Ούτε τα ελεύθερα δεν βάζουν πλέον. Καθαρά ομάδα που έπαιζε με την ψυχολόγια και μόνο...
Ελπίζω να λειτουργήσει καλά για μας ότι σήμερα είναι καθαρά τελικός το ματς. Οι Σλοβένοι μπορεί να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την Φιλανδία.
ΥΓ:Οι Ιταλοί με ήττα από τους Ισπανούς πώς μένουν έξω? Με δικές μας νίκες?
tuareg
Sep 14 2013, 15:51
δυο νικες θα κανουμε μην ανησυχειτε
Δε μας φτάνει ότι σκιζόμαστε για τη δική μας εθνική, σήμερα παρακαλάμε να κερδίσουν οι ανύπαρκτοι.
QUOTE(Manu7 @ Sep 14 2013, 16:49 )

Ούτε τα ελεύθερα δεν βάζουν πλέον. Καθαρά ομάδα που έπαιζε με την ψυχολόγια και μόνο...
Ελπίζω να λειτουργήσει καλά για μας ότι σήμερα είναι καθαρά τελικός το ματς. Οι Σλοβένοι μπορεί να έχουν στο πίσω μέρος του μυαλού τους την Φιλανδία.
Εντελως. Αντε να τελειωνει του ανεκδοτο του Ζελεδιανι..
Νομιζω οτι ειναι κακο. Οι Σλοβενοι στην πιεση ειναι που αγχωνονται. Απ'την αλλη μετα τη σημερινη νικη των Κροατων η πιεση θα'ναι σε μας.
Dreamerpanos
Sep 14 2013, 15:53
QUOTE (Manu7 @ Sep 14 2013, 16:49 )

ΥΓ:Οι Ιταλοί με ήττα από τους Ισπανούς πώς μένουν έξω? Με δικές μας νίκες?
Και νίκες Σλοβενίας και Ισπανίας με Φινλανδούς....
Τρομερή επίθεση από Αραντόρι λες και παίζει μονό στη γειτονιά του.
5 seconds to something
Sep 14 2013, 15:58
γεια να δουμε. κροάτες είναι αυτοι
Μην τρώμε παπά από το ότι παέι να γυρίσει το ματς.
2 σκοτωμένα έβαλε ο Ντατόμε για να τους ξεκολλήσει. Και μετά η άμυνα έσφιξε. Όταν δε είχαν την ευκαιρία να μειώσουν κι άλλο
ο Αραντόρι σούταρε πάλι σκοτωμένο σουτ κόντρα στον Ζόριτς αντί να τον παίξει στα πόδια.
πότε περιμένει να βάλει το Μπελινέλι;;
edit: μας υποχρέωσες ρε Κουζίν...
Αραντορι και Ντατομε την εχουν δει Καρμελο. Ελεος. Ο Τζεντιλε που βοσκει?
Στο μεταξυ κλεινουν το σουτ στον Ουκιτς κι αφηνουν τον Μπογκντανοβιτς..
Nuntius
Sep 14 2013, 16:02
Γιατί χάνεις το κάρφωμα ρε Cusin?
Dreamerpanos
Sep 14 2013, 16:02
Εντάξει ρε....επίτηδες το κάνουνε το πιστεύω.....
5 seconds to something
Sep 14 2013, 16:03
Χαμένο κάρφωμα και επιθετικό φάουλ ο κουζιν. φφφφφφφφφφφφφφφφφ...φου
Μπράβο Κουζίν πιο αχρηστος πεθαίνεις!
tuareg
Sep 14 2013, 16:03
τι ταγαρι που ειναι ο κουζιν
T.W.Is.M.
Sep 14 2013, 16:04
Πειτε και σε μενα που ειμαι με το καρτοιντερνετ προς το παρον και δεν μπορω να ανοιξω stream(γιατι θα μου φαει ολα τα GB που εχω) σκορ και χρονο. Νομιζω οτι το σαιτ του Ευρωμπασκετ εχει καθυστερηση.
Πονεσαν τα ματια μου. Οχι αλλο Ιταλια. ο ζελεδακιας θα τελειωσει το ματς χωρις Μπελινελι?
5 seconds to something
Sep 14 2013, 16:06
Η κουζιν ιαδα δεν έχει τέλος
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 14 2013, 17:04 )

Πειτε και σε μενα που ειμαι με το καρτοιντερνετ προς το παρον και δεν μπορω να ανοιξω stream(γιατι θα μου φαει ολα τα GB που εχω) σκορ και χρονο. Νομιζω οτι το σαιτ του Ευρωμπασκετ εχει καθυστερηση.
72 -66 ένα λεπτό μπάλα Κροατία.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Sep 14 2013, 17:04 )

