Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Euro 2016
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα αποδυτήρια > Άλλα αθλήματα
Pages: 1, 2, 3
jasonick
Στις 10 Ιούνη ξεκινά το Euro με διαφορετικό φορμάτ από ότι το έχουμε συνηθίσει με 24 ομάδες να συμμετέχουν σε 6 ομίλους των τεσσάρων και στην επόμενη φάση των νοκάουτ να περνάνε οι πρώτες δύο ομάδες και οι 4 καλύτερες τρίτες. Ας κάνω και ένα μικρό σχόλιο για μερικές ομάδες:

- Υποστηρίζουμε κλασικά τους Ιταλιάνους αλλά δεν έχω τις προσδοκίες των προηγούμενων διοργανώσεων. Η ποιότητα στην επίθεση δεν συγκρίνεται με παλιότερα και επίσης δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στον Κόντε.
- Βλέπω ότι φαβορί στις στοιχηματικές είναι οι Γάλλοι και όχι άδικα. Υπάρχει ποιότητα μπροστά ακόμα και αν δεν κατέβηκε ο Benzema με τους Griezmann, Martial και τον Μήτσο τον Παγιέ να ξεχωρίζουν. Στο κέντρο υπάρχει ο Kante, η ευχάριστη έκπληξη της Premier League, o παικταράς Pogba ενώ και πίσω στην άμυνα δεν δείχνουν να υστερούν. Αν δεν έχουν θέμα στα αποδυτήρια, όπως έχουμε διαβάσει κατά καιρούς, πάνε για ψηλά.
- Οι Γερμανοί είναι και αυτοί πολύ δυνατοί, έρχονται και με την ψυχολογία μετά την κατάκτηση του Mundial και θεωρούνται δικαιολογημένα και αυτοί ως ένα από τα φαβορί.
- Οι Βέλγοι έχουν και αυτοί εξαιρετικό ρόστερ και ας έχασαν από τραυματισμό τον αρχηγό τους τον Κομπανύ. Ο Hazard μπορεί να ήταν φάντασμα του ευατού του αυτή τη χρονιά αλλά έκλεισε κάπως θετικά τη σεζόν, οι Lukaku και De Bruyne έκαναν εξαιρετική χρονιά και το δίδυμο της Τότεναμ στην άμυνα είχε σημαντικό ρόλο στo ότι η ομάδα του Λονδίνου είχε το καλύτερο παθητικό της Πρέμιερ Λιγκ. Στα μπακ υπάρχει μία έλλειψη είναι η αλήθεια.
- Θα γελάσουμε (και) φέτος με τους Άγγλους. Έχουν μια καλή βάση ποδοσφαιριστών για το μέλλον αλλά οι απαιτήσεις των τοπικών μίντια κυρίως και η παράλογη αισιοδοξία τους θα μετατραπεί σε γέλωτα για εμάς τους γραφικούς. tongue.gif Στα αγωνιστικά πέρα από το Smalling οι υπόλοιποι σέντερ μπακ κάναν μέτριες/κακές χρονιές, οι εξτρέμ τους δεν πείθουν για αυτό το επίπεδο και αν οι Henderson και Wilshere δεν είναι στο 100 % (ειδικά ο 2ος δύσκολα, έχοντας παίξει μόλις 3 παιχνίδια) χάνουν και από τη δύναμη τους στον άξονα.
- Οι Ουαλοί, Σλοβάκοι, Αλβανοί και Βορειοιρλανδοί συμμετέχουν για πρώτη φορά και πέρα από τους πρώτους δεν βλέπω οι υπόλοιποι να καταφέρνουν κάτι παραπάνω.

Τα παραπάνω ήταν ψιλά γράμματα. Στα βασικά τώρα, κάνα φάντασυ θα παίξουμε; tongue.gif
ssoulliss
QUOTE (jasonick @ May 26 2016, 00:44 ) *
- Υποστηρίζουμε κλασικά τους Ιταλιάνους αλλά δεν έχω τις προσδοκίες των προηγούμενων διοργανώσεων. Η ποιότητα στην επίθεση δεν συγκρίνεται με παλιότερα και επίσης δεν έχω και μεγάλη εμπιστοσύνη στον Κόντε.

Τα παραπάνω ήταν ψιλά γράμματα. Στα βασικά τώρα, κάνα φάντασυ θα παίξουμε; tongue.gif

Φυσικά και υποστηρίζουμε τους Ιταλιάνους! wav.gif

Εγώ θα προσέθετα την Πορτογαλία των Μπρούνο Άλβες και Καρβάλιο στην άμυνα laugh.gif αλλά και την πολύ σοβαρή Ελβετία.

Αλήθεια όμως την Ισπανία τη ξεγράφουμε?Η Αγγλία είναι για να γελάει ο κόσμος! Από παιδάκι θυμάμαι την Αγγλία να κατακτά τίτλους πριν αρχίσουν τα τουρνουά ,να είναι φαβορί και τελικά να μένει πάντοτε μπουκάλα(ας είναι καλά η Γερμανία) tongue.gif .

