Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Darussafaka vs Παναθηναϊκός
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ
Pages: 1, 2, 3, 4
xomitsious
Για μενα η ομαδα ηταν βελτιωμενη απ'την προηγουμενη εβδομαδα.
Υπηρχαν σημεια στον αγωνα που εδειχνε δικο μας.

Ο Τζεντιλε ειναι μακραν ο χειροτερος μας παιχτης.
Ο,τι (δεν) προσεφερε σημερα το εκανε καλυτερα ο Χαραλαμποπουλος παιρνοντας εμπειριες.

Ο Καλαθης, ο Σιγκλετον και ο Μπουρουσης ηταν καλοι, ενω Ριβερς και Παππας σταθεροι και αξιοπιστοι.

Ο Τζειμς επαιξε καλυτερα απ,το προηγουμενο ματς, μονο που αντι να μας το κερδισει, μας το εχασε.

Η ομαδα απεδωσε καλυτερα με κοντρολ μπασκετ στο 3ο δεκαλεπτο.

Ο Γκαμπριελ ηταν αρνητικος. Θα ηθελα του χρονου στη θεση των τριων ξενων φοργουορντ (Τζεντιλε, Νικολς, Γκαμπριελ) να ερθει ο Ντανστον και ενας εκ των Καιμακογλου η Περπερογλου.

Καταλαβαινω τη γκρινια ορισμενων, αλλα πραγματι θεωρω οτι παιξαμε καλυτερα απ'οτι με Ουνιξ. Αλλα χασαμε στις λεπτομερειες.

Μπραβο στον Παππα, ελπιζω του χρονου Μποχωριδης και Χαραλαμποπουλος να τον ακολουθησουν σαν αξιοπιστα μελη της 12αδας.
Gino_Bill
Κακή ήττα και ανησυχητική (όχι ότι περίμενα να ερθει Μάρτιος για να ανησυχήσω). Όχι τόσο γιατί αλλάζει κάτι δραματικά μιας και η τέταρτη θέση ηταν ούτως ή άλλως απίθανο να καταληφθεί αλλά γιατί δείχνει ακόμα μια φορά πρώτον ότι η ομάδα είναι τρομερά σοφτ και δεύτερον ότι δεν έχει βελτιωθεί στο ελάχιστο από τον Νοέμβριο. Θα βγούμε λογικά κάπου μεταξύ 5-6 αλλά με μειονέκτημα και με την εικόνα που δείχνουμε όλη τη χρονιά δεν θεωρώ ότι θα κάνουμε πάνω από μία νίκη απέναντι σε ΟΣΦΠ και ένα τιμητικό 3-2 απέναντι σε Φενέρ απλά και μόνο γιατί την έχουμε στο ΟΑΚΑ. Τα ίδια θα ίσχυαν ακόμα και αν κερδίζαμε απόψε.
jazz thrilos
QUOTE (Putnam @ Mar 3 2017, 20:57 ) *
στο ιδιο εργο θεατες φετος, ηττα εντος προγραμματος αυτη, συνεχιζουμε

κριμα παντως να εχεις 2 τεσσαρια (οχι πιτσιρικαδες) στον παγκο και να απαγορευεται να τα χρησιμοποιησεις, προβλεπω απο του χρονου θα παμε παλι σε αρκετο ξηλωμα του ροστερ δυστυχως


Τι θα πει ήττα εντός προγράμματος; Και τι ακριβώς λέει το πρόγραμμα του Παναθηναικού; Ότι πάει για τετράδα; Για πέμπτος; Ή απλά για οχτάδα;

Τέτοια παιχνίδια ο Παναθηναικός οφείλει να τα παίρνει, ποια είναι η Νταρουσάφακα; Με νίκη απόψε συνέχιζε να κυνηγά τετράδα, τι θα πει εντός προγράμματος; Η Ζαλγκίρις είναι ο Παναθηναικός;

Η Νταρουσάφακα απόψε ήταν πολύ κακή αλλά και πολύ τυχερή στα τελευταία λεπτά με σουτ εκτός λογικής. Αλλά και ο Παναθηναικός είχε το ματς στα χέρια του και ο κύριος Πασκουάλ επέλεξε να βομβαρδίσει με τρίποντα κάνοντας την έκβαση του παιχνιδιού τυχερό παίγνιο! Θα ξαναδώ τα τελευταία δύο λεπτά του παιχνιδιού και θα προσπαθήσω να καταλάβω τι ακριβώς οδηγίες έχει δώσει στους παίχτες ο Ισπανός. Ποια ήταν η πινελιά του σε άμυνα και επίθεση. Τι διαφορετικό είδαμε σε ένα παιχνίδι του τελευταίου δευτερολέπτου.
shtarkws
QUOTE(provat @ Mar 3 2017, 21:02 ) *
Τι εκφράσεις ειναι αυτές? Δεν υπάρχει ενας moderator να επιληφθεί?


Κάνε report
Reggie Miller 31
QUOTE (jazz thrilos @ Mar 3 2017, 21:14 ) *
Τι θα πει ήττα εντός προγράμματος; Και το ακριβώς λέει το πρόγραμμα του Παναθηναικού; Ότι πάει για τετράδα; Για πέμπτος; Ή απλά για οχτάδα;

Το πρόγραμμα του ΠΑΟ με αυτό το ροστερ λέει ότι πάει για 8αδα. Εκπληξη θα είναι αν είναι στην 4αδα (που κατά 90% δεν θα είναι). Ταβάνι θα είναι αν πάει 5ο παιχνίδι με μειονέκτημα έδρας. Επιτυχία θα είναι αν πάει F4.

Οπότε ναι, ήττα εντός προγράμματος προς το παρόν (με το υπάρχον ρόστερ και με τον υπάρχων προπονητή. Που δεν είναι κακός, αλλά δεν θα σε πάει και στην κορυφή).
Ledas
Επιβεβαιώθηκα ότι θα χάσουμε με πέντε πόντους. Αλλη φορά θα παίζω στοίχημα. Η εικόνα των παιχνιδιών του ΠΑΟ είναι τόσο αναμενόμενη που λυπάμαι τις στοιχηματικές εταιρίες. Είναι σαν να κλέβουμε εκκλησία.

ΚΑΛΑΘΗΣ: Τραγικός. Τι να τις κάνω δύο άμυνες όταν στις υπόλοιπες χάνεις τα αυγά και τα τα πασχαλια. Τί επιθεσεις δημιούργησε ο τύπος; Στο γάμο του καραγκιόζη τα σουτ. Οι δε πασες και η οργανωση για να τα κλαίνε οι ρέγγες.

ΡΙΒΕΡΣ: κακιστος. Ας όψεται το γεγονός ότι έχει βρωμόχερο και κρυβεται η κάκιστη εικόνα του. Χαιλαιτ του ΤΟ ΠΟΣΤΑΡΙΣΜΑ απεναντι σε 2-3 αντιπαλους.

ΤΖΕΗΜΣ: Απλά ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ. Το σημερινό είναι είναι ανευ ποταμών. Νταξει αγορίνα μου είσαι παιχτάρας. δε χρειάζεται να κάνεις ταρζανιές σε καθε παιχνίδι. Σε πιστεύουμε. Κουκούτσι μυαλό, μόνο βιασύνη. Εκεί που στο δεύτερο δεκάλεπτο πήραμε μια καλή διαφορά και φαινόταν και αυτός να το πάει καλά κανει την μια λαλακια μετά την άλλη.. Χασαμε μια καλή διαφορά σε λιγότερο από λεπτο. Αξιοι. Κατα τα άλλα η τελευταια προσπαθεια για τριποντο που του έμεινε η μπαλα στα χερια τον μαρανε. Ηθελε να την κανει ακριβως όπως με ουνιξ. Ιδια τοποθέτηση σώματος κτλ Πως την έχει δει; τι θελει να αποδείξει; Κατα τα άλλα κλασσικά σουτ στα πεντε δευτερόλεπτα.

ΦΕΛΝΤΕΙΝ: Οι όποιες σκεψεις με έβαλαν για το αν πρέπει να μείνει μετά απο καλες εμφανίσεις τελευταία, εξανεμιστηκαν. Νικολς, φελντέιν, τζεντίλε δρομο χωρίς δεύτερη σκέψη

ΤΖΕΝΤΙΛΕ: Υποτίθεται τον πήραμε για έξι μήνες. Ποτε περιμένει να παίξει ακριβώς;

ΓΚΑΜΠΡΙΕΛ: Ουτε που κατάλαβα ότι έπαιξε. Ο τσαβι προσπαθησε στην αρχηνα παιξει γκαμπριελ μπουρουσης, αλλα προφανώς κατάλαβε ότι καλύτερα ο μπουρουσης να είναι με σιγκλετον μέσα.