6 πόντοι οι Κροάτες και την μπάλα στα χέρια στα 50'', έχει τελειώσει το ματς.
Για σκεφτείτε να ήταν όμως μέσα ακόμα ο Μέλι... καλά αυτή η Ιταλία είναι για τα πανηγύρια τελικά, ούτε ένας ψηλός της προκοπής και κανένα σύστημα στην επίθεση. Και τώρα, πάμε να κερδίσουμε τη Σλοβενία. Ελπίζω να λειτουργήσει υπέρ μας ότι παίζουμε ένα ματς χωρίς αύριο, ενώ οι Σλοβένοι μπορούν να κερδίσουν και τους Φιλανδούς...
Μια φορά να μας καθότανε ένα αποτέλεσμα καημό το έχω.
Ο κουζίνας χάνει κάρφωμα και μετά φάουλ στο σκριν. Πιο γίδι πεθαίνεις...
Ο δε Πιανιτζάναρος βάζει μέσα τον Τζεντίλε που σήμερα είναι από τους χειρότερους και έχει έξω τον Μπελινέλι που μόνο αυτός μπορεί να βάλει τη μπάλα μέσα τώρα που καίει.
Dreamerpanos
Sep 14 2013, 16:07
72-66 28 δευτερόλεπτα 2 βολές οι Κροάτες γιατί οι κουλοί χάσανε το ριμπάουντ....
tuareg
Sep 14 2013, 16:08
72-66 ειναι τουισμ, 50'' βολες ο σιμον
T.W.Is.M.
Sep 14 2013, 16:09
Τραγικη Ιταλια...
Οταν ομως θα ερθει η ωρα της κρισης, θα διαβαζετε αυτα που εγραφα τις μερες που επαιζαν με μας και θα λετε οτι δεν ημουν και τοσο λαθος...
Μετανοειτε!
Nuntius
QUOTE (Manu7 @ Sep 14 2013, 16:49 )

Ψυχολογία και κερκίδα. Σε όλους τους αγώνες του Koper είχαν την κερκίδα με το μέρος τους γιατί ήταν πιο κοντά στην Σλοβενία από όλες τις χώρες του ομίλου.
Το είχα πει και πριν, σε αυτό τον όμιλο δεν θα συνέβαινε κάτι τέτοιο με Σλοβενία και Κροατία.
Dreamerpanos
76-68 τελικό....και τώρα....
Kostas LDN
Οι Ιταλοι τραγικοι.
Στα δικα μας. Δεν αλλαζει τιποτα και ετσι πρεπει να το δουν οι παικτες. Νικη θελαμε ουτως η αλλως σημερα.
Αν κερδισουμε και τα δυο ματς παμε για πρωτη θεση στον ομιλο και μετα Λετονια.
Παμε Ελλαδαρα με τσαμπουκα και αυτοσυγκεντρωση στην αμυνα. Με τη νικη - ΜΠΟΡΟΥΜΕ
Αστειος Πιανιτζιανι, αστεια Ιταλια. Αυτη η ομαδα δεν αξιζει να περασει ουτε στους 8 με αυτο το μπασκετ.Αλιμονο σε μας..
ΑΧΡΗΣΤΟΙ και δυό φορές πιο αχρηστοι αυτοί που καταφέρνουν και χάνουν απο τους ανύπαρκτους.
priest
Sep 14 2013, 16:11
76-68 τελικο αποτελεσμα.
2 ματς επρεπε να νικησουμε χωρις αγχος και χασαμε απο 2 ανυπαρκτες ομαδες και τωρα πρεπει να νικησουμε 2 ματς ζωης ή θανατου.
tuareg
Sep 14 2013, 16:12
και με την ισπανια με τη πλατη στο τοιχο ειμασταν,ενας λογος παραπανω το βραδυ....πολυ γουσταρω νικες δικες μας και νικη των φρατελων στους αχωνευτους τη δευτερα....
Dreamerpanos
Sep 14 2013, 16:13
QUOTE (tuareg @ Sep 14 2013, 17:12 )

και με την ισπανια με τη πλατη στο τοιχο ειμασταν,ενας λογος παραπανω το βραδυ....πολυ γουσταρω νικες δικες μας και νικη των φρατελων στους αχωνευτους τη δευτερα....
Το πιστεύεις αυτό που λες?
η σημερινη εμφανιση του Κουζινα μπαινει στο πανθεον των ατομικων εμφανισεων που εχουν σημαδεψει τη ζωη μου
επαθα λαστιχο
Sep 14 2013, 16:14
QUOTE(Dreamerpanos @ Sep 14 2013, 17:13 )

