Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ρέθυμνο Cretan Kings 2018-19
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Ρέθυμνο Cretan Kings
Pages: 1, 2, 3
SunnyV
QUOTE (ioannidisg @ Nov 19 2018, 21:58 ) *
Κονομισατε στο Ρέθυμνο! Τώρα πέσατε στα σίγουρα με τον άσχετο !

Είχαμε κονομισει από καιρό... Δεν έχω άποψη για τον κοουτς... Μια γνώμη, μιας και φαίνεται να έχεις πιο ολοκληρωμένη άποψη;
pan24
Το post του ioannisdsg διαγραφηκε για προσβλητικους χαρακτηρισμους
+1 φαουλ και (αλλες) 10 μερες off
BILL79
Και επίσημα πλέον ο Ζιάγκος στο Ρέθυμνο, με βοηθό τον Μυκονιάτη...
Ούτε και εμένα μου αρέσει ο Ζιάγκος. Όχι τόσο προπονητικά, αλλά ως χαρακτήρας. Έκανε πολλά στον Πανιώνιο πέρσι (Μίχαλος, Τραμπουκισμοί κτλ.)
SunnyV
Τελικά υπάρχει παλμός στην ομάδα... Παραλίγο να καταφέρουν να το χάσουν πάλι αλλά, έστω και έτσι ξεκόλλησαν... Ενδιαφέρουσα η πρώτη παρουσία του Ζιάγκου... Αξιοποίησε ότι μπορούσαν να του δώσουν οι Έλληνες (αν και μάλλον ξέχασε το Χριστοδούλου και παραλίγο να χάσει το ματς ο Σιγκούνας), περιόρισε τα πολλά τρίποντα (μετά το 1ο δεκάλεπτο), βασίστηκε στο πολύ καλό (επιθετικά) δίδυμο των Μπαρτ/Τζονσον και προσπάθησε να εκμεταλευτεί τον Κλάντον, που μέχρι πρόσφατα έπαιζε λίγο (χωρίς να πάρει όμως κάτι)... Γνώμη μου είναι οτι μάλλον θα ψαχτεί για ένα καλό πεντάρι (εκτός αν ο Τζοουνς ανέβει θεαματικά) με την έναρξη του ΄β γύρου... Αν καταφέρει να κάνει 2 ή 3 νίκες, στα 4 παιχνίδια που απομένουν (ΟΣΦΠ, ΚΥΜΗ, ΡΟΔΟ, ΗΦΑΙΣΤΟ) θα έχει βάσιμες ελπίδες σωτηριας... Άντε να δούμε... blove.gif
SteelGandalf
13η Αγωνιστική Πρωταθλήματος

Σάββατο, 12/1/2019, 15:30
(ΕΡΤ2 "λεπτό προς λεπτό")

Ρέθυμνο - Άρης

QUOTE(www.pressaris.gr - 12/1/2019)
Έτοιμος για την τρίτη νίκη εκτός έδρας ο Άρης στη… μάχη της Κρήτης (PRESSARIS, 15:30)

Την τρίτη εκτός έδρας νίκη του και τέταρτη συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα θα κυνηγήσει σήμερα (15:30) ο Άρης απέναντι στο Ρέθυμνο στο φινάλε του α’ γύρου, θέλοντας να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα μετά από αυτό κόντρα στον Ήφαιστο την περασμένη βδομάδα.

Οι κίτρινοι έδωσαν τέλος στην αγωνιστική κατρακύλα τους την περασμένη Κυριακή, όταν πέτυχαν την πρώτη τους νίκη φέτος στο Παλέ και πρώτη μετά από έξι σερί ήττες.

Δεν έχουν αποφύγει ακόμα τις περιπέτειες, έκαναν απλώς ένα βήμα πριν από έξι μέρες και θέλουν σήμερα να κάνουν ένα ακόμα, κλείνοντας με θετικό τρόπο το πρώτο μισό του πρωταθλήματος.

