Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Duncan vs. Garnett
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Pages: 1, 2
hellenic
Pios ap toy dio san fainetai pio kalos?o Duncan sigoura exei kerdisei protathlimata omos eixe kai panta tin kaluteri omada apo toy dio giati o KG ektos mias xronias me Spree kai Cassell eitan monos stin Mineapoli!
teneatis
tim φυσικά! ο kevin είναι πραγματική απόλαυση να τον βλέπεις αλλά ο άλλος είναι computer! δεν είναι θεαματικός, αλλά μπορεί να κάνει καλύτερους τους συμπαίχτες του (κάτι double double του nazr mohament το αποδεικνύουν).
έχει και κάτι δακτυλιδάκια παραπάνω.
mgg
Παιδιά δεν ξέρω πολλά πράγματα αλλά νομίζω ότι ο Τιμ Ντάνκαν είναι πιο ουσιαστικός και χρήσιμος για μια ομάδα αν και στον ΝΒΑ live 2006 έχουν μεγαλύτερο overall στον Γκαρνέττ. (δεν έχω τη δυνατότητα να παρακολουθώ και πολύ ΝΒΑ)
NBAholic
Όσο κι αν ο Γκαρνέτ είναι απ'τους πιο πολυδιάστατους και σύγχρονους παίχτες, ο παλαιομοδίτης Ντάνκαν είναι που κάνει τη δουλειά καλύτερα. Και οι δυο είναι υποδείγματα σταθερότητας, πολύ καλοί αμυντικοί (στην πραγματικότητα, ο Γκαρνέτ είναι καλύτερος στο 1 με 1, αν και οι διαιτητές σέβονται τον Ντάνκαν), ομαδικοί, κτλ. Αλλά ο Ντάνκαν:

1) Παρότι δεν του αρέσει να παίζει σέντερ, είναι αναμφίβολα περισσότερο παίχτης ρακέτας, κι αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να επιτρέπει καλύτερο positioning στους υπόλοιπους. Ο Γκαρνέτ αρέσκεται να παίζει στην περιφέρεια, αλλά αν είσαι ψηλός και κάνεις όλα αυτά, όπως και να το κάνουμε, κόβεις χώρο στους περιφερειακούς της ομάδας σου. Αν οι Γουλφς είχαν συγκεκριμένα plays για όλα αυτά, ή αν ο Γκαρνέτ έπαιζε 3άρι, θα το δικαιολογούσα. Αλλά η ομάδα μοιάζει πολλές φορές ξεκρέμαστη.

2) Ο Γκαρνέτ είναι υπερβολικά ομαδικός και δεν κατηγορώ πλέον αυτούς που λένε ότι δεν αντέχει στις κρίσιμες στιγμές...Όχι ότι ο Ντάνκαν είναι πάντα τέρας ψυχραιμίας (έχει κάνει τουλάχιστον 2 αίρμπολ σε νικητήρια σουτ κι έχει εξαφανιστεί σε αρκετές κρίσιμες στιγμές), αλλά ο Γκαρνέτ το έχει κάνει συνήθεια να αρνείται να "αναλάβει το παιχνίδι/τη σειρά" στο τέλος όπως έκανε ο Ντάνκαν το 2003, πχ. Έχει περισσότερα τεχνικά προσόντα απ'τον Ντάνκαν και δε νομίζω ότι διαφωνούν πολλοί σε αυτό, αλλά δεν τα εκμεταλλεύεται.

Eίναι φανερό ότι είναι δυσαρεστημένος στην ομάδα και ότι θέλει κάποιο μεγάλο σκόρερ δίπλα του. Οπότε: Kevin Garnett to the Lakers for Devean George and a 1st round draft pick. Deal accepted. 69.gif
hellenic
QUOTE(NBAholic @ Apr 15 2006, 02:21 PM)
Eίναι φανερό ότι είναι δυσαρεστημένος στην ομάδα και ότι θέλει κάποιο μεγάλο σκόρερ δίπλα του. Οπότε: Kevin Garnett to the Lakers for Devean George and a 1st round draft pick. Deal accepted.  69.gif
*


An ginei afto to deal tha trelatho...oxi kai o Devean George!An eitan o Lamar Odom+Bynum kai pick tote isos to kanoyn!
Alexmei
ο garnet είναι μαγεία και έμαθα πως θα στα "Δύκτια"(nets) του χρόνου! επιτέλους για να ξεκολήσει από τους minesota που δεν του έχουν προσφέρει προτάθλημα..... 41.gif
NBAholic
Δεν έχω ακόμη διαβάσει αυτή τη φήμη. Τι θα προσφέρουν οι Νετς που δεν έχουν ψηλούς; Το πολύ να δεχτούν οι Γουλφς το Βινς Κάρτερ (κι όχι μόνο του...), μιας και μάλλον ο Κιντ αποκλείεται από ένα νέο trade.
Alexmei
καλύτερα να μην κάνουμε τότε πολλές υποθέσεις για να μην πούμε καμιά βλακεία στο τέλος thumbsup.gif
hellenic
Diabasa pos o Isiah Thomas(general manager ton New York Knicks) etimazei megalo Trade gia to kalokairi kai paizei kai to onoma toy Garnett gia toys Knicks(bebaia pio den paizei)!
Alexmei
λες; rolleyes.gif πλάκα θα έχει.... με KG και Steeve Francis μαζί..... 19.gif
hellenic
Kalutera tha eitan Marbury+Garnett!Opos palia...!An kitaksei kaneis to roster ton Knicks tha nomizeis pos pane gia protathlima...an kitaksei omos kai tin bathmologia...!H Timberwolves omos pion lete na theloyne?Ego nomizo Crawford+Frye!
morfi
Εχουμε και λεμε