με αυτα που βλεπουμε στο φετινο ευρωμπασκετ οι οποιες σταθερες ειχαμε στο μυαλο μας οι περισσοτεροι εχουν ψιλοπαει περιπατο,οποτε ναι,γιατι οχι?
5 seconds to something
Sep 14 2013, 16:14
QUOTE (T.W.Is.M. @ Sep 14 2013, 17:04 )

Επειδή είσαι ο μόνος που δεν έχει μπινελικώσει κουζιν θα σε βοηθήσω. Παρά το ότι έχασε κάμποσες (πολλές) βολές ο Κουζιν, η Ιταλία κατάφερε ανέλπιστα να φέρει το ματς στο -4 δύομισι λ πριν το τέλος. Και εκεί καθάρισε το ματς ο κουζιν.
Έχασε κάρφωμα.
Εκανε επιθετικό φάουλ.
Έχασε αμυντικό ριμπάουντ πετώντας την μπάλα έξω.
Αυτα τα ολίγα
Dreamerpanos
Sep 14 2013, 16:16
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Sep 14 2013, 17:14 )

με αυτα που βλεπουμε στο φετινο ευρωμπασκετ οι οποιες σταθερες ειχαμε στο μυαλο μας οι περισσοτεροι εχουν ψιλοπαει περιπατο,οποτε ναι,γιατι οχι?
Ισπανία σε do or die να χάσει από Ιταλία?Ξέρω γω πολύ κουλό.....αλλά για το φετινό Ευρωμπάσκετ έχεις δίκιο....
Nuntius
Sep 14 2013, 16:17
QUOTE (Dreamerpanos @ Sep 14 2013, 17:13 )

Γιατί όχι? Εδώ τους κερδίσαμε εμείς. Άσε που με Ισπανία θα έχουν επιτέλους ξανά το πλεονέκτημα έδρας οι Ιταλοί
nickagian
Sep 14 2013, 16:18
Οπότε τώρα, αν χάσουμε ένα από τα 2 υπολειπόμενα παιχνίδια μας περνάμε μόνο αν κερδίσει η Ιταλία την Ισπανία?
Με την Ιταλία τι γίνεται? Θέλει οπωσδήποτε νίκη με Ισπανία για να περάσει, εκτός κι αν δεν κάνουμε εμείς 2 νίκες?
Giannis83
Sep 14 2013, 16:18
Να πω την αλήθεια, εγώ σήμερα ήθελα να κερδίσει η Κροατία! Για πολλούς λόγους... Γιατί δεν θέλω να στηρίζομαι σε ισοβαθμίες και αποτελέσματα άλλων, γιατί πιστεύω στην ομάδα μας ότι μπορεί να κάνει το 3x3, γιατί μ' αρέσει η λογική "ή όλα ή τίποτα" και πλέον αν κάνουμε 2 νίκες η πρωτιά του ομίλου χάνεται μόνο αν η Ισπανία δεν κερδίσει Φινλανδία και Ιταλία... Συν το ότι Σλοβενία και Κροατία, μετά τα αποτελέσματα με την Ιταλία, δεν θα παίξουν εναντίον μας με το μαχαίρι στο λαιμό.
Πλέον από το σημερινό παιχνίδι έχουμε μεν πολλά να χάσουμε, αλλά πολύ περισσότερα να κερδίσουμε.
Το Eurobasket τώρα αρχίζει!
TakeshyKurosawa
Sep 14 2013, 16:19
Τελικά έπεσα μέσα που έβλεπα σκούπα έναντι Φινλανδίας και Ιταλίας..Θα είναι μεγάλο κρίμα για την ομάδα μας να μείνει έξω από αυτή την Ιταλία.. Τέσπα πρέπει να μπούμε σαν λιοντάρια και σήμερα και τη Δευτέρα και να καθαρίσουμε την πρόκριση.. Δύσκολο, αλλά αν πραγματικά η ομάδα προοριζόταν για μεγάλα πράγματα πρέπει να είναι ικανή να τα πάρει αυτά τα ματς..
tsouras o.a.c
Sep 14 2013, 16:21
Εβλεπα το δευτερο ημιχρονο και μου ερχοταν στο μυαλο η ατακα "....ειστε κι εμεις,αλλα ειμαστε κι εσεις..."!
Πραγματικα οι Ιταλοι με το τυχοδιωκτικο μπασκετ,οσο ελκυστικο κι εαν ειναι καποιες στιγμες,δεν νομιζω οτι μπορουν να δελεασουν τους φαν της σερβικης ή της ελληνικης σχολης,που γουσταρουμε το physical game και την τακτικη!Εαν ημουν Ιταλος νομιζω οτι θα χρειαζομουν καινουρια τηλεοραση ανα 2 μερες,ειτε λογω νευρων,ειτε λογω κ@^$@ς.
Και οι Κροατες,λιγο απο τιποτα,αφου οσο κι εαν κατεχουν τα βασικα του μπασκετ , τους λειπει η στοφα της σοβαρης ομαδας!Το μυαλο τους, κατα την διαρκεια του παιχνιδιου, χαλαει πιο ευκολα και απο κινεζικο ρολοι-μαιμου που εχει πεσει στην λεκανη.
Βαση εμφανισεων,πραγματικα νομιζω οτι οι 4 ομαδες που αξιζει να περασουν ειναι οι τρεις απο τον αλλο ομιλο κι εμεις.
Αντε γερα και σημερα!
επαθα λαστιχο
Sep 14 2013, 16:22
QUOTE(Dreamerpanos @ Sep 14 2013, 17:16 )

