Help - Search - Members - Calendar
Full Version: GROUP C
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Ευρωπαϊκό μπάσκετ > Older Tournaments > Euroleague 2011-2012
Pages: 1, 2, 3
Zoys
QUOTE(sacarame @ Dec 7 2011, 14:42 ) *
Injuries: Οι Novica Velickovic και Martynas Pocius είναι αμφίβολοι για τους Μαδριλένους απέναντι στην Maccabi, που δεν έχει απουσίες. Είναι γνωστό πως δεν θα αγωνιστούν οι Fernandez,Ibaka και Farmar.

Κι όμως ο Ρούντι έπαιξε παρατείνοντας ξανά την παραμονή του στη Μαδρίτη λόγω προβλήματος με τη βίζα του (όπως έγραψε η Marca).
T.W.Is.M.
QUOTE(Nuntius @ Dec 9 2011, 17:58 ) *
Πιο πιθανό βλέπω να τους την κάνει η Σπιρού παρά η Αρμάνι tongue.gif


Η Σαρλερουα το αξιζει περισσοτερο απο την Αρμανι. Εχει παλεψει οσο μπορουσε ολα τα ματς, δυσκολεψε τη Μακαμπι και τη Ρεαλ εκτος εδρας, αλλα δεν τα καταφερε στο τελος. Σαν την περσινη Μπαμπεργκ, που εκανε καποιες καλες εμφανισεις, αλλα εμεινε εξω. Του χρονου αν ειναι παλι στους ομιλους μπορει να περασει(σε εναν λιγοτερο δυσκολο ομιλο φυσικα). Μονο που η Σαρλερουα ειναι χειροτερη απο τους Σερβους στην ισοβαθμια και δεν μπορει να περασει.
sacarame
Preview 3ος ΟΜΙΛΟΣ 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

VS
Regular Season Game 9 - December 14, 2011 - MEDIOLANUMFORUM


Την τελευταία της ελπίδα για πρόκριση παίζει η ομάδα του Μιλάνο. Οι Ιταλοί με το 2-6, ελπίζουν σε επικράτηση τους έναντι των Βελγων και ταυτόχρονα σε νίκη της Real επί της Partizan. Έτσι, θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν τους Σέρβους την τελευταία αγωνιστική και να πάρουν αυτοί την πρόκριση. Η Spirou δεν έχει ελπίδες πρόκρισης, καθώς ακόμα κι αν καταφέρει να ισοφαρίσει την Partizan στις νίκες, υπολείπεται στην μεταξύ τους διαφορά..


Records: Armani 2-6, Spirou 2-6

Injuries: Κανένα πρόβλημα για την Armani. Από την άλλη, η Spirou φαίνεται ότι θα κατέβει χωρίς τους Mallet και Oveneke που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών.

VS
Regular Season Game 9 - December 14, 2011 - MADRID CAJA MAGICA


Και οι 2 ομάδες θέλουν πολύ την νίκη για διαφορετικούς λόγους. Η Real, με νίκη εξασφαλίζει κατά ένα πολύ μεγάλο ποσοστό την πρώτη θέση του ομίλου. Από την άλλη, η Partizan θέλει να κερδίσει προκειμένου να μην μπλέξει σε περιπέτειες την τελευταία αγωνιστική, όπου θα χρειαστεί να κερδίσει την Armani. Σίγουρα πάντως το έργο της είναι αρκετά δύσκολο, καθώς η Real εμφανίζεται πανίσχυρη στην έδρα της.

Records: Real Madrid 6-2, Partizan 4-4

Injuries: Η Partizan δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα ενώ για την Real είναι αμφίβολοι οι Pocius και Velickovic.



VS
Regular Season Game 9 - December 15, 2011 - NOKIA ARENA


Σημαντικό παιχνίδι και αυτό με στόχο το καλύτερο πλασάρισμα στον όμιλο. Η Maccabi έχει κερδίσει το πρώτο ματς(72-79), οπότε σε ενδεχόμενη νίκη της Efes , θα παίξει ρόλο και η διαφορά σε ενδεχόμενη ισοβαθμία. Ενδεχόμενη νίκη βέβαια της Maccabi, θα δώσει την ευκαιρία στην Real με δικιά της νίκη, να καπαρώσει την πρώτη θέση του τρίτου ομίλου, ενώ νίκη της Efes θα κρατήσει αμείωτο το ενδιαφέρον και την τελευταία αγωνιστική.