Ηγετης
Γκαρνετ : Ρωτηστε ολους τους συμπαικτες του.Θα σας πουν ολοι το ιδιο.Ειναι αυτος που τα δινει ολα ασχετα αν ειναι στην προπονηση η στο 7ο παιχνιδι στα πλειοφ και περιμενει και από αυτους να κανουν το ιδιο.Ακομοι και οι αντιπαλοι εκτιμουν την αφοσιωση του στο παιχνιδι.Το περσινο σποτακι της adidas οπου τον δειχνει να κουβαλαει τους ανθρωπους στην πλατη του τα λεει ολα…..

Ντανκαν: Ο Ντανκαν δεν ηταν ποτε ο παιχτης που θα κανει το in-your-face καρφωμα, αλλα η επιθυμια του να κερδιζει ολα τα παιχνιδια τον κανει καθε μερα να ματωνει στο γηπεδο ωστε να παιρνει νικες.

Νικητης: Χ Click to view attachment


Κρισιμα σουτ
Γκαρνετ: Λενε πως συνηθως κρυβεται στα τελευταια λεπτα.Η αληθεια είναι πως μεχρι και το 2003 δεν ειχε παιξει και σε κανενα μεγαλο παιχνιδι.
Playoffs 2004 Ημιτελικα δυσης εναντιον Σακραμεντο Κινγκς 3ο παιχνιδι.Σκοραρει το νικηριο καλαθι ενώ στο 7ο παιχνιδι σκοραρει τους 14 από τους 21 ποντους των τιμπεργουλφς στην 4η περιοδο και η μινεσσοτα περναει στους τελικους της δυσης.

Ντανκαν: Playoffs 2004 ημιτελικα δυσης εναντιον Λεικερς 4ο παιχνιδι.Αν δεν ηταν ο ντερεκ φισερ να σκοραρει με 0,4 δευτερολεπτα και οι λεικερς να φευγουν με την νικη τοτε το καλαθι του ντανκαν στην προηγουμενη φαση θα ηταν το καλαθι των playoffs.
Ο Ντανκαν ποτε δεν φοβηθηκε να παρει την μπαλλα στα μεγαλα παιχνιδια.Εξαλου δεν μπορει να εισαι δυο φορες πρωταθλητης ΝΒΑ και MVP των τελικων χωρις να εχεις παρει μεγαλα παιχνιδια.

Νικητης: Ντανκαν Click to view attachment


Αμυνα/Ριμπαουντ
Γκαρνετ: Ο Γκαρνετ είναι ο καλυτερος ριμπαουντερ του πρωταθληματος.Μετα την σεζον 00-01 μαζυει ολο και περισσοτερα ριμπαουντ.Απο τα 6,3 που ειχε την ρουκι χρονια του ειχε περσυ 13,9.Οσον αφορα την αμυνα εχει ψηφιστει πεντε φορες στην πρωτη καλυτερη αμυντικη πενταδα του ΝΒΑ.

Ντανκα: Ο Ντανκαν σε ολες του τις σεζον ηταν στην πρωτη πενταδα στα ριμπαουντ και στα μπλοκ.Εχει ψηφιστει εξι φορες στην πρωτη καλυτερη αμυντικη πενταδα του ΝΒΑ ενώ όταν ηταν ρουκι στην δευτερη.Δεν μπλοκαρει τα σουτ όπως ο Ρατλιφ αλλα το στυλ του μοιαζει πιο πολύ με αυτό του Μπιλ Ρασελ.

Νικητης: Γκαρνετ Click to view attachment



Παιχνιδι
Γκαρνετ: Ο Γκαρνετ κανει τα παντα μεσα στο γηπεδο, ακομα και αυτά που δεν περιμενεις από έναν που είναι στο υψος του.Δεν είναι λιγες οι φορες που εχει κατεβασει την μπαλλα αλλα και όταν την παιρνει μεσα στην ρακετα η θα προσπαθησει να σκοραρει η θα ψαξει να βρει τον ελευθερο συμπαικτη του

Ντανκαν: Ο Ντανκαν είναι πιο μεγαλοσομος και ταιριαζει καλυτερα στην ρακετα.Δεν είναι αυτος που θα κατεβασει την μπαλλα αλλα μπορει να την χειριστει πολύ καλα και είναι πολύ καλος πασερ.Κατα την διαρκεια της καριερας του εχει δουλεψει πανω στις πασες και τα τελευται τεσσερα χρονια εχει μ.ο. παραπανω ασσιστ από ότι λαθη.

Νικητης: Γκαρνετ Click to view attachment


Σκοραρισμα
Γκαρνετ:Ο Γκαρνετ μπορει να σκοραρει με πολλους τροπους.Απο την περιμετρο, με ντραιβ, στον αιφνιδιασμο, από επιθετικο ριμπαουντ.Και εχοντας μαζι του έναν από τους καλυτερους σκορερ μεσα στην ρακετα τον κεβιν μακχειλ να του μαθαινει τα μυστικα του παιχνιδιου βελτιωνεται ολο και πιο πολύ.