Ισπανία σε do or die να χάσει από Ιταλία?Ξέρω γω πολύ κουλό.....αλλά για το φετινό Ευρωμπάσκετ έχεις δίκιο....
εχουν γινει πολυ χειροτερα.το 91 η τσεχοσλοβακια αφησε εκτος ευρωμπασκετ(!) την Σ.Ενωση(!!) σε προκριματικο ομιλο(!!!).το 2001 η λετονια συνετριψε τους λιθουανους σε αγωνα μια και εξω για τους "12".η γερμανια το 93 πηρε ολοκληρο ευρωμπασκετ χωρις εστω να εχει τον σρεμπφ,αλλα μηπως και η παρουσια της στον τελικο το 2005 δεν ηταν εκπληξη?φυσικα δεν λεω οτι το παιχνιδι ειναι ισορροπημενο και μπλα μπλα μπλα,σαφως οι ισπανοι ειναι το μεγαλο φαβορι αλλα δεν θα παθω και κοκομπλοκο αν χασουν
doctorjekil
Sep 14 2013, 16:26
Δεν νομιζω να ηλπιζε κανενας οτι θα κερδισει η ιταλια σημερα,το εγραφα και χθες οτι η ιταλια παιζει τραγικο μπασκετ και στηριζεται μονο στην ψυχολογια που αποκτουν οι σουτερ της οταν τους παει το ματς...παμε για 2 νικες τωρα,αν κερδισουμε σημερα το θετικο ειναι οτι οι κροατες εχουν περασει οποτε ισως ειναι λιγο πιο χαλαροι...θα ναι κριμα παντως να αποκλειστουμε απο την ιταλια και την φιλανδια
QUOTE(επαθα λαστιχο @ Sep 14 2013, 17:22 )

εχουν γινει πολυ χειροτερα.το 91 η τσεχοσλοβακια αφησε εκτος ευρωμπασκετ(!) την Σ.Ενωση(!!) σε προκριματικο ομιλο(!!!).το 2001 η λετονια συνετριψε τους λιθουανους σε αγωνα μια και εξω για τους "12".η γερμανια το 93 πηρε ολοκληρο ευρωμπασκετ χωρις εστω να εχει τον σρεμπφ,αλλα μηπως και η παρουσια της στον τελικο το 2005 δεν ηταν εκπληξη?φυσικα δεν λεω οτι το παιχνιδι ειναι ισορροπημενο και μπλα μπλα μπλα,σαφως οι ισπανοι ειναι το μεγαλο φαβορι αλλα δεν θα παθω και κοκομπλοκο αν χασουν
αυτό που έλεγα πριν, δηλαδή ότι η Ελλάδα με 2 νίκες βγαίνει πρώτη και με μία νίκη λιγότερη βγαίνει πέμπτη, δε νομίζω να έχει γίνει ποτέ και δε νομίζω να ξαναγίνει ποτέ σε διοργάνωση τέτοιου επιπέδου... Απλώς σκεφτείτε το: Με νίκη πρώτος, με ήττα πέμπτος και καληνύχτα... Πραγματικά με ξεπερνάει!
Quincy
Sep 14 2013, 16:37
QUOTE(doctorjekil @ Sep 14 2013, 14:26 )

