Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Ψηφιστε τον καλυτερο Point Guard
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > NBA > Versus & Polls
Pages: 1, 2, 3
Air and King
Αν μηλαμε για αυτην την στιγμη ειναι ο Κρις Πολ.Αν μηλαμε για τα τελευταια χρονια προσωπικα ψηφιζω Τζεισον Κιντ.Δεν ειναι μονο οτι κανει τους παντες καλυτερους και τα τριπλ νταμπλ του αλλα ειναι και ενας απο τους τρεις τεσσερις παιχτες στην ιστορια που εχει κανει 15+ποντους 15+ασσιστ και 15+ριμπαουντ νομιζω οι αλλοι ειναι Λαφαγετ Λιβερ και ο αλλος Οσκαρ Ρομπερτσον η ο Τσαμπερλαιν.Ο Λιβερ ειναι σιγουρα ο αλλος.Προσωπικα βαζω τον Κιντ πλεον πανω και απο τον Στοκτον και απο τον Αιζαια Τομας.Επισης αδικειται ο Αιβερσον διοτι ειναι πολυ μεγαλος σκορερ αλλωστε διεπρεψε και πηρε το MVP ΤΟ 2001 υπο τις οδηγιες του Λαρρυ Μπραουν στην θεση 2.Ειναι ισως μαζι με τον Τζερι Γουεστ οι δυο μεγαλυτεροι "κοντοι" της ιστοριας.Τελος ο Νας των δυο MVP 68.gif (το κανω αυτο γιατι το δευτερο το 2006 επρεπε να παει η στον Κομπι η στον Λεμπρον.Το πρωτο το αξιζε περα για περα) δεν ειναι στα επιπεδα που ειναι ο Κιντ τα 13-14 χρονια που αγωνιζεται και για μενα αυτο παιζει ρολο.Υπερτερει παντως στο σουτ απεναντι στον Κιντ.
sacarame
Καταρχάς,θεωρώ Jason,Terry Allen Iverson,Dwyane Wade είναι 2άρια και όχι Point Guard.Το ίδιο και ο Tony Parker. Τώρα,οι Baron Davis,Gilbert Arenas είναι περισσότερο σκόρερ παρά πλέι-μέικερ...Ο Kirk Hinrich πιστεύω ότι δεν έπρεπε καν να βρίσκεται στη λίστα..Τους Jason Williams,Mike Bibby δεν τους θεωρώ αξιόπιστους καθώς μπορούν ανά πάσα στιγμή να κρεμάσουν την ομάδα τους με την τρέλα που κουβαλάνε..Ο Billups είναι καλός αλλά όχι τόσο καλός κατά την γνώμη μου..
Ετσι φτάνω στην τετράδα των Kidd,Paul,Deron Williams και Nash..Θα αφήσω έξω από την μάχη τα νιάτα καθώς θα έχουν πολλά χρόνια μπροστά τους να μας απασχολήσουν..
Και έτσι φτάνω στο final two.Kidd vs Nash.Δυο απίστευτα μπασκετικά μυαλά,με τρομερή αντίληψη του χώρου,του παιχνιδιού και του που βρίσκονται οι συμπαίκτες τους.Μοναδικοί στο να δίνουν το ρυθμό στο ματς και πασάρουν το ίδιο καλά και με τα 2 χέρια.Η ψήφος μου θα πάει στον Steve Nash για δύο λόγους..Πρώτον γιατί θεωρώ ότι ο Kidd έχει πέσει αρκετά τα τελευταία χρόνια και δεύτερον γιατί ο Κιντ υστερεί πολύ στο σκοράρισμα.Αντίθετα ο Nash είναι ικανότατος και σε αυτό τον τομέα
NBAholic
QUOTE
Δεν ειναι μονο οτι κανει τους παντες καλυτερους και τα τριπλ νταμπλ του αλλα ειναι και ενας απο τους τρεις τεσσερις παιχτες στην ιστορια που εχει κανει 15+ποντους 15+ασσιστ και 15+ριμπαουντ νομιζω οι αλλοι ειναι Λαφαγετ Λιβερ και ο αλλος Οσκαρ Ρομπερτσον η ο Τσαμπερλαιν.


Μάλλον αναφέρεσαι στο ρεκόρ των πλέι οφ, ότι είναι από τους 3 παίκτες που έχουν πετύχει τριπλ-15, μαζί με τον Τσάμπερλεϊν και το Λίβερ.
captain charisma
ο κιντ εχει ενα πλεονεκτημα,οδηγησε 2 φορες τους νετς στους τελικους του νβα σε αντιθεση με τον νας που δεν εχει παει καμια φορα,οκ θα μου πειτε η ανατολη ειναι πιο ευκολη απο τη δυση,αλλα το τελικο αποτελεσμα μετραει.ο νας υπερεχει στο σουτ εναντι του κιντ.στις ασιστ και οι 2 εχουν την ιδια εξυπναδα.ο νας αρχισε να φαινεται στις τελευταιες σεζον στο νταλας και μετα στο φοινιξ πιο πριν δεν ηταν τοσο καλος οσο ειναι τα τελευταια χρονια.
Air and King
QUOTE(NBAholic @ Sep 25 2008, 22:56 ) *
Μάλλον αναφέρεσαι στο ρεκόρ των πλέι οφ, ότι είναι από τους 3 παίκτες που έχουν πετύχει τριπλ-15, μαζί με τον Τσάμπερλεϊν και το Λίβερ.

Ναι σε αυτο αναφερομουν καλα εκανες και το παρατηρησες.
panagiotisTheDream
Αν και ψήφισα Kidd, νομίζω πως έχει πολύ λίγους ψήφους ο Jason Williams......
NBAholic
Και πολλές του είναι, για να λέμε την αλήθεια. Ούτε από τον Μπίμπι ήταν καλύτερος σαν παίκτης (όχι σαν σόουμαν) ούτε απ'τον Μπίλαπς. Εδώ, 3 ψήφους πήρε ο Ντερόν. Για να είμαι ειλικρινής, δε νομίζω ότι θα έπρεπε να έχουν πάνω από 6 από αυτούς τους παίκτες έστω και μια ψήφο (δεν περιλαμβάνω τους Άιβερσον-Αρίνας-Γουέιντ, γιατί τους θεωρώ περισσότερο SG). Τον white chocolate τον τοποθετώ στη δεύτερη ομάδα των PG αυτής της λίστας, δηλαδή σε αυτούς που μπήκαν απλώς για να την κάνουν περισσότερο πλήρη.
panagiotisTheDream
QUOTE(NBAholic @ Sep 30 2008, 19:26 ) *
Ούτε από τον Μπίμπι ήταν καλύτερος σαν παίκτης (όχι σαν σόουμαν)


γιατί το λες αυτό?? blink.gif
ήταν απίστευτος πασέρ για μένα τουλάχιστον......
panagiotisTheDream
http://www.youtube.com/watch?v=7-S8P3LGA70

ιδού και τα πειστήρια......... biggrin.gif
NBAholic
Είπαμε, σαν σόουμαν ήταν απίστευτος, ιδίως με τη φανέλα του Σακραμέντο, αλλά κατά τα άλλα είχε στοιχεία που θυμίζουν λίγο Κίντελ Γουντς στην Ευρώπη: Τρομερή αστάθεια. Όταν ήταν με τα φεγγάρια του είχε 30άρες με τρομερές φάσεις. Άλλες βραδιές τελείωνε με 1/8 σουτ και 3 ασίστ. Δες, πχ, μια καλή σεζόν του:

http://www.basketball-reference.com/fc/pgl...ija02&year=2000

Συνολικά, στις καλές του χρονιές, ο "έλεγχος" θα έλεγε: Πολύ καλός πασέρ (όχι τόσο αποτελεσματικός όσο δείχνει), μεσαίος σκόρερ, αξιοπρεπής μακρινός σουτέρ, αλλά κακά ποσοστά ευστοχίας, μέτριος αμυντικός και ηγέτης, ασταθέστατος χαρακτήρας.
Air and King
QUOTE(panagiotisTheDream @ Sep 30 2008, 21:34 ) *
γιατί το λες αυτό?? blink.gif
ήταν απίστευτος πασέρ για μένα τουλάχιστον......

