QUOTE (tuareg @ Sep 16 2013, 19:51 )

συγγνωμη τωρα τα θες και τα λες αυτα?
Δλδ ποιοτικα εκτος απο σπανουλη ποιος συγκρινεται με καλντερον-ρουμπιο-σερχι-λουλ?
Εχεις παικτη σα το ρουντι?
Εχεις ψηλο σα το μαρκ?
Οχι μονο με τους Ισπανους πχ παρε τους Κροατες εχεις ασο σα τον ουκιτς?
Εχεις Μπογκντανοβιτς?Ψηλους σα το Τομιτς?
με εναν ασχετο προπονητη και με 9 παικτες οι οποιοι επαιξαν λαθος χρονους σε λαθος θεσεις κοντεψαμε να νικησουμε τους κροατες, εκτος απο το ρουντι μου μιλας για ρουμπιο που δεν φτανει την μπαλα στο καλαθι απο το χαιποστ, εγινε παικτης ο ρουμπιο που πριν απο 1μιση χρονο τον ετρωγε ο παγκος.
Και αυτοι που δεν συγκρινονται ποιοτικα οπως λες με τους ισπανους σου φεραν την κουπα τον μαϊο, αυτοι λοιπον πάτησαν παλι τους ισπανους στον τελικο οπως κ τωρα το Σαββατο, και αν αληθευει οτι ο σπαν επεξε με ποδι τουμπανο τους αγωνες μετα το τραυματισμο και έπιασε τετοια απόδοση σε τριποντα κλπ με την ισπανια, τοτε ειναι πολλα κανταρια καλυτερος απο το ρουντι, στον μονο παικτη της ισπανιας που κανω πισω ειναι στον απόν gasol, o oποιος θελει ενα μπουρουση και ενα (σοφο στα καλα του) να τον τραβουν απ τα χερια για να μην τα βάζει.
Και ψηλο σαν τον μαρκ δεν εχω άλλα και αυτοι δεν εχουν πριντεζη και παπανικολαου που εχω εγω, ασχετα αν δεν ηξερε να του χρησιμοποιησει ο τρινκερι στο τουρνουα.
Ειχες παικτη σαν τον καλαθη για ασσο και δεν το πηρες, ειχες τον κατσιβελη που θα εσπαγε τα νευρα του ρεγες και των αλλων κοντων της ισπανιας άλλα και αλλων αντιπαλων απο άλλες ομαδες με την μακραν καλυτερη αμυνα που εχω δει απο νεο παικτη, μιλαμε για αμυνα 30 λεπτων που εξολοθρευει τους παντες...και δεν πηρες τον κατσιβελη.
Μην θεοποιουμε τοσο την ισπανια δεν κανει
Αν επαιζες αμυνες με βοηθειες οπως εποχης Δ.Δ θα σου ελεγα εγω αν εκανε παρτυ ο τομιτς, δεν λεω παντως ειναι παικταρας, αλλα ειχαμε τροπους να τον σβησουμε, εδω εχουμε σβησει καλυτερους απο τον τομιτς, και εξαλλου εγω παρακολουθω 26χρονια μπασκετ, υπεροπλια σε ψηλους δεν ειχαμε ποτε, μόνο ενα ψηλο τον οποιο το ξεκουραζαμε με εναν ρολιστα πολύ υποδεέστερο άλλο ψηλο.
Ειχες το Δ.Δ που εκοψε το μπασκετ απο τα 30χρ στην εθνικη, και ο paugasol που επαιζε στην καλυτερη ομαδα του πλανητη ερχοταν εως και περσι και επαιζε στα τουρνουα, τι να πουμε τωρα.
Γνωριζω μπασκετ πολυ καλα, και εκνευρίζομαι με τα χαλια μας, αν ηξερα οτι εχουμε χαμηλες δυναμεις θα ελεγα ο.κ, τοσο μπορεσαμε τοσα καναμε, άλλα αυτην την φορα με αυτο το υλικο ειμασταν απαραδεκτοι.
Στο προηγουμενο ευρομπασκετ αν δεν μπαιναμε 4αδα δεν θα με ενοιαζε, τωρα ομως με νοιαζει