Ψηφίζω Κριστιάνο για φέτος!!! w00t.gif
επαθα λαστιχο
H Πορτογαλία γιατί δεν αποτελεί ξεχωριστή επιλογή και μπαίνει στους "άλλους"?
Αγγλία-Ιταλία με καμιά κυβέρνηση δεν είναι καλύτερες ώστε να μπαίνουν και αυτή όχι.
Το ρόστερ της δεύτερης είναι το χειρότερο ποιοτικά που είχε ποτέ,συν τις απουσίες Μαρκίζιο και Βεράτι.
Η Πορτογαλία είχε την πολυτέλεια να αφήσει εκτός τον Σίλβα της Μονακό.
Για τους Άγγλοι απορώ διαχρονικά πως πριν ξεκινήσει κάθε διοργάνωση τοποθετείται στα φαβορί,ενώ έχει να πάει έστω τετράδα σε διοργάνωση εδώ και 20 χρόνια,και αυτό εντός έδρας.Το τρομακτικό με αυτούς είναι ότι δεν έχουν κερδίσει ΠΟΤΕ σε νοκ άουτ ντέρμπι εκτός των 2 διοργανώσεων που έγιναν στην έδρα τους.
pk13
Η Γαλλια απο την μεση και μπροστα ειναι φοβερη...(Ματουιντι-Καντε-Πογκμπα-Παγιετ-Γκριζμαν-Μαρσιαλ)Πισω δεν ξερω τι θα κανει...
Παντως τους εχω φαβορι φετος...

Η Ισπανια παντα ειναι υπολογισιμη δυναμη και ποτε δεν μπορεις να μην την εχεις στα υποψηφια φαβορι...Φετος δεν τους πολυπιστευω παντως...

Στηριζουμε Ιταλια κλασσικα(παμε ρε Μπουφον)...Μπροστα βεβαια δεν εχουν τιποτα αλλα δεν πειραζει κατενατσιο μεχρι τελους...Θα υπαρξει παντως θεμα στο κεντρο χωρις Βερατι-Μαρκισιο...

Πορτογαλια και Βελγιο καλες ομαδες αλλα δεν νομιζω οτι μπορουν την εκπληξη...

Η αντιπαθεστατη Γερμανια εχει πολυ καλο υλικο αλλα προσωπικα δεν τους πολυπιστευω...Πηραν το Μουντιαλ τωρα τι θελουν και το Euro?

Η Αγγλια ειναι η Αγγλια...Μπροστα εχει καλη τετραδα αλλα ειναι τοσο ανυποφορα loser ομαδα που παλι πολυ δυσκολα θα κανει κατι και σε αυτη τη διοργανωση...
jasonick
Τους Πορτογάλους τους ξέχασα είναι η αλήθεια, έκανα edit με νέο poll. Βλέποντας πάντως το ρόστερ δεν θυμάμαι και εγώ πότε ήταν η τελευταία φορά που προπόνησε καλό σέντερ φορ ο Σάντος. Στην δεύτερη θητεία του σε εμάς παίζαμε με Λύμπε (οκ παικταράς αλλά όχι κλασικός σέντερ φορ), Βιενγλίσκι (θεούλης!), στην Μπενφίκα είχε τον Μαντόρας και τον Ντερλέγκα στα τελειώματα, στον ΠΑΟΚ ήταν ο Μουσλίμοβιτς της μισής καλής χρονιάς και στην εθνική μας έβαζε τον Γκέκα. Όταν ο Μήτρογλου έκανε το μπαμ ήρθε η μεταγραφή του στη Φούλαμ και ουσιαστικά πήγαμε μόνο με το Γκέκα ως καθαρό σέντερ φορ στο Μουντιάλ του '14.
Ξέχασα να πω ότι μου αρέσουν οι Τούρκοι επιθετικά με Τόρε, Αρντά, Τσαλχάνογλου και Εζιακούπ. Έχουν και στον πάγκο τον Τερίμ, άμα έχουν και την κωλοφαρδία το άστρο που είχαν στο Euro του '08 θα είναι από τα δυνατά αουτσάιντερ.
SteveNashidis
Φέτος έχω την αίσθηση ότι η Πορτογαλία θα κάνει μια μικρή εκπληξούλα με ποδόσφαιρο όμοιο της Εθνικής , έχοντας όμως πολύ ικανότερους παίκτες για να παίξει το παιχνίδι των αντεπιθέσεων . Στοιχηματικά τα 1-0 και 2-0 των πορτογάλων μου φαίνονται ελκυστικότατα , με τον Σάντος να φτιάχνει μια συμπαγές ομάδα στα μετόπισθεν .