O Μπιμπι δεν εχει το ταλεντο στην πασα του J-Will αλλα ειναι καλυτερος και ειδηκα σε συνθηκες πιεσεις.Το απεδειξε αλλωστε στα πλευοφ του 2002 οταν ηταν ο ηγετης των Κινγκς στην παρολιγο προκρηση στους τελικους του ΝΒΑ.Οι Γουεμπερ και Πετζα κρυφτηκαν στα δυσκολα ο Μπιμπι οχι.Αντιθετα ο Γουιλιαμς ακομα και στο πρωταθλημα με τους Χιτ προσφερε λιγοτερα και απο τον γερο Πειτον.Σαν θεαμα δεν συζητιεται ο Γουιλιαμς ειναι καλυτερος αλλα σαν παιχτης οχι.
panagiotisTheDream
QUOTE(Air and King @ Sep 30 2008, 22:51 ) *
O Μπιμπι δεν εχει το ταλεντο στην πασα του J-Will αλλα ειναι καλυτερος και ειδηκα σε συνθηκες πιεσεις.


Γενικά συμφωνώ αλλά είδαμε και τον Bibby με τους Hawks στο 7o ματς με τους Celtics φέτος που ήταν αλλού γι 'αλλού (όχι ότι στα προηγούμενα ήταν πολύ πιο ουσιαστικός αλλά λέμε....) εκεί που χρειάστηκε......
a bullet for your head
QUOTE(NBAholic @ Sep 30 2008, 19:26 ) *
Και πολλές του είναι, για να λέμε την αλήθεια. Ούτε από τον Μπίμπι ήταν καλύτερος σαν παίκτης (όχι σαν σόουμαν) ούτε απ'τον Μπίλαπς.

Συμφωνω..

QUOTE(Air and King @ Sep 30 2008, 22:51 ) *
O Μπιμπι δεν εχει το ταλεντο στην πασα του J-Will αλλα ειναι καλυτερος και ειδηκα σε συνθηκες πιεσεις.Το απεδειξε αλλωστε στα πλευοφ του 2002 οταν ηταν ο ηγετης των Κινγκς στην παρολιγο προκρηση στους τελικους του ΝΒΑ.Οι Γουεμπερ και Πετζα κρυφτηκαν στα δυσκολα ο Μπιμπι οχι.

Οχι απλα ο ηγετης,αλλα κ η διαρκης επιθετικη απειλη.Εβγαλε 40αρες σε εκεινη την σειρα..
captain charisma
sorry αλλα τις 40αρες του μπιμπι με λεικερς το 2002 που τις ειδες?
1 ματς 19π
2 ματς 20π
3 ματς 24π
4 ματς 21π
5 ματς 23π
6 ματς 23π
7 ματς 29π
a bullet for your head
QUOTE(big dirk @ Oct 1 2008, 16:34 ) *
sorry αλλα τις 40αρες του μπιμπι με λεικερς το 2002 που τις ειδες?
1 ματς 19π
2 ματς 20π
3 ματς 24π
4 ματς 21π
5 ματς 23π
6 ματς 23π
7 ματς 29π

Στο ''40αρες'',νομιζα οτι ειχα βαλει τα εισαγωγικα,οπως τα εχω τοποθετησει τωρα... rolleyes.gif .Ηθελα να δειξω με εμφατικο τροπο,οτι ηταν καταπληκτικος σε εκεινη την σειρα κ διαρκης επιθετικη απειλη..Η επιθετικη του συγκομιδη,οπως κ εσυ την παραθετεις,δειχνει κατι τετοιο,κ ηταν πολυ καλη για εναν PG που συναμα οργανωνε ικανοποιητικα,εχοντας να τροφοδοτησει κ τους Ουεμπερ κ Πετζα..
xoxli44
Nash τους κανει μαγκες.
delmar
Chris Paul... 69.gif
Air and King
Ο Κρις Πολ ο οποιος ειναι φαινομενο αν του πανε ολα καλα στην καριερα του θα αφησει εποχη.Δεν ρισκαρω καθολου λεγοντας οτι θα ξεπερασει αυτους που τον εχουν παρομοιασει τον Αιζαια Τομας τον Νειτ Αρτσιμπαλντ και εσχατως τον Τιμ Χαρνταγουει.Το θεωρω πολυ εφηκτο να τους ξεπερασει καθως εκτος απο το εφαμηλο ταλεντο και μαλλον περισσοτερο που εχει απο τους τρεις εχει κανει και "Fast Start" που λενε και στην Αμερικη.Εχω ξαναπει οτι εχει τα φοντα να μπει σφηνα στο Τοπ-3 ολων των εποχων.
O Nτερον επισης εχει φοντα για μεγαλα πραγματα αλλα φετος ειναι λιγο πεσμενος ισως και λογω του τραυματησμου του στις αρχες της χρονιας.Αυτος εχει να ξορκησει το "φαντασμα" του Στοκτον κατι το οποιο οπως εχω ξαναπει ειναι εφηκτο διοτι εχει τα φοντα αλλα πρεπει να το αποδηξει.
Ο μεγαλυτερος εν ενεργεια σαν καριερα και σαν "Legend" βεβαιως ειναι ο Κιντ.Εχει πεσει,αλλα ηδη η ιστορια τον εχει υποδεχτει σε περιοπτη θεση στους Ποιντ Γκαρντ εχοντας για μενα ξεπερασει το τελευταιο αντιπαλο "λευκο" δεος τον Στοκτον(ο οποιος απο την στιγμη που δεν πηρε πρωταθλημα παιζοντας σε μια ομαδα που επι χρονια εκανε πρωταθλητησμο χανει πολυ,οσο καλος και να ηταν που και παλι ο Κιντ ειναι καλυτερος σαν παιχτης για μενα).










DOUBLEHEAD-4-
Ψυφιζω Μarbury γιατι ειναι απο τους αγαπημενους μου παικτες ...