Ντανκαν: Για τους νεους παικετς που θελουν να μαθουν το παιχνιδι δεν υπαρχει καλυτερος παιχτης να μελετησουν από τον ντανκαν.Οι κινησεις του σην ρακετα δεν είναι εκρηκτικες αλλα γινονται γρηγορα, τα ποδια του είναι στην σωστη θεση και η ισσοροπια του είναι τελεια.Ντραιβ, χουκ, σουτ και με τα δυο χερια.Ο Ντανκαν εχει κινησεις για κάθε περιπτωση.

Νικητης: Γκαρνετ Click to view attachment


Συμπερασμα:
Τελικα υπαρχουν εξωγιηνοι! 24.gif

Σoβαρο συμπερασμα:
Οι γκαρνετ και ντανκαν είναι νικητες τριων συνεχομενων MVPs (2002, 2003 Ντανκαν - 2004 Γκαρνετ) είναι δυο από τους καλυτερους παιχτες της γενιας τους και εχουν νουμερα για το χολ οφ φειμ.Θα υπαρχει παντα αυτή η συγκριση μεταξυ τους και οι μαχες τους θα μεινουν αξεχαστες.Ποιος είναι καλυτερος?Ο Ντανκαν είναι κλασσικος ψηλος κατι σαν τους Μπιλ Ρασελ, Μοουζες Μαλοουν και Κεβιν Μακχειλ ενώ ο Γκεβιν Γκαρνετ είναι ένα συνδυασμος του Elvin Hayes, Ralph Sampson και εχει κατι από Scottie Pippen.Αλλα ο Γκαρνετ είναι πραγματικο εργαλειο.Μπορει να μαρκαρει και να παιξει σε οποιαδηποτε θεση.Διαλεγετε αναλογως το στυλ που σας αρεσει.Δεν ξερω ποιον να ψηφισω!Ειναι και οι δυο κορυφη!Επειδη ομως πρεπει και εγω να διαλεξω καποιον διαλεγω Γκαρνετ γιατι απλα ειναι ο πιο πολυμορφικος παιχτης του ΝΒΑ.
Και να ξερετε: πριν από τον Γκαρνετ δεν υπηρχε κανενας σαν και αυτον.Τωρα εχουν βγει πολλες απομιμισεις.


Click to view attachment
NBAholic
Aυτό ήταν το καλύτερο ποστ στην καριέρα του μορφή (όχι, δεν είναι μόνο επειδή συμφωνώ σχεδόν σε όλα)!

Μόνο μια διαφωνία:

QUOTE
Δεν μπλοκαρει τα σουτ όπως ο Ρατλιφ αλλα το στυλ του μοιαζει πιο πολύ με αυτό του Μπιλ Ρασελ.


Εγώ προσωπικά δεν το βλέπω αυτό. Πού θεωρείς ότι είναι όμοιοι ως προς το στιλ;
nikoleta21
QUOTE(nikoleta21 @ Apr 19 2006, 03:38 PM)
αμα τα δει αυτα ο dizzy .....................
*

epidh den afhnei fotos..................... wink.gif icon_wave.gif shot.gif
NBAholic
Άμα δει ποια; Μια χαρά απάντηση ήταν.
nikoleta21
ό τιμ ειναι ο καλυτερος fast.gif lal1-sm.gif nba-sm.gif
_pro_ball_player_18
QUOTE(nikoleta21 @ Apr 19 2006, 03:07 PM)
ό τιμ ειναι ο καλυτερος fast.gif  lal1-sm.gif  nba-sm.gif
*

O KG einai makran kalyteros. O Duncan einai enas klassikos psilos. O KG einai tromeres paizei me pathos me dynami kai texniki to akros antitheto tou Duncan.
NBAholic
QUOTE
O KG einai makran kalyteros. O Duncan einai enas klassikos psilos. O KG einai tromeres paizei me pathos me dynami kai texniki to akros antitheto tou Duncan.


O κλασικός ψηλός όμως παίρνει τα πρωταθλήματα. Ο Γκαρνέτ γεμίζει το score box, παίζει σε διάφορες θέσεις, αλλά δε φοβίζει με τον ίδιο τρόπο, γιατί προτιμά να παίζει περιφερειακά, αναλογικά με το ύψος του. Το δε πάθος του θα το αμφισβητήσω, επίσης. Τον έχω δει πολλές φορές να ξεκινά εντυπωσιακά και μετά να εξαφανίζεται, ιδίως όταν μιλάμε για μεγάλους και κρίσιμους αγώνες. Όπως ξαναείπα, ούτε ο Ντάνκαν μου έκανε ποτέ μεγάλη εντύπωση σαν clutch player, αντίθετα με ό,τι λένε άλλοι, αλλά έχει περισσότερες παραστάσεις στο υψηλότερο επίπεδο.
liolias
Φυσικα ο KG!!
harris
Τιμ Ντάνκαν... Το θέαμα σκοτώνει την ουσία όπως λέει και μια ψυχή... laugh.gif
liolias
Εγω στο ΝΒΑ θελω να βλεπω θεαμα
Alexmei
QUOTE(liolias @ Jul 27 2006, 01:00 AM) *
Εγω στο ΝΒΑ θελω να βλεπω θεαμα