Νίκο ποιο σάιτ βρήκες για φάντασι;;; Εγώ μέσα εννοείται !!!
Dwyane ''the flash'' Wade
Υποστηρίζω Ιταλάρα όπως πάντα από τότε που θυαμάμαι να βλεπω μουντιάλ ή euro. Φέτος δεν είμαστε για τίποτα δυστυχώς. Αν ήταν να ποντάρω κάπου θα έριχνα λεφτά σε Γερμανούς (κλασσικό φαβορί πάντα) ή σε Γάλλους (που τους γουστάρω κιόλας και παίζει και ο Πογκboom!!). Πορτογάλοι λούζερ διαχρονικά, δεν ξέρω αν ο Σάντος θα τους ισιώσει. Με τα άγγλα δεν ασχολούμαι καν. Τα σιχαίνομαι από πάντα και απλά γελάω μαζί τους σε κάθε διοργάνωση. Πουθενάδες με ένα και μόνο τρόπαιο (και αυτό θα έπρεπε να το πάρουν οι Γερμανοί το 66).
jasonick
http://eurofantasy.uefa.com/
Dreamerpanos
Κι εγώ μέσα....Να ξεκινήσουμε όταν θα έχουν βγει οι τελικές 23αδες....
επαθα λαστιχο
H Ιταλία έχει τον τρόπο της.Είναι η ομάδα που μου βγάζει ότιθα κάνει 3 ισοπαλίες στον όμιλο,θα περάσει ως τρίτη και θα φτάσει τελικό χωρίς να το καταλάβουν ούτε οι ίδιοι.Από την μέση και μπροστά όπως τα λέτε,χρυσες μετριότητες και έλλειψη leader.Είμαι hater και δεν το κρύβω,αλλά δεν νομίζω πως απέχει η γνώμη μου για το υλικό της από την πραγματικότητα.
Το Βέλγιο μπορεί να φτάσει πολύ ψηλά,θα ήθελε να έχει τον Κομπανί στα μετόπισθεν,πάντως σε αντίθεση με το Μουντιάλ πλέον υπάρχουν απαιτήσεις από αυτούς και για πρώτη φορά κατεβαίνουν ως ένα εκ των φαβορί και δεν ξέρω αν αυτό θα λειτουργήσει υπέρ τους.
Για μένα έκπληξη θα αποτελεί αν βρεθεί ομάδα στην τετράδα πλην των Γερμανία-Ισπανία-Γαλλία που είναι τα φαβορί για τον τίτλο και σε δεύτερο επίπεδο Βέλγιο-Πορτογαλία-Ιταλία-Αγγλία.Μπορεί να έχουμε κάποια πρόωρα ντέρμπι στους 16 ή στους (Γαλλία και Ισπανία παίζουν στους 8 αν προκριθούν πρώτες από τον όμιλό τους),να μείνει έξω νωρίς κάποιο φαβορί από μεσαία ομάδα στυλ Κροατία κτλ.και ίσως δημιουργηθεί ευνοϊκό ταμπλό για ένα underdog ώστε να φτάσει ημιτελικό χωρίς να χριεαστεί να αποκλείσει μεγάλο αντίπαλο.
Αυτό έχει συμβεί σε Μουντιάλ όπως η Ουρουγουάη του 2010,Σουηδία του 94,Τουρκία του 2002 κτλ.Ο εξτρά γύρος νοκ-άουτ σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις ευνοεί κάτι τέτοιο,όπως βέβαια ευνοεί την 'δεύτερη ευκαιρία' στα φαβορί μιας και αφού στους περισσότερους ομίλους θα περάσει και ο τρίτος,δεν είναι εύκολο να μείνουν εκτός από την αρχή.
Ένα πολύ πιθανό πρόωρο ντέρμπι θα είναι Πορτογαλία-Βέλγιο/Ιταλία μιας και ο πρώτος του ομίλου της πρώτης παίρνει στους 16 τον δεύτερο του 5ου ομίλου(Βέλγιο-Ιταλία-Σουηδία-Ιρλανδία)
Στα χαρτιά οι χειρότερες ομάδες είναι οι Ουγγαρία/Β.Ιρλανδία/Ρουμανία.Επιφυλλάσσομαι για την Αλβανία που έκανε πολύ καλά παιχνίδια στα προκριματικά και έχει αρκετά νεανική ομάδα με αγνώστους μεν,ίσως ανερχόμενους δε.Μια νίκη επί της Ρουμανίας ίσως την φέρει στους 16.Εν τω μεταξύ στο παιχνίδι με την Ελβετία ίσως πάθουν κρίση ταυτότητας οι δεύτεροι,έχοντας πολλούς παίκτες αλβανικής/κοσοβαρικής καταγωγής.
Εννοείται στηρίζουμε Ισλανδία,που σε όμιλο με Αυστρία και Ουγγαρία μια χαρά μπορεί να περάσει κιόλας.
Όσο για τους τρίτους,4 βαθμοί τους φτάνουν.Με 3 περιμένεις και αποτελέσματα άλλων,με 2 δύσκολο αλλά όχι απίθανο ενώ γίνεται θεωρητικά να περάσεις και με έναν βαθμό!Φυσικά αυτό σημαίνει ότι θα χρειαστεί στους 3 τουλάχιστον από τους 6 ομίλους οι τριτοτέταρτοι να χάσουν από τους πρωτοδεύτερους και να φέρουν χ στο μεταξύ τους.Έτσι ο από τις 3 ομάδες η μία με τον καλύτερο συντελεστή τερμάτων περνάει
jasonick
QUOTE(Dreamerpanos @ May 27 2016, 13:29 ) *
Κι εγώ μέσα....Να ξεκινήσουμε όταν θα έχουν βγει οι τελικές 23αδες....



Ακόμα και τώρα να φτιάξεις ομάδα πάντως, έχεις το δικαίωμα για απεριόριστες μεταγραφές μέχρι την προθεσμία του πρώτου παιχνιδιού.
bodiroga10
ομαδες απ τις οχι παρα πολυ μεγαλες που εχουν ενδιαφερον και μπορουν να κανουν την εκπληξη

κροατια: η 4αδα στο κεντρο της μοντριτς-ρακιτιτς-κοβασιτς-περισιτς μπορει να ειναι και η καλυτερη του τουρνουα

αυστρια: εχει 3-4 πολυ καλες μοναδες οπως αλαμπα, ντραγκοβιτς που εχει ακουστει για ρομα στην θεση του μανωλα, φουχς το βασικο αριστερο μπακ της λεστερ, τον βιμερ της τοτεναμ και τον αρναουτοβιτς που εκανε εξαιρετικη χρονια. επιπλεον εχει και μεγαλο πλεονεκτημα οτι ειναι σε ευκολο ομιλο

ελβετια: παρα πολυ ταλεντο σ ολες τις θεσεις και συνδυασμος νεοτερων και πιο εμπειρων παικτων. μπουρκι-λιχσταινερ-ροντριγκεζ-σακιρι-τσακα-εμπολο(25 εκατ αρνηθηκε περυσι η βασιλεια απ την βολφσμπουργκ και ειναι μονο 19 χρονων) και εχει και τους λιγους πεσμενους σε καριερα αλλα εμπειρους τζεμαιλι-τζουρου-σεντερος-μπεχραμι-ντερντιγιοκ
SG3ptshooter
Oι Ιταλοί δεν ξεγράφονται. Έχουν την ασφάλεια της Juventus πίσω και μπορούν να βρουν κάτι να βλέπεται μπροστά. Εγώ θα έβαζα Pelle στην κορυφή.