Την συγκεκριμενη στιγμη στο ΝΒΑ χωρις αμφιβολια ο κορυφαιος πλει-μεικερ ειναι ο Κρις Πολ
a bullet for your head
QUOTE(colonel gomelsky @ Jul 8 2009, 11:29 ) *
Εμένα μου φαίνεται ότι το Τορόντο μπαίνει δυνατά για κάτι καλό φέτος. Ο Μπαρνιάνι ανανεώνει, το ίδιο και ο Κρις Μπος και έχουμε και την έλευση του Τούρκογλου. Με δεδομένο και ότι μένει ο Καλντερόν μέχρι που τους βλέπετε φέτος;

ΥΓ. Καλά δεν είπα ότι θα πάρουν και πρωτάθλημα! tongue.gif

Για τη βασικη 5αδα προσθεσε και τον ρουκι Ντε Μαρ Ντε Ροζαν στη θεση του SG.
η 5αδα ειναι πολυ καλη και ο Τουρκος ως μετρ του pick n' roll,θα βοηθησει τα μεγιστα στο ''Ευρωπαικου τυπου μπασκετ'' που παιζουν οι Ραπτορς.
Απο κει κ περα,ο Μπαρνιανι βρισκεται σε ανοδικη πορεια,ενω ο Μπος αν μεινει μακρια απο τραυματισμους και εχει ισχυρο κινητρο,μπορει να ''δωσει τα ρεστα του''.
Ο Καλντερον ειναι εξαιρετικο PG & εχει αρχισει και καθιερωνεται στους καλυτερους.
Εμεινε να ''γεμισουν'' καπως τον παγκο του,αφου υπαρχουν αυτη τη στιγμη οι Εβανς,Χαμφρει,Μπανκς,Ουκιτς,Ο'Μπραιαντ,Νταουμπι και ο Αυστραλος περσινος ρουκι Τζαουαι,ο οποιος αντιμετωπισε σοβαρα προβληματα υγειας και δεν γνωριζω αν εχει(η' αν θα) επανελθει.
Νομιζω οτι μπορουν να χτυπησουν την εισοδο τους στα πλει-οφς.
Air and King
QUOTE(aegeansheed @ Jul 8 2009, 17:04 ) *
Να μας πει και σε ποια θέση θέλει να παίξει !!! tongue.gif το παιδί. Πέρυσι δούλεψε απροσδόκητα καλά το Chalmers-Wade στο 1-2 για να το χαλάσει κάποιος. Αν θέλει μερικά κιλά μπαρούτι ο Riley μπορεί να πάρει τον Α.Ι.!!!

Στον ασσο.Εστω και αν ειναι 2αρι οπου σε αυτη την θεση μεγαλουργησε και βγηκε MVP(2001)
Νομιζω οτι ειναι αρκετα ωριμος για να καταλαβει οτι πρεπει να πασαρει πιο πολυ αν παει στο Μαιαμι.Κατα την γνωμη μου ο Αιβερσον ειναι πολυ καλος πασερ.Ο Γουειντ βλεποντας οτι ολοι ενισχυονται δεν θα ελεγε οχι στην Ελευση του "μεγαλου" κοντου.Ο Αιβερσον δεν πετυχε στο Ντενβερ και κυριως στο Ντιτροιτ αλλα αυτο δεν προδικαζει οτι το ιδιο θα γινει και στην Φλοριντα.Το εχω πει πολλες φορες κανεις δεν πρεπει να ξεχναει ποιος ειναι ο Αιβερσον.Θεωρω οτι δεν εχει πει ακομα την τελευταια του λεξη!
Το ξαναλεω θα ηθελα να τον δω μαζι με τον Γουειντ!Το Μαιαμι μενοντας ως εχει δεν μπορει να διεκδικησει κατι παραπανω απο περυσι παρα μονο την εισοδο στα Πλειοφ ειδικα με την ενισχυση ακομα περισσοτερο των αλλων ανατολικων ομαδων.Οποτε θεωρω οτι ο Αιβερσον θα μπορουσε να τους ανεβασει σαν ομαδα.

QUOTE(a bullet for your head @ Jul 8 2009, 19:53 ) *
Ο Καλντερον ειναι εξαιρετικο PG & εχει αρχισει και καθιερωνεται στους καλυτερους.

Στους καλυτερους δηλαδη φιλε Bullet?
Πολ,Ντερον,Κιντ,Νας,Μπιλαμπς,Μπαρον Ντειβις,Ροντο,Ροουζ,,Αντρε Μιλλερ,Μο Γουιλιαμς,Νελσον,Ντεβιν Χαρρις.......
Προσωπικα θεωρω οτι ειναι καλος παιχτης αλλα κατω απο οσους ανεφερα και μπορει να ξεχασα και κανενα αλλο οποτε δεν μπορω να τον θεωρησω στους Καλυτερους!
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ Jul 8 2009, 20:12 ) *
Στους καλυτερους δηλαδη φιλε Bullet?
Πολ,Ντερον,Κιντ,Νας,Μπιλαμπς,Μπαρον Ντειβις,Ροντο,Ροουζ,,Αντρε Μιλλερ,Μο Γουιλιαμς,Νελσον,Ντεβιν Χαρρις.......
Προσωπικα θεωρω οτι ειναι καλος παιχτης αλλα κατω απο οσους ανεφερα και μπορει να ξεχασα και κανενα αλλο οποτε δεν μπορω να τον θεωρησω στους Καλυτερους!

Φετος ο Ισπανος πλασαριστηκε στη 4η θεση των ασιστ-μαν,με 9 μ.ο.
Ειχε επισης περιπου 13π,3ρ,1κλ σουταροντας με πολυ καλα ποσοστα σε βολες,διποντα,τριποντα,ενω οργανωνε-νει υποδειγματικα το παιχνιδι.
Οπως ειπα και παραπανω,εχει αρχισει και καθιερωνεται στους καλυτερους.Σιγουρα δεν θα τον συγκρινω με μεγαθηρια οπως ο Πολ,ο Ντερον,ο Μπιλαπς και καποιους αλλους,ομως πιστευω οτι μπορει να πλασαριστει μεσ' στους 10 καλυτερους.
Ο Μο Ουιλιαμς,ηταν παραγωγικος σε ποντους,δεν ταιζε καθολου καλα τους συμπαικτες του με ασιστ & στα πλει-οφς οταν οι Καβς πραγματικα τον χρειαστηκαν δεν δηλωσε παρων..
Ο Ροντο ειχε σχεδον ιδιους μ.ο. με τον Καλντερον σε ποντους & ασιστ,οντας ομως καλυτερος κλεφτης & ρημπαουντερ,ενω σουταρε με χειροτερα ποσοστα.
Βεβαια αγωνιζεται σε μια ομαδα που διεκδικει πρωταθλημα και απεδειξε οτι μπορει να την κουμανταρει πολυ καλα.
Νομιζω οτι ο Ισπανος, μπορει να δειξει ακομα περισσοτερα καλα στοιχεια & αν οι Ραπτορς ''ανεβασουν'' στροφες & αυτος μεινει μακρια απο τραυματισμους,θεωρω οτι θα τα δειξει.
aegeansheed
QUOTE(Air and King @ Jul 8 2009, 18:12 ) *
Στους καλυτερους δηλαδη φιλε Bullet?
Πολ,Ντερον,Κιντ,Νας,Μπιλαμπς,Μπαρον Ντειβις,Ροντο,Ροουζ,,Αντρε Μιλλερ,Μο Γουιλιαμς,Νελσον,Ντεβιν Χαρρις.......
Προσωπικα θεωρω οτι ειναι καλος παιχτης αλλα κατω απο οσους ανεφερα και μπορει να ξεχασα και κανενα αλλο οποτε δεν μπορω να τον θεωρησω στους Καλυτερους!


