QUOTE (Jabar @ Feb 7 2012, 18:36 )
Και εγώ δεν βρίσκομαι στην Ελλάδα,αλλά λίγη ευγένεια δεν βλάπτει.Το ρε ,το κολλημένε και το ειρωνικό παραδοσιακέ, αλλού.
Επί της ουσίας, έχεις να πεις κάτι, έστω και στα greeklish αφού δεν στο επιτρέπει το πληκτρολόγιο.Παρακολούθησες τον αγώνα;
otan se ka8e post poU grafo mou grafete oloi thn ora oxi greeklish TI NA SAS PO PES MOU ESY?
OSO GIA TON AGONA DEN TON EIDA KAI OYTE EGRAPSA OTI TON EIDA ALLA AYTO TA LEEI OLA AYTO
Στον παραπάνω αγώνα ήμουν ορισμένος Α' Διαιτητής με Β' διαιτητή, τον συνάδελφο κ. Αλέξανδρο Ιατρού και σας αναφέρω τα εξής:
1.51'' πριν τη λήξη του τέταρτου (4ου) δεκάλεπτου και έπειτα από τεχνική ποινή στον πάγκο της Α' ομάδας, ο πρόεδρος της κ. Παπαχριστόπουλος εισήλθε εντός του αγωνιστικού χώρου και κινήθηκε απειλητικά εναντίον μου βρίζοντας με: "Τί σφυράς ρε κωλόπαιδο, δεν ντρέπεσαι, θα σε τελειώσω εδώ μέσα εγώ", συγκρατούμενος από τον προπονητή του.
Ακολούθησε ένταση με παίκτες και παράγοντες της Α' ομάδας, να έχουν έρθει στον χώρο της γραμματείας και να διαμαρτύρονται. Διέκοψα τον αγώνα και αποσυρθήκαμε με δυσκολία στα αποδυτήρια.
Μάλιστα, χωρίς την άδειά μου, εισήλθε στον χώρο ο προπονητής της Α' ομάδας κ. Παπαμάρκος και άρχισε να μου φωνάζει "έχεις έρθει εδώ με σκοπό, πες μου γιατί σφυράς έτσι". Του ζήτησα επανειλημμένως να βγει έξω και εκείνος αρνήθηκε λέγοντας μου: "Θα κάτσω εδώ δεν θα πάω πουθενά, θα ακούσεις τί σου λέω, είμαι προπονητής και θα λέω ό,τι θέλω".
Επενέβη ο κομισάριος κ. Σιώκας που μπήκε τελευταίος στα αποδυτήρια και του ζήτησε να βγει, αλλά και σε εκείνον αρνήθηκε και είπε: "Θα κάτσω εδώ, δεν θα μου πείτε τί θα κάνω εσείς".
Έπειτα από πέντε (5) λεπτά, αποχώρησε από μόνος του. Τη στιγμή που άνοιξε την πόρτα για να βγει, ο κος Παπαχριστόπουλος ήταν ακριβώς απ’ έξω και φώναξε "ασ' τον να βγει έξω, θα τον ξεσκίσω τον π****η δεν θα φύγει από δω μέσα".
Ειδοποιήσαμε να έρθει αστυνομία και μας ενημέρωσαν ότι δεν θα ήταν δυνατό να αποστείλουν περιπολικό, λόγω έλλειψης οργάνων.
Αφού πέρασαν δέκα (10) λεπτά από την αρχική διακοπή του αγώνα, φώναξα τους προπονητές των δύο ομάδων στα αποδυτήρια, τους ενημέρωσα για την αποβολή του κου Παπαχριστόπουλου, τους είπα ότι θα συνεχιστεί το παιχνίδι και σε τυχόν επανάληψη επεισοδίων, θα διακόψω το παιχνίδι οριστικά.
Κατόπιν τούτου, ο αγώνας συνεχίστηκε από το σημείο διακοπής και τελείωσε κανονικά.
Αμέσως μετά τη λήξη, φύγαμε για τα αποδυτήρια, χαρακτηριστικά με πήρε αγκαλιά ο κ. Θεοδοσάκης (χρονομέτρης του αγώνα) βλέποντας την έκρυθμη κατάσταση που επικρατούσε εναντίον μας και θέλοντας να με προφυλάξει.
Προχωρώντας δέχτηκα πολλαπλά χτυπήματα στα πλευρά από τα δεξιά μου με γροθιές και γυρνώντας πίσω να δω, διέκρινα το Νο δέκα (10) Ε. ΜΟΡΦΗΣ, το Νο επτά (7) Μ. ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ (αρχηγός) και το Νο εννέα (9) Γ. ΒΟΥΖΑΣ, παίκτες της Α' ομάδας, ενώ την ίδια στιγμή ο κ. Παπαχριστόπουλος έφτασε δίπλα μου μαινόμενος φωνάζοντας και χειρονομώντας. "Θα σε σκοτώσω ρε καριόλη με τα χέρια μου, δεν θα φύγεις ζωντανός από δω μέσα, θα σε τελειώσω, εγώ βάζω τα λεφτά μου".
Έφτασα με μεγάλη δυσκολία στην είσοδο των αποδυτηρίων έχοντας τον κ. Θεοδοσάκη δίπλα μου και τον έφορο της Α' ομάδας κ. Σωφρονιάδη πίσω μου. Οπαδοί της Α' ομάδας, που μπήκαν στο γήπεδο εν τω μεταξύ, με χτύπαγαν με κλωτσιές και σφαλιάρες.
Ένιωσα να ζαλίζομαι και την ανάσα μου να κόβεται. Έπεσα κάτω λιπόθυμος και μετά θυμάμαι να βρίσκομαι ξαπλωμένος σε ένα κρεβάτι στα αποδυτήρια έχοντας δυσκολία στην αναπνοή και πόνους στα δεξιά πλευρά μου.
Με το ΕΚΑΒ και την συνοδεία της κ. Μ. Μερίκα (σημειώτριας) και αφού έλαβα οξυγόνο μεταφέρθηκα στα επείγοντα εξωτερικά ιατρεία του Ναυτικού Νοσοκομείου Αθηνών.
Μετά από σειρά εξετάσεων και περίπου στις 22:30, οι γιατροί αποφάσισαν να κάνω εισαγωγή για περαιτέρω έλεγχο. Κατά τη διάρκεια της παραμονής στα εξωτερικά ιατρεία, έδωσα κατάθεση σε αξιωματικούς της αστυνομίας (Α/Τ Εξαρχείων), οι οποίοι ήρθαν στο νοσοκομείο έχοντας επιληφθεί αυτεπάγγελτα του συμβάντος.
Αφού νοσηλεύτηκα κατά τη διάρκεια της νύχτας και υποβλήθηκα εκ νέου σε εξετάσεις, πήρα εξιτήριο τη Δευτέρα 06/02/2012 στις 14:30.
Μου συστήθηκε από τους γιατρούς, επανέλεγχος την επόμενη ημέρα, καθώς επίσης εκκρεμεί η εξέτασή μου από ιατροδικαστή.
Στη διάθεσή σας για περισσότερες διευκρινήσεις.
Ο Α' Διαιτητής
Ευάγγελος Πόντας"
OSO GIA MENA NA EISAI SIGOUROS OTI 8A TA LEO ALLOY APO EDO KAI MPROS GIA NA MHN SAS DIMIOURGO KAI PROBLIMATA ELLINIKIS GLOSAS .. DEN PEIRAZEI NA EISTE KALA