Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Group F - Ljubljana
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες > Older Tournaments > Eurobasket 2013
Pages: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35
Myria
QUOTE(xristos_metal @ Sep 12 2013, 14:59 ) *
Πολυ αισιοδοξια βλεπω που κατα κυριο λογο πηγαζει απο τις επιτυχιες μιας εθνικης που εγιναν πριν δεκα χρονια και οχι απο την ομαδα που εχουμε τωρα. Καλως ή κακως οι εποχες αυτες περασαν. Τελευταια επιτυχια ηταν το χαλκινο πριν 4 χρονια.

Εγω ειμαι ποιο ψυχρος και δεν μπορω να δω, πως μια μια ομαδα που αποκλειστηκε απο τη Νιγηρια περσυ και που εχασε απο τη Φινλανδια φετος, μπορει να νικησει την κορυφαια ομαδα της τελευταιας δεκαετιας και την διοργανωτρια, και να περασει.

Για να γινει αυτο πρεπει να δουμε μια εντελως διαφορετικη εικονα και να ειμαστε τυχεροι. Μπασκετ ειναι, μπορει να τα βαλουμε ολα και να τα χασουν ολα. Μακαρι, γιατι αλλο τροπο δε βρισκω εγω για να νικησουμε.

Σπανουλη πρεπει να κανεις παιχνιδαρα. Τελος.

+1. Τέλος ιντιντ!!!
kamtha5
Κάτι παραπάνω από τρεις ώρες μένουν κι ας αρχίσουμε τα ...reverse jinxes tongue.gif

Πηγή: Ελλάδα-Ισπανία: Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια...

Ηταν 3 Σεπτεμβρίου του 2006 όταν Ισπανία και Ελλάδα αναμετρήθηκαν για τον τελικό του Μundobasket της Ιαπωνίας. Από εκείνη την ημέρα μέχρι και σήμερα το εθνικό αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν σήκωσε ξανά κεφάλι απέναντι στους παντοδύναμους Ισπανούς. Εκείνη την μέρα οι Ισπανοί δεν στέφθηκαν απλά παγκόσμιοι πρωταθλητές αλλά πήραν για τα καλά με το μέρος του την απαιτούμενη ψυχολογία ώστε να ξεκινούν με άλλον αέρα τα παιχνίδια απέναντι σε έναν υπολογίσιμο αντίπαλο όπως η Ελλάδα. Για την ιστορία, από το παιχνίδι εκείνο έλειπε ο μεγάλος σταρ τον Ισπανών Pau Gasol ενώ την ομάδα είχαν «κουβαλήσει» επιθετικά οι Navarro και Garbajosa με 20 πόντους έκαστος.

Η επόμενη αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων ήρθε έναν χρόνο αργότερα στο Eurobasket της Ισπανίας αρχικά στην φάση των ομιλών και έπειτα στα ημιτελικά της διοργάνωσης. Το ματς των ομιλών βρήκε νικητές τους Ισπανούς με 70-58, στην πιο ανώδυνη ήττα της Εθνικής μας στα χρόνια της Ισπανικής υπεροχής. Και φτάνουμε στο παιχνίδι των ημιτελικών όπου η ομάδα του Παναγιώτη Γιαννάκη έμοιαζε έτοιμη για όλα. Ήταν και το μοναδικό παιχνίδι που η Ελλάδα κοίταξε στα ίσια την αντίπαλο της, μέσα στο σπίτι της και διεκδίκησε την νίκη μέχρι το τέλος. Όμως κάποιες εξόφθαλμες λανθασμένες διαιτητικές αποφάσεις έστειλαν για ακόμη μία φορά την εθνική μας στο καναβάτσο. Οι 28 ελεύθερες βολές που εκτέλεσαν οι Ισπανοί εκείνο το βράδυ ήταν πταίσμα μπροστά στα υπόλοιπα σφυρίγματα του γνωστού και μη εξαιρετέου Ilijia Belosevic. Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι μπροστάρηδες για την Ισπανία ήταν οι Navarro και Pau Gasol με 23 πόντους ο καθένας ενώ εξαιρετικό παιχνίδι για την Εθνική μας είχε πραγματοποιήσει ο Σπανούλης με 24 πόντους. Η θεία δίκη ήρθε για τους θεατρίνους Ισπανούς που δύο μέρες αργότερα είδαν τον J.R Holden να πετυχαίνει καλάθι στα τελευταία δευτερόλεπτα και να κλέβει (για χάρη της Ρωσίας) το ευρωπαϊκό μέσα από τα χέρια τον περίλυπων Ισπανών.