Class 1A: CP3, D-Will, Tony Parker, Billups (οι 2 τελευταίοι λόγω leadership)
Class 1B : Kidd, Nash (1A αλλά με καθοδική τάση), Rondo, Harris, Rose, Miller, Baron
Class 1C: Δε θεωρώ σκόπιμο να αναφέρουμε τους άλλους. Τον Μο Williams δεν τον θεωρώ καθαρό άσο, ούτε και τον Nelson κι ας ξεκινούν στο 1 στις ομάδες τους. Ποιος Calderon????? 33.gif
Air and King
QUOTE(aegeansheed @ Jul 8 2009, 20:38 ) *
Class 1A: CP3, D-Will, Tony Parker, Billups (οι 2 τελευταίοι λόγω leadership)
Class 1B : Kidd, Nash (1A αλλά με καθοδική τάση), Rondo, Harris, Rose, Miller, Baron
Class 1C: Δε θεωρώ σκόπιμο να αναφέρουμε τους άλλους. Τον Μο Williams δεν τον θεωρώ καθαρό άσο, ούτε και τον Nelson κι ας ξεκινούν στο 1 στις ομάδες τους

Ουτε εγω τους θεωρω ασσους αλλα καλως η κακως θεωρουνται.
Πολυ ψηλα εχεις τον Παρκερ.Προσωπικα θα τον εβαζα κατευθειαν στην class 1B.
a bullet for your head
QUOTE(aegeansheed @ Jul 8 2009, 20:38 ) *
Class 1A: CP3, D-Will, Tony Parker, Billups (οι 2 τελευταίοι λόγω leadership)
Class 1B : Kidd, Nash (1A αλλά με καθοδική τάση), Rondo, Harris, Rose, Miller, Baron
Class 1C: Δε θεωρώ σκόπιμο να αναφέρουμε τους άλλους. Τον Μο Williams δεν τον θεωρώ καθαρό άσο, ούτε και τον Nelson κι ας ξεκινούν στο 1 στις ομάδες τους. Ποιος Calderon????? 33.gif

Ουτε ο Παρκερ ειναι ''καθαρος ασσος'',ομως ειναι πολυ λειτουργικος και απαραιτητος στην ομαδα του.
Υπαρχουν πολλα κριτηρια για να αξιολογηθει ενας παικτης.
Για τον Καλντερον,πανω-κατω αναφερθηκα.Ειναι εργονομικος και οργανωνει πολυ καλα το παιχνιδι της ομαδας του.
Αν κατορθωσουν οι Ραπτορς να κανουν & καποια αγωνιστικη υπερβαση,νομιζω οτι & οι μετοχες του Ισπανου θα αυξηθουν.
Προσωπικα μ'αρεσει πολυ.
Ακομα και για βασικο στους Μπλειζερς θα τον ηθελα... smiley.gif
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ Jul 8 2009, 20:31 ) *
Φετος ο Ισπανος πλασαριστηκε στη 4η θεση των ασιστ-μαν,με 9 μ.ο.
Ειχε επισης περιπου 13π,3ρ,1κλ σουταροντας με πολυ καλα ποσοστα σε βολες,διποντα,τριποντα,ενω οργανωνε-νει υποδειγματικα το παιχνιδι.
Οπως ειπα και παραπανω,εχει αρχισει και καθιερωνεται στους καλυτερους.Σιγουρα δεν θα τον συγκρινω με μεγαθηρια οπως ο Πολ,ο Ντερον,ο Μπιλαπς και καποιους αλλους,ομως πιστευω οτι μπορει να πλασαριστει μεσ' στους 10 καλυτερους.
Ο Μο Ουιλιαμς,ηταν παραγωγικος σε ποντους,δεν ταιζε καθολου καλα τους συμπαικτες του με ασιστ & στα πλει-οφς οταν οι Καβς πραγματικα τον χρειαστηκαν δεν δηλωσε παρων..
Ο Ροντο ειχε σχεδον ιδιους μ.ο. με τον Καλντερον σε ποντους & ασιστ,οντας ομως καλυτερος κλεφτης & ρημπαουντερ,ενω σουταρε με χειροτερα ποσοστα.
Βεβαια αγωνιζεται σε μια ομαδα που διεκδικει πρωταθλημα και απεδειξε οτι μπορει να την κουμανταρει πολυ καλα.
Νομιζω οτι ο Ισπανος, μπορει να δειξει ακομα περισσοτερα καλα στοιχεια & αν οι Ραπτορς ''ανεβασουν'' στροφες & αυτος μεινει μακρια απο τραυματισμους,θεωρω οτι θα τα δειξει.

Eιναι φανερο και το εχεις ξαναπει οτι τον πιστευεις.Για να δουμε.....
Παντως προσωπικα παρολο που οντως εκανε καλη χρονια (και κυριως στις ασσιστ!!που αυτο κραταω κυριως) δεν μπορω να τον θεωρησω τοπ-Ποιντ γκαρντ.
Για τον Μο εχεις δικιο αλλα αγωνιστηκε σε πολυ υψηλοτερο επιπεδο ανταγωνισμου απο τον Καλνετρον και την ομαδα του!
morrison
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση για τη θέση του Καλντερον μεταξύ των κορυφαίων pg.Και η δική μου η άποψη συγκλίνει με αυτά που διάβασα παραπάνω οτί δηλαδή ο Ισπανός βρίσκεται λίγο μετά από την πρώτη δεκάδα.Από την άλλη μου ξίνισε λίγο ομολογώ που κάποιοι έβαλαν αρκετά ψηλά τον Ροντο,τον θεωρώ υπερτιμημένο.Κακός σουτέρ,μέτριος σκόρερ,μέτριος για μένα οργανωτικά,μόνιμα ελεύθερος στην επίθεση από τις βοήθειες που πάνε στους big-3,πολύ γρήγορος,αρκετά καλά αθλητικά προσόντα,πολύ καλός πασέρ.Τα παραπάνω για μένα δεν τον βάζουν στην δεκάδα των καλύτερων pg,δεν τον θεωρώ καν καλύτερο του Μπίμπι για παράδειγμα.
a bullet for your head
QUOTE(Air and King @ Jul 8 2009, 20:49 ) *
Eιναι φανερο και το εχεις ξαναπει οτι τον πιστευεις.Για να δουμε.....
Παντως προσωπικα παρολο που οντως εκανε καλη χρονια (και κυριως στις ασσιστ!!που αυτο κραταω κυριως) δεν μπορω να τον θεωρησω τοπ-Ποιντ γκαρντ.
Για τον Μο εχεις δικιο αλλα αγωνιστηκε σε πολυ υψηλοτερο επιπεδο ανταγωνισμου απο τον Καλνετρον και την ομαδα του!

Οντως για τον Καλντερον τα εχουμε ξαναπει.
Ο Μο αγωνιστηκε σε μια διεκδικητρια τιτλου τους Καβς.Οταν πραγματικα χρειαστηκε ο Λεμπρον βοηθεια απ το σαπορτινγκ-καστ του(ενας εκ των οποιων ο Μο),δεν υπηρξε ιδιαιτερη ανταποκριση.Για μενα ειναι κατι το οποιο μετραει.
Ο Ροντο,ο οποιος ειχε χαμηλοτερο μ.ο. σε ποντους απ τον Μο,που αγωνιστηκε και αυτος σε διεκδικητρια τιτλου ομαδα,σαφως και κερδισε τις εντυπωσεις.Δεν βγαζει τους μ.ο. στο σκοραρισμα,του Χαρρις,η' του Μπαρον,η' του Παρκερ κ.α.,ομως προσωπικα μ'αρεσει περισσοτερο.
Τελος παντων αποψεις ειναι αυτες..
Παντως ο Ισπανος φετος & με τη παρουσια Τουρκογλου,πιστευω πως θα τα παει ακομα καλυτερα και θα συγκροτησουν ενα απ τα καλυτερα διδυμα στη δημιουργια παιχνιδιου.
aegeansheed
QUOTE(Air and King @ Jul 8 2009, 18:42 ) *
Πολυ ψηλα εχεις τον Παρκερ.Προσωπικα θα τον εβαζα κατευθειαν στην class 1B.