Records: Maccabi 5-3, Efes 5-3

Injuries: Η Maccabi δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα. Από την άλλη, για την Efes παραμένει ερωτηματικό ο Batista διότι τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τρίτης.
Razorblade Fish
Οργια παλι ο Μιροτιτς...16 ποντους,8 ριμπαουντ,3/3 σουτ,9/9 βολες,7 κερδισμενα φαουλ ranking 30 στο 25ο λεπτο...
Anaz
Πολυ ωριμος ο φετινος Ροντριγκεζ, αλλα χρειαζεται κι ενα ακομα στηριγμα στη ρακετα η Ρεαλ και να σφιξει λιγο την αμυνα της, αν θελει να εχει σοβαρες βλεψεις.
boumtze-boumtze
Οποιος κερδισει στο Παρτιζαν-Αρμανι προκρινεται?
SG3ptshooter
QUOTE(boumtze-boumtze @ Dec 15 2011, 07:26 ) *
Οποιος κερδισει στο Παρτιζαν-Αρμανι προκρινεται?

H Αρμάνι πρέπει να καλύψει τη διαφορά, μιας και στο μεταξύ τους παιχνίδι στην Ιταλία είχε ηττηθεί με 4 πόντους διαφορά, 65-69.
Razorblade Fish
Οπως ολα δειχνουν η καταταξη θα ειναι η εξης:

Ρεαλ
Μακαμπι
Εφες
Αρμανι η Παρτιζαν
T.W.Is.M.
QUOTE(Razorblade Fish @ Dec 16 2011, 00:10 ) *
Οπως ολα δειχνουν η καταταξη θα ειναι η εξης:

Ρεαλ
Μακαμπι
Εφες
Αρμανι η Παρτιζαν


Οι 3 πρωτες θεσεις ειναι κλειδωμενες και μαθηματικα. Για την 4η θεση, οπως γραφτηκε και παραπανω, η Παρτιζαν εχει να υπερασπιστει διαφορα 4 ποντων εντος εδρας εναντιον της Αρμανι. Εχω να πω το εξης για το ματς αυτο: Οταν παιζεις επι 9 αγωνιστικες καλυτερα απο μια θεωρητικα καλυτερη ομαδα και φτανεις να παιζεται η προκριση σε ενα παιχνιδι μεταξυ σας(εστω και στην εδρα σου), μεγαλωνει πολυ ο κινδυνος να βγουν σ αυτο το ενα ματς οι ατομικες δυνατοτητες των παιχτων αυτης της ομαδας και να κρινουν το παιχνιδι εναντιον σου. Γι αυτο πιστευω οτι το ματς και την προκριση θα την παρει το Μιλανο. Αφου οι Σερβοι εφτασαν σχεδον στο μαξιμουμ των δυνατοτητων τους και οι Ιταλοι τοσο χαμηλα που να μην πηγαινει παρακατω και παρ ολα αυτα η Παρτιζαν δεν καθαρισε την προκριση, δεν τα βλεπω καλα τα πραγματα γι αυτους.
Razorblade Fish
Παντως η πορεια της Ρεαλ ειναι εντυπωσιακη...Ωραιο και γρηγορο μπασκετ,7-2 σε τετοιο ομιλο,3 φορες κατοσταρα,89 ποντοι μεσο ορο και 105 ranking...Καλυτεροι μεσοι οροι και απο την Τσσκα που ειναι και σε ΠΟΛΥ πιο ευκολο ομιλο...Παικτες-κλειδια οι Σερχιο και Καρολ...Δεν νομιζω να εχει διαρκεια ουτε πως θα φτασει ως τον τιτλο,αλλα η μεχρι τωρα πορεια ειναι αξιοσημειωτη...
ViC
QUOTE(T.W.Is.M. @ Dec 16 2011, 00:44 ) *
Γι αυτο πιστευω οτι το ματς και την προκριση θα την παρει το Μιλανο.

μπορείς να αντικαταστήσεις και το ρήμα πιστεύω με το ρήμα θέλω... smiley.gif
πάντως συμφωνώ με την ανάλυσή σου. Αν το ματς ήταν στην Ιταλία δεν έδινα την παραμικρή ελπίδα στους Σέρβους. Στην Αρένα όμως είναι διαφορετικά τα πράγματα. Θα δούμε. Πάντως θα είναι το ματς της αγωνστικής.
Η Ρεάλ έχει όλες τις προοπτικές να φτάσει στο F4 έχει διορθώσει αρκετά πράγματα φέτος, αλλά κατά τη γνώμη μου εξακολουθεί να μην είναι αξιόπιστη και αυτό θα φανεί στην πορεία.
Και όσο υπάρχουν ομάδες όπως ΤΣΣΚΑ, Μπαρτσελόνα, Μακάμπι, Παναθηναϊκός, Σιένα, δεν την έχεις και σίγουρη
sacarame
Preview 3ος ΟΜΙΛΟΣ 10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

VS
Regular Season Game 10 - December 22, 2011 - SINAN ERDEM ARENA





Records: Anadolu Efes 5-4, Real Madrid 7-2

Injuries: Kinsey και Pocius αναμένεται να απουσιάσουν από την σημερινή αναμέτρηση για τις 2 ομάδες.

