Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ολυμπιακός - KIROLBET Βaskonia
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ολυμπιακός
Pages: 1, 2
Joda
QUOTE (tamvoukios @ Jan 9 2019, 00:09 ) *
Ώρα ν' αρχίσει και η σταδιακή αποπριντεζοποίηση! biggrin.gif



Πρωτα θα γινει αμανατζαριοποιηση και μετα ολα τα ολα.Μην ξεχνιομαστε ..


benchwarmer
Πολύ μεγάλη νίκη, τόσο γιατί προφανώς ήταν ένα ματς που έπρεπε βαθμολογικά να το πάρουμε, όσο και με τον τρόπο που ήρθε, που ίσως δημιουργήσει τον κατάλληλο χαρακτήρα σε αυτούς που έκαναν ουσιαστικά την ανατροπή, είτε είναι παλιοί παίχτες της ομάδας είτε νέοι...

Από εκεί και πέρα βέβαια η εμφάνιση ήταν αρκετά κακή, χωρίς απαραίτητα να αναφέρομαι στο κομμάτι το οποίο επηρέασε η απουσία του Μιλουτίνοφ (δηλαδή στο ότι ο Λεντέι μπορεί να έχει 1000 καλά στην επίθεση, αλλά στην άμυνα δεν μπορεί ούτε κατά διάνοια να μαρκάρει με πλάτη στο 5)...
Τώρα πρέπει να πάμε στη Μαδρίτη να παίξουμε ελεύθερα, και να πάρουν χρόνο συμμετοχής όσοι δεν πήραν σήμερα. Τα ματς είναι συνεχή, και ειδικά η πεντάδα που τελείωσε το ματς πρέπει να έπαιξε 10-15 λεπτά συνεχόμενα στο τέλος, χρειάζεται πολλή προσοχή... Δεν λέω φυσικά ότι πάμε να χάσουμε, αλλά είναι ευκαιρία πχ να δούμε τι έχουμε να δούμε από τον Τουπάν, τον Τίμμα, τον Βεζένκοφ κλπ Ίσως σαν τεστ στα μάτια του Μπλατ (που βέβαια δεν νομίζω ότι λειτουργεί ακριβώς έτσι αυτός) για το τι παίχτη πρέπει να πάρει και τι να αφήσει...
Future7
Όντως πρέπει να αναφερθεί ο Μάντζαρης που ηταν σταθερά κομμάτι της ανατροπής. Έπαιξε πολυ μυαλωμένα, με καλο κοντρόλ του ρυθμού και πολυ δυνατές άμυνες.

Και το σουτ που πήρε δν ηταν κακή επιλογή. Ειναι ψυχολογικό, μακάρι να παρει μπρος το παιδι και να μπουν και τα σουτ
Volunteer
Ο Ολυμπιακός πήρε σήμερα ένα σκληρό μάθημα χωρίς να πληρώσει τα δίδακτρα. Το κενό στο πέντε δεν καλύπτεται με τα υπάρχοντα υλικά και είναι απίστευτα τυχερός που είχε απέναντί του μια από τις διαχρονικά πιο αφελείς ομάδες της Ευρωλίγκας.

Από την άλλη ο τρόπος που ήρθε η νίκη δίνει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη συνέχεια και το κυριότερο ψήνει τους καινούργιους παίκτες στην ομάδα που δεν έχουν ζήσει τις εμπειρίες των προηγούμενων ετών με τον die hard χαρακτήρα της ομάδας και τα απίθανα come back σε ματς χωρίς αύριο.

Παπ σήμερα (και όχι μόνο, έχει κανα δεκαήμερο) ξαναθυμήθηκε τα παλιά στον τρόπο που σηκώνεται για τρεις χωρίς να το πολυκουράζει στο μυαλό του. Όσο θα συνεχίζει να προσφέρει με την ίδια ποιότητα μπρος-πίσω τόσο ο Ολυμπιακός θα μετατρέπεται σε μνηστήρα για την τέταρτη θέση και την απόκτηση του πλεονεκτήματος στα πλέι-οφ.
RipCity
QUOTE (Volunteer @ Jan 8 2019, 22:23 ) *
Ο Ολυμπιακός πήρε σήμερα ένα σκληρό μάθημα χωρίς να πληρώσει τα δίδακτρα. Το κενό στο πέντε δεν καλύπτεται με τα υπάρχοντα υλικά και είναι απίστευτα τυχερός που είχε απέναντί του μια από τις διαχρονικά πιο αφελείς ομάδες της Ευρωλίγκας.


Κι όμως το κενό καλύφθηκε πολύ καλά δεδομένων των συνθηκών αφού κι ο Poirier είναι πολύ ποιοτικός παίκτης. Η μάχη των ριμπάουντ δε χάθηκε, ενώ πήραμε και περισσότερους πόντους από τη θέση 5. O Μπόγρης έδωσε τιμιότατα λεπτά. Φαντάσου να έλειπε ο NWG από τους κοντούς τι θα γινόταν! Σπανούλης, Στρέλνιεκς και Μάντζαρης είχαν ΣΥΝΟΛΙΚΑ 6 πόντους, 2 ασίστ και 4 λάθη.
Coach Periklis
πολλά συγχαρητήρια στην ομάδα για την τεράστια νίκη και την προσπάθεια . Θα ψάξω να δω το ματς
Quincy
Εγώ διαφωνώ πως υπάρχει κενό στο 5. Η Milutinov σε αυτή την ηλικία και με τέτοια χρονιά που κάνει δεν γίνεται να παίζει λιγότερο από 30 λεπτά. Ναι οκ σήμερα έλειπε και η ρακέτα ήταν απροστάτευτη τόσο από τους ψηλούς που δεν έβρισκαν απέναντι καμιά τρομερή άμυνα, όσο και από τα guard που φτάνοντας εύκολα στη ρακέτα είχαν λιγότερες δυσκολίες να σκοράρουν μπροστά στους ψηλούς του Ολυμπιακού. Αλλά δεν γίνεται να γίνει ο σχεδιασμός της ομάδας με τον "αν πάθει κάτι ο τάδε".
shaq7
Τεραστια νικη ...τι εκανε ο τρελος ο Παπ σημερα!Πρεπει να ειναι το καλυτερο του παιχνιδι αν βγαλεις τον τελικο που ηταν μβπ (ασχετα αν το πηρε ο σπανουλης).

Πολυ κουρασμενη η ομαδα, θυμισε το ματς με την αρμανι,ο πριντεζης στο τελος ηταν να πεσει κατω...

Ο Μπογρης παροτι εκανε οτι καλυτερο μπορουσε αυτο δεν εφτανε..Ειδαμε τι γινεται οταν λειπει ο σερβος,κανονικα θες και εκει παιχτη..