Και πάμε στους καλούς:

ΠΑΠΠΑΣ: Φοβερή ενεργεια και πάλι και αυταπαρνηση. Προσπαθουσε να δημιουργήσει καταστάσεις στην επιθεση με πολύ κίνηση, με ντραιβ κτλ. Στην άμυνα μαχητικότατος. ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΓΚΑΡΝΤ ΟΜΩΣ? ολοι οι κοντοι τραγικοί εκτός παπππά. Ο τσαβι; παρκαρε παππα με τετοιο στατικό, λαθομηχανή φελντέιν που κοιτάει σα χάνος και δε ξερει τι να κάνει στο γήπεδο. Και με τον τζεημς να την εχει δει κομαντο και οχι μπασκετμπολίστας.

ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ: Ναι έκανε λάθη και στις πάσες κτλ, αλλά ηταν θετικότατος και μας κράτησε πολλες φορες στο ματς. Επίσης στην άμυνα το πάλεψε παραπάνω από όσο περίμενα, εσκασε το ταπιδι του, πηρε ριμπαουντ. τι άλλο νακάνει;

ΣΙΓΚΛΕΤΟΝ: Θετικός αλλά οι πόντοι του ξεγελάνε. Πολλές βεβιασμένες κινήσεις και λαθος επιλογές. Αναμφίβολλα το παλεψε μαζί με τους αλλους δυο. Ολοι οι άλλοι πουθενάδες.

Με 3 παικτες πας να κερδίσεις μια νταρού με: Κλαιμπερν καθοριστικό, ζιζιτς ουσιαστικό, αντερσον καθοριστικό, μπερτανς βρωμοχερα ΚΑΙ ταρζαν γουοναμεικερ να ασελγεί πάνω σου. Ε δε πας πουθενα 3V5. Θα χάνεις 1000 φορές στα 10 παιχνίδια. Τοσο δεδομένο. Χαραγκοντι κακός που τον παρακολουθουσα λόγω της συζητησής μας. Μοερμαν τραγικός και φαουλομηχανη-λαθομηχανή. Εμπαινε και εβγαινε. Μπασκετ δεν επαιξε. Κριμα το παιδί γιατί νομίζω ότι ΄κάτι τρέχει με την πάρτυ του.

ΤΣΑΒΙ: Σου ρίχνω το ακαταλόγιστο. Εχεις κατασταλλάξει στα δίδυμα καλαθη-φελντειν, παππά- τζεημς δειχνοντας το προβλημα που έχουμε στα γκαρντ. Σου αναγνωρίζω ότι προσπάθησες να δοκιμάσεις τα πάντα. Αλλά τον παππά δε θα τον ξαναπαρκαρεις, ΤΟΝ ΠΑΠΠΠΑ!!!! Σερνονται όλοι και μου τον βάζεις λιγότερο από όλους ενώ επαιζε καλά! Σαν να εχεις βάλεις στοίχημα να παιζει κάτω από 20 λεπτά. Ημαρτον!!!! Επισης:

Η ΑΜΥΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΒΡΟΥΒΕΣ. ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΑΜΥΝΑ ΖΜΠΑΡΑΛΙΑ

ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΕ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ!!! ΜΗΔΕΝ ΚΙΝΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΛΑ! ΑΓΑΛΜΑΤΑΚΙΑ ΑΚΟΥΝΗΤΑ ΜΕΡΑ Η ΝΥΧΤΑ. ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΑ ΧΑΝΟΙ ΤΑ ΤΡΕΝΑ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ! ΦΤΙΑΞΕ ΚΑΤΙ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΙΑ! ΕΛΛΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ


Ο αστειος ο χάτζη λέει: Ο ουιλμπεκιν πιο κοντρολαρισμένος απο γουονα. Στο καπάκι ο ουιλμπεκιν κάνει μια λαλακία που δεν εχω ξαναδει σε μπασκετμπολίστα και εκτοτε παρκαρίστηκε στον πάγκο. Να σαι καλα χατζη μου γελασα. ''τα λεω για να καταλαβαίνει και ο κόσμος...'' πανμεγιστε σοφε με εμαθες μπασκετ σήμερα...

ΥΓ: Με τρίποντο μόνο στο παιχνιδι σου, δε πας πουθενά. καληνυχτα κεμαλ.
erasitehnis
Τα λέγαμε από χθες. Όποιος είχε μεγαλύτερο κίνητρο θα κέρδιζε. Μετά τις χθεσινές νίκες ΟΣΦΠ και Φενέρ η τετράδα είχε ουσιαστικά πετάξει συνεπώς η Νταρού το ήθελε περισσότερο.

Τα περί άθλιου κοουτσαρίσματος και χάλια Τζεντίλε τα ακούω βερεσέ.

Ο Πασκουάλ ΟΡΘΟΤΑΤΑ κατ΄εμέ δίνει χρόνο στον Τζεντίλε. Κακά τα ψέμματα κύριοι. Αν θέλουμε να χτυπήσουμε κάποιον στα πλέι οφ αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν βάλουμε καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι που δεν υπάρχουν από άλλον (ποστ).
Επίσης αν ο Νίκολς δεν υπολογίζεται τότε ορθώς είναι DNP.

Επίσης -αν και εγώ είμαι της άποψης ότι ο Πανθηναϊκός πρέπει να χτυπάει όλα τα παιχνίδια- αν κερδίζαμε σήμερα δεν θα μπορούσαμε να παίξουμε παιχνίδια πλασαρίσματος καθώς θα μπαστακωνώμασταν 5οι.

ΥΓ. Τα τρίποντα της ομάδας σήμερα ήταν 80% ελέυθερα σουτ. Αντίθετα της Νταρου μπήκαν τουλάχιστον 7 τρίποντα υπό ακραία δύσκολες συνθήκες. Μια ομάδα με καλούς σουτέρ που είναι σε καλή μέρα δεν είναι εύκολο να αντιμετωπιστεί.
spysta


ΠΟΛΥ κομβικο το επομενο ματς με Ζαλγκιρις για τον ΠΑΟ .

ΑΝ κερδισετε κρατατε 5η ή 6η θεση ...
ΑΝ χασετε κινδυνευετε και με αποκλεισμο ή αλλιως μοναχα 7η ή 8η θεση



εγω λεω οτι ο ΠΑΟ κανει ΜΑΞ 4 νικες ..
ΑΝ ηταν να πονταρω θα ελεγα οτι θα κανει 3 νικες με Ρεαλ μεσα , Αρμανι μεσα κ Μακαμπι εξω.
Putnam
QUOTE (jazz thrilos @ Mar 3 2017, 21:14 ) *
Τι θα πει ήττα εντός προγράμματος; Και τι ακριβώς λέει το πρόγραμμα του Παναθηναικού; Ότι πάει για τετράδα; Για πέμπτος; Ή απλά για οχτάδα;

Τέτοια παιχνίδια ο Παναθηναικός οφείλει να τα παίρνει, ποια είναι η Νταρουσάφακα; Με νίκη απόψε συνέχιζε να κυνηγά τετράδα, τι θα πει εντός προγράμματος; Η Ζαλγκίρις είναι ο Παναθηναικός;

Η Νταρουσάφακα απόψε ήταν πολύ κακή αλλά και πολύ τυχερή στα τελευταία λεπτά με σουτ εκτός λογικής. Αλλά και ο Παναθηναικός είχε το ματς στα χέρια του και ο κύριος Πασκουάλ επέλεξε να βομβαρδίσει με τρίποντα κάνοντας την έκβαση του παιχνιδιού τυχερό παίγνιο! Θα ξαναδώ τα τελευταία δύο λεπτά του παιχνιδιού και θα προσπαθήσω να καταλάβω τι ακριβώς οδηγίες έχει δώσει στους παίχτες ο Ισπανός. Ποια ήταν η πινελιά του σε άμυνα και επίθεση. Τι διαφορετικό είδαμε σε ένα παιχνίδι του τελευταίου δευτερολέπτου.


ειμαι ρεαλιστης, απο οσα μου εχει δειξει φετος η ομαδα η ηττα αποψε ηταν το πιο πιθανο σεναριο πριν το ξεκινημα του αγωνα, αρα ηττα αναμενομενη εντος προγραμματος για τον φετινο παναθηναικο

απο την αλλη στα πλει οφ ολα γινονται, αμα κλεψεις ενα ματς απο τα εκτος με δεδομενο οτι φετος δεν χανεις στο οακα υπαρχουν ελπιδες ακομα και με φενερ, ομως και παλι αν το δουμε αντικειμενικα εχουμε περισσοτερες πιθανοτητες να μην περασουμε στο Φ4 απ οτι να προκριθουμε
provat
QUOTE(shtarkws @ Mar 3 2017, 21:16 ) *
Κάνε report



Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει.
xomitsious
QUOTE (erasitehnis @ Mar 3 2017, 19:20 ) *
Τα περί άθλιου κοουτσαρίσματος και χάλια Τζεντίλε τα ακούω βερεσέ.