θα ναι κριμα παντως να αποκλειστουμε απο την ιταλια και την φιλανδια
Kαι να περάσουν αυτές χωρίς νίκη στη 2η φάση. Δεν ξέρω αν με εκνευρίζει περισσότερο το σύστημα της 2ης φάσης, ή η απόδοσή μας στην 1η
Με ανησυχεί και κάτι άλλο. Είναι πολύ δύσκολο σε μια διοργάνωση τέτοιου επιπέδου να κάνεις τόσες κολλητές νίκες. Εμείς για να φτάσουμε τετράδα πρέπει να κάνουμε 4 σερί νίκες (Ισπανία, Σλοβενία, Κροατία και μάλλον Λετονία). Είναι δύσκολο, τόσο σωματικά λόγω κούρασης, όσο και ψυχολογικά, αφού οι ομάδες συνήθως αδειάζουν... Για να φτάσουμε, δε μέχρι το χρυσό, το σερί πρέπει να επεκταθεί σε 6 νίκες. Είναι πολύ δύσκολο. Σκεφτείτε μόνο ότι η μοναδική ομάδα που το έκανε 5 σερί νίκες στο ευρωμπάσκετ αυτό ήταν η Ιταλία. Σκεφτείτε που είναι η Ιταλία τώρα... Να παρακαλάει για δική μας ήττα...
Giannis83
Sep 14 2013, 16:41
Εμένα μου αρέσει αυτό το παιχνίδι της μοίρας και νομίζω το αξίζαμε! Σου λέει, έχασες από την Φινλανδία; Πάρε όλα τα ματς, παίξε με τους Ουκρανούς προημιτελικό και φύγε για μετάλλιο, ή χάσε ακόμα ένα ματς και γύρνα σπίτι σου. Είναι ακριβώς αυτό που ήθελα να πω στους παίχτες μας μετά την Φινλανδία.
Πρόβλεψη: Ο όμιλος μας θα γράψει ιστορία ως αυτός που οι 2 αποκλεισθέντες (Φινλανδία-Ιταλία) θα είναι και οι μοναδικοί που θα έχουν κερδίσει τον πρώτο
ssoulliss
Sep 14 2013, 16:42
QUOTE (ViC @ Sep 14 2013, 17:37 )

Με ανησυχεί και κάτι άλλο. Είναι πολύ δύσκολο σε μια διοργάνωση τέτοιου επιπέδου να κάνεις τόσες κολλητές νίκες. Εμείς για να φτάσουμε τετράδα πρέπει να κάνουμε 4 σερί νίκες (Ισπανία, Σλοβενία, Κροατία και μάλλον Λετονία). Είναι δύσκολο, τόσο σωματικά λόγω κούρασης, όσο και ψυχολογικά, αφού οι ομάδες συνήθως αδειάζουν... Για να φτάσουμε, δε μέχρι το χρυσό, το σερί πρέπει να επεκταθεί σε 6 νίκες. Είναι πολύ δύσκολο. Σκεφτείτε μόνο ότι η μοναδική ομάδα που το έκανε 5 σερί νίκες στο ευρωμπάσκετ αυτό ήταν η Ιταλία. Σκεφτείτε που είναι η Ιταλία τώρα... Να παρακαλάει για δική μας ήττα...
Η Κροατία έχει ήδη 6 σερί νίκες. Νομίζω ότι μπορούμε...είμαστε ποιοτικότεροι από τους Σλοβένους.
Μωρε ωραιο ειναι αυτο το μπασκετ αμα σε λενε Team Usa και εχεις Καρμελο, Κομπε, Ντουραντ, Λεμπρον.. Αλλα με Ντατομε, Αραντορι, Μπελινελι, Τζεντιλε, ειναι αφελες και σχεδον γελοιο.
Το αποψινο πλεον ειναι το πιο δυσκολο και καθοριστικο παιχνιδι της διοργανωσης για μας. Με νικη ανοιγει ο δρομος ακομα και για μεταλλιο (καθως τα επομενα ματς θα'ναι πιο ευκολα imo..), ενω με ηττα αντιο Ευρωμπασκετ.
ΠΟΛΥ σημαντικο για τους Σλοβενους -που εχουν και τον κοσμο στο πλευρο τους- το οτι δεν ειναι ματς διχως αυριο γι'αυτους, καθως ειναι γνωστοι losers στην πιεση. Τωρα το αγχος θα ειναι στη δικη μας πλευρα.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please
click here.