Απέναντί τους έχουν μια ομάδα που δεν είναι καλύτερη από αυτούς. Είναι μια ομάδα που έχει λιγότερη ποιότητα, λιγότερες λύσεις, περισσότερη πίεση για το αποτέλεσμα αφού έχει μία νίκη λιγότερη, αλλά παίζει στην έδρα της και πιθανώς αυτό είναι το τελευταίο της χαρτί για να διατηρήσει τις ελπίδες για παραμονή.

Ο Άρης οφείλει να σκεφτεί τον εαυτό του και μόνο. Οφείλει να βγάλει στο παρκέ την ίδια μαχητικότητα που έβγαλε με τον Ήφαιστο, να αφήσει πίσω του το “ψυχολογικό πρόβλημα” που του στέρησε δύο νίκες (με Χολαργό και Κύμη) και να πάρει το τρίτο ροζ φύλλο αγώνα μακριά από τη Θεσσαλονίκη, αποτέλεσμα που θα απλοποιήσει τα πράγματα στη συνέχεια.

Είναι παιχνίδι που κυρίως εξαρτάται από τον Άρη και το πώς θα διαχειριστεί υπέρ του την πίεση και το άγχος των γηπεδούχων, είναι ένα παιχνίδι στο οποίο ο Γιάννης Καστρίτης και όλοι περιμένουν από βασικούς παίκτες να βγουν μπροστά και να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους.
SteelGandalf
Σπουδαίας σημασίας η 3η φετινή εκτός έδρας (και 4η συνολικά) νίκη του Άρη μέσα στο Ρέθυμνο και μάλιστα με επική ανατροπή!!!

1η Περίοδος

Ρέθυμνο - Άρης : 18-18

2η Περίοδος (Ημίχρονο)

Ρέθυμνο - Άρης : 42-32

3η Περίοδος

Ρέθυμνο - Άρης : 57-51

4η Περίοδος (Τελικό Σκορ)

Ρέθυμνο - Άρης : 74-76

QUOTE(www.pressaris.gr - 12/1/2019)
Ο Άρης έγινε θύτης από… θύμα, γύρισε από τους -15 και έφυγε με σπουδαίο διπλό από το Ρέθυμνο (74-76)!

Ο Άρης έπαιξε με τη φωτιά, βρέθηκε πίσω με 15 πόντους, αλλά βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και γύρισε το παιχνίδι, παίρνοντας μια πολύ σπουδαία νίκη μέσα στο Ρέθυμνο με σκορ 76-74 στο φινάλε του α’ γύρου του πρωταθλήματος, με κορυφαίους τους Μποχωρίδη, Φλιώνη και πολύ καθοριστικούς τους Μπελ, ΜακΓκι και Τζόουνς!


Λάθη που δεν γίνονται ούτε στο παιδικό, συγκέντρωση υπό του μηδενός, μπασκετική αφέλεια και κακές επιλογές σε άμυνα και επίθεση ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν το παιχνίδι του Άρη μετά το πρώτο εξάλεπτο του αγώνα στο Ρέθυμνο. Οι κίτρινοι ξεκίνησαν με πιεστική άμυνα, ανάγκασαν το Ρέθυμνο να… πετάει τις μπάλες και ξέφυγαν με 14-8 (6’), αλλά από εκεί και πέρα χωρίς να γίνει απολύτως τίποτα, μια… θολούρα εμφανίστηκε σε όλη την ομάδα του Άρη.

Οι γηπεδούχοι με τον Χριστοδούλου (15π. στο α’ μέρος) πρωταγωνιστή κατάφεραν να ισορροπήσουν σε 16-16, προηγήθηκαν κιόλας με 18-16 πριν ο Νταλό ισοφαρίσει σε 18-18 στο φινάλε της περιόδου, στην οποία είχαν ήδη χρεωθεί με δύο φάουλ οι Χάρις και Φλιώνης.

Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ακόμα χειρότερο για τον Άρη απέναντι σε μια πολύ μέτρια ομάδα. Επιλογές που αναρωτιόνταν όλοι με τι σκεπτικό παίρνονται, όπως σουτ του ΜακΓκι λίγο πιο μέσα από το τρίποντο ή δύο τρίποντα του Χρηστίδη, χαμένα ριμπάουντ, άμυνα χωρίς αρχή και τέλος… Όλα αυτά έδωσαν το δικαίωμα στο Ρέθυμνο να βρει έναν υποτυπώδη ρυθμό στην επίθεσή του και να προηγηθεί με 38-27 στο 19’ και να κλείσει το ημίχρονο προηγούμενο με 42-32.

Να τονιστεί βέβαια πως το διαιτητικό τρίο των Σχινά, Ανδρικόπουλου, Μαγκλογιάννη χρεώσε με 15 φάουλ τους κίτρινους και μόλις με 9 τους γηπεδούχους και οι βολές ήταν 19-7 υπέρ των Κρητικών στο πρώτο ημίχρονο (Φλιώνης και Χάρις είχαν 3 φάουλ).

Οι κίτρινοι έφτασαν να χάνουν μέχρι και με 15 πόντους διαφορά, όταν το Ρέθυμνο προηγήθηκε με 47-32 (22’) και κάπου εκεί άρχισαν να βγάζουν αντίδραση. Μείωσαν σε 47-40 (24’) και στο 28’ έφτασαν στο -6 (52-46), αλλά είχαν χάσει έξι βολές σε αυτό το διάστημα. Ο Φλιώνης με τρίποντο μείωσε σε 55-51 και το Ρέθυμνο στα τρία δέκατα του δευτερολέπτου με τον Χριστοδούλου έκλεισε το δεκάλεπτο μπροστά με 57-51, καλάθι το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα ως εκπρόθεσμο από τους κίτρινους.

Με το Λάκι Τζόουνς να κλέβει δύο φορές τη μπάλα από τον Τζόνσον και τον Φλιώνη να έχει καθαρό μυαλό οι κίτρινοι επέστρεψαν πολύ γρήγορα. Ισοφάρισαν σε 59-59 (32’) και κατάφεραν να ξεφύγουν με 63-70 στο 36’ με φόλοου κάρφωμα του ΜακΓκι. Οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 67-70, αλλά ο Άρης κράτησε την ψυχραιμία του. Ο Μποχωρίδης και ο Τζόουνς πέτυχαν δύο κρίσιμα και δύσκολα καλάθια και οι κίτρινοι προηγήθηκαν με 69-74 στο 38’.

Ο Μπαρτ αστόχησε σε τρίποντο (1:25), αλλά το ίδιο έκανε και ο Χάρις (1:00), ενώ ο Φλιώνης έκλεψε τη μπάλα από τον Μπαρτ. Ο Χάρις κέρδισε φάουλ αλλά έχασε και τις δύο βολές, η κατοχή όμως ήρθε και πάλι στον Άρη που αστόχησε με τον Μπελ και ο Ντάνιελς στα 31’’ έκανε το 71-74. Ο Καστρίτης κάλεσε τάιμ άουτ για την τελευταία επίθεση, ο Μποχωρίδης κέρδισε φάουλ και με 2/2 βολές διαμόρφωσε το 71-76 στα 25’’ πριν το φινάλε. Δύο τάπες από Τζόουνς και Κάιζερ και ένα κλέψιμο του Μπελ κράτησαν τη νίκη για τους κίτρινους!

Τα δεκάλεπτα: 18-18, 42-32, 57-51, 74-76.


Boxscore
BILL79
Μετά από το σημερινό αποτέλεσμα η ομάδα του Ρεθύμνου φαίνεται να αποχαιρετά την Α1.
rhodes13
Στο ρεθυμνο απο οτι φαινεται θα συνεχισει ο πρωτος σκορερ του πολωνικου πρωταθληματος και παλιος γνωριμος Anthony Hickey. O Αμερικανος πλει μεικερ εχει αγωνιστει και περσι στο ρεθυμνο και παλαιοτερα στον Απολλων πατρας.
G-arenas
QUOTE (rhodes13 @ Jan 19 2019, 13:19 ) *
Στο ρεθυμνο απο οτι φαινεται θα συνεχισει ο πρωτος σκορερ του πολωνικου πρωταθληματος και παλιος γνωριμος Anthony Hickey. O Αμερικανος πλει μεικερ εχει αγωνιστει και περσι στο ρεθυμνο και παλαιοτερα στον Απολλων πατρας.