γι αυτό είσαι και φαν του Κάρτερ ε; laugh.gif
NBAholic
Mικρός είναι ακόμη, λογικό είναι να τον συναρπάζει το θέαμα. Επειδή όμως, σύμφωνα με τα στοιχεία σου, μάλλον για φόρουορντ πας, πιστεύω πως είναι διδακτικότερος ο Ντάνκαν. Βλέπεις, δεν έχουν όλοι-ιδίως οι αστέρες-υπομονή να κάνουν τα απλά πράγματα που κάνει, αλλά αυτός έχει τις νίκες.
Achilleas13
Tim Duncan 4ever
Keyser_Soze
Τιμ Ντάνκαν. Μόνο ένα χαρακτηριστικό, από τα μυριάδες που έχει ο Τιμ, είναι αυτό που κάνει τη διαφορά απέναντι σε όλους του άλλους παίχτες του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου και του ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΥ Κέβιν Γκαρνέτ. Η μπασκετική του ευφυία. Ο τρόπος που αντιλαμβάνεται το παιχνίδι είναι απλά εξωπραγματικός. Μόνο ο Αιρ είχε τέτοιο προσόν (από αυτούς που πρόλαβα).
Kobe
μμμμπα, θεωρω ποιο ανοιχτομυαλο τον KG, anyway
Pierce
μακραν καλυτερος all-around παιχτης ο kg. καπου ειχα διαβασει ενα πολυ ευστοχο σχολιο οτι αυτος και ο κιρα ειναι οι μονοι 5Χ5. δηλαδη πανω απο 5 σε 5 διαφορετικες κατηγοριες . πραγματικα μπορει να κανει απιστευτα πραγμτα στο γηπεδο. KG ζουμε στους celitcs να σε δουμε
treathitch
Μιλάμε τώρα για δύο από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών. Τον arguably κορυφαίο πάουερ φόργουορντ όλων των εποχών, τον Τίμμυ και τον KG, που είναι ο πιο ταλαντούχος (αλλά όχι και accomplished) παίκτης που έχω δει.
Η διαφορά είναι ότι ο Ντάνκαν, που με το που βγήκε από το Ουέικ Φόρεστ είχε όλες τις υπάρχουσες post moves στο οπλοστάσιό του, έφτασε στο ταβάνι του, ενώ ο Γκαρνέτ δεν έφτασε και ας είχε περισσότερο ταλέντο.
Συνεπώς, Ντάνκαν...
Kobe
Βασικα κανουμε, κατ εμε, ενα μεγαλο λαθος. Συγκρινουμε τι εκανε ο καθενας με την εκαστοτε ομαδα του και αναλογως επιλεγουμε.

wow, αυτο ειναι παγιδα, δεν νομιζω να χρειαζεται να αναφερω ποσοι παιχταραδες υπαρχουν στο nba ομως ατιτλοι και χωρις καμμια intimidating πορεια. Αυτο προσωπικα, δεν τους ριχνει σε καμια περιπτωση στα δικα μου ματια εναντι αλλωνων καταξιωμενων και ΟΧΙ δεν ειναι παντα αυτη η διαφορα που τους χωριζει. Καθε αλλο παρα.

Οταν ο ενας εχει μανου, παρκερ και ενα αλλο σωρο (πανω του μετριου) παιχτακια ΚΑΙ παγκο ΚΑΙ coach, ενω ο αλλος παλευει (στην καλυτερη του πορεια) με τρελοspree και συμπαθητικο ψαροcassel χωρις κανενα συστημα στο παιχνιδι και στοιχειωδη αμυνα, ε τοτε σορρυ guyz..αλλα αυτο ειναι ενα απ τα πολλα 'αδικα' του nba.

Ατομικα, πιστευω, οσοι εχουν δει επαρκως και τους δυο παιχτες καταληγουν στο (αντικειμενικο) συμπερασμα οτι ο ενας εχει οτι εχει ο αλλος και κατι (η πολυ κατι..) παραπανω. ΚG φυσικα. Δεν θα μπω σε αναλυσεις κινησεων κλπ, ειναι πανω κατω γνωστα.

Ας αναλογιστουμε την περιπτωςση που ο KG παιρνει τη θεση του TD στα πιρουνια. Ε προσωπικα πιστευω οτι ο 1ος θα προσφερε πολλα περισσοτερα στο συγκεκριμενο ροστερ αποτι ο 2ος. Τωρα, τα περι προσωπικοτητας, winner διαθεσης κλπ ειναι στοιχεια που καλλιεργηθηκαν ( σωστα) στο προσωπο του TD αγωνιζομενος ομως μεσα σε ενα ικανο συνολο που το κυριοτερο κατ εμε, μπορουσαν και ακολουθουσαν το ποιον και μετεπειτα status του συγκεκριμενου παιχτη. Κατι που σε καμμια περιπτωση δεν γινεται στην περιπτωση του KG.

Η ερωτηση η σωστη κατ εμε θα ηταν: 'Με βαση τα αγωνιστικα χαρακτηριστικα των παιχτων, ποιον θα παιρνατε στην ομαδα σας?'

Δεν υπηρχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ περιπτωση να διαλεξω TD, παρολο που ειναι παιχταρα ατελειωτη.
1ον, γιατι οπως προανεφερα, ειναι μικροτερο πακετο απο KG και
2ον, προσωπικα, το εχω δηλωσει κ αλλη φορα, προτιμω παιχτες αθλητικους και all around και αυτες τις προυποθεσεις τις πληρει με το παραπανω ο KG και οχι ο λαπαδιασμενος, το βαρυ κορμι, το 'ταμπλο απ τα πλαγια'( shot.gif ), ο βαζω δε βαζω βολη κλπ ΤD.