Και η καταμέτρηση δυστυχώς για εμάς συνεχίζεται….

Πρεμιέρα Ολυμπιακών αγώνων του Πεκίνου και η Εθνική μας ξεκινάει την προσπάθεια της για μια επιτυχημένη πορεία. Στον 2ο όμιλο του τουρνουά πρώτη αντίπαλος για εμάς η γνώριμη πλέον Ισπανία. Το 81-66 στο φωτεινό πίνακα του γηπέδου και η καθολική υπεροχή των Ισπανών δείχνει πλέον πως η Ελλάδα αντιμετωπίζει ανυπέρβλητα προβλήματα απέναντι στους Ίβηρες. Θύτης εκείνο το πρωινό για την γαλανόλευκη ήταν ο R. Fernandez με 16 πόντους.

Επόμενο τουρνουά που τέθηκαν αντιμέτωπες οι 2 εθνικές ομάδες ήταν το καλοκαίρι του 2009 στο eurobasket της Πολωνίας. Η εθνική μας μόνο καλά πράματα θα έχει να θυμάται από αυτή την διοργάνωση αφού κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο και αυτή τη φορά γύρισε στην Ελλάδα με γεμάτες αποσκευές. Ωστόσο η ομάδα που μας έκοψε την φόρα για κάτι ακόμα πιο σπουδαίο ήταν και πάλι η Ισπανία. Στα ημιτελικά της διοργάνωσης οι γεμάτοι αστέρια Ίβηρες παρέδωσαν για άλλη μία φορα μπασκετικά μαθήματα σκορπίζοντας της εθνική μας με 82-64. Ο Pau Gasol ήταν για ακόμη μία φορα καταλυτικός στο παιχνίδι των Ισπανών σημειώνοντας 18 πόντους αλλά το τελικό σκορ φανερώνει ότι και χωρίς αυτόν οι Ισπανοί δεν θα σταματούσαν εκεί την πορεία τους για το χρυσό μετάλλιο που ήρθε περπατώντας στην συνέχεια στον τελικό απέναντι στα μωρά του Ντούσαν Ίβκοβιτς.

Το αντίο του Μήτσου…

Η αναμέτρηση το 2010 στο παγκόσμιο της Τουρκίας θα μείνει στης μνήμες των φίλων του Μπάσκετ όχι επειδή αποκλειστήκαμε για άλλη μία φορά από τους Ισπανούς αλλά για την αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη από την επίσημη αγαπημένη. Οι κακές γλώσσες της εποχής έκαναν λόγο για κακές σχέσεις στα αποδυτηρία σε ένα τουρνουά που η Εθνική «έκατσε» να χάσει από την Ρωσία ώστε να μην διασταυρωθεί στην συνέχεια με τους Ισπανούς αλλά τον τελευταίο λόγο είχαν οι Γάλλοι που το ίδιο βράδυ επέλεξαν και αυτόι αντίπαλο χάνοντας από την Νέα Ζηλανδία και στέλνοντας την Ισπανία επάνω μας. Δεν θα μάθουμε ποτέ αν αυτή η κατάσταση «χάλασε» τον Διαμαντίδη ή αν ο λόγος της αποχώρησης του ήταν η κούραση που είχε αποκομίσει από τα συνεχόμενα καλοκαιρινά τουρνουά με την Εθνική σε συνδυασμό με τις κοπιαστικές σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Όσον αφορά το παιχνίδι με τους Ισπανούς…βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές, η Ελλάδα έχασε με κάτω τα χέρια με 80-72 και αποχαιρέτησε ακόμη μία διοργάνωση.