Ο Πασκουάλ ΟΡΘΟΤΑΤΑ κατ΄εμέ δίνει χρόνο στον Τζεντίλε. Κακά τα ψέμματα κύριοι. Αν θέλουμε να χτυπήσουμε κάποιον στα πλέι οφ αυτό μπορεί να γίνει μόνο αν βάλουμε καινούργια στοιχεία στο παιχνίδι που δεν υπάρχουν από άλλον (ποστ).
Επίσης αν ο Νίκολς δεν υπολογίζεται τότε ορθώς είναι DNP.


Μαζι σου, μαν, απλα σημερα ηταν πολυ κρισιμο παιχνιδι, καθως αν το παιρναμε παιρναγαμε σιγουρα στους 8. Αν ο Τζεντιλε δεν βελτιωθει τοτε σε πραγματικα κρισιμους αγωνες (πχ πλευ οφφ) πιθανως να μας βλαψει με την παρουσια του.

Οσο για Πασκουαλ, τι να πω. Ακουω μερικους να λενε να φυγει, και απορω και ανυσηχω. Θεωρω οτι αν φυγει πριν το 2019 θα προκειται για μεγαλο λαθος που θα καταδικασει τον Παναθηναικο για αλλα ποσα χρονια στο επιπεδο που ειναι τωρα. Μεταξυ 5ος και 7ος της Ευρωπης.
garou
QUOTE (xomitsious @ Mar 3 2017, 21:33 ) *
Μαζι σου, μαν, απλα σημερα ηταν πολυ κρισιμο παιχνιδι, καθως αν το παιρναμε παιρναγαμε σιγουρα στους 8. Αν ο Τζεντιλε δεν βελτιωθει τοτε σε πραγματικα κρισιμους αγωνες (πχ πλευ οφφ) πιθανως να μας βλαψει με την παρουσια του.

Οσο για Πασκουαλ, τι να πω. Ακουω μερικους να λενε να φυγει, και απορω και ανυσηχω. Θεωρω οτι αν φυγει πριν το 2019 θα προκειται για μεγαλο λαθος που θα καταδικασει τον Παναθηναικο για αλλα ποσα χρονια στο επιπεδο που ειναι τωρα. Μεταξυ 5ος και 7ος της Ευρωπης.

το αστειο δεν ειναι οτι θελουν να φυγει ο πασκουαλ,το αστειο ειναι ποιους θελουν να παρουμε
Ledas
Φιλε basketike,

Που είσαι να με θαυμάσεις; Στο τελευταίο μου ποστ έκραξα καλάθη μεχρι και εγώ smiley.gif Αντιθέτως σε έπιασα να λες ότι τα παει καλά σε ανυποπτο χρόνο. ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? ΠΟΥ ΒΑΔΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ? Τι κοσμογονικές αλλαγές συντελούνται; Μηπως μπήκα καταλαθως στο σώμα σου και συ σε μένα; Πλακα κανω προφανώς.

ΕΠίσης ξέχασα να πω:

-Ο γκαμπριελ είναι υπο εξετάσεις. Ημουν θετικός να μεινει, γιατί έδειχνε καλα στοιχεία σε μερικά παιχνίδια. δε θελω όμως ασταθείς παίχτες. καλύτερα να έχεις παίτες που παίζουν πάντα στο 6 με άριστα το 10, παρα παιχτες που η αποδοσή τους είναι σαν καρδιογράφημα. Για την ακρίβεια σεισμογραφημα, γιατί τον περισσότερο καιρό δνε κάνουν τίποτα. Αμα δεν παίξει καλά στα επόμενα ματς δρόμο μαζί με φελντειν, νικολς, τζεντιλε και αυτός. δε γίνεταινα έχουμε τόσους ξένους που είναι μια έτσι μια γιουβέτσι ή μόνο γιουβέτσι. Οι θεσεις ξένων είναι πολύτιμες. Στο καλό όσοι δε μπορούν να παίξουν σε ομάδα επιπέδου ΠΑΟ.

-Σιγκλετον δεν κάνει για σεντερ. Επιβεβαιωνω τον εαυτό μου κάθε φορά που προσπαθώ να με πείσω και να συμμεριστώ όσα λέτε. Αλλά δεν γίνεται.Μου είναι αδύνατον. Δε μπορώ να σας ακολουθήσω. Στο 4 θα τον καρφωνα. Τελος. παω να παρω διπλωμα προπονητη να σας φτιαξω μια ομαδα σένια. Παρτε μου αυτόγραφα από τωρα που είμαι low profile, γιατί μετά δε θα καταδέχομαι. Ασε που θα σας λέω ότι ''εγώ σας τα έλεγα. εσεις δε με πιστεύατε΄΄ rolleyes.gif

ΥΓ: Στην ερτ σχολιάζουν τώρα αυτό με τον παππά. οτι μοιαζει σαν ο πασκουαλ να υπολογίζει τους χρόνους με κομπιουτεράκι (εκτός σιγκλετον που τον έχουμε κανει λάστιχο).Δευτερος σφαιρόπουλος μας βρήκε
Putnam

και αποψε στατικοι στην επιθεση, χαρακτηριστικα σε μια φαση στο τεταρτο δεκαλεπτο αλλαξαμε 3 φορες την μπαλα στο ιδιο σημειο εξω γωνια στο τριποντο, σταματαει ο πρωτος, ερχεται ο δευτερος να του παρει την μπαλα και μενει και αυτος εκει, περναει και ο τριτος και παιρνει απο το ιδιο σημειο την μπαλα, παρανοια

παντως τον φελντειν ο πασχος τον γουσταρει οχι μονο για το τριποντο αλλα και επειδη κυκλοφορει καλυτερα απο τους υπολοιπους την μπαλα στην περιφερεια αλλαζοντας συχνα κατευθυνσεις

αντε να ρθει ο γκιστ να δουμε και κανα σκριν της προκοπης
green_sky
Ο Μπουρουσης εχει συμβολαιο και για του χρονου?
xomitsious
QUOTE (green_sky @ Mar 3 2017, 19:59 ) *
Ο Μπουρουσης εχει συμβολαιο και για του χρονου?


Nομιζω ναι. Περα απο Τζεντιλε, Γκαμπριελ και Νικολς, νομιζω μονο ο Τζεημς δεν εχει και για του χρονου.
green_sky
QUOTE (xomitsious @ Mar 3 2017, 22:00 ) *
Nομιζω ναι. Περα απο Τζεντιλε, Γκαμπριελ και Νικολς, νομιζω μονο ο Τζεημς δεν εχει και για του χρονου.

Εγω παντως την προταση την κανω μηπως και περασουμε στα χιαστι.
Να γινει ανταλλαγη και να παει ο Μπουρουσης στο survivor και να μας στειλουν τον Σπαλιαρα.
pan24
QUOTE (green_sky @ Mar 3 2017, 22:04 ) *
Εγω παντως την προταση την κανω μηπως και περασουμε στα χιαστι.
Να γινει ανταλλαγη και να παει ο Μπουρουσης στο survivor και να μας στειλουν τον Σπαλιαρα.

Προτιμω τον μπο τουλαχιστον θα μπορει να σπρωξει
Dred11
Η ομάδα είναι εντελώς απρόβλεπτη. Ήττες όπως από την Ούνιξ ή την Νταρού που δεν είναι καλές ομάδες δείχνουν ότι δεν έχουμε σταθερότητα και σοβαρότητα. Αυτό οφείλεται για μένα κυρίως στους εξής τρεις λόγους: 1. Ο προπονητής δεν είχε εξαρχής την ομάδα. 2. Ο Καλάθης που λόγω συμβολαίου, υπηκοότητας και ιστορίας με την ομάδα έπρεπε να είναι ο ηγέτης της δεν μπορεί να ανταποκριθεί 3. Δυστυχώς η μεταγραφή του Τζεντίλε μας γύρισε μπούμερανγκ. Λόγω προβλήματος υπέρτασης μου έχει γίνει δύσκολο να παρακολουθώ τα σκαμπανεβάσματα της ομάδας μέσα στο ίδιο παιχνίδι.
chrisgl_13
Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός εξακολουθεί να θυμίζει ομάδα του Οκτώβρη, σε διαρκή αναζήτηση χημείας και ρόλων.
Ανήμπορος να φτιάξει ένα σύνολο που να διακρίνεται από σταθερότητα και αγωνιστική αξιοπιστία, ο Τσάβι Πασκουάλ εξακολουθεί να καταφεύγει σε αλχημείες και να ανακατεύει την τράπουλα.Απόψε είδαμε για πρώτη φορά τον Γιάννη Μπουρούση πενταδάτο , με τον Κρις Σίνγκλετον αγκυροβολημένο επί 15 λεπτά στο τέσσερα.
το_καλύτερο_3d
QUOTE (green_sky @ Mar 3 2017, 22:04 ) *
Εγω παντως την προταση την κανω μηπως και περασουμε στα χιαστι.
Να γινει ανταλλαγη και να παει ο Μπουρουσης στο survivor και να μας στειλουν τον Σπαλιαρα.

