QUOTE(Firnen @ Jan 16 2017, 20:51 )
Απαγορευεται ο σχολιασμος της διαιτησιας ;;;
Να μου απαντησει καποιος moderator διοτι τις 2-3 βδομαδες που έκανα λογαριασμό είδα ανελεητο κράξιμο στους διαιτητες της Ευρωλίγκας, ειδικά στα ματς Ούνιξ-ΠΑΟ και ΠΑΟ-Εφές ! Απαγορεύεται ή όχι να λέμε για τους διαιτητές ;
Ο σχολιασμος της διαιτησιας επιτρεπεται σε πλαισια που δεν θα προκαλεσει εντασεις και διαμαχες και ειρωνιες κλπ.
Και ειδικα σε ενα ντερμπυ Ολυμπιακου Παναθηναικου,πρεπει να ειμαστε 2 φορες προσεκτικοι γιατι ειναι πολυ πιο ευκολο να ξεφυγουν τα πραγματα,και σιγουρα χρηζει διαφορετικης αντιμετωπισης απο ενα Παναθηναικος Εφες,η ενα Μπαρτσελονα Ολυμπιακος.
Μπορεις να πεις ο,τι θες ομορφα και ωραια.Αιματα,εμετοι,τι λεγανε οι αλλοι κλπ,οχι.Απαγορευονται.
Να πω και 2 λογια για το ματς.
Κακο παιχνιδι.Φανηκε και απο το χαμηλο σκορ του πρωτου ημιχρονου.Και οι 2 ομαδες ηταν κακες,αλλα ο Παναθηναικος ειχε σε πολυ καλη μερα καποιες μοναδες,και εκει ηταν η κομβικη διαφορα,οπως και το οτι μπηκαν πολλα και δυσκολα σουτ.Δεν νομιζω οτι θα εχουμε πολλες φορες αντιστοιχες καταστασεις.Περα απ αυτα,επιθετικα ο Παναθηναικος δεν μου αρεσε καθολου.Βγηκε το πρωτο ποσταρισμα του Ριβερς,το ακολουθησαμε 4-5 φορες,μετα ο Ολυμπιακος σε πολλες φασεις ηταν καλα οργανωμενος πισω,εκλεινε διαδρομους,και μας οδηγησε σε μακρινα σουτ(καποια απο αυτα ηταν και μετα απο συστημα ομως,για να μην τα μηδενισουμε ολα).Τα σουτ μπηκαν,καποια δε ηταν και λιγο "ζορικα",πχ Τζειμς και Γκαμπριελ.
Ο Ολυμπιακος κακος μπροστα,πολυ κακος Σπανουλης,βεβαια βγηκε απο το πουθενα ο Μαντζαρης που εκανε ζημια,αλλα οπως και να το κανεις.
Ριβερς τεραστιος παικτης.Απλα.Δεν εχω να πω κατι αλλο.Σινγκλετον πολυ καλος επισης,απο το πουθενα μας βγηκε ο Γκαμπριελ,που δεν πιστευω οτι τον περιμενε ετσι σημερα ο Σφαιροπουλος.Βεβαια στην αμυνα ειναι τρυπα,ο Πριντεζης τον ποσταρε για πλακα.Καλαθης για αλλο ενα ματς κακος.Φελντειν,καλος παικτης σε ματς με ομαδες επιπεδου μεχρι Μακαμπι.Για παραπανω,οταν τα πραγματα ζοριζουν,δεν κανει το παιδι.
Το κενο στη ρακετα του Παναθηναικου φωναζει απο χιλιομετρα.
Χρειαζεται βελτιωση ο Παναθηναικος.Προσωπικα,στο 60-70,με 2 λεπτα να απομενουν,ειχα ανησυχια γιατι περιμενα οτι θα το γυρισει το ματς ο Ολυμπιακος,διοτι ο Παναθηναικος δεν μου εμπνεει σιγουρια.Λογικο,διοτι αλλαξε ο προπονητης,ηρθαν νεοι παικτες,η ομαδα αλλαξε πλανο 3 φορες μεσα στη σεζον για το πως θα πορευτει,δεν ειναι ευκολο να κανεις δουλεια στο υψηλο επιπεδο,οπως περιμενουμε οι περισσοτεροι.Υπομονη και συνεχιζουμε.Νικη που θα κανει καλο ψυχολογικα στην ομαδα.