Το 2011-2012 πήραμε «ρεπό» και αύριο πάλι θα βρεθούμε αντιμέτωποι με τον κακό μας δαίμονα σε ένα must win game. Ίσως οι απουσίες των Ισπανών σε συνδυασμό με τον πληγωμένο εγωισμό των Ελλήνων παικτών μετά τις 2 σερί αποκαρδιωτικές ήττες να συντελέσουν θετικά στο να δούμε μία νίκη για την Εθνική μας απέναντι στους Ισπανούς που θα σημάνει και την αρχή της αντεπίθεσης για κάτι καλό στο φετινό Ευρωμπάσκετ. Σε αντίθετη περίπτωση μία ήττα θα φέρει ακόμη έναν πιθανό οδυνηρό και αυτή την φορά πρόωρο αποκλεισμό.

kamtha5
Επίσης η τελευταία φορά που νικήσαμε την Ισπανία ήταν το 2002 σε μετάδοση του ...ΑΝΤ1 wink.gif
george3321
μετα τα χαμενα πεναλτι-τριποντα της εθνικης μας...η τυχη της φιλανδιας εξακολουθει να υφισταται...χαμενα ελευθερα τριποντα απο παιχτες οπως οι μπογκντανοβιτς-σιμον-μαρκοτα...χαμενα καλαθια απο κατω απο τον ζοριτς...μπαλες στις διαφημιστικες πινακες σε αιφνιδιασμο 4-2...
Nuntius
Οι Κροάτες μέχρι στιγμής κυριαρχούν στα ριμπάουντ (κάτι που δεν κάναμε εμείς) και έτσι έχουν αρχίσει να χτίζουν σιγά-σιγά διαφορά. Μέχρι στιγμής και οι δύο ομάδες τα έχουν σπάσει από το τρίποντο (1/8 για την Φινλανδία, 2/10 για την Κροατία).

Ο Koponen δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά, οι ψηλοί μας έχουν πρόβλημα στα φάουλ και οι Κροάτες φαίνονται παθιασμένοι. Για να δούμε.
Zoys
Ωραία ξεκίνησε ο Ρούντεζ, το στυλ του οποίου μου αρέσει ολοένα και περισσότερο όσο τον παρακολουθώ. Από την άλλη οι Φινλανδοί δεν τα πάνε καλά με το θέμα σουτ ενώ οι Κροάτες φαίνονται πιο υποψιασμένοι αμυντικά, ασύγκριτα περισσότερο από εμάς απέναντι στην ομάδα του Ντέτμαν.
Nuntius
Λες να τους γκαντέμιασα με το στοίχημα? tongue.gif
a.car



Mπράβο ρε Κόπονεν ,μόνο με μας τους μαλ....ες ξεκολώθηκες.
Manu7
QUOTE
Αμφίβολος ο Μαυροκεφαλίδης
Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που ταλαιπωρείται από τράβηγμα. Γίνεται αγώνας δρόμου για να είναι έτοιμος στο παιχνίδι με την Ισπανία.


http://www.sport24.gr/Basket/Eurobasket/am...hs.2408392.html

Tον ματιάξαμε...

ΥΓ:Τα αυτονόητα η Κροατία. Παίρνει για πλάκα τα ριμπάουντ...
rakos
επιτελους ενα καλο νεο
Nuntius
Κάποτε ήταν 11 - 11 το σκορ με 2 λεπτά να απομένουν στην πρώτη περίοδο. Μετά σταματήσαμε να σκοράρουμε και τώρα το σκορ είναι 30 - 15 με 4 λεπτά να απομένουν στην δεύτερη.

