Help - Search - Members - Calendar
Full Version: Νέο γήπεδο Άρη
BasketForum - Basketball talk. NBA, Euroleague, A1... > Στα παρκέ > Α1 Basket League > Άρης
Pages: 1, 2
basketaris
QUOTE
Στο προσκήνιο το θέμα του νέου γηπέδου

Αύριο στις 11:00 το πρωί ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Αθανάσιος Τζεβελέκης θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση ο κ. Τζεβελέκης θα ενημερώσει τον κ. Παπαγεωργόπουλο για τις εξελίξεις στο θέμα του νέου γηπέδου του ΑΡΗ και παράλληλα θα ζητήσει την στήριξη και την ολόψυχη συμπαράσταση τόσο του ίδιου, όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου σε αυτόν τον αγώνα που ξεκίνησε ώστε ο ιστορικός σύλλογος να αποκτήσει επιτέλους το δικό του σπίτι. Επίσης, ο Πρόεδρος της «κίτρινης» Κ.Α.Ε. αναμένεται να επιδιώξει συνάντηση και με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

www.arisbc.gr
basketaris
QUOTE
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης κοντά στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Στη χθεσινή συνάντηση που είχε ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Αθανάσιος Τζεβελέκης με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγωργόπουλο είχε την ευκαιρία να του αναλύσει τον σχεδιασμό της «κίτρινης» Κ.Α.Ε. ως προς την ανέγερση του ιδιόκτητου γηπέδου που πρέπει να αποκτήσει.

Ο κ. Τζεβελέκης ζήτησε την αμέριστη συμπαράσταση του κ. Παπαγεωγόπουλου σε αυτήν την προσπάθεια και ο Δήμαρχος Θεσσαλονίκης δεσμεύθηκε από την πλευρά του ότι θα σταθεί στο πλευρό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ώστε να προχωρήσουν τα έργα χωρίς προβλήματα και καθυστερήσεις.

Την προσεχή Παρασκευή μάλιστα ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα συναντηθεί επίσης και με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

www.arisbc.gr
Air Kef
Ο Άρης θα πληρώσει τιποτα για "το ιδιόκτητο γήπεδο που πρέπει να αποκτήσει" ή θα τα βαλει ολα το κρατος; peace.gif
basketaris
Kανεις πολυ μεγαλο λαθος, Air_Kef... 33.gif
Aυτα γιναν αλλου... 39.gif

Ο ΑΡΗΣ θα χτισει το γηπεδο με δικους του πορους και βρισκοντας ο ιδιος χρηματοδοτες... Απλα, ειναι εκ των πραγματων αναγκαια η στηριξη ΚΑΙ της Πολιτειας, τοσο για διαμεσολαβητικο ρολο (αποφυγη γραφειοκρατιας, επισπευση διαδικασιων κ.ά), οσο και για χρηματοδοτηση ενος μικρου μερους αυτου του εργου... Εξαλλου, το να βοηθα το κρατος καποιες ομαδες που το αξιζουν να χτισουν ενα δικο τους γηπεδο, ειναι και θεμιτο... Να τους τα χτιζει, ομως, και να τα συντηρει εξ' ολοκληρου, ξεπερνα τα ορια... wink.gif

Οποτε ακυρος ο υπαινιγμος σου... Εξαλλου, με το peace.gif που εβαλες στο τελος, ηξερες οτι πετας σποντα για να τσιμπησουμε... biggrin.gif tongue.gif Eλπιζω, μονο, να μην ξεφυγει και αυτο το topic, οπως αυτο του Μασεϊ... wink.gif
Air Kef
Eκ των πραγμάτων,να ξεφύγει συζήτηση με αρειανό μέλος ειναι αρκετά δύσκολο. wink.gif
Μια φορά εδωσα "φάουλ" στον ουιρντο και μου εστειλε πμ ζητώντας συγνώμη. Πραγματικά γέμισα τύψεις τότε. tongue.gif