Δεν θα μπω στο τρυπακι να δω τι εκανε ο καθενας με την ομαδα του, παρολο που φαινεται σοβαρη παραληψη, για μενα δεν ειναι. Αυτο ειναι το nba, οποιος προλαβε τον κυριο ειδε..ρωτηστε malone, kidd και και..Το θεμα πρωταθληματων στο nba με απασχολει κυριως ομαδικα και οχι ατομικα, παιχτικα.

Και δειτε τον (καλυτερο εβερ!) Κοbe τωρα πως χτυπιεται να περασει το phoenix και να κανει το θαυμα, που σε αλλες εποχες θα ελεγε παμε για αλλα.

Και βαλτε κ τον shaq μονον του με μουτσους χωρις kobe kai ιδιως wade( γιατι αυτος ουσιαστικα το χαρισε..στον dead χοντρο) και πειτε μου αν το παλμαρε του θα ειχε καμια διαφορα απ αυτο του big sofo..

Ολα ειναι θεμα χημειας, ο μονος που πηγε να κανει το ακατορθωτο και να μας αφησει καραφλους ηταν ο AI αλλα ο 'καιμενος' επεσε σε δεινοσαυρο που 'τα ειχε' με τυραννοσαυρο..
Keyser_Soze
Ο Ντάνκαν όταν πήγε στο Σαν Αντόνιο πήρε πρωτάθλημα ενώ την προηγούμενη χρονιά έιχαν τελείωσει με πολύ άσχημο αρνητικό ρεκόρ. Το ίδιο ισχύει και για τον Σάκαρο, ο οποίος έβγαλε από την αφάνεια το Μαιάμι.
NBAholic
QUOTE
Βασικα κανουμε, κατ εμε, ενα μεγαλο λαθος. Συγκρινουμε τι εκανε ο καθενας με την εκαστοτε ομαδα του και αναλογως επιλεγουμε.

wow, αυτο ειναι παγιδα, δεν νομιζω να χρειαζεται να αναφερω ποσοι παιχταραδες υπαρχουν στο nba ομως ατιτλοι και χωρις καμμια intimidating πορεια. Αυτο προσωπικα, δεν τους ριχνει σε καμια περιπτωση στα δικα μου ματια εναντι αλλωνων καταξιωμενων και ΟΧΙ δεν ειναι παντα αυτη η διαφορα που τους χωριζει. Καθε αλλο παρα.


Ευτυχώς ή δυστυχώς, ηομαδική πορεία ενός σταρ καθορίζει πολλά. Ίσως όχι όλα, αλλά αυτό είναι που ξεχώριζε, π.χ, τον Μπάρκλεϊ απ'τον Μπερντ, ή το Γιούιν και το Ρόμπινσον απ'το Σακίλ κι όχι τόσο τα στατιστικά τους που δεν απείχαν και πάρα πολύ. Και γι'αυτό οι Μάτζικ και Τζόρνταν θεωρούνται απ'τους περισσότερους ανώτεροι του Όσκαρ Ρόμπερτσον, παρότι ο τελευταίος είχε συγκρίσιμα αν όχι ανώτερα στατιστικά.
Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί κι ένα απλό εναλλακτικό επιχείρημα υπέρ των "πρωταθλητών". Αν υποτεθεί ότι παίζουν σε ομάδες με χειρότερους συμπαίχτες απ'όσο είχαν, δεν είναι λογικό να κάνουν ακόμη πιο αισθητή κι εντυπωσιακή την προσωπική τους παρουσία; Αν ο Ντάνκαν κατορθώνει να έχει μέσους όρους 23+12 στην καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, γιατί να μην έχει 26+14 σε μια μέτρια; Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι θα μπορούσε να πετύχει το εν λόγω νούμερο και στο Σαν Αντόνιο αν ενδιαφερόταν τόσο.

QUOTE
Οταν ο ενας εχει μανου, παρκερ και ενα αλλο σωρο (πανω του μετριου) παιχτακια ΚΑΙ παγκο ΚΑΙ coach, ενω ο αλλος παλευει (στην καλυτερη του πορεια) με τρελοspree και συμπαθητικο ψαροcassel χωρις κανενα συστημα στο παιχνιδι και στοιχειωδη αμυνα, ε τοτε σορρυ guyz..αλλα αυτο ειναι ενα απ τα πολλα 'αδικα' του nba.


Μην ξεχνάς όμως ότι ο TD έφτασε στον Τίτλο το '99 με έναν Ρόμπινσον και πολλούς ρολίστες (και μάλιστα με ρεκόρ 15-2 στα πλέι οφ), ενώ την επόμενη χρονιά που τραυματίστηκε, οι Σπερς έχασαν απ'τον πρώτο κιόλας γύρο απ'το Φοίνιξ, άνετα (3-1). Το δε 2003 ήταν μακράν ο κορυφαίος της ομάδας του, σε τέτοιο βαθμό ώστε να τον θεωρήσω για εκείνη την ποστ-σίζον ισάξιο σχεδόν με το Χακίμ των 1993-95.

QUOTE
Ας αναλογιστουμε την περιπτωςση που ο KG παιρνει τη θεση του TD στα πιρουνια. Ε προσωπικα πιστευω οτι ο 1ος θα προσφερε πολλα περισσοτερα στο συγκεκριμενο ροστερ αποτι ο 2ος. Τωρα, τα περι προσωπικοτητας, winner διαθεσης κλπ ειναι στοιχεια που καλλιεργηθηκαν ( σωστα) στο προσωπο του TD αγωνιζομενος ομως μεσα σε ενα ικανο συνολο που το κυριοτερο κατ εμε, μπορουσαν και ακολουθουσαν το ποιον και μετεπειτα status του συγκεκριμενου παιχτη. Κατι που σε καμμια περιπτωση δεν γινεται στην περιπτωση του KG.