VS
Regular Season Game 10 - December 22, 2011 - PIONIR




Records: Partizan 4-5, Armani 3-6

Injuries: Κανένα πρόβλημα για τις δύο ομάδες.



VS
Regular Season Game 10 - December 22, 2011 - RTL SPIROUDOME




Records: Spirou 2-7, Maccabi 6-3

Injuries: Tornike Shengelia,Randy Oveneke και Dwayne Broyles οι απουσίες για τους Βέλγους . Για την Maccabi θα λείψει ο Lior Eliyahu.



Από τα τρία ματς ουσιαστικά το μόνο που είναι σημαντικό είναι το Partizan-Armani. Οι Σέρβοι παίζουν στην έδρα τους και πρέπει να κερδίσουν ή να χάσουν με λιγότερους από 4 πόντους για να πάρουν εκείνοι την 4η προνομιούχο θέση. Από την άλλη , οι Ιταλοί έχουν ως αποκλειστικό στόχο την νίκη και την κάλυψη της διαφοράς, που θα τους φέρει στο τοπ 16 έστω και από το μικρό παραθυράκι της τελευταίας αγωνιστικής. Κατα τα άλλα, η Ισραηλινοί πολύ δύσκολα θα χάσουν από την Charleroi, οπότε ότι και να κάνει η Efes δεν μπορεί να τους προσπεράσει στην κατάταξη.
T.W.Is.M.
Σ αυτο το σημειο θα ηθελα να ευχηθω καλη επιτυχια στην Αρμανι Μιλανο. Ελπιζω να γυρισει στην Ιταλια με τη θριαμβευτικη προκριση. cool.gif
Nuntius
Εγώ θα έλεγα να ευχηθείς καλή επιτυχία στην Παρτιζάν μαζί με μια φωτογραφία του επίτιμου tongue.gif
HLR CENATION
Αιμα και αμμος στο Βελιγραδι.

Τραγικη η Μιλανο χωρις Γκαλιναρι.

Σε αλλο γηπεδο Μπουρουσης-Φωτσης.
Zoys
Τελικά πολύ σοφτ και άψυχη η Μιλάνο που αποκλείεται δίκαια από τη συνέχεια εκτός κι αν κάνει την υπέρβαση στη Χάλα Πιονίρ.
Razorblade Fish
QUOTE(Zoys @ Dec 22 2011, 22:39 ) *
Τελικά πολύ σοφτ και άψυχη η Μιλάνο που αποκλείεται δίκαια από τη συνέχεια εκτός κι αν κάνει την υπέρβαση στη Χάλα Πιονίρ.

Δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα...Στον ποντο εχει πλησιασει η Αρμανι...
T.W.Is.M.
60-62 για την Αρμανι περιπου 3' πριν το τελος με τριποντο του Κουκ. Ο Μπουρουσης ειναι πρωταγωνιστης για την αρμαδα του Τζορτζιο στο comeback μαζι με τον Κουκ.
T.W.Is.M.
wav.gif
wav.gif
wav.gif
Τελος στο Βελιγραδι. 66-72 και η αρμαδα του Τζορτζιο στην επομενη φαση.
Nuntius
Πρέπει να έχεις χαρεί πολύ σήμερα, T.W.Is.M. tongue.gif
T.W.Is.M.
QUOTE(Nuntius @ Dec 23 2011, 00:00 ) *
Πρέπει να έχεις χαρεί πολύ σήμερα, T.W.Is.M. tongue.gif


Αν κερδιζε και η Καντου και αν μου εβγαιναν οι συνδυασμοι για να βγαλω απο σημερα την κληρωση του τοπ16, θα ημουν ακομα πιο χαρουμενος.
Να ξερεις οτι αν ειχε περασει η Παρτιζαν, υπηρχε ενας μοναδικος συνδυασμος που ικανοποιουσε ολους τους περιορισμους για τους νεους ομιλους(δε νομιζω ομως οτι θα πηγαιναμε υποχρεωτικα σε αυτον). Τωρα νομιζω οτι ειναι σιγουρος ενας τουλαχιστον εμφυλιος. Ειτε ισπανικος ειτε ιταλικος.
teopt13
100 τις 100 θα έχουμε εμφύλιο γιατί αλλιώς δεν βγαίνει..Θα πρέπει να παίξουν ξανά ομάδεσ από τους αρχικούς ομίλους.
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.