Δεν εκανα υπαινιγμο για τον Άρη,αλλά για ολες τις ομάδες που χτίζουν γήπεδα με τον τρόπο που ανέφερα.Τώρα έτυχε να ειναι ο Άρης.
Διαφωνώ με "το κρατος χτιζει γηπεδα σε ομαδες" αλλα συμφωνώ απόλυτα στον τρόπο χρηματοδοτησης και διευκολήνσεων που ανέφερες και ειλικρινά ελπίζω να γινει έτσι. smile.gif
weirdo1977
QUOTE(Air Kef @ Nov 29 2007, 22:24 ) *
Μια φορά εδωσα "φάουλ" στον ουιρντο και μου εστειλε πμ ζητώντας συγνώμη. Πραγματικά γέμισα τύψεις τότε. tongue.gif


blink.gif σίγουρα ήμουν εγώ ? δεν θυμάμαι κάτι... 39.gif
thrylos7
Άλλος ήταν... το θυμάμαι χαρακτηριστικά το γεγονός.
Warrior
QUOTE
Συνάντηση με Ψωμιάδη για το γήπεδο

Σήμερα το πρωί στις 9:00 ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Αθανάσιος Τζεβελέκης, συναντήθηκε με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη, και συζήτησαν για το θέμα της ανέγερσης του ιδιόκτητου γηπέδου που επιδιώκει να αποκτήσει ο σύλλογος.

Κατά την διάρκεια της κουβέντας μεταξύ των δύο ανδρών υπήρξε πλήρης ταύτιση απόψεων, ενώ ο κ. Ψωμιάδης δεσμεύθηκε από την πλευρά του ότι θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις το αίτημα του Άρη για να αποκτήσει επιτέλους του δικό του "σπίτι".

Δεσμεύθηκε μάλιστα ότι η Νομαρχεία Θεσσαλονίκης δεν θα δεχθεί επ’ ουδενί οτιδήποτε μπορεί να καθυστερήσει την έναρξη των έργων, ενώ ο κ. Τζεβελέκης τον ευχαρίστησε για την αμέριστη συμπαράσταση του στο φλέγον ζήτημα που απασχολεί έντονα τον σύλλογο και συμφωνήθηκε από κοινού να γίνει ένα νέο ραντεβού μεταξύ τους. Τότε μάλιστα πρόκειται να συζητηθούν με ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες οι εξελίξεις, αλλά και η οργάνωση της όλης προσπάθειας.

Από την πλευρά του ο Θανάσης Τζεβελέκης μετά το τέλος της συνάντησης εξέφρασε την απόλυτη ικανοποίησή του για την δέσμευση του Νομάρχη Θεσσαλονίκης να στηρίξει δυναμικά την προσπάθεια που όπως τόνισε:

"θα φέρει τον Άρη στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Νιώθω πολύ πιο ωραία και πολύ πιο σίγουρος τώρα που εισέπραξα την δήλωση υποστήριξης του κ. Ψωμιάδης" συνέχισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης και διευκρίνισε ότι η πρόταση για την ανέγερση του νέου γηπέδου δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται απλά ως επίλυση ενός αγωνιστικού προβλήματος.

"Είναι και μια αναπτυξιακή πρόταση για τη Θεσσαλονίκη, που δεν τις περισσεύουν τα έργα και οι επενδύσεις", κατέληξε ο κ. Τζεβελέκης.

Όσο για τον Νομάρχη Θεσσαλονίκης; Ο κ. Ψωμιάδης τόνισε: "Στέκομαι δίπλα στον Πρόεδρο και στην ΚΑΕ Άρης, όπως στέκομαι δίπλα σε όλες τις ομάδες της Θεσσαλονίκης. Θα διεκδικήσουμε το νέο γήπεδο του Άρη και θα το διεκδικήσουμε δυναμικά. Η ελληνική πολιτεία χρωστάει στον Άρη και δεν χρωστάει ο Άρης σε τίποτε να ταλαιπωρείται", υπογράμμισε ο κ. Ψωμιάδης, αναφέροντας ότι το ζήτημα της ανέγερσης νέου γηπέδου – όχι μόνο για τον Άρη, αλλά και για κάθε ομάδα της Θεσσαλονίκης – "είναι κρίσιμο θέμα για την ανάπτυξη της πόλης.