Ο μαντζαρης παροτι βοηθησε πολυ για μαντζαρης και παλι μας εκανε πλακα ο χουερτας....φερτε εναν γκαρντ της προκοπης επιτελους!!

Μυριζει ωραιες παλιες καλες εποχες η ομαδα!!! Μπραβο κοουτς!
reignman
Τεραστια νικη σημερα, δειχνει μεταλλο παλι η ομαδα! Φαινεται ωστοσο απιστευτα η απουσια του μιλουτινοφ τοσο στην αμυνα οσο και στην λειτουργια στην επιθεση.
mvps παπανικολαου και leday που εσωσε δεν θυμαμαι και εγω ποσες επιθεσεις.

Σημερα ο Μπογρης εδειξε οτι ειναι τιμιος , αλλα πολυ λιγος για αυτο το επιπεδο. περαν του να τρεχει ευθεια απο την αμυνα προς την επιθεση και τουμπαλιν, δεν μπορει να κανει τιποτα αλλο σε ικανοποιητικο βαθμο. αργος , μηδεν αλμα , κακες περιστροφες , πολυ αργα πλαγια βηματα.

Ο Γκος που το floater το ειχε σημα κατατεθεν παιζει να βαζει πλεον 1/5. Αληθεια απο οσους αμερικανους ηρθαν τα τελευταια χρονια υπηρχε κανεις που να μην failαρε τα floater του? Για πρωτοεμφανιζομενος σε αυτο το επιπεδο δεν θα μπορουσαμε να ζητησουμε και πολλα παραπανω. θετικοτατος το λιγοτερο, επαιξε σχεδον 40 λεπτα 17 ποντοι 6 ασσιστ και 1 (ΕΝΑ) λαθος , επισης ΔΕΝ ΚΡΥΦΤΗΚΕ.


Εφτασε ο καιρος που ο σπαν κανει περισσοτερα κακα παιχνιδια απο οτι καλα... πρεπει να παρει χαμπαρι και να αποδεχθει ρολο ναβαρο. παιζει με πολυ μεγαλο εγωισμο , μεγαλυτερο απο οσο βαστανε οι πλατες και τα ποδια του πλεον και οταν ειναι κακος ειναι καταστροφικος. επισης παιζει χαζα γιατι δεν φαινεται να δεχεται το γεγονος οτι πλεον δεν μπορει. δεν δεχομαι παιχτης με τις παραστασεις και την εμπειρια του να κανει τετοια πανχαζα λαθη... με πιανει κατι.

Ο Μαντζαρης σημερα ηταν σωστος σχεδον σε ολα του. Καποια στιγμη θα μπει και κανα σουτ. Σημασια εχει οτι για να παιρνει χρονο τον κερδιζει με το σπαθι του και απο τις προπονησεις. ειναι ενοχλητικος στην αμυνα , μπορει να μην εχει τα ποδια αλλα βαζει συνεχεια το κορμι του και τα χερια του και ενοχλει τον αντιπαλο διαρκως. το σημαντικοτερο δεν πουλαει μπαλες.
jazz thrilos
Ο Μιλουτίνοφ τι ώρα βγήκε οτι δεν θα παίξει;;;; Πρέπει να είμαι ο τελευταίος που το έμαθε. Μπήκα στο γήπεδο και είδα στις γύρω θέσεις μούτρα κατεβασμένα και μοιρολόι για την επερχόμενη ήττα της βραδιάς και αφού άκουσα τα νέα άρχισα κι εγώ το κλάμα το γοερό.

Πραγματικά δεν πίστευα με τίποτα οτι θα το πάρουμε το ματς. Ειδικά μετα τα πρώτα τρια δεκάλεπτα που επιβεβαίωνονταν οι φόβοι μας και ο Πουαριέρ έμοιαζε με τον Ντράμοντ, αντίο ζωή ήταν το ματς. Για την εμφάνιση του Χουέρτας (οτι χειρότερο έχω δει σε γκαρντ συγκρίνοντας τον με το υψηλό επίπεδο βέβαια) και του Βιλντόζα τα έχουμε δει και σε άλλα ματς φέτος. Όλα τα αντίπαλα γκαρντ κάνουν ρεκόρ καριέρας ή τουλάχιστον εξαιρετικές εμφανίσεις απέναντι μας. Αλλά η απουσία Μιλουτίνοφ ήταν πραγματικά μεγάλο πλήγμα το οποίο ΔΕΝ καλύπτεται παρά μόνο σε εξαιρετικές περιπτώσεις όπως απόψε με μαγικά σουτ και εκπληκτική αφέλεια απο τον Περάσοβιτς και ορισμενους παίχτες των Ισπανών.

Μου άρεσε πάρα πολύ ο Γκος παρά τις λίγες επιπολαιότητες του σε κάποια κρίσιμα σημεία. Πάλι 6 ασίστς μοίρασε απόψε, σκόραρε, έβαλε και τρίποντα. Πέρασε καιρός απο την ήττα με την Φενέρ με τον Γκος στις τελικές επιλογές, σήμερα με αυτόν το πήραμε το ματς. Όλο και καλύτερος θα γίνεται νομίζω και του χρόνου θα είναι σούπερ παίχτης.

Respect στον μοναδικό οπαδό της Μπασκόνια. Το καταδιασκέδασε, παρά την ήττα όλο χαμόγελα ήταν στο τέλος ο άρχοντας.

Μεγάλη βαθμολογική νίκη παρά το γεγονός οτι προσωπικά πιστεύω οτι η τετράδα είναι παραπάνω απο δύσκολη, μάλλον απίθανη. Αλλά παίζουμε κανονικό μπάσκετ και δεν βαριόμαστε τα παιχνιδια. Πάμε στην Μαδρίτη τώρα με μοναδική προσδοκία να γυρίσουν όλοι υγιείς.




Edit: Παραθέτω απόσπασμα άρθρου μπασκετικού δημοσιογράφου, χαρακτηριστικό δείγμα της καμαρίλας, της πικρίας που φέρνει το γεγονός οτι έχουν κοπεί τα "σούρταφέρτα" ορισμενων στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού επί Μπλατ. Πραγματικά, μένω άφωνος.