δεν νομιζω οτι ειναι παικτης που μπορει να δωσει την ωθηση στην ομαδα ωστε να σωθει. κωλοτουμπας παικτης που ολο σουταρει και δεν κανει τιποτα αλλο. παλι μαζι με μπαρτ ηταν στον απολλωνα.

βεβαια αν βρει ρυθμο θα τα βαλει ολα, αλλα θα σε καψει γιατι θα παρει 15 τριποντα.
rhodes13
QUOTE(G-arenas @ Jan 19 2019, 13:24 ) *
δεν νομιζω οτι ειναι παικτης που μπορει να δωσει την ωθηση στην ομαδα ωστε να σωθει. κωλοτουμπας παικτης που ολο σουταρει και δεν κανει τιποτα αλλο. παλι μαζι με μπαρτ ηταν στον απολλωνα.

βεβαια αν βρει ρυθμο θα τα βαλει ολα, αλλα θα σε καψει γιατι θα παρει 15 τριποντα.

Το ρεθυμνο παντα τετοιους παικτες επαιρνε ετσι κι αλλιως πονταρει στην τρελα δυο σκορερ μηπως και παρουν τα παιχνιδια. Συμφωνω οτι χρειαζοταν ενας πιο κοντρολαρισμενος παικτης με καθαρο μυαλο να οργανωνει σωστα το παιχνιδι αλλα RnG και οπου βγαλει tongue.gif
G-arenas
QUOTE (rhodes13 @ Jan 19 2019, 13:33 ) *
Το ρεθυμνο παντα τετοιους παικτες επαιρνε ετσι κι αλλιως πονταρει στην τρελα δυο σκορερ μηπως και παρουν τα παιχνιδια. Συμφωνω οτι χρειαζοταν ενας πιο κοντρολαρισμενος παικτης με καθαρο μυαλο να οργανωνει σωστα το παιχνιδι αλλα RnG και οπου βγαλει tongue.gif

δεν διαφωνω στην φιλοσοφια σου. και γω να ημουν αυτο θα σκεφτομουν να κανω. αλλα οχι με αυτον τον παικτη που αποδεδειγμενα δεν κανει για αυτο το επιπεδο.

ας επαιρνε εναν καλο και οχι αυτον. αυτο εννοω.
BILL79
Για 'μενα το θέμα δεν είναι πόσο καλός είναι ο παίκτης που έρχεται, αλλά γιατί τώρα και όχι πριν τα παιχνίδια φωτιά με Ήφαιστο, Άρη, ακόμη και ΠΑΟΚ!
Θέλει το λιγότερο άλλες 5 νίκες και έχει εκτός 6 παιχνίδια (Λαύριο, ΑΕΚ, Προμηθέα, Χολαργό, Κύμη, Ήφαιστο, Άρη) και 5 εντός (Παναθηναϊκό, Πανιώνιο, Ολυμπιακό, Κολοσσό, Περιστέρι). Στο καλύτερο σενάριο έχει 1-2 νίκες εκτός και 2 εντός, που πάλι δεν του φτάνουν!
ashton
Νομίζω πως πλέον το Ρέθυμνο δεν προλαβαίνει να σωθεί υπό φυσιολογικές συνθήκες.
reth1
Ο φετινος υποβιβασμός (ακόμα και αν τελικά την γλυτώσουμε...) είναι καθαρά ΕΡΓΟ Κώστα Ζομπανάκη.
Όλο λόγια και εφέ... Έκανε ότι μπορούσε να διώξει κόσμο και κερκίδα μέσω αλλαγών με χρώματα, μασκότ και σήματα, τώρα ολοκληρώνει το έργο του και με την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι!

Έχει λόγο στο ρόστερ, παίρνει μόνος του παίκτες, αγνοεί προπονητές, όσοι και όσο τον αντέξουν, στην πρώτη στραβή τους απολύει για να καλυφθεί και χάνει παίκτες για λεπτομέρειες...