2007 NBA Finals MVP! Όσο και να μη σου/μας γεμίζει το μάτι. ΚΑΝΕΙΣ δεν παίρνει τυχαία το συγκεκριμένο βραβείο!

P.S. Φέτος ισοφάρισε και το ρεκόρ του Gervin (για τους spurs) για του περισσότερους πόντους σε 1 ημίχρονο (31). Όταν είναι υγιής είναι στους καλύτερους, αν και δεν έχει τα passing skills που έχουν οι άλλοι 3. Βρες μου όμως έναν που να μπορεί να τον σταματήσει όταν κάνει αυτό το μπάσιμο. Είναι όπως το κάρφωμα του Shaq: can't stop it!

QUOTE(a bullet for your head @ Jul 8 2009, 18:59 ) *
Παντως ο Ισπανος φετος & με τη παρουσια Τουρκογλου,πιστευω πως θα τα παει ακομα καλυτερα και θα συγκροτησουν ενα απ τα καλυτερα διδυμα στη δημιουργια παιχνιδιου.


Οι μέσοι όροι του λογικά θα πέσουν όσο παίζει ταυτόχρονα με τον Hedo. Μοιραία...

QUOTE(john morisson @ Jul 8 2009, 18:58 ) *
Από την άλλη μου ξίνισε λίγο ομολογώ που κάποιοι έβαλαν αρκετά ψηλά τον Ροντο,τον θεωρώ υπερτιμημένο.Κακός σουτέρ,μέτριος σκόρερ,μέτριος για μένα οργανωτικά,μόνιμα ελεύθερος στην επίθεση από τις βοήθειες που πάνε στους big-3,πολύ γρήγορος,αρκετά καλά αθλητικά προσόντα,πολύ καλός πασέρ.


Βάσει ταλέντου δε μπαίνει στην 10άδα. Μπαίνει επειδή α) είναι σε φόρμα, β) στάθηκε παραπάνω απ'ότι περίμεναν (overachieved) όταν έλειπε ο Garnett και κυρίως στα poffs. Αυτό για μένα τον ανεβάζει κατηγορία. Όπως ρίχνει κατηγορία τον Baron που από τη χρονιά που απέκλεισαν το Dallas έκανε stepback με τους Clippers...
Ray Allen...!
QUOTE(john morisson @ Jul 8 2009, 20:58 ) *
Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσα η συζήτηση για τη θέση του Καλντερον μεταξύ των κορυφαίων pg.Και η δική μου η άποψη συγκλίνει με αυτά που διάβασα παραπάνω οτί δηλαδή ο Ισπανός βρίσκεται λίγο μετά από την πρώτη δεκάδα.Από την άλλη μου ξίνισε λίγο ομολογώ που κάποιοι έβαλαν αρκετά ψηλά τον Ροντο,τον θεωρώ υπερτιμημένο.Κακός σουτέρ,μέτριος σκόρερ,μέτριος για μένα οργανωτικά,μόνιμα ελεύθερος στην επίθεση από τις βοήθειες που πάνε στους big-3,πολύ γρήγορος,αρκετά καλά αθλητικά προσόντα,πολύ καλός πασέρ.Τα παραπάνω για μένα δεν τον βάζουν στην δεκάδα των καλύτερων pg,δεν τον θεωρώ καν καλύτερο του Μπίμπι για παράδειγμα.

Δεν νομίζω ότι ένας παίκτης που φέτος ισοφάρισε το ρεκόρ του Μπερντ με τρία τριπλ νταμπλ στα πλέι οφ είναι τόσο μέτριος όσο τον περιγράφεις φίλε μου...Ο Μπίμπι τώρα πια και όχι ο παλιός Μπίμπι, είναι δύο κλάσεις το λιγότερο κάτω από τον Ρόντο. bball.gif
morrison
QUOTE(aegeansheed @ Jul 8 2009, 21:08 ) *
Βάσει ταλέντου δε μπαίνει στην 10άδα. Μπαίνει επειδή α) είναι σε φόρμα, β) στάθηκε παραπάνω απ'ότι περίμεναν (overachieved) όταν έλειπε ο Garnett και κυρίως στα poffs. Αυτό για μένα τον ανεβάζει κατηγορία. Όπως ρίχνει κατηγορία τον Baron που από τη χρονιά που απέκλεισαν το Dallas έκανε stepback με τους Clippers...

Με κάλυψες με αυτό,απλά πριν για παράδειγμα έβαλες τον Ροντο στην class 1b και τον Καλντερον πουθενά.Κλείσε τα μάτια και φαντάσου Καλντερον στους Σελτικς και Ροντο στους Ραπτορς,τότε ποιος θα ήταν 2 κλάσεις πάνω.Υποθετικό μεν αλλά...

Όσο για την σύγκριση με Μπίμπι,ομολογώ ότι δεν λαμβάνω υπ'όψιν την τωρινή φόρμα αλλά το γενικότερο potential που μου βγάζουν ως pg...Ποιος με γεμίζει περισσότερο ως πάστα παίχτη...
a bullet for your head
QUOTE(aegeansheed @ Jul 8 2009, 21:08 ) *
Οι μέσοι όροι του λογικά θα πέσουν όσο παίζει ταυτόχρονα με τον Hedo. Μοιραία...

Οχι απαραιτητα διοτι στους Ραπτορς του χρονου δεν θα αγωνιζονται οι Μαριον,Παρκερ,Καπονο.

Επισης ο Αντερσεν ανανεωσε με τους Ναγκετς, οι οποιοι εχουν βαλει στο ματι και τον Τσανιγκ Φραι.
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4312934
http://www.denverpost.com/sports/ci_12773252
Air and King
Αυτα ειναι κατα την γνωμη μου τα 10 καλυτερα Ποιντ Γκαρντ του πρωταθληματος





1)Kρις Πολ:Ο διαδοχος του Αρτσιμπαλντ και του "Zeke" Aιζαια Τομας θα αφησει εποχη

2) Ντερον Γουιλιαμς:ο "Νεος Στοκτον"?Για μενα εχει τα φοντα να τον ξεπερασει ειδικα αν κατακτησει καποιο τιτλο στην πολη των Μορμονων

3)Τσανσι Μπιλαμπς:οι Ναγκετς ανεβηκαν ενα επιπεδο και αυτο οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στον Big Shot

4)Τζεισον Κιντ:μπορει να μην βρισκεται πια στο prime του αλλα για μενα ειναι ο τριτος κορυφαιος "Ασσος" της Ιστοριας πισω μονο απο τον Ματζικ και τον Big O και ακομα ειναι στους Τοπ

5)Στιβ Νας:ο απογονος του Μπομπ Κουζι πεσμενος λιγο αλλα παντα ποιοτικος

6)Ραζον Ροντο:Τον εχω ψηλα στην λιστα?Με τετοια επικα Πλειοφ και γινομενος ενας μαστερ του Τριπλ Νταμπλ στην ποστ Σιζον δεν θα μπορουσα να την ειχα πιο κατω αυτη την περιοδο

7)Μπαρον Ντειβις:Τεραστιο μπασκετικο ταλεντο.Λιγο οι τραυματισμοι,λιγο οι κακες επιλογες οπως το οτι αφησε το Οκλαντ για να παει στους Κλιπερς και στην Καληφορνια απο οπου καταγεται τον αφησαν πισω.Φετος με Γκριφιν παρεα ισως αναιβει