Ο Ντάνκαν έχει 3 πρωταθλήματα και κερδίζει περίπου 60 ματς ανά χρονιά. Δεν είμαι σίγουρος ότι ο Γκαρνέτ θα τα πήγαινε καλύτερα, τουλάχιστον όχι απ'τη στιγμή που ο Ρόμπινσον παρήκμασε, διότι δεν αποτελεί εξίσου μεγάλη απειλή απ'το ποστ με τον Ντάνκαν. Είναι κινητικός όσο ουδείς ψηλός στα 5 μέτρα, αλλά ειλικρινά, με τέτοια αθλητικά προσόντα, γίνε λίγο πιο banger, ρε παιδί!

QUOTE
ρωτηστε malone, kidd και και..Το θεμα πρωταθληματων στο nba με απασχολει κυριως ομαδικα και οχι ατομικα, παιχτικα.


Για Κιντ συμφωνώ. Για Μαλόουν, λυπάμαι, αλλά, όσο κι αν τον συμπαθώ σε σχέση με τους περισσότερους φιλάθλους, είχε την ευκαιρία το '97 και ιδίως το '98 και την πέταξε. Το '98 η Γιούτα είχε το πλεονέκτημα έδρας και είχε κερδίσει και τα δυο παιχνίδια με το Σικάγο στην κ.π. Οι Μπουλς είχαν μισοκαταρρεύσει απ'την κούραση, κερδίζοντας την Ιντιάνα με το αγχώδες 4-3 και η Γιούτα, αφότου ξεκίνησε κερδίζοντας το πρώτο παιχνίδι, τους άφησε να σηκώσουν κεφάλι. Και ο Μαλόουν, αν κοιτάξεις, είχε μεγάλη ευθύνη γι'αυτό...

QUOTE
Και δειτε τον (καλυτερο εβερ!) Κοbe τωρα πως χτυπιεται να περασει το phoenix και να κανει το θαυμα, που σε αλλες εποχες θα ελεγε παμε για αλλα.

Και βαλτε κ τον shaq μονον του με μουτσους χωρις kobe kai ιδιως wade( γιατι αυτος ουσιαστικα το χαρισε..στον dead χοντρο) και πειτε μου αν το παλμαρε του θα ειχε καμια διαφορα απ αυτο του big sofo..


Να υποθέσω ότι θεωρείς ότι ο Κόμπι μπορεί να οδηγήσει μια μέτρια ομάδα ψηλότερα απ'τον καλό (όχι το γηρασμένο) Σακ;
Kobe
1h par:

Ναι δεν διαφωνω οτι μπορει να ειχε πιο γεματα στατς. Πολυ πιθανο δλδ. Δεν νομιζω παντως να αλλαζε κατι ως προς το προφιλ του παιχτη. Το θεμα ειναι τι θα μπορουσε να κανει ο ΚG σε δυνατο συνολο, οχι ο TD σε αδυναμο.



2η παρ:

Robinson, elliot, a.johnson, rose htan ok pisteuw roster και με αμυναρα ετσι?. Σιγουρα μεγαλη συμβουλη του ΤD, αναμφισβητητα. Παντως αυτο το δεσιμο παιχτων, σε τετοιες θεσεις, 4-5 ηταν κατι σαν μαννα εξ ουρανου.


3η παρ:

Συμφωνοι για το παιχνιδι του ΚG, ουτε μενα μαρεσει ειδικα ΤΩΡΑ οπως εχει καταντησει, περιφερειακος δλδ. Παλαιοτερα ηταν πιο inside threat, ελα μου ομως που εξελιχθηκε και αποσπαστηκε laugh.gif


4η παρ:

Δεν μπορω να επιρρηψω ευθυνη στον καρ, νταξ, εκεινη η ομαδα των bulls ηταν deadly machine, λερναια υδρα. Συμφωνοι περι ευθυνων wink.gif αλλα κοιταμε παντα την overall παρουσια ενος παιχτη.


5η παρ:


Oxi, επουδενι στον ιδιο βαθμο, πολυ απλα γιατι δεν υπαρχει αλλος σε στυλ shaq. Kobe υπαρχουν παρομοιοι (κατωτεροι βεβαιως βεβαιως) αλλα ανταγωνιστικοι.

Παντως περυσι ειχαμε αντιστοιχα δειγματα ετσι? Πηγε να κανει μεγαλη ζημια το 8.. biggrin.gif
morfi
Ηρθε η ωρα να μoιραστω τις γνωσεις μου μαζι σας... banana.gif

QUOTE
Οταν ο ενας εχει μανου, παρκερ και ενα αλλο σωρο (πανω του μετριου) παιχτακια ΚΑΙ παγκο ΚΑΙ coach, ενω ο αλλος παλευει (στην καλυτερη του πορεια) με τρελοspree και συμπαθητικο ψαροcassel χωρις κανενα συστημα στο παιχνιδι και στοιχειωδη αμυνα, ε τοτε σορρυ guyz..αλλα αυτο ειναι ενα απ τα πολλα 'αδικα' του nba.