"Το χειρότερο για τον Ολυμπιακό ήταν η πλήρης έλλειψη οποιασδήποτε προπονητικής κατεύθυνσης ή ταυτότητας και το …ακόμα χειρότερο ο παροπλισμός του Βασίλη Σπανούλη, ο οποίος αγωνίστηκε μόλις 11 λεπτά και ήταν όγδοος «ερυθρόλευκος» σε χρόνο συμμετοχής. Ακόμα και όταν ο Μπλατ αποφάσισε να ρίξει στο παρκέ έναν κρύο σουτ σε αναζήτηση τριπόντου, 14’’ πριν το φινάλε, προτίμησε τον ξεχασμένο Τίμα των 2,5 λεπτών. Ο Σπανούλης είδε τα πρώτα 7 λεπτά από τον πάγκο και μπήκε στο γήπεδο παγωμένος, ρεζέρβα του περαστικού από το γήπεδο Στρέλνιεκς. Έκανε ένα λάθος για κάθε πόντο που πρόσφερε και αποχώρησε οριστικά γύρω στο 31’, άλλος ένας θεατής δίχως εισιτήριο. Ούτε το 37χρονο κορμί του τον βοηθάει να συμβιβαστεί με ρόλο εφεδρικού που επιστρατεύεται μετά από ένα τέταρτο απραξίας ούτε το μαθημένο σε πρωταγωνιστικούς ρόλους μυαλό του. Στην προσπάθειά του ο Μπλατ να απογαλακτίσει τον Ολυμπιακό από τον Σπανούλη, κατόρθωσε να ευνουχίσει τον ίδιο τον Σπανούλη. Ίσως να κοίταζε αλλού, όταν η Μπαρτσελόνα επέτρεπε να κακοφορμίσει η σχέση της με τον Χουάν Κάρλος Ναβάρο."

Με το ζόρι να επινοήσουν δήθεν προβλήματα και να βγάλουν σκάρτη την απόπειρα για προετοιμασία της επόμενης μέρας στην ομάδα. Keep walking κόουτς.
Future7
Μπλατ για το 5 απο sport-fm

Ερωτηθείς αν ήταν ρίσκο που δεν αποκτήθηκε ένας ακόμη ψηλός, απάντησε: «Έχουμε τον Αγραβάνη που περιμέναμε να επιστρέψει νωρίτερα. Νιώσαμε πως με τον Μιλουτίνοφ, τον ΛεΝτέι και τον Μπογρίνιο που μπορεί να μπει και να παίξει όπως σήμερα, νιώσαμε πως ήμασταν εντάξει στους ψηλούς. Δεν νιώθω ότι είναι ρίσκο. Τι να κάνεις όταν κάποιος ξυπνά με πυρετό. Είναι κακή τύχη. Πάντα σκέφτεσαι τι δεν έχεις, αλλά όχι αυτό που έχεις κι εμείς έχουμε παιδιά με χαρακτήρα και κάποιες φορές αυτό είναι πιο σημαντικό από το να έχεις έναν ακόμη παίκτη. Είναι μια ιδιαίτερη περίοδος, πολλές ομάδες αντιμετωπίζουν δυσκολίες, γι’ αυτό πρέπει να δώσουμε έναν ακόμη πόντο στους παίκτες μου
qspock
Με λιγα λογια δεν εχουμε λεφτα να παρουμε ψηλο κι αβανταρουμε αυτα που εχουμε.

Τη δουλεια του κανει ο ανθρωπος, αν ο ιδιος δεν ηθελε αλλον ψηλο θα ελεγε "ενιωσα πως ημαστε εναξει στους ψηλους". Οχι νιωθαμε...
Ο πληθυντικος παει στους προεδρους, και φυσικα δεν θα μπορουσε να πει οτι αυτος διαφωνει την παρουσα φαση.

Απο κει και περα, με ξεπερνα το οτι μετα το σημερινο ματς, βγαινουν ακομη αποψεις οτι ο Ολυμπιακος δεν χρειαζεται ψηλο!!

Δηλαδη απο αποψη προσεγγισης του παιχνιδιου απο πλευρας Μπασκονια, ειχαμε μια σχεδον ηττα σημερα. Η νικη ηλθε με το τριποντο με ταμπλο και μπραβο στην ψυχη των παιδιων. Αλλα απο πλευρας τακτικης, η Μπασκονια χτυπησε αλυπητα στη ρακετα. Κι αμυντικα χτυπησε τους περιφεριακους αφου δεν φοβοταν την ρακετα. Μονο ο Παπ εβαζε γιατι Σπανουλης, Στρελνιεξ και Γκος (με ελαχιστες εξαιρεσεις που τα εσταζε απο τα 10 μετρα) ειχαν παιχτη πανω τους που τους πιεζε χωρις να τον νοιαζει τι γινεται πισω. Ειναι η τριτη φορα που το βλεπουμε το φαινομενο, ο Ομπραντοβιτς και ο Γιασικεβιτσιους ηταν οι αλλοι 2 κοουτς που χτυπησαν αλυπητα την απουσια ογκου μεσα στη ρακετα του Ολυμπιακου, καθως και την απουσια ψηλου στο βαθος της αμυνας τους...

Αυτα εχω να πω για το ματς, εκει εστιαζεται ο λογος που επαιξαν οπως επαιξαν οι περιφεριακοι του Ολυμπιακου που πηραν ΜΗΔΕΝ σουτ υπο καλες προυποθεσεις. Με εξαιρεση τη θεση 3 και τον Παπ. Η αμυνα της Μπασκονια βγηκε τοσο ψηλα, που αν υπηρχε ενας σεντερ τον οποιο εχουν οι μισες ομαδες της Α1, το ματς θα επαιρνε τελειως διαφορετικη τροπη.

Αυτη ειναι η δικη μου αποψη.
Απο κει και περα, το ματς στη Μαδριτη απουσια του Μιλουτινοφ θα ειναι ολιγον τσιρκο: Τα τερατα της Ρεαλ ποιος θα τα μαρκαρει?? Ο Λεντει? Κριμα το παλικαρι, παιζει και καλα, αλλα ουτε τα τεσσαρια της Ρεαλ δεν φτανει (Ραντολφ, Τομκινς).

Οταν γυρισει ο Αγραβανης δηλαδη θα δει ο Μπλατ οτι αναπληρωνει επαρκως τον Μιλουτινοφ? Μα δεν ειναι καν καθαρο πενταρι...

Δεν μπορεις να ελπιζεις σε κατακτηση Ευρωλιγκας ετσι. Να τη βρασω την τεταρτη θεση, λες και δεν εχει ξαναπαει final four.

ΠΑΡΤΕ ΕΝΑΝ ΨΗΛΟ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΜΑΡΤΙΑ ΕΙΝΑΙ!
akratacity
Εγω παντως και μετα το σημερινο γκαρντ θελω.

Η ομαδα οταν οι γκαρντ μας ειναι σε κακη μερα, κολλαει και στην επιθεση ενω και αμυντικα εχει τις γνωστες πλεον αδυναμιες κυριως στο 1vs1.