Σπαλιάρας με αυτο το μαλλι για 3αρο4αρι τον κόβω,να κάθεται στις γωνίες και να τα μπουμπουναει αλα αλβέρτης!!
ΓΙα 5αρι καλά λέει ο φίλος θέλουμε τον λευκό σχορτσιανίτη tongue.gif
Ledas
Προφανώς και δε πρέπει να φύγει ο πασκουαλ και δε πρέπει να χάσουμε έτσι γρήγορα την πιστη μας σε αυτόν. Δεν είναι και κανας χτεσινός. Και ο μπλατ σιγα την ομάδα που παρουσίασε σήμερα. Και των δύο το μπασκετ ήταν για τα πανηγύρια. Δεν είδα κανα ιδιαίτερο σχέδιο από μπλατ, ούτε καμια φοβερή ομαδική επίθεση. Και αυτοί στις μονάδες τους στηρίχτηκαν που σήμερα ήταν περισσότερες από μας. Μπασκετ δεν είδαμε σήμερα πάντως από κανέναν. Ουτε συστήματα. Προς θεού μην διωξουμε αλλη μια φορά προπονητή και ξανα τα ίδια απο την αρχή. Καθε χρόνο ζούμε την μέρα της μαρμότας. Να δούμε ποτε θα ηρεμήσει επιτέλους αυτή η ομάδα. Κρίμα για την ιστορία της. Τρομος για μια εικοσαετία και πέντε χρόνια τώρα δε λέει να αγιάσει. Μας βλέπω με καναν λυκογιάννη - πριφτη στο τέλος και τα μυαλά στο μπλεντερ. Στην καλύτερη καναν μπανκι που το παίζει και χιουμορίστας. Ας συνέλθουμε με τα διωξίματα προπονητών, λες και έχουμε καλύτερους να φερουμε.

PS: Provat είσαι ένα γλυκήτατο προβατέλλι και πολύ πνευματώδες. Γουτσου γουτσου. Για χαδάκια είναι η πικουλινα σου. (σορρυ μου ανεβηκε η πίεση με το παιχνιδι. θα ηρεμήσω)
john wick
Παιδες η φετινη χρονια εχουμε πει ειναι μεταβατικη...
Αυτη τη στιγμη ο Παναθηναικος ειναι ομαδα επιπεδου Μπροζε.
Αυτο που με ανησυχεί περισσότερο απ ολα ειναι η μη βελτιωση ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ σημειο του παιχνιδιου ,απο τοτε που ηρθε ο Xavi...Τοσους μηνες στην Ελλαδα μονο η νικη στον ημιτελικο του κυπελλου ειναι δικη του...ενα ματς που φανηκε η επιρροη του...Πουθενα αλλου μεχρι τωρα..
Βλεπεις τον Ολυμπιακο , χωρις Σπανουλη ,με 1 1/2 σεντερ ολη τη χρονια
κ παει για 2η θεση ανετα κ εμεις αν χασουμε κ στην Λιθουανια ,προφανως χαιρεταμε τις θεσεις 5~6 ...

Υ.γ1
Τον Αργυρη τον ειχαμε σταυρωσει περσυ για το σφιχτο rotation...

Υ.γ2
2/9 ελευθερες βολες ο Gentile απο τοτε που ηρθε.... shot.gif

Υ.γ3
Περσυ Παυλοβιτς ,Γιανκοβιτς , φετος Gentile.... 77.gif

Υ.γ4
Μπουρουσης------> 7 λαθη... 77.gif

Dred11
QUOTE (john wick @ Mar 3 2017, 22:36 ) *
Παιδες η φετινη χρονια εχουμε πει ειναι μεταβατικη...
Αυτη τη στιγμη ο Παναθηναικος ειναι ομαδα επιπεδου Μπροζε.
Αυτο που με ανησυχεί περισσότερο απ ολα ειναι η μη βελτιωση ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ σημειο του παιχνιδιου ,απο τοτε που ηρθε ο Xavi...Τοσους μηνες στην Ελλαδα μονο η νικη στον ημιτελικο του κυπελλου ειναι δικη του...ενα ματς που φανηκε η επιρροη του...Πουθενα αλλου μεχρι τωρα..
Βλεπεις τον Ολυμπιακο , χωρις Σπανουλη ,με 1 1/2 σεντερ ολη τη χρονια
κ παει για 2η θεση ανετα κ εμεις αν χασουμε κ στην Λιθουανια ,προφανως χαιρεταμε τις θεσεις 5~6 ...

Υ.γ1
Τον Αργυρη τον ειχαμε σταυρωσει περσυ για το σφιχτο rotation...

Υ.γ2
2/9 ελευθερες βολες ο Gentile απο τοτε που ηρθε.... shot.gif

Υ.γ3
Περσυ Παυλοβιτς ,Γιανκοβιτς , φετος Gentile.... 77.gif

Το John Wick 2 βλέπεται να πάω να πνίξω τον πόνο μου;
Nik Tepits
Εαν χαναμε απο Ουνικς και νικαγαμε σημερα, τι θα λεγαμε?? Ευχαριστημενοι ετσι?? laugh.gif

Αναμενομενη ηττα, δυστηχως. Εκτος δεν νικαμε με τιποτα! 3 στα 13 με το σημερινο! Αυτο που πραγματικα με ενοχλει ειναι οτι ο Τσαβι δεν διαβαζει το παιχνιδι. Αφου βλεπεις οτι σημερα Φελντειν και Τζεημς δεν τραβαγανε, μη τους βαζεις! Κανε κατι αλλο, plan b, σκεψου κατι! Βαλε εστω τον Τζεντιλε στο 2 για μις ματς. Δεν μπορω να καταλαβω, τον ειχα για εξυπνοτερο προπονητη. Αλλα εχει απιστευτες εμμονες. Καθε 1ο και 3ο δεκαλεπτο, ιδια πενταδα. Δλδ δεν δεχεται οτι καθε ματς ολο και καποιος αλλος μπορει να μτσαρει καλητερα τον αντιπαλο??

Aπογοητευση, εχουμε μικρυνει απιστευτα. Παμε για 5-6 θεση, παρακαλωντας να βρουμε Ολυμπιακο μου φαινεται. Κι αυτο επειδη ειναι ειδικων συνθηκων, αλλιως με οποιαδηποτε αλλη απ τις πρωτες 4 ειμαστε για σκουπα.

Ο Τζειμς αυτο ειναι, μια θα στο δωσει μια θα σε καψει. Σημερα ηθελε ανελεητο ποσταρισμα Μπουρουση και Τζεντιλε στο 2 για μενα. Απλα μπραβο στον Παππα!
Ledas
QUOTE (john wick @ Mar 3 2017, 22:36 ) *
Υ.γ3
Περσυ Παυλοβιτς ,Γιανκοβιτς , φετος Gentile.... 77.gif

Καθε περσυ και καλύτερα. Φαντάσου τι θα δούμε του χρόνου στο 3. Τρεμω μόνο στη σκέψη.Παω να τους δωσω το scouting report μου. Κατά κει την κόβω την δουλειά. Ετοιμαστείτε να δείτε πως παίζουν μπασκετ με τσιγαρο ανα χείρας.
ssoulliss
Coach Blatt:

"Αν θυμάστε, χάσαμε στο τελευταίο λεπτό στο παιχνίδι στην Ελλάδα, αλλά μας νίκησαν με παιχνίδι από την ρακέτα, μας νίκησαν με τον Μπουρούση. Δεν τον αφήσαμε να επηρεάσει το ματς απόψε, όπως έκανε στο πρώτο παιχνίδι. Τα ποσοστά τους στα σουτ έπεσα στο δεύτερο μέρος, γιατί δεν είναι φυσιολογικό να σουτάρει με 60% και γιατί πιέσαμε τους σουτέρ τους και τους αναγκάσαμε να πάρουν δύσκολες επιλογές."

Όλο το ζουμί του αγώνα είναι οι δηλώσεις του Μπλάτ. Νομίζω πως οι ομάδες είναι ισοδύναμες, απλά σήμερα το καθόρισε ο Γουαναμέϊκερ. Ο Παναθηναϊκός θα βασίζεται στο ένστικτο των παικτών ,στην επίθεση, για όσο αντέξει. Είναι φανερό πως δεν υπάρχουν και πολλές συνεργασίες/αυτοματισμοί. Σήμερα στο τελευταίο δεκάλεπτο οι επιθέσεις ήταν σχεδόν όλες από τα 5,5 μέτρα και πίσω. Αφενός η Νταρουσάφακα έκλεισε τη ρακέτα της, αφετέρου οι επιθέσεις γίνονταν χωρίς κίνηση και καθαρό μυαλό.

