν τυχει φουρνια που ενας προπονητης την παρει απο μινι εως εφηβικο, σπανιο! Αλλα και ενας συλλογος για να δουλευει με αυτο τον στοχο θα πρεπει να εχει σταθερα παραγογη καλων παιχτων. Αν καποιος σηλογος βγαλει εναν αξιολογο παιχτη καθε 5-6 χρονια τοτε αυτος ειναι μαλλον προιoν ατομικου ταλεντου, δουλειας και τρελας του παιδιου και χρημα για ατομικες απο μικρο χα χα χα.
Τον ανθρωπο δεν τον ξερω μαλλον ουτε απο φωτο αλλα ο Αποστολος - Κωνσταντινος σαν προπονητης Εθνικης δεν ειναι δουλεια του να βγαλει παιχτες αλλα να διαχειριστει παιχτες και να φερει αποτελεσματα.
Καλος προπονητης ειναι αυτος που μπορει να διαχειριστει ομαδα με πολυ καλος παιχτες χωρις μουρμουρα.

Για Αρης Πετρουπολης δεν ξερω αλλα για Ικαρο Καλλιθεας ξερω πολυ καλα απο πολυ φιλο εκει οτι ανελαβε μια ομαδα διαλυμενη και σιγουρακι για υποβιβασμο και με 5 παιδια 2001 και 2 παιδια 1999 απο τους 12-13 στο ροστερ που ειχε κααφερε να μην μπει καν σε δοκιμασια play-out! ωραιο μαθημα για τους προπονηταραδες ΕΣΚΑ, ΕΣΚΑΝΑ που γεμιζουν τα ροστερ τους με συνταξιουχους.

Σχεδον ολους οσοι ηταν στην περσινη παιδων, και ακομα μερικους που δεν ηταν... ακομα και απο αποψη αθλητηκοτικας και υψη καμια σχεση με τους 2002 που το καλυτερο project ειναι 2003!!!

Φίλε είσαι λίγο υπερβολικός.Αν εξαιρέσεις Ρογκαβοπουλο αθλητικοί και πολύ ψηλοί δεν θεωρώ ότι υπάρχουν.Στα γκαρντ δε η απολυτη έλλειψη.Σκέψου οτι φέτος οι δυο βασικοί περυσινοίδεν έχουν καν κληθεί.Οι 2002 δεν έχουν ψηλούς.Στις αλλες θέσεις σκίζουν.Πέρυσι νίκηςαν όλους στο τουρνουά Φιλίας και φέτος χωρις ψηλ´ο νίκησαν και την Τουρκία στην Πόλη.Ξέρω ότι έλειπαν οι δύο καλύτερι τούρκοι αλλά κι εμείς είχαμε ελλείψεις.Αυτ´α κάτι δείχνουν.Οι περυσινοί εξαιρετικοι κατά τα λεγόμενα σου,.2001 με 2000 φέτος χάασανε και από Βουλγαρία.Νομίζω ότι αυτό που λες δεν στέκει.Θα δούμε βέβαια στο μέλλον
Gkos
Η Εθνική Παίδων αναχωρεί αύριο (26/7) το πρωί με προορισμό το Νόβι Σαντ, όπου θα πάρει μέρος σε τουρνουά προετοιμασίας για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U16, που θα διεξαχθεί στην ίδια πόλη 10-18 Αυγούστου.

Η Ελλάδα θα αντιμετωπίσει την Σερβία, την Ιταλία και την Ρωσία. Το τουρνουά θα διεξαχθεί 27-29 Ιουλίου.

