Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Houston Rockets (1) vs Golden State Warriors (2)
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Playoffs
Pages: 1, 2, 3
klow13
Δεκτό για χαρντεν Γκόρντον, σουταραν υπό καλές προϋποθέσεις οι άλλοι 3 όμως. Ο τάκερ είναι ακόμα καλύτερος στο κόρνερ θρι, σούταρε κοντά στο 50% απο γωνίες στα πλέι οφς, και τα 31 απο τα 36 του εύστοχα στα πλέι οφς ήρθαν από εκεί. Ο αριζα είχε και πάνω του το Κάρι συνήθως και ήταν ο σκρινερ τις περισσότερες φορές. Στοίχισε η κακή του μέρα επιθετικά.

Και για χαρντεν, το στεπ μπακ τρίποντο είναι η signature move του,είναι περισσότερο θέμα ευστοχίας από κει και πέρα και όχι τόσο αμυνας, έχει τελειώσει και βράδια με 7-8 εύστοχα. Δεν νομίζω ότι ήταν κακές επιλογές, ειδικά σε ένα σύστημα που σε ενθαρρύνει να συνεχίσεις να σουτάρεις.Ο Γκόρντον συμφωνώ ότι δεν συνηθίζει να παίρνει τετοια σουτ, αλλά έπρεπε να μπει στα παπούτσια του Πολ, πολλαπλασιαστηκαν οι κατοχες που αναλάμβανε το ballhandling.

Ήταν και απόλυτα δικαιολογημενη και λόγω κούρασης η αστοχία, πόσα παραπάνω hustle plays είχαν οι ροκετς στο πρώτο ημίχρονο, πχ κάτι αλλεπάλληλα τιπς με τη μπάλα να καταλήγει σε τάκερ για το κάρφωμα.

Για καπέλα το κρεντιτ πάει σε γουοριορς περισσότερο, δεν δημιουργείται εύκολα το ρήγμα για να επιλέξει ο αμυντικός στη μέση αν θα μαρκάρει τον χαρντεν αφήνοντας το αλευ ουπ η το αντίστροφο.

Συμφωνώ για κακές επιλογές χαρντεν και σε καίρια σημεία στα οποία μπορούσε να εκτοξευτεί η διαφορά. Κατ εμέ συνέβη το εξής. Είχε μπει τόσο στο μυαλό τους ότι πρέπει να περιορίσουν τα λάθη για να μη δώσουν εύκολους πόντους στους gsw, που σκεφτόταν 2 και 3 φορές κάθε πάσα - κάθε επόμενη κίνηση. Στο προηγούμενο χωρίς πολ πχ, έκανε 9 λάθη, απόλυτα φυσιολογικά, και πάλι καλά που δεν έσπασε το ρεκόρ του με τα 13.Εκει στοίχισε πιστεύω περισσότερο η απουσία πολ (που είχε 0 λάθη στο game 5 πχ) και στα μεγάλα σουτ που έπρεπε να μπουνε.

Περιμένω στη γωνία τον χαρντεν μετά το περσινό game 6,αλλα θεωρώ οτι έκανε καλή σειρά γενικά (πλην game 5), έπαιξε και άμυνα.

Στην τελική είναι απλό. Στους ροκετς χωρίς cp3 (61-12 ρεκόρ με πολ, 15-11 χωρίς πολ,νομίζω όσο πιο αντιπροσωπευτικο στατ υπάρχει για το ιμπακτ του-και ούτε asg φέτος) δεν επιτρέπονται τα λάθη, ενώ στους γουοριορς των 4 all stars-2 mvps-1 dpoy όχι απλά επιτρέπονται αλλά σβήνονται και με το παραπάνω σε μια περίοδο. Αυτή την πίεση ήθελε να αποφύγει ο kd για αυτό διάλεξε τον εύκολο δρόμο.

*Τα 3 φάουλ του κλει όχι απλά δεν στοίχισαν, αφου τελείωσε το ημίχρονο χωρίς να κάνει άλλο, αλλά βοήθησε και πολύ μπροστά σε αυτό το διάστημα. Ωραίος κερ που ρίσκαρε να τον αφήσει μέσα τόσο πολύ.
Manimal
QUOTE (klow13 @ May 30 2018, 01:26 ) *
*Τα 3 φάουλ του κλει όχι απλά δεν στοίχισαν, αφου τελείωσε το ημίχρονο χωρίς να κάνει άλλο, αλλά βοήθησε και πολύ μπροστά σε αυτό το διάστημα. Ωραίος κερ που ρίσκαρε να τον αφήσει μέσα τόσο πολύ.


Ο Κλέυ έπαιξε 7 λεπτά λιγότερα από τους χρόνους του ενώ ταυτόχρονα ο Κάρυ 9 περισσότερα με ότι αυτό συνεπάγεται για την επιβάρυνση του Κάρυ. Δεν ξαναθυμάμαι παιχνίδι που ο Στεφ έπαιξε τόσο πολύ τα τελευταία χρόνια. Στη τρίτη περίοδο που έγινε και το μεγάλο come back ο Τομπσον ήταν στον πάγκο. Οι χρόνοι του ανά περίοδο ήταν 4/ 12 /4 /12. Μετά και τον τραυματισμό του Ιγγυ ο μόνο αμυντικός που είχαν για να περιορίσει τον Χάρντεν σε ατομικό επίπεδο ήταν ο Τόμπσον, ο οποίος όμως έπαιξε ξανά άμυνα στον Χάρντεν τα τελευταία 5-6 λεπτά. Στην δεύτερη περίοδο πήγε πάνω στον Τάκερ όπου έπαιζε άμυνα μόνο στον χώρο αποφεύγοντας τελείως τις επαφές. Αποτέλεσμα ήταν να μην κυνηγήσει καν δυο προσποιήσεις που του έκανε ενώ δεν συμμετείχε και στην διεκδίκηση του ριμπάουντ με αποτέλεσμα ο Τάκερ να κάνει πάρτυ.

Οπότε ναι, εκ του αποτελέσματος το foul trouble του Κλέυ δεν στοίχησε, χωρίς να σημαίνει όμως ότι δεν επηρεάστηκε το παιχνίδι των dubs και ότι δεν δημιουργήθηκε μία ιδανική συνθήκη για Ρόκετς.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.