Που την ειδες την αδικια? Θα προτιμουσα να εχω στην ομαδα μου τον σπριουελ και τον κασσελ παρα τον τζινομπιλι και τον παρκερ. Αυτοι οι δυο αναγγενησαν την μινεσσοτα ενω ο κασσελ και οι κλιππερς τους αφησαν ολους ξερους φετος (εκτος απο εμενα φυσικα... cool.gif )


QUOTE
Και δειτε τον (καλυτερο εβερ!) Κοbe

εεεε ο κομπι ο καλυτερος ever? χμ... καποτε το ειχε πει αυτο και ο σακιλ... δεν νομιζω ομως...


QUOTE
Ο Ντάνκαν όταν πήγε στο Σαν Αντόνιο πήρε πρωτάθλημα ενώ την προηγούμενη χρονιά έιχαν τελείωσει με πολύ άσχημο αρνητικό ρεκόρ. Το ίδιο ισχύει και για τον Σάκαρο, ο οποίος έβγαλε από την αφάνεια το Μαιάμι.

Πιστευεται οτι οπως ειχε πει και ο σακιλ, θα επρεπε να μπει ενας αστερισκος διπλα στο πρωτο πρωταθλημα των σπερς αφου επαιξαν πολυ λιγοτερα παιχνιδια στην κανονικη περιοδο απο οτι κανονικα?
Οσον αφορα τους μαιαμι χιτ... δεν ηταν ποτε στην αφανεια...

QUOTE
Να υποθέσω ότι θεωρείς ότι ο Κόμπι μπορεί να οδηγήσει μια μέτρια ομάδα ψηλότερα απ'τον καλό (όχι το γηρασμένο) Σακ;

Να υποθεσω οτι θεωρεις πως ο σακ μπορει να οδηγησει μια ομαδα μονος του στην κορυφη? Κανεις δεν το εχει κανει μεχρι τωρα... ουτε ο σακ...

QUOTE
Παντως περυσι ειχαμε αντιστοιχα δειγματα ετσι? Πηγε να κανει μεγαλη ζημια το 8..

Ποση ζημια μπορει να κανει ενας παικτης μονος του? Και ποσες φορες μπορει να το κανει?



Αυτα ζωα και κυριοι... και που ξερετε... στο μελλον μπορει να ξαναχτυπησω...

Three Cheers For Revenge
NBAholic
QUOTE
εεεε ο κομπι ο καλυτερος ever? χμ... καποτε το ειχε πει αυτο και ο σακιλ... δεν νομιζω ομως...


Είναι φανερό ότι και οι δυο τους έκαναν πλάκα. Εντάξει, τις δηλώσεις του Σακίλ δεν τις παίρνει κανείς στα σοβαρά. Ο τύπος, αν και μορφή, είναι καμμένος. banana.gif

QUOTE
Να υποθεσω οτι θεωρεις πως ο σακ μπορει να οδηγησει μια ομαδα μονος του στην κορυφη? Κανεις δεν το εχει κανει μεχρι τωρα... ουτε ο σακ...


Πουθενά δεν το είπα αυτό. Βασισμένος στα ιστορικά στοιχεία όμως υποθέτω ότι είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο prime Shaq είναι πιο πολύτιμος για μια ομάδα που θέλει να νικά απ'τον αντίστοιχο prime Kobe.
Kobe
τον καλυτερο εβερ οχι σε συγκριση με αλλους ρε μπεκροmorfi(νη) tongue.gif

Anyway, και εκει να το παμε, ναι, τον θεωρω τον πιο lethal και πολυμορφικο επιθετικα guard εβερ.
morfi
QUOTE
Είναι φανερό ότι και οι δυο τους έκαναν πλάκα.

Για τον Kobe (μην μπερδευτουμε, εννοω το μελος του φορουμ) δεν ξερω αν το εννοουσε. Παντως ο σακ το ειπε στα σοβαρα μετα απο ενα απιστευτο σολο του κομπι με τους σπερς στα πλειοφ του 2004.


QUOTE
Εντάξει, τις δηλώσεις του Σακίλ δεν τις παίρνει κανείς στα σοβαρά

Εκτος απο εμενα...

QUOTE
Ο τύπος, αν και μορφή,

Ε... χμ... δυσκολα παραδεχομαι οτι καποιος αλλος εκτος απο εμενα ειναι μορφη, αλλα αυτος... ναι ειναι... banana.gif

QUOTE
είναι καμμένος. banana.gif

Παραξενο χιουμορ εχεις... tongue.gif Αν δεν εβαζες την μπανανα και δεν τονιζες το μ θα στα εχωνa και σε σενα... Με αναγκαζετε να ανοιξω τοπικ οπου θα εξηγω το πως γραφεται η λεξη "καμενος" καθως και το τι σημαινει...


QUOTE
Πουθενά δεν το είπα αυτό. Βασισμένος στα ιστορικά στοιχεία όμως υποθέτω ότι είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο prime Shaq είναι πιο πολύτιμος για μια ομάδα που θέλει να νικά απ'τον αντίστοιχο prime Kobe.


Το ειπες... μπορω να στο αποδειξω...


QUOTE(NBAholic @ Sep 22 2006, 03:21 AM) *
Ο σακιλ μπορει να οδηγησει μια ομαδα μονος του. Ενας εναντιων πεντε. Δεν χρειαζεται ουτε τον κομπι ουτε τον γουειντ.