Ο Φιτζπάτρικ τρελός με Ρέθυμνο χάθηκε για 500$ τον μηνα, ο Κουμπούρας χάθηκε με παρόμοιο τρόπο πριν λιγα χρόνια και απο τότε την βγάζουμε με Ραζήδες και Στεφανίδηδες. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι σοβαροί Έλληνες παίκτες προτιμούν να πάνε για ...πιστόλιασμα σε Αρη, ΠΑΟΚ και λοιπούς παρά να έρθουν εδώ με τον καβαλημένο...

Το μόνο καλό του υποβιβασμού είναι ότι ίσως ξεκουμπιστεί, γυρίσει κανένας Κουφός και χτιστεί επιτέλους μία ομάδα με όραμα, κορμό και στήριξη από τον κόσμο
BILL79
QUOTE(reth1 @ Jan 21 2019, 16:19 ) *
Το μόνο καλό του υποβιβασμού είναι ότι ίσως ξεκουμπιστεί, γυρίσει κανένας Κουφός και χτιστεί επιτέλους μία ομάδα με όραμα, κορμό και στήριξη από τον κόσμο

Το κακό στο σενάριο του υποβιβασμού είναι ότι εδώ και μερικά χρόνια η Α2 είναι τρομερά δύσκολη κατηγορία και όποια ομάδα πέφτει δύσκολα ξανα ανεβαίνει σύντομα. Τα λεφτά που πέφτουν είναι παααααρα πολλά!!!
stefkorner
καταλαβαινω τον φιλο του Ρεθυμνου ,με τον θυμο του .,για τον εφευρετη του φρεντοτσινο.. rolleyes.gif !
εμενα μου κανει ανθρωπος που επιζητα την αυτοπροβολη και τις περισσοτερες φορες (αν οχι ολες) κατι τετοιοι ανθρωποι ειναι απολυτως παρεμβατικοι στις ομαδες τους ! το πηρε τελειως λαθος,σε αντιθεση με τον Λιολιο,που τον αναφερω γιατι θα μπορουσε να πει καποιος οτι τους συνδεει ο καφες .. laugh.gif
οταν δεν ριχνεις και λεφτα (γιατι αυτο το καλοκαιρι πηγε να την βγαλει και τελειως στην φτηνια και χωρις προπονητη.. ) τοτε τα αποτελεσματα ειναι αυτα και μετα αντε να προλαβεις ,οτι και να φερεις !
σε ολα τα παραπανω μου θυμιζει λιγο τον δικο μας ,τον dpg rolleyes.gif

απο εκει και περα σημαντικα κ οσα αναφερει ο reth σχετικα με τον κοσμο ! και φετος απ οσο παρατηρω το Ρεθυμνο μου φαινεται η ομαδα με την μικροτερη συσπειρωση,σε σχεση με τους ανταγωνιστες ειδικα !βλεπω γεματο το γηπεδο του Κολοσσου ,σχεδον γεματο της Κυμης και στο Ρεθυμνο μισοαδειες εξεδρες και χωρις παλμο! μονο με κανα διαιτητικο λαθος ανεβαινει ενταση.. !
ε σε τοσο δυσκολες στιγμες ,αν δεν καταφερνεις να εχεις ουτε τον κοσμο στον πλευρο σου,να εχεις τουλαχιστον μια δυνατη εδρα και τους παικτες γενικα < ντοπαρισμενους> απο την στηριξη ,τοτε εισαι καταδικασμενος..
rhodes13
Επισημα ο Αντονι Χικι επιστρεφει στο Ρεθυμνο. Αυτο που μ εκανε εντυπωση ειναι οτι θα αντικαταστησει τον Μπρεισι-Ντειβις ο οποιος οπως λεει η ανακοινωση θα δωθει δανεικος(!) μεχρι τελος της σαιζον!!
stoklis
QUOTE(rhodes13 @ Jan 22 2019, 14:52 ) *
Επισημα ο Αντονι Χικι επιστρεφει στο Ρεθυμνο. Αυτο που μ εκανε εντυπωση ειναι οτι θα αντικαταστησει τον Μπρεισι-Ντειβις ο οποιος οπως λεει η ανακοινωση θα δωθει δανεικος(!) μεχρι τελος της σαιζον!!