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Αν η εκάστοτε κυβέρνηση ασχολούνταν με τα προβλήματα του αθλητισμού της Θεσσαλονίκης όσο ασχολείται με τις μεγάλες ομάδες των Αθηνών, θα είχαμε λύσει τα προβλήματα", κατέληξε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης.

Σχολιάζοντας το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα για το Κύπελλο UEFA μεταξύ της Μπόλτον και του Άρη στο Reebok Stadium ο κ. Ψωμιάδης δήλωσε αισιόδοξος για την πρόκριση του Άρη στον επόμενο γύρο του ευρωπαϊκού θεσμού και σχολίασε χαριτολογώντας: "Εξάλλου όλοι γνωρίζουμε ότι η μπάλα είναι θηλυκού γένους".

http://www.sport24.gr/html/ent/559/ent.208559.asp



Εγω παντως,να την πω την αμαρτια μου,εχω αρκετο καιρο που δεν τρελενομαι κιολας στην ιδεα του
καινουριου γηπεδου.Εξαρταται απο το που θα γινει,τι χωρητικοτητα θα εχει κλπ.
basketaris
QUOTE
Γκάλης: «Ο ΑΡΗΣ δικαιούται να έχει το δικό του γήπεδο»
...
Ο «Νικ» τόνισε μεταξύ άλλων ότι: «Είμαι σε συχνή επαφή με τον Πρόεδρο και θα παλέψω μαζί του ώστε να μπορέσει ο ΑΡΗΣ να αποκτήσει το δικό του γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι λείπει ένα γήπεδο από τον ΑΡΗ και ελπίζω να μπορέσω και εγώ να βοηθήσω στην προσπάθεια που γίνεται προκειμένου να το αποκτήσει. Ο ΑΡΗΣ έχει πάρα πολύ κόσμο, ο οποίος μάλιστα γνωρίζει καλά το άθλημα και του αξίζει να παρακολουθεί την αγαπημένη του ομάδα αγωνιζόμενη στο δικό της γήπεδο. Είμαι σίγουρος ότι αν το αποκτήσει θα το γεμίζει συνεχώς γιατί όπως και να το κάνουμε είναι διαφορετικό να έχεις ένα γήπεδο που είναι πραγματικά δικό σου».

(...)

Τέλος, με επιστολή που απέστειλε σήμερα η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στην Θεσσαλονίκη, Χρύσα Αράπογλου τάχθηκε και αυτή από την πλευρά της υπέρ της ανέγερσης γηπέδου για λογαριασμό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, χαρακτηρίζοντας απόλυτα δίκαιο το αίτημα του συλλόγου.

www.arisbc.gr
Warrior
QUOTE(contra.gr)
Τζεβελέκης: "Το γήπεδο θα ονομαστεί "Νίκος Γκάλης"

Συνέντευξη τύπου για το θέμα του νέου γηπέδου και όχι μόνο παραχώρησε την Παρασκευή ο Θανάσης Τζεβελέκης. Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης επανέλαβε ότι το κλειστό θα ονομαστεί "Νίκος Γκάλης" και τόνισε με νόημα ότι ο Αρης είναι η μοναδική ομάδα που δεν έχει πάρει μέχρι στιγμής κάποιο κομμάτι γης.