QUOTE (a.car @ Sep 12 2013, 15:52 ) *
Mπράβο ρε Κόπονεν ,μόνο με μας τους μαλ....ες ξεκολώθηκες.


Σήμερα οι αντίπαλοι του παίζουν άμυνα tongue.gif
j-kidd13
QUOTE(rakos @ Sep 12 2013, 15:57 ) *
επιτελους ενα καλο νεο


Kαλο νεο που θα παιξεις την Ισπανια με Μπουρουση και Καββαδα μονο?
Magnus92
εχετε κανα λινκ της προκοπης;

εχω 1-2 που κολλανε αρκετα...


εντιτ : Να 'σαι καλα Νουδιε smile.gif
Zoys
QUOTE(j-kidd13 @ Sep 12 2013, 16:01 ) *
Kαλο νεο που θα παιξεις την Ισπανια με Μπουρουση και Καββαδα μονο?

Μπουρούση και Καϊμακόγλου θες να πεις...
a.car
QUOTE(Manu7 @ Sep 12 2013, 15:56 ) *
http://www.sport24.gr/Basket/Eurobasket/am...hs.2408392.html

Tον ματιάξαμε...

ΥΓ:Τα αυτονόητα η Κροατία. Παίρνει για πλάκα τα ριμπάουντ...



αναστεναγμοί ανακούφισης από το Ισπανικό στρατόπεδο.
Nuntius
Περαστικά στον Λουκά αλλά ίσως θα είναι καλύτερα αν μείνει εκτός με Ισπανία.
rakos
QUOTE (j-kidd13 @ Sep 12 2013, 16:01 ) *
Kαλο νεο που θα παιξεις την Ισπανια με Μπουρουση και Καββαδα μονο?


σωστα υπηρχε κ η περιπτωση να νιαουριζε γοερα στο Μαρκ και να τον λυποταν. χλωμο ομως ουτε γι αυτο δεν ειναι ικανος
TakeshyKurosawa
Μας βολεύει ξεφτίλα των Φινλανδών ή δεν έχει σημασία για εμάς? Εννοώ η διαφορά πόντων.
Manu7
Άρα περιμένουμε τον Καββαδά να κάνει τη διαφορά σήμερα. laugh.gif

Αλλά με Πρίντεζη - Καιμακόγλου 5άρια μας βλέπω.
j-kidd13
QUOTE(Zoys @ Sep 12 2013, 16:03 ) *
Μπουρούση και Καϊμακόγλου θες να πεις...



QUOTE(rakos @ Sep 12 2013, 16:05 ) *
σωστα υπηρχε κ η περιπτωση να νιαουριζε γοερα στο Μαρκ και να τον λυποταν. χλωμο ομως ουτε γι αυτο δεν ειναι ικανος


Δεν στεκομαι στο αν ειναι καλος παικτης η οχι η αν παιζει καλα...
Απλα ας μου πει κάποιος, αν φορτωθει με φαουλ ο Μπουρουσης, η αν θελει ανασες, αν δεν του βγαίνει το ματς...Ποιος θα μπει στη θεση του?
D-Wade
QUOTE(TakeshyKurosawa @ Sep 12 2013, 16:07 ) *
Μας βολεύει ξεφτίλα των Φινλανδών ή δεν έχει σημασία για εμάς? Εννοώ η διαφορά πόντων.

Αδιαφορη μας είναι.Οι Φινλανδοι δεν θα κάνουν άλλη νίκη. Θα μείνουν στην 1. Εμείς για να περάσουμε θα πρέπει να κάνουμε τουλ 2. Δε θα ισοβαθμίσουμε με τους Φινλανδους
Nuntius
QUOTE (j-kidd13 @ Sep 12 2013, 16:12 ) *
Απλα ας μου πει κάποιος, αν φορτωθει με φαουλ ο Μπουρουσης, η αν θελει ανασες, αν δεν του βγαίνει το ματς...Ποιος θα μπει στη θεση του?


