QUOTE(ComingUpRoses @ May 17 2011, 11:48 )

Ο Ιverson και ο Dirk . Ο πρώτος δεν σχολιάζεται , είναι απο τους καλύτερους pg που πέρασαν απο το NBA , όσο για το δεύτερο έχει ακόμα 2-3 χρόνια προσπάθειας
Εγώ δεν ψήφισα τον Άιβερσον, αν και μου άρεσε απίστευτα το στυλ παιχνιδιού του. Χαρισματικός σκόρερ (από τους καλύτερους που πέρασαν από τα γήπεδα), και πρέπει να του αναγνωρίσουμε ότι η σωματοδομή του δεν τον ευνόησε. Ωστόσο του καταλογίζω 21 πράγμα. Το ότι δεν έφυγε από τους Σίξερς πιο νωρίς, έπρεπε να φύγει μετά τους τελικούς με το Λ.Α. από τη στιγμή που η διοίκηση της Φιλαδέλφεια δεν είχε σκοπό να φέρει 1-2 αντάξιους συμπαίκτες, όταν πια το έκανε ήταν μεγάλος για να ηγηθεί του Ντένβερ σε μια δύσκολη περιφέρεια. Θα μπορούσε για παράδειγμα να κάνει αυτό που έκαναν ο Κιντ, ο Γκαρνέτ, ο Άλεν και πολλοί άλλοι που κατάλαβαν ότι χαίρι με τις ομάδες τους δεν θα δουν και πήγαν σε μεγαλύτερους συλλόγους να δοκιμάσουν εκεί με καλύτερες πιθανότητες το δαχτυλίδι. Θα μπορούσε κι ο Άιβερσον, αλλά δεν το έκανε, γι αυτό δεν τον ψήφισα.
Ψήφισα Μαλόουν και Μπάρκλει που κατά την άποψη μου αδικούνται περισσότερο που δεν πήραν δαχτυλίδι!
Υ.Γ. Όσο για τον Ντίρκ αν δεν το πάρει φέτος θα ναι άξιος της μοίρας του. Έφτασε ήδη μια φορά στην πηγή ως φαβορί και νερό δεν ήπιε. Βέβαια τώρα οι Μαβς είναι πληρέστερη και ωριμότερη ομάδα από εκείνη του '06. Περιμένω ότι θα κάνει τις υπερβάσεις που πρέπει και θα το κατακτήσει φέτος και θα γίνει και με τη βούλα ο κορυφαίος Ευρωπαίος ΝΒΑer όλων των εποχών. Είναι ίσως η τελευταία του ευκαιρία και το ξέρει!