Αναλυτικά:

"Εδώ και 1,5 χρόνο μεταξύ των διαφόρων περιοχών είχε γίνει μια προεπιλογή χώρων και τελικά πιστεύω ότι ένας πολύ καλός χώρος ήταν μεταξύ της πόλης και του κέντρου "Κόσμος", που βρίσκεται στο Δήμο Πυλαίας. Ενημερώθηκαν οι πολιτικές ηγεσίες, επισκεφτήκαμε το χώρο και τον είδαμε, αν και κατά πόσο μπορεί να γίνει γήπεδο εκεί. Πριν από λίγο καιρό ο Άρης ζήτησε επισήμως την παραχώρηση του χώρου για μερικά χρόνια για να χτίσει το γήπεδό του. Ήδη ενημερώθηκαν οι Ιωαννίδης και Πετραλιά, θα ενημερωθούν όλοι οι φορείς. Ο Άρης είναι το μοναδικό σωματείο που δεν έχει πάρει ούτε μία σπιθαμή τμήματος γης. Όλοι οι άλλοι σύλλογοι πήρανε, καλά έκαναν και τα ζητήσανε, καλά έκανε το κράτος και τους έδωσε.

Ο Άρης που είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα στο μπάσκετ, με τίτλους, που παίζει στην Ευρωλίγκα, δικαιούται ένα γήπεδο, που δεν μπορεί να είναι κάτω από 8.000 θέσεις. Θέλουμε ένα χώρο, όπου θα υπάρχει πάρκινγκ, θα υπάρχουν ανέσεις, θα μπορεί ο φίλαθλος να το ευχαριστιέται και δεν θα το βλέπει σαν αγγαρεία. Δε θα σταματήσουμε μέχρι ο Άρης αποκτήσει ένα υπερσύγχρονο γήπεδο. Θα ενημερώσω και τον Δήμαρχο Πυλαίας, γιατί έτσι επιβάλλεται να κάνω. Επίσης, πρέπει να ενημερωθεί όλος ο κόσμος του Άρη, αυτός είναι η δύναμή μας. Θα είναι οι κριτές, όλων αυτών που σχετίζονται αναλόγως με τη στάση που θα κρατήσουν.

Ο Άρης πρέπει να αποκτήσει το δικό του γήπεδο, ήρθε η ώρα να πάρει και αυτός κάτι. Θα πρόκειται για ένα κόσμημα για την πόλη το κλειστό του Άρη, μια πόλη που είναι μπασκετική και θα ταιριάζει με την ιστορία της. Αυτό το γήπεδο θα ονομαστεί "Νίκος Γκάλης", όπως έχουμε δεσμευτεί κι εμείς και η Πολιτεία. Είναι δεδομένη και η σύμπραξη του ίδιου του Γκάλη για το θέμα. Η διοίκηση της ΚΑΕ και ο κόσμος του Άρη θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για να ξεπεράσουν όλα τα προβλήματα που θα προκύψουν".
weirdo1977
QUOTE(www.libero.fm)
Μετακομίζει ο (ενιαίος) Άρης !!!

[22 Απρ 2008 12:37μμ]




Σε κοινή συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν σήμερα το πρωί, ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, κ. Νίκος Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κ. Λάμπρος Σκόρδας και ο πρόεδρος της ΚΑΕ, κ. Αθανάσιος Τζεβελέκης, αποκάλυψαν ότι μέχρι το 2014 ο ενιαίος Άρης θα έχει στεγαστεί στην Θέρμη, όπου (σε χώρο 220 στρ.) θα κατασκευαστούν γήπεδο ποδοσφαίρου (σκεπαστό, 32.000 θέσεων), μπάσκετ (8.000 θέσεων), βοηθητικά γήπεδα, εμπορικό κέντρο και πάρκινγκ, πρόκειται σαφώς μια τεράστια κίνηση από τον σύλλογο και αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους που μόχθησαν και θα μοχθήσουν για την πραγματοποίηση του συγκεκριμένου πρότζεκτ


Μια πραγματική βόμβα μεγατόνων επεφύλλασε σε όλη την οικογένεια του Άρη (και όχι μόνο) η σημερινή κοινή συνέντευξη Τύπου των προέδρων του ενιαίου Άρη. Ένα όνειρο ετών τείνει πλέον να γίνει πραγματικότητα και ο Άρης θα αποκτήσει την δική του στέγη, κοινή για όλα τα αθλήματα του συλλόγου.
Ένα συγκρότητα 220 στρεμμάτων, όπου θα δημιουργηθεί γήπεδο ποδοσφαίρου (υπερσύγχρονο, σκεπαστό, 32.000 θέσεων), γήπεδο μπάσκετ (8.000 θέσεων), βοηθητικά γήπεδα που θα στεγάσουν όλα τα αθλήματα του συλλόγου, εμπορικό κέντρο και πάρκινγκ, θα είναι (καλώς εχόντων των πραγμάτων) η στέγη του συλλόγου, η οποία θα είναι έτοιμη μέχρι το 2014.