Κάποιος που θα ακολουθήσει τους Ισπανούς περιφερειακούς στις αλλαγές καλύτερα. Rim protection δεν έχουμε ούτως ή άλλως.
a.car
QUOTE(j-kidd13 @ Sep 12 2013, 16:12 ) *
Δεν στεκομαι στο αν ειναι καλος παικτης η οχι η αν παιζει καλα...
Απλα ας μου πει κάποιος, αν φορτωθει με φαουλ ο Μπουρουσης, η αν θελει ανασες, αν δεν του βγαίνει το ματς...Ποιος θα μπει στη θεση του?



Και ο Νικόλας ο Ζήσης να παίξει σέντερ καλύτερα θα είναι. να μη σου πω ο Νικόλας ο Φιλίππου που έχει και το μπόι
D-Wade
QUOTE(a.car @ Sep 12 2013, 16:14 ) *
Και ο Νικόλας ο Ζήσης να παίξει σέντερ καλύτερα θα είναι. να μη σου πω ο Νικόλας ο Φιλίππου που έχει και το μπόι

Ο Δημητράκης ο Παπανικολάου. . .Εχει και λίγα παραπάνω κιλά. Ταμαμ είναι
Rated: (en)joy
QUOTE (kamtha5 @ Sep 12 2013, 15:16 ) *
Όσον αφορά το παιχνίδι με τους Ισπανούς…βρεθήκαμε στο ίδιο έργο θεατές, η Ελλάδα έχασε με κάτω τα χέρια με 80-72 και αποχαιρέτησε ακόμη μία διοργάνωση..

Μία ένσταση δεν ξέρω αν συμφωνούν οι υπόλοιποι αναγνώστες του forum μαζί μου αλλά ο ημιτελικός του '07 δεν είναι το μοναδικό ματς που κοντράραμε τους Ισπανούς στα ίσια. Νομίζω πως και το 2010 μια χαρά διεκδικήσαμε τη νίκη...μπορεί να πέρασαν 3 χρόνια και να μην θυμάμαι και πολύ καλά αλλά η δική μου αίσθηση από εκείνο το ματς είναι ότι ήμασταν στον πόντο μέχρι και το 4ο δεκάλεπτο όπου κάποια στιγμή μερικά ευνοικά σφυρίγματα-στον Ναβάρο αν δεν κάνω λάθος-βοήθησαν τους Ισπανούς να ξεφύγουν στο σκορ και μας στέρησαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε -χωρίς να λέω ότι σίγουρα θα την κατακτήσουμε- στα ίσια τη νίκη. Και μετά και εμείς απογοητευτήκαμε και το ψιλο-παρατήσαμε. Ας με διορθώσει κάποιος αν γίναν αλλιώς τα πράγματα...
ΥΓ. Και sorry για το οφ-τοπικ
thalys
Έχουμε να νικήσουμε την Ισπανία από τις 26 Ιανουαρίου 2002.

Εκείνη τη μέρα στον πάγκο της Εθνικής ήταν ο Δημήτρης Παπανικολάου. Μαντέψτε ποιος δεν ήταν ξανά στον πάγκο μας σε όλες τις αναμετρήσεις έκτοτε και θα είναι απόψε.

*Έχω μια υποψία ότι ίσως ήταν στην αποστολή το Γενάρη του 2003, όταν χάσαμε από τους Ισπανούς 94-91, αλλά τα ελλιπή στατιστικά της FIBA δεν τον αναφέρουν.
j-kidd13
QUOTE(Nuntius @ Sep 12 2013, 16:13 ) *
Κάποιος που θα ακολουθήσει τους Ισπανούς περιφερειακούς στις αλλαγές καλύτερα. Rim protection δεν έχουμε ούτως ή άλλως.