8)Aντρε Μιλλερ:Χιλιοειπωμενο οτι ειναι υποτιμημενος.Πολυ καλος οργανωτης και κοντρολαρησμενος

9)Τονυ Παρκερ:ο καλυτερος κοντος στην μετα prime-Aιβερσον εποχη στην διεισδυση.Οργανωτικα δεν τον θεωρω Τοπ και δεν ειναι κανενας τρομερος πασερ

10)Ντερικ Ροουζ:Το μελλον του ΝΒΑ και αυτος που μπορει να μπει σφηνα στο Rivalry Πολ-Ντερον.Εδειξε τα διαπιστευτηρια του απο την πρωτη σεζον.Πολυ καλη παστα παιχτη

Για λιγο εκτος:Ντεβιν Χαρρις/Μαικ Μπιμπι.............
Ray Allen...!
QUOTE(john morisson @ Jul 8 2009, 21:14 ) *
Με κάλυψες με αυτό,απλά πριν για παράδειγμα έβαλες τον Ροντο στην class 1b και τον Καλντερον πουθενά.Κλείσε τα μάτια και φαντάσου Καλντερον στους Σελτικς και Ροντο στους Ραπτορς,τότε ποιος θα ήταν 2 κλάσεις πάνω.Υποθετικό μεν αλλά...

Όσο για την σύγκριση με Μπίμπι,ομολογώ ότι δεν λαμβάνω υπ'όψιν την τωρινή φόρμα αλλά το γενικότερο potential που μου βγάζουν ως pg...Ποιος με γεμίζει περισσότερο ως πάστα παίχτη...

Ο Μπίμπι το μόνο που κάνει καλύτερα από τον Ρόντο είναι τα τρίποντα...Τίποτα άλλο...Ο Ρόντο έχει τεράστιο ποτένσιαλ φίλε...Τώρα με τα αν δεν πάμε πουθενά...Το Τορόντο θα ανέβαινε επίπεδο με τον Ρόντο, η Βοστώνη θα πήγαινε καλά με τον Καλντερόν...Δεν μου λέει κάτι bball.gif
morrison
QUOTE(Ray Allen...! @ Jul 8 2009, 21:22 ) *
Ο Μπίμπι το μόνο που κάνει καλύτερα από τον Ρόντο είναι τα τρίποντα...Τίποτα άλλο...Ο Ρόντο έχει τεράστιο ποτένσιαλ φίλε...Τώρα με τα αν δεν πάμε πουθενά...Το Τορόντο θα ανέβαινε επίπεδο με τον Ρόντο, η Βοστώνη θα πήγαινε καλά με τον Καλντερόν...Δεν μου λέει κάτι bball.gif

Επέτρεψε μου να διαφωνώ,θεωρώ ας πούμε οτί οι Σέλτικς θα ήταν καλύτεροι με τον Ισπανό.Τέλος πάντων γούστα είναι αυτά...
aegeansheed
QUOTE(Ray Allen...! @ Jul 8 2009, 19:13 ) *
Δεν νομίζω ότι ένας παίκτης που φέτος ισοφάρισε το ρεκόρ του Μπερντ με τρία τριπλ νταμπλ στα πλέι οφ είναι τόσο μέτριος όσο τον περιγράφεις φίλε μου...Ο Μπίμπι τώρα πια και όχι ο παλιός Μπίμπι, είναι δύο κλάσεις το λιγότερο κάτω από τον Ρόντο. bball.gif


Ωραίο το stat-δεν το ήξερα! Ήταν σε κάποια στιγμή στο 4ο ή 5ο παιχνίδι με Bulls, που οι μέσοι όροι του ήταν 3ple double α λα Oscar (τρομάρα μας!). Γενικά έπαιξε σαν κουταλιανός στα playoffs, λιγότερα λεπτά τα 37 στη σειρά με τους Bulls, και φέτος άρχισε να σουτάρει και να τελειώνει επιθέσεις δείχνωντας leadership. Θα είναι κέρδος για τους Celtics φέτος, ότι θα έχουν μια ακόμα επιλογή στην επίθεση.
aegeansheed
QUOTE(a bullet for your head @ Jul 8 2009, 19:19 ) *
Οχι απαραιτητα διοτι στους Ραπτορς του χρονου δεν θα αγωνιζονται οι Μαριον,Παρκερ,Καπονο.

Επισης ο Αντερσεν ανανεωσε με τους Ναγκετς, οι οποιοι εχουν βαλει στο ματι και τον Τσανιγκ Φραι.
http://sports.espn.go.com/nba/news/story?id=4312934
http://www.denverpost.com/sports/ci_12773252


Όχι απαραίτητα.

Άσχετο, αλλά Bullet πώς βλέπεις Kuster στον πάγκο ? ? ?
aegeansheed
QUOTE(Air and King @ Jul 8 2009, 19:20 ) *
Αυτα ειναι κατα την γνωμη μου τα 10 καλυτερα Ποιντ Γκαρντ του πρωταθληματος

1)Kρις Πολ:Ο διαδοχος του Αρτσιμπαλντ και του "Zeke" Aιζαια Τομας θα αφησει εποχη

2) Ντερον Γουιλιαμς:ο "Νεος Στοκτον"?Για μενα εχει τα φοντα να τον ξεπερασει ειδικα αν κατακτησει καποιο τιτλο στην πολη των Μορμονων

3)Τσανσι Μπιλαμπς:οι Ναγκετς ανεβηκαν ενα επιπεδο και αυτο οφειλεται σε μεγαλο βαθμο στον Big Shot

4)Τζεισον Κιντ:μπορει να μην βρισκεται πια στο prime του αλλα για μενα ειναι ο τριτος κορυφαιος "Ασσος" της Ιστοριας πισω μονο απο τον Ματζικ και τον Big O και ακομα ειναι στους Τοπ

5)Στιβ Νας:ο απογονος του Μπομπ Κουζι πεσμενος λιγο αλλα παντα ποιοτικος

6)Ραζον Ροντο:Τον εχω ψηλα στην λιστα?Με τετοια επικα Πλειοφ και γινομενος ενας μαστερ του Τριπλ Νταμπλ στην ποστ Σιζον δεν θα μπορουσα να την ειχα πιο κατω αυτη την περιοδο

7)Μπαρον Ντειβις:Τεραστιο μπασκετικο ταλεντο.Λιγο οι τραυματισμοι,λιγο οι κακες επιλογες οπως το οτι αφησε το Οκλαντ για να παει στους Κλιπερς και στην Καληφορνια απο οπου καταγεται τον αφησαν πισω.Φετος με Γκριφιν παρεα ισως αναιβει

8)Aντρε Μιλλερ:Χιλιοειπωμενο οτι ειναι υποτιμημενος.Πολυ καλος οργανωτης και κοντρολαρησμενος

9)Τονυ Παρκερ:ο καλυτερος κοντος στην μετα prime-Aιβερσον εποχη στην διεισδυση.Οργανωτικα δεν τον θεωρω Τοπ και δεν ειναι κανενας τρομερος πασερ

10)Ντερικ Ροουζ:Το μελλον του ΝΒΑ και αυτος που μπορει να μπει σφηνα στο Rivalry Πολ-Ντερον.Εδειξε τα διαπιστευτηρια του απο την πρωτη σεζον.Πολυ καλη παστα παιχτη

Για λιγο εκτος:Ντεβιν Χαρρις/Μαικ Μπιμπι.............


