Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Απογοητευσεις Eurobasket 2009
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Εθνικές ομάδες
Pages: 1, 2
Razorblade Fish
QUOTE(zorba @ Sep 28 2009, 16:18 ) *
Δεν το πιστεύω!!! Μόλις διάβασα σε ιταλικό site ότι η Ιταλική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ενώ από τη μια συνεχίζει τη συνεργασία με τον Ρεκαλκάτι, από την άλλη αποφάσισε να μη ζητήσει wild card για το μουντομπάσκετ 2010 και να προετοιμαστεί για την προκριματική φάση του ευρομπάσκετ 2011...
Υποτίθεται ότι είναι ένα είδος υπευθυνοποίησης (εγώ θα έλεγα "τιμωρίας") όλου του μπασκετικού περιβάλλοντος για την κατάντια του ιταλικού μπάσκετ.

Παρακαλώ, σχολιάστε το!


Θελουν να διοργανωσουν το Ευρωμπασκετ του 2013 και προφανως θεωρουν οτι αυτο εχουν καλυτερες πιθανοτητες να το πετυχουν...Γιατι και να ζητησουν wild card ειναι πολυ χλωμο να παρουν,ειχαν παρει ΚΑΙ το 2006...Οποτε απ'το να ζητανε 2 πραγματα και να μην παρουν κανενα,ζητανε ενα αυξανωντας τις πιθανοτητες.
hellenic
Η Ιταλια απο ροστερ (βλ. Belinelli,Bargnani,Gallinari,Basile,Mancinelli) εχει απο τα καλυτερα σε ολη την ευρωπη.δλδ ευκολα θα μπορουσε να ειναι στους 8 του ευρωμπασκετ.δεν ξερω που ειναι το προβλημα τους.

Τωρα απογοητευση ειναι σιγουρα ο τουρκογλου,η λιθουανια.
Ο Τουρκογλου δεν τραβηξε το σκοραρισμα της ομαδας,ενδεικτικα τα 2σουτ που πηρε ο Αρσλαν στο τελος του 4.δεκαλεπτου και της παρατασης.
Επισης για μενα απογοητευση ηταν το Ισραηλ.Κατα την γνωμη μου ειχε σχετικα καλο ροστερ,επαιξε καλα με την κροατια ομως δεν μπορεσε να νικησει τα σκοπια.
Και η Ρωσια για μενα κακοποιησε το αθλημα,δεν ηταν μπασκετ αυτο...ο πονκρασοφ,για κακοποιηση του αθληματος αναζητηται απο την ιντερπολ...
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.