Οι Άγγλοι μάλλον το παράκαναν λίγο στα φορ. tongue.gif Δεν ξέρω αν πείθει η ποιότητα της πίσω γραμμής.

Οι Γάλλοι έχουν έδρα και ελπίζω να μ' αρέσει η εντεκάδα. Χωρίς Ολλανδούς τα κατάλοιπα Zidanισμού και ο υπαρκτός Griezmannισμός με κάνουν να τους στηρίζω.

Οι Γερμανοί είναι κλασσικά άριστο roster, ήθελα όμως το Brandt κοντά για τις εμπειρίες, τον θέλω έτοιμο για όταν θα έρθει Μόναχο.

Οι Ισπανοί τα χουν μπερδέψει λίγο αλλά η ποιότητά τους είναι αδιαμφισβήτητη.

Στηρίζουμε κλασσικά τις περισσότερες μικρές με ιδιαίτερη συμπάθεια προς την Ισλανδία -duh-, μα το νούμερο ένα dark -προς κατάμαυρο- horse μου είναι οι Ουαλοί.

Οι Βέλγοι με τους Φινς προχτές δε βλέπονταν. Οι Πορτογάλοι δεν προτίθενται και ιδιαίτερα να βλέπονται.
jasonick
Φτιάχτηκε και η λίγκα στο fantasy, όποιος θέλει να join-άρει ας μου στείλει pm για να του δώσω τον κωδικό της λίγκας.
SG3ptshooter
QUOTE(jasonick @ Jun 4 2016, 12:23 ) *
Φτιάχτηκε και η λίγκα στο fantasy, όποιος θέλει να join-άρει ας μου στείλει pm για να του δώσω τον κωδικό της λίγκας.

Τρόμος με το format, άλλο transfers άλλο πάγκος ό,τι να ναι. strike.gif

Μήπως να κατεβάσουμε την πρακτικά-U23-της-Ολλανδάρας απ' το παράθυρο, έχει γαζώσει το μισό Euro στα φιλικά. Janssen και ξερό ψωμί.
SteveNashidis
To budget είναι πολύ μικρό. Δεν είναι όλες οι ομάδες σαν τη Λέστερ κύριοι της UEFA.
Άντε να βλέπω συμμετοχή για να μην υπάρχουν δικαιολογίες ότι σηκώσαμε κούπα με τρία άτομα tongue.gif

Edit: Έχει παραπάνω άτομα , σόρρυ. Απλά έδειχνε βιτρίνα μόνο τους 2 καρεκλοκένταυρους της 2ης θέσης των απανταχού φαντασιολιγκών και πρώην συνεργάτες (μέχρι_που_τα_έσπασαν_στο_NFL_fantasy_ελέω_lynch)
pk13
Τι υπερτατη γκολαρα εβαλε χθες ο Παγιε?Εκπληκτικο γκολ...Παιζει να βγει και το γκολ της διοργανωσης...
Κατα τα αλλα μετριοτατο το ματς...Περιμενα καλυτερη τη Γαλλια..Παλεψε πολυ η Ρουμανια...
Dreamerpanos
Εκεί που λες οτί το καθάρισε το παιχνίδι η Γαλλία βάζοντας Κομάν στο πλάι και πιστεύεις ότι θα κρατήσει τον Παγιετ στο άλλο πλάι για να τους ανοίξει,μου βάζει τον Παγιετ να συγκλίνει μονίμως και να χάνεται σε 2 και 3 αντιπάλους και τον Κομάν στην γωνία χωρίς στήριγμα,με τους Ζιρου και Μαρσιάλ να περιμένουν τη Θεία Φώτιση.... Απ τη στιγμή που δεν τους πήγαν καλά τα στημένα,μόνο με ατόμικο λάθος ή ατομική προσπάθεια θα σκόραραν οι Γάλλοι(ή λάθος του διαιτητή tongue.gif που κι αυτό προήλθε από σέντρα του Παγιετ τις ελάχιστες φορές που πήγε πλάγια)
back2back
ωχ ohmy.gif

https://www.youtube.com/watch?v=aeFmNefcEew
Dreamerpanos
Bullshit....Με την ίδια λογική όλα τα χόμπι είναι παραπλανητικά και χρησιμοποιούνται για άλλους σκοπούς,όμως το θέατρο,το σινεμά,οι πολεμικές τέχνες,ο αθλητισμός,τα ταξιδια και τόσα τόσα ακόμα.... Όποιος ασχολείται με όλα αυτά δεν σημαίνει ότι ξεχνάει τα προβλήματα του,απλώς κάνει ένα διάλειμμα από αυτά,αν δεν έκανε θα υπήρχε τεράστιο πρόβλημα....