Οι πρώτοι 5 που αναφέρεις με την προσθήκη του Parker για την πρώτη εξάδα. Οι υπόλοιποι θα παίζουν βάσει φόρμας και συγκυριών. Σχετικά με την κουβέντα για τον Mo Williams από το προηγούμενο post, τώρα φαίνεται πόσο υπερτιμημένη θα ήταν η επιλογή του στις all-star ομάδες τον Χειμώνα. Σίγουρα το άξιζε περισσότερο ο Nelson...
red pyramid88
Chris Paul, Deron Williams πιστεύω ότι στων περισσότερων το τοπ 10 θα παίζουν στη κορυφή. Απο εκεί και πέρα, Billups-Parker-Nash-Davis είναι επίσης μέσα, αν και για το βαρώνο δε νιώθω και τόσο σίγουρος ύστερα απο τη τελευταία χρονιά, πρέπει να περιμένουμε άλλη μία season. Απο εκεί και πέρα, θα πάρω το ρίσκο να βάλω τον ξεχασμένο-χιλιοτραυματισμένο Arenas. Προσωπικός τους Rondo-Rose δε μπορώ να τους βάλω ακόμη μέσα, τον πρώτο επειδή πιστεύω ότι τον βοηθάει υπερβολικά το στύλ της ομάδας του και δε νομίζω ότι θα ήταν το ίδιο καλός σε άλλο σύλλογο και τον δεύτερο επειδή πολύ απλά έχει παίξει μόνο μία χρονιά, έχει χρόνο για να κριθεί. Πέρνω το ρίσκο να προτιμίσω τον Hinrich (τον αδικούν οι τελευταίες 2 σεζόν της ομάδας του και οι τραυματισμοί), ο Bibby έχει αποδείξει ότι αξίζει να είναι μέσα στους 10 καλύτερους. Τελευταία επιλογή ο Andre Miller, όχι τόσο λόγω εκτίμησης μα κυρίως επειδή δε μου βγαίνει να βάλω κάποιον εκ των Deron - Mo - Felton - Kidd.
Air and King
QUOTE(red pyramid88 @ Jul 8 2009, 22:21 ) *
Απο εκεί και πέρα, θα πάρω το ρίσκο να βάλω τον ξεχασμένο-χιλιοτραυματισμένο Arenas.

Αν και δεν ειναι καθαρο Πλειμεικερ αλλα πιο πολυ κατι σε Αιβερσον δηλαδη ενα δυαρι σε κορμι ασσου που πρωτα ειναι σκορερ θεωρω οτι ο Αρινας αν μεινει υγειης μπορει να ειναι ενας απο τους 10 καλυτερους παιχτες του πλανητη.Ειχε δειξει την μεγαλη του κλαση οσο ηταν υγειης!
Το συζηταγα και με τον Bullet πριν λιγο καιρο.Εχει δειξει τα κοτσια του και απεναντι στους καλυτερους Κομπι και ΛεΜπρον.
il postino
σημερα θεωρω καλυτερο ποιντ τον cp3 αν και μου αρεσει καλυτερα ο williams. ο ασος της ν.ολεανης ειναι ο πιο ουσιαστικος παικτης σε αυτη τη θεση.

τα τελευταια 15 χρονια θεωρω το διδυμο κιντ-νας τους καλυτερους με τον κιντ να παιρνει την πρωτοκαθεδρια λογω του πιο συνθετου ρολου που ειχε ως παικτης σε συγκριση με τον νας! επαιρνε ριμπαουντ, επαιζε αμυνα ,εκτελουσε , μοιραζε μπαλα , ηταν πιο δυνατος ,πιο γρηγορος (πολυ πιο γρηγορος) και πιο ηγετης. ο αλλος βεβαια ειχε 2 συνεχομενα mvp ,αν και καναδος (ολα παιζουν ρολο!!!!!) , αν και λευκος!!!!! εστω και στα σημεια, ο κιντ ηταν καλυτερος.

ever , o magic! ξερα!

αυτος που ειχε τα πιο πολλα prospects για μενα ηταν ο μαρμπουρι αλλα στη συνεχεια τα σκ...σε και σε αυτο επαιξε μεγαλο ρολο η ανταλλαγη που τον εφερε εκτος μινεσοτα!! αν και ηθελε να φυγει ,θεωρω οτι αυτο τον ζημειωσε!
Dwyane ''the flash'' Wade
θεωρω αυτην τη στιγμη καλυτερο στο πρωταθλημα τον μπιλαπς ο οποιος εκανε απιστευτα παιχνιδια στο ντενβερ,ισως καλυτερα και απο το ντιτροιτ.
αν ο αρινας ειναι υγιης πιστευω οτι ειναι στους τρεις καλυτερους.
il postino
QUOTE(ronin @ Aug 17 2009, 09:30 ) *
θεωρω αυτην τη στιγμη καλυτερο στο πρωταθλημα τον μπιλαπς ο οποιος εκανε απιστευτα παιχνιδια στο ντενβερ,ισως καλυτερα και απο το ντιτροιτ.
αν ο αρινας ειναι υγιης πιστευω οτι ειναι στους τρεις καλυτερους.

ισως να εχεις και δικιο , απλα επηρεαζομαι απο το γεγονος , και ισως αδικα , οτι του μπιλαπς δεν του μενει πολυ μπασκετικος χρονος ακομα λογω ηλικιας! το αποτελεσμα ομως σε δικαιωνει!
Dwyane ''the flash'' Wade
QUOTE(ilpostino @ Aug 17 2009, 08:01 ) *
ισως να εχεις και δικιο , απλα επηρεαζομαι απο το γεγονος , και ισως αδικα , οτι του μπιλαπς δεν του μενει πολυ μπασκετικος χρονος ακομα λογω ηλικιας! το αποτελεσμα ομως σε δικαιωνει!

οκ,αν λαβουμε υποψη το μπασκετικο μελλον του καθενος εχεις δικιο!!εγω μιλησα με βαση αυτα που βλεπουμε τωρα.
επισης και ο κιντ και ο νας ειναι τεραστιοι παικτες αλλα οπως ολα δειχνουν θα φυγουν χωρις πρωταθλημα...
SG3ptshooter
Ψήφισα τον Κρις Πολ με βάση το ότι οι άλλοι που θα ψήφιζα ή έχουν προβλήματα με τραυματισμούς που δεν τους έχουν αφήσει να αποδώσουν τελευταία ή είναι μεγαλύτερα σε ηλικία και δεν κάνουν ό,τι έκαναν στο prime τους. Διαχρονικά είναι νωρίς να τους συγκρίνουμε. Άλλοι συμπαθείς από το poll o Davis, o Arenas, o Nash, ο Billups...
a bullet for your head
Και εδω ο συγγραφεας εχει τις εκπληξουλες του..
http://www.probasketballnews.com/story/?storyid=706

Το δικο μου top 20 PG 2009-10:

-Κρις Πολ
-Ντερον Ουιλιαμς
-Τζονσει Μπιλαπς
-Τονι Παρκερ
-Μπαρον Ντειβις
-Ντεβιν Χαρρις
-Γκιλμπερτ Αρινας
-Ντερικ Ροουζ
-Ραζον Ροντο
-Χοσε Καλντερον
-Στηβ Νας
-Αντρε Μιλλερ
-Μοντα Ελλις
-Τζαμιρ Νελσον
-Ρασελ Ουεστμπροουκ
-Τζεησον Κιντ
-Ροτνει Στακει
-Μαικ Μπιμπι
-Μαικ Κονλει
-Τζονι Φλιν