Φανταζομαι αυτο γινεται για να μην πληρωσουν αποζημιωση
stefkorner
QUOTE (stoklis @ Jan 22 2019, 21:16 ) *
Φανταζομαι αυτο γινεται για να μην πληρωσουν αποζημιωση


σωστα !απο τις 1-2 μεταγγραφες στν αρχη του καλοκαιριου που προφανως θα γιναν με εγγυημενα συμβολαια-full season !
ο Μπρεισι Ντειβις παιζει να θεωρηθηκε και επενδυση..!
απο εκει και περα Κλαντον,Μπαρτ και Τζονσον που ειναι τα δυνατα χαρτια της παραμονης ,παιζει να πληρωνονται και με το παιχνιδι tongue.gif
geo82
QUOTE (reth1 @ Jan 21 2019, 15:19 ) *
Ο φετινος υποβιβασμός (ακόμα και αν τελικά την γλυτώσουμε...) είναι καθαρά ΕΡΓΟ Κώστα Ζομπανάκη.
Όλο λόγια και εφέ... Έκανε ότι μπορούσε να διώξει κόσμο και κερκίδα μέσω αλλαγών με χρώματα, μασκότ και σήματα, τώρα ολοκληρώνει το έργο του και με την ομάδα στο αγωνιστικό κομμάτι!

Έχει λόγο στο ρόστερ, παίρνει μόνος του παίκτες, αγνοεί προπονητές, όσοι και όσο τον αντέξουν, στην πρώτη στραβή τους απολύει για να καλυφθεί και χάνει παίκτες για λεπτομέρειες...

Ο Φιτζπάτρικ τρελός με Ρέθυμνο χάθηκε για 500$ τον μηνα, ο Κουμπούρας χάθηκε με παρόμοιο τρόπο πριν λιγα χρόνια και απο τότε την βγάζουμε με Ραζήδες και Στεφανίδηδες. Δεν είναι τυχαίο που όλοι οι σοβαροί Έλληνες παίκτες προτιμούν να πάνε για ...πιστόλιασμα σε Αρη, ΠΑΟΚ και λοιπούς παρά να έρθουν εδώ με τον καβαλημένο...

Το μόνο καλό του υποβιβασμού είναι ότι ίσως ξεκουμπιστεί, γυρίσει κανένας Κουφός και χτιστεί επιτέλους μία ομάδα με όραμα, κορμό και στήριξη από τον κόσμο


Μακάρι να τη γλιτώσετε, αν και είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα πλέον. Θα στεναχωρηθώ αν τελικά υποβιβαστείτε, μιας και έχω ιδιαίτερη αγάπη προς την πόλη σου, λόγω των τεσσάρων ΥΠΕΡΟΧΩΝ φοιτητικών χρόνων που πέρασα εκεί.
ΜΙΛΑΝ
Αγαπημενοι μου φιλοι κρητικοι εαν δεν αλλαξει κατι γρηγορα νομιζω οτι η ομαδα φετος με τα υπαρχοντα δεδομενα δεν θα τα καταφερει.Ο προεδρος δεν δειχνει να εχει σφυγμο και να το θελει.Μακαρι να αλλαξουν τα πραγματα.
stoklis
Επιτελους πρωτη εκτος εδρας νικη!!!!!!!! smile.gif
stefkorner
QUOTE (stoklis @ Jan 27 2019, 00:55 ) *
Επιτελους πρωτη εκτος εδρας νικη!!!!!!!! smile.gif