Όχι ότι δεν χρησιμοποιείται από τις κυβερνήσεις ο αθλητισμός σαν μέσο προπαγάνδας,απλώς,κατά τη γνώμη μου επηρεάζει ένα πολύ μικρό ποσοστό ποδοσφαιρόφιλων....


ΥΓ. Θα με δικαιώσει άραγε το gg που έπαιξα την Αλβανία?
back2back
δεν μιλάει για τον αθλητισμό αλλά για την ταύτιση με ομάδες και για την ιεραρχική τους δομή
SG3ptshooter
Πάνω που σκέφτηκα μπήκαν ωραία οι Σλοβάκοι, συμπαθείς, πετάει το foul o Bale και νιώθω αυτόματα γκαντεμόσκυλο. tongue.gif
SteveNashidis
QUOTE(Dreamerpanos @ Jun 11 2016, 16:10 ) *
ΥΓ. Θα με δικαιώσει άραγε το gg που έπαιξα την Αλβανία?


Πόσα τετ α τετ χαμένα είχαμε ? 7 ή 8 ? laugh.gif
Η Ουαλία πολύ συγκροτημένη . Ο ένας συμπληρώνει τον άλλον .
Σκρτελ αγόρι μου σίγουρα παίζεις μπάλα;; tongue.gif
SteveNashidis
Γελάω ακόμα !!! ΝΑΙ ΡΕ ΑΓΓΛΙΑ. Ολη ευρώπη το ήξερε ότι θα ισοφαριστείς ! laugh.gif
Δεν έβαλε ο Hodgson , Vardy ή Sturidge να τελειώσει το ματς , όταν ανέβηκε η Ρωσία.

Έχεις μπει στις καρδιές μας !
pk13
I cba με την Αγγλια...Πραγματικά τέτοια λουζερια είναι σπάνια...Ο Χαρτ το εφαγε όρθιος και πήγε να δώσει και την νίκη στους Ρωσσους εκεί που έχασε την μπάλα...
Αυτός ο ύπνος στον παγκο αντί να βγάλει τον Κειν που δεν μπορεί να κουνηθεί και να βάλει Βαρντι για να χτυπήσει στην αντεπίθεση καθόταν και έκανε συμβούλια με τους βοηθούς του για το τι αλλαγές να κάνει..Τελείωσε το 90λεπτο και τρίτη αλλαγή δεν έκανε....Μιλάμε για απίθανα πράγματα..
jasonick
Ωραία ξεκινήσαμε στο fantasy. Δοκάρι οι Griezmann και Perisic, το clean sheet της Γαλλίας δεν ήρθε ποτέ, αυτό της Αγγλίας το χάσαμε στο 90 και το σουτ του Hamsik το έδιωξε στην γραμμή ο Davies. Ο μόνος που μας έχει δώσει πόντους είναι ο Rodriguez, να ναι καλά ο Κώστας Ζόμερ και η ανικανότητα των επιθετικών της Αλβανίας δηλαδή.
pk13
QUOTE(jasonick @ Jun 12 2016, 15:36 ) *
Ωραία ξεκινήσαμε στο fantasy. Δοκάρι οι Griezmann και Perisic, το clean sheet της Γαλλίας δεν ήρθε ποτέ, αυτό της Αγγλίας το χάσαμε στο 90 και το σουτ του Hamsik το έδιωξε στην γραμμή ο Davies. Ο μόνος που μας έχει δώσει πόντους είναι ο Rodriguez, να ναι καλά ο Κώστας Ζόμερ και η ανικανότητα των επιθετικών της Αλβανίας δηλαδή.

Υπαρχουν και χειροτερα.. tongue.gif tongue.gif Ο απολυτος πατος μεχρι στιγμης...
Ευελπιστω σε 0-0 του Βελγιου με την Ιταλια μπας και δω κανενα ποντο αλλιως...
Dwyane ''the flash'' Wade
Αυτό που με κάνει να ξεκαρδίζομαι σε κάθε διοργάνωση με τα Άγγλα είναι ότι κάθε μα κάθε φορά πολύς κόσμος τους πιστεύει. Μιλάμε για το μεγαλύτερο ''παραμύθι'' στην ιστορία των εθνικών ομάδων.
Nemesakos
Την καλύτερη εντύπωση μέχρι στιγμής μου την έχει κάνει η Ουκρανία χτες με τους Γερμανούς. Κονοπλιάνκα και Γιαρμολένκο έχουν τρομερή κατάρτιση. Εξαιρετικά άτυχοι στο ματς με την Γερμανία...
επαθα λαστιχο
QUOTE(Dwyane ''the flash'& @ Jun 13 2016, 11:10 ) *
Αυτό που με κάνει να ξεκαρδίζομαι σε κάθε διοργάνωση με τα Άγγλα είναι ότι κάθε μα κάθε φορά πολύς κόσμος τους πιστεύει. Μιλάμε για το μεγαλύτερο ''παραμύθι'' στην ιστορία των εθνικών ομάδων.


Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει,πάντως μιλάμε για μια εθνική που δεν έχει κερδίσει ΠΟΤΕ(ναι,ποτέ) νοκ-άουτ
ντέρμπι εκτός Αγγλίας.Το 96 με την Ισπανία στους 8 που ήταν η τελευταία φορά που πήγε σε τετράδα διοργάνωσης,χρειάστηκε να μην δοθεί κανονικό πέναλτι και να ακυρωθεί κανονικό γκολ στην Ισπανία στην κανονική διάρκεια για να πάει στα πέναλτι και να περάσει.Η πρώτη και τελευταία φορά που κέρδισε στα πέναλτυ.Πώς λοιπόν βλέπω σε κάθε σχεδόν διοργάνωση να την έχουν στα πρώτα φαβορί δεν το καταλαβαίνω

Dreamerpanos
QUOTE (Nemesakos @ Jun 13 2016, 11:32 ) *
Την καλύτερη εντύπωση μέχρι στιγμής μου την έχει κάνει η Ουκρανία χτες με τους Γερμανούς. Κονοπλιάνκα και Γιαρμολένκο έχουν τρομερή κατάρτιση. Εξαιρετικά άτυχοι στο ματς με την Γερμανία...