Φιλε Air & King..τον Ισπανο τον βλεπω στη 10αδα.. smiley.gif
Air and King
QUOTE(a bullet for your head @ Aug 29 2009, 05:45 ) *
Και εδω ο συγγραφεας εχει τις εκπληξουλες του..
http://www.probasketballnews.com/story/?storyid=706

Το δικο μου top 20 PG 2009-10:

-Κρις Πολ
-Ντερον Ουιλιαμς
-Τζονσει Μπιλαπς
-Τονι Παρκερ
-Μπαρον Ντειβις
-Ντεβιν Χαρρις
-Γκιλμπερτ Αρινας
-Ντερικ Ροουζ
-Ραζον Ροντο
-Χοσε Καλντερον
-Στηβ Νας
-Αντρε Μιλλερ
-Μοντα Ελλις
-Τζαμιρ Νελσον
-Ρασελ Ουεστμπροουκ
-Τζεησον Κιντ
-Ροτνει Στακει
-Μαικ Μπιμπι
-Μαικ Κονλει
-Τζονι Φλιν

Φιλε Air & King..τον Ισπανο τον βλεπω στη 10αδα.. smiley.gif

Δεν διαφωνω και πολυ αλλα πανω απο Αντρε Μιλλερ και Νας?Ακομα και ο πεσμενος Νας προσφερει ακομα αρκετα.
Παντως για να δουμε δεν τον ειχα σε πολυ εκτιμηση τον Ισπανο αλλα ομολογω οτι ανεβηκε καπως στα ματια μου κυριως με το μεσο του ορο στις ασσιστ.Ηταν ισως και η αθορυβη χρονια των Ραπτορς και δεν πηρε την προσοχη ο Καλντερον.Για να δουμε φετος...............
polympoumpounas
Ας βαλω και γω το δικο μου top ten για του χρονου

1)Κρις Πολ
Οσο κακες και να παρουσιαστουν οι σφηκες ο Πολ θα σαρωσει.Με λιγη τυχη παμε για 25+/10+.Τρελανε μας
2)Ντερον Ουιλιαμς
Σταθερη αξια.Περιμενω να μειωσει λιγο τα λαθη του...
3)Τονι Παρκερ
Ειναι καιρος πια να αρχισει να ανεβασει και τα νουμερα του στις ασσιστ
4)Τζονσει Μπιλαπς
Τωρα που θα ειναι απο την αρχη της χρονιας στο Ντενβερ θα κανει θαυματα
5)Γκιλμπερτ Αρινας
O μονος που θα μπορουσε υπο προυποθεσεις να απειλησει τον Πολ για νουμερο1 ποιντ γκαρντ της λιγκας.Μεγαλο ερωτηματικο σε τι κατασταση βεβαια θα ναι
6)Χοσε Καλντερον
Αν περυσι διατηρουσε τα νουμερα που εκανε στο πρωτο 1/3 της σεζον θα τερματιζε στην τριτη θεση πισω απο Πολ,Ντερον αλλα βρηκε τοιχο.Για να δουμε φετος που θα ναι και ξεκουραστος...
7)Ραζον Ροντο
Θα μεινει στα ιδια αλλα αυτο ειναι αρκετο για την εβδομη θεση
8)Στηβ Νας
Περιμενω πτωση στην αποδοση του
9)Ντερικ Ροουζ
Λογικα θα κανει καλυτερα νουμερα χωρις τον Γκορντον διπλα του.Το ερωτημα ομως ειναι ποσο καλυτερη θα καταφερει να κανει την ομαδα του
10)Τζαμιρ Νελσον
Συνεχεια της προηγουμενης του σεζον...

Καλη χρονια επισης πιστευω θα κανουν οι Ροτνει Στακει και Μπαρον Ντειβις.Μεγα ερωτηματικο ο Αντρε Μιλλερ ενω ο Τζεησον Κιντ θα επρεπε φετος να βαλει τελος στην καριερα του(θα μου πεις αφου βρηκε το κοροιδο τον Κουμπαν να του δινει λεφτα γιατι να μην συνεχισει; ).Θα κανει τραγικη regular season πιστευω.Για τα play-off τωρα, Κιντ ειναι αυτος...
koutsou10
η δικη μου σειρα...
1)κρις πολ
2)τσονσεη μπιλαπς
3)ντερον ουιλιαμς
4)μπαρον ντεηβις
5)τονι παρκερ
6)γκιλμπερτ αρινας
7)ντεβιν χαρις
8)αντρε μιλερ
9)ντερικ ροουζ
10)στηβ νας
11)ραγιον ροντο
12)μαηκ μπιμπι
13)τζαμιρ νελσον
14)χοσε καλντερον
15)μοντα ελις
16)ροντνευ στακεη
17)τζεησον κιντ
18)ρασελ ουεστμπρουκ

Υ.Γ θα ηθελα να μου πει ο air and king γιατι βλεπει τον καλντερον στην 10αδα?εγω δεν τον βλεπω σιγουρα μεσα στους 10 καλυτερους ειδικα τωρα που πηγε κ ο τουρκογλου στους ραπτορς κ πιστευω θα εχει πολυ λιγοτερο την μπαλα στα χερια του πλεον...
a bullet for your head
QUOTE(koutsou10 @ Aug 29 2009, 11:34 ) *
Υ.Γ θα ηθελα να μου πει ο air and king γιατι βλεπει τον καλντερον στην 10αδα?εγω δεν τον βλεπω σιγουρα μεσα στους 10 καλυτερους ειδικα τωρα που πηγε κ ο τουρκογλου στους ραπτορς κ πιστευω θα εχει πολυ λιγοτερο την μπαλα στα χερια του πλεον...

Για την ακριβεια ο φιλος Air & King,διατηρει καποιες επιφυλαξεις..
Εγω βλεπω τον Καλντερον στην 1η 10αδα(Σε παραπανω ποστ μου τον εχω καταταξει 10ο..)
Περσι πλασαριστηκε στους κορυφαιους ασιστ-μαν(9ασ μ.ο. & αν δεν κανω λαθος ηταν 3ος στη λιγκα),ηταν ακρως εργονομικος,σουταρε με εξαιρετικα ποσοστα(40.6% στα 3ποντα,49.7% στα FG & με το εκπληκτικο 98.1% στις βολες!!),εβγαλε σχεδον 13π μ.ο,συν 3ρ,1κλ,οργανωνοντας υποδειγματικα.
Θα μπορουσε να τα παει ακομα καλυτερα,αν δεν εχανε καποια παιχνιδια λογω τραυματισμων..
Στη σεζον που ερχεται,θα ειναι ξεκουραστος(δεν θα συμμετασχει με την εθνικη του ως γνωστον),με καλυτερους συμπαικτες και αυξημενο κινητρο,καθως οι Ραπτορς πλεον, μπορουν να εχουν βασιμες προσδοκιες για κατι καλο & να ανεβασουν τον ''πηχη''..
Το οτι ηρθε ο Χεντο και ο Τζακ,δεν νομιζω οτι θα ειναι ενας λογος για να ριξει την αποδοση του η' τους αριθμους του.
Απεναντιας,το οτι αποκτηθηκαν επιπλεον δημιουργοι,θα προσθεσει στους Ραπτορς, επιπλεον εναλλακτικες λυσεις & επιθετικους αυτοματισμους,κατι που θα τους καταταστησει πιο επικινδυνους..
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.