QUOTE (jimbarca @ Aug 22 2014, 16:16 )
Φιλε μου ο Αιολος μια χαρα κινησεις εχει κανει.... Με κορυφαια την αποκτηση του Κλημη.
Και επισης εχει παρει Σωτηριαδη, Βογιατζογλου, Θεοχαρη, Αφαλιδη και συνεχιζουν Σπυριδακης, Χαλαρης και Γιοβας.
Eτσι σε θελω παιχταρα μου..αγριεμενο απο τωρα
Απο την στιγμη που ο Αιολος καλυψε με ποιοτικες προσθηκες το περσινο κενο που ειχε με το μικρο βαθος παγκου,ξεκιναει την σεζον σαν ισχυρο φαβορι.Το βασικοτερο απο ολα να υπαρχει υγεια και να σταματησει η καταρα της περασμενης χρονιας.Υγεια βεβαια και για ολες τις ομαδες.
Θα συμφωνησω κι'εγω με τα πολυ ωραια σχολια των φιλων παραπανω.
Δαφνη με Δεσποτακη στον παγκο,Γκινη στο 1,Ρωη στο 2,Σκουταρη-Τασουλα διδυμο ψηλων, και Τσατσανη-Βοιδηλο απο Αγιους Αναργυρους δειχνει ασταματητη.Πολυ καλη κινηση και ο νεαρος ταλαντουχος Λυρρος απο τον Δια.
Απο κοντα Παλατιανη με τις εντυπωσιακες μεταγραφες που αναφερθηκαν παραπανω,ενω κρατησε και αρκετους παιχτες απο την περσινη σεζον(Κατριβανος-Καρτσουνης-Μαυρακης-Μικελης....).
Να προσθεσω και τον Νικηφορο που κρατησε τον Τζιωτη και προσθεσε Ασημενιο διπλα στον Κουτσουμπακο.
Θα πονταρω και στην διαχρονικη αξια της ΕΦΟΑ.Ειμαι σιγουρος οτι ο κοουτς Σεντουκας θα παραταξει και παλι ισχυρο συνολο που αν καταφερει να 'μαζεψει' και λιγες προπονησεις παραπανω θα παει για ψηλα.
Κατεβαινω μια κατηγορια καθως ο νεοφωτιστος Κυψελιακος ανακοινωσε το φετινο του ροστερ....
ΠαρεμεινανΚαναβός Γεώργιος
Ράπτης Βαγγέλης
Χρόνης Ιωάννης
Μάνθας Κωνσταντίνος
Σπυρόπουλος Σπυρος
Τόλιας Δημήτριος
Βαγγέλης Θάνος
Ορλώφ Ιωάννης
Παναγόπουλος Κωνσταντίνος
Παναγόπουλος Ιωάννης
Τσιλιγιάννης Μαρίνος
Κουλούρης Παναγιώτης
ΑποκτηθηκανΚαλογερόπουλος Θεόδωρος (από Πανελλήνιο)
Βαρθολομαίος Μίλτος (από Κερκυρα'ι'κό)
Τσάμης Αναστάσιος (από Κερκυρα'ι'κο)
Λαγγουράνης Κωνσταντίνος (από Τύρων Αγ. Θεοδώρων)
Πανουργιάς Ιάσωνας (ελεύθερος)
Κουτρούλης Παύλος (από Τριφυλλιακό Πολυδρόσου)