Σημερα οι Σπανουλης, Στρελνιεκς ηταν αφαντοι και χρειαστηκε να παιξει ο Μαντζαρης 25 λεπτα. Αν ο Γκος δεν ηταν σε καλη μερα (με εξαιρεση καποια αστοχα κοντινα διποντα) θα χαναμε με +10 ποντους.

Για τον ψηλο που γινεται κουβεντα, να βρουμε παιχτη που θα καλυψει οσα δινει ο Μιλουτινοφ δεν υπαρχει περιπτωση (οχι με το διαθεσιμο μπατζετ τουλαχιστον). Το να παρουμε ενα ακομα κορμι ισως να ειναι σημαντικο αλλα παραμενει δευτερευουσης σημασιας. Για να γινει κατανοητη η σκεψη μου, αρκει να αναλογιστουμε τι θα αλλαζε σημερα ενας φθηνος, αθλητικος ψηλος αν υπηρχε στο ροστερ. Εγω λεω οτι δεν θα μας εδινε τιποτα σε σχεση με οτι ειδαμε.
Zoys
Τεράστιος Παπανικολάου και τεράστια νίκη ψυχολογίας χωρίς Milu και ουσιαστικά χωρίς Σπανούλη που ήταν απελπιστικά κακός στα 11 λεπτά που αγωνίστηκε - και πολλά ήταν εδώ που τα λέμε. Είδαμε αρκετά φθηνά λάθη που έδιναν ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο και τελικά το ματς το "κλέψαμε", αλλά η νίκη έχει πολλαπλά οφέλη και ψυχολογικά όπως κάθε τέτοια ανατροπή ειδικά όταν δεν έρχεται με την "πεπατημένη".

Ο Ολυμπιακός πονάει ξεκάθαρα στην περιφερειακή άμυνα ενώ επίσης σε πολλές περιπτώσεις δεν παίρνει τα απαραίτητα από τα γκαρντ του όπως σήμερα με μοναδικό αξιόλογο τον (πάντα σοβαρό αν και άστοχο στα κοντινά σουτ) Williams-Goss και τον Μάντζαρη με τα γνωστά πράγματα που προσφέρει και έχει δει μόνο ο Τσακ Νόρις στη στατιστική. Η ανάγκη κατά τη γνώμη μου είναι μια κοντούρα που να βλέπει καλάθι και να πιέζει αποτελεσματικά πάνω στην μπάλα. Δεν θα έχανε ο Ολυμπιακός σήμερα από το φυσιολογικό (ελλείψει Milutinov) νταμπλ-νταμπλ του Poirier, αλλά από τα σουτ του Huertas και του Vildoza. Το μοτίβο υπάρχει σχεδόν σε όλα τα φετινά ματς με τουλάχιστον έναν αντίπαλο γκαρντ να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στην άμυνα μας.
Redoctor
Συμφωνω εξαιρετος παπ. Πολυ σημαντικο το στεπ απ του για την συνεχεια.
Ναι τωρα που ελειψε ο βασικος σεντερ μας ειχαμε προβλημα. Αλλα δεν υπαρχει τοσο ζητημα στους ψηλους.
Εχουμε εναν τοπ-2 σεντερ
Ενα τοπ-5 4αρι και εναν πολυ καλο επιθετικα αναπληρωματικο. Ναι θα βολευε να υπαρχει ενας ακομη αθλητικος ψηλος αντι του μπογρη αλλα δεν ειναι και απαραιτητος. Και ισως βελτιωθει ο βεζενκοφ καπως (εστω να βαζει σουτ) και ανεβει σε κανα διμηνο ο αγραβανης (χλωμο αυτο αλλα δεν ειναι απιθανο σταδιακα να δινει χρησιμα 5λεπτα εστω)

Ο τιμμα γενικα ειναι για κλωτσες αλλα ο τωρινος παπ και ο τουπαν ειναι πολυ καλο διδυμο.

Στα γκαρντ τωρα: εκει σιγουρα χρειαζομαστε κατι. Δυστυχως ο σπαν ειναι μεγαλο liability στην αμυνα. Ο Γκος ειναι ακομα καβαλα στην καμπυλη εκμαθησης ενω μονο ο στρελνιεκς δεν αρκει. Ας κανουμε 1 μεταγραφη και ας προσπαθησουμε για κατι καλο στα γκαρντ λοιπον.

Τελος βλεπουμε οτι παροτι οπως περυσι ετσι και ως προσφατα ο βαγγελης ηταν χαλια πλεον μπορει να προσφερει πραγματα εστω στην αμυνα για την ωρα. (2ο σερι ματς που συνολικα ειναι θετικος). Αν ανακτησει σχετικα ψυχολογια στο τριποντο μπορει να ειναι και πιο συχνα θετικος και να γινει πιο λειτουργικη η επιθεση μας με αυτον μεσα. Θα ηταν σημαντικο να συμβει αυτο ειδικα στις μερεε που ο βασιλης ειναι τοσο κακος. ( Που φυσικα αυξανονται ραγδαια οσο αυξανει και η κουραση του. 3ο ματς σε 5 μερες το σημερινο)
Hoopoe
Ο Μαντζαρης εκανε παλι αυτα τα μικρα πραγματα που δεν φαινονται στη στατιστικη 😂😂😂
Οπως καταφερε να φαει 11 ποντους σε 4 επιθεσεις επειδη το μονο που τον νοιαζει ειναι να κρυβεται!
Κατα τ´αλλα 0 ποντοι με 2!!! προσπαθειες σε 27’ και 2 αξιολογηση. Η παθητικοτητα σε ολο της το μεγαλειο!
Πονανε τα ματια μας Μπλαντ! Παρε παιχτη!
john wick
Καποια στιγμη πρεπει να δουμε για ποιο λογο υφισταται αυτη η εικονα στις κερκίδες του ΣΕΦ ...μετα απο νικη σε ντέρμπυ με τον αιωνιο ,με εμπορικο αντιπαλο κ ειχε λιγοτερο κοσμο απ οτι στο Παναθηναϊκός- Χολαργος προχτες....
rankin
QUOTE(john wick @ Jan 9 2019, 08:00 ) *
Καποια στιγμη πρεπει να δουμε για ποιο λογο υφισταται αυτη η εικονα στις κερκίδες του ΣΕΦ ...μετα απο νικη σε ντέρμπυ με τον αιωνιο ,με εμπορικο αντιπαλο κ ειχε λιγοτερο κοσμο απ οτι στο Παναθηναϊκός- Χολαργος προχτες....

Ειδικά για χθες, βάζω και τον καιρό στην εξίσωση. Έστω και σαν δικαιολογία..