Ο Παναθηναϊκός θέλει 2 νίκες(μπορεί και μία να φτάσει) για να σιγουρέψει την οκτάδα. Αυτός θα πρέπει να είναι ο στόχος του, αρχικά.
Ledas
QUOTE (Nik Tepits @ Mar 3 2017, 22:42 ) *
Εαν χαναμε απο Ουνικς και νικαγαμε σημερα, τι θα λεγαμε?? Ευχαριστημενοι ετσι?? laugh.gif

Καθόλου ευχαριστημένοι. Να χάνεις δύο φορές από την ουνιξ (στο απορθητο κατα τα άλλα οακα icon_drunk.gif )είναι για κλάματα. Τα ίδια θα λέγαμε και σε αυτο το σενάριο. Η ομάδα είναι αρρωστη και κανει μπαμ. Ακομα και να κερδιζαμε σημερα μονο προβληματισμό θα είχαμε με τετοια εικόνα που έχουμε τόσους μήνες τώρα. Μονο αμα κερδίζαμε καμια τσσκ η τελοσπαντων μια καλύτερη ομάδα ίσως άλλλαζε το κλίμα.

ΥΓ: Ο γεωργίου κάνει υπολογισμούς με βάση το πρόγραμμα, νομίζοντας πως εχουμε πιθανότητες γα τετράδα. Τι είχες γιάννη μου τι είχα πάντα. Kαπως πρέπει να γεμίσει το χρόνο ο φωστήρας. Ετσι όπως παίζουμε το πολύ να πάρουμε δυο παιχνίδια ακόμα. Τα σενάρια είναι για να εθελοτυφλούμε. Ας περασουμε και μαθηματικά και ας παμε να πεσουμε ηρωικα και τιμητικά στα πλευ οφς. φ4 νεξτ και παρανεξτ γιαρ. Φετος δε παμε παραπανω από 8.
xomitsious
QUOTE (john wick @ Mar 3 2017, 20:36 ) *
Παιδες η φετινη χρονια εχουμε πει ειναι μεταβατικη...
Αυτη τη στιγμη ο Παναθηναικος ειναι ομαδα επιπεδου Μπροζε.
Αυτο που με ανησυχεί περισσότερο απ ολα ειναι η μη βελτιωση ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ σημειο του παιχνιδιου ,απο τοτε που ηρθε ο Xavi...Τοσους μηνες στην Ελλαδα μονο η νικη στον ημιτελικο του κυπελλου ειναι δικη του...ενα ματς που φανηκε η επιρροη του...Πουθενα αλλου μεχρι τωρα..
Βλεπεις τον Ολυμπιακο , χωρις Σπανουλη ,με 1 1/2 σεντερ ολη τη χρονια
κ παει για 2η θεση ανετα κ εμεις αν χασουμε κ στην Λιθουανια ,προφανως χαιρεταμε τις θεσεις 5~6 ...

Υ.γ1
Τον Αργυρη τον ειχαμε σταυρωσει περσυ για το σφιχτο rotation...

Υ.γ2
2/9 ελευθερες βολες ο Gentile απο τοτε που ηρθε.... shot.gif

Υ.γ3
Περσυ Παυλοβιτς ,Γιανκοβιτς , φετος Gentile.... 77.gif


Οταν εσκασε μυτη ο Πασκουαλ, ο Καλαθης ητανε τουρμπο. Σ'εκεινο το σημειο και με την επιστροφη Τζεημς η ομαδα δεν εδειχνε επιπεδου Μπροζε αλλα επιπεδου Φενερ και ΟΣΦΠ. Οταν ο Καλαθης ξεφουσκωσε εμεινε χωρις οργανωτη.

Σκαρφιστηκε δυο πενταδες, και παιζει μ'αυτες διορθωνοντας λεπτομερειες απο παιχνιδι σε παιχνιδι. Η πρωτη, με Καλαθη (που τα πηγε ΟΚ σημερα) και η 2η με Τζεημς, που ειναι λιγο πιο χαοτικη, και τελευταια προσφερει σε αυτην πολλα ο Παππας.

Περα απτον Παππα, βελτιωση εχει και ο Μπουρουσης, ενω η απουσια Γκιστ εχει στοιχισει.

Του Αργυρη του τη λεγαμε καποτε (οχι περσι) γιατι ο Διαμαντιδης επαιζε 35λεπτα 2 φορες τη βδομαδα για να μην χασουμε απ'το Ρεθυμνο. Καμμια σχεση με τους φετινους χρονους των παικτων στην Α1.
john wick
@dred
Δεν το εχω δει ακομα το 2... rolleyes.gif



Βλεπω τωρα Μπαρτσα Τσσκα...
Κουνανε λευκα μαντηλια στον κοουτς Μπαρτζωκα... icon_wave.gif
De Colo , Milos , smilie_schal1.gif
Janjuri
Γλυνιαδάκη για τους τελικούς οπωσδήποτε, μας έχει βγάλει την πίστη...
green_sky
QUOTE (john wick @ Mar 3 2017, 22:36 ) *
Παιδες η φετινη χρονια εχουμε πει ειναι μεταβατικη...
..............................................


Αυτο το περι μεταβατικης χρονιας μοιαζει και λιγο σαν δικαιολογια που την χρησιμοποιουμε ολοι μας.
Η ομαδα εχει βασικο πλειμεικερ που δεν σουταρει,δεν εχει δευτερο πλειμεικερ,δεν εχει σεντερ rim που να μπορει να παιζει και pnr,δεν εχει ενα τριαρι να βαλει την μπαλα κατω και να προκαλεσει ρηγμα και βγαζει κατω απο το καλαθι ολο το δευτερο γυρο με εναν βαρυ σεντερ που ολες μα ολες οι ομαδες τον σημαδευουν στα ποδια,με ενα τριαροτεσσαρο (Γκαμπριελ) που δεν εχει τριπλα και εναν παιχταρα (Σιγκλετον) που τον εχουν στην κυριολεξια ξεζουμισει και μονο σε ρολο φροντιστη δεν τον εχουν χρησιμοποιησει.
Αρα καλυτερα να λεμε οτι η ομαδα εχει χτυπητες αδυναμιες σε κομβικες θεσεις παρα να λεμε οτι η χρονια ειναι μεταβατικη που πραγματι ειναι αλλα για μενα δεν ειναι η κυρια αιτια για τα οποια κακα αποτελεσματα.
Και τελος δεν ειναι εξυπναδα να κανει συνεχεια ο ψηλος pop out και να βγαινει μετα το σκριν στην περιφερεια να σουταρει γιατι αν κανει dive δεν θα προλαβει να γυρισει και θα κουραστει πιο γρηγορα.
Το pop out μικραινει μεν το γηπεδο για τον ψηλο αφου στην επιθεση την βγαζει στο τριποντο αλλα δεν προκαλει φθορα στον αντιπαλο.

Υ.Γ Τα συγχαρητηρια μου στον Παππα που επιτελους αρχιζει και παιζει μπασκετ στο υψηλοτερο επιπεδο.Keep walking.
jazz thrilos
QUOTE (john wick @ Mar 3 2017, 22:50 ) *
@dred
Δεν το εχω δει ακομα το 2... rolleyes.gif



Βλεπω τωρα Μπαρτσα Τσσκα...
Κουνανε λευκα μαντηλια στον κοουτς Μπαρτζωκα... icon_wave.gif
De Colo , Milos , smilie_schal1.gif


Eίδες που κούναγε λευκή πετσέτα και ο Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ απο τον πάγκο μαζί με τον κόσμο;;; Εντελώς unfair...
Ledas
yorgo περιμένω ποστ σου πως και πως με τον τροπο που μόνο εσύ ξέρεις (βάλε και κατι με κατσαρίδες και τις φοβερές εικόνες που φτιαχνεις ποιητη). Φτιάξε μου τη διάθεση. Σταματώ γιατί το παραριχνω στον χαβαλέ και βγαινω οφ τοπικ. Οτι είχα να πω γα τον αγώνα το ειπα.
john wick
QUOTE (jazz thrilos @ Mar 3 2017, 19:57 ) *
Eίδες που κούναγε λευκή πετσέτα και ο Τζάκσον της ΤΣΣΚΑ απο τον πάγκο μαζί με τον κόσμο;;; Εντελώς unfair...



Δεν το ειδα αυτο με τον Τζακσον... blink.gif
provat
QUOTE(green_sky @ Mar 3 2017, 21:59 ) *
Ο Μπουρουσης εχει συμβολαιο και για του χρονου?


Υπαρχει διαθεσιμος καλύτερος ελληνας ?

QUOTE(green_sky @ Mar 3 2017, 22:04 ) *
Εγω παντως την προταση την κανω μηπως και περασουμε στα χιαστι.
Να γινει ανταλλαγη και να παει ο Μπουρουσης στο survivor και να μας στειλουν τον Σπαλιαρα.