Οι Κροατες?

Προσωπικά τους βρήκα απρόσμενα εξαιρετικούς ...
Nemesakos
QUOTE (Dreamerpanos @ Jun 13 2016, 13:54 ) *
Οι Κροατες?

Προσωπικά τους βρήκα απρόσμενα εξαιρετικούς ...


Ήταν το μοναδικό ματς που δεν κατάφερα να δω, μιας και είχε προτεραιότητα η παραλία...tongue.gif
kotzito
QUOTE(Dreamerpanos @ Jun 13 2016, 12:54 ) *
Οι Κροατες?

Προσωπικά τους βρήκα απρόσμενα εξαιρετικούς ...

Νομίζω η τετράδα Μόντριτς - Ράκιτιτς - Πέρισιτς - Κόβασιτς στα χαφ είναι μία από τις 2-3 καλύτερες της διοργάνωσης. Γενικά ίσως έχουν το καλύτερο ρόστερ τους μετά το Μουντιάλ του 1998 και μπορούν να πάνε μέχρι και τετράδα έτσι όπως είναι ο όμιλος τους, ειδικά αν βγούν πρώτοι.

Η Γερμανία πάντως χτες δεν μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση, κυρίως αμυντικά. Ντάξει, νωρίς είναι ακόμα αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν την ίδια ποιότητα που είχαν στις δύο προηγούμενες μεγάλες διοργανώσεις.
nikolas12
Ωραίο παιχνίδι το Ισπανία-Τσεχία. Πολύ απειλητικοί οι Ισπανοί με τον Iniesta να δημιουργεί συνέχεια φάσεις που δε μπορούσαν να τις εκμεταλλευτούν οι συμπαίκτες του και ειδικά ο Morata. Οι Τσέχοι ήταν πάρα πολύ καλοί αμυντικά, επιθετικά ανύπαρκτοι στο 1ο και ξεπετάχτηκαν, όπου έκαναν 1-2 φάσεις που θα μπορούσαν να κλέψουν το ματς. Από τα παιχνίδια που δε μπορείς να αποφασίσεις αν ήταν πιο δίκαιο να νικήσει ο καλός επιθετικά ή ο καλός αμυντικά. Το βράδυ έχει ωραίο ματς, Ιταλία-Βέλγιο.
Rated: (en)joy
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Jun 13 2016, 13:20 ) *
Δεν θυμάμαι αν το έχω ξαναγράψει,πάντως μιλάμε για μια εθνική που δεν έχει κερδίσει ΠΟΤΕ(ναι,ποτέ) νοκ-άουτ
ντέρμπι εκτός Αγγλίας.


Φαντάζομαι βέβαια οτι αναφέρεσαι αποκλειστικά στο Euro μιας και σε Μundial εχει κερδίσει και κάποια νοκ-άουτ εκτός Αγγλίας π.χ. '02, '06 που πρέπει να είναι και τα πιο πρόσφατα νομίζω. Τώρα σε ευρωπαικο επίπεδο σαφώς και έχεις δίκιο, ωστόσο δεν είναι και πάρα πολλά τα χρόνια απ'τη στιγμή που ξεκίνησαν οι νοκ-άουτ αγωνες σε Euro. Κατά τ'άλλα στο παρελθόν και για μένα υπήρξε υπερεκτιμημένη.
Zoys
Ωραίο γκολάκι η Ιρλανδία. Έσπασε λίγο τη βαρεμάρα που μου βγάζει ως τώρα η διοργάνωση.
επαθα λαστιχο
QUOTE(Rated: (en)joy @ Jun 13 2016, 18:07 ) *
Φαντάζομαι βέβαια οτι αναφέρεσαι αποκλειστικά στο Euro μιας και σε Μundial εχει κερδίσει και κάποια νοκ-άουτ εκτός Αγγλίας π.χ. '02, '06 που πρέπει να είναι και τα πιο πρόσφατα νομίζω. Τώρα σε ευρωπαικο επίπεδο σαφώς και έχεις δίκιο, ωστόσο δεν είναι και πάρα πολλά τα χρόνια απ'τη στιγμή που ξεκίνησαν οι νοκ-άουτ αγωνες σε Euro. Κατά τ'άλλα στο παρελθόν και για μένα υπήρξε υπερεκτιμημένη.