Κατα τ'αλλα, και γενικά μιλώντας, είτε λόγω κάποιας άτυπης κόντρας (?) , είτε γιατι ο κόσμος του Ολυμπιακού στη μεγάλη πλειοψηφία του δεν έχει αγκαλιάσει το μπάσκετ, έχει αυτη τη μέτρια εικόνα στη κερκίδα του. Την οποια εικόνα επιβαρύνει το μεγάλο, αχανές και ψυχρό ΣΕΦ.

Αν ο Ολυμπιακός είχε για έδρα μια στρούγκα 7.000, θα γινόταν χαμός σε κάθε παιχνίδι
Απο την άλλη, κοτζάμ Ολυμπιακός, θα έπρεπε να γεμίζει γήπεδο 20.000 και οχι να μιλάμε για γηπεδάκια..
Αλλά, για κάποιο λόγο, μάλλον η λύση βρίσκεται σε κάτι μικρότερο

Νομίζω βεβαια πως φέτος έχει μέσο ορο κάπου στις 8500, αρα ενα γήπεδο κάπου στις 10.000 θα ηταν ταμάμ, αρκεί να ηταν καθαρά μπασκετικό, ωστε να μη βιώνουμε αυτη τη ψυχρή κατάσταση στους αγώνες με χαμηλή προσέλευση

Ας πουμε και χθες ειχε περιπου 7.000
Αλλα φαίνεται λες και έχει 500 άτομα.
Αυτο περνάει και στο παρκέ αλλά και στους τηλεοπτικούς δέκτες
Ilias7
Τα πραγματα οσον αφορα το γηπεδικο ειναι λιγο μπερδεμενα.Αρχικα δεν ειναι ξεκαθαρα τα πραγματα τι κοσμο θελει η ΚΑΕ στο γηπεδο.

Απο τη μια γινονται κινησεις να ερθουν στο γηπεδο οικογενειες,παιδια,σχολεια κλπ.

Απο την αλλη στα κρισημα παιχνιδια εχει αναγκη τους οργανωμενους που μεταφερουν παλμο και γινετε πιο εδρα το γηπεδο.Βεβαια πολλες φορες ειναι και αυτοι που δημιουργουν προβλημα οταν δεν παει κατι καλα.Με αποτελεσμα οι τιμωριες κατα καιρους να ειναι βαριες τοσο αγωνιστηκα οσο και οικονομικα.

Το ΣΕΦ σαν γηπεδο δεν ειναι μπασκετικο αλλα ακομα και να ηταν ειναι ξεπερασμενο και βγαλμενο απο αλλη εποχη.Ξεκινωτας απο τους εξωτερικους χωρους (που ειναι σε δραματικη κατασταση) μεχρι τους εσωτερικους (που ειναι παραμελημενοι) δεν ειναι το γηπεδο που θα σε ενθουσιαισει να πας να δεις εναν αγωνα αναξερτητα απο τον αντιπαλο.

Η αποσταση κερκιδας-αγωνιστικου χωρου ειναι τεραστια και δεν νομιζω να υπαρχει αλλο γηπεδο στην Ευρωπη με τοσο μεγαλη αποσταση.Τωρα που ειναι και χειμωνας δεν υπαρχει επαρκη θερμανση επισης.

Θεωρω πως η μπασκετικη αξια του Ολυμπιακου τα τελευταια χρονια δεν ειναι αναλογη του γηπεδου που εχει η ομαδα.Ισως και η διοικηση το εχει αφησει αυτο το κομματι στην ακρη πλεον..

Το ιδανικο θα ηταν να ειχαμε ενα γηπεδο μπασκετικο χωριτηκοτητας 10000-12000 θεσεων οπου να ειναι συγχρονο και προσεγμενο.Δε μιλαω για καινουργιο γηπεδο γιατι το θεωρω απιθανο.Αλλα ισως Ελληνικο ή Τροκαντερο με την οποια ανακαινηση χρειαζονται.

Ειμαστε off topic βεβαια αλλα ειναι να ζητημα σημαντικο αφου εχουμε μακραν το χειροτερο γηπεδο της Ευρωλιγκα.
Future7
Βασικά κι αυτοί οι λίγοι που ήταν χτες ήταν στη μούγκα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ισχύουν και το ότι το σεφ είναι χάλι και το ότι οι οργανωμένοι σνομπαρουν την καε. Οι οργανωμένοι θα ήθελαν διοίκηση που να παίζει στο παρασκήνιο , οι αφοι τους φαίνονται σοφτ.
jazz thrilos
QUOTE (Future7 @ Jan 9 2019, 10:00 ) *
Βασικά κι αυτοί οι λίγοι που ήταν χτες ήταν στη μούγκα εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων.

Ισχύουν και το ότι το σεφ είναι χάλι και το ότι οι οργανωμένοι σνομπαρουν την καε. Οι οργανωμένοι θα ήθελαν διοίκηση που να παίζει στο παρασκήνιο , οι αφοι τους φαίνονται σοφτ.


Αν τους φαίνονται soft ας φέρουν τον Βαγγέλα για rim protector και τον κύριο Σάββα για hustle παιχνίδι και να πιέζει πάνω στην μπάλα. laugh.gif

Για μένα οι Αφοί το καλύτερο που έχουν να κάνουν αν αποφασίσουν να επενδύσουν στο γηπεδικό κάποια στιγμή είναι να φτιάξουν γήπεδο 7500 θέσεων το πολύ! Τα περισότερα διαρκείας.
Milterman
Πιστευω οτι η μεγαλη διαφορα στην αποδοση σε σχεση νε το ματς με Παο, οφειλεται σε δυο λογους (περα απο το προφανες που ειναι η απουσια του καλυτερου μας παικτη).

Πρωτον η ομαδα ειχε κυκλωσει το ματς με Παο (για ψυχολογικους λογους λογω των δυο ηττων που ειχαν προηγηθει), με αποτελεσμα να υπαρχει μια σχετικη ελειψη ενεργειας και συγκεντρωσης για μεγαλο διαστημα (οπως και στο προηγουμενο με Νταρουσαφακα).

Δευτερον, με τον Παναθηναικο ειχε προετοιμαστει σωστα η ομαδα οσον αφορα το τακτικο κομματι. Με την Μπασονια το οποιο πλανο πηγε περιπατο με την ξαφνικη απουσια του Μιλουτινοφ τελευταια στιγμη, με αποτελεσμα να ψαχνει η ομαδα να βρει τις λυσεις και να προσαρμοσει το πλανο της κατα την διαρκεια του αγωνα.
Zach Doganos
QUOTE (Zoys @ Jan 9 2019, 00:29 ) *
Τεράστιος Παπανικολάου και τεράστια νίκη ψυχολογίας χωρίς Milu και ουσιαστικά χωρίς Σπανούλη που ήταν απελπιστικά κακός στα 11 λεπτά που αγωνίστηκε - και πολλά ήταν εδώ που τα λέμε. Είδαμε αρκετά φθηνά λάθη που έδιναν ευκαιρίες στο ανοιχτό γήπεδο και τελικά το ματς το "κλέψαμε", αλλά η νίκη έχει πολλαπλά οφέλη και ψυχολογικά όπως κάθε τέτοια ανατροπή ειδικά όταν δεν έρχεται με την "πεπατημένη".