Δεν ειναι εφικτο. Ο Σπαλιαρας γκαστρωνει φοινιικες, και δεν τους εχει τελειωσει ακομα.
Ledas
QUOTE (provat @ Mar 3 2017, 23:38 ) *
Υπαρχει διαθεσιμος καλύτερος ελληνας ?



Δεν ειναι εφικτο. Ο Σπαλιαρας γκαστρωνει φοινιικες, και δεν τους εχει τελειωσει ακομα.

Ο μπογρης.

Ο σπάλας ας κανει δουλειά και με καμιά μπασκέτα. Ποιο πολλά πιασίματα από τους φοινικες και φοράνε και διχτυωτά. Δεν τον χαλάει. Διαφωνω με το παιδί που είπε να τον βάλουμε τριάρι. Ο σπαλας είναι ειδικός στα καρφώματα. Τιποτα λιγότερο από σεντερ.
ghetto13
QUOTE (john wick @ Mar 3 2017, 22:50 ) *
@dred
Βλεπω τωρα Μπαρτσα Τσσκα...
Κουνανε λευκα μαντηλια στον κοουτς Μπαρτζωκα... icon_wave.gif
De Colo , Milos , smilie_schal1.gif


ελπιζω ο μπαρτζωκας να μην πληρωσει την καμενη γη που αφησε στην μπαρτσα ο αποτυχημενος στην θητεια του στους ισπανους πασκουαλ...οκ εκανε λαθος στην επιλογη του ραις, που δειχνει οτι ειναι το πολυ για χιμκι, αλλα ειχε πολλα θεματα με τραυματισμους και ο πασκουαλ του αφησε ενα ροστερ που πλην βεζενκοφ επρεπε ο επομενος προπονητης μεσα στα επομενα δυο χρονια να τους διωξει ΟΛΟΥΣ! ο μπαρτζωκας εχει αποδειξει οτι ειναι πολυ καλος προπονητης και αν τον διωξουν θα πληρωσει λαθη αλλων κυριως...
MaJesty23
Σήμερα απογοητεύτηκα πάρα πολύ απο Πασχάλη...δεν γίνεται να αφήνεις Τζεημς,να κάνει την μια μαλ$%^#κια πισω απο την αλλη...δέχομαι οτι ειναι ο πιο winner της ομάδας και εννοείται δικαιούται μια κακη εκτελεστικά βραδιά ,αλλά προστάτεψε τον και πάνω απόλα την ομάδα.

Για το θέμα Τζεντίλε σηκώνω ψηλά τα χέρια....με τέτοια στηριξη στα 37 μου,θα είχα 3-4 πόντους μέσο όρο στην ευρωλίγκα με κοουτς πασκουαλ 19.gif

Ο δεινοσαυράκος της καρδιάς μας, τον τελευταίο μήνα βουλώνει τα στοματά μας...να μάστε δίκαιοι rolleyes.gif

Μην παρκάρεις τον Παππά έτσι ρε Πασχάλη...οτι ο Παππάς έχει εξελιχθεί σε πιο σκεπτόμενη λύση απο Τζεημς ,και πιο απειλητική επιθετικά λύση απο καλάθη,ταυτόχρονα,με ξεπερνάει.Ειναι κάτι ενδιάμεσο,ένα υβρίδιο.Πιο εκτελεστής απο τον Καλάθη και πιο Play maker απο james!

Χίλια μπράβο στον Νικόλα!!!
qspock
QUOTE(Ledas @ Mar 3 2017, 23:54 ) *
Ο μπογρης.


Ναι ναι, ακουγεται πως αμα ειναι διαθεσιμος το καλοκαιρι ο Μπογρης ο Μπουρουσης θα χασει τη θεση του στην πενταδα της εθνικης... Για τον ιδιο λογο φυσικα Κουφος, Ογκαστ, Μητογλου ειναι περιττοι. Αλλωστε ο Μπογρης εδωσε και περσυ τα διαπιστευτηρια του.

Αρκει ο Μπογρης να καταδεχτει να παιξει με την εθνικη Ελλαδος...
tongue.gif
Ledas
QUOTE (ghetto13 @ Mar 4 2017, 01:19 ) *
ελπιζω ο μπαρτζωκας να μην πληρωσει την καμενη γη που αφησε στην μπαρτσα ο αποτυχημενος στην θητεια του στους ισπανους πασκουαλ...οκ εκανε λαθος στην επιλογη του ραις, που δειχνει οτι ειναι το πολυ για χιμκι, αλλα ειχε πολλα θεματα με τραυματισμους και ο πασκουαλ του αφησε ενα ροστερ που πλην βεζενκοφ επρεπε ο επομενος προπονητης μεσα στα επομενα δυο χρονια να τους διωξει ΟΛΟΥΣ! ο μπαρτζωκας εχει αποδειξει οτι ειναι πολυ καλος προπονητης και αν τον διωξουν θα πληρωσει λαθη αλλων κυριως...

Απο που και ως που ο πασκουαλ ευθύνεται για το φορτωμα ραις, κλαβερ (με τρελό ποσό που χαντάκωσε ενδεχόμενη άλλη μεταγραφη)? Από που και ως που ευθυνεται ο Πασκουαλ που φύγαν παίχτες για το ΝΒΑ από μπάρτσα? Απο που και ως που ευθύνεται ο πασκουαλ που ο μπαρτζωκας κράτησε ντορσευ στην ηλικία που έιναι και με τον χαρακτήρα του, αντί να πάρει από το καλοκαίρι έναν σοβαρό σέντερ? Από που και ως που ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ της μπαρτσελόνας? Εβαλε γκανγκστερ για να σαμποτάρει το έργο της πρωην ομάδας του τραυματίζοντας τους παιχτες? Για ποιο λόγο κράτησε ΚΑΙ τον ντοελμαν? Η μήπως έπρεπε να διώξει την σημαία της μπαρτσα τον ναβάρο;Ο μπαρτζωκας μπορούσε να στήσει απο την αρχή την μπαρτσελόνα και όχι σε δύο χρόνια. Καμμένη γη δεν αφησε ο τσάβι. Απλά οι κινήσεις του μπαρτζωκα ήταν για τα πανηγύρια +τους τραυματισμούς. καλός προπονητής ο μπαρτζώκας, αλλά να λέμε τα σύκα σύκα. Αυτός είναι καθαρά υπεύθυνος για την μπαρτσα και αυτός την κουμανταρε φέτος. Ολοι στην ισπανία βλέπουν ότι αυτός έφταιγε, μόνο εδώ διαβάζειςνα φταίει ο πασκουαλ για αλλουνου ομάδα. Ημαρτον.Το καλοκαίρι τα έκανε σαλάτα. Καθε προπονητής είναι υπεύθυνος για την ομάδα που φτιάχνει από το καλοκαίρι είτε είναι ένα χρόνο στην ομάδα είτε 10000. τελεία και παύλα. Και εμας δε μας φταίει ο ζοτς η ο φουφουτος.

Και να σου θυμίσω ότι δεν την πήρε ο μπαρτζώκας την ομάδα μεσούσης της περιόδου, για να γκρινιάζει όπως έκανε ο πεδουλάκης που πήρε την ομάδα από τον σασα. Την πήρε από την αρχή της σεζόν με δυνατότητα να κανει ότι κινησεις γουστάρει, με όσα χρήματα γουστάρει και είδες κινήσεις.... Μπορούσε να κανει και την προετοιμασία. Ολα τα άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες. Και να σου θυμίσω πως μια χαρά ομάδαρα εφτιαξε ο μπαρτζώκας στην κουμπάν από την αρχή. Την εφτιαξε από το μηδέν, χωρίς το μπατζετ της μπαρτσελόνας και είδες τι σύνολο έφτιαξε. οποτε τα πηρε καμμένη γη και δε μπορούσε να φτιάξει ομάδα απο το μηδεν είναι φούμαρα. Με την δική σου λογική ο μπαρτζωκας πήρε έτοιμη ομάδα από τον ίβκοβιτς και δεν ήταν δικό του το ευρωπαικο με τον ολυμπιακό (που λένε κάτι άσχετοι).

Και για να το πάω και ένα βήμα παραπέρα και να το συνδυάσω με αυτό που επιχειρείς να κάνεις (να βρεις επιχειρήματα από το πουθενά και με λασπες και ψέμματα να μειώσεις τον τσαβι όσο δε πάει), με την δική σου λογική:
Ο τσαβι παρέλαβε καμμένη γη από τον πεδουλάκη και δεν ευθύνεται για το πολυμηνο χαλι μας.
Εγω δε συμμεριζομαι αυτήν την πρόταση και ευθυνεται ο τσαβι για το χαλι μας σε μεγάλο βαθμό. Απλά αυτή είναι η φοβερή λογική σου.