αλλο ενα τετοιο μεγαλο διπλο θελει το Ρεθυμνο !
ο σουπερ σημερα Κλαντον που ηταν σημειο αναφορας ( η διαρκεια ειναι το ζητουμενο στον συγκεκριμενο παικτη ) και το εξαιρετικο ντεμπουτο Χικι , δωσαν την απαραιτητη ωθηση!
αν γινει και μια καλη αλλαγη ξενου , σε ψηλο ,τοτε το Ρεθυμνο μπορει να ελπιζει ! Τζονσον νομιζω πρεπει να μεινει !τωρα μετα απ αυτο το μεγαλο διπλο να ανεβει μαζι με την υπολοιπη ομαδα !
tuareg
παρα τη νικη θεωρω πως δυσκολα θα γλυτωσει το ρεθυμνο
ashton
έτσι.
παρά το διπλό σημερα παραμενει 1ο φαβορι για Α2 με τόσες ηττες εντος . Μονο με 1-2 τετοια διπλα και σε ομαδες που διεκδικουν παραμονη μπορει να ελπιζει.
stefkorner



πλεον πρωτο φαβορι ο Κολοσσος ,ο οποιος εκτος εχει πιο χτυπητες αδυναμιες,αλλα και εντος χανει δικα του παιχνιδια ,μεσα απο τα χερια του (οπως σημερα με Χολαργο)
το Ρεθυμνο εχει 3-4 δυνατα χαρτια,ενω οι ανταγωνιστες του λιγοτερα !πλεον ειναι και ο Χικι ενα απο τα δυνατα του χαρτια και εδωσε οτι ελειπε σημερα!δεν θα στηριζεται τοσο στο σκοραρισμα του Μπαρτ αποκλειστικα!αν ειχε απο πιο πριν τον σημερινο Χικι,πιστευω θα ειχε μια τουλαχιστον νικη ακομα!
αλλα επαιξε κ πολυ καλα σημερα το Ρεθυμνο ! δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να βγαλει τετοιο διπλο καποιος απο τους ανταγωνιστες του !ειδικα Κυμη-Κολοσσος ! και αυτο απο μονο του μπορει να σημαινει πολλα..! ισως να ξανακανει κ αλλο μεγαλο διπλο,οποτε να αντιστραφει αυτο που λεμε περι εδρας ! επισης εχει Πανιωνιο και Κολοσσο μεσα..
stoklis
QUOTE(stefkorner @ Jan 26 2019, 22:22 ) *
πλεον πρωτο φαβορι ο Κολοσσος ,ο οποιος εκτος εχει πιο χτυπητες αδυναμιες,αλλα και εντος χανει δικα του παιχνιδια ,μεσα απο τα χερια του (οπως σημερα με Χολαργο)
το Ρεθυμνο εχει 3-4 δυνατα χαρτια,ενω οι ανταγωνιστες του λιγοτερα !πλεον ειναι και ο Χικι ενα απο τα δυνατα του χαρτια και εδωσε οτι ελειπε σημερα!δεν θα στηριζεται τοσο στο σκοραρισμα του Μπαρτ αποκλειστικα!αν ειχε απο πιο πριν τον σημερινο Χικι,πιστευω θα ειχε μια τουλαχιστον νικη ακομα!
αλλα επαιξε κ πολυ καλα σημερα το Ρεθυμνο ! δεν νομιζω οτι θα μπορουσε να βγαλει τετοιο διπλο καποιος απο τους ανταγωνιστες του !ειδικα Κυμη-Κολοσσος ! και αυτο απο μονο του μπορει να σημαινει πολλα..! ισως να ξανακανει κ αλλο μεγαλο διπλο,οποτε να αντιστραφει αυτο που λεμε περι εδρας ! επισης εχει Πανιωνιο και Κολοσσο μεσα..



Με Κολοσσό και Πανιώνιο μέσα και 1 νίκη με Κύμη εκτός (στο πρώτο γύρο την κερδίσαμε ) πιστεύω την παραμονή την εχουμε εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη.
ΜΙΛΑΝ
Τελικά ήμουν γουρλης και η ομάδα έκανε την πρώτη εκτός έδρας νίκη της.Μακάρι να συνεχίσει έτσι και να καταφέρει να σωθεί.Θεωρώ με την προσθήκη του νέου παίχτη ανεβαίνει επίπεδο.
BILL79
Καθαρή αυτοκτονία από το Ρέθυμνο σήμερα. Λες και δεν ήθελε να κερδίσει!
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.