Ο Ολυμπιακός πονάει ξεκάθαρα στην περιφερειακή άμυνα ενώ επίσης σε πολλές περιπτώσεις δεν παίρνει τα απαραίτητα από τα γκαρντ του όπως σήμερα με μοναδικό αξιόλογο τον (πάντα σοβαρό αν και άστοχο στα κοντινά σουτ) Williams-Goss και τον Μάντζαρη με τα γνωστά πράγματα που προσφέρει και έχει δει μόνο ο Τσακ Νόρις στη στατιστική. Η ανάγκη κατά τη γνώμη μου είναι μια κοντούρα που να βλέπει καλάθι και να πιέζει αποτελεσματικά πάνω στην μπάλα. Δεν θα έχανε ο Ολυμπιακός σήμερα από το φυσιολογικό (ελλείψει Milutinov) νταμπλ-νταμπλ του Poirier, αλλά από τα σουτ του Huertas και του Vildoza. Το μοτίβο υπάρχει σχεδόν σε όλα τα φετινά ματς με τουλάχιστον έναν αντίπαλο γκαρντ να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στην άμυνα μας.

Με συγκίνησες με την ατάκα για Μάντζαρη Τσακ Νόρις! Δεν μπορώ να ακούω αύριο για τα μικρά πράγματα που κάνει ο Βαγγέλης ή για την αμυνάρα που παίζει.. Ο Χουέρτας χτες διψήφιος από το ημίχρονο... Παίζει καλύτερη άμυνα από το Σπανούλη,οκ μπράβο! Χτες σε 26 και πλέον λεπτά 0 πόντους,1 ασίστ,απλά για γέλια. Μεταγραφή κοντού άμεσα,η ομάδα έχει μεγάλη προοπτική και είναι κρίμα να την κάψουμε έτσι.
Κατά τα λοιπά συγκλονιστικός Παπανικολάου,όχι μόνο για τα τρίποντα, ο τύπος είναι πραγματικά παντού στο δεύτερο ημίχρονο,ειδικά η δεύτερη τύπα που έρχεται από τη weak side και έχει διαβάσει τη φάση κανά δυάρι δεύτερα πριν συμβεί είναι απλά αδιανόητη. Επίσης συγκλονιστικός το πουλέν μου ο Ζακ,κυρίως για τη μαχητικότητα στα ριμπάουντ, ο τύπος έχει πηδήξει σε κάθε διεκδίκηση και έχει κερδίσει και τη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων. Παρόλο που ο Γκος κάνει συνολικά μεστή εμφάνιση, με απογοήτευσε λίγο με τα χαμένα floaters και mid range jumpers στο τέλος,πρέπει να τα βάζει αυτά τα σουτ. Παραμένει ωστόσο εξαιρετικά σταθερός στο μοίρασμα(6:1 χτες). Πάμε αύριο χωρίς άγχος και ό,τι γίνει. Πηγαίνοντας κόντρα στη λογική,θα πω ότι πρέπει να πάμε το παιχνίδι σε run 'n' gun για να κερδίσουμε. Αν βάλουμε 45+% τρίποντα θα το πάρουμε biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
back2back
QUOTE(Zoys @ Jan 9 2019, 00:29 ) *
Ο Ολυμπιακός πονάει ξεκάθαρα στην περιφερειακή άμυνα ενώ επίσης σε πολλές περιπτώσεις δεν παίρνει τα απαραίτητα από τα γκαρντ του όπως σήμερα με μοναδικό αξιόλογο τον (πάντα σοβαρό αν και άστοχο στα κοντινά σουτ) Williams-Goss και τον Μάντζαρη με τα γνωστά πράγματα που προσφέρει και έχει δει μόνο ο Τσακ Νόρις στη στατιστική. Η ανάγκη κατά τη γνώμη μου είναι μια κοντούρα που να βλέπει καλάθι και να πιέζει αποτελεσματικά πάνω στην μπάλα. Δεν θα έχανε ο Ολυμπιακός σήμερα από το φυσιολογικό (ελλείψει Milutinov) νταμπλ-νταμπλ του Poirier, αλλά από τα σουτ του Huertas και του Vildoza. Το μοτίβο υπάρχει σχεδόν σε όλα τα φετινά ματς με τουλάχιστον έναν αντίπαλο γκαρντ να κάνει ό,τι θέλει απέναντι στην άμυνα μας.


Συμφωνώ ότι το πρόβλημα βρίσκεται στην περιφέρεια, όχι τόσο όμως στην περιφερειακή άμυνα, με τον Παο παίξαμε αρκετά καλή άμυνα και γενικά είμαστε στην πρώτη 5αδα, όσο στα λάθη όταν δεχόμαστε πίεση. Γι αυτό ο Γκος φαίνεται ο καλύτερος έως τώρα γιατί δεν κάνει πολλά λάθη. Ο Σπανούλης φέτος δεν μπορεί να περάσει τη σέντρα, ενώ αρκετές φορές κάνει κατάχρηση ντρίπλας. Ο Στρέλνιεκς φέτος είναι μέτριος, με τον Παο απλά έβαλε τα τρίποντα, τα λάθη που έκανε ήταν απερίγραπτα, τα παιχνίδια που έκανε πέρσι, το διάστημα που έλειπε ο Σπανούλης, φέτος δεν τα έχει πλησιάσει. Γιαυτό θέλουμε άσο και όχι 2, παίκτη με καλό χειρισμό και δημιουργία, αν παίζει και άμυνα ακόμα καλύτερα, αν τον λένε και Γουοναμέικερ αγγίζεις το τέλειο.

