Help - Search - Members - Calendar
Full Version: (3) Houston Rockets vs (6) Oklahoma City Thunder
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Past Seasons
Pages: 1, 2
Quincy
QUOTE(kotzito @ Apr 26 2017, 12:26 ) *
Η OKC χωρίς τον Westbrook όπως φάνηκε και στην σειρά θα ήταν μια ομάδα που θα κυμαινόταν γύρω στην 10 θέση της Δύσης ίσως.


offtopic.gif

Με την ίδια λογική που θα ήταν το Houston χωρίς τον Harden; Θα έκανε 60 νίκες το San Antonio χωρίς Kawhi? Όλοι είναι απαραίτητοι στις ομάδες τους. Το ότι έβαλε την OKC στα playoffs για να αποκλειστούν με συνοπτικές διαδικασίες δεν λέει και πολλά όταν οι άλλοι υποψήφιοι έχουν στόχους στην post season ενώ ο Russ έχει στόχο μόνο το TD.

offtopic.gif
thalys
QUOTE (D-Wade @ Apr 26 2017, 14:10 ) *
Γιατί να το κάνουμε αυτό; To βραβείο του MVP είναι βραβείο της κανονικής περιόδου. Δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει σημασία τι έκαναν στη postseason οι αθλητές για να δικαιολογήσουμε,να ενισχύσουμε ή ξέρω εγώ τι άλλο την άποψη που είχαμε για τον MVP.


Ανάμεσα στα πολλά κριτήρια που μπαίνουν στην ζυγαριά του MVP ήταν η ποιότητα του supporting cast και η ικανότητα του υποψηφίου ν'ανεβάζει την ομάδα του επίπεδο. Ο Simmons ας πούμε έγραφε πριν 10 μέρες ότι οι ρολίστες και των δύο ομάδων είναι πάνω κάτω ίδιας αξίας. Μια σειρά 4-7 αγώνων μεταξύ των δύο ομάδων μας δίνει την δυνατότητα να αξιολογήσουμε κατά πόσο συγκεκριμένες κρίσεις ευσταθούν. Είδαμε τον Oladipo και τον Gordon head to head σε 5 αγώνες με τους παίκτες ν'αντιμετωπίζουν τις ίδιες συνθήκες. Κάποια συμπεράσματα για το ποιος είναι καλύτερος μπορούν να βγουν.
klow13
Ακριβως επειδη το βραβειο ειναι για τη ρεγκιουλαρ σιζον να πουμε οτι πριν τη σημαντικη προσθηκη του λου οι ροκετς ειχαν 40-18 και οι θαντερ 30-25.
Με αυτο το ροστερ ολοι οι αναλυτες ειχαν το χιουστον στην 8η η 9η θεση με ρεκορ 40-42,41-41 κλπ.Αυτονοητο νομιζω οτι χωρις τον χαρντεν και με go to τον γκορντον και τον μπεβερλι ουτε οι ροκετς θα ηταν 3οι στo nba μεχρι τοτε,για 10η θεση στη δυση θα παλευαν και αυτοι.
Οσον αφορα τη σειρα σαφως ο χαρντεν ειχε μεγαλυτερες βοηθειες απο τον ρας.
SteveNashidis
Eίδατε πόσες νίκες φέρνουν τα τριπλ νταμπλ στην post season ? Mία. 19.gif
T.W.Is.M.
Δε νομιζω οτι η OKC χωρις Westbrook θα ηταν 10η στη Δυση. Σιγα μην ηταν καλυτερη των Λεικερς! Θα ειχαν βγαλει το τανκ και θα πηγαιναν να μας κλεψουν το πικ οι αθλιοι! Το Χιουστον χωρις το Μουσια παλι πιστευω να ηταν γυρω στη 10η-12η θεση, αν και οσο σκεφτομαι τα υπολοιπα ροστερ που υπαρχουν, δεν ξερω ποσο καλυτεροι θα ηταν οι Ροκετς απο τη Μινεσοτα ή τους (Μιχαληδες) Πελεκανους της Νεας Ορλεανης.
Το Χιουστον βεβαια επαιξε καλυτερο μπασκετ στη σειρα. Βασικα επαιξε μπασκετ, εστω και το γυρω γυρω ολοι του D'Antoni. Η Θαντερα επαιζε γυρω γυρω ολοι, στη μεση ο Ρασελ με τη μπαλα. Τους περιμενα καλυτερους, αλλα μετα τα 2 πρωτα ματς και τον τροπο που εγινε το 2-0, η σειρα πηγαινε για 4-1, εμοιαζε φανερο.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.