Και ποιος θα το κανει αυτο? Με δεδομενο οτι ο Πριντεζης θα ειναι ηδη μεσα?
a.car
QUOTE(D-Wade @ Sep 12 2013, 16:17 ) *
Ο Δημητράκης ο Παπανικολάου. . .Εχει και λίγα παραπάνω κιλά. Ταμαμ είναι

Δίκιο έχεις και πιο νέος και πιο φρέσκος.
Nuntius
QUOTE (j-kidd13 @ Sep 12 2013, 16:20 ) *
Και ποιος θα το κανει αυτο? Με δεδομενο οτι ο Πριντεζης θα ειναι ηδη μεσα?


Οποιοσδήποτε δεν λέγεται Μαυροκεφαλίδης ή Μπουρούσης.
D-Wade
QUOTE(Nuntius @ Sep 12 2013, 16:25 ) *
Οποιοσδήποτε δεν λέγεται Μαυροκεφαλίδης ή Μπουρούσης.

ή Καββαδας
Nuntius
QUOTE (D-Wade @ Sep 12 2013, 16:28 ) *
ή Καββαδας


Δεν ξέρω. Δεν τον έχω δει να παίζει και καθόλου tongue.gif
D-Wade
QUOTE(Nuntius @ Sep 12 2013, 16:30 ) *
Δεν ξέρω. Δεν τον έχω δει να παίζει και καθόλου tongue.gif

Δεν χάνεις και τίποτα. Πάντως φέτος στον Πανιώνιο στο rotation ήταν πίσω και απο τον George The Milf hunter Bogri tongue.gif
theref
Η Κροατια δεν μασαει. Κοιτα που καναμε ομαδα τη Φινλανδια. Ουτε νικη με Κροατια δεν μας βλεπω.
Nuntius
Οι Κροάτες κάνουν κάτι που δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο αλλά δεν κάναμε ποτέ εμείς στον αγώνα μας με την Φινλανδία. Κυριαρχούν στα ριμπάουντ και δεν αφήνουν τους Φινλανδούς να σκοράρουν inside the arc.

27.9% στα δίποντα σήμερα ενώ με εμάς ήταν πάνω από 60%. Κατά τα άλλα μας έφταιγαν τα τρίποντα tongue.gif
theref
Κατα τ'αλλα η Φινλανδια ειχε φυσιολογικα ποσοστα μ'εμας laugh.gif
ssoulliss
QUOTE (thalys @ Sep 12 2013, 16:19 ) *
Έχουμε να νικήσουμε την Ισπανία από τις 26 Ιανουαρίου 2002.

Εκείνη τη μέρα στον πάγκο της Εθνικής ήταν ο Δημήτρης Παπανικολάου. Μαντέψτε ποιος δεν ήταν ξανά στον πάγκο μας σε όλες τις αναμετρήσεις έκτοτε και θα είναι απόψε.

*Έχω μια υποψία ότι ίσως ήταν στην αποστολή το Γενάρη του 2003, όταν χάσαμε από τους Ισπανούς 94-91, αλλά τα ελλιπή στατιστικά της FIBA δεν τον αναφέρουν.

Λοιπόν η αποστολή τότε της Ελλάδας ήταν η εξής: Διαμαντίδης 0,Σιγάλας 3,Αλβέρτης 16, Φώτσης 22,Ντικούδης 20-πεντάδα και Παπαλουκάς 12,Χατζηβρέττας 9,Τσαρτσαρής 2,Κακιούζης 9.

πηγή: http://www.acb.com/redaccion.php?id=9090

Υ.Γ. πρέπει να υπήρχε σίγουρα άλλος ένας που δε χρησιμοποιήθηκε. Μάλλον όχι ο Παπανικαλάου, κάποιος άλλος.
Nuntius
QUOTE (theref @ Sep 12 2013, 16:45 ) *
Κατα τ'αλλα η Φινλανδια ειχε φυσιολογικα ποσοστα μ'εμας laugh.gif


Από το τρίποντο? Απόλυτα.