Στην σημερινή συνέντευξη Τύπου, πρώτος μίλησε ο πρόεδρος του ΑΣ Άρης, κ. Νίκος Παπαδόπουλος, που ανέφερε τα εξής :
«Στη Θέρμη, εντοπίσαμε έναν πολυχώρο, όπου θα κάνουμε γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ, αλλά και για όλα τα αθλήματα, πισίνες, γυμναστήριο και εμπορικό κέντρο. Σε συνάντηση που είχαμε εγώ και ο κ. Σκόρδας, με τους κ.κ. Αλογοσκούφη και Ιωαννίδη, αναφερθήκαμε στο συγκεκριμένο χώρο, για ανταλλαγή με το «Κλ. Βικελίδης». Ο χώρος είναι 220 στρέμματα και για την κατασκευή θα ακολουθήσουμε το μοντέλο των ομάδων της Αθήνας, ήδη κατατέθηκε η πρόταση στο τραπέζι και υπήρξε η δέσμευση από την πλευρά του κ. Αλογοσκούφη. Ο Άρης θα κάνει γήπεδο ποδοσφαίρου, μπάσκετ, χώρους για τον ερασιτέχνη και εμπορικό κέντρο. Σύμφωνα με τις προδιαγραφές της ΟΥΕΦΑ, απαιτείται ο κοινός χώρος να είναι τουλάχιστον 200 στρεμμάτων. Αυτός καλύπτει τα σχέδια που έχουμε, υπάρχει συγκεκριμένη βούληση από την κυβέρνηση, δημιουργώντας ένα συγκεκριμένο πρότζεκτ, στο οποίο θα συμμετέχουν τραπεζίτες, ο ενιαίος Άρης, με τη νομική μορφή που θα προκύψει και το κράτος. Στόχος μας είναι σε 7 χρόνια περίπου, το 2014 όταν θα συμπληρώνονται τα 100 χρόνια από την ίδρυση του συλλόγου,να γιορτάσουμε στο νέο μας γήπεδο, στο νέο σπίτι του ενιαίου Άρη»