Ντέρμπι δεν έχει κερδίσει,το 2002 απέκλεισε την Δανία και το 2006 το Εκουαδόρ.Καλοί αντίπαλοι αλλά όχι ντέρμπι.Ντέρμπι υποτίθεται ότι παίζεις με διεκδικητή,αν και εσύ θεωρείσαι διεκδικητής.Ίσως δεν το διευκρίνισα,My bad,όχι τελικά το έγραψα
Δεν είναι μόνο τα νοκ-άουτ,έχει χάσει πολλές διοργανώσεις.Μουντιάλ 74-78-94,Euro 1984-2008(εντάξει τα euro με 4 ομάδες δεν τα μετράω).Γενικά θεωρώ ότι είναι κατασταλαγμένη στο μυαλό των φιλάθλων ως διαχρονικά μεγαλύτερη ομάδα από ό,τι βγάζουν οι αριθμοί,ίσως λόγω δανεικής αίγλης από το πολύ πετυχημένο αγγλικό πρωτάθλημα.
Rated: (en)joy
QUOTE (επαθα λαστιχο @ Jun 13 2016, 20:20 ) *


Καταλαβαινω την οπτικη σου. Απλα συμφωνα με την δικη μου ματια θεωρω οτι το 2002 στην φαση των 16 ειχαμε ενα ματς -πριν ξεκινησει ο αγωνας τουλαχιστον- μεταξυ δυο ομαδων οι οποιες ειχαν παρομοια πορεια τα προηγουμενα χρονια. Η μεν Δανια 8αδα στο προηγουμενο Μundial και αποκλεισμος στους ομιλους στο Euro, η δε Αγγλια 16αδα και αποκλεισμος. Συν οτι δεν θεωρουσα καμια απ'τις δυο διεκδικητριες εκεινου του Μundial.
Βασικα τωρα που το βλεπω απ'το 1984 και μετα σε επιπεδο euro ως προς τις διακρισεις πραγματικα προκειται για ισοδυναμες ομαδες.
επαθα λαστιχο
QUOTE(Rated: (en)joy @ Jun 13 2016, 23:28 ) *
Καταλαβαινω την οπτικη σου. Απλα συμφωνα με την δικη μου ματια θεωρω οτι το 2002 στην φαση των 16 ειχαμε ενα ματς -πριν ξεκινησει ο αγωνας τουλαχιστον- μεταξυ δυο ομαδων οι οποιες ειχαν παρομοια πορεια τα προηγουμενα χρονια. Η μεν Δανια 8αδα στο προηγουμενο Μundial και αποκλεισμος στους ομιλους στο Euro, η δε Αγγλια 16αδα και αποκλεισμος. Συν οτι δεν θεωρουσα καμια απ'τις δυο διεκδικητριες εκεινου του Μundial.
Βασικα τωρα που το βλεπω απ'το 1984 και μετα σε επιπεδο euro ως προς τις διακρισεις πραγματικα προκειται για ισοδυναμες ομαδες.

Μα νομίζω το ίδιο λέμε ουσιαστικά.Αν θεωρείς ντέρμπι το παιχνίδι με τους Δανούς,που κανείς δεν τους θεωρούσε διεκδικητές του τίτλου,τότε ούτε η Αγγλία ήταν biggrin.gif
Οκ επί Έρικσον πήγαν 3 σερί οκτάδες με τις 2 από αυτές να χάνουν στα πέναλτι και τις 2 από Πορτογαλία,και την τρίτη να κάνουν πολύ καλή εμφάνιση με την Βραζιλία,αλλά ο Σίμαν πήγε να πιάσει τον Μάη και τον κρέμασε ο Ρόνι.Ήταν ομάδα για τίτλο,δεν λέω.
Αλλά η ένστασή μου δεν είναι τόσο στο ρόστερ τους και τις (θεωρητικές) δυνατότητές τους,σε κάθε διοργάνωση λίγες ομάδες ήταν θεωρητικά καλύτερες από αυτούς,αλλά στο πως έχει κατασταλαχθεί σαν μεγάλη ομάδα διαχρονικά ενώ έχει πενιχρές επιτυχίες.
Όταν λέω υπερτιμημένη,δεν εννοώ πως εκεί που την δίνουν ξέρω γω τρίτη-τέταρτη για τον τίτλο θα έπρεπε να είναι κάπου στην μέση,αλλά όχι όμως και τόσο ψηλά.Ας πούμε μιας και ανέφερες αυτή την Δανία με Τόμασον,Γιόργκενσεν,Σαντ,Ρόμενταλ,Χέλβεγκ κτλ. ε την δίνανε τότε κάπου στην μέση ενώ την Αγγλία τέταρτη και με χαώδη διαφορά στις αποδόσεις.Προφανώς η διαφορά τους δεν ήταν τέτοια.
Μερικές ομάδες όπως η Ιταλία,υπολογίζονται πάντα ασχέτως ρόστερ λόγω ονόματος.Ε η Αγγλία πιστεύω ότι το όνομα που έχει
το έχει κυρίως λόγω Πρέμιερ Λιγκ και όχι λόγω εθνικής.
Σκέψου ότι την εποχή που σάρωναν στην Ευρώπη,με χαρακτηριστικά τα 6 συνεχόμενα κύπελλα πρωταθλητριών!! από αγγλικές ομάδες,η εθνική τους έκανε τα εξής σαρωτικά

Μουντιάλ 74 δεν πήγε
Euro 76 τότε ήταν με 4 ομάδες,αλλά και πάλι αποκλείστηκε στον προκριματικό όμιλο,δηλαδή ούτε έστω στους 8 των play off δεν πήγε
Mουντιάλ 78 δεν πήγε
Euro 80 πήγε και αποκλείστηκε στον όμιλο.
Moυντιάλ 82 πήγε και αποκλείστηκε στην δεύτερη φάση,σαν να λέμε στους "12"
Euro 84 δεν πήγε
επαθα λαστιχο


Πάμε ρε ομάδα
Dreamerpanos
Πολύ τους γουστάρω και γω τους Ισλανδούς....Τους εκτιμούσα πολύ σαν ομάδα βλέποντας τους στα τελευταία 2-3 προκριματικά είτε Γιουρο είτε Μουντιάλ,αλλά τους αγάπησα όταν τους είδα από κοντά στο Καραισκάκη....Εξαιρετική ομάδα....
Dreamerpanos
Μάγκες οι Ισλανδοί....