Τα δίποντα ήταν το πρόβλημα. Και δεν ήταν δικό τους πρόβλημα που δεν παίζαμε άμυνα και σούταραν με 60% από το δίποντο.
priest
QUOTE(theref @ Sep 12 2013, 16:45 ) *
Κατα τ'αλλα η Φινλανδια ειχε φυσιολογικα ποσοστα μ'εμας laugh.gif

Σιγουρα σημερα δεν βαζουν ουτε τα ελευθερα αλλα ποσα ειναι αυτα?Η αμυνα των κροατων ειναι εξαιρετικη...

Ελπιζω να βλεπει το ματς ο Τρινκιερι...
Zoys
Έπαιξε ο ξεχασμένος Άντριτς και πέτυχε και καλάθι, το πρώτο του στο Eurobasket!
GK_23
QUOTE(ssoulliss @ Sep 12 2013, 16:45 ) *
Λοιπόν η αποστολή τότε της Ελλάδας ήταν η εξής: Διαμαντίδης 0,Σιγάλας 3,Αλβέρτης 16, Φώτσης 22,Ντικούδης 20-πεντάδα και Παπαλουκάς 12,Χατζηβρέττας 9,Τσαρτσαρής 2,Κακιούζης 9.

πηγή: http://www.acb.com/redaccion.php?id=9090

Υ.Γ. πρέπει να υπήρχε σίγουρα άλλος ένας που δε χρησιμοποιήθηκε. Μάλλον όχι ο Παπανικαλάου, κάποιος άλλος.

Σχορτσιανίτης...

Ψάξε το site της FIBA Europe, είναι πιο πλήρες.

Στο ματς στο Περιστέρι που κερδίσαμε με 86-73, ο Παπανικολάου είχε χρησιμοποιηθεί 3 λεπτά.
Ο μόνος παίκτης από τα τωρινά ρόστερ των δύο ομάδων που είχε παίξει και στα δύο εκείνα ματς είναι ο Μούμπρου.
theref
Αν υπαρχει καποια ομαδα που ειναι το περισσοτερο ισοδυναμη με τη δικια μας ειναι η Κροατια. Και εριξε τη τριανταρα οπως θα επρεπε να ειχαν κανει και οι εκατομυρριουχοι ευρωλιγκαιοι. Τι ξεφτιλα--ολοι θα θυμομαστε αυτη τη περιοδο της εθνικης απο τις ηττες με Νιγηρια και Φινλανδια.

Μακαρι να βγω τελειως λαθος αλλα δεν βλεπω να αποφευγουμε το διασυρμο.
ssoulliss
QUOTE (GK_23 @ Sep 12 2013, 16:53 ) *
Σχορτσιανίτης...

Ψάξε το site της FIBA Europe, είναι πιο πλήρες.

Στο ματς στο Περιστέρι που κερδίσαμε με 86-73, ο Παπανικολάου είχε χρησιμοποιηθεί 3 λεπτά.
Ο μόνος παίκτης από τα τωρινά ρόστερ των δύο ομάδων που είχε παίξει και στα δύο εκείνα ματς είναι ο Μούμπρου.


Σωστός!! Δεν πρέπει να είχαν οριστικοποιηθεί οι δωδεκάδες τότε και ο προπονητής δήλωνε δέκα.
Zoys
Μιας και αναφέρθηκε παραπάνω αν θέλει κανείς να φρεσκάρει τη μνήμη του το ματς από τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2003...

Nuntius
Βαριά ήττα με 88 - 63 για την Φινλανδία λοιπόν.

Κύριες διαφορές με τον αγώνα απέναντι στην Ελλάδα.

Δίποντα απέναντι σε Ελλάδα: 21 / 33 (63.6%)

Δίποντα απέναντι σε Κροατία: 10 / 28 (35.7%)

Ριμπάουντ απέναντι σε Ελλάδα: 32 - 32

Ριμπάουντ απέναντι σε Κροατία: 30 - 47

Ενδεικτικό είναι πως οι πόντοι μέσα στο ζωγραφιστό ήταν 10 - 44 υπέρ της Κροατίας.