Καταλαβαίνω να ξενερώνουμε μετά την ήττα από νταρού, και να κράζουμε όλοι υπερ του δέοντος από την απογοήτευση. Αλλά εσύ έφτασες στην εμπάθεια, για να στηριξεις την αποψη σου να φυγει ο τσαβι. Με κάτι τετοια μυαλά φτάσαμε να αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα και να έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ΄με παντελή έλλειψη σταθερότητας, χημείας και πλάνου. Πες μου έστω και έναν προπονητή καλύτερο του πασκουαλ που μπορούμε να φέρουμε. Μην πεις ουτε πρίφτη, ούτε στραματσόνι. Κατι εφικτό. Αντε καληνύχτες.

ΥΓ:Αποτυχημένος λέει ο πασκουαλ στην θητεία του στην μπαρτσα. Που πήγε σε πόσα φαιναλ 4, πηρε τα μισα ισπανικά (το τονίζω το ισπανικά) πρωταθληματα και κύπελλα. Που πήρε 1 ευρωλίγκα (γιατί ως γνωστόν παρα πολλοί προπονητές έχουν πάρει έστω και 1 ευρωλίγκα, και η κουτσή μαρία, είναι πολύ εύκολο να πάρεις ευρωλίγκα). Ο,τι να ναι απλά. Ευτυχως στην ισπανία αναγνωρίζουν το έργο του και τον έχουν αναδειξει και καλύτερο προπονητη. Ασχετα που έκλεισε ο κύκλος του όπως και με εμας ο ζοτς.

ΥΓ2: qspock thumbsup.gif
garou
QUOTE (Dred11 @ Mar 3 2017, 22:41 ) *
Το John Wick 2 βλέπεται να πάω να πνίξω τον πόνο μου;

ναι καλο ειναι
ρομπαξ ντακ
Ειναι το λιγοτερο ασοβαρο να καταλογιζει καποιος ευθυνες στον Πασκουαλ που αναγκαζεται και παιζει ενα μπασκετ περιεργο με ροστερ που δεν ειναι δικο του. Η φιλοσοφια του για οσους θυμουνται στην Μπαρτσελονα ηταν λιγες τριπλες side tο side πασες και mοtiοn επιθεσεις που βγαζαν ειτε σουτερ στο σποτ, ειτε ποστ στη ρακετα.
G-arenas
QUOTE (ghetto13 @ Mar 3 2017, 21:05 ) *
σορρυ αλλα εχουμε παρει τοσα ματς με τον σιγκλετον καλυτερο παικτη οχι τον james...εγω ειδα σημερα ενα wanamaker που παιρνει λιγα παρανω απο james να κανει ΤΑ ΠΑΝΤΑ! και ενα james να παιζει τουρλουμπουκι...πχ λιγο πριν το ημιχρονο που ημασταν μπροστα με 7 ποντους και θα μπορουσαμε να παμε στους 9-10 αρχισε τα δικα του και βρεθηκαμε να χαμουμε με 12 ωσπου μπηκε Ο ΚΑΚΟΣ ΚΑΛΑΘΗΣ και ξαναερασαμε μπροστα...αν θελουμε ενα παικη που να κερδιζουμε το ενα ματς και να χανουμε οτ αλλο μια χαρα ειναι ο james...αλλα εχεις ταβανι μαυτον...



αμα θεωρειται κι αυτη ηττα εντος προγραμματος τι να πω...εχουμε χασει ολα τα εκτος εδρας μας με τις πρωτες 9 ομαδες και εχουμε ακομα να παιξουμε με την μπασκονια για να χασουμε και απο αυτην...αν θεωρουνται ολες αυτες ηττες εντος προγραμματος τοτε ας μην κατεβουμε στα playoff..

πλακα μου κανεις τωρα? για να πεις οτι ο τζειμς ειναι κακος λες ψεμματα για να ενισχυσεις αυτο που λες! στο ημιχρονο χαναμε 2 ποντους, και στο 3ο δεκαλεπτο που δεν επαιζε ο τζειμς μας πηραν διαφορα 12 ποντων! μην λεμε ψεμματα για να πουμε οτι η παιχταρα ο τζειμς δεν ειναι καλος παικτης.

επισης ποτε δεν ειπα οτι ο καλαθης ειναι κακος! κοιτα λιγο τα προηγουμενα ποστ μου και θα το δεις!

ο τζειμς ειναι παιχταρα, οπως και ο καλαθης, οπως και ο ριβερς και ο σινγκλετον και ο παππας. παιχταραδες εχουμε στο ροστερ μας αλλα προπονητη δεν εχουμε! παλι καλα που ειχαμε αρτζι το καλοκαιρι και πηρε παιχταραδες! θα δειτε το καλοκαιρι με τον τσαβι τι παλτα θα παρουμε!
GreenLantern
"Στο μεταξύ ο Παναθηναϊκός υποχρεώθηκε να ξοδέψει άφθονο καύσιμο στην προσπάθειά του να καλύψει το χαμένο έδαφος των πρώτων λεπτών, όχι μόνο στο πρώτο (το σύνηθες 11-4), αλλά και στο δεύτερο (13-3) ημίχρονο."

24-7 με Τζεντίλε στην ομάδα, όπως και σε κάθε παιχνίδι που αρχίζει βασικός στο 1ο και 3ο δεκάλεπτο.

Ελπίζω ο Πασχάλης να έμαθε το μάθημα του και το να τον παρακάρει στο πάγκο.

Τώρα για αυτούς που έχουν βγάλει τον coach και το μισό ρόστερ άχρηστο, δεν έχω να πω κάτι. Κλασσικός Έλληνας οπαδός, που τα θέλει όλα, εδώ και τώρα icon_drunk.gif
Shion
Ο Πασκουάλ, προφανώς, και δεν θα κριθεί φέτος αλλά του χρόνου. Προσωπικά πιστεύω ότι είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσαμε να έχουμε αυτή τη στιγμή.

Η απογοήτευση έγκειται περισσότερο στο ότι η ομάδα, δυστυχώς, δεν παρουσιάζει βήματα προόδου. Δεν περιμένει κανείς θαύματα, αλλά έχουμε φτάσει Μάρτιο και, πάνω-κάτω, ακόμα παίζουμε μπάσκετ επιπέδου Οκτώβρη, χωρίς χημεία και δυο τρεις αυτοματισμούς στο παιχνίδι μας.

Αναφορικά με τα συνεχή πειράματα του Πασχάλη, προσωπικά δεν με ενοχλούν. Ας τα κάνει τώρα που δεν κρίνεται τίποτα για να είναι κατασταλαγμένος στα play-offs και στους τελικούς.

QUOTE (G-arenas @ Mar 4 2017, 12:15 ) *
αλλα προπονητη δεν εχουμε!

Ποιον πολύ καλύτερο του Πασκουάλ θα μπορούσαμε να έχουμε και δεν τον έχουμε;
garou
QUOTE (Shion @ Mar 4 2017, 13:05 ) *
Ποιον πολύ καλύτερο του Πασκουάλ θα μπορούσαμε να έχουμε και δεν τον έχουμε;

ο πεδουλακης,ο πριφτης,ο μαρκοπουλος,ο λυκογιαννης

αν ειχαν αυτοι το μπατζετ της μπαρτσελονα θα ειχαν παρει 7 σερι ευρωλιηκες

αμ πως

QUOTE (Ledas @ Mar 4 2017, 02:02 ) *
Απο που και ως που ο πασκουαλ ευθύνεται για το φορτωμα ραις, κλαβερ (με τρελό ποσό που χαντάκωσε ενδεχόμενη άλλη μεταγραφη)? Από που και ως που ευθυνεται ο Πασκουαλ που φύγαν παίχτες για το ΝΒΑ από μπάρτσα? Απο που και ως που ευθύνεται ο πασκουαλ που ο μπαρτζωκας κράτησε ντορσευ στην ηλικία που έιναι και με τον χαρακτήρα του, αντί να πάρει από το καλοκαίρι έναν σοβαρό σέντερ? Από που και ως που ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΣΚΟΥΑΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ της μπαρτσελόνας? Εβαλε γκανγκστερ για να σαμποτάρει το έργο της πρωην ομάδας του τραυματίζοντας τους παιχτες? Για ποιο λόγο κράτησε ΚΑΙ τον ντοελμαν? Η μήπως έπρεπε να διώξει την σημαία της μπαρτσα τον ναβάρο;Ο μπαρτζωκας μπορούσε να στήσει απο την αρχή την μπαρτσελόνα και όχι σε δύο χρόνια. Καμμένη γη δεν αφησε ο τσάβι. Απλά οι κινήσεις του μπαρτζωκα ήταν για τα πανηγύρια +τους τραυματισμούς. καλός προπονητής ο μπαρτζώκας, αλλά να λέμε τα σύκα σύκα. Αυτός είναι καθαρά υπεύθυνος για την μπαρτσα και αυτός την κουμανταρε φέτος. Ολοι στην ισπανία βλέπουν ότι αυτός έφταιγε, μόνο εδώ διαβάζειςνα φταίει ο πασκουαλ για αλλουνου ομάδα. Ημαρτον.Το καλοκαίρι τα έκανε σαλάτα. Καθε προπονητής είναι υπεύθυνος για την ομάδα που φτιάχνει από το καλοκαίρι είτε είναι ένα χρόνο στην ομάδα είτε 10000. τελεία και παύλα. Και εμας δε μας φταίει ο ζοτς η ο φουφουτος.