Ακολούθως, τον λόγο πήρε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, ο κ. Λάμπρος Σκόρδας, που τόνισε :
«Είναι σίγουρα μια πολύ μεγάλη μέρα για τον σύλλογο. Όχι απλώς για το θέμα του γηπέδου, αλλά γιατί αυτή η μέρα σηματοδοτεί νέα πορεία στο νέο αιώνα για το σύλλογο. Τις τελευταίες μέρες υπάρχουν διάφορα θέματα που απασχολούν την επικαιρότητα. Για μας είναι σημαντικό, διότι είναι μια απόφαση-φυγή προς τα μπρος για τον Άρη, στο πλαίσιο του προγραμματισμού να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του τα επόμενα χρόνια. Ο αθλητισμός είναι πέρα από μικρότητες, βαρβαρότητα και φανατισμό, που κάποιοι εκφράζουν μέσα στους δρόμους ή στα γήπεδα. Η κυβέρνηση έχει τη βούληση επειδή η ανταλλαγή που προτείνουμε έχει προοπτική για το σύλλογο. Είχα πει παλαιότερα ότι θα ζητήσουμε κάτι από την πολιτεία όταν θα είμαστε έτοιμοι. Ένα γήπεδο ποδοσφαίρου σκεπαστό 32.000 θέσεων, υπερσύγχρονο, 8.000 θέσεων για το μπάσκετ, όλους τους χώρους που αφορούν στον ερασιτέχνη Άρη. Στη συζήτηση που κάναμε φάνηκε καθαρά η διάθεση της κυβέρνησης να βοηθήσει. Θα ακολουθηθεί η πεπατημένη και για μας. Στο σύμβουλο του υπουργείου, τον κ. Κορρέ, θα ανατεθεί η μελέτη φακέλου να προχωρήσει η διαδικασία της ανταλλαγής των οικοπέδων και σε 1 με 1,5 χρόνο πιστεύω ότι θα είμαστε έτοιμοι. Θα απευθυνθούμε επίσης και στο ΥΠΕΧΩΔΕ καθώς υπάρχει ήδη η δέσμευση από την κυβέρνηση να διευκολύνει την προσπάθεια. Εύχομαι μετά από 100 χρόνια να βρεθούν άλλοι άνθρωποι που θα κάνουν πάλι κάτι παρόμοιο για να εκτοξεύσουν και αυτοί τον Άρη ακόμα πιο ψηλά. Θα υπάρχουν όροι εκμετάλλευσης από ιδιώτες των χώρων του εμπορικού κέντρου έτσι ώστε να χτίσουμε τα γήπεδα με το ελάχιστο δυνατό κόστος. Τα γήπεδα που θα κάνουν τον Άρη πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα τα επόμενα 100 χρόνια. Η κυβέρνηση δεσμεύτηκε να βοηθήσει και την ευχαριστούμε πολύ, ήρθε η ώρα να αποκατασταθούν κάποια πράγματα για το μεγάλο αυτό σύλλογο. Αυτό που θα αναλάβει κυρίως η Πολιτεία είναι οι διευθετήσεις των χώρων στο συγκρότημα. Εύχομαι όλα αυτά τα οποία γίνονται τις τελευταίες μέρες να μην αμαυρώσουν αυτή τη μεγάλη προοπτική που ανοίγεται για το σύλλογο»

Τέλος, μίλησε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, κ. Αθανάσιος Τζεβελέκης, που είπε τα εξής :
«Δεν ξέρω αν είναι ιστορική η σημερινή μέρα, είναι όμως σίγουρα η πιο ενδιαφέρουσα μέρα γι` αυτό το μεγάλο σύλλογο. Μπαίνουν τα θεμέλια προοπτικής για τα επόμενα 100 χρόνια και πιστεύω ότι όλοι όσοι είναι σε αυτό το τραπέζι είχαν την τύχη και την ευλογία, εκπροσωπώντας τον Άρη, να ανακοινώσουν αυτά τα πράγματα και να δημιουργήσουν τις βάσεις για έναν πολύ μεγάλο Άρη. Δεδομένο είναι ότι για την πραγματοποίηση του σχεδίου αυτού, θα εφαρμοστούν τα μοντέλα που εφαρμόζονται κι αλλού. Για να κερδίσουμε χρόνο και να πάμε στα σίγουρα, θα ακολουθήσουμε την πεπατημένη. Η συνεισφορά του συλλόγου στην πόλη θα είναι γενικότερη, θα δημιουργηθούν θέσεις εργασίας, αλλά και στολίδια που θα βοηθήσουν τον Άρη, και θα δώσουν ευκαιρίες στις νέες γενιές να προκόβουν ως αθλητές. Ήμασταν πάντα αυστηροί προς την κεντρική εξουσία, διότι είχαμε αδικηθεί, όμως είμαστε πολύ τίμιοι και λέμε ευχαριστώ στην πολιτεία που συναινεί για το μεγάλο αυτό σχέδιο. Ο Άρης δικαιώνεται και πρέπει να αποκατασταθεί και τώρα γίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Νοιώθω πραγματικά πολύ τυχερός που είμαι στην θέση του προέδρου στον Άρη τα τελευταία 3 χρόνια, ζω συνεχώς μεγάλες στιγμές με τις επιτυχίες, αλλά όλα αυτά τα αλλάζω με όλο αυτό που ζω εδώ, γιατί πλέον νοιώθω ότι πραγματικά υπηρετώ κάτι μεγάλο τώρα. Όσο για το αυριανό παιχνίδι, δε θα κάνω την τιμή να αφήσω αυτές τις αθλιότητες να επισκιάσουν αυτή τη μεγάλη μέρα για τον Άρη. Για εμάς δεν αλλάζει τίποτε, μιλήσαμε με τους παίκτες και είπαμε ότι η ομάδα θα κάνει το αυτονόητο και θα προσπαθεί να κερδίζει όλα τα παιχνίδια. Αυτό ήταν το ξεκάθαρο μήνυμα μου προς όλους στην ομάδα. Θέλω επίσης να υπογραμμίσω κάτι, φτάσαμε μέχρι εδώ που φτάσαμε, ακολουθώντας μια συγκεκριμένη στρατηγική, του ενιαίου Άρη, την οποία εφαρμόζουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας και βλέπουμε ότι φέρνει αποτελέσματα»
weirdo1977
ποιος παοκ τώρα.... από την στιγμή που άκουσα την είδηση έχω ξεχάσει το αυριανό παιχνίδι
klearxos
Διστακτικοτητα? Αμφιβολια? Γενικοτερο μουδιασμα?
Δεν βλεπω κινητικοτητα-ενδιαφερον απο τους Αρειανους του φορουμ!