Το πρόγραμμα του τουρνουά

Παρασκευή 27 Ιουλίου

19.00 Ρωσία-Τουρκία

21.30 Σερβία-Ελλάδα

Σάββατο 28 Ιουλίου

19.00 Ελλάδα-Ρωσία

21.30 Τουρκία-Σερβία

Κυριακή 29 Ιουλίου

19.00 Ελλάδα-Τουρκία

21.30 Σερβία-Ρωσία

Η αποστολή της Εθνικής Παίδων

Γιώργος Φίλλιος 1.95 γκαρντ ΠΑΟΚ

Αλέξανδρος Νικολαϊδης 1.86 γκαρντ Μαντουλίδης

Ιωσήφ Κολοβέρος 1.85 γκαρντ Ολυμπιακός

Τηλέμαχος Βησσαρίου 1.98 γκαρντ Περιστέρι

Αναστάσιος Κωστόπουλος 1.98 γκαρντ Δούκας

Στέργιος Πράπας 1.98 γκαρντ ΑΕΚ

Αντώνης Φιλίππου 1.98 φόργουορντ Ολυμπιακός

Αναγνώστης Παπασάβογλου 1.95 γκαρντ Εύοσμος Δόξα Ελπίδος

Ανδρέας Καλόγηρος 2.00 φόργουορντ Μαντουλίδης

Βασίλης Τόλιας 1.98 φόργουορντ Πανιώνιος

Βασίλης Καραμανλής 1.90 γκαρντ Περιστέρι

Παναγιώτης Τσάμης 2.04 σέντερ Αστέρας Καβάλας

Περικλής Κουρουπάκης 2.02 φόργουορντ

Προπονητής: Κώστας Παπαδόπουλος

Β. Προπονητής: Θεόδωρος Αστεριάδης

Γιατρός: Θωμάς Χατζηπέτρου

Φυσιοθεραπευτής: Γιώργος Κοροπιώτης

Αρχηγός Αποστολής: Λάζαρος Σαββίδης

*13άδα βλέπω πάλι,οπότε κάπου εκεί βρισκόμαστε.
Kostasbvb
Που είναι ο πατρινός ρε παιδιά?
Gkos
Δεν συμμετέχει καθότι άρρωστος.
storm2
από ΠΑΟ που πήρε το Πανελλήνιο στο Παιδικό γιατί δεν συμμετέχει κανένας αθλητής του; ούτε στην Εφήβων υπάρχει πράσινη εκπροσώπηση. αξιοσημείωτο η μπορεί και περίεργο... οτι προτιμάει ο καθένας.
Kostasbvb
Και ποιον να πάρει ρε φίλε?
Flinafim
QUOTE (Kostasbvb @ Jul 26 2018, 08:29 ) *
Και ποιον να πάρει ρε φίλε?

Ανετα τον Καλλιανιωτη,που κατα τη γνωμη μου ηταν ο MVP του πανελληνιου,τη στιγμη μαλιστα που δεν παιζει ο Μαντζουκας στους ψηλους...επισης ο Γιωτης που τον εβγαλαν MVP αρα ειναι καλυτερος απο τουλαχιστον δυο που παιζουν στη θεση του και ειναι εκει...
Hip
QUOTE (Flinafim @ Jul 26 2018, 11:09 ) *
Ανετα τον Καλλιανιωτη,που κατα τη γνωμη μου ηταν ο MVP του πανελληνιου,τη στιγμη μαλιστα που δεν παιζει ο Μαντζουκας στους ψηλους...επισης ο Γιωτης που τον εβγαλαν MVP αρα ειναι καλυτερος απο τουλαχιστον δυο που παιζουν στη θεση του και ειναι εκει...

Το οτι βγηκε MVP σε ενα τουρνουα σημαινει πως θα ειναι καλυτερος σε ολη του την ζωη δηλαδη απο τους "αλλους δυο"; Δεν νομιζω πως το επιχειρημα σου ειναι αρκετα δυνατο. Μπορει να εχεις δικιο, αλλα το επιχειρημα σου ειναι στα ορια της σχετικοτητας. Προσωπικα για τον ψηλο συμφωνω. Για τον Γιωτη, παιζει. ΕΙναι θεμα αποφασης προπονητη. Δεν μπορεις να παρεις 4-5 που παιζουν στην ιδια θεση μονο και μονο για να βολευτουν ολοι. Δεν γινονται ετσι οι ομαδες.
Doctor Snitch
Όταν κάνεις προπόνηση με το προπονητή της ομάδας σου, η μιάμιση ώρα σου φαίνεται μια φρίκη.....αλλά......

Όταν κάνεις προπόνηση με τον ultimate executive personal trainer skills develοpment, προπονητή στην ατομική σου, η μιάμιση ώρα σου φαίνεται μια οπτασία !!!

Αυτό είναι Σ Χ Ε Τ Ι Κ Ο Τ Η Τ Α smiley.gif
Gkos
😂😂😂😂

QUOTE (storm2 @ Jul 26 2018, 04:08 ) *
από ΠΑΟ που πήρε το Πανελλήνιο στο Παιδικό γιατί δεν συμμετέχει κανένας αθλητής του; ούτε στην Εφήβων υπάρχει πράσινη εκπροσώπηση. αξιοσημείωτο η μπορεί και περίεργο... οτι προτιμάει ο καθένας.

Ο Καλλιανιώτης αναρρώνει από τραυματισμό που προέκυψε κατά την παρομονή της ομάδας στο Ηράκλειο Κρήτης,οπότε δεν είναι διαθέσιμος στην παρούσα φάση.
Όσο για Γιώτη ,ισχύει αυτό που γραφει ο Hip, ότι δηλαδή επειδή βγήκε mvp (καλύτερος παίκτης της νικήτριας ομάδας ουσιαστικά) δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν αλλοι καλυτεροι στην Ελλάδα από αυτόν.
Οντως.Μπορεί να υπάρχουν.
Αυτό όμως δεν αναιρεί την μη παρουσία παίκτη του Παναθηναικου στην αποστολή.
Δεν μπορώ να είμαι στο μυαλό του Κωνσταντίνου Απόστολου να ξέρω αν κρατάει μούτρα επειδή τον διώξανε το καλοκαίρι του 16.
Εγώ καταλαβα πως λογω καλυτερης 5άδας, αναγκάστηκε να συμπεριλαβει τους πρασίνους στην αρχική κλήση για να φανεί σωστός,και μετά θα τους έκοβε έτσι και αλλιώς.
Και τι να του πεις μετά;
Θα σου πει πως δεν ήταν καλοί στην προετοιμασία και δεν του κάνουν.
Εχουμε εικόνα της προετοιμασίας ώστε να έχουμε αντίλογο;
Όχι.
Οποτέ τουμπεκί.
Πάντως δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα της συζήτησης,αφου
το χρυσό το έχουμε σιγουρο έτσι και αλλιώς απότι κατάλαβα διαβάζοντας το τόπικ.
Δεν χρειάζονται παίκτες.
Και με Β ΕΣΚΑΝΑ παιδων το παίρνει η συγκεκριμένη τεχνική ηγεσία wink.gif

Υ.γ. Και στους εφήβους απορώ που ο Προίσκοβιτς δεν ήταν καν στην αρχική κλήση, μα ξεφευγουμε 😘
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.