Για την μικρή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο δεν φταίει το κρύο, μια χαρά καιρό είχε άλλες φορές αλλά ο κόσμος πάλι απών ήταν. Ούτε το ΣΕΦ φταίει, δηλαδή αν παίζαμε στο ΟΑΚΑ θα μαζεύαμε παραπάνω κόσμο; Πολλές φορές κατηγορούμε τους παίκτες, σε όλα τα αθλήματα, ότι διαλέγουν παιχνίδια αλλά τελικά αυτό το κάνουν αυτοί που τους κατηγορούν, δηλαδή ο κόσμος. Αυτό να το έχουν στο μυαλό τους όσοι απαιτούν από τους προέδρους να βάλλουν λεφτά, πραγματικά δεν δικαιούμαστε να απαιτούμε τίποτα
tamvoukios
QUOTE (Hoopoe @ Jan 9 2019, 01:21 ) *
Ο Μαντζαρης εκανε παλι αυτα τα μικρα πραγματα που δεν φαινονται στη στατιστικη 😂😂😂
Οπως καταφερε να φαει 11 ποντους σε 4 επιθεσεις επειδη το μονο που τον νοιαζει ειναι να κρυβεται!
Κατα τ´αλλα 0 ποντοι με 2!!! προσπαθειες σε 27’ και 2 αξιολογηση. Η παθητικοτητα σε ολο της το μεγαλειο!
Πονανε τα ματια μας Μπλαντ! Παρε παιχτη!

Μήπως μιλάς για τον Σπανούλη;
Γιατί αυτός, νομίζω, έφαγε 11 πόντους σε 4 επιθέσεις: δυό τρίποντα που έκανε μπροστά του ο Χουέρτας, και δυό δίποντα ο Βιλντόζα, εκ των οποίων στο ένα βάρεσε και βολή.

Επί του Μάντζαρη τώρα:
Μπορείς να τον κατηγορήσεις για οτιδήποτε θέλεις, αλλά όχι και ότι κρύβεται, ειδικά στην άμυνα, αφού για άμυνα μιλάς.
Ο Βαγγέλης γίνεται βδέλλα κι ενοχλεί συνεχώς τον αντίπαλο που έχει χρεωθεί.
Κύττα να δεις τι έκανε στον Καλάθη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ, και μετά έλα να συζητήσουμε.
Επίσης, δεν κάνει εύκολα το λάθος και δεν πουλάει τη μπάλα.

Οπωσδήποτε, όμως, πρέπει ν' αρχίσει να βάζει και κανένα σουτ, από εκείνα τα στατικά που μας είχε συνηθίσει.
tarp7
QUOTE(tamvoukios @ Jan 9 2019, 15:06 ) *
Μήπως μιλάς για τον Σπανούλη;
Γιατί αυτός, νομίζω, έφαγε 11 πόντους σε 4 επιθέσεις: δυό τρίποντα που έκανε μπροστά του ο Χουέρτας, και δυό δίποντα ο Βιλντόζα, εκ των οποίων στο ένα βάρεσε και βολή.

Επί του Μάντζαρη τώρα:
Μπορείς να τον κατηγορήσεις για οτιδήποτε θέλεις, αλλά όχι και ότι κρύβεται, ειδικά στην άμυνα, αφού για άμυνα μιλάς.
Ο Βαγγέλης γίνεται βδέλλα κι ενοχλεί συνεχώς τον αντίπαλο που έχει χρεωθεί.
Κύττα να δεις τι έκανε στον Καλάθη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟ, και μετά έλα να συζητήσουμε.
Επίσης, δεν κάνει εύκολα το λάθος και δεν πουλάει τη μπάλα.

Οπωσδήποτε, όμως, πρέπει ν' αρχίσει να βάζει και κανένα σουτ, από εκείνα τα στατικά που μας είχε συνηθίσει.

Ο Μάντζαρης ειναι ο καλυτερος αμυντικος απο τα γκαρντ και κανει και τα λιγοτερα λαθη.στην ευρωπη χωρις αμυνα δεν πας πουθενα.
γι αυτο επαιξε και 26 λεπτα χτες .Μηπως ο παπανικολαου να παιρνει την τελευταια επιθεση μια και ο γκος δεν βλεπω να το εχει;
Zoys
QUOTE(tarp7 @ Jan 9 2019, 16:32 ) *
Ο Μάντζαρης ειναι ο καλυτερος αμυντικος απο τα γκαρντ και κανει και τα λιγοτερα λαθη.στην ευρωπη χωρις αμυνα δεν πας πουθενα.
γι αυτο επαιξε και 26 λεπτα χτες .Μηπως ο παπανικολαου να παιρνει την τελευταια επιθεση μια και ο γκος δεν βλεπω να το εχει;

Μπορεί με τον Παναθηναϊκό να βοήθησε αμυντικά, αλλά χθες ούτε καν εκεί δεν μπόρεσε να προσφέρει. Επέστρεψε στην κακή άμυνα πάνω στην μπάλα που έχει συνηθίσει φέτος (και σε ματς της Α1) επιτρέποντας πολλούς πόντους σε Huertas και Vildoza. Μερικές χαρακτηριστικές φάσεις εδώ.
akratacity
QUOTE (Zoys @ Jan 9 2019, 16:59 ) *
Μπορεί με τον Παναθηναϊκό να βοήθησε αμυντικά, αλλά χθες ούτε καν εκεί δεν μπόρεσε να προσφέρει. Επέστρεψε στην κακή άμυνα πάνω στην μπάλα που έχει συνηθίσει φέτος (και σε ματς της Α1) επιτρέποντας πολλούς πόντους σε Huertas και Vildoza. Μερικές χαρακτηριστικές φάσεις εδώ.