Αν γινει πραγματικοτητα το συγκεκριμενο σχεδιο η ομαδα ανεβαινει ενα τουλαχιστον επιπεδο!
Μακαρι να ξεκινησει σχετικα συντομα ωστε να ζεσταθει και ο κοσμος.
Dread
Είναι δύσκολο να χαρεί κανείς για μια υπόσχεση ότι θα υλοποιηθεί το έργο σε πέντε χρόνια. Αν δεν δω να ξεκινά το χτίσιμο δεν το πιστεύω. Άσε που εγώ μένω δίπλα στο Αλεξάνδρειο. biggrin.gif
celtic_pride
Πάντως επιβάλλεται το νέο γήπεδο (όπου γίνει και όταν γίνει) και έχει το κυκλικό σχήμα του Παλε για να μας θυμίζει το παρελθόν....
xaotiki_diastasi
Δεν ξέρω πως θα γίνει να επέμβουμε στην αρχιτεκτονική του γηπέδου μπάσκετ. Δεν μπορώ να διανοηθώ ότι δε θα έχει κυκλικό σχήμα με καλή ηχητική icon_drunk.gif

Μακάρι σύντομα να αρχίσουν τα έργα και κάποια στιγμή να ανέβω και εγώ Θεσσαλονίκη να βρω δουλειά στα εργοτάξια του ΑΡΗ. (πολιτικός μηχανικός γαρ) smiley.gif
klearxos
Ατομα-γνωστοι μου που περνανε απο την περιοχη μου ειπαν πως εχουν ηδη αρχισει καποια εργα ενω εχει γινει και μια τουμπα που μαλλον θα αποτελεσει τον αγωνιστικο χωρο για το ποδοσφαιρικο γηπεδο.
Konstantinos_Thessaloniki
Δεν νομίζω φίλε Κλέαρχε.. μένω πάρα πολύ κοντά στην περιοχή, σε δημοτικό διαμέρισμα της Θέρμης, και τα έργα αυτά αν δεν απατόμαι είναι πολλά χρόνια εκεί..

Υποτίθεται θα χτιζόταν το νέο κλειστό της Θέρμης (?), αλλά με τίποτα δεν είναι τα έργα ανέργεσης των νέων εγκαταστάσεων..άλλωστε, μόλις πριν μία εβδομάδα συναντήθηκαν για πρώτη φορά Ιωαννίδης-Παπαδόπολους (δήμαρχος Θέρμης..)-Σκόρδας..

..έχει ακόμη.. wink.gif
This is a "lo-fi" version of our main content. To view the full version with more information, formatting and images, please click here.
Invision Power Board © 2001-2019 Invision Power Services, Inc.