Και να σου θυμίσω ότι δεν την πήρε ο μπαρτζώκας την ομάδα μεσούσης της περιόδου, για να γκρινιάζει όπως έκανε ο πεδουλάκης που πήρε την ομάδα από τον σασα. Την πήρε από την αρχή της σεζόν με δυνατότητα να κανει ότι κινησεις γουστάρει, με όσα χρήματα γουστάρει και είδες κινήσεις.... Μπορούσε να κανει και την προετοιμασία. Ολα τα άλλα είναι φθηνές δικαιολογίες. Και να σου θυμίσω πως μια χαρά ομάδαρα εφτιαξε ο μπαρτζώκας στην κουμπάν από την αρχή. Την εφτιαξε από το μηδέν, χωρίς το μπατζετ της μπαρτσελόνας και είδες τι σύνολο έφτιαξε. οποτε τα πηρε καμμένη γη και δε μπορούσε να φτιάξει ομάδα απο το μηδεν είναι φούμαρα. Με την δική σου λογική ο μπαρτζωκας πήρε έτοιμη ομάδα από τον ίβκοβιτς και δεν ήταν δικό του το ευρωπαικο με τον ολυμπιακό (που λένε κάτι άσχετοι).

Και για να το πάω και ένα βήμα παραπέρα και να το συνδυάσω με αυτό που επιχειρείς να κάνεις (να βρεις επιχειρήματα από το πουθενά και με λασπες και ψέμματα να μειώσεις τον τσαβι όσο δε πάει), με την δική σου λογική:
Ο τσαβι παρέλαβε καμμένη γη από τον πεδουλάκη και δεν ευθύνεται για το πολυμηνο χαλι μας.
Εγω δε συμμεριζομαι αυτήν την πρόταση και ευθυνεται ο τσαβι για το χαλι μας σε μεγάλο βαθμό. Απλά αυτή είναι η φοβερή λογική σου.

Καταλαβαίνω να ξενερώνουμε μετά την ήττα από νταρού, και να κράζουμε όλοι υπερ του δέοντος από την απογοήτευση. Αλλά εσύ έφτασες στην εμπάθεια, για να στηριξεις την αποψη σου να φυγει ο τσαβι. Με κάτι τετοια μυαλά φτάσαμε να αλλάζουμε προπονητές σαν τα πουκάμισα και να έχουμε φτάσει σε αυτό το επίπεδο ΄με παντελή έλλειψη σταθερότητας, χημείας και πλάνου. Πες μου έστω και έναν προπονητή καλύτερο του πασκουαλ που μπορούμε να φέρουμε. Μην πεις ουτε πρίφτη, ούτε στραματσόνι. Κατι εφικτό. Αντε καληνύχτες.

ΥΓ:Αποτυχημένος λέει ο πασκουαλ στην θητεία του στην μπαρτσα. Που πήγε σε πόσα φαιναλ 4, πηρε τα μισα ισπανικά (το τονίζω το ισπανικά) πρωταθληματα και κύπελλα. Που πήρε 1 ευρωλίγκα (γιατί ως γνωστόν παρα πολλοί προπονητές έχουν πάρει έστω και 1 ευρωλίγκα, και η κουτσή μαρία, είναι πολύ εύκολο να πάρεις ευρωλίγκα). Ο,τι να ναι απλά. Ευτυχως στην ισπανία αναγνωρίζουν το έργο του και τον έχουν αναδειξει και καλύτερο προπονητη. Ασχετα που έκλεισε ο κύκλος του όπως και με εμας ο ζοτς.

ΥΓ2: qspock thumbsup.gif

για ολα φταιει ο πασκουαλ λεμε
RipCity
Δεν πολυταιριάζουν οι παίκτες μεταξύ τους και πέφτουν κι ο ένας πάνω στον άλλο επειδή σχεδόν όλοι παίζουν 2-3-4, οπότε αυτό το μπάσκετ Οκτώβρη θα συνεχίσει να παίζει ο Παναθηναικός μέχρι τέλους. Σίγουρα υπάρχει πολύ ταλέντο, αλλά το καλοκαίρι πρέπει να γίνει ένα καλό ξεκαθάρισμα. Το μισό ρόστερ σχεδόν δεν έχει λόγω ύπαρξης στην ομάδα και τραβάνε προς τα κάτω και τους υπόλοιπους.
provat
QUOTE(ρομπαξ ντακ @ Mar 4 2017, 11:58 ) *
Ειναι το λιγοτερο ασοβαρο να καταλογιζει καποιος ευθυνες στον Πασκουαλ που αναγκαζεται και παιζει ενα μπασκετ περιεργο με ροστερ που δεν ειναι δικο του. Η φιλοσοφια του για οσους θυμουνται στην Μπαρτσελονα ηταν λιγες τριπλες side tο side πασες και mοtiοn επιθεσεις που βγαζαν ειτε σουτερ στο σποτ, ειτε ποστ στη ρακετα.



Και επειδη το εχουμε δει με πολλους προπονητες σε πολλες ομαδες.: Που σταματαει η πραγματικοτητα και που αρχίζει η δικαιολογια? Οτι δηλαδη το ροστερ δεν ειναι δικη του επιλογη?
Reggie Miller 31
Λέμε, λέμε... αλλά αν αντί για Γκάμπριελ-Νικολς είχαμε έναν άλλο παίκτη, νομίζω τώρα θα μιλούσαμε για άλλα πράγματα.

Το μπάσκετ είναι απλό. Τα χώνεις σε κάποιον που έπαιζε ΝΒΑ έστω και με μικρό ρόλο (όπως οι Αγγελόπουλοι στον Γκριν) και φτιάχνεις ομάδα. Ειδάλλως περιμένεις τον Γκιστ να επιστρέψει, πας με λαυράκια απο την Ευρώπη και τίμιους ξένους ρολίστες και ότι κάτσει.

Επίσης, τον Πασκουάλ όσοι βλέπουν μπάσκετ τον ήξεραν εδώ και χρόνια. Δεν είναι μυρωδιάς, αλλά δεν είναι και τίποτα το τρομερό. Είναι ένας αξιοπρεπής προπονητής που με το κατάλληλο ρόστερ θα σου φέρει νίκες. Αλλά προπονητής, τύπου Ντούντα, Μπλατ ή Ζοτς που ακόμα και με μέτριο ρόστερ θα σου πάρει ευρωλίγκα δεν είναι. Πραγματικά δεν βρίσκω νόημα στο να τον κράζουμε σε κάθε παιχνίδι που χάνουμε. Δεν υπάρχουν άλλοι καλύτεροι εκεί έξω, εκτός αν θες να τα σκάσεις (και ο ΔΓ δεν έχει σκοπό να τα σκάσει όπως ο Παύλος και ο Θανάσης).

Η ομάδα απο το 2012 και μετά έχει πέσει επίπεδο και φέτος μέχρι στιγμής βρίσκεται εκεί που απο την αρχή είχαν θέσει ως στόχο να βρεθεί. Μέσα στην 8αδα. Όλα τα υπόλοιπα ειναι απλά για να κάνουμε κουβέντα. Είναι άδικο να απαιτούμε απο αυτούς τους παίκτες και αυτόν τον προπονητή να φέρνει τα αποτελέσματα που έφερνε ο Ζοτς με ΔΔ-Σπανούλη-Σάρας-Τσαρτσαρή-Μπατιστ-Νικολας κλπ

ΥΓ Το μόνο θέμα μου με τον Πασκουάλ ειναι το ότι βάζει σε κρίσιμα σημεία τον Τζεντίλε, αλλά απο την άλλη (όπως είπε και ένας φίλος πιο πάνω) κάπως θα πρέπει να "κερδίσει" τον παίκτη για τα playoffs

QUOTE (qspock @ Mar 4 2017, 01:57 ) *
Ναι ναι, ακουγεται πως αμα ειναι διαθεσιμος το καλοκαιρι ο Μπογρης ο Μπουρουσης θα χασει τη θεση του στην πενταδα της εθνικης... Για τον ιδιο λογο φυσικα Κουφος, Ογκαστ, Μητογλου ειναι περιττοι. Αλλωστε ο Μπογρης εδωσε και περσυ τα διαπιστευτηρια του.

Αρκει ο Μπογρης να καταδεχτει να παιξει με την εθνικη Ελλαδος...
tongue.gif

Έχει άλλες δουλειές ο Μπογρίνιο το καλοκαίρι! Έχει και μια μεγαλοκοπέλα που έχει αφήσει πισω όλο τον χειμώνα tongue.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.