Παντως ο Μαντζαρης στη μεγαλυτερη διαρκεια του αγωνα νομιζω οτι μαρκαρε τον Τζανινγκ στον οποιο δεν επετρεψε πολλα ελευθερα σουτ. Σπανουλης, Στρελνιεκς ειχαν τον αλλο περιφερειακο και ο Γκος ηταν στον Τζανινγκ οταν ο Μαντζαρης ηταν εκτος και την υπολοιπη ωρα σε Χουερτας η Βιλντοζα. Αυτη την αισθηση αποκομισα εγω.
T.W.Is.M.
Μπαινω να δω τι γραφτηκε μια μερα μετα το ματς, αφου χτες ημουν στο γηπεδο, και βλεπω σε μεγαλο βαθμο γκρινια.
Εγω θα πω μπραβο στον Μπλατ για το εργο του μεχρι στιγμης. Χτες το ματς εμοιαζε με αυτο με την Αρμανι. Τοτε χασαμε με 24, χτες κερδισαμε(εστω και κλεβοντας το ματς). Αυτο ειναι δειγμα βελτιωσης της ομαδας. Προσπαθει να παιξει σε πιο γρηγορο ρυθμο και ενα διαφορετικο μπασκετ απ τα προηγουμενα χρονια. Ακομα κι αν δεν απεικονιζεται στην επιθετικη παραγωγικοτητα, πιστευω οτι τα καταφερνει. Προσπαθει να απεξαρτησει την ομαδα απο το Σπανουλη και τα καταφερνει, με τις νικες και τις ηττες που ερχονται. Στη φετινη διοργανωση με πολλες ομαδες να ειναι πιο δυνατες απο περσι μια τετοια ομαδα θα επρεπε να ειναι το πολυ 10η, κι ομως ειναι ισοβαθμη στην 4η θεση! Αν δεν ειναι υπευθυνος γι αυτο ο Μπλατ, μαλλον πρεπει να ειμαι εγω και οι μετανοιες μου!
Χτες βεβαια ηταν και τυχερος ο Μπλατ, που εβγαλε τα τελευταια 6-7' και την παραταση με την ιδια πενταδα(μονο την αλλαγη του Τιμμα σε ρολο λαγου στα 16'' πριν τη ληξη της κανονικης διαρκειας εκανε) και παιζοντας στην επιθεση ουσιαστικα με 4, αφου ο Μαντζαρης απλα μετεφερε τη μπαλα και εκανε την κοντινη πασα.
Απ την αλλη λεμε για το τυχερο τριποντο με ταμπλο που εστειλε το ματς στην παραταση. Ακομα πιο τυχερο ηταν αυτο που εκανε το 83-80 βεβαια, αλλα τα σουτ του Βιλντοζα ηταν λιγοτερο δυσκολα αραγε; Το ματς φτασαμε να το κλεψουμε επειδη δεν ημασταν καλοι στην επιθεση. Αμυντικα επι 25' ημασταν καλοι και αν ειχαμε την ιδια ενταση και στο πρωτο ημιχρονο(ειδικα στο 2ο δεκαλεπτο που δεν καναμε ουτε φαουλ!), θα ειχαμε κερδισει καθαρα.
Τωρα παμε για το ρεπο της σεζον στη Μαδριτη. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα φαμε 25 ποντους ή αν θα σουταρουμε επι 30' με 0% στα τριποντα και θα πεσουμε ηρωικα στο τελος. Ειμαστε στο +2 απο περσι.
Μετανοειτε!
Future7
QUOTE (T.W.Is.M. @ Jan 9 2019, 23:51 ) *
Μπαινω να δω τι γραφτηκε μια μερα μετα το ματς, αφου χτες ημουν στο γηπεδο, και βλεπω σε μεγαλο βαθμο γκρινια.
Εγω θα πω μπραβο στον Μπλατ για το εργο του μεχρι στιγμης. Χτες το ματς εμοιαζε με αυτο με την Αρμανι. Τοτε χασαμε με 24, χτες κερδισαμε(εστω και κλεβοντας το ματς). Αυτο ειναι δειγμα βελτιωσης της ομαδας. Προσπαθει να παιξει σε πιο γρηγορο ρυθμο και ενα διαφορετικο μπασκετ απ τα προηγουμενα χρονια. Ακομα κι αν δεν απεικονιζεται στην επιθετικη παραγωγικοτητα, πιστευω οτι τα καταφερνει. Προσπαθει να απεξαρτησει την ομαδα απο το Σπανουλη και τα καταφερνει, με τις νικες και τις ηττες που ερχονται. Στη φετινη διοργανωση με πολλες ομαδες να ειναι πιο δυνατες απο περσι μια τετοια ομαδα θα επρεπε να ειναι το πολυ 10η, κι ομως ειναι ισοβαθμη στην 4η θεση! Αν δεν ειναι υπευθυνος γι αυτο ο Μπλατ, μαλλον πρεπει να ειμαι εγω και οι μετανοιες μου!
Χτες βεβαια ηταν και τυχερος ο Μπλατ, που εβγαλε τα τελευταια 6-7' και την παραταση με την ιδια πενταδα(μονο την αλλαγη του Τιμμα σε ρολο λαγου στα 16'' πριν τη ληξη της κανονικης διαρκειας εκανε) και παιζοντας στην επιθεση ουσιαστικα με 4, αφου ο Μαντζαρης απλα μετεφερε τη μπαλα και εκανε την κοντινη πασα.
Απ την αλλη λεμε για το τυχερο τριποντο με ταμπλο που εστειλε το ματς στην παραταση. Ακομα πιο τυχερο ηταν αυτο που εκανε το 83-80 βεβαια, αλλα τα σουτ του Βιλντοζα ηταν λιγοτερο δυσκολα αραγε; Το ματς φτασαμε να το κλεψουμε επειδη δεν ημασταν καλοι στην επιθεση. Αμυντικα επι 25' ημασταν καλοι και αν ειχαμε την ιδια ενταση και στο πρωτο ημιχρονο(ειδικα στο 2ο δεκαλεπτο που δεν καναμε ουτε φαουλ!), θα ειχαμε κερδισει καθαρα.
Τωρα παμε για το ρεπο της σεζον στη Μαδριτη. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα φαμε 25 ποντους ή αν θα σουταρουμε επι 30' με 0% στα τριποντα και θα πεσουμε ηρωικα στο τελος. Ειμαστε στο +2 απο περσι.
Μετανοειτε!


Εγώ συμφωνώ απόλυτα και δυστυχώς και απο τα μέσα δε βλέπω σωστή αντιμετώπιση ως προς την ομάδα. Ακόμα και τον Μπλατ οι δημοσιογράφοι δεν ξέρουν τι να του πουν και εστιάζουν σε φθηνές ερωτήσεις μπας και βγάλουν καμία κιτρινιλα να γράψουν.

Η ομάδα έχοντας δυο rookies στο ρόστερ της και μικρότερο μπατζετ απο περυσι, ειναι καλύτερη παντού. Ασίστ? Αμυνα? Επίθεση? 5 παίχτες mvp της αγωνιστικής? Νίκες? Παντού καλύτερα.

T.W.Is.M.
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jan 9 2019, 23:51 ) *
Τωρα παμε για το ρεπο της σεζον στη Μαδριτη. Αυτο που δεν ξερω ειναι αν θα φαμε 25 ποντους ή αν θα σουταρουμε επι 30' με 0% στα τριποντα και θα πεσουμε ηρωικα στο τελος. Ειμαστε στο +2 απο περσι.
Μετανοειτε!


Με 60% ηθελα να γραψω και πρεπει κατα λαθος να πατησα ενα backspace χωρις να το καταλαβω. Αν επι 3 περιοδους δε βαλουμε τριποντο, μαλλον με 50 θα χασουμε μεσα στη Μαδριτη! laugh.gif
shaq7
παντως η ρεαλ οπως και η φενερ,τσσκα εχουνε ριξει ρυθμους και κανουνε την καθιερωμενη κοιλια ωστε να ειναι φρεσκοι στο φιναλ 4,μπορει να κανουμε κανα 2πλο εκει που δεν το περιμενουμε..

This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.