Απλά για να βλέπουμε ξεκάθαρα για ποιο λόγο χάσαμε εμείς και για ποιο λόγο νίκησαν εύκολα οι Κροάτες.
thalys
QUOTE (ssoulliss @ Sep 12 2013, 16:58 ) *
Σωστός!! Δεν πρέπει να είχαν οριστικοποιηθεί οι δωδεκάδες τότε και ο προπονητής δήλωνε δέκα.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΟΚ στον αγώνα συμμετείχαν οι 9 παίχτες που ανέφερες.
http://www.basket.gr/archive/teams/Game.asp?GameCode=2576

Δεν ξέρω γιατί δεν αναφέρεται ο 10ος, αλλά με βάση τους υπόλοιπους και το ότι ο Ιωαννίδης ήταν προπονητής, κάτι σε σέντερ πρέπει να ήταν. Λογικά όχι ο Παπανικολάου.

Ο Σχορτσανίτης παίζει να ήταν γιατί συμμετείχε σε κάποιους αγώνες της προκριματικής φάσης.
GK_23
QUOTE(thalys @ Sep 12 2013, 17:12 ) *
Σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΟΚ στον αγώνα συμμετείχαν οι 9 παίχτες που ανέφερες.
http://www.basket.gr/archive/teams/Game.asp?GameCode=2576

Δεν ξέρω γιατί δεν αναφέρεται ο 10ος, αλλά με βάση τους υπόλοιπους και το ότι ο Ιωαννίδης ήταν προπονητής, κάτι σε σέντερ πρέπει να ήταν. Λογικά όχι ο Παπανικολάου.

Ο Σχορτσανίτης παίζει να ήταν γιατί συμμετείχε σε κάποιους αγώνες της προκριματικής φάσης.

http://www.fibaeurope.com/cid_KNce8jInH7Qj...12.teamID_.html
thalys
QUOTE (GK_23 @ Sep 12 2013, 17:16 ) *


Θενξ. Δοκίμασα στο σάιτ της FIBA Europe, αλλά το Eurobasket με πετάει στο σάιτ της φετινής διοργάνωσης.
ViC
QUOTE(Zoys @ Sep 12 2013, 17:00 ) *
Μιας και αναφέρθηκε παραπάνω αν θέλει κανείς να φρεσκάρει τη μνήμη του το ματς από τα προκριματικά του Ευρωμπάσκετ του 2003...


και απ' ότι βλέπω και τότε στον ΑΝΤ1 ήταν το ματς. Λες για αυτό να έκλεισε την ΕΡΤ ο Σαμαράς;;; ohmy.gif
Timemaster
QUOTE(Nuntius @ Sep 12 2013, 17:04 ) *
Βαριά ήττα με 88 - 63 για την Φινλανδία λοιπόν.

Κύριες διαφορές με τον αγώνα απέναντι στην Ελλάδα.

Δίποντα απέναντι σε Ελλάδα: 21 / 33 (63.6%)

Δίποντα απέναντι σε Κροατία: 10 / 28 (35.7%)

Ριμπάουντ απέναντι σε Ελλάδα: 32 - 32

Ριμπάουντ απέναντι σε Κροατία: 30 - 47

Ενδεικτικό είναι πως οι πόντοι μέσα στο ζωγραφιστό ήταν 10 - 44 υπέρ της Κροατίας.

Απλά για να βλέπουμε ξεκάθαρα για ποιο λόγο χάσαμε εμείς και για ποιο λόγο νίκησαν εύκολα οι Κροάτες.



εκτός από αυτά που αναφέρεις στο σημερινό παιχνίδι έλειπε και το πάθος από τους Φιλανδούς
theref
QUOTE(Timemaster @ Sep 12 2013, 16:45 ) *
εκτός από αυτά που αναφέρεις στο σημερινό παιχνίδι έλειπε και το πάθος από τους Φιλανδούς



τι εννοει; οτι το παθος δεν φαινεται στα στατιστικα; laugh.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.