Υ.Γ Ο διαιτητής είχε κάποιο πρόβλημα? Σε κάθε φάουλ,από την αρχή μέχρι το τέλος,είτε για τον έναν είτε για τον άλλον,κοίταζε τους θύτες λες και του σκοτώσανε τη μάνα... Απίστευτο ύφος tongue.gif
επαθα λαστιχο
ssoulliss
Αυτό το σύστημα των 24 ομάδων είτε σε Mundial, είτε σε Euro έχει εφαρμοστεί άλλες τρεις φορές. Το 1986, 1990, 1994. Όλες Mundial. (Το 1982 είχε 24 ομάδες όμως συνέχιζαν μόνο 12 ομάδες στη δεύτερη φάση).

Στις τρεις διοργανώσεις(1986,1990,1994) αυτές εφαρμόστηκε ως κανόνας να προκρίνονται οι 4 καλύτερες τρίτες ομάδες.

Το 1986 οι τρίτες ομάδες ήταν του Βελγίου, της Πολωνίας, της Βουλγαρίας και της Ουρουγουάη. Το Βέλγιο(Κέλεμανς,Γκέρετς, Σιφο, Πφαπ) ήταν η έκπληξη του τουρνουά και έφτασε ως την τετράδα. Ομαδάρα με τα όλα της!!!

Το 1990 οι τρίτες ομάδες ήταν της Αργεντινής, της Κολομβίας, της Ολλανδίας και της Ουρουγουάης. Η Αργεντινή (Μαραντονα, Κανίγια και Γκοϊκοετσεα) έφτασε στον τελικό όπου ηττήθηκε από τη Γερμανία(με μαϊμού πέναλτι).

Το 1994 οι τρίτες ομάδες ήταν οι εξής: Αργεντινή, Βελγιο, Η.Π.Α. και Ιταλία. Η Ιταλία(Μπάτζιο, Μαλντίνι και όλιγο από Μπαρέζι) έπαιξε τελικό όπου και έχασε στα πέναλτι από την Βραζιλία.

Μένει να δούμε λοιπόν ποιες θα είναι οι τέσσερις τρίτες που θα συνεχίσουν, αλλά και αν κάποια θα φτάσει τουλάχιστον ως τους τέσσερις.

Το Βέλγιο φαίνεται να έχει μια ρέντα στις τρίτες θέσεις... biggrin.gif

επαθα λαστιχο
Μετά το πέρας της πρώτης αγωνιστικής,o ένας όμιλος εκ των 2 που μάλλον ο τρίτος θα μείνει έξω είναι αυτός της Σουηδίας και Έϊρε,εξαιτίας του χ μεταξύ τους.
pk13
Εχοντας δει ολους αυτους που θεωρητικα εχουν τυχη για να πανε καλα οι μονες που μου αρεσαν ηταν η Ιταλια και η Κροατια....Η Γερμανια και η Ισπανια εντελως νεροβραστες κανενα νευρο στο παιχνιδι τους...Η Γαλλια εχει παρα πολυ ταλεντο μακραν απο τον δευτερο αλλα αν πεσουν με μια ομαδα που εχει σοβαρη αμυνα θα καταποντιστουν...Αναρχο παιχνιδι μονο με ατομικες ενεργειες.....Το Βελγιο οσο ταλεντο εχει τοσο ελλειψη σε προσωπκοτητες εχει....Και δεκα μερες να επαιζαν με τους Ιταλους παλι δεν θα κερδιζαν.......Οι Πορτογαλοι τιποτα το ιδιαιτερο...Θα περιμενω το τελος των ομιλων για να βγαλω πιο πολλα συμπερασματα...

Υγ:Τιμη και δοξα στα εφταψυχα και παθιασμενα παππουδια της Ιταλιας... tongue.gif
aegeansheed
(Φανταζάδικο) 1 μεταγραφή μόνο... tongue.gif Πάλι καλά που πρόλαβα να μην κλικάρω, γιατί είχα σχεδόν αλλάξει τη μισή ομάδα... Ο μόνος τρόπος να ανέβω είναι να κάνει κάποιος απρόσεχτος το λάθος να κάνει παραπάνω μεταγραφές! tongue.gif

Ίσως το χειρότερο φάνταζυ που έχω παίξει ποτέ...
επαθα λαστιχο
Γύρισαν ματς οι Άγγλοι!
ΜΕΤΑΝΟΕΙΤΕ
T.W.Is.M.
Ειναι ιδεα μου ή η Ελλαδα του 2004(με τις τοτε συνθηκες στο μομεντουμ) τους ειχε ολους αυτους που βλεπουμε φετος; Μονο απο καμια Βορεια Ιρλανδια ή καμια Ισλανδια θα χαναμε!
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(T.W.Is.M. @ Jun 17 2016, 18:27 ) *
Ειναι ιδεα μου ή η Ελλαδα του 2004(με τις τοτε συνθηκες στο μομεντουμ) τους ειχε ολους αυτους που βλεπουμε φετος; Μονο απο καμια Βορεια Ιρλανδια ή καμια Ισλανδια θα χαναμε!



Αντώνη Καρπετόπουλε εσυ??? tongue.gif tongue.gif tongue.gif tongue.gif

http://karpetshow.gr/blog/i-ellada-toy-2004-to-ksanasikone
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.