Οριστε... τωρα τι εχεις να πεις?
χαχαχα φυσικα αστειευομαι... tongue.gif


QUOTE
Βασισμένος στα ιστορικά στοιχεία όμως υποθέτω ότι είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι ο prime Shaq είναι πιο πολύτιμος για μια ομάδα που θέλει να νικά απ'τον αντίστοιχο prime Kobe.

Για να παρουμε ομως ασφαλη συμπερασματα πρεπει να λαβουμε υπ'οψην και τις θεσεις αυτων των δυο. Ο σακιλ ειναι σεντερ. Το ΝΒΑ πασχει σε αυτην την θεση τα τελευταια χρονια. Ενταξει και την δεκαετια του 90 ηταν το ιδιο καλος αλλα υπηρχαν και μερικοι να τον σταματησουν. Τωρα ομως ?
Οσον αφορα τον κομπι, η θεση του γκαρντ ηταν παντα πολυ δυνατη.
Και ιστορικα να το κοιταξεις, ενας καλος σεντερ ηταν παντα απαραιτητος περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλον. Ελαχιστες ομαδες δεν ειχαν καλο σεντερ και πηραν το πρωταθλημα. Επισης ολοι οι μεγαλοι σεντερ ειχαν εναν μεγαλο γκαρντ/φοργουορντ διπλα τους.


QUOTE
τον καλυτερο εβερ οχι σε συγκριση με αλλους ρε μπεκροmorfi(νη) tongue.gif

Ε τοτε πως ειπες οτι ειναι ο καλυτερος ολων χωρις συγκριση? Μηπως δεν επιασα κατι ? tongue.gif



Και θα ηθελα να σε παρακαλεσω να μην με ξανα αποκαλεσεις ποτε ε... ετσι οπως με αποκαλεσες... δεν μπορω ουτε να το πω... θα ηθελα να με αποκαλεις don morfi... ε δεν ειναι καλυτερο? tongue.gif
Kobe
QUOTE(Kobe @ Sep 23 2006, 01:11 PM) *
Anyway, και εκει να το παμε, ναι, τον θεωρω τον πιο lethal και πολυμορφικο επιθετικα guard εβερ.



cool.gif

Ok re morf biggrin.gif
morfi
Ωπ αυτο ξεχασα να το σχολιασω... tongue.gif

QUOTE
Anyway, και εκει να το παμε, ναι, τον θεωρω τον πιο lethal και πολυμορφικο επιθετικα guard εβερ.

Ποιο lethal ακομα και απο τον τζορτναν και τον μακγκρειντι? Πιο πολυμορφικο ακομα και απο τον κιντ?
Kobe
QUOTE(Kobe @ Sep 23 2006, 01:11 PM) *
εβερ.


cool.gif

Toν kidd τι μου τον πετας? Αστον στην 'θεση' του ησυχο
morfi
QUOTE(Kobe @ Sep 24 2006, 03:08 AM) *
cool.gif

Toν kidd τι μου τον πετας? Αστον στην 'θεση' του ησυχο

Πολυμορφικο γκαρντ δεν ηθελες? Και ναι, θα τον εβαζα στους καλυτερους εβερ... ποιος δεν θα τον εβαζε?
Kobe
Ok, sg saresei? tongue.gif
Das Kapital
Αυτοι οι παιχτες πανε μαζι και σαν ικανοτητες συνολικα πιστευω πως ειναι ιδιοι αλλα ο Τιμ ειναι πιο πετυχημενος και παιρνει τη ψηφο μου!!!
kostasvc15
QUOTE(lebron15 @ May 25 2007, 12:09 PM) *
Αυτοι οι παιχτες πανε μαζι και σαν ικανοτητες συνολικα πιστευω πως ειναι ιδιοι αλλα ο Τιμ ειναι πιο πετυχημενος και παιρνει τη ψηφο μου!!!

smile.gif
Ηξερα τι θα ψηφισεις σε ολα τα πολλ......
Gravedigger
KG...Είναι πολύ δύσκολη απόφαση αλλά πιστεύω ότι ο Garnett ατομικά είναι λίγο καλύτερος...
Zmac
Και εγω KG νομιζω ειχα ψηφισει εδω wink.gif cool.gif
geosider
ο KG είναι μπασκετικός θεός δεν συγκρίνεται με κανέναν
iverson
Garnett ψηφίζω. λυπάμαι για αυτόν και άλλους όπως ο Iverson που δεν έχουν πάρει πρωτάθλημα ενώ σαν παίχτες το άξιζαν
morfi
Έχουμε έξι συνεχόμενα ποστ που δεν ξεπερνάνε τις 10 λέξεις. Keep going... 68.gif
Das Kapital
QUOTE(geosider @ May 25 2007, 11:49 PM) *
ο KG είναι μπασκετικός θεός δεν συγκρίνεται με κανέναν


Μορφη,ειπα να μιμηθω το στυλ σου λιγο------^^^^^^------ cool.gif cool.gif cool.gif ,εισαι το basketforumiako μου ειδωλλο banana.gif banana.gif banana.gif !!!! biggrin.gif

Και για να μη βγω οφφ τοπικ!!!

Μιλας σοβαρα πως δε συγκρινεται με κανενα?
iverson
QUOTE(morfi @ May 25 2007, 09:36 PM) *
Έχουμε έξι συνεχόμενα ποστ που δεν ξεπερνάνε τις 10 λέξεις. Keep going... 68.gif

εμένα τις περνάει cool.gif.20 λέξεις
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.